PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Οι γυμναστές της Πιερίας σε επιμορφωτική συνάντηση....

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σε Παιδαγωγική/Επιμορφωτική συνάντηση»

Ο Σχολικός Σύμβουλος Φ.Α. σε συνεργασία με την Ομάδα Φυσικής Αγωγής Δ/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και τον ΣΥΚΠΕ Πιερίας, προσκαλούν σε επιμορφωτική συνάντηση τους Ε.Φ.Α. Π/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας (Συνάδελφοι Ε.Φ.Α. της Δ/θμιας Εκπ/σης που θέλουν να παρακολουθήσουν την επιμόρφωση είναι ευπρόσδεκτοι), με θέμα:
1. Ο Ρυθμός στη Ζωή μας
2. Προγράμματα Ευέλικτης Ζώνης για Εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής
3. Η Σημασία της Ανάπτυξης των Θεμελιωδών Κινητικών Δεξιοτήτων στην Παιδική Ηλικία
Ημερομηνία: Τρίτη 07-02-2017
Χώρος: 5ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης
Ώρα: 16.00 - 17.30
Εισηγήτριες: 1. Άννα Κοκοζίδου 2. Έλενα Μπαμπίνα 3. Τζένη Δεληγιαννίδου (Ε.Φ.Α.)
Σημείωση:
Παρακαλούμε τους συναδέλφους Ε.Φ.Α. να στηρίξουν με την παρουσία τους αυτές τις επιμορφωτικές δραστηριότητες οι οποίες διοργανώνονται εθελοντικά από συναδέλφους Ε.Φ.Α. στo πλαίσιο της ανταλλαγής γνώσεων, απόψεων και εμπειριών σχετικών με τη Φυσική Αγωγή.
Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών είναι προαιρετική και τυχόν μετακίνησή τους θα γίνει χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο και με την προϋπόθεση ότι δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα στη λειτουργία των σχολείων.
Παρακαλούνται οι κ.κ. Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων να ενημερώσουν ενυπόγραφα τους Ε.Φ.Α.

Ο Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής

Κωνσταντίνος Μπουζιώτας

ΤΟ 5ο ΓΕΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ....!!!!!

Ο Διευθυντής Αλέξανδρος Παπαργυρίου και οι δυο υποδιευθυντές Χρήστος Ζάλιος και Δέσποινα Σαββίδου του 5ου ΓΕΛ Κατερίνης, την ώρα της πραγματικής ...κοπής

Ο διευθυντής με την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου την ώρα της ...ουσιαστικής κοπής

Στιγμιότυπο από τον σύντομο χαιρετισμό του Συλλόγου Γονέων του Λυκείου στους καθηγητές...


Με την παρουσία όλων των καθηγητών και του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του 5ου Λυκείου, μοιράστηκε η βασιλόπιτα.
Ο Διευθυντής Αλέξανδρος Παπαργυρίου και η Πρόεδρος του συλλόγου των γονέων και κηδεμόνων Διονυσία Ουσταμπασίδου, με έναν σύντομο χαιρετισμό, εξήραν το έργο των εκπαιδευτικών και στη συνέχεια έκοψαν μαζί την Βασιλόπιτα.
Το κλίμα ήταν ευχάριστα ...ευχάριστο και όλοι απόλαυσαν την στιγμή.
Σημειώνεται πως το ΔΣ του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων έχει μόλις εκλεγεί για άλλη μια θητεία, αλλά στο τιμόνι συνεχίζει και παραμένει η ενεργή πολίτης Διονυσία Ουσταμπασίδου, που με το έργο τους προσφέρουν σοβαρές υπηρεσίες σε μαθητές και εκπαιδευτικούς. Και είναι δίπλα τους σε κάθε χαρά και πρόβλημα.
Με τις υγείες σας.
Και του χρόνου με υγεία....
Ευτυχισμένο εκπαιδευτικό 2017!!!!

ker@ilidis

Το αρκουδάκι που έπαιζε αμέριμνο στην παγωμένη λίμνη της Καστοριάς τους...

Πάνω στην επιφάνεια της παγωμένης λίμνης της Καστοριάς έκοβε βόλτες επί ώρες το μεσημέρι νεαρή αρκούδα, κυνηγώντας πουλιά και παίζοντας αμέριμνη με τον πάγο.
Μεγάλη κινητοποίηση προκάλεσε στη μία το μεσημέρι η εμφάνιση της αρκούδας στην παγωμένη λίμνη, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να στηθεί μεγάλη επιχείρηση απομάκρυνσης με περιπολικά της αστυνομίας και μέλη του «Αρκτούρου» και της Εταιρίας Προστασίας Περιβάλλοντος Καστοριάς.
«Βλέπαμε την αρκούδα που είναι μικρής ηλικίας, περίπου 3 χρονών, να παίζει με τα πουλιά και να κατευθύνεται όλο και προς την πόλη. Προσπαθήσαμε τότε να την τρομάξουμε με κροτίδες και κόρνες, φοβούμενοι πάντα μη τυχόν σπάσει ο πάγος και εγκλωβιστεί στα παγωμένα νερά», περιγράφει στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, μέλος του «Αρκτούρου» και της Εταιρίας Προστασίας Περιβάλλοντος Καστοριάς.
Το αρκουδάκι στην αρχή, όπως λέει ο κ.Παναγιωτόπουλος, αντί να τρομάξει και να φύγει, λούφαξε στα καλάμια ενώ, όσο η ώρα περνούσε, μαζεύονταν στο σημείο όλο και περισσότερος κόσμος που ήθελε να δει από κοντά την αρκούδα, εμποδίζοντας όμως την επιχείρηση απομάκρυνσής της.
«Τελικά, αφού καταφέραμε να διώξουμε πρώτα τον κόσμο, κατευθύναμε την αρκούδα προς το βουνό απ΄όπου και έφυγε, μετά από περίπου 4 ώρες», κατέληξε ο κ.Παναγιωτόπουλος.

 

Πλήρωνε χαβαλέ μισθό 3677 ευρώπουλα στη γυναικούλα του και ζήτησε συγνώμη από τον Γαλλικό λαό. Όχι σαν κάποιους άλλους....

Με δέκα λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε η συνέντευξη Τύπου του πρώην πρωθυπουργού και νυν υποψήφιου για το χρίσμα του δεξιού κόμματος για τη γαλλική προεδρία, Φρανσουά Φιγιόν, αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση της συζύγου του, η οποία καταγράφηκε ήδη ως Penelope Gate. Ο Γάλλος πολιτικός παραδέχθηκε ότι προσέλαβε τη σύζυγό του με μισθό 3.677 ευρώ καθαρά το μήνα, χαρακτηρίζοντας συνεργάτιδα τη Βρετανίδα σύντροφό του και τη μεταξύ τους συνεργασία «σχέση εμπιστοσύνης».
«Ναι προσέλαβα την σύζυγο μου σαν συνεργάτιδα για 15 χρόνια με μισθό 3677 ευρώ καθαρά το