PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΣΕΙΣΜΟΣ 4,6 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Σεισμός 4,6 ρίχτερ στην Κατερίνη, Έδεσσα και Κοζάνη, αισθητός και στη… Θεσσαλονίκη!

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στη Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή της κεντρικής Μακεδονίας.
Σύμφωνα με αναγνώστες του karfitsa.gr  τα ρίχτερ  »χτύπησαν» Έδεσσα, Κατερίνη και Κοζάνη!
Απο το Σεισμολογικό σταθμό του ΑΠΘ μας ενημέρωσαν οτι το επίκεντρο εντοπίζεται στη τεχνική λίμνη Πολυφύτου της Κοζάνης και ήταν 4,6 ρίχτερ!!!
Όπως αναφέρουν πηγές από την Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, το τηλεφωνικό κέντρο της αστυνομίας δέχθηκε αρκετές κλήσεις, χωρίς ωστόσο να αναφερθούν ζημιές, παραμόνο ζητούνταν πληροφορίες για τη σεισμική δόνηση.

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΠΕΤΡΑΣ

Κάπου εκεί είναι κι ΠΕΤΡΑ ΟΛΥΜΠΟΥ, ένα πανέμορφο χωριό μας..... Θα πάρει ζωή αν γίνει αυτό που λέμε παρακάτω.
Κάποιοι βγαίνουν και μιλούν για ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ στο νομό ΠΙΕΡΙΑΣ.
Πάνω στο ΘΨΥΜΠΟ, εκεί στο πάλαι ποτέ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ, υπήρχαν ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, που ήθελαν να το κάνουν ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΛΥΜΠΟΥ, ενώ ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ κκ ΑΓΑΘΟΝΙΚΟΣ το ήθελε ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.......
Τώρα τι λέτε;
Μήπως να βλέπαμε το θέμα των ερειπωμένων κτιρίων κάπως έτσι;
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΡΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΔΩΣΤΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΧ.......
Ο ΑΓΑΘΟΝΙΚΟΣ ΠΧ......
Άντε να τελειώνουμε με τους τίποτες στην Πιερία............

ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΚΙΝΗΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΑΤΡΟΦΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ;;;;;;;

Η «ψηφιακή άνοια» εξελίσσεται σε νέα μάστιγα για τους ανθρώπους νεαρής ηλικίας που βασίζονται όλο και περισσότερο στην τεχνολογία, αφήνοντας έτσι τον εγκέφαλό τους να «ατροφήσει». Επιστήμονες από τη Νότια Κορέα έχουν παρατηρήσει αύξηση κρουσμάτων αυτού του είδους της «άνοιας» στους νέους, οι οποίοι εμφανίζουν επιδείνωση των νοητικών ικανοτήτων τους αντίστοιχη με αυτή που εμφανίζουν ασθενείς που έχουν υποστεί τραυματισμό στο κεφάλι ή πάσχουν από κάποια ψυχιατρική νόσο. «Η υπερβολική χρήση “έξυπνων” κινητών και βιντεοπαιχνιδιών διασαλεύει την ισορροπημένη ανάπτυξη του εγκεφάλου» υπογραμμίζει ο Μπιουν Γκι-γον, γιατρός του Κέντρου Ισορροπίας Εγκεφάλου της Σεούλ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «JoongAng».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νότια Κορέα είναι μία από τις χώρες με τη μεγαλύτερη διείσδυση της τεχνολογίας στον γενικό πληθυσμό αλλά και με τα περισσότερα κρούσματα εθισμού στο Διαδίκτυο. «Οι άνθρωποι που κάνουν υπερβολική χρήση τεχνολογίας είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν την αριστερή πλευρά του εγκεφάλου τους, αφήνοντας έτσι τη δεξιά υπανάπτυκτη» συμπληρώνει ο δρ Γκι-γον. Η δεξιά πλευρά του εγκεφάλου συνδέεται με τη συγκέντρωση και, όταν δεν είναι επαρκώς ανεπτυγμένη, επηρεάζει την ικανότητα προσοχής και μνήμης, οδηγώντας μάλιστα στο 15% των περιπτώσεων και σε πρόωρη άνοια.
Οι πάσχοντες από «ψηφιακή άνοια» φέρεται επίσης να είναι και ψυχολογικά υπανάπτυκτοι, με τα παιδιά να διατρέχουν ακόμη πιο σοβαρό κίνδυνο από τους ενήλικες, αφού ο εγκέφαλός τους είναι σε εξελικτική διαδικασία. Η κατάσταση φαίνεται να επιδεινώνεται στη Νότια Κορέα, καθώς το ποσοστό των ανθρώπων ηλικίας 10 έως 19 ετών που χρησιμοποιούν «έξυπνα» κινητά πάνω από επτά ώρες κάθε μέρα ξεπερνά το 18,4%, ποσοστό που έχει αυξηθεί 7% σε σύγκριση με πέρυσι.
Τα ανησυχητικά συμπεράσματα των Κορεατών έρχονται έπειτα από μια έρευνα που πραγματοποίησε το UCLA, η οποία έδειξε ότι οι νεαροί Αμερικανοί εμφανίζουν όλο και πιο συχνά προβλήματα μνήμης. Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι το 14% νεαρών ανδρών και γυναικών, ηλικίας από 18 έως 39 ετών, παραπονούνται ότι η μνήμη τους είναι κακή. Σε αυτήν την περίπτωση ωστόσο, το πρόβλημα αποδίδεται γενικότερα στον σύγχρονο τρόπο ζωής.
[Πηγή espressonews.gr]

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ότι εκδήλωση κι αν υπάρχει
στο ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ, ας είμαστε εκεί.
Είναι όαση στο θερμό καλοκαίρι μας. Σίγουρα θα περάσουμε καλά και πάνω από όλα θα ζήσουμε στιγμές ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ.....

ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Πήγες το παιδί σου να το βγάλεις φωτογραφία στα ΚΑΝΟΝΙΑ;
Αν όχι, λάθος σου.
Εκεί ή στο συντριβάνι του Πάρκου, είναι τα πάντα όλα για τις αναμνήσεις ενός παιδιού κι αυτό το λέει ένα παιδί που τότε με δέος έζησε για πρώτη φορά την ιστορία του Κανονιού της Φωτογραφίας ή του Πάρκου Κατερίνης καλύτερα.

ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΥΠΕΡ ΦΟΥΚΑΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ

Ξάνθη: Κούρεμα δανείου - μαμούθ 94% σε δανειολήπτη
Συνολικό χρέος 148.400 ευρώ , που αντιστοιχεί στο 94% της οφειλής, διέγραψε το Ειρηνοδικείο Ξάνθης σε δανειολήπτη,  με απόφαση που εκδόθηκε πρόσφατα. Ο δανειολήπτης που είχε κάνει αίτηση με βάση το νόμο Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά όφειλε συνολικά 158.000 ευρώ από 4 συνολικά δάνεια, καταναλωτικά και στεγαστικά.  Το Ειρηνοδικείο όρισε δόση 200 ευρώ για 48 μήνες και διέγραψε το υπόλοιπο της οφειλής!

Ο οφειλέτης επικαλέστηκε την απουσία περιουσιακών στοιχείων, την έλλειψη εισοδημάτων αφού δεν έχει οριστικοποιήσει τη σύνταξή του ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν εγγυητής σε στεγαστικό που είχε λάβει η κόρη του.

Koύρεψε και το Στεγαστικο της κόρης του

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την ίδια απόφασή του  το Ειρηνοδικείο έκανε δεκτό το αίτημα ης κόρης του για προστασία της πρώτης κατοικίας και «κούρεψε» το στεγαστικό της δάνεια μειώνοντας οφειλή 119.000 στο ποσό των 76.500, παύοντας την τοκοφορία του δανείου.

Πρόκειται για την πιο εντυπωσιακή και γενναία απόφαση που έχει βγει με βάση το Νόμο Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά αφού ουσιαστικά μηδενίζει μια πολύ μεγάλη οφειλή και διευκολύνει τον οφειλέτη να αποπληρώσει σε  πολύ μικρές δόσεις το ποσό που απομένει.

Τους δανειολήπτες εκπροσώπησε η Δικηγόρος Ξάνθης Πόπη Συμεωνίδου ενώ οι Τράπεζες εκπροσωπήθηκαν από τους επιμέρους νομικούς τους συμβούλους.

“Mεγάλο κεφάλαιο o Γκαρσία” λέει ο Κοστίν Λάζαρ στα "ΣΠΟΡ"

LAZAR
Ο Κοστίν Λάζαρ μίλησε στην εφημερίδα “Σπορ” για την νέα σεζόν της αλλαγές του ΠΑΟΚ και τους στόχους του Σαββίδη.

Αναλυτικά:
Για την επιστροφή στις προπονήσεις:
«Είμαι έτοιμος για να μπω στη νέα σεζόν. Τώρα έχουμε μπροστά μας πολύ

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΟΔΩΡΕ ΤΟΥ ...ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ;;;

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ


ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ, ΟΜΟΡΦΙΑ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΟΦΙΑ ΛΟΓΩΝ.
Λέτε αυτό να αληθεύει στις μέρες μας.
Τι λένε τα Θηλυκά εκεί έξω;;;;;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ, ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ

Ο Γιώργος Φαρμάκης του ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΆΡΧΩΝ, είναι από τις πιό δυνατές προσωπικότητες.
Είναι από τις Νέες προτάσεις, που πρέπει να αναδείξει εκεί ο τόπος μας.
Στη φωτογραφία μαζί με τον ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΣΧΑΛΗ, τον Πρόεδρο του ομώνυμου Ιδρύματος......