PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Έ ΡΕ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ....ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΡΕ Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ!!!

Αν ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ήταν εκεί σ αυτή τη Βουλή, δεν θα ήταν έτσι τα πράγματα στην Πιερία μου κι ίσως σ όλη την ΕΛΛΑΔΑ αν υπήρχαν πολλοί ΕΥΓΕΝΙΟΙ εκεί μέσα......
Απορία ....αφελούς Έλληνα!
Η τροπολογία που έστειλε για τους ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ο Δημήτρης Χριστογιάννης του δίνει ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ τις ευθύνες περί ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑΣ των ΚΛΕΦΤΩΝ, ενώ οι άλλοι που εν τέλει το ψήφισαν έχουν μικρότερες ή καθόλου ευθύνες;;;;
Εσείς κύριοι που ψηφίσατε για το ΑΙΣΧΟΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ είστε λιγότερο ΚΑΚΟΙ από τον "ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟ ΤΡΑΓΟ" ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗ;;; 
Ο ΕΝΑΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΉΘΕΛΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΛΥΜΠΟΥ.... 
Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ.....
Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.... 
ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ, ΕΚ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗ.....
Ψάχτε ρε τον ΠΛΟΥΤΟ που έχουν όλοι αυτοί που πριν χρόνια δεν είχαν μαντήλι να κλάψουν και τώρα οδηγούν ΜΕΡΣΕΝΤΑΡΕΣ κι έχουν ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ, ενώ εμείς ΠΕΙΝΑΜΕ!!!
ΩΡΑΙΑ ΡΕ, "ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΜΕ" ΤΟΝ ΧΡΙΣΓΟΤΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ, ΩΣΑΝ ΤΟΝ ...ΚΑΤΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟΝ "ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ" ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!
Εσύ ρε στην ΠΙΕΡΙΑ δεν έκανες το 4 στα 4 κι έξω ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ή ο ΌΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ;;;
Το απόλυτο της σιγουριάς εκεί οδηγεί.....
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο.....κλπ κλπ, άσε ρε απατεώνα συνέλληνα του ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!
Έ ΡΕ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ....ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΡΕ Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ!!! 
Για να δούμε τα χεράκια κάποιων να στολίζονται με τα ...αστραφτερά βραχιολάκια που φόρεσε ο Άκης!

Αμήν.......

Δήλωση Δημήτρη Χριστογιάννη: Παρών παντού και πάντα ήμουν και θα είμαι κοντά τον κόσμο αθόρυβα και διακριτικά όπως καταδεικνύει η διάφανη πορεία και προσφορά μου στα κοινά όλα αυτά τα χρόνια.

                                     Πολιτικό Γραφείο Βουλευτή Πιερίας
                                     Δημήτρη Δ. Χριστογιάννη



Εδώ και λίγες ημέρες με αφορμή την κατάθεση μιας  τροπολογίας που συνυπέγραψε και αφορούσε την δημιουργία φιλικού αναπτυξιακού περιβάλλοντος,ο βουλευτής Πιερίας της Ν.Δ. Δημήτρης Χριστογιάννης , δέχεται ομοβροντία από πολιτικές και προσωπικές επιθέσεις , από κάποιους που για ευνόητους λόγους με κομματικές σκοπιμότητες , επιχειρούν να στοχοποιήσουν την αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας , καθιστώντας  εκ πιθανούς κατηγορουμένους ποινικών ευθυνών όλους στα τραπεζικά ιδρύματα που συμμετέχουν στην διαδικασία έγκρισης και χορήγησης δανείων σύμφωνα με τις κανονιστικές διατάξεις.                                                

  Ο βουλευτής  Δημήτρης Χριστογιάννης λειτουργώντας θεσμικά συμμετείχε με ομάδα βουλευτών στην  διαδικασία κατάθεσης μιας τροπολογίας η οποία έγινε αποδεκτή και ψηφίστηκε από την βουλή.

  Όσον δε αφορά τον εστιασμό των πυρών για την εν γένει πολιτική παρουσία του βουλευτή στον Νομό Πιερίας , στα προβλήματα των πολιτών και ιδίως σε όλο το διάστημα  της μεγάλης  κρίσης   η απάντηση είναι μία: Παρών παντού και πάντα ήταν και θα είναι κοντά τον κόσμο αθόρυβα και διακριτικά όπως καταδεικνύει η διάφανη πορεία και προσφορά του στα κοινά όλα αυτά τα χρόνια.              

ΟΙ ΕΞΤΡΑΤΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΚΤΟΝΩΣΗ


Πηγή: Περιοδικό Αναζήτηση
Αρχαιος ελληνας πολεμιστης κάτω ,Γερμαναραδες πιό κάτω. Ειδατε πολιτισμος; Το ξερετε οταν εστελνε ο πάπας μισθοφορους ευρωπαιους στρατιωτες αντι να τους ακαλουθουν πορνες, οπως στο στρατο των προγονων μας , ο πάπας τους εστελνε ενα κοπαδι προβατα για να εκτονονονται ξεξουαλικα;δεν ξερω ποσο ζητουσαν τα προβατα για βιζιτα .


ΖΑΧΑΡΟΦΡΑΟΥΛΟΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟ ....ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

ΓΛΥΚΟ ....ΖΑΧΑΡΟΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΓΥΡΩ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!
Όπως τη γεύση που κουβαλάει αυτή η ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ γλυκού, έτσι να είναι κι η νύχτα μας σήμερα!
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.
ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ...ΠΙΚΡΟ ΚΑΦΕ!!!!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ

ΆΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ.....


Το θύμα βρέθηκε δεμένο και φιμωμένο

Άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε μετά το μεσημέρι του Σαββάτου στη Δάφνη. Ένας 30χρονος βρέθηκε δολοφονημένος μέσα στο διαμέρισμά του, στην οδό Φαίδωνος.

Ο 30χρονος ήταν δεμένος και φιμωμένος, δεν έφερε χτυπήματα, ενώ ένα χρηματοκιβώτιο που είχε στο διαμέρισμα ήταν παραβιασμένο.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία, αλλά το σπίτι δεν έφερε ίχνη παραβίασης, γεγονός που οδηγεί στην εκτίμηση ότι το θύμα πιθανόν να άνοιξε μόνο του στους δράστες ή τον δράστη.

ΣΑ ΦΩΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΓΑΝΤΖΩΘΟΥΝ ΣΤΗ ...ΖΩΗ!!!!



Το δάκρυ του κεριού...

(Του ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΥ)


Σα χεράκι που φυλάει τη φλόγα του κεριού,
η ψυχή μας, σαλεύει,
από τους βοριάδες, τους νοτιάδες και τους  ζέφυρους.
Και από την ίδια μας τη λαχανιασμένη ανάσα τρομαγμένη.
Τρέμει η ψυχή μας, μη σβήσει η φλόγα της πατρίδας,
 η πνοή,
 στο κεράκι του χρόνου.
Σα φως ανάστασης,
 στα χέρια ετοιμοθάνατων που προσπαθούν να γαντζωθούν  στη ζωή,
κλέβοντας μέλλον από το μουχλιασμένο παρόν.
Στη φλόγα της καρδιάς μας με χέρια πολλά, ενωμένα,
όλοι μαζί να  περιφράξουμε τους αέρηδες,
βιαστικά  τους δρόμους να διαβούμε,
να σώσουμε τη φλόγα,
να προκάμουμε να ανάψουμε το καντήλι της ανάστασης,
στο λαδάκι της πατρίδας και της φυλής.


ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΝ ...ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ "ΝΙΚΗΣ" ΑΙΓΙΝΙΟΥ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ;;;


(κείμενο του δημήτρη κεραηλίδη)

Μετά τη ΝΙΚΗ της ....ΝΙΚΗΣ ΑΙΓΙΝΙΟΥ και επί του ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΡΑΚΛΗ στο βόλεϊ, καθώς είχε προηγηθεί και ΝΙΚΗ επί του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, βγαίνουν συμπεράσματα..... Συμπεράσματα που μπορούν ίσως να πάνε πιο πέρα τον ΠΙΕΡΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ! ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΑΝΑΝΕ ΦΕΤΟΣ ΘΑΥΜΑΤΑ. Μια μικρή περιοχή που δεν την ξέρει κανένας πέραν εμάς εδώ κι αυτό αποδεικνύεται με την ιστορία των ΔΙΟΔΙΩΝ, επέβαλλε την παρουσία της στην Α1 του ΒΟΛΕΪ..... Μια χούφτα άνθρωποι, τα κατάφεραν. ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. ΕΣΥ ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΦΙΛΕ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΝ ...ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ "ΝΙΚΗΣ" ΑΙΓΙΝΙΟΥ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ;;; Θα μου πεις βέβαια, εκείνα τα παιδιά του Αιγινίου θα θέλουν να έρθουν; ΌΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ....ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ! ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ, ΟΜΩΣ ....ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ!!!
Ένα Ρουφιανοπουλάκι μου είπε....
"ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ, ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ, ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΖΕΤΕ ΈΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ.... ΑΥΤΗ ΤΟΥ Η ΠΡΑΞΗ, ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ! ΑΥΤΗ ΤΟΥ Η ΠΡΑΞΗ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΚΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΥΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ...ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΣ! ΑΡΧΗΓΟ....ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ!, ΆΡΑ.... ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ, ΜΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΕΙΣ, ΑΝ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ή ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ"
Αυτά μου είπε το ...ΡΟΥΦΙΑΝΟΠΟΥΛΙ εξ Αθηνών που ξέρει πρόσωπα και πράγματα!!!

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ.... ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗ;;;


Ο φυσικός μας Δικαστής θα μας δώσει την λύση, με την υπαγωγή στον ν.3869/10!!!

Μας το έστειλε ο Αθανάσιος Τζήμας..... Ευχαριστούμε πάρα πολύ
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ.!!!
ΠΑΓΙΔΕΣ!!!

Με τη ρύθμιση μπορεί να παρέχεται προσωρινή διευκόλυνση στον καταναλωτή με την παροχή μίας σύντομης περιόδου χάριτος ή μίας επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής του δανείου, τελικά όμως αυτό επιβαρύνει υπερβολικά τα οικονομικά του και το τελικό ποσό που θα κληθεί να καταβάλει θα είναι πολλαπλάσιο της σημερινής υποχρέωσής του! Έτσι, ενώ αρχικά φαίνεται ότι διευκολύνεται ο καταναλωτής με τη ρύθμιση, στην ουσία επέρχεται μία μεγάλη αύξηση του συνολικού ποσού που θα κληθεί τελικά να εξοφλήσει και επανέρχεται στο σημείο όπου βρισκόταν αρχικά.
Είναι η ακολουθούμενη τακτική των τραπεζών να κλείνουν τους λογαριασμούς των πιστωτικών καρτών παρέχοντας για την εξόφλησή τους νέο δάνειο με προσημείωση ακινήτου και δέλεαρ το λίγο χαμηλότερο επιτόκιο. Η τακτική όμως αυτή επιβαρύνει τελικάτο δανειολήπτη και ωφελεί μόνο την τράπεζα, διότι α) η τράπεζα εξασφαλίζεται με ακίνητη περιουσία,

ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΠΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ...ΚΑΦΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ....ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ


«Άφησα το τραγούδι και φτιάχνω καφέδες στο Πήλιο», δηλώνει η μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια

«Άφησα το τραγούδι και φτιάχνω καφέδες στο Πήλιο», δηλώνει η μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια
Για την απόφαση της να γίνει μόνιμη κάτοικος Πηλίου (καθώς επίσης για το πόσο τσαντισμένη είναι) μίλησε η Τάνια Τσανακλίδου στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.
«Έχω έρθει εδώ στο Πήλιο και κάνω καφέδες. Εδώ δεν χρειαζόμαστε πάρα πολλά λεφτά, ακριβά ρούχα για να φαινόμαστε και ακριβά αμάξια για να μας δώσει σημασία ο διπλανός. Μια βόλτα να κάνεις το πρωί στο δάσος θα βρεις πέντε καρπούς να φας και δυο χόρτα να μαζέψεις. Στα χωριά από την πείνα ποτέ δεν πέθαινες και ούτε πεθαίνεις». Αυτό δήλωσε η Τάνια Τσανακλίδου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στα πλαίσια της εκπομπής του «Όμορφος Κόσμος 2».
Προσθέτοντας «Δουλεύω τόσο, όσο. Ειδικά τα τελευταία χρόνια. Αισθάνθηκα πως αυτήν την περίοδο δεν είχα τίποτα να πω, μα τίποτα απολύτως…

ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ, Ο ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ

O ΠΑΤΗΡ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ, ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ...ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ....
Κάνει πράγματι "θαύματα" η παρουσία του σε διεθνή φόρουμ για τις θρησκείες και ...μαγκιά του!
Οι σχέσεις του με άρχοντες όλων των θρησκειών, είναι πράγματι σε υψηλό επίπεδο κι όλοι πιστεύουν πως το αύριο στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ του ανήκει!
Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ...ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
Και πράγματι τα ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, δεν είναι ...ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!