PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΓΙΟΣ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ...ΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΑΝΕΣΗ ΓΙΑ 60 ΛΕΠΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

60 λεπτά Ελλάδα: Ταξιδεύοντας στην Πιερία! Ο Νίκος Μάνεσης στις 25,26,και 27 Φεβρουαρίου στην Πιερία καλεσμένος του δημοσιογράφου Απόστολου Λάγιου.

Πυξίδα ο άνθρωπος. Προορισμός η ελληνική περιφέρεια. Στόχος του ταξιδιού η καταγραφή των προβλημάτων αλλά και του αισιόδοξου μηνύματος ότι σε έναν τόπο που βιώνει έντονα τη νέα σκληρή πραγματικότητα υπάρχουν πολίτες που όχι μόνο στέκονται όρθιοι αλλά και βρίσκουν τη δύναμη να δημιουργούν.



Ο Νίκος Μάνεσης αφήνει το τηλεοπτικό πλατό και επισκέπτεται περιοχές της χώρας που καλούνται να λύσουν κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα τα οποία οδηγούν σε αδιέξοδα. Θα δει αυτά που δεν βλέπουν οι άλλοι. Θα συναντήσει πρόσωπα που παρέμειναν ενεργά και αντιμετώπισαν με ευρηματικότητα, χιούμορ και αισιοδοξία την κρίση! Θα ζήσει μαζί τους τη δύσκολη καθημερινότητά, θα μπει στα σπίτια τους, στους χώρους εργασίας τους, θα καταγράψει ανησυχίες και όνειρά. Για 60’, η μικρή οθόνη θα γεμίσει από εικόνες, χρώμα και άρωμα Ελλάδας, αλλά και ιστορίες συνανθρώπων μας που μέσα από την προσωπική τους διαδρομή αναζήτησαν και βρήκαν λύσεις για να χτίσουν ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και τον τόπο τους.
«Η Ελλάδα δεν μπορεί να χωρέσει σε 60’» δηλώνει ο Νίκος Μάνεσης, «για να χωρέσει χρειάζεται μία ζωή. Η Ελλάδα δεν είναι γεωγραφικά μήκη και πλάτη, η Ελλάδα μπορεί να είναι ιδέα, μπορεί να είναι καρδιά, μπορεί να είναι αντίληψη, μπορεί να είναι αγάπη, μπορεί να είναι πολλά πράγματα. Το «60’ Ελλάδα» είναι μια ψηφίδα Ελλάδας και επειδή, όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε ξεχάσει την πατρίδα μας πιστεύω ότι έστω και αυτός ο χρόνος είναι αρκετός. Το οδοιπορικό μας στην ελληνική περιφέρεια ξεκινά, και μ’ έναν πολύ πρόχειρο υπολογισμό φέτος θα μετρήσουμε περίπου έναν πενταψήφιο αριθμό χιλιομέτρων. Στο επίκεντρο θα βρίσκεται και πάλι ο άνθρωπος. Στην εκπομπή θα φωτίσουμε τις ιστορίες των ανθρώπων και μέσα από αυτές την εικόνα του κάθε τόπου».

ΈΛΑ ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ.... ΝΑΙ, ΕΛΑ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ....

"Έλα ρε Σοφία μου μαζί μου... Γιατί δεν έρχεσαι;;; Εγώ σε θέλω...." φαίνεται να λέει ο "Ξανθός" στην όμορφη...
Κι εκείνη "Ρε συ Γιάννη μου εσύ με θέλεις, η τρόϊκα όμως;;; Τι λέει η Τρόικα της Πιερίας κι οι τρεις Βουλευτές μας κι ο ...ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ γι αυτό;;;"

Σ.Σ: Ο ανωτέρω διάλογος είναι στη σφαίρα του ονείρου που είδα χθες βράδυ.... Είναι ονειρικός και ψεύτικος....

Η μαγκιά για μας θα ήταν να ξέρουμε πόσοι από αυτούς που βρέθηκαν χθες στο Λιτόχωρο ήταν στην ίδια επέτειο και το 2013.....
Ποιοί ήταν πέρυσι από τους έτσι στην επέτειο της ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ του ΟΛΥΜΠΟΥ;;;

Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ.....

Τζιτζικώστας και Ιωαννίδης στο Λιτόχωρο, στην επέτειο επανάστασης του Ολύμπου.


* Γ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΑΣ ΜΝΗΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ
* Α.ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ: ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΑ...

ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΜΟΝΙΜΑ ...ΚΟΥΡΑΣΗ; ΝΑ ΓΙΑΤΙ

Τα 7 άγνωστα αίτια που ενισχύουν το αίσθημα της μόνιμης κόπωσης

Η μόνιμη κόπωση κερδίσει διαρκώς έδαφος με πολλούς να αναρωτιούνται τι κάνουν λάθος, αφού αποφεύγουν τα ξενύχτια και προσέχουν τη διατροφή τους. Ωστόσο τα χαμηλά επίπεδα ενέργειας μπορεί να προέρχονται από καθημερινά πράγματα που δεν φανταζόμαστε.

Το onmed.gr συνέλεξε τις πιο συνηθισμένες «άγνωστες» αιτίες που κάνουν τον οργανισμό να σέρνεται:

1. Αφυδάτωση

Μελέτη που δημοσιεύεται στην

"ΕΝΑΣ ΩΡΑΙΟΣ ΥΠΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ...ΘΑΝΑΤΟΣ" ΕΛΕΓΕ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΡΑΝΤΟΥ Ο ΣΑΚΗΣ ΜΠΟΥΛΑΣ

Με ένα σύντομο αλλά πολύ συγκινητικό μήνυμα, η Ελένη Ράνου αποχαιρέτησε και μέσω του Facebook τον φίλο και συνάδελφό της, Σάκη Μπουλά, που έφυγε από τη ζωή.

Στο μήνυμά της, η Ελένη Ράντου αναφέρει:

«Eγώ το θάνατο δεν τον φοβάμαι! Ενας ωραίος ύπνος είναι..... μου λεγες
Καληνύχτα Σακούλη μου
Κοιμήσου όμορφα»