PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

ΌΜΩΣ ΕΠΕΙΔΉ Η ...ΜΑΣΟΥΛΟΓΛΥΦΟΚΑΤΑΠΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ, ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΟΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;;

Το διαμάντι των ...διαμαντιών από πλευράς κτιριακής αλήθειας, το ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!

Κάποτε τα παιδιά κι οι γονείς κρεμούσαν τέτοια πανό, τώρα;;; Με γειά μας που την ...φάγαμε!

Τότε ΧΩΡΙΣ ΚΤΙΡΙΟ, τώρα;;; ΧΩΡΙΣ ....ΠΑΙΔΕΙΑ!!!!!!
Και τώρα 11 ή 12 τι σημασία έχει;;;
Που θα πάει που θα πάει που θα βγει, θα γυρίσει και για σας η παλιοζωή.....
Βέβαια αν ήταν να χτιστεί καμιά γέφυρα ή κανένα μεγάλο έργο για να το ...μασουλογλυφοκατάπιναν κάποιοι, έ τότε θα βλέπατε παιδιά και ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ με ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΤΙΡΙΟ!
ΌΜΩΣ ΕΠΕΙΔΉ Η ...ΜΑΣΟΥΛΟΓΛΥΦΟΚΑΤΑΠΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ, ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΟΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;;

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ DNA ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ....

Όταν η παράδοση συναντά την προσφορά.
Κάπου εκεί είναι πάντα οι σύλλογοι που δραστηριοποιούνται εν Πιερίει....
Έτσι κι ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ εκεί από το 1980 και ως εδώ με προσφορά.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ DNA ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ....
Μπράβο ΑΔΕΡΦΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ.
Η ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΠΙΕΡΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΑΓΚΗ....
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



            Για 14η συνεχόμενη χρονιά το Ίδρυμα Α.Γ.Λεβέντη πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την τελετή Απονομής Υποτροφιών Ολυμπιακής Προετοιμασίας στις 5 Μαρτίου στο κτίριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Συνολικά στην τελετή απονεμήθηκαν 27 υποτροφίες σε 29 αθλητές και αθλήτριες Ολυμπιακών ατομικών αθλημάτων από την Ελλάδα και την Κύπρο.
            Το άθλημα της κωπηλασίας είχε την τιμητική του καθώς το 2012 όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, έχει να επιδείξει πολλές Ολυμπιακές και Παγκόσμιες διακρίσεις, οπότε απέσπασε και τις περισσότερες υποτροφίες ολυμπιακής προετοιμασίας(5).
            Ανάμεσα σε αυτές και η κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Κατερίνα Νικολαΐδου που

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ – ΝΑΟΥΣΑ – ΒΕΡΟΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ Ο.Α.Ε.Ε.


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
Ο.Α.Ε.Ε.  Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ
Γεωργ. Ολυμπίου 1,   Κατερίνη   60 100
Τηλέφωνο : 23510 - 78736

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας κατά τη συνεδρίασή του ομόφωνα αποφάσισε τη διοργάνωση ημερήσιας εκδρομής για τους συνταξιούχους του Νομού μας στην Έδεσσα, στη Νάουσα και στη Βέροια. Προς διευκόλυνση των μελών μας, η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 αλλά ξεχωριστά και την Κυριακή 14 Απριλίου 2013 ενώ οι συνταξιούχοι θα μπορούν να επιλέξουν την ημέρα που επιθυμούν, αρκεί να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έγκαιρα.
Η συμμετοχή για τους συνταξιούχους Ο.Α.Ε.Ε. είναι δωρεάν ενώ για τους φίλους του Σωματείου το κόστος συμμετοχής κατά άτομο είναι 10,00 Ευρώ. Απαραίτητη προϋπόθεση οι συμμετέχοντες συνταξιούχοι του Ο.Α.Ε.Ε. να είναι μέλη του Σωματείου και οικονομικά τακτοποιημένοι.
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Σωματείου επί της οδού Γεωργάκη Ολυμπίου 1 (2ος όροφος) και στο τηλέφωνο : 2351078736 τις ώρες 19.00 – 21.00, από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, από τον Πρόεδρο του Σωματείου κ. Κουτσή Δημήτριο στο τηλέφωνο: 6973223716 καθώς και από τον Γενικό Γραμματέα κ. Τσαλό Αθανάσιο στο τηλέφωνο: 6978098345.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
     Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γενικός Γραμματέας


Κουτσής Δημήτριος                                                               Τσαλός Αθανάσιος

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ, διοργανώνει το Πρωτάθλημα Μακεδονίας – Θράκης ΔΡΟΜΟΥ, Αντοχής κατηγορίας Ανδρών - Εφήβων – Γυναικών – Νεανίδων - Παίδων - Μάστερς την Κυριακή 7 Απριλίου 2013.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με τη συνεργασία της Δημοτικής Κοινότητας Κολινδρού και τουΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ Δήμου Πύδνας - Κολινδρού Πιερίας.

ΣΤΟΝ 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, ΤΟ 2ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΕΚ ΠΙΕΡΙΑΣ ΒΙΟΛΕΤΤΑ ΜΠΙΝΤΑ.... ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ


ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ




Ο σύλλογος καθηγητών του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης συγχαίρει την Μπίντα Βιολέττα, μαθήτρια της Β΄ τάξης του σχολείου μας, για τη βράβευσή της με το 2ο ΒΡΑΒΕΙΟ στον 5ο Πανελλήνιο Σχολικό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό. Συνολικά οι συμμετοχές των παιδιών από όλη την Ελλάδα έφτανε τις 600. Ο διαγωνισμός αυτός οργανώνεται από τον Μορφωτικό Όμιλο Πετρούπολης Αττικής υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τ.Λ.Ε.Ε. Η εκδήλωση βράβευσης έλαβε χώρα στις 31 Μαρτίου στο Πολιτιστικό κέντρο Πετρούπολης. Κατά δήλωση της μαθήτριας ήταν μια εξαιρετική και αξέχαστη εμπειρία. Μάλιστα τόνισε ότι καλό θα είναι να λαμβάνουν μέρος όσο γίνεται περισσότεροι μαθητές.
Η μαθήτριά μας Μπίντα Βιολέττα βραβεύτηκε για το διήγημά της «Συντροφιά με τρεις ήλιους», ένα μοντέρνο αστυνομικό διήγημα που εκφράζει τις νεανικές ανησυχίες της. Το βραβευμένο διήγημα θα δημοσιευτεί τις προσεχείς ημέρες στο 27ο φύλλο της σχολικής εφημερίδας του σχολείου μας «ΕΝ ΩΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ».

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΩΝ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ...ΔΗΜΑΡΧΟΙ;;; (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΑΤΣΙΟΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λειτουργεί ο Σύνδεσμος Ύδρευσης Δήμων Ν. Πιερίας;

Μια σειρά από ερωτήματα θέτει ο Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης Στέφανος Νατσιός σχετικά με την άρτια λειτουργία του Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμων Ν. Πίερίας, την διασφάλιση της υγιεινής και της ποιότητας του πόσιμου νερού που διαχειρίζεται στα δίκτυα διανομής που έχει στην ιδιοκτησία του.

Τα ερωτήματα απευθύνονται τόσο στα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου όσο και στους Δημάρχους και τα μέλη των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων Κατερίνης και Πύδνας – Κολινδρού που είναι οι δήμοι στους οποίους ο Σύνδεσμος υδρεύει πολλούς οικισμούς. 

Η επιστολή του κ. Νατσιού...

ΌΤΑΝ ΚΙ Η "ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ" ΔΙΝΕΙ ΤΟ ...ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΖΩΕΣ!!!


ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 στην πολιτιστική στέγη του συλλόγου μας ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Η προσέλευση του κόσμου και των εθελοντών ήταν πράγματι πολύ ικανοποιητική δίνοντας δυναμικό παρόν και σε αυτήν τη δραστηριότητα του συλλόγου. Είναι αξιοσημείωτο ότι ειδικά σε αυτή την αιμοδοσία έντονη ήταν η προσέλευση και ενεργή η παρουσία της νεολαίας μας όπου έδειξε με αυτό τον τρόπο για άλλη μια φορά ότι είναι παρούσα και ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο και προάγουν τον εθελοντισμό. Η διοίκηση του συλλόγου δεσμεύετε και εγγυάται κατά το μέγιστο την καλύτερη διαχείρηση της τράπεζας αίματος η οποία σκοπό έχει πάντα να βοηθά εκτός από τα μέλη της και το κοινωνικό σύνολο. Στο επίκεντρο ο άνθρωπος. Ευχαριστούμε θερμά όλους για την προσέλευση. Επίσης ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση του Γ.Ν.Ν. Κατερίνης τα στελέχη του αιμοδοτικού τμήματος του νοσοκομείου καθώς και τα μέσα τοπικής ενημέρωσης για την συνεργασία την στήριξη και την προβολή της δραστηριότητας μας αυτής. Ραντεβού στην επόμενη αιμοδοσία του Φθινοπώρου. 
Με τιμή το Δ.Σ.

ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ


Το Δ.Σ. της ΕΞΕΠ ενημερώνει τα μέλη της σχετικά με την ανακοίνωση
1-      του ΟΓΑ για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού για το έτος 2013.
Αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ταχυδρομικά μέχρι τις 02-05-2013.
Τα έντυπα που πρέπει να υποβληθούν διατίθενται στο

ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Οι αγώνες των ομάδων του
ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος και ΣΦΚ Κατερίνη 2008
για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ

Για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ οι ομάδες του Πιερικού Αρχελάου και του Κατερίνη 2008, αυτό το Σαββατοκύριακο συμμετέχουν στους παρακάτω αγώνες:

-          Εφήβων - Τελική φάση - Β΄ γύρος, 5η αγωνιστική. Σάββατο 6.4.2013, Γυμναστήριο Δ. Βικέλας, ώρα 12,00 / Φίλιππος Βεροίας - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος.

ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ, ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΡΕΧΑ....


Συνάντηση του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Κ. Χατζηδάκη
με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης κ. Κ. Ρέχα


Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης κ. Ρέχας Κωνσταντίνος με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κεντρικής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συμμετείχε σε συνδιάσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη, παρουσίας του Υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Κωστή Χατζηδάκη.
          Κατά τη σύσκεψη, ο Υπουργός ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους των εμπόρων για τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική αγορά και ιδιαίτερα για την κατακόρυφη πτώση στον

ΠΑΣΧΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΒΟΗΘΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ.......

Ξέρετε πέραν αυτών που γράφω, περί φτώχειας και ανέχειας στον πεζόδρομο της πόλης, να σας πω πως κάποιοι μπορούν να σηκώσουν ΨΗΛΑ τη ΣΗΜΑΙΑ της εμπορικότητας.
Μπορούν να πέσουν με τα μούτρα να βρουν τους τρόπους που μπορούν να βοηθήσουν τη γειτονιά τους, οικονομικά!
Κι αυτό μπορεί να έρθει πείθοντας τον κοσμάκη να μην πάει ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ή όπου αλλού για ψώνια, αλλά να μένει ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΕΩΣ.
ΠΑΣΧΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.....
ΒΟΗΘΑ ΚΙ ΕΣΥ ΑΔΕΡΦΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ!!!

ΌΤΑΝ ΠΑΣ ΒΟΛΤΑ, ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ...ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΟΥ!

Ντύσου το πιο ωραίο σου ...χαμόγελο και βουρ για να κερδίσεις την ζωή.
Κι ύστερα;
Ύστερα μη φοβάσαι τίποτα!
ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ.....

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ...ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ "ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΤΗΣ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!

Κάπως έτσι, με χαμόγελα και πολύ αθλητισμό, έχει εκεί στη ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ η εκπομπή ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ, με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ.
Την Κυριακή, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΝΥΜΒΡΙΩΤΗ επί το έργον!
ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!!!
ΣΑΚΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ!
Κι η ΑΓΑΠΗ ΝΥΜΒΡΥΩΤΗ... ΕΞ ΕΔΕΣΣΗΣ!!!
Κάθε Κυριακή βράδυ στις 10 ζωντανά στη ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και Σάββατο πρωί λίγο μετά τις 11!!!