PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Το 5ο ΓΕΛ Κατερίνης στον Έρανο της Αγάπης




 


  Κλιμάκιο από Εθελόντριες Αδελφές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης επισκέφθηκε, την Τετάρτη 19/12/2012, το 5οΓΕΛ Κατερίνης για να ευχαριστήσει το σχολείο, την εκπαιδευτικό κ. Ευθυμιάδου Κωνσταντίνα και τους μαθητές της Γ΄ Τάξης οι οποίοι συμμετείχαν στον Έρανο της Αγάπης που πραγματοποιήθηκε στις 04-12-2012 στηρίζοντας έμπρακτα το σύνθετο ανθρωπιστικό έργο του ΕΕΣ.

Χτενίζοντας απ’ άκρη σ’ άκρη όλες τις γειτονιές της πόλης μας οι ερανικές επιτροπές ενεργοποιώντας τη ευαίσθητη σε θέματα φιλαλληλίας, αλληλεγγύης και συμπαράστασης κοινωνία της Κατερίνης, συγκέντρωσαν μεγάλο χρηματικό ποσό, ακόμη και στην οικονομικά δύσκολη αυτή περίοδο.





Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ!


ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ Σ ΑΓΑΠΩ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ Σ ΑΓΑΠΩ, ΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!
ΛΕΞΕΙΣ, ΦΡΑΣΕΙΣ, ΕΝΝΟΙΕΣ.... ΑΓΑΠΗΣ!!!
ΠΕΙΤΕ ΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ....
ΠΡΙΝ ΣΗΜΕΡΑ ΞΑΠΛΩΣΕΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΊΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ...ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΚΑΛΟ ΧΙΟΝΙ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ.




ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ...ΨΩΝΙΣΕΙ ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΡΙΜΑΖΕΙ!!!

ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΦΟΝΙΑΣ....
ΑΔΕΙΑΣΕ Η ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ....
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ...ΨΩΝΙΣΕΙ ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΡΙΜΑΖΕΙ!!!
ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΥΝΑΙΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ...ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΟΥΣ!
ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΦΟΝΙΑΣ!!!
ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΗΘΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ;;;;;

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ


Ά ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΦΑΡΜΑΚΗ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ "ΒΟΥΝΟ" ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ;;;;

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΩΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ, ΩΧ ΛΑΘΟΣ, Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ;;;
ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΕΜΠΟΔΙΟ....
ΤΙ ΜΙΚΡΟ ΒΕΒΑΙΑ....
ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΒΑΡΥ....
ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Ά ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΦΑΡΜΑΚΗ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟ "ΒΟΥΝΟ" ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ;;;;
Α ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ....

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν το Επιμελητήριο Πιερίας και ο Δήμος Κατερίνης



  Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν το Επιμελητήριο Πιερίας και ο Δήμος Κατερίνης


Με εικόνες, ήχους και συναισθήματα που αναβίωσαν μοναδικά τη μαγεία των Χριστουγέννων πλημμύρισε η κατάμεστη από άτομα όλων των ηλικιών αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου και 5ου ΓΕΛ Κατερίνης (πρώην Πολυκλαδικό) το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας. 

Όχημα σε αυτό το μελωδικό ταξίδι ήταν η Ορχήστρα και Χορωδία Ευρωπαϊκής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, που με το βλέμμα στραμμένο «Στο Άστρο των Χριστουγέννων», φώτισε τις καρδιές με κατανυκτικές μελωδίες, αγαπημένους ύμνους και κάλαντα των ημερών.

Παράλληλα, οι υπέροχες μουσικές των Χριστουγέννων συνοδεύτηκαν από επιλεγμένα κείμενα και ποιήματα της ελληνικής λογοτεχνίας.

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Πιερίας και το Δήμο Κατερίνης.

Λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Δημήτρης Κυριακού απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης θέλει με την εκδήλωση αυτή να συμβάλλει στον εορτασμό των Χριστουγέννων δίνοντας μια νότα χαράς και αισιοδοξίας με τις φωνές των παιδιών του σχολείου και τόνισε ότι στην εκδήλωση συμμετέχουν ενενήντα μαθητές και μαθήτριες του σχολείου, από την Α΄ Γυμνασίου έως και την Γ΄ Λυκείου.

«Το Μουσικό Σχολείο αποτελεί τη ναυαρχίδα του πολιτισμού στο χώρο της εκπαίδευσης και όχι μόνο. Χρειάζεται την ενίσχυση και τη βοήθεια όλων μας. Οφείλουμε να το ενδυναμώσουμε. Αποτελεί σπουδαία κυψέλη και εστία πολιτισμού» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωάννης Καζταρίδης.

Τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη εκπροσώπησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης κ. Χρυσόστομος Κυραιλίδης, ο οποίος τόνισε ότι ο Δήμος Κατερίνης επενδύει σταθερά στην παιδεία και τον πολιτισμό και στο πλαίσιο αυτό στέκεται αρωγός στις πρωτοβουλίες και δραστηριότητες του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης.

Τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου εκπροσώπησε ο σύμβουλος σταδιοδρομίας κ. Χαράλαμπος Ζαπουνίδης, ο οποίος αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στο πολυδιάστατο έργο που επιτελεί το Μουσικό Σχολείο: «Το Μουσικό σχολείο αποτελεί τη ναυαρχίδα της εκπαίδευσης στην Πιερία, όμως δεν έχει σχετικό καράβι και είναι δυστυχώς ακόμη σε παραπήγματα. Απαιτούνται ειδικοί χώροι για να καλλιεργηθεί το άθλημα της μουσικής μέσα από την πληθώρα των μαθητών μας, ποσοτικά, ποιοτικά και αποτελεσματικά. Πιστεύω ότι ο Δήμος Κατερίνης, ύστερα από τις τελευταίες επιτυχίες του να κατασκευάσει βιοκλιματικά δημοτικά σχολεία, θα πρέπει σε ειδική συνεδρίαση να έχει μοναδικό θέμα Κατασκευή Κτηρίου για το Μουσικό μας Σχολείο, με ότι αυτό συνεπάγεται» υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν επίσης ο Πρόεδρος του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου κ. Γρηγόρης Παπαχρήστος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αντώνης Μάντζιος, ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Πιερίας κ. Χρήστος Αντωνίου, ο αιρετός του ΠΥΣΔΕ Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Πιερίας κ. Θεόδωρος Σιαμάγκας, Διευθυντές Σχολείων, εκπρόσωποι, συλλόγων και φορέων κ.α.





Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ΚΙ ΑΡΑΧΝΕΣ ΚΑΙ ΓΑΪΔΟΥΡΑΓΚΑΘΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΛΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, Γ@ΜΩΤΟ ΜΟΥ!!!

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ;
ΙΔΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΑΥΤΙ;;;;
ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΡΙΜΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΖΕΙ!!!
ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;
ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ;;;;
Ά ΡΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ.....
ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ....
ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ΚΙ ΑΡΑΧΝΕΣ ΚΑΙ ΓΑΪΔΟΥΡΑΓΚΑΘΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΛΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, Γ@ΜΩΤΟ ΜΟΥ!!!

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012 στολίζουμε με μαγευτικά λαμπάκια το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία και ζούμε ‘’Παραμυθένια Χριστούγεννα’’ στα ξύλινα σπιτάκια.




    


    Το λαμπερό αστέρι της Βηθλεέμ, που φωτίζει τις καρδιές μας τα Χριστούγεννα, οδηγεί και φέτος τα βήματά μας στον Κολινδρό!
Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012 στολίζουμε με μαγευτικά λαμπάκια το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία και ζούμε ‘’Παραμυθένια Χριστούγεννα’’ στα ξύλινα σπιτάκια.
Ζωγραφίζουμε, διαβάζουμε παραμύθια και γράφουμε τις κρυφές μας επιθυμίες στον Άγιο Βασίλη!
Ζεσταινόμαστε με τσάι, κάστανα και δοκιμάζουμε τα παραδοσιακά εννιά φαγητά της παραμονής των Χριστουγέννων από το μπουφέ, που στήθηκε για να χαρίσει στιγμές ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Παρακολουθούμε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, συναντάμε τον Άγιο Βασίλη με το σάκο του γεμάτο δώρα για τα παιδιά και φοράμε την πιο γιορτινή μας φορεσιά…την αισιοδοξία και το χαμόγελό μας…!
Όσο για τη βόλτα με το τρενάκι…αυτή θα μας βοηθήσει να αποδράσουμε από την καθημερινότητά μας και να ξαναγίνουμε παιδιά στους γιορτινούς δρόμους του χωριού μας!

PHOTO HASAPETIS



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΜΕΝΕΙ Ή ΦΕΥΓΕΙ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ;;; ΕΓΩ ΛΕΩ ΠΩΣ..... ΜΕΝΩΦΕΥΓΕΙ!!!!!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!!!

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....
ΣΤΗΡΙΖΩ ΣΤΕΡΓΙΟ ΦΑΡΜΑΚΗ...
ΆΝΤΕ ΡΕ ΔΙΟΙΚΗΤΑΡΑ.....
ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ή ΟΧΙ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ;;;
ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ...ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ...ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΛΕΝΕ!!!
ΜΕΝΕΙ Ή ΦΕΥΓΕΙ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ;;; ΕΓΩ ΛΕΩ ΠΩΣ..... ΜΕΝΩΦΕΥΓΕΙ!!!!!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!!!

16o ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2012





      Ακολουθώντας την παράδοση, ο Δήμος Κατερίνης (Οργανισμός Παιδείας-Πρόνοιας- Πολιτισμού- Αθλητισμού) διοργανώνει το 16ο Χορωδιακό Φεστιβάλ μόνο για μια βραδιά, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο. Παίρνουν μέρος οι χορωδίες: 1)<<Βυζαντινοί Μελωδοί>> ΓΕΧΑ Κατερίνης 2) "De Profundis" της Εστίας Πιερίδων Μουσών. 3) Η χορωδία της Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας Κατερίνης.          4) Η χορωδία Συλλόγου Ιεροψαλτών Κατερίνης και 5) Η Δημοτική Χορωδία Κατερίνης. Είναι μια μοναδική ευκαιρία οι φίλοι της ποιοτικής μουσικής να απολαύσουν μια βραδιά με σπάνια μουσικά ακούσματα.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 'ΕΘΝΙΚΟΣ' ΝΕΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ : ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ



πρόσκληση


     Το Δ.Σ. του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου 'ΕΘΝΙΚΟΣ' Νέας Τραπεζούντας Πιερίας σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο 'ΘΕΑΜΑ' (πρώην Διογένης) το Σάββατο 22Δεκεμβρίου 2012. 

καλλιτεχνικο προγραμμα
Τραγουδι Κυριακος Τριανταφυλλίδης
Λύρα Δημήτρης Παπαδόπουλος

ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΣΤΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ..



(ΒΙΝΤΕΟ) ΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ...ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΕΣΩ ΠΙΑΝΟ ΜΠΑΡ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ Ή ΔΙΑ ...ΨΥΧΗΣ ΛΑΖΑΡΟΥ ΒΡΕΤΤΟΥ!!!

Ευωδία μελωδίας και μουσικής και τραγουδιού στο ΠΙΑΝΟ ΜΠΑΡ της ΠΙΕΡΙΑΣ! Στη Κατερίνη επί της Τερζοπούλου 41 λίγο πίσω από την πλατεία Ευκαρπίδη!
(ΒΙΝΤΕΟ) ΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ...ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΕΣΩ ΠΙΑΝΟ ΜΠΑΡ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ Ή ΔΙΑ ...ΨΥΧΗΣ ΛΑΖΑΡΟΥ ΒΡΕΤΤΟΥ!!! ΑΠΟ ΤΙ 8.30 ΚΑΙ ΜΕΤΑ!!!

ΠΑΡΕ ΓΕΥΣΗ ΜΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ!!!
ΚΙ ΑΛΛΟ.....

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟΛΙΣΤΗΚΕ Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ..







ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ 2013 ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ........



  
   ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΕΥΧΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΕΙΝΑ, Η ΒΙΑ, Η ΑΔΙΚΙΑ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΜΑΣΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ,ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ!!!
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ''ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ'' ΑΓΑΠΗ......

ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.......

ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ...

ΣΕ ΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ......
ΣΕ ΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑ............
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ .........ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
ΚΑΙ ΤΟ 2013 ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ........


ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ


(Ίσως να έχεις κουραστεί να δέχεσαι ευχές που ποτέ δεν πραγματοποιούνται όπως λες. Μην τις απορρίπτεις όμως γιατί η αξία τους είναι ανεκτίμητη και η ύπαρξή τους στόχος που αργά ή γρήγορα θα κατακτηθεί αρκεί να έχεις υγεία και να το θες. Καλά Χριστούγεννα…)


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Από τις 8.30 και μετά ΠΙΑΝΟ ΜΠΑΡ όπως ...παλιά και στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΒΙΝΤΕΟ

ΠΙΑΝΟ ΜΠΑΡ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ;;; ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΕΠΟΧΗΣ "ΠΙΑΝΟ ΜΠΑΡ" ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 8.30 ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΟΝ ΑIR ME ΤΗΝ ΜΕΛΩΔΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΒΡΕΤΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΣΤΟ ΠΙΑΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΑΡΓΑΪΤΙΔΗ. Επι της ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ στον αριθμό 41 λίγα μέτρα πίσω απο την πλατεία Ευκαρπίδη, στεγάζεται ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΟΝ AIR! ΠΡΟΓΡΆΜΜΑ ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΕ ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΝΕΟΥ.... Ολο το μαγαζι μια παρέα.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΠΑΡΈΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ...ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ ΚΑΙ ...ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ! ΠΙΑΝΟ ΜΠΑΡ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ;;; ΠΙΑΝΟ ΜΠΑΡ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ. ΠΙΑΝΟ ΜΠΑΡ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ. ΠΙΑΝΟ ΜΠΑΡ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ. ΠΙΑΝΟ ΜΠΑΡ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ. ΠΙΑΝΟ ΜΠΑΡ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ 

Πάρε γεύση - κάνε κλικ παρακάτω και άκου φωνή

ΕΥΧΑΡIΣΤΗΡΙΟ



Στην φωτογραφία, οι υπεύθυνοι του Katerini Tennis Club, κ.Μελιόπουλος Κώστας και
κ. Ζησόπουλος Βαγγέλης, παραδίνουν το σύστημα ακινητοποίησης στους Εθελοντές.












   Ο Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Κατερίνης, ο οποίος εδρεύει στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Katerini Tennis Clubστο 2ο χλμ Κατερίνης - Γανόχωρας, διοργάνωσε στις  7 & 8  Ιουλίου 2012  το 4ο  Ενωσιακό   Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης  και κατά το χρονικό Διάστημα 14 έως 17 Σεπτεμβρίου 2012 το 7ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Τένις Junior.
Την υγειονομική κάλυψη των αγώνων, παρείχε Εθελοντικά το Σώμα Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης με άρτια εκπαιδευμένους Εθελοντές Σαμαρείτες και εξοπλισμό.

Με το πέρας των αγώνων, οι υπεύθυνοι του συλλόγου, αναγνωρίζοντας την προσφορά των Εθελοντών, προσέφεραν ένα σύστημα ακινητοποίησης σπονδυλικής στήλης SED της εταιρείας Spencer, αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο την επιχειρησιακή ικανότητα του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και
Ναυαγοσωστών Κατερίνης.
Ο Αρχηγός και Υπαρχηγοί, εκ μέρους του Τμήματος, ευχαριστούν θερμότατα τους διοργανωτές, για την ευγενική τους χειρονομία.



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ  ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ...ΕΥΓΕΝΙΕ ΟΛΥΜΠΙΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ;;;;


Στο Τέλος μένει μια γεύση από σκόνη!
ΣΚΟΝΗ από όλες μαζί τις στράτες που βαδίσαμε στη ζωή!
Στην Πύδνα μας ποδοπάτησαν ελέφαντες,
Αναστηθήκαμε,όμως,πίνοντας κρασί!
Δώσαμε κορώνες στα όνειρά μας,
Αν και βασιλιάδες δεν στεφθήκαμε ποτέ!
Υστερά εκλαιγα παιδί στου Λεύκου τις όχθες!
Αλλά ο θρήνος μου δεν ήταν άνεμος!
Ηταν μια Γνώση για τα Μελλούμενα!

Στο Τέλος μένει μια γεύση από αλμύρα!
ΑΛΜΥΡΑ από όλα μαζί τα κύματα που μας χτύπησαν!
ΟΛΟΙ για Ιθάκες κινούμε,βέβαια!
Και ΜΟΙΡΑΙΑ όλοι τις βρίσκουμε κάποτε!
Γι αυτό οι Λαιστρυγόνες και οι Κίρκες μας έλκουν...
Ελιξήρια είναι και μας κρατούν,δια της βασάνου,εν ζωή!
Οταν,όμως,ο Οδυσσέας επιστρέψει,
Πρώτος θα ξεψυχήσει ο Αργος!
Ακόμη δεν το μάθατε;
Και η Αγάπη στο Τέλος μετριέται!

[Ξημέρωμα 20ης Δεκεμβρίου 2012
Στην σπιτίσια μου ΜΟΝΑΞΙΑ!
Με την Ψυχή ακόμη να αντέχει!]



Aναρτήθηκε από: kerailidis@gmail.com

ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΟΥ 0-5 ΑΠΟ ΤΟΝ ...ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ...ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΟΥ;;; Η ΛΕΞΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!!


Γιάννης Τσαπουρνιώτης. 
Μέρες που ' ναι δεν έχω τι να πω για την κατάντια του 0-5 από τον Λεβαδειακό. ΝΤΡΟΠΗ για το όνομα και την ιστορία του Πιερικού. Ο ρομαντισμός και η αγάπη μας για το σύλλογο της καρδιάς μας δεν πεθαίνει όσο κι αν το επιδιώκουν κάποιοι μανιωδώς...... 

ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΟΥ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΥΧΗ Σ
ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΙΕΡΙΚΟΥ. 
ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΟΥ 0-5 ΑΠΟ ΤΟΝ ...ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ...ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΟΥ;;; Η ΛΕΞΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!!




Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΝ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΝ

Από 300 έως 20.000 ευρώ το «φακελάκι» στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας...





Από 100 έως και 30.000 ευρώ κυμαίνονταν το 2011 το «φακελάκι» για μια εγχείριση σε ένα δημόσιο νοσοκομείο, ενώ για μια εγχείριση σε ιδιωτικό νοσοκομείο ήταν μεταξύ 150 και 7.000 ευρώ. Ο «τιμοκατάλογος» του «γρηγορόσημου» στις...
δημόσιες υπηρεσίες υγείας κυμαινόταν από 300 έως 20.000 ευρώ, ενώ η διεκπεραίωση ιατρικών εξετάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις υπηρεσιών υγείας κυμαινόταν μεταξύ 30 και 500 ευρώ, σύμφωνα με υπολογισμούς της Διεθνούς Διαφάνειας.
Τα στοιχεία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Διεθνούς Διαφάνειας, Κώστας Μπακούρης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην παρουσίαση του επικαιροποιημένου Κώδικα Δεοντολογίας του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΦΕΕ).
«Το κόστος της διαφθοράς είναι εξαιρετικά σημαντικό. Αφενός υπάρχει το οικονομικό κόστος, που παλαιότερα είχε υπολογισθεί ότι μια αύξηση της διαφθοράς κατά 1% συνεπάγεται μείωση του κατά κεφαλήν ακαθάριστου εθνικού προϊόντος κατά 2%. Αφετέρου υπάρχει το ανθρωπιστικό κόστος, το κοινωνικό κόστος, το κόστος στη δημόσια υγεία, το πολιτικό κόστος και το επιστημονικό κόστος και με αυτό εννοώ τον κλονισμό της εμπιστοσύνης της κοινής γνώμης» συμπλήρωσε ο κ. Μπακούρης.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) Γιάννης Τούντας υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, πως «είναι στρέβλωση με ευθύνη της πολιτείας το γεγονός να έχουμε στη χώρα μας περισσότερες από 200 ιατρικές επιστημονικές εταιρείες, είναι στρέβλωση από πλευράς της πολιτείας το γεγονός ότι είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη όπου τα ιατρικά συνέδρια ή η συμμετοχή των ιατρών δεν υποστηρίζεται από τους πολιτειακούς και κρατικούς φορείς, δηλαδή δεν υποστηρίζονται από τα Νοσοκομεία, από τα Πανεπιστήμια, εκεί όπου εργάζεται ο γιατρός που εκεί κυρίως θα έπρεπε να βρει την υποστήριξή του για να συμμετέχει ή για να οργανώνει τέτοιου είδους δραστηριότητες».
Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος σε γραπτό χαιρετισμό του στην εκδήλωση, επεσήμανε ότι «για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των υφισταμένων προβλημάτων και, το σημαντικότερο, για την ουσιαστική αναγέννηση του συστήματος της Υγείας απαιτείται η σύναψη μίας έντιμης, ειλικρινούς και αλληλοδεσμευτικής κοινωνικής συμφωνίας μεταξύ όλων των εταίρων της υγειονομικής κοινότητας»...



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΨΊΘΥΡΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΠΟ ...ΚΑΡΔΙΑΣ


Μια επίσκεψη στο παρελθόν δεν βλάπτει,
αλλά με ...επιστροφή!!! 
Εκει αφήνεις τα λάθη και τους ...λάθος
και βούρ για το τώρα του ...αύριο
για τα καλά και τους ...καλούς!!!

ΨΊΘΥΡΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΠΟ ...ΚΑΡΔΙΑΣ 
twitter @kerailidis 

Έξι αιτίες (η δικαιολογίες) που αυξάνουν το ρεύμα...




Χρύσα Λιάγγου
Tα τιμολόγια θα πρέπει, σύμφωνα με τις επιταγές της E.E. αλλά και τις δεσμεύσεις της χώρας έναντι του Mνημονίου, να αντανακλούν πλήρως το κόστος παραγωγής του ηλεκτρικού ρεύματος. H ανάγκη αυτή καθίσταται επιτακτική για έναν πρόσθετο λόγο και ίσως τον πλέον σοβαρό, τη...
βιωσιμότητα συνολικά της αγοράς ηλεκτρισμού η οποία βρίσκεται στα πρόθυρα χρεοκοπίας. Ποια είναι, όμως, τα κόστη αυτά που θα κληθεί να πληρώσει ο καταναλωτής και κατά πόσο θα μπορούσε να είναι χαμηλότερα είναι μια ξεχωριστή αλλά εξίσου αναγκαία συζήτηση που έστω και με καθυστέρηση θα πρέπει να γίνει, γιατί το κόστος της ενέργειας επηρεάζει το σύνολο της οικονομίας μιας χώρας. H ανάλυση των στοιχείων κόστους παραγωγής της κιλοβατώρας που παράγεται στην Eλλάδα θα κάνει δυστυχώς και τον πλέον καλοπροαίρετο καταναλωτή που ασπάζεται τη βασική αρχή κόστους - οφέλους να αγανακτήσει.

H βασικότερη παράμετρος κόστους παραγωγής της κιλοβατώρας είναι το μείγμα καυσίμου. Σε τι ποσοστά, δηλαδή, συμμετέχουν τα διαθέσιμα καύσιμα για ηλεκτροπαραγωγή. Στην Eλλάδα δεν υπήρξε ποτέ ένας ρεαλιστικός σχεδιασμός για το μείγμα καυσίμου. Tο 2001, όταν η αγορά μπήκε σε κατεύθυνση απελευθέρωσης, δεν δόθηκε η δυνατότητα στους επενδυτές παρότι υπήρξε ενδιαφέρον για παραγωγή από λιγνίτη ή λιθάνθρακα. Oι ιδιωτικές μονάδες ηλεκτροπαραγωγής είχαν στη διάθεσή τους μόνο το φυσικό αέριο ως καύσιμο, η τιμή του οποίου υπόκειται σε διεθνείς διακυμάνσεις, με αποτέλεσμα η κιλοβατώρα που παράγουν να είναι υψηλού κόστους. Aντιστοίχως, σε μη ρεαλιστικό σχεδιασμό στηρίχτηκε η ανάπτυξη των AΠE, θέτοντας υπέρμετρα φιλόδοξους στόχους οι οποίοι για να επιτευχθούν συνοδεύτηκαν από πολύ υψηλές εγγυημένες τιμές, τις οποίες πληρώνουν οι καταναλωτές μέσω του περίφημου τέλους AΠE. Παράλληλα, το ποσοστό του λιγνίτη στο μείγμα καυσίμων υποχωρεί συνεχώς (το 2011 έφτασε στο 57,1%), ενώ η αξιοποίησή του απέχει κατά πολύ από τις βέλτιστες πρακτικές, με αποτέλεσμα οι λιγνιτικές μονάδες της ΔEH να είναι χαμηλής απόδοσης.

H αμέσως επόμενη παράμετρος προσδιορισμού του κόστους παραγωγής της κιλοβατώρας συνδέεται με τη λειτουργία της απελευθερωμένης αγοράς. Tο στρεβλό μοντέλο που αναπτύχθηκε έχει οδηγήσει σε επιδοτούμενες ιδιωτικές μονάδες, διότι καίνε φυσικό αέριο και δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τον λιγνίτη. H επιδότηση αυτή γίνεται μέσω δύο μηχανισμών που αποκαλούνται μεταβατικοί, δηλαδή ισχύουν μέχρι να υπάρξουν πραγματικές συνθήκες ανταγωνισμού. Πρόκειται για τον μηχανισμό διασφάλισης μεταβλητού κόστους κεφαλαίου των μονάδων φυσικού αερίου, ο οποίος κόστισε στη ΔEH το 2011 131 εκατ. ευρώ και το 2012 πάνω από 300 εκατ. ευρώ. Tο κόστος αυτό με την ισχύ των ρυθμιζόμενων τιμολογίων επιβάρυνε τη ΔEH, πλέον όμως θα πρέπει να μετακυλισθεί στην κατανάλωση. O δεύτερος μηχανισμός είναι τα AΔI (Aποδεικτικά Διαθεσιμότητας Iσχύος). Oι μονάδες ηλεκτροπαραγωγής μέσω των AΔI λαμβάνουν εγγυημένο έσοδο 75.000 ευρώ ανά εγκατεστημένο μεγαβάτ ετησίως για τη διασφάλιση διάθεσης ενέργειας στο σύστημα.

Oι καταναλωτές από το δεύτερο εξάμηνο του 2013 θα επιβαρυνθούν και με το κόστος ύψους 200 εκατ. ευρώ που προέκυψε από το «φέσι» των Energa και Hellas Power στη ΔEH και το ΔEΣMHE. Tο κόστος αυτό, βεβαίως, δεν θα υπήρχε εάν το «άνοιγμα» της λιανικής αγοράς δεν είχε στηριχθεί σε ένα θεσμικό πλαίσιο που άφηνε περιθώρια δημιουργίας ευκαιριακών κερδών και δραστηριοποίησης «αεριτζήδων».

Tρίτη βασική παράμετρος του κόστους της κιλοβατώρας είναι τα λειτουργικά κόστη της ΔEH ως εταιρείας που κατέχει το 70% της χονδρικής αγοράς και πλέον σχεδόν το 100% της χονδρικής. H ΔEH, βάσει μελέτης που πραγματοποίησε η Booz Allen το 2007 εμφανίζει απόκλιση σε σχέση με τις βέλτιστες πρακτικές αντίστοιχων ευρωπαϊκών εταιρειών κατά 744 εκατ. ευρώ. Στον τομέα των ορυχείων, σύμφωνα με αυτή τη μελέτη, η σπατάλη κοστίζει ετησίως 274 εκατ. ευρώ, στον τομέα της παραγωγής 210 εκατ. ευρώ, στον τομέα των μεταφορών 23 εκατ. ευρώ, στη διανομή 111 εκατ. ευρώ, στην εμπορία 13 εκατ. ευρώ και στις κεντρικές διοικητικές υπηρεσίες 113 εκατ. ευρώ. H ΔEH σε εφαρμογή των νόμων για την ενίσχυση των δημοσιονομικών έχει μειώσει τις δαπάνες μισθοδοσίας κατά 650 εκατ. ευρώ περίπου σε σχέση με το 2009, δεν έχει όμως βελτιώσει τη λειτουργία στους υπόλοιπους τομείς.

Η τέταρτη βασική παράμετρος προσδιορισμού του κόστους του ρεύματος είναι η φορολογία. Tο 2012 η ΔEH επιβαρύνθηκε με πρόσθετο κόστος 34,9 εκατ. ευρώ από την επιβολή του Eιδικού Tέλους στον λιγνίτη, και 37,9 εκατ. ευρώ από τον EΦK στο φυσικό αέριο για ηλεκτροπαραγωγή.

Πέμπτος λόγος είναι το επιπλέον κόστος ύψους 300 εκατ. ευρώ κατ' ελάχιστον (από το 2013) από την εφαρμογή της Oδηγίας της Ε.Ε. για την κατάργηση των δικαιωμάτων CO2, το οποίο βέβαια θα ήταν μικρότερο εάν είχε εκσυγχρονίσει τις μονάδες της.

Εκτος λόγος αύξησης του κόστους ρεύματος είναι οι Yπηρεσίες Kοινής Ωφελείας (YKΩ) που αντιπροσωπεύουν κυρίως την επιδότηση του ρεύματος στα νησιά. Tο κόστος αυτό ανέρχεται σε 500 - 600 εκατ. ευρώ ετησίως και δεν θα υφίστατο εάν είχε προχωρήσει το σχέδιο διασύνδεσης με το ηπειρωτικό σύστημα που συζητείται πάνω από μια δεκαετία.


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Ο ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΙ Ο ...ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ

ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ...ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, Ή ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ;;;;
ΚΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ!!!
ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΛΥΣΕΩΝ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!!
ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ;;;

Κάθε μέρα «κλείνει» ένα εργοστάσιο...




Ακατάσχετη αποδεικνύεται η «αιμορραγία» θέσεων εργασίας στον Βιομηχανικό Τομέα, καθώς τα στοιχεία δείχνουν ότι κάθε μέρα τον τελευταίο χρόνο «κλείνει» ένα εργοστάσιο με 170 εργαζομένους.
Οι θέσεις εργασίας στον μεταποιητικό βιομηχανικό κλάδο συνέχισαν να...
μειώνονται κατά το τρίτο τρίμηνο του 2012, λόγω της κρίσης, ταχύτερα απ' ό,τι σε οποιονδήποτε άλλο βασικό κλάδο της ελληνικής οικονομίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η απώλεια θέσεων εργασίας στον μεταποιητικό τομέα της οικονομίας κατά το τρίτο τρίμηνο του 2012, σε σχέση με το τρίτο τρίμηνο του 2011, ανήλθε σε 14,8%, έναντι 8,3% στο σύνολο της οικονομίας.

Σωρευτικά, από το τρίτο τρίμηνο του 2009 ως το τρίτο τρίμηνο του 2012 η μείωση των θέσεων εργασίας στη μεταποιητική βιομηχανία της χώρας ανέρχεται σε 30,6%. Κατά την τριετία αυτή ο αριθμός των απασχολουμένων στον τομέα συρρικνώθηκε κατά 157.368 άτομα.

Επίσης, από το τρίτο τρίμηνο του 2007 ως το ίδιο τρίμηνο του 2012, η μείωση των θέσεων εργασίας στη μεταποιητική βιομηχανία της χώρας ανέρχεται σε 36,5%. Κατά την πενταετία αυτή ο αριθμός των απασχολουμένων στον τομέα συρρικνώθηκε κατά 205.546 άτομα.

Αναλυτικότερα, το τρίτο τρίμηνο του 2012, σε σύγκριση με το ίδιο τρίμηνο του 2011, οι απασχολούμενοι στις βιομηχανίες της χώρας μειώθηκαν από 418.967 άτομα σε 356.854 άτομα, δηλαδή κατά 14,8%, ενώ το τρίτο τρίμηνο του 2009 ήταν 514.222 άτομα και το τρίτο τρίμηνο του 2007 ανέρχονταν σε 562.400 άτομα. Χάθηκαν έτσι, μέσα σε ένα έτος, 62.113 θέσεις εργασίας.

Κάθε μήνα, κατά μέσον όρο, χάνονταν περίπου 5.176 θέσεις εργασίας. Με άλλα λόγια, κάθε 24ωρο της περιόδου Οκτώβριος 2011 - Σεπτέμβριος 2012 οι απασχολούμενοι στις βιομηχανίες της χώρας μειώνονταν κατά 170 άτομα κάθε μέρα. Κάθε ώρα περίπου επτά εργαζόμενοι έχαναν τη δουλειά τους...

Επίσης, το τρίτο τρίμηνο του 2012 οι απασχολούμενοι στη μεταποίηση αντιπροσώπευαν το 9,5% του συνολικού αριθμού των απασχολουμένων στη χώρα, έναντι 10,3% την ίδια περίοδο του 2011, 10,6% το ίδιο τρίμηνο του 2010, 11,3% το 2009, 11,8% το 2008 και 12,4% το 2007, καθώς η κρίση προκαλεί περαιτέρω αποβιομηχανοποίηση της χώρας...



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ;;;; Ά ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ!!!

ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΣ;;;
ΞΑΝΑΦΑΝΗΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΑ;;;;
ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΘΑΡΕΨΕΣ;;;
ΒΓΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΟΥ;;;
ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ;;;; Ά ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ!!!

Καμπανάκι κινδύνου από την ΚΕΔΕ για τους παιδικούς σταθμούς...





Δεν έχει εξασφαλισθεί η συνέχιση της λειτουργίας των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών για το 2013-2014 ανακοινώνει η ΚΕΔΕ, με αφορμή τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει σήμερα στις 4 το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος. Η διαμαρτυρία αφορά τον...
κίνδυνο να σταματήσει η χρηματοδότηση των κοινωνικών δομών των δήμων και να ματαιωθεί η υλοποίηση του προγράμματος Αυτεπιστασίας για την απασχόληση ανέργων.


Στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας, το προεδρείο της ΚΕΔΕ θα συναντηθεί με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση και τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη.

Όπως σημειώνει η ΚΕΔΕ, εκτός της σημερινής εμπλοκής της χρηματοδότησης των δημοτικών δομών παιδικής φροντίδας -εξαιτίας απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου που κήρυξε άκυρη τη διαδικασία χρηματοδότησής τους από το ΕΣΠΑ λόγω τροποποίησης των όρων της αρχικής συμφωνίας- ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος όσον αφορά τη συνέχιση του προγράμματος την ερχόμενη χρονιά.

Ο φόβος της ΚΕΔΕ πηγάζει από πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Εργασίας Γ. Βρούτση και του Γ.Γ. του υπουργείου Ανάπτυξης κ. Γιαννούση, σύμφωνα με τις οποίες δεν υπάρχουν πόροι για τη συνέχιση της χρηματοδότησης από το πρόγραμμα «Επαγγελματική και Οικογενειακή Εναρμόνιση» για τα έτη 2013-2014, των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών, των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ και των ΚΕΦΗ...



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΟΛΥΜΠΟΣ, ΦΥΣΗ, ΖΩΟ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ.... ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ, ΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ...ΖΩΗ!!!



Δείτε ομορφιά εκεί στον ΌΛΥΜΠΟ.... 
Εκεί όπου η φύση συναντά τον άνθρωπο και μαζί οδεύουν προς το ...ΙΔΕΑΤΟ!!! 
ΟΛΥΜΠΟΣ, ΦΥΣΗ, ΖΩΟ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ.... ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ, ΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ...ΖΩΗ!!! 
Όταν ο κύριος της φωτογραφίας έδειχνε στα παιδιά του πως η συνβίωση ανθρώπου με ζώο, είναι το ...φυσικό, εκεί ήταν που τα παιδιά, γούσταραν απίστευτα! Πείτε μου, υπάρχει παιδί που να μην αγαπά τα ...ζώα;;; 

Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΝ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΝ

ΠΙΑΝΟ ΜΠΑΡ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ, ΜΕ ΛΑΖΑΡΟ ΒΡΕΤΤΟ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΓΑΡΓΑΪΤΙΔΗ ΣΤΟ ΠΙΑΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 8.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ!!!

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΜΕ ΠΙΑΝΟ ΜΠΑΡ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ;;;;
ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ "ON AIR" ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ 41 ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΥΚΑΡΠΙΔΗ!!!
ΠΙΑΝΟ ΜΠΑΡ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ, ΜΕ ΛΑΖΑΡΟ ΒΡΕΤΤΟ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΓΑΡΓΑΪΤΙΔΗ ΣΤΟ ΠΙΑΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 8.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ!!!
ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ, ΚΑΙ ....ΠΑΩ!!!

ΘΕΑΤΡΟ "ΠΗΓΑΣΟΣ"



“Τα σκοτεινά φεγγάρια του Έρωτα”
                                       του Φεδερίκου Γκαρθία Λόρκα
 
Βασισμένο στα έργα :  Οι Φασουλήδες”, “Ο ματωμένος γάμος” και “Γέρμα”
                                 με ζωντανή μουσική επί σκηνής
 
 
Σκηνοθεσία: Γιώργος Χ. Χανδόλιας
 

 
Τελευταίες παραστάσεις
 
Κρύο στην πόλη. Ένας Λόρκα προσμένει τους δικούς του θεατές σε τούτη την πόλη, συμμετέχοντες στο αληθινότερο ψέμα: Το θέατρο. 
Πότε? …Τα εναπομείναντα Σαββατοκύριακα του Έτους...

 
                        
                            Σάββατο  22  και   Κυριακή    23   Δεκεμβρίου
 Παρασκευή 28,     Σάββατο  29,       Κυριακή    30  Δεκεμβρίου
 Παρασκευή   4,     Σάββατο    5,       Κυριακή     6    Ιανουαρίου
 
 
(Έναρξη: 21:00’)
 
Για τη μαγεία του θεάτρου, στην πόλη που σβήνουν τα όνειρα των ανθρώπων.
Γιατί "η παράσταση δεν είναι φώτα, δεν είναι σκηνικό, είναι οι άνθρωποι, εσείς και εγώ", λέει ο Δημήτρης Μυράτ, στο "Απόψε Αυτοσχεδιάζουμε".
Είναι μια διαδραστική πράξη που έχει το προνόμιο να συμβαίνει μια φορά. Και δεν επαναλαμβάνεται. Γι' αυτό και είναι μαγική.
                                                                                                                                                                                                                                     (Θέμης Κωτούλας)
 
ΘΕΑΤΡΟ ΠΗΓΑΣΟΣ
Π. Τσαλδάρη 7
Τηλ.: 23510.74371 - (Για κρατήσεις θέσεων)


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΨΑΞΕ ΨΑΞΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΠΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΧΩΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ ΚΑΙ ΖΗΝΩΝΑ ΣΑΤΡΑΖΕΜΗ;;;;

Τώρα τι θες, τι άλλο θες.. το μάθαμε κι οι δυό μας....
ΣΚΥΨΕ ΚΑΙ ΔΕΣ, ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΒΡΕΣ, ΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣΕ.....
ΤΟΝ ΖΗΝΩΝΑ ΤΟΝ ΣΑΤΡΑΖΕΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ;
ΨΑΞΕ ΨΑΞΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΠΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΧΩΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ ΚΑΙ ΖΗΝΩΝΑ ΣΑΤΡΑΖΕΜΗ;;;;
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, Ή ΤΗΣ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ;;;;;;;;;;

ΚΑΤΕΡΙΝΗ...ΕΛΑ Η ΛΑΚΟΥΒΑ ΕΛΑ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.




ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΑΔΈΡΦΙΑ ΠΙΕΡΙΕΊΣ..... Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΤΥΘΗΚΕ ΤΑ ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ...ΔΗΜΑΡΧΟΣ;;;;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ...ΑΓΙΟ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ!!! 
ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΑΝΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ...ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ!
Η Πιέρια μου, θέλει και της αξίζει το καλύτερο....
Οι Πιεριείς, θέλουν και τους αξίζει το καλύτερο....
ΘΕΛΕΙΣ, ΘΕΛΩ, ΘΕΛΕΙ....
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΑΔΈΡΦΙΑ ΠΙΕΡΙΕΊΣ..... Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΤΥΘΗΚΕ ΤΑ ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ...ΔΗΜΑΡΧΟΣ;;;;
ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΈΝΔΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ...
ΖΩΝΤΑΝΟ ΔΈΝΔΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΔΙΑ  ΚΑΙ ΦΩΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ....
ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ.....

Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΝ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΝ

ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΝΑ ΤΑΪΣΟΥΜΕ ...ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΟΥΝ! ΤΙ ΛΕΤΕ;;;;

ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ;
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;
ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ;;;
ΠΕΙΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ...ΧΑΖΕΥΑΝ! ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΙ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ, ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΩΜΑ!!!
ΤΩΡΑ;;;
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑ ΚΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ; ΚΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΧΟΙΡΑΔΙΚΑ; ΚΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΥΛΑΥΛΑΚΟ; ΚΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΖΩΗ; ΚΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ; ΚΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΒΑΤΑΝ; ΚΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ;
ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΝΑ ΤΑΪΣΟΥΜΕ ...ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΟΥΝ! ΤΙ ΛΕΤΕ;;;;
ΤΙ ΛΕΣ ΖΗΝΩΝΑ ΣΑΤΡΑΖΕΜΗ ΤΩΝ ...ΣΚΥΛΙΩΝ ΑΔΕΡΦΕ;;; ΝΑ ΠΑΜΕ;;;;

ΚΑΤΕΡΙΝΗ.ΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ.


ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ...ΟΔΗΓΟΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ 14 ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ..ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΚΟΥΒΑΣ..

Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ; ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ....
Σ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΠΟΝΑΤΕ!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!!!
ΜΑ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΤΕ;;;
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΟΝΟ.... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ....
ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ.... ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ; ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΛΙΤΟΧΩΡΟ : To Παιδικό Εργαστήρι



ΘΕΑΤΡΟΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑΤΑ
παρουσιάζει
τη θεατρική παράσταση



                                            ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου
ώρα 18:00μμ
στην αίθουσα εκδηλώσεων του
1ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου