PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

"Ἔλα στήν Κατερίνη, ξερρίζωσε καί φύτευσε, γκρέμισε καί ἀνοικοδόμησε, βάλλε πῦρ, πῦρ νά...." ώ Σεβασμιώτατε Γεώργιε Α΄ της Πιερίας μου


"Ἔλα στήν Κατερίνη, ξερρίζωσε καί φύτευσε, γκρέμισε καί ἀνοικοδόμησε, βάλλε πῦρ, πῦρ νά φωτίσῃς καί νά θερμάνῃς, πῦρ νά πυρπολήσῃς τίς καρδιές τῶν πιστῶν σου".

Να τι ΣΥΜΒΟΥΛΗ του έδωσε σαν ήρθε ο έμπειρος ΛΑΡΙΣΗΣ Ιγνάτιος του δικού μας ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ Α΄ του Πιερίας την ημέρα της ενθρονίσεως του και ως "ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ" εν Πιερίει!
Κι εκείνος μέχρι στιγμής ...χαμπάρι!

ΈΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, του είπε ΚΑΙ ΞΕΡΙΖΩΣΕ (τα κοπρόσκλυλα που είναι ήδη στην Εκκλησία της Πιερίας...)
Γκρέμισε (τα λαμόγια που γύρω εκεί στη φωλιά της Μητρόπολης, μα και στις πλούσιες ενορίες του Νομού Πιερίας, έχουν γίνει ...μόδα).
Βάλλε πυρ, πυρ και (...κάψε τα τομάρια με τα μαύρα που είναι ήδη γύρω σου).
ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΞΗΛΩΜΑΤΟΣ ΑΓΑΘΟΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΕΝΘΡΟΝΙΣΕΩΣ ΣΟΥ, ΤΑ ΕΖΗΣΕ ΤΑ ...ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ...ΣΗΜΑ!

Το θέμα είναι εσύ να το πιάσεις έγκαιρα.

Σεβασμιότατε, σε απομονώνουν και εσύ επειδή είσαι νέος εδώ, δεν τους καταλαβαίνεις.
Κι επειδή ξέρω πως είσαι καλό παιδί, γιατί μου το βεβαίωσε φίλος σου από τα χρόνια ΣΑΣ της αθωότητος, πρόσεξε τα τομάρια με τα μαύρα γύρω σου.

Ξερίζωσε και φύτευσε, γκρέμισε και ανοικοδόμησε, βάλλε πυρ, πυρ να φωτίσεις και να θερμάνεις ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΕΜΑΣ των ΠΙΣΤΩΝ ΣΟΥ που ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ πως και πως, μπας και καθαρίσεις την κόπρο του Αυγεία την εδώ στην Δύσμοιρη Πιερία μου.....
ΕΔΩ ΠΟΥ Η ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ Η ΦΑΠΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΣΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΠΙΕΡΙΕΑ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟ.
Αν το πρόβλημα στην Αθήνα, ή την Θεσσαλονίκη είναι στο ...10, τώρα με την κρίση, στην Πιερία είναι 1.000 ρε γαμώτο μου.
Κι αυτό πρέπει να σου το πω και να σου το φωνάξω, ώ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΙΤΡΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΕ Α΄......!!!

ker@ilidis

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ ΤΟΝ ...ΒΟΡΕΙΟ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΉΡΙΟ ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ!

Ένας στους τρεις νέους Δημοτικούς Συμβούλους της Πιερίας πρέπει να κάτσει ξανά στα θρανία.
Να αρχίσει από το ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙΟ κι ύστερα σαν μεγαλώσει να κάτσει και στις αίθουσες του Δ.Σ του.....
ΑΓΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΗ ΝΕΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ.....
Χαμός από άχρηστους κι αγράμματους.
Όμως κορόιδο λαέ, εσύ τους επέλεξες.....
Κοίτα γύρω σου και να δεις πόσους αγράμματους Δημοτικούς Σύμβουλους δε θα δεις κορόιδο ψηφοφόρε Πιεριέα που τους ψήφισες.
Οι Δήμαρχοι έκαναν τη δουλειά τους και άραξαν στις πολυθρονάρες τους, εσύ όμως;;;
Εσύ να δω πως θα κάνεις τη δουλειά σου....
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ ΤΟΝ ...ΒΟΡΕΙΟ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΉΡΙΟ ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ

ker@ilidis

"Μαζί τα φάγαμε.." αλλά να δείτε "Πόσες θα ...φάτε μόνοι σας" κοπρόσκυλα........


Το πόσα ...ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ, δεν το έμαθα και δεν το κατάλαβα ποτέ....
Το "πόσες" θα φάτε μόνοι σας, σύντομα θα το μάθετε και τότε θα καταλάβετε...
χα χα χα
ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Αυξημένες απαιτήσεις στη νέα θητεία από τον Αλέκο Γιουμίδη, έχει ο Σάββας. Για να δούμε τι θα δούμε...

Μεγάλη έκπληξη, αυτό που θα αναλάβει στη νέα Κυβέρνηση του  Σάββα και κυρ Σάββα κι αφέντη Τσουτσουλομύτη ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΟΥΜΙΔΗΣ, ο πρώην Αντιδήμαρχος και νυν ...Αρχιστράτηγος εν ...αποστρατεία!
χα χα χα
Γεια σου Αλέκο κυρ Αλέκο ήρωα.......
Γιατί οι ήρωες ακόμα υπάρχουν εκεί στο Δήμο Κατερίνης, καθ΄ ότι οι προδότες ή οι κουκουλάκιδες περίσσεψαν.
Έτσι δεν είναι Αλέκο;;;

ker@ilidis

Γουστάρω τους Πόντιους, μα όχι τα Γιουσουφάκια τους....

Είμαι ΠΟΝΤΙΟΣ και το γουστάρω...
Βέβαια δε γουστάρω που δικοί μου Πόντιοι, έχουν γίνει ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ των ΤΡΟΪΚΑΝΩΝ και της πουλημένης Ελληνικής Κυβέρνησης....
Ποιοι είναι αυτοί;
Κάνε μια βόλτα στα μίντια και θα τους δεις.....

ker@ilidis

Δίνουν μισθό 6.000 σε Έλληνες για 37,5 ώρες τη βδομάδα, αρκεί να είναι....

Αναζητούν Έλληνες γιατρούς και νοσηλευτές για να εργαστούν σε νοσοκομεία της Φινλανδίας.
Για τις 18.000 διαθέσιμες θέσεις που υπάρχουν σε ολόκληρη τη χώρα έχει ήδη δημοσιευτεί προκήρυξη στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ/EURES, και μάλιστα στα Ελληνικά, εδώ και δύο εβδομάδες. Και, όμως, μόλις 2 γιατροί έχουν κάνει αίτηση για δουλειά!
Φαίνεται πως, παρά τις απολαβές που κυμαίνονται γύρω στις 6.000 ευρώ για 37,5 ώρες εργασίας την εβδομάδα, τα

Κάνουν σεξ με αγνώστους κι αυτό ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ καθώς τους φέρνει καλή τύχη...

Γνωρίστε το «βουνό του σeξ», με το οποίο σχετίζεται μια παράδοση του 16ου αιώνα, που υπόσχεται τύχη, αρκεί οι πιστοί να έρθουν σε σeξουαλική επαφή με άγνωστους. Μάλιστα, όπως λέει το έθιμο, ο ενδιαφερόμενος πρέπει να κάνει σeξ 7 διαδοχικές φορές, κάθε 35 μέρες, προκειμένου το τελετουργικό να έχει αποτέλεσμα.
Το Gungung Kemenous, όπως είναι η επίσημη ονομασία του, βρίσκεται στην Ινδονησία και είναι κυρίως γνωστό λόγω του περίεργου αυτού τελετουργικού. Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του SBS, Patrick Abboud, που επισκέφθηκε το μέρος, ανακάλυψε ότι είναι διαρκώς γεμάτο, φτάνοντας μάλιστα και τα 8.000 άτομα τη βραδιά.
Ο λόγος που όλα εκτυλίσσονται στο συγκεκριμένο βουνό, είναι ότι, σύμφωνα με την ιστορία, τον 16ο αιώνα ένας νεαρός πρίγκιπας της Ινδονησίας ερωτεύτηκε τη μητριά του και ανέβηκαν στο Gungung, προκειμένου να έρθουν σε εpωτική επαφή. Την ώρα όμως που αυτό γινόταν, τους έπιασαν και τους σκότωσαν. Έτσι ποτέ δεν ολοκλήρωσαν τη σeξουαλική πράξη και πιστεύεται ότι όσοι το κάνουν εκεί θα έχουν καλή τύχη, ενώ στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει και ένας ναός.
Την παράδοση ακολουθούν άντρες και γυναίκες, από πολιτικούς και νοικοκυρές, μέχρι