PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΓΙΑ ...ΓΚΕΪ ΚΑΙ ...ΛΕΣΒΙΕΣ Η ΡΕΠΟΥΣΗ, ΕΝΩ ΤΗΝ "ΑΔΕΙΑΣΕ" Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ

Ξεκάθαρη ήταν για ακόμη μία φορά η τοποθέτηση του Φώτη Κουβέλη για το θέμα της γενοκτονίας της Ποντίων, με την οποία «άδειασε» τη βουλευτή του κόμματος του Μαρία Ρεπούση για όσα έγραψε στην επιστολή της.
«Για εμάς είναι επιτακτική ανάγκη και υποχρεωτική τιμή η αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σε κομματική συνεδρίαση.
Η κα Ρεπούση, πάντως, από τη μεριά της όχι μόνο δεν δείχνει να πτοείται αλλά ετοιμάζεται και για συνέντευξη Τύπου για… γκέι και λεσβίες!
Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ θα μιλήσει την Πέμπτη στον Ιανό μαζί με δύο ακόμη γυναίκες-βουλευτές(Μαρία Γιαννακάκη από ΔΗΜΑΡ και Βασιλική Κατριβάνου από ΣΥΡΙΖΑ) για τα δικαιώματα που έχουν οι λεσβίες, οι τρανς, οι αμφί, οι γκέι και οι intersex.

Τα πήρε στο ...κρανίο με την Ρεπούση ο Νίκος Χατζηνικολάου και "φώναξε"__ "Άει χάσου.... συνωστισμένη"

Με οξύτατο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Χατζηνικολάου τα ευτράπελα που 
δημιουργήθηκαν σχετικά με το κείμενο της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση και την άρνηση της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.
Το βράδυ της Τρίτης ο γνωστός δημοσιογράφος έβλεπε το «Αλ Τσαντίρι» του Λάκη Λαζόπουλου και μοιράστηκε με τους followers του στο Twitter την ατάκα του ηθοποιού «άει χάσου… συνωστισμένη». Άμεση ήταν η αντίδραση πολλών χρηστών για την εν λόγω φράση όμως ο Νίκος Χατζηνικολάου ήταν πιο οξύς από ποτέ: «Η μισή οικογένεια της μητέρας μου χάθηκε στη Σμύρνη… Δεν θα κάνω συνέδριο για τον… συνωστισμό!Ντροπή της!» ήταν η απάντησή του σε χρήστη που σχολίασε επιτιμητικά το προηγούμενο tweet.





ΠΗΓΗ hellas-now.com

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΡΣΕΝΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΞΕΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ

Επιστολή παραίτησης από μέλος του ΠΑΣΟΚ και της κοινοβουλευτικής του ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, εξαιτίας της ιδιωτικοποίησης του νερού της Θεσσαλονίκης και της πλήρους πολιτικής απόκλισης έστειλε την Τετάρτη  ο ευρωβουλευτής, Κρίτων Αρσένης, στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.
Οπως αναφέρεται στο πλήρες κείμενο της επιστολής παραίτησης του Κρίτωνα Αρσένη
«Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την παραίτησή μου από μέλος του ΠΑΣΟΚ και μέλος της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.Η πολιτική μου απόκλιση από το σημερινό ΠΑΣΟΚ είναι προφανής και οι διαφωνίες μας δημόσια καταγεγραμμένες.