PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

ΜΑΙΟΣ Επιστροφή στο μαντρί !!!

Ψήφισμα αλληλεγγύης στους συμπολίτες μας που αγωνίζονται ενάντια στο χαράτσι των διοδίων



Image 


  

   Καλούμε την Ελληνική Δικαιοσύνη να σταθεί στο πλευρό του αγωνιζόμενου λαού και να προασπίσει το δημόσιο συμφέρον κόντρα στα συμφέροντα των «μεγαλοεπενδυτών» και «μεγαλοεργολάβων». 


Το οικονομικό και πολιτικό σκάνδαλο των συμβάσεων παραχώρησης των εθνικών δρόμων συνεχίζεται, ενώ οι μεγαλοεργολάβοι της διαπλοκής και η τρόικα εσωτερικού θεωρούν πως μαζί με τους δρόμους παραχωρήθηκαν προς στυγνή εκμετάλλευση οι ζωές και το βιος των πολιτών που τολμούν να διεκδικούν τα δικαιώματά τους.
Συνεχίζεται η βιομηχανία διώξεων εναντίον των πολιτών που αντιστέκονται, ενώ μετά τις διαταγές πληρωμής και τις απειλές για κατασχέσεις λόγω της άρνησης πληρωμής των παράνομων διοδίων, σειρά έχουν οι ποινικές διώξεις και οι αγωγές.
Μέσα στο Γενάρη πραγματοποιούνται 3 δίκες που αφορούν 36 συμπολίτες μας σε Θεσσαλία και Αττική οι οποίοι διώκονται με σειρά εώλων κατηγορητηρίων. Τα κατηγορητήρια περιλαμβάνουν ακόμα και παράβαση του άρθρου 184 του Ποινικού Κώδικα του έτους 1951(!) το οποίο αναφέρει «..όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών», για τη συμμετοχή των συμπολιτών μας σε νόμιμες κινητοποιήσεις στους σταθμούς διοδίων. Στην Αττική, οι ιδιώτες «μεγαλοεπενδυτές» απαιτούν με αγωγή 500.000 ευρώ από πολίτες που τόλμησαν να συμμετέχουν σε  κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας, συνταγματικά κατοχυρωμένες, στους σταθμούς διοδίων.
Πρόκειται για προσχηματικές και φρονηματικές διώξεις, με σκοπό να κάμψουν τις αντιστάσεις της κοινωνίας που αγωνίζεται ενάντια στα μνημόνια και στο γενικό ξεπούλημα της χώρας στα πλαίσια του οποίου ετοιμάζονται για «παραχώρηση» και το νερό, η υγεία, η παιδεία , το σύνολο των δημόσιων κοινωνικών αγαθών.
Στις κινητοποιήσεις στους σταθμούς διοδίων, στους αγώνες του λαού μας για την υπεράσπιση των δημόσιων κοινωνικών αγαθών, για κοινωνική δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια, πραγματική δημοκρατία, ήμασταν εκεί και θα είμαστε πάντα παρόντες, μέχρι ο λαός μας να νικήσει.    
Καλούμε την Ελληνική Δικαιοσύνη να σταθεί στο πλευρό του αγωνιζόμενου λαού και να προασπίσει το δημόσιο συμφέρον κόντρα στα συμφέροντα των «μεγαλοεπενδυτών» και «μεγαλοεργολάβων».
Να σταματήσουν οι διώξεις όσων αγωνίζονται ενάντια στα παράνομα και άδικα χαράτσια.
-- 
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Η ξεχωριστή... συγκυρία του 2013...




Ολοι αναμένουμε η νέα χρονιά να μας φέρει υγεία, ευτυχία και καλές ειδήσεις, ωστόσο, το 2013 έχει κάτι διαφορετικό που έχει να συμβεί δέκαπέντε ολόκληρα χρόνια.

Οι λάτρεις των αριθμών έχουν σίγουρα βγάλει ήδη τα...
κομπιουτεράκια τους να υπολογίσουν και να ανακαλύψουν κάτι διαφορετικό για τη νέα χρονιά που ήρθε.

Είναι, λοιπόν, η πρώτη φορά μετά το 1987 που δεν έχει το έτος δύο ίδια ψηφία, όπως 1988, 1989 κλπ κλπ

Μπορεί να μην σημαίνει κάτι πραγματικά ιδιαίτερο αλλά είναι από εκείνες τις μικρές ενδιαφέρουσες «άχρηστες» πληροφορίες. Καλή χρονιά!




ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΕΘΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΜΗΛΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ







Απο τα Παραμυθένια Χριστούγεννα στον Κολινδρό.

Κοντά στην απομάκρυνσή του από την ομάδα του Πιερικού βρίσκεται ο Παύλος Δήμου.



Πιερικός: Αποχωρεί ο Δήμου | onsports.gr

 Κοντά στην απομάκρυνσή του από την ομάδα του Πιερικού βρίσκεται ο Παύλος Δήμου. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της ομάδας, ούτως ώστε να λύσει τη συνεργασία του με τον σύλλογο της Κατερίνης και τη Δευτέρα (31/12) αναμένεται μία ακόμα συνάντηση των δύο πλευρών. Κύριο θέμα στις συζητήσεις των δύο πλευρών αποτελούν τα χρωστούμενα στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση της ομάδας που θα αποτελέσει τον επόμενο… σταθμό στην καριέρα του.
Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, θέμα χρόνου θεωρείται να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα του Ντούσαν Μιτόσεβιτς και ο έμπειρος φορ του Βατανιακού, Ηλίας Μανίκας, ενώ σταθερά απασχολούν οι Παναγιώτης Παπαδόπουλος (γκολκίπερ Βατανιακού), Μπελόσεβιτς (Σέρβος μεσοαμυντικός),Βασίλης Κωνσταντινίδης (επιθετικός Ηρακλή) και ο Δημήτρη Πολίτης,22χρονος αριστερός μπακ-χαφ, που έμεινε το Σάββατο ελεύθερος από την Αναγέννηση Γιαννιτσών.



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Δεν μπορούν να αγοράσουν ούτε γάλα


Πολλές Πολλές είναι οι οικογένειες που δεν είναι πλέον σε θέση να προσφέρουν ούτε τα απαραίτητα για τα παιδιά τους.  Αναγκάζονται να πηγαίνουν σε ιερούς ναούς στη γειτονιά τους και να λένε στους ιερείς "πάρετε τα παιδιά, δεν μπορούμε ούτε να τα ταϊσουμε". Το ίδιο συμβαίνει και στα σχολεία, όπου παρατηρήθηκαν λιποθυμίες μαθητών που πηγαίνουν νηστικοί.
Για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο αυτό, το υπουργείο Παιδείας ζήτησε την στήριξη και της Αρχιεπισκοπής, η οποία μέσω της "Αποστολής" ξεκινά από τις αρχές Ιανουαρίου, μόλις ανοίξουν τα σχολεία, αποστολή τροφίμων, σε 2.000 υποσιτιζόμενους μαθητές σχολείων του κέντρου της Αθήνας με βάση τις λίστες που έχει δώσε το υπουργείο Παιδείας.

Δείτε το βίντεο από το MEGA





Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!


Την Τετάρτη οι ανακοινώσεις για το ΕΣΠΑ



Την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013 θα γίνουν από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ανακοινώσεις σχετικά με την πορεία απορροφητικότητας των κοινοτικών κονδυλίων του ΕΣΠΑ.
Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο διευκρινίζει, με αφορμή ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την πορεία απορρόφησης των Κοινοτικών κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ότι «τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, δεν αντικατοπτρίζουν την τελική εικόνα των απορροφήσεων για το 2012» και γνωστοποιεί ότι τα οριστικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την προσεχή Τετάρτη.
Σε πρόσφατη δήλωσή του ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης σχετικά για την παρουσίαση νέου προγράμματος στήριξης της ρευστότητας από το ΕΣΠΑ, ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Προτεραιότητες του υπουργείου Ανάπτυξης και Υποδομών είναι η στήριξη της ρευστότητας, η επανεκκίνηση των έργων και η προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών που χρειάζεται η οικονομία μας σήμερα. Είμαστε δεσμευμένοι να αξιοποιήσουμε κάθε ευρώ από το ΕΣΠΑ και να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στα προγράμματα που αφορούν την επιχειρηματικότητα και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Είμαστε ήδη πάνω από το μέσο όρο απορροφήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Αυτό δεν μας αρκεί. Το ΕΣΠΑ είναι ένα εργαλείο ρευστότητας και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είναι ανάγκη αυτή την ώρα για τη χώρα».




Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Αρνητική ψήφο στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Νίκο Μηλιώτη από την παράταξη "Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών" του Χρήστου Καραφουλίδη.




Αρνητική ψήφο στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Νίκο Μηλιώτη από την παράταξη "Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών" του Χρήστου Καραφουλίδη.

Στη συνεδρίαση της 27-12-2012 για την εκλογή μελών των Δ.Σ. των Δημοτικών Επιχειρήσεων, καθώς και των επιτροπών του Δήμου Κατερίνης, αποφασίσαμε να δώσουμε τέλος σε μια περίοδο ανοχής ενός αντιπολιτευτικού ευνουχισμού. 
 
 Είναι πασίδηλο πλέον πως η διοίκηση Χιονίδη έχει εκτροχιαστεί από όλες τις προεκλογικές της θέσεις και έχει μετατραπεί σε μια διοίκηση διαχείρισης της αποτυχίας και της ανεπάρκειας. Ύστερα από έξι χρόνια διοίκησης Χιονίδη η εικόνα του Δήμου Κατερίνης είναι μια εικόνα υπερχρέωσης, και πλήρους διάλυσης.

Η εμμονή του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης να συμμετέχει σε Δ.Σ σημαντικών επιχειρήσεων του Δήμου, ως εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης, τη στιγμή που συγγενικά του πρόσωπα πρώτου βαθμού, έχουν εργοληπτική σχέση με το Δήμο Κατερίνης, αποτελεί θεσμικό, πολιτικό και ηθικό ατόπημα.

Νιώθουμε, λοιπόν, την ανάγκη να ενημερώσουμε το σύνολο των συνδημοτών μας πως στην συνεδρίαση της περασμένης Πέμπτης ψηφίσαμε αρνητικά στη συμμετοχή του κ. Μηλιώτη σε αντιπολιτευτικές θέσεις, όπου κατά κοινή παραδοχή παρατηρείται αντιπολιτευτική αδράνεια και συμπαιγνία. Έτσι λοιπόν πιστεύουμε πως το γεγονός της ανάληψης πολλών και μεγάλων έργων του Δήμου Κατερίνης από εταιρείες συγγενικών του προσώπων, λειτουργεί ανασταλτικά ως προς την άσκηση των αντιπολιτευτικών του καθηκόντων.

Βαθιά μας πίστη είναι πως μια ουσιαστική και δημιουργική αντιπολίτευση δημιουργεί συνθήκες και προϋποθέσεις για μια σοβαρή διοίκηση. Φρονούμε πως δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση και καλούμε όλους τους συναδέλφους της μείζονος αντιπολίτευσης να σταματήσουν να στρουθοκαμηλίζουν και να πάρουνε θέση σε ένα φαινόμενο που ενοχλεί και προκαλεί το κοινό αίσθημα. Είναι ώρα σοβαρών αποφάσεων και επιλογών, όπου η λογική και η τακτική της απόκρυψης των σκουπιδιών κάτω από το χαλί δεν έχει θέση.

Ύστερα από όλα αυτά η αντιπολίτευση πρέπει να απαλλαγεί από κάθε μορφής βαρίδια, προκειμένου να παίξει το ρόλο, επ' ωφελεία του συλλογικού συμφέροντος.

Εμείς δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε να ασκούμε τα αντιπολιτευτικά μας καθήκοντα, όπως πάντα, με δημιουργική διάθεση, από τη θέση που μας έχουν τάξει οι συνδημότες μας.


Με τιμή


Οι δημοτικοί σύμβουλοι


                    1. Καραφουλίδης Χρήστος
                    2. Κοκαβίδης Γιώργος
                    3. Οφείδης Σάββας



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Οι Νέρωνες... των ΜΜΕ κάνουν δημόσιες σχέσεις...





"Στο Mega, που στήριξε τρία χρόνια τώρα την ενημέρωσή του στο δίπτυχο «μαζί τα φάγαμε - πρέπει να το πληρώσετε» με τα μνημόνια, βάζουν τους απλήρωτους σταρ των τηλεοπτικών τους σειρών να διαφημίσουν την καμπάνια ελεημοσύνης «Νοιάζομαι - μοιράζομαι» " ...

Το τέλος του 2012 βρίσκει τον χώρο των μεγάλων ΜΜΕ σε καμένη γη. Τα media έφθασαν στο ναδίρ της αναξιοπιστίας τους και τα ίδια βρίσκονται ένα βήμα πριν από...

το χείλος του οικονομικού γκρεμού. Με τους πολίτες να ψηφίζουν πως δεν εμπιστεύονται πρώτα από όλους τους θεσμούς, τα Μέσα και τους δημοσιογράφους, οι επιχειρήσεις media ολοκληρώνουν σε λίγες μέρες το τρίτο κύμα περικοπών, απολύσεων και μειώσεων μισθών.
Αλυσοδεμένα σταθερά στον πολιτικό μηχανισμό της προπαγάνδας για την επιβολή της μνημονιακής πολιτικής που οδηγεί σε εξαθλίωση την ελληνική κοινωνία, περιμένουν, όπως ο σκύλος το αφεντικό του, το μερίδιο στην αναδιανομή της διαπλεκόμενης οικονομικής και πολιτικής εξουσίας. Κι αυτή ακριβώς την κοινωνική εξαθλίωση, την οποία βοήθησαν να γιγαντωθεί, τη μετατρέπουν στο «καλό» χαρτί τους στο παίγνιο επίδειξης του... κοινωνικού τους ρόλου.
Τα κορυφαία ραδιοτηλεοπτικά Μέσα και οι μεγάλες εφημερίδες, που δυο χρόνια τώρα ολημερίς και οληνυχτίς πασχίζουν να πείσουν για την αναγκαιότητα των σκληρών μνημονιακών μέτρων, των απολύσεων στο Δημόσιο, του ξεπουλήματος των δημόσιων οργανισμών, της «σωτηρίας της χώρας» με την παράδοσή της στους ξένους δανειστές, διαλαλούν τις εορταστικές καμπάνιες φιλανθρωπίας, στήριξης και ελεημοσύνης. Καλώντας τον εξαθλιωμένο πολίτη να συνεισφέρει και κάτι ακόμη από το υστέρημά του για τους πεινασμένους της χώρας. Αρκεί να μην ξεσηκωθούν οι άθλιοι και εξαθλιωμένοι να απαιτήσουν και να διαδηλώσουν.
Στο Mega, που στήριξε τρία χρόνια τώρα την ενημέρωσή του στο δίπτυχο «μαζί τα φάγαμε - πρέπει να το πληρώσετε» με τα μνημόνια, βάζουν τους απλήρωτους σταρ των τηλεοπτικών τους σειρών να διαφημίσουν την καμπάνια ελεημοσύνης «Νοιάζομαι - μοιράζομαι».
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού και στις εκπομπές, καλούν τους άνεργους και απλήρωτους εργαζόμενους των ελληνικών επιχειρήσεων που καταστράφηκαν από την προωθούμενη πολιτική να καταθέσουν τη φιλανθρωπία τους στην πλατεία Συντάγματος. Η μέγιστη υποκρισία είναι ότι δεκάδες από τους ηθοποιούς και δημιουργούς που έχουν απλήρωτους οι θυγατρικές εταιρείες των εκδοτών - μετόχων του καναλιού ζουν πλέον από τα συσσίτια του Δήμου Αθηναίων. Ή παίρνουν τα φάρμακά τους από τους Γιατρούς του Κόσμου!
Στον ΣΚΑΪ ο σχολιαστής Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο διευθυντής Άρης Πορτοσάλτε έκαναν ό,τι μπορούσαν για την υποταγή της κοινωνίας, βοήθησαν στην αύξηση της ανεργίας και της φτώχειας, φωνάζοντας για το δίκαιο των αγορών και υπέρ της αναγκαιότητας των μέτρων των δανειστών. Ο σταθμός διαλαλεί σήμερα τον απολογισμό της φιλανθρωπικής καμπάνιας του «Όλοι μαζί μπορούμε» για να αποδείξει τη δύναμη επιρροής του στο κοινό. Ο ΣΚΑΪ θέλει το μυαλό σου, όπως εύστοχα διαφημίζει το σλόγκαν της καμπάνιας. Και την ίδια ώρα ο σταθμός ολοκληρώνει την αναδιοργάνωση της εταιρείας με τον νέο κύκλο περικοπών απολύοντας 15 τεχνικούς και την επιβολή εθελούσιων αποχωρήσεων σε δεκάδες παλαιούς εργαζόμενους, ενώ θα μειώσει ακόμη περισσότερο το ύψος των μισθών σε όσους απομείνουν στο Νέο Φάληρο.
Την τακτική της ελεημοσύνης στην πτωχευμένη Ελλάδα ακολουθούν με τις εμπορικές προσφορές τους και οι μεγάλες εφημερίδες με πιο χαρακτηριστική περίπτωση το «Έθνος». Στα πρωτοσέλιδα κυριαρχεί η προπαγάνδα των μνημονιακών μέτρων και της κοινωνικής - οικονομικής αποσύνθεσης της χώρας και στους τίτλους των εφημερίδων διαφημίζονται τα κουπόνια ελεημοσύνης με έκπτωση 15 και 20 ευρώ στα σούπερ μάρκετ, τα καύσιμα.



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΝΤΑΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΨΑΧΝΩ.... ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ;;;;;;;

Μιά φορά κι έναν καιρό σ αυτή την χώρα ζούσαμε ελεύθεροι....
Τώρα;
ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.... Ή ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....
ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ....
ΠΟΥ ΠΑΜΕ;;;
Ποιός ξέρει;
Πάντως όπου κι αν πάμε καλύτερα θα είναι από χθες κι από προχθές καλυτερότερα!
ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΝΤΑΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΨΑΧΝΩ....
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ;;;;;;;

Αεροφωτογραφία Αιγινίου


aerofoto.jpg

TO ΑΙΓΙΝΙΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ.


plateia.jpg

Όλες οι αργίες του 2013



Ένας καλός φίλος έβαλε κάτω όλες τις αργίες  του 2013 και συνειδητοποίησε ότι τα τριήμερα δεν είναι και λίγα! Σε αντίθεση με άλλες χρονιές που ακόμα
και τα Χριστούγεννα έπεφταν σαββατοκύριακο, το 2013  προμηνύεται μια καλή χρονιά για... τους Έλληνες, τουλάχιστον σε αυτό τον τομέα...

18/3/2013 Καθαρά Δευτέρα

25/3/2013 Δευτέρα

05/05/2013 Πάσχα

24/06/2013 Αγίου Πνεύματος πάντα Δευτέρα

15/08/2013 Πέμπτη (δεν είναι άσχημο...)

28/10/2013 Δευτέρα

25/12/2013 Τετάρτη
01/01/2014 Τετάρτη

Χρόνια καλά ,Χρόνια πολλά ,Χρόνια ευτυχισμένα με τα παραλειπόμενα της Αναγέννησης από τα χθεσινά κάλαντα

Μας το έστειλε η Αναγέννηση Κολινδρού
Φωτορεπορτάζ Θεοδοσίου Ευριπίδης
  ..... Ευχαριστούμε πολύ