PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PERSONAL TRAINING?

Η Ewa Chodakowska ένα αστέρι του χώρου στο Παγκόσμιο στερέωμα....
 Για όσους δεν διαθέτουν χρόνο, παρακίνηση και ενέργεια για μια αποτελεσματική προπόνηση, το personal training είναι η λύση. Η υποστήριξη, οι συμβουλές και η ενθάρρυνση σε συνδυασμό με την ασφαλή τεχνική των ασκήσεων θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς τραυματισμούς. Το personal training απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο, ανεξάρτητα από ηλικία, φυσική κατάσταση, και προσωπικούς στόχους προπόνησης. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα, όπως η αποκατάσταση από κάποιο τραυματισμό, η εγκυμοσύνη, ή οι επιβαρύνσεις της υγείας, η προσωπική προπόνηση δεν αποτελεί επιλογή αλλά επιτακτική ανάγκη. Στην Ελλάδα, το επάγγελμα του personal trainer είναι σχετικά καινούριο, και πολλοί δεν γνωρίζουν τι ακριβώς σημαίνει προσωπική προπόνηση.
Ο Personal Trainer Θοδωρής Καμπουρίδης σε δράση.....
Τι είναι όμως το personal training (προσωπική προπόνηση); Είναι η διαδικασία βελτίωσης της υγείας και της φυσικής κατάστασης ενός ατόμου με ασφαλή, ευχάριστη και αποτελεσματική προπόνηση υπό την καθοδήγηση ενός επιστημονικά καταρτισμένου γυμναστή. Πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο και αυστηρά εξειδικευμένο τρόπο άσκησης, που σας βοηθά να πραγματοποιήσετε τους προσωπικούς σας στόχους μέσα από την άσκηση, τη διατροφή, την ενθάρρυνση, τις σωστές γνώσεις και τις ανθρώπινες σχέσεις. Έτσι η άσκησή σας επιφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο.
Τι κάνει όμως ο personal trainer; Είναι απαραίτητος ή πολυτέλεια; Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να αποδώσετε στο 100% των δυνατοτήτων σας στην προπόνηση, εάν δεν έχετε μια κάποιας μορφής "επιτήρηση" από εξειδικευμένο personal trainer. Σας έχει τύχει να αναρωτηθείτε εάν αξιοποιείτε σωστά τον χρόνο στο γυμναστήριο; Ο personal trainer θα ασχοληθεί να βρει την καλύτερη πληροφόρηση γι ‘αυτό το οποίο σας ενδιαφέρει, ενώ εσείς απολαμβάνετε ξέγνοιαστα την προπόνησή σας και τις βελτιώσεις. Θα σας εκπαιδεύσει στις ασκήσεις αλλά και στον τρόπο προσέγγισης του εκάστοτε στόχου. Θα σας δώσει κίνητρο να κάνετε την γυμναστική τρόπο ζωής. Θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ό,τι χρειάζεστε για να προπονηθείτε σωστά, αποφεύγοντας επικίνδυνες καταπονήσεις του σώματος.
Ο personal trainer δεν ασχολείται την μια ώρα προπόνησης του πελάτη του μόνο και μόνο να τον βοηθάει με τα βαράκια, να τον εμψυχώνει και να είναι μια ευχάριστη παρέα όσο θα γυμνάζεται. Εργάζεται στο σπίτι για να είναι έτοιμος στην πραγματοποίηση της προπόνησης η οποία θα προσφέρει αυτό για το οποίο αμείβεται. Ο personal trainer επαναπροσδιορίζει τις εντάσεις και τον όγκο της προπόνησης ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να μην υπάρχει στασιμότητα στα αποτελέσματα. Είναι ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας, που σας βοηθά να υλοποιήσετε τους προσωπικούς σας στόχους Fitness, μέσα από εξειδικευμένες γνώσεις, συμβουλές για την άσκηση και τον έλεγχο του βάρους, ψυχολογική παρακίνηση και υποστήριξη, και διαρκή καθοδήγηση.
Η προπόνηση με την καθοδήγηση ενός personal trainer έχει πολλά πλεονεκτήματα:
Ο PERSONAL TRAINER ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
Ο PERSONAL TRAINER ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΑΣ ΑΣΚΗΣΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ Ή ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Ο PERSONAL TRAINER ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΕΙΤΕ ΣΩΣΤΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ
Η ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ PERSONAL TRAINER ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΣΠΙΔΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΌ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΙΔΙΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΡΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ.
H ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΑΣ
ΜΕ ΤΟΝ PERSONAL TRAINER ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΕ ΜΕΓΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ...

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ...ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ PERSONAL TRAINING ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ EWA CHODAKOWSKA

H Ewa Chodakowska σε δράση....
Το αστέρι της Πιερίας συνεχίζει να λάμπει. 

Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ παίζει "μπάλα" σε διεθνή πλέον ...γήπεδα!

Είναι στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΑΔΑ personal training και ως μέλος της τώρα, ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ...

Ο Θοδωρής Καμπουρίδης λίαν προσφάτως...
Η ομάδα της παγκόσμιας εμβέλειας του personal traiining Ewa Chodakowska που πλέον είναι μια από τις κορυφαίες του πλανήτη, έχει και τον Θοδωρή Καμπουρίδη στο δυναμικό της. 
Υπογραφή Πιερίας και στο Personal Training....
Ό,τι το πιο μοντέρνο και σύγχρονο που αφορά στην καλή εκγύμναση, με διαφορετική προσέγγιση το έχει ένα πρόγραμμα τους
Ο Θοδωρής ως γνωστόν από παιδί, είναι μέσα σε αθλητικούς χώρους. Ξεκίνησε από το ποδόσφαιρο και έφτασε να γίνει και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.
Στη συνέχεια τον κέρδισαν οι πολεμικές τέχνες και έφτασε να κατακτήσει και την μαύρη ζώνη στο καράτε. 
Οι ανησυχίες του όμως δεν τον άφησαν ήσυχο.
Έφτασε πολύ κοντά στην Ewa Chodakowska και το σύστημα της. Στην μεγάλη του Personal Training προσωπικότητα και έλαβε τα διαπιστευτήρια να μπορεί να γίνει ένας ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ Personal Trainer...
Στην Πιερία κι όχι μόνον.
Θοδωρής Καμπουρίδης και Ewa Chodakowska ως συνάδελφοι πλέον στο χώρο του Personal Training...
Υπάρχει πιθανότητα ο Καμπουρίδης ως PERSONAL TRAINER να σταματήσει εδώ;
Όσοι τον ξέρουν καλά, θα φωνάξουν "ΟΧΙ" γιατί ο Θοδωρής γουστάρει τα δύσκολα και τα αγαπημένα...
Και είμαστε μόνο στην αρχή.
ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ Ο PERSONAL TRAINER TOY NOMOY ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ EWA CHODAKWSKA...!!!

ker@illidis