PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΞΕΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ 'Ω ΓΕΡΜΑΝΟΙ... ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΜΑΣ

Μήνυμα Τσίπρα στη Γερμανία: "Το δικό σας χρέος διεγράφη - Θα εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας, αλλά και εσείς το ίδιο"
Mόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η αποψινή ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή μετά τις μάχες ανάμεσα στην Αθήνα και το Βερολίνο, που μπορεί να κλυδωνίσoυν ακόμα και την απόφαση του Eurogroup να ξεκινήσουν αύριο Τετάρτη οι διαπραγματεύσεις. 

Ο κ. Τσίπρας στην ομιλία του δήλωσε πως με την ομιλία του θέλει να τιμήσει όλους εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, έτσι ώστε να θυμούνται όλοι τι σημαίνει ναζισμός. Μάλιστα, δήλωσε πως από τον ναζισμό δεν υπέφεραν μόνο οι άλλοι λαοί, αλλά και οι Γερμανοί.

Ο Ελληνας πρωθυπουργός δήλωσε πως οι λαοί της Ευρώπης πρέπει να θυμούνται, σημειώνοντας πως δεν της επιτρέπεται της Ευρώπης να κάνει τα ίδια λάθη. Σημείωσε πως μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ορθώς οι λαοί βοήθησαν την Γερμανία να διαγράψει τα χρέη της.

Όπως είπε η συμφωνία που είχε η Γερμανία με την Ελλάδα δεν αφορούσε τις γερμανικές αποζημιώσεις, ούτε και το κατοχικό δάνειο, υπογραμμίζοντας πως η νέα κυβέρνηση έχει στόχο να προσεγγίσει το συγκεκριμένο θέμα με ευαισθησία, με ειλικρίνεια και με διάθεση διαλόγου. Ωστόσο, δήλωσε πως το ίδιο περιμένει και από τη γερμανική κυβέρνηση.

Στέλνοντας ένα μήνυμα προς τη Γερμανία, ο κ. Τσίπρας σημείωσε πως δεν

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ....

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ (ΕΓΩ ΚΙ ...ΑΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ) ΈΤΣΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ...
Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες του κόσμου....
Χρόνια πολλά στις μητέρες...
Χρόνια πολλά στις καλές συζύγους...
Χρόνια πολλά στις φίλες κι εργαζόμενες...
Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες του κόσμου...

ker@ilidis

ΦΟΒΕΡΟ; ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΗ ΚΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ, ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΕΙ... 1.000.000!!!!

Η Alicia Shaffer είχε το δικό της κατάστημα με ρούχα στο Σαν Φρανσίσκο μαζί με τον σύζυγό της, όμως εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, αναγκάστηκε να το κλείσει. Αντί όμως να μείνει με σταυρωμένα χέρια, βρήκε τον τρόπο να καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της, με αποτέλεσμα σήμερα να κερδίζει 65.000 δολάρια τον μήνα.
Όλα ξεκίνησαν, όταν έπρεπε να βρει μια έξτρα απασχόληση για να βγάζει 100-200 δολάρια, που ήταν τα μηνιαία δίδακτρα της σχολής χορού της κόρης της. Έτσι, το 2011 έστησε ένα διαδικτυακό μαγαζί με το όνομα «Three Bird Nest», που πουλούσε καπέλα και μπαντάνες και πλέον έχει καταφέρει να είναι η πιο επιτυχημένη πωλήτρια στο Etsy, ιστοσελίδα που πουλάει χειροποίητα προϊόντα ή από δεύτερο χέρι.
Η ίδια δεν πίστευε ποτέ ότι η τύχη θα της χαμογελούσε και στο μόνο που προσδοκούσε, μιας και είχε απογοητευτεί, ήταν να έχει 1-2 παραγγελίες την εβδομάδα.
Τελικά οι πωλήσεις της αυξήθηκαν και την περίοδο πριν τα Χριστούγεννα η Shaffer είχε 90 παραγγελίες.
Τότε ήταν που αποφάσισε να δει επαγγελματικά αυτήν την ασχολία της και αφού έψαξε και ενημερώθηκε για το πώς πρέπει να στήσει την ιστοσελίδα της ώστε να προσελκύσει όσους περισσότερους πελάτες μπορεί, κατάφερε να κερδίζει σχεδόν 1 εκατομμύριο δολάρια τον χρόνο, ενώ, μιας και η δουλειά της απογειώθηκε, έχει 15 υπαλλήλους προσωπικό, ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει στη μεγάλη ζήτηση. Πάντως, είναι αποφασισμένη να είναι η καλύτερη στο είδος της, γι' αυτό και θέλει όλα όσα σχετίζονται με τα προϊόντα της να είναι στην εντέλεια!


ΠΗΓΗ

"Ζε σέλω, ζε σέλω, ζε σέλω να φύγω από το ...γλαφείο μου" λέει ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου στη Ζωίτσα την Πρόεδρο που τον πετάει έξω από το γλαφείο του...

"Ζε σέλω να φύγω από το ...γλαφείο μου" λέει ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου στη Ζωίτσα την Πρόεδρο που τον πετάει έξω από το γλαφείο του...
Αρνητικός φέρεται να είναι ο Γιώργος Παπανδρέου στο να παραχωρήσει το γραφείο που διαθέτει στο κεντρικό κτίριο του κοινοβουλίου.
Την Δευτέρα, η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου απέστειλε επιστολή σε τρεις πρώην πρωθυπουργούς με την οποία τους κάνει «έξωση», ζητώντας να παραδώσουν τα γραφεία που διατηρούν εντός του κοινοβουλίου.
Αποδέκτες της «έξωσης» είναι οι Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Κώστας Σημίτης αλλά και ο Γιώργος Παπανδρέου.
Το σκεπτικό της προέδρου της Βουλής ήταν ότι δεν μπορεί να διατηρούν γραφείο στο κτίριο του κοινοβουλίου όσοι πρώην πρωθυπουργοί δεν είναι πλέον ενεργοί πολιτικοί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, στην επιστολή της δεν θέτει χρονικό όριο, μέσα στο οποίο οι τρεις αποδέκτες οφείλουν να αποχωρήσουν, ωστόσο τους καθιστά σαφές ότι η απόφασή της είναι οριστική. Μία αντίστοιχη επιστολή αναμένεται να

ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ...ΤΑΡΑΤΣΑ ΜΠΑΡ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ - Έ ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΜΕ ΘΕΑ ΟΛΥΜΠΟ, ΠΙΈΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!

Όλα τα rooftop bars που περιλαμβάνονται στη λίστα του Premier Traveler προσφέρουν υπέροχη θέα – θέα στα κέντρα μεγάλων πόλεων, στη θάλασσα. 
Κανένα, όμως, δεν έχει τη δυνατότητα να προσφέρει τη θέα που μπορεί να απολαύσει κανείς από μια ταράτσα στο κέντρο της Αθήνας: η βουή της σύγχρονης πόλης, σε συνδυασμό με ιστορία χιλιετιών και το απέρανταο γαλάζιο της θάλασσας στο βάθος. Δικαιολογημένα, λοιπόν, το Galaxy Bar του Hilton βρίσκεται στη λίστα με τα 10 καλύτερα rooftop bars του κόσμου. 

Radio Rooftop Bar – ME London
Η γέφυρα του Λονδίνου, ο Καθεδρικός του Αγίου Παύλου, το London Eye και η βρετανική βουλή στο πιάτο.

Lantern – The Fullerton Bay Hotel
Το Lantern προσφέρει εξαιρετική θέα στο κέντρο της