PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Ο Αγιος Βασίλης ετοιμάζεται για... θαλασσινό ταξίδι...




Θα μπορούσε να είναι μια χριστουγεννιάτικη πρωτοτυπία. Το έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη να μην το σέρνουν τάρανδοι αλλά δελφίνια, και μάλιστα τόσο παιχνιδιάρικα όσο αυτά στο θαλάσσιο πάρκο της Αντίμπ. Ενας...
από τους εκπαιδευτές τους έβαλε τη στολή του Αγίου και παίρνει μέρος στο καθημερινό του σόου για τους εκατοντάδες επισκέπτες. Το Μάρινλαντ δημιουργήθηκε το 1970 και σήμερα είναι ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο με περισσότερους από 1.200.000 επισκέπτες τον χρόνο. Είναι το μοναδικό στη Γαλλία που διαθέτει και όρκες και δελφίνια. Μάλιστα οι πέντε όρκες, η Φρέγια, η Βαλεντίν, η Ινούκ, η Γουίκι και η Μοάνα με το μικρό της που γεννήθηκε πέρυσι, φιλοξενούνται στη μεγαλύτερη τέτοιου είδους δεξαμενή στον κόσμο. Και φυσικά θα μπορούσαν και αυτές να σύρουν το έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη...



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΣΧΑΛΗ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ...ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ! ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ!

To τραπέζι σοβαρά ...αδειογεμάτο! Το έκανε ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ στα παιδιά του τύπου κάποια στιγμή και εκεί με τους καθηγητάδες που στήριξαν την εκδήλωση αγάπης του συνεδρίου για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού, ειπώθηκαν απίστευτες αλήθειες! Πολλές από αυτές τις ξέρετε κι εσείς.
Τις άλλες;
ΑΣΤΟ ΤΟ....
ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΛΙΣ ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΊΣΕΙ....
Τώρα;
Τώρα μέσα τα κεφάλια και αγώνας για την καταπολέμηση του καρκίνου!!!
ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΣΧΑΛΗ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ...ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ! ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ



Ο Δήμος Δίου – Ολύμπου θα τιμήσει το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου τον πολυτάλαντο βορειοελλαδίτη καλλιτέχνη Βασίλη Τριανταφυλλίδη που διαπρέπει στον θεατρικό, λογοτεχνικό και εικαστικό τομέα.

Με την αφορμή της τελευταίας ποιητικής του συλλογής«ΣΚΟΝΙΣΜΕΝΗ ΑΚΤΗ» θα γίνει αναφορά σε ολόκληρο το λογοτεχνικό του έργο του Χάρρυ Κλυνν.

Θα προλογίσει ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Γιώργος Παπαθανασίου.

Για τον ποιητή Βασίλη Τριανταφυλλίδη θα μιλήσουν οδημοσιογράφος Απόστολος Λάγιος και ο 
λογοτέχνης Ευγένιος Ολύμπιος. Κείμενα από το ποιητικό έργο του Χάρρυ Κλυνν θα διαβάσουν, ο ποιητής και ο ηθοποιός Μιχάλης Συμεωνίδης.

Μετά από την παρουσίαση του λογοτεχνικού έργου του Χάρρυ Κλυνν θα ακολουθήσουν  τα εγκαίνια της όγδοης ατομικής έκθεσης ζωγραφικής του καλλιτέχνη με τίτλο «ΜΝΗΜΕΣ»  
Η έκθεση περιλαμβάνει 15 καινούργιους πίνακες μεγάλων και μικρών διαστάσεων (λάδια, ακρυλικά και μεικτές τεχνικές σε καμβά) φιλοτεχνημένες την τελευταία διετία.

Η έκθεση θα διαρκέσει από  2 Δεκεμβρίου 2012 μέχρι και την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2013.






Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ





«Στάση πληρωμών» στα κόμματα...





H κατάσταση που επικρατεί στα ταμεία των κομμάτων, είναι τραγική. Τα κόμμαρα περιμένουν (και αυτά...) ως «μάννα εξ ουρανού» τη δόση του δανείου, για να πληρώσουν τους υπαλλήλους τους, αφού οι κρουνοί της κρατικής επιχορήγησης έχουν...
στερέψει εδώ και καιρό.

Οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλουν ότι έχουν να πληρωθούν εδώ και 10 μήνες. Οι συνάδελφοί τους στη ΝΔ, σύμφωνα με το ethnos.gr, έχουν «μπει μέσα» εδώ και ένα τετράμηνο, ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν κάνει στάση πληρωμών και στα μέσα ενημέρωσης, όπως ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο», οι εργαζόμενοι του οποίου βρίσκονται σε κινητοποιήσεις. Οσο για το ΚΚΕ, εκεί το «κανόνι» έσκασε προ πολλού, με το κλείσιμο του 90,2, απολύσεις.

Υπομονή μέχρι τη... δόση

Οπως είναι φυσικό, η κατάσταση έχει προκαλέσει συνέπειες δραματικές και -ενίοτε- τραγελαφικές, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ, όπου οι περί τα οικονομικά διεμήνυσαν στους εργαζομένους στο «Κόκκινο» ότι θα πληρωθούν όταν έρθει, με το καλό, η δόση...



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ :

ΜΕΡΜΗΓΚΙΑ ΜΕ ΦΤΕΡΑ




Όταν το μερμήγκι βούλεται να χαθεί, τότε βγάζει φτερά λέει μια λαϊκή παροιμία. 
Νίκος Κουκουτάτσιος
 π. Δήμαρχος Λιτοχώρου

    O ανεκδιήγητος τοπάρχης της Νότιας Πιερίας, αφού εξασφάλισε την αθώωση του από τη βαριά κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος, για την απώλεια των 168.000 ευρώ από τη ΔΕΑΛ και τον τέως Δήμο Λιτοχώρου, που τα χάρισε στην Αττικάτ του φίλου του και κουμπάρου του Πανούση, Τώρα λοιδορεί και απειλεί την εθελοντική ομάδα δράσης για την προστασία του Εθνικού Δρυμού Ολύμπου που προσπαθεί να τον προστατέψει από τα αδίστακτα εργολαβικά συμφέροντα, στα όποια ο κύριος Παπαθανασίου παρέχει απόλυτη πολιτική και ηθική συμπαράσταση.

Τώρα την εγκαλεί γιατί συγκαλεί συσκέψεις ερήμην των εκλεγμένων!! εκπροσώπων της Τ.Α. Πιερίας. Και αξιώνει σεβασμό και από την Κ.Ζ. αρχαιολογική εφορία, όταν έχει κηρύξει αμείλικτο πόλεμο εδώ και χρόνια στην Προϊσταμένη της εφορίας αυτής κυρία Έφη Πουλακη- Παντερμαλή, γιατί δεν επέτρεπε την ανοικοδόμηση της δασικής περιοχής Άγιος Ιωάννης Λιτοχώρου, που βρίθει από πολύτιμους θαμμένους αρχαιολογικούς θησαυρούς, που πρέπει κάποτε να αποκαλυφθούν, και γιατί η περιοχή αυτή γειτνιάζει και με τον Εθνικό δρυμό Ολύμπου. Και γίνεται και θρασύτατος. Αντί να σκύψει το κεφάλι και να ζητήσει συγνώμη από την κίνηση πολιτών και το λαό της Πιερίας που σύσσωμος ξεσηκώθηκε και τον υποχρέωσε να πάρει πίσω την απόφαση της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου για το θάψιμο των επικίνδυνων αποβλήτων της ΤΟSΗΟ, τους κατηγορεί ότι τάχα σιωπούν για τη γενναία του απόφαση!! Ότι θεληματικά την πήρε πίσω. Κάνει και κάποιον ύπουλο υπαινιγμό σε βάρος μου, αποκαλώντας μου “Μαϊντανό” ποιος; Ο πραγματικός μαϊντανός που όπως έγραψα και παλαιότερα τρέχει παντού και κάνει εμφανίσεις για να ασχολούνται οι δημοσιογράφοι μαζί του. 
ΟΠΟΥ ΓAΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΩ ΠΡΩΤΗ

Ας αφήσει τους υπαινιγμούς ο φιλοχρήματος λαοπλάνος και ας απαντήσει σταράτα σε αυτά που τον ρωτώ χρόνια τώρα προφορικά και γραπτά..
Τι γίνεται με τα 57 εκατομμύρια δραχμές που χρωστά η ΑΤΤΙΚΑΤ στον τέως Δήμο Λιτοχώρου από τις 500 χιλιάδες κυβικά αμμοχάλικο που αποκόμισε από τα εγκαταλειμμένα εκτός ΔΕΑΛ αμμορυχεία με την επίσημη σύμβαση που υπέγραψε ό ίδιος με την εταιρία αυτή, κατόπιν αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου, με σκοπό την ομαλοποίηση τους που δεν έγινε ποτέ. Και να μας πει επίσης ποιος εισέπραξε το τέλος αμμοληψίας από τις εκατοντάδες χιλιάδες κυβικά που αποκόμισε ηκατασκευαστική ΕΤΕΚ. ΑΕ, από την κοίτη του Ενιπέα και την μετέτρεψε και σε άγριο φαράγγι, με την κάλυψη της αφεντιάς του ως Δημάρχου Λιτοχώρου. Να μας πει ακόμα, γιατί συμπαραστάθηκε πολιτικά και ηθικά και ως μάρτυρας υπεράσπισης τον γνωστό για τις δραστηριότητες του ισοβίτη Αγγελόπουλο που μαζί με κάτι άλλα καλόπαιδα φίλους του πήγαν να αρπάξουν τα 58 στρέμματα της δημοτικής περιουσίας στα οχτάρια της Γρίτσας και γλύτωσαν ύστερα από δική μου παρέμβαση και με το ξέσπασμα του σκανδάλου Πάχτα στη Χαλκιδική. ‘Μαϊντανός” εγώ αδίστακτε συκοφάντη που πάλεψα με νύχια και δόντια να εξασφαλίσω τα δεκάδες χιλιάδες στρέμματα της δημοτικής περιουσίας όταν εσύ ισχυριζόσουν ότι είναι δημόσια και αρνείσαι και τώρα ακόμη να μεταγράψεις την αμετάκλητη απόφαση 1216/2006 που αναγνωρίζει ως ιδιοκτησία του Δήμου τα 13500 στρέμματα στο ξηροκάμπι και όλα τα υπόλοιπα που είναι καταχωρημένα στο κτηματολόγιο του Δήμου που συντάχθηκε νομιμότατα το 1940. Μαϊντανός ,, η ταπεινότητα μου που υπηρέτησα ανιδιοτελώς χωρίς παχυλά έξοδα παραστάσεως το Δήμο Λιτοχώρου, για Σαράντα ολόκληρα χρόνια, αφήνοντας έναν εύρωστο οικονομικά Δήμο με αποθεματικά όσα και τα ετήσια τακτικά έσοδα του. Χώρια τα 1500 εποικιστικά στερέματα που υποχρέωσα το δημόσιο να μας παραδώσει σύμφωνα με το άρθρο 164 του αγροτικού νόμου, που εσύ τα ξεπούλησες αντί πινακίου φακής στους φίλους σου αυθαίρετους καταπατητές και στους δήθεν καταπατητές που τους “ανακάλυπτε “ο κολλητός σου Σαχάνας. Και άλλοτε σου συνέστησα να είσαι προσεκτικός με τη φράση, ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΟΛΙΓΑ. Γιατί αναιδέστατε όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος, και η ράβδος του Μπάρμπα Νίκου, είναι σκληρή και έχει και κόμπους αριβίστα ..

Λιτόχωρο 15 -12 /2012
 Νίκος Κουκουτάτσιος
 π. Δήμαρχος Λιτοχώρου



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Περί κομματικών εξαρτήσεων της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας



Image 

  Στον απόηχο των βιομηχανικών αποβλήτων...
Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας
Για κάποιους η Εθελοντική Ομάδα  Δράσης Ν. Πιερίας μεγάλωσε επικίνδυνα! Τους ενόχλησε καιέθιξε τα συμφέροντά τους, με αποτέλεσμα, το τελευταίο χρονικό διάστημα να δέχεται μια λυσσαλέα επίθεση, ειδικά από ανθρώπους που υπηρετούν σε ένα από τα πιο διεφθαρμένα κομμάτια της Ελληνικής δημόσιας διοίκησης. 

Κάποιοι ενοχλήθηκαν από τους ενεργούς πολίτες, τους εθελοντές που δίνουν το χρόνο τους, την ψυχή τους, όλη τους την ενέργεια για το καλό του τόπου τους. Φοβήθηκαν, ενοχλήθηκαν από τη δύναμη των ενωμένων πολιτών και επειδήδεν μπορούν να χωνέψουν τις δαχτυλιές που άφησε το δυνατό ράπισμα που δέχτηκαν από την έκβαση της  υπόθεσης των βιομηχανικών αποβλήτων στον Όλυμπο, αποφάσισαν να επιστρατέψουν κάθε μέσο για να την πλήξουν. Ήταν αναμενόμενο και το περιμέναμε!
Η Εθελοντική Ομάδα  Δράσης Ν. Πιερίας κατηγορείται, πως δεν είναι πολιτικά ανεξάρτητη. Κατηγορείται πως ηγετικά της στελέχη εξαπατούν τους πολίτες προσφέροντας δήθεν κοινωνικό έργο, πίσω από το οποίο κρύβονται κομματικές σκοπιμότητες και «ψάρεμα ψήφων».
Η Εθελοντική Ομάδα  Δράσης Ν. Πιερίας καλεί όλα τα μέλη της, τους φίλους της, τους χιλιάδες πολίτες που προμηθεύτηκαν τρόφιμα από τη δράση «Χωρίς μεσάζοντες», τους εκατοντάδες αποδέκτες του «Κοινωνικού Παντοπωλείου», τις χιλιάδες οικογένειες του «Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος», τα μέλη όλων των συντονιστικών επιτροπών των ομάδων της,  αλλά και όλους τους πολίτες της Πιερίας να καταγγείλουν επώνυμα στο info@otoposmou.grσυγκεκριμένα γεγονότα και συμπεριφορές που έζησαν οι ίδιοι και ενισχύουν την παραπάνω άποψη περί κομματικών εξαρτήσεων της ομάδας και ψηφοθηρικής εκμετάλλευσης των μελών της.
Διεκδικούμε  κράτος θεσμών και δικαίου, αποτελεσματική κοινωνική προστασία και αλληλεγγύη, ανεξάρτητα από κομματικές προτιμήσεις και δεσμεύσεις. Παρά ταύτα, όλοι μας, διατηρούμε το αναφαίρετο δικαίωμα της  κομματικής επιλογής,  χωρίς να αυτό να στέκεται εμπόδιο στην κοινή μας πορεία.
Όλες οι τοποθετήσεις των πολιτών θα αναρτηθούν στην ενότητα «Αφορά κι εμένα» στον ιστοχώρο της ομάδας.
Η επιστολή αυτή αποστέλλεται στα 3.162 ενεργά μέλη της ΕΟΔνΠ και στα ΜΜΕ με στόχο να ενημερωθούν όλοι οι πολίτες.
-- 
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Α.Π. Αιγινιακός -ΠΑΟΚ (1-3)

Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…



Image 
 του Βαγγέλη Ζαμαντζά, δημοσιογράφου

Φίλε Ηλία,
Διάβασα με προσοχή τα όσα προσπαθούν να προσάψουν στην Εθελοντική Ομάδα Δράσης, συνδέοντας τα με τις πολιτικές πεποιθήσεις σου.
Γνωριζόμαστε χρόνια και πρέπει να ομολογήσω, ότι πρώτη φορά μαθαίνω την πολιτική σου τοποθέτηση, η οποία διευκρινίζω, είναι μια άλλη από εκείνη στην οποία ανήκω εγώ.

Να σου ξεκαθαρίσω, ότι όσες φορές συμμετείχα σε δράσεις της Ομάδας, ποτέ δεν ένιωσα κάποιο «μακρύ χέρι» κομματικού σχηματισμού να προσπαθεί να με «θωπεύσει».
Νομίζω ότι άνθρωποι που νοιάζονται πραγματικά για το περιβάλλον και τον συνάνθρωπό τους, υπάρχουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους και αυτοί αποτελούν την κοινή συνισταμένη της Εθελοντικής Ομάδας.
Τα όσα αναφέρονται στο κείμενο-«κατηγορητήριο», δεν θέλω να τα χαρακτηρίσω…
Εγώ, αντίθετα με τον συντάκτη του κειμένου, για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, θα επέλεγα γιατρό με βάση τις επιστημονικές του γνώσεις και ικανότητες και όχι με βάση τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Ο συντάκτης του «κατηγορητηρίου» μάλλον θα επέλεγε με βάση τις πολιτικές πεποιθήσεις του γιατρού, αφού με τη λογική του θα μπορούσε ο εν λόγω γιατρός να είναι το «μακρύ χέρι» του οποιουδήποτε κόμματος.
Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…
Βαγγέλης Ζαμαντζάς
Δεν μπορεί, αυτοί που υπηρέτησαν τα κόμματα χρόνια και χρόνια, να εξαπολύουν επιθέσεις προς κάποιους, οτι δήθεν κόμματα κρύβονται πίσω από δράσεις και πρωτοβουλίες! Αλλά προφανώς κρίνουν πρωτοβουλίες άλλων, με βάση το δικό τους "σκεπτικό", το οποίο ουδεμία σχέση έχει με αυτό που αποκαλούμε "αλτρουισμό"...
-- 
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΦΙΟΝ

Η Σ.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ







Η συντονιστική επιτροπή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ν.Πιερίας δηλώνει την ομόφωνη στήριξή της στον πρόεδρο του κινήματος κ.Πάνο Καμμένο και πως παραμένει πιστή στις αρχές της Ιδρυτικής Διακήρυξης του κινήματος.

"Η σιωπή αντί της διαμαρτυρίας είναι μια αμαρτία που μας κάνει δειλούς....."
Η Συντονιστική Επιτροπή Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ν.Πιερίας


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΦΩΝ ...ΣΟΦΩΝ!!!!

Κι όταν τα σοφά λόγια είναι από το διαδίκτυο, έ δέν πειράζει, έτσι δεν είναι;;;;
ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΦΩΝ ...ΣΟΦΩΝ ΠΟΥ ΨΑΡΕΨΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ FB ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΔΙΔΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΪΚΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΟΦΙΑ ...ΣΟΦΩΝ!
Με γκρίγκλις κι όποιος αντέξει!
ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΙΑ!
Κι όπως γράφεται κατά συρροήν στο ...έτσι, Μ ΑΓΑΠΑΣ ΔΕ Μ ΑΓΑΠΑΣ ....ΣΤ @RXI/MOU!!! 

Κόμματα χρεωμένα ως το λαιμό...




«Δεν υπάρχει σάλιο!»: Αυτές οι τρεις λέξεις θα αρκούσαν για να περιγράψουν την κατάσταση που επικρατεί στα ταμεία των κομμάτων, τα οποία περιμένουν (και αυτά...) ως «μάννα εξ ουρανού» τη δόση του δανείου, για να ... πληρώσουν τους υπαλλήλους τους, αφού οι κρουνοί της κρατικής επιχορήγησης έχουν στερέψει εδώ και καιρό. Οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλουν ότι έχουν να πληρωθούν εδώ και 10 μήνες. Οι συνάδελφοί τους στη ΝΔ έχουν «μπει μέσα» εδώ και ένα τετράμηνο, ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν κάνει στάση πληρωμών και στα μέσα ενημέρωσης, όπως ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο», οι εργαζόμενοι του οποίου βρίσκονται σε κινητοποιήσεις. Οσο για το ΚΚΕ, εκεί το «κανόνι» έσκασε προ πολλού, με το κλείσιμο του 90,2, απολύσεις κ.ο.κ.


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ "ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ....

Η εκπομπή και όλη η ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ από τις 14 του μήνα είναι ΜΟΝΟ ΨΗΦΙΑΚΑ σ όλες τις τηλεοράσεις την Κ. Μακεδονίας!
Αυτό σημαίνει πως πάνω από 2.000.000 λαός ή αν θέλετε τηλεθεατές θα είναι στο στόχο των τηλεοπτικών της ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ πλέον ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ!
Έτσι και η εκπομπή του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ "ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" από την Κυριακή και για πρώτη φορά θα είναι στο ...ζάπινγκ κάθε επίδοξου φιλάθλου της Μακεδονίας και το ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ...ΞΕΚΙΝΗΣΕ!
Και ΠΑΟΚ κι ΑΡΗΣ και ΒΕΡΟΙΑ και ΗΡΑΚΛΗΣ και ΠΙΕΡΙΚΟΣ και ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑ ΚΛΠ ΚΛΠ αλλά και μπάσκετ και βόλεϊ κι άλλα σπορ στο μικροσκόπιο της εκπομπής.
www.diontv.gr για ηλεκτρονική τηλεθέαση και ψηφιακά ΖΩΝΤΑΝΑ κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ στις 10 το βράδυ και ΣΑΒΒΑΤΟ σε επανάληψη στις 10.30 το πρωί.

ΠΙΕΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ & ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ



  Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησε η διαδικασία αίτησης / δήλωσης τιμών για τους επιχειρηματίες τουριστικών επιπλωμένων κατοικιών & επαύλεων όπως επίσης και των επιχειρήσεων ενοικιαζόμενων δωματίων & διαμερισμάτων για το έτος 2013. Οι επιχειρηματίες υποχρεούνται να δηλώσουν τις τιμές και να έχουν προμηθευτεί και θεωρήσει τιμοκαταλόγους το αργότερο μέχρι 31-5-2013 (για επιχειρήσεις εποχική λειτουργίας) και πάντα πριν την έναρξη λειτουργίας του καταλύματός τους. 
 
Επιχειρήσεις συνεχούς λειτουργίας πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση τουλάχιστον δεκαπέντε (15) ημέρες πριν την έναρξη του ημερολογιακού έτους. 
Στους παραβάτες επιβάλλεται πρόστιμο ύψους τριακοσίων ευρώ (300 €) από τον Ε.Ο.Τ.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το γραφείο της Ομοσπονδίας (τηλ. 2351063350).
Για το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας
Ο Πρόεδρος
Γρηγόρης Βεΐδαμενίδης




Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Έ ΡΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΤΟΛΙΖΑΜΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ...ΓΑΪΔΟΥΡΑΓΚΑΘΑ

Κάποτε στολίζαμε στην Πιερία ακόμα και τις γέφυρες και τους ...ουρανούς!
Ποδήλατα και αεροπλάνα και τα παλιόσπιτα!
Και τα ...γαϊδουράγκαθα στον κουραδά τα στολίζαμε κάποτε ρε γαμώτο μου και τώρα; Τώρα τίποτα!
Από κανένας ήρωας εκεί έξω ανάβει κανένα φωτάκι!
ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ!

ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ



             ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
       ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012  ΩΡΑ 5:30 μ.μ
                       ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΩΡΑ 11:00 π.μ.

  

   Το λαμπερό αστέρι της Βηθλεέμ, που φωτίζει τις καρδιές μας τα Χριστούγεννα, οδηγεί και φέτος τα βήματά μας στον Κολινδρό!
Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012 στολίζουμε με μαγευτικά λαμπάκια το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία και ζούμε ‘’Παραμυθένια Χριστούγεννα’’ στα ξύλινα σπιτάκια.

Ζωγραφίζουμε, διαβάζουμε παραμύθια και γράφουμε τις κρυφές μας επιθυμίες στον Άγιο Βασίλη!
Ζεσταινόμαστε με τσάι, κάστανα και δοκιμάζουμε τα παραδοσιακά εννιά φαγητά της παραμονής των Χριστουγέννων από το μπουφέ, που στήθηκε για να χαρίσει στιγμές ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.
Παρακολουθούμε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, συναντάμε τον Άγιο Βασίλη με το σάκο του γεμάτο δώρα για τα παιδιά και φοράμε την πιο γιορτινή μας φορεσιά…την αισιοδοξία και το χαμόγελό μας…!
Όσο για τη βόλτα με το τρενάκι…αυτή θα μας βοηθήσει να αποδράσουμε από την καθημερινότητά μας και να ξαναγίνουμε παιδιά στους γιορτινούς δρόμους του χωριού μας!

ΟΡΓΑΝΩΣΗ
Πολιτιστικός Σύλλογος Κολινδρού ‘’Νικόλαος Λούσης’’
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Δημοτικού Σχολείου
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου
Παιδικός Σταθμός Κολινδρού
Σύλλογος Επαγγελματιών και Εμπόρων Κολινδρού
Επαγγελματίες Κολινδρού

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Δημοτική Κοινότητα Κολινδρού
ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ. Δήμου Πύδνας-Κολινδρού
ΔΗΚΟΙΝΕ Δήμου Πύδνας-Κολινδρού
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Τα σπιτάκια θα είναι ανοιχτά πρωινές ώρες για τα σχολεία από 17/12/2012 ΕΩΣ 21/12/2012. ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6976552286, 6972527111, 6945165994
ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ… Η ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΣΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗ!

                ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
               ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
17.30 μμ ‘Εναρξη καλωσόρισμα από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων
              Γυμνασίου Κολινδρού.
              Χαιρετισμός Δημάρχου.
18.00 μμ Φωτισμός Δέντρου με τους ήχους της Φιλαρμονικής
              Κολινδρού.
18.15 μμ Κάλεσμα παιδιών να κρεμάσουν στο δέντρο τις κάρτες τους.
18.30 μμ Θεατρικό Παιδικού Σταθμού ‘’Ο χορός των αγγέλων’’.
19.00 μμ Χορωδία Γυμνασίου Κολινδρού.
19.15 μμ Χορευτικό Τμήμα Πολιτιστικού Συλλόγου ‘’Νικόλαος Λούσης’’.
19.30 μμ Έρχεται το τρενάκι με τον ‘Αγιο Βασίλη.
               ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
11.00 πμ Έναρξη με τη Μεικτή Χορωδία Κολινδρού.
11.30 πμ Μουσικοχορευτικό 1ου Δημοτικού Σχολείου.
12.00 μμ Μουσικοχορευτικό 2ου Δημοτικού Σχολείου.
12.30 μμ Ο Άγιος Βασίλης μοιράζει δώρα.
17.00 μμ Φτιάξε το στολίδι σου.
               ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
          17.00 μμ Προβολή ταινίας στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου                                         
                        ‘’Νικόλαος Λούσης’’.     
                          ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012                                                         
          17.00 μμ Το Παιχνίδι της Πινιάτας.
                           ΠΕΜΠΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
         17.00 μμ Παράσταση Καραγκιόζη στην αίθουσα του Πολιτιστικού
                          Συλλόγου ‘’Νικόλαος Λούσης’’.
                           ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
         17.00 μμ Εκδήλωση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης
                          Παιδιών.
         17.00 μμ Μουσικό Παιχνίδι.
                            ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
         17.00 μμ Κατασκευή Ημερολογίου.
                            ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
         17.00 μμ Το Παιχνίδι των Αισθήσεων.
                            ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
         12.00 μμ Φτιάχνουμε Κουλούρια και Βασιλόπιτες.
        Το χωριό θα είναι ανοιχτό από 22/12/2012 έως 02/01/2013.                
         Ώρες λειτουργίας από 17,00 – 19,00.
         Ώρες λειτουργίας τρένου καθημερινά από 17,00 – 19,00.
         25/12/ 2012 και 01/01/2013, το χωριό θα είναι ΚΛΕΙΣΤΟ.                           
         Τηλέφωνα Επικοινωνίας  6978174029 και 6973808288



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ