Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία για την Δημιουργία Κέντρου Μαστού στο Νοσοκομείο Κατερίνης διοργανώνει....


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
8 Μαρτίου «Ημέρα της Γυναίκας»

    
      Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία για την Δημιουργία Κέντρου Μαστού στο Νοσοκομείο Κατερίνης διοργανώνει δύο (2) εκδηλώσεις.
1.
Την Παρασκευή 8 Μαρτίου ώρα 20:30 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης (πρώην ΕΚΑΒΗ) με θέμα : Ένας χρόνος απολογισμού της λειτουργίας του Κέντρου Μαστογραφίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης ꞌꞌαπό το όραμα στην πράξη – ένας χρόνος ελπίδαꞌꞌ  
2.
ΔΩΡΕΑΝ 50 Μαστογραφίες και κλινικές εξετάσεις.Την Κυριακή 10 Μαρτίου στο Κέντρο Μαστογραφίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, από 08:00 έως 20:00  για πενήντα (50) άπορες γυναίκες του Ν. Πιερίας (άπορες-άνεργες-ανασφάλιστες γυναίκες).
     Η επιλογή των πενήντα (50) γυναικών θα γίνει από το αρμόδιο Τμήμα των Κοινωνικών Λειτουργών του Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, σε συνεργασία με τις λοιπές υπηρεσίες του Νομού Πιερίας.  



                           Ο Διοικητής
                                                                                Γ.Ν. Κατερίνης – Ψυχιατρικού Τομέα


                                                                                  Αστέριος Φαρμάκης