PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Έκλαιγαν την ...μοναξιά τους οι παππούδες, μέχρι που...

Δύο ηλικιωμένοι στην Ιταλία, που υπέφεραν από μοναξιά χαμογέλασαν ξανά όταν η αστυνομία τους επισκέφθηκε! Η 84χρονη Jole και ο 94χρονος Michele, είδαν δυο αστυνομικούς στην πόρτα του σπιτιού τους, λέγοντάς τους ότι κανείς δεν τους έχει επισκεφτεί εδώ και μήνες.
Οι αστυνομικοί είχαν ειδοποιηθεί μετά από τηλεφώνημα, όπου ένας γείτονας του ηλικιωμένου ζευγαριού κάλεσε τις αρχές γιατί τους άκουσε να κλαίνε.
Εκείνη την ημέρα, οι ένστολοι έκαναν παρέα στη γιαγιά και τον παππού μαγειρεύοντας τους μακαρόνια με παρμεζάνα. Η ομάδα των τεσσάρων ένστολων, ανέβασαν μάλιστα και φωτογραφίες με το ζευγάρι στο Facebook!
"Η ζωή δεν είναι πάντα εύκολη. Ειδικά όταν η πόλη είναι άδεια και οι γείτονες λείπουν σε διακοπές. Μερικές φορές η μοναξιά μοιάζει με καταιγίδα και μερικές φορές έρχεται ξαφνικά και σε κυριεύει. Οι Jole και Michele, αγαπιούνται πολύ, αλλά όταν η μοναξιά γίνεται βάρος στην καρδιά, συμβαίνει γιατί χάθηκε κάθε ελπίδα... Οι αστυνομικοί ζήτησαν την άδεια για να μπουν στην κουζίνα. Ετοίμασαν ένα μικρό δείπνο με μακαρόνια, βούτυρο και τυρί. Τίποτα σπέσιαλ, αλλά με πολύτιμα συστατικά: ανθρωπιά",έγραψαν.
ΠΗΓΗ