Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Τον μαχαίρωνε, του έριχνε βραστό νερό, τον βασάνιζε κι ήταν και ...σύντροφος της!!!!!

Μία απίστευτη ιστορία οικογενειακής βίας ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν ένας νεαρός μίλησε στο δικαστήριο για τα βασανιστήρια που τον υπέβαλε η σύντροφός του. Η κοπέλα παραδέχθηκε τις πράξεις της και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης επτά ετών.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ήταν 16 ετών και έμειναν μαζί για 7 χρόνια. Η Petite Jordan Worth έδειχνε από τα πρώτα στάδια της σχέσης τις προθέσεις της, καθώς είχε
αποκόψει τον Alex Skeel από τους φίλους του και τον περίγυρό του και έμεναν μαζί σε χωριό στο Bedfordshire της Μεγάλης Βρετανίας.
Τα χρόνια, ωστόσο, περνούσαν και η συμπεριφορά της 22χρόνης γινόταν όλο και πιο βίαιη. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο Skeel δέχθηκε μαχαιριά, του έριξε βραστό νερό, του απαγόρευε να κοιμηθεί στο κρεβάτι και αποφάσιζε μέχρι και τα ρούχα που θα φόραγε. Κάθε πτυχή του συντρόφου της είχε περάσει στον έλεγχό της. Χειριζόταν ακόμα και τον λογαριασμό του στο Facebook.

Στην αρχή της σχέσης η κακοποίηση ήταν ψυχολογική και στα τελευταία τρία έγινε και σωματική. «Οι πληγές από τα καψίματα ήταν ανοικτές που ένιωθα λες και με είχαν ακρωτηριάσει», είπε ο νεαρός σε αποκλειστικές του δηλώσεις στη Daily Mail.
Πηγή:

Περισσότερα: Η κοπέλα του τον βασάνιζε συνεχώς επί 7 χρόνια - Akous. Νέα