Σπουδαία βαθμολογική νίκη για τους Προπαίδες της ΠΑΕ Ποντίων το Σάββατο επί του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ με σκορ 3 - 1 και ελπίδες για πέρασμα στη β’ φάση του Πρωταθλήματος ακαδημιών της ΕΠΣ Μακεδονίας. Οι παίχτες της ΠΑΕ Ποντίων πίεσαν από το πρώτο λεπτό τους αντιπάλους τους ψηλά και δεν τους άφησαν να έχουν κατοχή. Αν και βρέθηκαν πίσω στο  σκορ στο πρώτο ημίχρονο μετά από μια αντεπίθεση των αντιπάλων τους δεν το έβαλαν κάτω συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και ισοφάρισαν αρχικά με τον Κατσάρα με σουτ μέσα από την περιοχή. 

Στο δεύτερο μέρος οι παίχτες του ΠΑΟΚ προσπάθησαν να πάρουν τα ηνία του αγώνα, υποχρέωσαν την Νάση σε ωραία απόκρουση,  αλλά οι προπαίδες του Άγγελου Κούτου πέτυχαν άλλα δύο τέρματα με τον Τουλίκα με σουτ έξω από την περιοχή και τον Τζήκα που αφού αρχικά έκλεψε την μπάλα στην έσκαψε από πλάγια γράφοντας το τελικό 3 - 1. 
Η πολύτιμη αυτή νίκη φέρνει την ομάδα της Κατερίνης στην τρίτη προνομιούχου θέση μετά από ΠΑΟΚ και Ηρακλή νιώθοντας όμως την ανάσα του ΑΡΗ που ακολουθεί και θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα στον τελευταίο αγώνα κόντρα στον Ηρακλή  για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρόκριση στο β’ Φάση. Υπό βροχή ο σημερινός αγώνας στην περιοχή του Ποσειδωνίου με αρκετούς φιλάθλους.                   
ΠΑΕ Ποντίων ( Κούτος Άγγελος ) : Νάση Ζ., Μαιτελάρι Α., Φορτομάρης Α., Τουλίκας Γ., Σότο Α., Τζήκας Σ., Τσιμήτρης Π., , Χανδόλιας Ν., Ρόγκας Α., Κατσάρας Α., Παπαδόπουλος Α., Καρακούσης Γ., Γαλανόπουλος Γ., Τζιμόπουλος Δ.,  Τσεκεκλής Κ., Τουλίκας Σ., Σαββίδης Π., Παπαθανασίου Γ.
Καρακούσης Σάκης