Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΠΩ ΠΩ, ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ - ΕΙΝΑΙ 50 ΚΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ 22ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ

Η  Liu Yelin,  σπάνια φοράει μακιγιάζ, είναι σχεδόν 50 ετών, αλλά φαίνεται τόσο νέα που ο κόσμος νομίζει ότι ο 22χρονος γιος της είναι ο φίλος της.
Η 50χρονη Liu Yelin αποδεικνύει ότι είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να μοιάζει με τα μισά της πραγματικής του ηλικίας. Μητέρα ενός 22χρονου, η εντυπωσιακή Κινέζα πλησιάζει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της, όμως όταν κάποιος τη βλέπει δεν την κάνει ούτε για 25 χρονών.
Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που ο κόσμος την έχει περάσει για την κοπέλα του γιου της βλέποντας τους μαζί. Χωρίς ούτε μια ρυτίδα και με ένα σούπερ γυμνασμένο και καλλίγραμμο κορμί η Yelin κάνει τους πάντες να τη θαυμάζουν, ενώ όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξη της οι υπόλοιποι σοκάρονται όταν τους αποκαλύπτει την ηλικία της.
Κάθε φορά που βγαίνει για ψώνια και αναφέρει πόσο ετών είναι ο κόσμος την πιέζει να του πει το μυστικό της νεότητας και της ομορφιάς της.
Σύμφωνα με την ίδια, αυτό που την έχει βοηθήσει να διατηρήσει τη σιλουέτα της είναι η γυμναστική, την οποία δεν έχει σταματήσει εδώ και 30 χρόνια. Καθημερινά κολυμπά στη λίμνη κοντά στο σπίτι της και κάνει ασκήσεις με βάρη, ενώ η αγαπημένη της δραστηριότητα είναι το χειμερινό κολύμπι.
Η ίδια μάλιστα έχει κολυμπήσει κατά μήκος των ποταμών Yangtse στην Κίνα και Han στη Νότια Κορέα. Τον περασμένο χρόνο κολύμπησε από τις ακτές του Penang στη Μαλαισία μέχρι την περιοχή του Μαλάκα διανύοντας 37 μίλια μέσα σε μόλις 4 ώρες. Η σούπερ γυμνασμένη μαμά έχει περισσότερους από 75.000 followers στο Κινέζικο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Weibo, ενώ ζει ακολουθώντας το μότο: “Αν νιώθεις αρκετά σκληρός οφείλετε μάλλον στο ότι δεν έχεις ιδρώσει αρκετά".