PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ΠΡΩΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ;;;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ - ΒΛΑΠΤΕΙ......!!!!!

Το ένα μάτι ανοιχτό και το άλλο... μισόκλειστο, βήματα που σέρνονται μέχρι την κουζίνα και η λυτρωτική μυρωδιά του φρέσκου καφέ: η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων ξεκινά έτσι την ημέρα του. Λάθος. Γιατί το πρωί είναι η χειρότερη ώρα για να πιει κανείς καφέ. Το επιστημονικό κανάλι «ASAP Science» του YouTube ανέλυσε το θέμα, εξηγώντας ότι ο λόγος που το πρωί δεν είναι η καταλληλότερη ώρα της ημέρας για να πιει κανείς καφέ, είναι πως τα επίπεδα της κορτιζόλης στον ανθρώπινο οργανισμό είναι ιδιαίτερα υψηλά το πρωί.
Κάτι που σημαίνει ότι η κατανάλωση καφέ εκείνη τη στιγμή δημιουργεί δύο προβλήματα. Πρώτον, η καφεΐνη επηρεάζει την παραγωγή κορτιζόλης στον οργανισμό, μίας ορμόνη που απελευθερώνεται ως απάντηση στο στρες και τα χαμηλά επίπεδα γλυκόζης στο αίμα. Έτσι, το σώμα παράγει λιγότερη κορτιζόλη και βασίζεται περισσότερο στην καφεΐνη για να αναπληρώσει το κενό.
Το δεύτερο πρόβλημα είναι όσοι πίνουν καφέ το πρωί, εν αγνοία τους αυξάνουν την ανοχή του οργανισμού τους στην καφεΐνη, εξαιτίας των παραπάνω.
Μετά από όλα αυτά, είναι ώρα να αλλάξει τη βασική του συνήθεια ο παγκόσμιος πληθυσμός. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι καλύτερες ώρες για να πιει κανείς καφέ –ή γενικά, να καταναλώσει προϊόντα με καφεΐνη– είναι ανάμεσα στις 10 το πρωί και το μεσημέρι, καθώς και στις 2-5 μ.μ.

ΜΥΘΟΣ ΠΩΣ Ο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ....!!!!!!

Μια αναζήτηση στο διαδίκτυο για τη λέξη «αυνανισμός» βρίσκει εκατοντάδες αποτελέσματα από φράσεις αργκό για την πράξη αυτή. 

Αυτό, όπως αναφέρει δημοσίευμα του βρετανικού Independent, υποδηλώνει ότι οι άνθρωποι θέλουν να μιλήσουν για τον αυνανισμό, αλλά νιώθουν άβολα να το κάνουν άμεσα και πως η χρήση αστείων εκφράσεων παρέχει έναν πιο κοινωνικά αποδεκτό τρόπο για να εκφραστούν.


Προτού αρχίσουμε να μιλάμε για τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία ο αυνανισμός, ας καταλάβουμε τι ακριβώς είναι.

Ο αυνανισμός, λοιπόν, ή το άγγιγμα των γεννητικών οργάνων για ιδία ευχαρίστηση είναι κάτι που κάνουν τα μωρά από τότε που ήταν ακόμη έμβρυα. Είναι μια φυσική και φυσιολογική διαδικασία της υγιούς σεξουαλικής ανάπτυξης.

Σύμφωνα με ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα στις ΗΠΑ, το 94% των ανδρών και το 85% των γυναικών παραδέχονται ότι αυνανίζονται. Όμως οι κοινωνικές προεκτάσεις του αυνανισμού εξακολουθούν να διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό και φυσικά, η πράξη αυτή συνοδεύεται και από ένα στίγμα, το οποίο με τη σειρά του σχετίζεται με πολλούς μύθους γύρω από τον αυνανισμό. Μύθους τόσο αστείους, που δύσκολα μπορεί να πιστέψει κανείς ότι υπάρχουν άνθρωποι που… τους πιστεύουν!

Ανάμεσα σε αυτούς περιλαμβάνονται οι εξής: ότι ο αυνανισμός προκαλεί τύφλωση και τρέλα, ότι μπορεί να κάνει τα γεννητικά όργανα να πέσουν και ότι προκαλεί στειρότητα. 

Στην πραγματικότητα, ο αυνανισμός προσφέρει πολλά οφέλη στην υγεία.

Σε ό,τι αφορά τις γυναίκες, μπορεί να