PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΝΑ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥΣ (ΘΥΡΑΣ 7) ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΜΑΣ....


Πήρα από τον φίλο μου τον ΓΙΑΝΝΗ, το παρακάτω μήνυμα και τον ευχαριστώ.
ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ... 
Τα παιδιά της ΕΠΣ Πιερίας ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΜΑΣ....
Παρακάτω το μήνυμα.

ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΔΕΥΤΕΡΗ ΖΩΝΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ ΖΩΝΗ 2-0
ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΖΩΝΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΞΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ .ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ .
ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ .ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΣΑΡΡΗΣ.ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΠΙΕΡΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ. ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 7. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ...ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ .....ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ...ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟ ΠΙΕΡΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΕΤΡΟΚΤΙΣΤΟ ΚΤΙΣΜΑ, Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ, ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΕΡΙΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ


O ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ....

Ο Ιερός Ναός του Αγ. Γεωργίου ανήκει στην 9η Εφορία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων και αποτελεί ένα κειμήλιο για τον Κολινδρό. Ο ιερέας του Ναού με χαρά δέχτηκε να μας φιλοξενήσει στον Οίκο του Θεού και να μας βοηθήσει να γνωρίσουμε πολλά πράγματα για την ιστορία του.



Ο Πατήρ Παναγιώτης Τιμαμόπουλος, νέος σε ηλικία, μόνο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΝ ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΗΡΑΚΛΗ ...ΕΓΙΝΕ

Στη φωτογραφία ο ΗΡΑΚΛΗΣ εν μέσω εργασιών εκεί στο Ενωσιακό Γήπεδο....
Ηράκλη προχώρα σε θέλει όλη η χώρα (της Πιερίας του Ερασιτεχνικού)
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ -ΕΠΣΠ) 
ΘΕΛΕΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ 
ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ...
ΚΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ (ΔΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΕΠΣΠ) 

ΦΡΌΝΤΙΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.....

"ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΕΡΙΓΕΛΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ" ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ


Σ.ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ: "ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ" (VIDEO)

1Ο γοητευτικός ηθοποιός συμμετείχε στην περιφορά του Επιταφίου, αφού σήκωσε το Σταυρό στην Ιερά Σκήτη της Αγίας Άννης, τον οποίο και φίλησε όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Οι αντιδράσεις, όμως, ήταν πολύ έντονες μιας και ο Στράτος φέρεται με βάση τα δημοσιεύματα να είναι οπαδός της Καμπάλα, πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με το ταξίδι του αυτό.

Έτσι, μιλώντας στην κάμερα του Star, έδωσε τη δική του απάντηση: «Σήκωσα το Σταυρό του Μαρτυρίου με αγάπη, ευλάβεια, φως, ομορφιά, σιωπή, είναι σαν να νιώθεις ένα κενό κι εκείνη τη στιγμή σε πλημμυρίζει κάτι που δεν μπορείς να εξηγήσεις με λόγια». Και συνέχισε: «Λίγο τσίπα να έχεις, δεν πας να περιγελάσεις τα Άγια των Αγίων. Δεν παίζεις με αυτά».

Όσον αφορά το αν είναι ή όχι οπαδός της Καμπάλας, επισημαίνει πως «Θα μπορούσα να διαβάζω Καμπάλα και να μη βγω να το πω. Ήταν λάθος μου».


ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΆΣ, ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΟΙ ΓΕΝΝΕΤΙΣΤΕΣ


ΠΗΓΗ: Περιοδικό Αναζήτηση
Απο τους Ελληνες Καλλάς οι επιστημονες ελπιζουν οτι θα νικησουν τον καρκινο:
Για τους απογονους των στρατιωτων του Μ.Αλεξανδρου τους Καλλάς ενδιαφερονται οι επιστημονες. Όλοι οι έγκριτοι αρχαιολόγοι και ανθρωπολόγοι συμφωνούν ότι πρόκειται για μια «παρθένα» φυλή της Ασίας, απογονοι των στρατιωτων του Μ.Αλεξανδρου, η οποία φυλή  δεν έχει δεχτεί επιδράσεις από τις παρακείμενες ινδογενείς φυλές των Aφγανών, των Ινδών και των ορεσίβιων κατοίκων του Κασμίρ.Επισης  αποδείχτηκαν οτι έχουν φοβερή αντοχή στις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή.Eπιπλέον, αποτελούν μία από τις λίγες κλειστές ανθρώπινες κοινότητες με ΜΗΔΕΝ κρούσματα καρκίνου, ένα γεγονός που αποτελεί «άγιο δισκοπότηρο» για τους γενετιστές. Mια αναλυτική έρευνα του DNA μπορεί να δείξει τον δρόμο προς την επιτυχή αντιμετώπιση του καρκίνου.Μηπως επειδη ειναι καθαροι Ελληνες κυκλοφορει μεσα τους το ΙΧΩΡ; Ας γελασουν μερικοι.  Ολοι ομως οι γενετιστες των μεγαλων φαρμακευτικων εταιριων ,εκει στους Καλλας τρεχουν . Λετε να ειναι αμερικανακια;
Απο τους Ελληνες Καλλάς οι επιστημονες ελπιζουν οτι θα νικησουν τον καρκινο:
Για τους απογονους των στρατιωτων του Μ.Αλεξανδρου τους Καλλάς ενδιαφερονται οι επιστημονες. Όλοι οι έγκριτοι αρχαιολόγοι και ανθρωπολόγοι συμφωνούν ότι πρόκειται για μια «παρθένα» φυλή της Ασίας, απογονοι των στρατιωτων του Μ.Αλεξανδρου, η οποία φυλή δεν έχει δεχτεί επιδράσεις από τις παρακείμενες ινδογενείς φυλές των Aφγανών, των Ινδών και των ορεσίβιων κατοίκων του Κασμίρ.Επισης αποδείχτηκαν οτι έχουν φοβερή αντοχή στις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή.Eπιπλέον, αποτελούν μία από τις λίγες κλειστές ανθρώπινες κοινότητες με ΜΗΔΕΝ κρούσματα καρκίνου, ένα γεγονός που αποτελεί «άγιο δισκοπότηρο» για τους γενετιστές. Mια αναλυτική έρευνα του DNA μπορεί να δείξει τον δρόμο προς την επιτυχή αντιμετώπιση του καρκίνου.Μηπως επειδη ειναι καθαροι Ελληνες κυκλοφορει μεσα τους το ΙΧΩΡ; Ας γελασουν μερικοι. Ολοι ομως οι γενετιστες των μεγαλων φαρμακευτικων εταιριων ,εκει στους Καλλας τρεχουν . Λετε να ειναι αμερικανακια;

Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ "ΕΒΡΟΥ" ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ...ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΣΣΑ!!!


Η ηρωική δασκάλα που αρνήθηκε να παραλάβει πλακέτα από βουλευτή
Την ώρα που στρατιωτικοί λαμβάνουν χαρτζιλίκι από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να πιουν μια… μπυρίτσα, κάποιοι Έλληνες και Ελληνίδες κρατούν το κεφάλι και την εθνική μας αξιοπρέπεια ψηλά.
Η δασκάλα Χαρά Νικοπούλου γνωστή για τους αγώνες της για την Ελληνική Θράκη αρνήθηκε σε εκδήλωση την τιμητική πλακέτα από τα χέρια του βουλευτή της ΝΔ.
Η  δασκάλα του Έβρου, Χαρά Νικοπούλου, η οποία δέχεται πόλεμο τα τελευταία χρόνια από το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής, ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα, στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση προς τιμήν των προσώπων που προσέφεραν και προσφέρουν στην Ελλάδα αλλά και στην ορεινή Τ.Κ. Κέλλης του Δήμου Αμυνταίου.
Η Χαρά Νικοπούλου, αρνήθηκε να λάβει την τιμητική πλακέτα από τα χέρια του βουλευτή Ν.Δ. Φλώρινας, Στάθη Κωνσταντινίδη, λέγοντας: «δεν μπορώ να πάρω την πλακέτα από έναν βουλευτή που έχει υπογράψει το ΦΕΚ 240 που παραχωρεί την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδας».
Η «ψυχρολουσία» για τον βουλευτή Φλώρινας ήταν τέτοια που αμήχανος κατέβηκε από τη σκηνή προσπαθώντας να δικαιολογήσει γιατί ψήφισε την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας.
«Αν νομίζεται ότι εμείς είμαστε προδότες κάνετε μεγάλο λάθος», της απάντησε αποχωρώντας ο κ. Κωνσταντινίδης.
«Η Ιστορία θα το δείξει», του απάντησε η ηρωική δασκάλα.
Το επεισόδιο θα έπαιρνε έκταση αν η ίδια δεν έβαζε «νερό στο κρασί» όταν ο Σ. Κωνσταντινίδης την αποκάλεσε …Χρυσαυγήτισσα!
Αργότερα, με δάκρυα στα μάτια, είπε το παράπονο της στον Στρατηγό, Φράγκο Φραγκούλη«Ρίχτηκε πάνω μου όλη η Τουρκιά, ε, όχι και οι

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ......

Χωρίς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν θα κάναμε τίποτα.
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ, ΕΚΕΙ ΤΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ.
Είδατε που και ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ (πρώην) του ΠΙΕΡΙΚΟΥ έγινε ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ.
Και δηλώνουν βέβαια και παντού εκείνος κι οι δικοί του πως στηρίζουν πλέον το αγνό ποδόσφαιρο, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και δει της ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΟΥ.
ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ. ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ......

ΔΙΩΞΤΕ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΥΡΜΉΓΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.....


Πες μια και καλή αντίο στους ανεπιθύμητους… επισκέπτες με τον πιο φυσικό τρόπο!

Το καλοκαίρι είναι κοντά, και τα ζωύφια κάνουν τις πρώτες επισκέψεις τους στα σπίτια

Αν λοιπόν βρεις μυρμήγκια ή κατσαρίδες, ψέκασέ το χώρο που συνηθίζουν να κάνουν… πάρτι με χυμό λεμονιού!

Και τα δύο ζωύφια δεν μπορούν να ανεχθούν τη μυρωδιά του χυμού λεμονιού και θα εξαφανιστούν μια και καλή!

ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΛΑΓΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ...ΧΤΙΖΑΜΕ

Κι όμως.
Υπάρχουν κι αυτοί οι παράξενοι άνθρωποι.
Υπάρχουν κι εκείνοι που είναι μιά ζωή μαζί.
Υπάρχουν γύρω μας κι άνθρωποι που δεν χωρίζουν  ή  καλύτερα δεν τα χαλάνε, αλλά τα χτίζουν.
Κι ας είναι κι 92 χρονών.

ΠΡΩΗΝ.......

ΠΡΩΗΝ....
ΠΡΩΗΝ....
ΠΡΩΗΝ....
ΠΡΩΗΝ...
ΠΡΩΗΝ...
Αντιδήμαρχος Κατερίνης, Αναπληρωτής Δημάρχου Κατερίνης.....
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ!
Λέτε να καταφέρει να στείλει στον ...αγύριστο το ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ, όπως θέλει;;;;

Λέτε το ΠΡΩΗΝ να γίνει ΝΥΝ;;;;;

ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΙΕΡΙΕΙΣ....

Ποιός από τους εκεί έξω, κρατούντες, μπορεί να διαβάσει αυτό που γράφει παραπάνω;
Πάω στοίχημα κανένας τους.
Απλά δεν έχουν χρόνο για τέτοιες "ανοησίες" οι τύποι.
Εκείνοι έχουν πιό σοβαρά πράγματα να κάνουν. 
ΜΙΖΕΣ, ΚΟΜΠΙΝΕΣ, ΝΤΑΛΑΒΕΡΙΑ, ΡΙΞΙΜΑΤΑ, ΧΩΣΙΜΑΤΑ, ΑΙΣΧΗ......
Μόνο ο απλός λαός μπορεί να πει ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ! 
Για τους άλλους; Δε μας νοιάζει, θα γυρίσει ο τροχός.
ΑΜΗΝ........

ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.....

Εκτός των διοδίων της ...Υπανάπτυξης, έχουμε σε λίγο και τα ΕΡΓΑ της ...Υπανάπτυξης που θα αποτρέπουν όποιον ΗΡΩΑ εκ Θεσσαλονίκης ή Ημαθίας ή Κοζάνης ή Πέλλας ή αλλού, να έρθει, γιατί θα του βγαίνει η ...Παναγία να έρθει να κάνει μπάνιο στις Ακτές Ολύμπου κι ύστερα θα ξανακάνει ...μπάνιο στον ιδρώτα για να φύγει. 
Πάμε στοίχημα πως τα έργα θα ξαναρχίσουν εκεί πέρα από το Μακρύγιαλο μας;;;;
Έ ΡΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ @#$#@#$εταιρείες τους.
Ότι τους γουστάρει κάνουν και λένε πως είναι μέσα στη σύμβαση..... 
ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.....
Ο πόλεμος της Εθνικής Οδού καλά κρατεί.
ΑΜΗΝ.....