PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Αυτός είναι Ο 23χρονος Αλβανός που καταζητείται για την αρπαγή της 13χρονης


Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 23χρονου Αλβανού. 
Πρόκειται για τον...
AJAZI (επ.) MARJON (ον.) του FATMIR και της RAZIE, που γεννήθηκε στις 25-03-1990 στην Αλβανία, προσωρινά κάτοικος Λουτρών Ελευθερούπολης Καβάλας.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του δράστη σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης (100) ή τις τοπικές Αστυνομικές Αρχές, καθώς και στους τηλεφωνικούς αριθμούς:

• 210- 6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής
• 210-6875200 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής
• 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Σημειώνεται ότι φωτογραφίες της ανήλικης έχουν δοθεί με τη συναίνεση των οικείων, για αναζητήσεις, στο Amber Alert, το οποίο και έχει ενεργοποιηθεί».

Οι έρευνες της αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας συνεχίζονται και σήμερα.
Σύμφωνα με δηλώσεις του αστυνομικού διευθυντή Καβάλας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, ήδη έχει απογειωθεί ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να ερευνήσει την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παγκαίου, ώστε να εντοπιστεί πού κρύβεται η 13χρονη.








04-06-2008 ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ...ΜΑΣ - ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Στην πόλη της Κατερίνης, στο νομό Πιερίας, στην Ελλάδα, εδώ στη σκιά του ΟΛΥΜΠΟΥ, γεννήθηκε πριν 5 χρόνια αυτή η ιδέα του blog...

ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ...

04/06/2008

PIERIA-GR.BLOGSPOT.GR

ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Ο MVP ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ PIERIKOS NEWS

MVP του φετινού Πιερικού ο Χρήστος Ελευθεριάδης !!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΧΡΗΣΤΟ !!!!

Έπειτα από τριήμερη ψηφοφορία στο blog ΠΙΕΡΙΚΟΣ NEWS, και με μεγάλη διαφορά ο Χρήστος Ελευθεριάδης κέρδισε σε ψήφους και βγήκε πρώτος με 34 % των ψήφων και έτσι παίρνει το όνομα του MVP του φετινού Πιερικού. Δεύτερος σε ψηφοφορία έρχεται ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου και τρίτος ο Σωτήρης Καραγκούνης.

Σήμερα το βράδυ ο Χρήστος θα δώσει τα
ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ  ΣΥΜΦΕΡΕΙ 
είναι το σλόγκαν της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ.
Τώρα;
ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ δε ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ.............
Αγοράζουμε κι όμως.....
Ποιός ξέρει τι να έχει μέσα η φίρμα που πληρώνουμε στον ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ;;;
Ρε τον μπαγάσα τον ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ.
ΆΡΑ;
Στις γειτονιές της ΠΙΕΡΙΑΣ εκεί που δήθεν πουλάει φθηνά, δίνει και Μαϊμού προϊόντα αυτός ο ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ;
Άραγε να είναι αλήθεια;
Άραγε παρασκεύαζε κι εμφιάλωνε ...μπανανούλια εκεί που τον έπιασαν;;;
ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΜΥΘΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΕΦΤΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ.....

ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ - δε ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕ "ΜΑΪΜΟΥ" ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΟΥ

Με τις κατηγορίες της παράβασης των νόμων περί σημάτων, περί αθέμιτου ανταγωνισμού και περί πλαστογραφίας παραπέμπεται στη δικαιοσύνη ο Χαρίλαος Αρβανιτίδης, ιδιοκτήτης της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδης» και αδελφός του προέδρου της ΠΑΕ Βέροια. Στις αποθήκες του σούπερ μάρκετ ιδιοκτησίας του κ. Αρβανιτίδη βρέθηκαν απορρυπαντικά και καλλυντικά «μαϊμού», καθώς και παράνομο εμφιαλωτήριο!

Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στις αποθήκες της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Αρβανιτίδης» στο Λάκκωμα Χαλκιδικής, ανακάλυψαν  μηχανολογικό εξοπλισμό με τον οποίο γινόταν η εμφιάλωση των προϊόντων τα οποία πωλούσαν τα υποκαταστήματά της. Ακόμη, κατέσχεσαν  περισσότερες από 22.000 φιάλες καλλυντικών και 4.460 φιάλες απορρυπαντικών. Μόνο για τα απορρυπαντικά, τα διαφυγόντα κέρδη του ελληνικού δημοσίου υπολογίζονται σε 62.000 ευρώ!

Οι αποθήκες ανήκουν σε

"ΣΑΝΤΑΛΙΝΑ ΜΑΝΤΑΛΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΟΛΟΣ ΜΙΑ ΣΩΛΗΝΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝ ΑΥΤΑ;;;

Έ ρε εποχές.
Τότε που εμείς οι άντρες του σχολείου παίζαμε το παιχνίδι μας εκεί στην αυλή και τα κορίτσια να γελάνε και να χειροκροτούν.
Κι ύστερα;
Ποιός θα παίξει ΣΑΝΤΑΛΙΝΑ;
Έ ρε εποχές.
Τότε που ψάχναμε εκείνον που θα κάνει το "μαξιλάρι" χα χα χα
Θέλεις να γίνεις μαξιλάρι;
ΠΡΙΤΣ....
Εγώ θα πηδήξω τελευταίος.....

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΦΡΑΖΩ, ΑΠΟ ΤΟ ...εκΦΡΑΖΩ!!!

Πρέπει να εκφράζεις κι όχι να ...φράζεις τα συναισθήματα σου!!!

ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

Πόσο πάει άραγε το κιλό η ...ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ;
Οι φήμη πως λόγο έλλειψης της η τιμή κινείται στα ύψη, αληθεύει;

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2013 ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ : ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ.......

Από τα πιο έγκυρα φροντιστήρια 
Από τις πιο ΔΥΝΑΤΕΣ ομάδες εκπαιδευτικών
Από τις πιο συγχρονισμένες προσπάθειες

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ
ΑΝΟΔΟΣ - ΜΠΑΣΔΑΡΑ
Σήμερα
Με τις απαντήσεις στα θέματα των Πανελληνίων.

Κάνε κλικ για να δεις όλες τις απαντήσεις
ΕΓΚΥΡΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
ΣΩΣΤΑ

Ά ρε Κρίτωνα Αρσένη μήπως γιέ της μάνας σου «κρείττον του λαλείν το σιγάν».

Παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ αλλά κρατάει την έδρα και τον μισθό ο Κρίτων Αρσένης

Παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ αλλά κρατάει την έδρα και τον μισθό ο Κρίτων Αρσένης
Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η αποχώρηση του Κρίτωνα Αρσένη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ αλλά και η ταυτόχρονη άρνησή του να παραδώσει...
την έδρα και τον μισθό στην ευρωβουλή όπου τον διόρισε ο Γιώργος Παπανδρέου.
Το ΠΑΣΟΚ επισήμως ζήτησε από τον παραιτηθέντα ευρωβουλευτή να παραδώσει την έδρα «η οποία ανήκει στο κόμμα» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Φώφη Γεννηματά. Τρία άλλα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ με αναρτήσεις στο διαδίκτυο επιτέθηκαν στον νεαρό ανεξάρτητο ευρωβουλευτή για τον ίδιο λόγο.
Σήμερα συντονισμένες είναι οι επιθέσεις εναντίον του Κρίτωνα Αρσένη από εφημερίδες και αρθρογράφους. Το Εθνος ειρωνεύεται τον ευρωβουλευτή ότι θέλει την έδρα στο όνομα της ...κοινωνίας των πολιτών και αναφέρει επικριτικό τουίτερ «Κρίτωνα παίρνεις 20.000 ευρώ τον μήνα επειδή ψηφίσαμε ΠΑΣΟΚ. Λίγη τσίπρα είσαι και νέος άνθρωπος».
Στα Νέα ο Κρίτων Αρσένης δέχεται επίθεση από τον

Ποιοι εκπαιδευτικοί καθορίζουν το μέλλον των παιδιών ;




Μαθητές τις δευτέρας και τρίτης Λυκείου αντιμετωπίζουν τις Πανελλήνιες με άγχος. Μοχθούν για να κατακτήσουν ένα στόχο, που αποτελεί μόνο, το σκαλοπάτι μιας ατελείωτης σκάλας με ανοδική και καθοδική πορεία.
Απέναντι τους, πολλές φορές, οι ημιμαθείς εκπαιδευτικοί που καθορίζουν το μέλλον τους και οι γονείς που έχουν ετοιμάσει τις ¨αποσκευές των ονείρων τους¨, υποδεικνύοντας έναν μονόδρομο που οδηγεί συνήθως σε αδιέξοδο. Την ευθύνη των γονέων δεν θα την εκτιμήσουμε τώρα, άλλωστε ό,τι ζημιά είχαν να κάνουν την έκαναν από τα πρώτα χρόνια της μαθητικής ζωής των παιδιών τους.
Η ¨σούπα¨ δεν ήταν ποτέ της αρεσκείας μου. Αυτή η τακτική με απωθεί. Προτιμώ να διαχωρίζω και να κάνω σωστό ξεσκαρτάρισμα, ωστόσο οι τίτλοι των άρθρων σε συνδυασμό με κάποια γράμματα μαθητών, δεν μου άφησαν άλλη επιλογή.

ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

Η Ελληνική αποστολή στο διεθνές τουρνουά της Ρουμανίας.Η Ελληνική αποστολή στο διεθνές τουρνουά της Ρουμανίας.
Με ένα χρυσό, δύο αργυρά και ένα χάλκινο επέστρεψε η εθνική αποστολή των εφήβων από το διεθνές τουρνουά της Ρουμανίας, που φιλοξενήθηκε στο Βουκουρέστι στις 25 και 26 του μηνός.
Πιο συγκεκριμένα ο Τσεκερίδης Δημήτριος στα 96 κιλά ελληνορωμαϊκής κατέκτησε τοχρυσό μετάλλιο της κατηγορίας του. Αργυρά μετάλλια από τους Μπινενμπάουμ Κύριλλο και Ρεχιασβίλι Λεβάν στα 66 και 84 κιλά ελευθέρας αντίστοιχα, ενώ το χάλκινο μετάλλιο στα 55 κιλά ελευθέρας κατέκτησε ο Καλανίδης Θεοχάρης.
Τα μέλη της αποστολής στο στυλ της ελληνορωμαϊκής ήταν οι:
  • Αγκαφανίδης Χαράλαμπος (55 κιλά),
  • Αρτενιάν Άλμπερτ (66 κιλά),
  • Ντούντα Γκέραλντ (74 κιλά),
  • Αρτενιάν Σαμπέλ (84 κιλά),
  • Τσεκερίδης Δημήτριος (96 κιλά) και
  • Παπαδάτος Αλέξανδρος (120 κιλά)
καθώς και οι ομοσπονδιακοί προπονητές

ΑΝΤΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ. ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ

dimosios ypallhlos tameioΣτο στόχαστρο εργαζόμενοι σε 384 δημοτικές επιχειρήσεις, 66 Νομικά πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, 62 επιμελητήρια, επτά κοινωφελή ιδρύματα και 12 εθνικά αθλητικά κέντρα. Σύμφωνα με
απόρρητο έγγραφο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, που δημοσιεύει η εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος", στο επίκεντρο βρίσκονται ασφαλιστικά ταμεία και οργανισμοί όπως ο ΟΑΕΔ και το ΙΚΑ, φορείς υπό τους ΟΤΑ, Νομικά Πρόσωπα του τομέα της Ερευνας, Εμπορικά Επιμελητήρια (όπως το ΤΕΕ και το Οικονομικό), Κοινωφελή Ιδρύματα Πρόνοιας, Γενικοί και Τοπικοί Οργανισμοί Εγγείων Βελτιώσεων, ακόμα και Εθνικά Αθλητικά Κέντρα.
Συνολικά τα παραπάνω ΝΠΔΔ και οι φορείς απασχολούν 38.139 υπαλλήλους, οι οποίοι, εφόσον τελικώς υιοθετηθεί το συγκεκριμένο σχέδιο, είτε θα οδηγηθούν εκτός Δημοσίου είτε θα μπουν σε καθεστώς διαθεσιμότητας-κινητικότητας.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα μεταξύ των σεναρίων που εξετάζονται για να μειωθεί περαιτέρω το Δημόσιο όσον αφορά το απασχολούμενο προσωπικό είναι τα εξής:
* Η μετατροπή Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου. Μεταξύ των

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ

Πρέπει να εκφράζεις κι όχι να ...φράζεις τα συναισθήματα σου!!!

Η ΠΙΕΡΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΟΛΙΝΔΡΟ ΚΙ Ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΕΠΙΣΗΣ...... ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΚΕΙ;;;;;

Γιώργος Λιόλιος: Ο Κολινδρός μας διαθέτει ένα από τα καλύτερα αθλητικά κέντρα της Ελλάδος..."

Δήλωση του συμπατριώτη μας Γιώργου Λιόλιου που ως γνωστόν θα κάθεται από την επόμενη αγωνιστική χρονιά στο πάγκο του νεοφώτιστου στη Β εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου, Αιγινιακού....
Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Γιώργος
γνωρίζει τα αθλητικά κάντρα της Ελλάδος, αφού η μακροχρόνια ενασχόλησή του στους πάγκους πολλών και μεγάλων ομάδων στο χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και  στο χώρο του στίβου  και  η αδιαμφισβήτητη πείρα του, του επιτρέπει να κάνει τέτοιου είδους συγκρίσεις...

Ιδιαίτερη μνεία έκανε και στο πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ που βρίσκεται στο χώρο του αθλητικού κέντρου Κολινδρού και έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει αποστολές ομάδων...

Η ΚΟΚΚΟΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΣΤΑ ...ΧΟΥΡΙΑΤΚΑ!!!!!

Α κι α που λέτι, ήταν μια φουρά κι ‘ναν κιρό, ένα όμουρφου κουρτσούλι που έμισκνι μι τ’ μαμάκα τ’ κι τουν μπαμπάκα τ’ σιαπέρα στα μαντριά. Όταν γιόρταζι ιπέρσι η μανιά τ’ , τ’ν εκανι δώρου μια κατσιούλα κόκκινι. Κι αυτήν τ’ν έβαζι όλ’ τ’ν ώρα ….κι τ’ άλλα τα πιδιά τ’ν έβγαλαν Κοκκινοκατσιούλου.
Μια μέρα τ’ λέει η μάνα τ’ς:
---Ωω Κοκινοκατσιούλου μα, κλούριασα μια τραχανόπτα, πάρτην μι του ταψί κι να τ’ πααίντς στ’ μανιά σ’, στ’ν αλλη τ’ μιριά από του πουτάμι, να τ’ δεις τι φκιαν’ κιόλας.
----Σώσι αμα είνι μαμάκα, είπι η Κοκκινουκατσιούλου, δα μι νυχτώσ’.
Έβαλι η μάνα τ’ς ένα πιστιμάλι απάν στου ταψί κι του κουρίτσ’ κίντζι μαναχό τ’ για τ’ μανιά τ’.

Στου δρόμου έβρισκνι ένα σουρό ζούζουλα κι αρνίθια κι τ’ χιριτούσαν. Τι λαγοί, τι γκουστιραίοι, τι γκαχιλώνις, τι μπουμπουνάρια, τι καραμούζις , τι τσιόνια, όλα τ’ χαίρουνταν κι δεν τ’ φουβούνταν ντιπ.
Ικεί που πιρπατούσι, έκατσι σι μια πατλιά να χέσ΄κι μάζιψι κι ξινίθρις. Άκουσι τότι φουρλατό στ΄ζίγρις ...κι τα πλια κι τα ζούζουλα σκαπέτσαν.
--- Τι γίνγκι τώρα; είπι η Κοκκινοκατσιούλου.
Ύστιρα γυρνάει κι να τους η λύκαρους. Λαχτάρ’σι του κουρίτσι.
----Λέλε !!! έσκουξι. «Ντου ρα λύκους», «ντου ρα λύκους", μα αυτός ικεί. Αϊπάν τα αυτιά κι τ’ λέει:
----Που πααίντς μα…. μαναχιά σ’ στα αρμάνια?
--Πααίνου τραχανόπτα στ’ μανιά μ’, ισένα τι σι νοιάζ’;
---Αααα, να τ’ν πεις τα χιριτήματα. Άιντι φέγου τώρα.

Έκουψι τουν ανήφουρου η λύκαρους, έβγαλι του

ΑΝ Μ ΑΓΑΠΑΣ ΠΕΣ ΤΟ......

Τώρα που είναι καλοκαίρι, νομίζω πως είναι εποχή αγάπης.
Εποχή έρωτα.
Εποχή σύμπνοιας.
Εποχή συντροφικότητας.
Εποχή τρυφερότητας.

ΑΝ ΜΕ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΙΞΤΟ..............!!!

ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΚΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΤΟ "ΕΠΙΑΣΕ" ΑΠΟΛΥΤΑ.

Καλά το πας Πρόεδρε της ΕΠΣΠιερίας.
Ακόμα δεν έκλεισες τρίμηνο και βλέπουμε το νόημα το έχεις πιάσει.
Κοντά στους μικρούς ποδοσφαιριστές, δηλαδή κοντά στο ποδόσφαιρο της Πιερίας.
Γιατί οι μεγάλοι νομίζω πως ότι ήταν να κάνουν στην Πιερία το έκαναν.
ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΚΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΤΟ "ΕΠΙΑΣΕ" ΑΠΟΛΥΤΑ.
Μαγκιά σου φίλε.
Σημειώνεται πως όποιος βρει από τις τόσες θητείες τον πυρπολητή σε αντίστοιχη φωτογραφία, εγώ λέω να γίνω ....φίλος του! χα χα χα

ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ Ο "ΘΕΟΣ" ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;;

Ά ρε εποχές.
Ά ρε Πέμπτες με τον ΑΡΗ και τον ΓΚΑΛΗ.
Τότε που ο ΝΙΚ δε μασούσε κι έκανε υπερήφανη όλη την Ελλάδα με τις ικανότητες του στα γήπεδα του μπάσκετ.
ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ Ο "ΘΕΟΣ" ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;;
Ίσως για κάποιους. Ίσως για τους περισσότερους.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΛΑΖΑΡΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ "ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Σταύρος Διαμαντόπουλος και Λάζαρος Βρεττός οι σύντροφοι του Δημήτρη Κεραηλίδη στην εκπομπή ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ με τον Δημήτρη Κεραηλίδη της ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
ΕΚΕΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΌΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
Ο Σταύρος με την σοφία των γνώσεων του κι ο Λάζαρος με την φρεσκάδα της ηλικίας του.
Στο βάθος ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ παλαιστ του συλλόγου της Πιερίας όπου τιμούν και την Πιερία και την Ελλάδα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ - ΧΡΩΜΑ ...ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΤΟΠΟΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...ΧΡΩΜΑ ΜΟΥ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...ΖΩΗ ΜΟΥ
Καλημέρα Πιερία μου