PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ.


Κίνηση ...ματ για τον ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ, στα ποδοσφαιρικά της τελευταίας στιγμής. Σταύρος Διαμαντόπουλος ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΑΡΧΩΝ του ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ;;; Μάλλον ναι, κάθ ότι μετά από πρόταση του Κώστα Κουκοδήμου, που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα είναι και ένας εκ των μεγαλομετόχων(!) του ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ, ο πρώτος και μεγαλύτερος ιστορικά προπονητής της Μακεδονίας ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ είδε τον πρόεδρο της ομάδας της βόρειας Πιερίας ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΩΠΑ και μέλη του ΔΣ του και ανέλυσαν το σχέδιο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Β´ ΕΘΝΙΚΗ, από πλευράς αγωνιστικής.  Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ. Εκείνο που μένει είναι να δώσουν οριστικά τα χέρια ΝΙΩΠΑΣ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ κι άντε και καλή αρχή.... 
Τώρα σ ότι αφορά την πρόταση ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ υπέρ του έμπειρου προπονητή, αφορά την αγάπη που τρέφει προς το πρόσωπο του, καθώς πιστεύει πως στα χέρια του ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ο Αιγινιακός θα ζήσει μεγάλες στιγμές. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ, ΙΣΩΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Α´ ΕΘΝΙΚΗ;;;; Αυτά βέβαια αφορούν το αύριο..... 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ. 
Σ ότι αφορά το πόσες μετοχές θα πάρει στην κατοχή του ο Κούκος, να πως έχουν τα πράγματα. Θα έχει το 20% κι ετσι θα ειναι μαζί με τον ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΩΠΑ οι δυο ισχυροί άντρες του ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ. 

ΕΓΩ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΕΣΕΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ, ΕΣΕΝΑ ΚΡΙΝΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ...ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

Αυτό είναι το ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΗΜΑ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΟΥ που αναγεννιέται από τις στάχτες του
Κι επειδή ξέρω πως πλήγωσα τον φίλο μου τον ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μου, ας διευκρινίσω τι εννοώ. Ή καλύτερα ας δώσω την άποψη μου για εκείνον. Ο Πρόεδρος έγινε Πρόεδρος τότε που τα αφεντικά του "μαγαζιού" δεν ήθελαν πλέον να είναι και δεν έβρισκαν παράγοντα να βάλει τα στήθια του μπροστά. Κανένας αν θυμάστε δεν έβαζε το κεφάλι του στον ντροβά, διότι τότε έπαιζε για τους παράγοντες των επαγγελματικών κατηγοριών η ιστορία με τις αποκαλύψεις περί περιέργων αποτελεσμάτων και οι εγκλίσεις στα αθλητικά όργανα, ακόμα και παραγόντων του Πιερικού. Τότε έφυγε κι ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΟΥΜΟΣ τότε έφυγε κι τότε Πρόεδρος της ομάδας και σήμερα ανώτατος άρχων της ΕΠΣΠ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ. Τότε κανένας δεν ήθελε να πλησιάσει από τους περί της ομάδας παράγοντες κι ύστερα το πήρε πάνω του ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. Αυτή είναι η αλήθεια. Ο "Κούγιας" της Πιερίας, όπως τον αποκαλώ με τεράστια δόση χιούμορ, δέχτηκε και ....μαγκιά του! Μέχρι εκεί όλα καλά. Όμως να που πέρσι παρ ολίγον να βγούμε κατηγορία. Να δούμε ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΛΟΝΙΑ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. Όμως στο τέλος το χάσαμε στο νήμα. Φέτος όμως; Φέτος τα κάναμε μαντάρα. Κι εγώ είμαι σκληρός με τον Κώστα διότι, όπως μου λέει πάντα από μωρό η μάνα μου, Κώστα μου εκείνος που σε κάνει να κλαις, εκείνος και σ αγαπάει. Ο καπετάνιος φέρει όλη την ευθύνη για ένα ΝΑΥΑΓΙΟ κι εσύ αδερφέ, δυστυχώς ή ευτυχώς, είσαι ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ σήμερα του Σκάφους "ΠΙΕΡΙΚΟΣ" και εσύ κουβαλάς όλο το βάρος του εγχειρήματος. Ποιόν να κρίνω; Τον Τσιτιρώκη του ερασιτέχνη; Ή τον Φοιρό, που είναι και δεν ...είναι; ΕΓΩ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΕΣΕΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ, ΕΣΕΝΑ ΚΡΙΝΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ...ΚΑΛΥΤΕΡΟ! Βέβαια μεγαλύτερο ναυάγιο θα είχαμε αν πέφταμε κατηγορία. Όμως ΠΙΕΡΙΚΟΣ είσαι ρε Κώστα μου, δεν είμαστε, ούτε Γάζωρο, ούτε Καλλονή, ούτε καν Λεβαδειακός ή Πλατανιάς.... ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ. Κώστα εγώ σε κάνω να κλαις διότι αγαπώ τον ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΟΥ κι επειδή εσύ ΤΩΡΑ είσαι ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ του ΚΑΡΑΒΙΟΥ μας, εσένα ...πονάω! Και μη νομίζεις ρε συ πως εγώ δεν πονάω. Όταν Κώστα μου τρώω ΠΕΝΤΑΡΕΣ ή ΤΕΣΣΑΡΕΣ, εγώ κλαίω, ίσως κι εσύ κι ο Ντούμος κι ο Ελευθεριάδης και μαζί μας ο κάθε ΑΓΝΟΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, όμως πως να σε κάνω ρε συ ΚΑΛΥΤΕΡΟ; Θέλω να γίνεις καλύτερος και τον ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΟΥ να τον ξαναδώ Α΄ ΕΘΝΙΚΗ γ@μώτο μου!!! Αμήν.............!!!!

Οι Τιμές του Ελαιολάδου Κρητη,Πελοποννησος,Μυτιληνη,Ιταλια,Ισπανια,Τυνησια



16η Εβδ.2013  (21 Απρίλη.  2013). Η πτώση της ζήτησης
προκάλεσε ελαφρά κάμψη των τιμών,
Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Τιμές του εξτραπαρθένου ελαιολάδου €/κιλό(*)
ΠόληΑΒΓΔ
Jaen (Es)2,852,88-1,0%62,5%
Granada (Es)νέο2,852,850,0%60,1%
Borjas(ES)2,943,02-2,6%47,0%
Toledo (Es)2,942,95-0,4%%
Sevilla (Es) Arbequino2,882,880,0%
Sevilla (Es)2,952,950,0%%
Bari (ΙΤ)3,233,210,7%34,6%
Fogia (IT)3,093,11-0,5%28,7%
Taranto(IT)2,742,88-4,7%28,9%
Cosenza (IT)2,852,801,8%28,9%
Catanzaro (IT)2,952,853,5%28,9%
Reggio Calabria (It)3,303,3'00,0%
Chieti (IT)3,553,65-2,7%%%
Palermo(IT)3,253,250,0%4,8%
Trapani (IT)3,353,350,0%3,1
Pescara3,453,55-2,8%-11,3%
Viterbo4,954,950,,0%----
Siena(IT)(κοινό)3,253,250,0%----%
Grossetto (It)6,06,00,0%0,0%
Καλαμάτα2,642,640,0%32,2%
Σπάρτη2,702,73-0,9%32,7%
Κρήτη2,622,63-0,3%31,7%
Μυτιλήνη (Παρθένο)1,981,980,0%21,5%
Sfax (Τυνησία)2,602,581,0-%42,9%

A=18η εβδ. (21 Απριλη 2013), Β=15η εβδομάδα2013
Γ= % μεταβολή των τιμών της 16ης επί της προηγούμενης
Δ=% μεταβολή τιμών επί της ίδιας εβδομάδας του 2012


Κατά την Τρίτη εβδομάδα του Απρίλη συνεχίστηκε η τάση αδιαφορίας της ζήτησης και στις τρείς ελαιοπαραγωγικές χώρες της Ευρώπης. ΟΙ λίγες συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν συνοδεύτηκαν από μικρή κάμψη των τιμών στην Ελλάδα και στην Ιταλία όπου οι κατηγορίες που υπέφεραν ήταν εκείνες του παρθένου και του λαμπάντε.
Στην Ισπανία η πτώση των συναλλαγών ήταν τόσο σημαντική που οι ισπανοί παρατηρητές θεώρησαν νεκρές της ισπανικές αγορές. Κι όπως ήταν επόμενο οι λίγες αυτές συναλλαγές έγιναν με ένταση της πτωτικής τάσης που χαρακτήρισε τις τρείς πρώτες εβδομάδες του Απρίλη.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΕΝ ΟΨΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Πέμπτη στη 1 το μεσημέρι Συνέντευξη Τύπου εν όψει Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοίας που θα γίνει στην Παραλία Κατερίνης. Εκεί θα είναι ο Πρόεδρος της ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας  ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, η Αντιπεριφερειάρχις Πιερίας, ο Δήμαρχος Κατερίνης, ο Πρόεδρος του ΝΟΚΑΤ κι άλλοι....

ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ, ΤΟΜΕΑΡΧΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ πάει τέλεια εκεί στις υποχρεώσεις της στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Δηλαδή ειδικά στο κομμάτι ΠΑΙΔΕΙΑ κι ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ που είναι και ΤΟΜΕΑΡΧΙΣ κάνει θαύματα. Κι αν ρωτάτε για το κομμάτι που αφορά στην Πιερία μου, έ τότε εκεί θα δείτε ΘΑΥΜΑΤΑ! ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΣΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ, Ή ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΟΛΕΪ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ....ΕΜΕΙΣ


Κι όταν τα όνειρα γίνουν αλήθεια, τότε ΕΣΥ κι ΕΓΩ θα είμαστε ...ΕΜΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
ΠΑΝΤΑ και ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ....ΕΜΕΙΣ!

ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Ή ΚΑΤΙ ..ΨΗΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ;

Σάββας Χιονίδης ο ...αθόρυβος.
Κάτι παίζει εκεί στο Δήμο της Κατερίνης, διότι ο Σάββας πλέον δεν ακούγεται!
Δουλεύει αθορύβως κι αθόρυβα!!!
Κάτι γίνεται ή κάτι ...ψήνεται;

ΤΟ ΑΧΤΥΠΗΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ "ΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΚΗΣ"

ΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΚΗΣ.....
Οι δύο Δημητράδες της Αντιπεριφέρειας Πιερίας που κάνουν θαύματα.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΙΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΟΥΚΑΣ.
Αχτύπητο δίδυμο, που οργώνει κάθε μέρα την ΠΙΕΡΙΚΗ ΥΠΑΙΘΡΟ φροντίζει για τους αγροκτηνοτρόφους, να έχουν.
Να έχουν, αν προσέχουν το τι συμβουλεύουν οι δύο τοπικοί άρχοντες!
ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑΚΗ, ΈΤΣΙ.......

ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

Φτάνει πια....
Να τελειώνουμε με τη μιζέρια, του ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ και των δήθεν ΑΡΧΌΝΤΩΝ του!
Έλεος αδέρφια.