PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

3 στους 5 Έλληνες περιμένουν απόλυση μέσα στο 2013...





Το 60,2% των Ελλήνων πολιτών ζει με τον φόβο της απόλυσης μέσα στο νέο έτος, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Marc.
Παράλληλα, το 47,6% δηλώνει πως έχει τουλάχιστον έναν άνεργο (που ψάχνει για δουλειά) στο ...
οικογενειακό του περιβάλλον, πράγμα που μεταφράζεται σε περίπου δύο εκατομμύρια νοικοκυριά πανελλαδικά.

Ακόμα, η κρίση μείωσε τις αποδοχές του 77,4% των υπαλλήλων του ιδιωτικού τομέα, ενώ 36,9% πληρώνεται τα δεδουλευμένα με καθυστέρηση και 35,4% περιμένει σήμερα καταβολή δεδουλευμένων από τον εργοδότη του.

Επιπλέον, η δημοσκόπηση έδειξε ότι οι μισοί πολίτες (51,5%) χρωστάνε σε τράπεζες. Από αυτούς το 53,3% εξακολουθεί να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του, ενώ 46,3% καθυστερεί τις πληρωμές δόσεων και τόκων.

Τρεις στους πέντε (59,5%) δηλώνουν από τώρα ότι δεν είναι δυνατόν να ανταποκριθούν στις φορολογικές υποχρεώσεις που θα φέρει το 2013.

Σε ερώτηση για το ποια κυβέρνηση θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της χώρας καλύτερα (η σημερινή κυβέρνηση ή μια κυβέρνηση με βασικό πόλο το ΣΥΡΙΖΑ), το 54,3% πιστεύει πως καμία από τις δύο δεν μπορεί.

Η έρευνα της Marc δίνει προβάδισμα 2,2% του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου συγκεντρώνει 23%, η ΝΔ 20,8%, η Χρυσή Αυγή 9,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,7%, το ΠΑΣΟΚ 5,1%, η ΔΗΜΑΡ 4,8% το ΚΚΕ 4,5%, ενώ άλλο κόμμα απάντησε το 7,1% των ερωτηθέντων.

Ενώ στην εκτίμηση ψήφου τα κόμματα συγκέντρωσαν: ΣΥΡΙΖΑ 29%, ΝΔ 26,2%, Χρυσή Αυγή 12,4%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,1%, ΠΑΣΟΚ 6,4%, ΔΗΜΑΡ 6,1% και ΚΚΕ 5,7%.

Καταλληλότερος πρωθυπουργός θεωρείται ο Α. Σαμαράς με ποσοστό 46,4% έναντι του Αλέξη Τσίπρα, που συγκεντρώνει 31,7%.

Το 29,1% θέλει να προκηρυχτούν πρόωρες εκλογές ενώ το 64,5% επιθυμεί να ολοκληρώσει την θητεία της η κυβέρνηση.

Το 40,9% των ερωτηθέντων θέλει να συμμετέχουν στην κυβέρνηση ενεργά πολιτικά στελέχη από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ έναντι του 53,2% που δεν το επιθυμεί.

Επίσης οι ερωτηθέντες σε ποσοστό 39% έχουν από θετική έως μάλλον θετική γνώμη για τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ενώ το 42,1% έχει αρνητική γνώμη.

Ενώ στην δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών πρώτος έρχεται ο Φώτης Κουβέλης με το 47,3% των ερωτηθέντων να έχουν θετική και μάλλον θετική εικόνα για τον ίδιο και ακολουθεί ο Αντώνης Σαμαράς με 43,2.

Στον αντίποδα, αρνητική και μάλλον αρνητική είναι η εικόνα για τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Νίκο Μιχαλολιάκο που αγγίζουν το 80% με δεύτερη την Αλέκα Παπαρήγα.

Η έρευνα που πραγματοποίησε η Marc για τον Alpha διεξήχθη από την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου ως και την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, πανελλαδικά, με τηλεφωνικές συνεντεύξεις σε 1.011 νοικοκυριά, ενώ η στάθμιση των αποτελεσμάτων χρησιμοποίησε τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών του 2012...


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

άρχισε η εφεδρεία...!!!





θέλει η πουτ@ν@.. να κρυφτεί και χαρά δεν την αφήνει




Τρέχουν να προλάβουν τον Τατσόπουλο …!!!





ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΣ Πανεδεσσαϊκός 44 - 28





 
Για το πρωτάθλημα νεανίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ

Για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ, ο Πιερικός Αρχέλαος νίκησε το φιλοξενούμενο Πανεδεσσαϊκό με 44-28.
 
Τα δεκάλεπτα: 16-07,27-13,39-20,44-28.
 
Διαιτητές ήταν οι κ. κ. Πουλικίδης και Μίχος.
 
Οι συνθέσεις:
 
ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος (Ζουγκουρίδου): Σότο, Γκονζάλες, Τζημαγιώργη 2, Σημαιάκη, Κατσάρα, Παπακώστα 5, Πούλιου Φ. 10, Παπανικολάου 3(1), Πάππα 7,
Μαρκοπούλου 2, Τσιούμαρη, Μπόζογλου15.

ΑΣ Πανεδεσσαϊκός (Μίλτσης): Λυμπάρη 7, Σετίνα 6, Σιαντή, Ρωσσικοπούλου, Συβένα 7, Μπουμλαρά 6, Παζάρκα 2, Κέτσου.
 
*
ΑΓΕΠ - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 28-98
 
Για το παιδικό  πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ

Χωρίς να συναντήσει καθόλου αντίσταση η παιδική ομάδα του Πιερικού Αρχελάου επιβλήθηκε της αντίστοιχης της ΑΓΕΠ με 28-98. Η διαφορά των δυο ομάδων ήταν εμφανής και από το πρώτο δεκάλεπτο ο Πιερικός Αρχέλαος πήρε μια σημαντική διαφορά στο σκορ (35-2) που όσο περνούσε ο χρόνος αυτό όλο και διευρύνονταν.
 
Τα δεκάλεπτα: 2-35, 10-55, 20-80, 28-98.
 
Διαιτητής ήταν ο κ. Β. Σιαμάτρας
 
Οι συνθέσεις:
 
 
ΑΓΕΠ (Αθανασιάδης): Μαρτινίδης 3, Καραμούζας 4, Ασαρίδης, Παυλίδης 3(1), Παπαγεωργίου 11, Χατζηκωνσταντίνου 4, Χαρισόπουλος 3, Σαββίδης, Καζαντίδης.
 
ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηιωάννου): Σταυριανίδης 4, Χασάπης 6, Σκαμπαρδώνης 19(1), Σαββίδης 7(1), Τατσίδης 8, Γιαλίδης 11, Ζησόπουλος Γ 4, Κοντζές, Κοντσές Β. 12, Ζησόπουλος Π. 8, Κοτσώνας 5, Παυλίδης 14.
 
*
ΣΦΚ Κατερίνη – ΑΕ Βατανιακού Σάρισα 47 - 76
 
Για το εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ
 
Με 76-47 νίκησε ο Βατανιακός Σάρισα την εφηβική ομάδα του ΣΦΚ Κατερίνη 2008.
 
Στα δεκάλεπτα7-23, 20-31, 34-52, 47-76.
 
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Χαρακλιάς και Τσολογιάννης.

Οι συνθέσεις:

ΣΦΚ Κατερίνη 2008  (Τσερνισώφ):  Τζίλας 1, Φτεργιώτης 2, Ταβαντζής, Παυλίδης, Κουτσιώτας 7, Κεσίδης 8, Καζαναράκης 2, Μαλαματίδης 5, Ευφραιμίδης 8, Πιπερίδης 8, Αγγέλης 6.   

Βατανιακός (Χοτοκουρίδης): Ζήσης 12 (2), Κανακίδης, Στεφανίδης 2, Βασιλειάδης 10, Σαριγιαννίδης, Μαχαιρίδης 10, Βαφείδης 2, Θεοδωρίδης 14(2), Μιτσόπουλος, Κουιμτζίδης 1, Χατζούλης 4, Κάλφας 21.
 
 *
 
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ
 
Τα τμήματα υποδομής του Πιερικού Αρχελάου
στα Εκπαιδευτήρια «Μαντουλίδη»

Στις εγκαταστάσεις του δημοτικού σχολείου των Εκπαιδευτηρίων «Μαντουλίδη» φιλοξενήθηκαν τα αγωνιστικά τμήματα του Πιερικού Αρχελάου, όπου και πραγματοποιήθηκαν φιλικοί αγώνες με την ομώνυμη ομάδα.
 
Συγκεκριμένα τα τμήματα των 1997, 1998 και 1999 αντιμετώπισαν τα αντίστοιχα τμήματα του Μαντουλίδη και οι εμπειρίες που αποκόμισαν ήταν σημαντικές.
 
Στις ομάδες του Πιερικού Αρχελάου που ήταν στους αγώνες, πήραν συμμετείχαν οι:  
 
1997 (Χατζηιωάννου): Γιαλίδης, Σκαμπαρδώνης, Σαββίδης, Παυλίδης, Κοντσές Β, Χασάπης, Κοντζές, Κοντσές Θ, Τατσίδης, Καραλής, Ζησόπουλος Ι, Κοτσώνας, Σταυριανίδης, Σαμαράς.
 
1998 (Χατζηιωάννου): Ζησόπουλος Πρ, Βάτος, Κατωνίδης, Μάντζου, Γαλάνης, Μπούσμπουρας, Περχανίδης, Στεφόπουλος, Ζορμπάς, Κουκιώτης, Ταρενίδης, Κυπαρίσσης, Δεληγιαννίδης, Τουρνάκης, Σαχινίδης.
 
1999 (Χρυσίδης): Τατσίδης Β, Βαβατσιούλας, Παρμαξίδης, Τσιλλιγκαρίδης, Ράλλης, Τζαμακλής, Γαϊτανάκης, Μπουλούμης, Σεϊταρίδης, Μουρίκας, Φανούλης, Σουκάρας, Κουκοδήμος, Ζιάκος, Παπανικολάου, Τζιοβάρας, Γραβάνης.


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Τίτλος, υπότιτλος, κερδισμένοι & χαμένοι…



Του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου


Στριφογύριζαν μέχρι πριν λίγες ώρες στα μυαλά μας τα λόγια του γνωστού παιδικού τραγουδιού, «πούντο, πούντο το μαντηλάκι…» σε παράφραση του «πούντην, πούντην αυτή η δόση…» αλλά μετά από 10 ώρες διαβουλεύσεων επικυρώνοντας το γνωστό ελληνικό «ως τις τρείς και…αλήθεια» ήρθε η απάντηση από τις Βρυξέλλες…

«Νάτην, νάτην την έχω εγώ…» μας απάντησε ο νυν Τσάρος της ελληνικής Οικονομίας καθηγητή κ Στουρνάρας…
Σε τρεις εβδομάδες θα πάρουμε τα «θρυλικά» και αναμενόμενα από το καλοκαίρι 31,5 δις «συν κάτι τι παραπάνω» στα μέσα του Δεκέμβρη που μας έρχεται και μετά μέχρι το Μάρτη θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα για να φτάσουμε στο ποσό των περίπου 44 δις ευρώ!
«Χαράς Ευαγγέλια» είναι ένας τίτλος που αρμόζει προς το παρόν αλλά καθώς μένουν αναπάντητο τα θέματα του μη-βιώσιμου χρέους, της ύφεσης και της ανύπαρκτης ανάπτυξης (ενώ παραμένει υπαρκτή η γιγάντια ανεργία νέων και ώριμων στην ηλικία Ελλήνων και Ελληνίδων) ο υπότιτλος σίγουρα θα είναι«αλλά χωρίς δεσμεύσεις…Σωτηρίας μας.»
Κερδισμένοι οι Έλληνες Τραπεζίτες αλλά και οι δανειστές μας καθότι η μερίδα του Λέοντος από τη δόση που, τελικά, έρχεται στα μέσα Δεκεμβρίου θα πάει κατευθείαν στις τσέπες τους!...
Κερδισμένοι και οι συμμέτοχοι στη Συγκυβέρνηση της εγχώριας τρόικας κκ Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης καθώς η χθεσινοβραδινή συμφωνία για καταβολή της περιβόητης πλέον δόσης τους δίνει «παράταση παραμονής» στους θώκους Εξουσίας και θα μπορέσουν να ευχηθούν εις εαυτούς και αλλήλους (ίσως και σε όλους εμάς «Καλά Χριστούγεννα»...
Κερδισμένη και η Γαλλίδα Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ καθώς υποχρέωσε τους Ευρωπαίους συμμέτοχους στην εισαγόμενη τρόικα (Ευρωπαϊκή Ένωση και Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα) να αποδεσμεύσουν τη δόση…
Κερδισμένη η κ Lagarde καθώς ΔΕΝ έδωσε αυτή χρήματα αλλά αξίωσε πριν καταβληθούν τα υπόλοιπα στο πρώτο τρίμηνο του 2013 η Ελλάδα να ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ στην πράξη αυτά για τα οποία δεσμεύτηκε!..
Χαμένοι, και μάλιστα σε μεγάλο και πρωτόγνωρο βαθμό, παραμένουμε εμείς οι Έλληνες που ακόμη δεν γνωρίζουμε πώς και σε ποια πράγματα μας έχουν «δεμένους χειροπόδαρα» τα γνωστά μνημόνια με τις άγνωστες ρήτρες που ΔΕΝ τις διάβασαν (όπως λέγεται όχι μόνο απλοί Βουλευτές που τις ψήφισαν αλλά και κοτζάμ ΥΠΟΥΡΓΟΙ...)
Χαμένη και η ελληνική κοινωνία που άκουσε σήμερα τα «χαρμόσυνα» για κάποιους νέα παροχής της «δόσης» καθώς ψάχνει την ιστορική της αξιοπρέπειαστις σειρές των δωρεάν συσσιτίων, στις στίβες των σκουπιδιών που πληθαίνουν καθημερινά στους δρόμους μας, στις ουρές που σχηματίζονται έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΔ…
Καλά με τέτοια νέα το ελληνικό Χρηματιστήριο σήμερα….πέφτει;


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Πρωταθλητές πάλης στο δρόμο παραμονές αγώνων


Κίτρος Πιερίας :


   
   
   
   Στο δρόμο βρέθηκαν  οι αθλητές και οι αθλήτριες της πάλης του Κίτρους Πιερίας καθώς βρήκαν το Γυμναστήριο, στο οποίο προσήλθαν όπως κάθε μέρα για να προπονηθούν, σφραγισμένο.
Η παρακάτω ανακοίνωση θυροκολλήθηκε στο Δημοτικό Γυμναστήριο Πάλης του Μέγα Αλέξανδρου Κίτρους Πιερίας."Ανακοίνωση: Το Δημοτικό Γυμναστήριο Κίτρους με εντολή του Δημάρχου και της αρμόδιας αντιδημάρχου του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας".

Να σημειώσουμε εδώ ότι το παραπάνω κείμενο είναι ανυπόγραφο και δεν φέρει κάποια επίσημη σφραγίδα (όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία που ακολουθεί) πράγμα που από μόνο του εγείρει ερωτήματα για την νομιμότητά του.
 

Αιτία όλων αυτών, σύμφωνα με καταγγελία που μας έγινε από μέλη του σωματείου, η πρόθεση μελών της Δημοτικής αρχής να στεγάσουν στον ίδιο χώρο νεοσύστατο σύλλογο τζούντο, ο οποίος σημειωτέων έχει ως έδρα του την πρωτεύουσα του νομού Πιερίας την Κατερίνη.
"Οι σφετεριστές του γυμναστηρίου" όπως μας είπαν αθλητές "ξεκίνησαν να κάνουν προπονήσεις με την ανοχή των αθλητών της πάλης αλλά και των τοπικών αρχόντων φτάνοντας στο σημείο να κάνουν και υποδείξεις του τι θα έπρεπε να αλλαχτεί και τι όχι, ενώ είχε προηγηθεί ανακαίνιση του γυμναστηρίου με χρήματα των αθλητών πάλης".
Στην άρνηση των μελών του σωματείου πάλης να ανεχθούν την κατάσταση αυτή, αλλάχθηκαν απροειδοποίητα οι κλειδαριές του γυμναστηρίου, παρότι το γυμναστήριο είναι εξοπλισμένο με την παλαίστρα, τη σάουνα και τα αθλητικά όργανα του σωματείου.
Σήμερα το Γυμναστήριο θα έρθει να σφραγίσει η Αστυνομία όπως ειπώθηκε στα μέλη του συλλόγου.
Σε μια εποχή όπου η χώρα μας και οι πολίτες της δοκιμάζονται, κάποιοι θεωρούν φρόνιμο να βγάζουν στο δρόμο νέους που επιθυμούν να αθληθούν.
Ελπίζουμε ότι θα επικρατήσει σύνεση και θα δοθεί δίκαια λύση στο μεγάλο αυτό πρόβλημα, παρότι τα μηνύματα που μας έρχονται από το Κίτρος είναι αποθαρρυντικά.
"Οψόμεθα εις Φιλίππους"
 palema.gr



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Στα γραφεία του Ερασιτέχνη Πιερικού έγινε η επίσημη παρουσίαση του βασικού χορηγού era energy της νεοσύστατης ομάδας του συλλόγου Κ-17.

To παρόν στη παρουσίαση έδωσε ο Πρόεδρος του συλλόγου Τσιτιρόκης Πασχαλης, ο Αντιπρόεδρος Ναρίνογλου Γιώργος, οι έφοροι Τσαρτσιταλίδης Σταύροςκαι Σαραηλίδης Τάσος.
Εκ μέρους του χορηγού το παρόν έδωσε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κος Αριστείδης Νίκας και ο υπεύθυνος πωλήσεων κος Τραπεζανλίδης Γεώργιος.
Η παρουσίαση ξεκίνησε με την φωτογράφηση της ομάδος και στη συνέχεια έγινε φωτογράφηση με με τον χορηγό.Η παρουσίαση έκλεισε με δήλωση του Προέδρου Τσιτιρόκη Πασχάλη και του χορηγού κου Αριστείδη Νίκα.



ΤΣΙΤΙΡΟΚΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

Καταρχήν θέλω να καλωσορίσω τον κο Νίκα στα γραφεία του Ερασιτέχνη Πιερικού και να τον ευχαριστήσω θερμά για την πολύτιμη βοήθεια του, παρ΄ όλο που η χώρα μας μαστίζετε από μεγάλη κρίση και την βιώνουμε καθημερινά. Υπάρχουν ακόμη κάποιοι που με την πολύτιμη βοήθεια τους ενισχύουν να επιβιώσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Φέτος ο κος Νίκας και η εταιρεία του era energy είναι ο βασικός και μοναδικός χορηγός της ομάδας Κ-17 του Πιερικού σε πλήρη ιματισμό και αθλητικό υλικό.
Θέλω για μία ακόμη φορά να τον ευχαριστήσω και να ευχηθώ υγεία στον ίδιο και την οικογένεια του και πάντα επιτυχίες.


ΝΙΚΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πιερικό για την τιμή που μας έκανε να είμαστε βασικός χορηγός της ομάδος Κ-17 . Το ποδόσφαιρο είναι πολιτισμός άρα θα πρέπει κι εμείς από την μεριά μας να μην γυρίζουμε την πλάτη όταν ζητάνε την βοήθεια μας.
Αυτό πράξαμε και τώρα με την ομάδα του Πιερικού και θα είναι ιδιαίτερη χαρά μας να βοηθάμε πάντα και με όποιον τρόπο μας ζητηθεί.
Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τους ανθρώπους του Πιερικού και να τους ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει γιατί εγώ από την πλευρά μου έχω υπηρετήσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ξέρω τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.




Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Σύλλογος Κρητών Ν.Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ» : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ «ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ»




  Ο Σύλλογος Κρητών Ν.Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ» σας προσκαλεί στην εκδήλωση «ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» στον πολυχώρο «ΘΕΑΜΑ» (πρώην «Διογένης»).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 01 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30.
Στο μουσικό μέρος της βραδιάς πρωταγωνιστεί το κρητικό σχήμα του Γιώργου Σφακιανάκη.

Φιλική συμμετοχή:
Ποντιακή Λύρα: Αλέξανδρος Αθανασιάδης
Τραγούδι: Αλέξανδρος Αλχατζίδης

ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΠΟΤΟ: 15 ΕΥΡΩ.




Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Την συνέχιση από αύριο Τετάρτη 28 Νοεμβρίου έως και τη Δευτέρα 03 Δεκεμβρίου των καταλήψεων δημοτικών κτιρίων αποφάσισαν οι εργαζόμενοι του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν.Πιερίας



 Την συνέχιση από αύριο Τετάρτη 28 Νοεμβρίου έως και τη Δευτέρα 03 Δεκεμβρίου των καταλήψεων δημοτικών κτιρίων αποφάσισαν οι εργαζόμενοι του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν.Πιερίας. Η απόφαση λήφθηκε κατά τη διάρκεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Κατερίνης.

Το πλαίσιο της απόφασης που έλαβε η έκτακτη γενική συνέλευση του συλλόγου διαμορφώνεται ως εξής:

Συνεχίζουμε ανυποχώρητα τον αγώνα μας μέχρι να καταργηθεί το μέτρο της διαθεσιμότητας.

Τα Γραφεία Προσωπικού των Δήμων θα τελούν υπό κατάληψη, προκειμένου να μην αποσταλεί κανένα στοιχείο για εργαζόμενο που υπάγεται στο μέτρο της διαθεσιμότητας – απόλυσης.

Εξαιρούνται των καταλήψεων και λειτουργούν κανονικά τομείς που σχετίζονται με την υγεία και την πρόνοια των δημοτών, ενώ οι λοιπές υπηρεσίες των Δήμων θα λειτουργούν μόνο για να εξυπηρετούν εξαιρετικές περιπτώσεις που δεν μπορούν να πάρουν αναβολή.

Η περαιτέρω μορφή των κινητοποιήσεων θα διαμορφώνεται κατόπιν των σχετικών αποφάσεων, που θα λαμβάνει η ΠΟΕ – ΟΤΑ, το Δ.Σ. του Συλλόγου και οι έκτακτες συνελεύσεις των εργαζομένων.



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ







ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΤΑΓΗ..... ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Στο δημοτικό η δασκάλα λέει στους μαθητές της:
'Παιδιά, ελάτε να κάνουμε ένα τεστ εξυπνάδας! Ριχάρδο, πες μου ποιο είναι αυτό το ζωάκι: Περπατά στα κεραμίδια, έχει μουστάκι, κάνει νιάου και αλλά έχει και μια ελιά στη μυτούλα του!'.
Απαντά ο μαθητής:
'Δεν ξέρω κυρία!'. Και η δασκάλα του λέει:
'Μα είναι η γάτα, την ελιά έβαλα απλά να σε μπερδέψω'.
Στην συνέχεια...
'Πέτρο, πες μου εσύ: έχει φτε

ρό, ράμφος και από κάτω ένα κουκούτσι;'. Απαντά ο Πέτρος:
'Πού να ξέρω κυρία, και με κουκούτσι από κάτω; Δύσκολα τα πράγματα!'. Του απαντά η δασκάλα: 'Είναι το πουλί βρε παιδί μου, το κουκούτσι έβαλα έτσι απλά να σε μπερδέψω!'.
Σηκώνεται ο Τοτός και λέει:
Κυρία, θέλω να ρωτήσω και εγώ κάτι.
'Τι είναι μακρύ, είναι κόκκινο και στρογγυλό στην κορυφή, έχει δυο μπάλες από κάτω και αρέσουν στις γυναίκες να το βάλουν στο στόμα;'.
Τσαντίζεται η δασκάλα και του λέει!: 'Τοτέ, έξω από την τάξη!!! ΤΩΡΑ!!!'. Ήρεμος της λέει της δασκάλας:
Όχι κυρία... είναι το ΚΡΑΓΙΟΝ, τις μπάλες τις έβαλα απλά για να σας μπερδέψω!»


Aναρτήθηκε από: το-όνομα-σας

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ :


 ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΩΡΟΣΗΜΟΥ ΣΕ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΣ


     Σας ενημερώνουμε ότι ξεκινάει η καταβολή του ΔΩΡΟΣΗΜΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 σε εργατοτεχνίτες Οικοδόμους.

Η καταβολή του Δωροσήμου θα γίνει με δύο διαφορετικούς τρόπους:

Α) Για τους οικοδόμους οι οποίοι έχουν υποβάλλει το έντυπο «Δήλωση Τραπεζικού Λογαριασμού Πληρωμής Δωροσήμου Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων» οι πληρωμές θα γίνονται μέσω της Τράπεζας που έχει ο καθένας δηλώσει στο παραπάνω έντυπο.

Β) Για τους υπόλοιπους Οικοδόμους οι οποίοι δεν έχουν υποβάλλει το παραπάνω έντυπο, οι πληρωμές θα γίνονται μέσω υποκαταστήματος ΙΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (Δ/νση: Π. Κανελλοπούλου 1, Κατερίνη).

Η πληρωμή του Δωρόσημου από το Υποκατάστημα του ΙΚΑ Κατερίνης θα πραγματοποιηθεί από 03-12-2012 έως 22-01-2013.

Οι ημερομηνίες πληρωμής του Δωρόσημου είναι οι παρακάτω:

3, 4, 5, 6, 10, 11, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 20, 27 Δεκεμβρίου 2012.
και
3, 8, 9, 10, 14, 15, 16, 17, 21, 22 Ιανουαρίου 2013

Ώρες πληρωμής από 15:30 έως 18:30 το απόγευμα



Η Διοίκηση



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΣΤΟΛΙΖΩ ΓΥΡΩ ΤΟΝ ....ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΣΤΟΛΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ...ΨΥΧΗ ΜΟΥ!



Κι όταν θα έρθουν τα Χριστούγεννα όλοι εμείς θα ...γιορτάσουμε τη γέννηση Του! Κι ύστερα πάλι στην μοναξιά της κρίσης μας! Κι ύστερα και πάλι δίχως να έχουμε πετρέλαιο για θέρμανση, μήτε ευρώ για το γάλα, μηδέ σάλιο να κλάψουμε. Κι εσύ μου λες ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ή ΠΑΣΟΚ.  Μου λες και για τον ΣΥΡΙΖΑ ή την ΔΗΜΑΡ...  Ασε ρε αδερφέ.... 
Πάμε τωρα να στολισουμε χριστουγεννιάτικο δένδρο; Τι λες αδερφέ; 
Πάμε τωρα να στολισουμε τους δρόμους στο κέντρο της Κατερίνης; 
Πάμε να κάνουμε φάτνη στην πλατεία Ελευθερίας; 
Πάμε να στολισουμε το πεύκο της γειτονιάς μας ...μόνοι μας; 
ΣΤΟΛΙΖΩ ΣΤΟΛΙΖΕΙΣ ΣΤΟΛΙΖΕΙ, ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΛΙΖΕΤΕ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ;;;

ΣΤΟΛΙΖΩ ΓΥΡΩ ΤΟΝ ....ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΣΤΟΛΙΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ...ΨΥΧΗ ΜΟΥ! 

Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΝ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΝ



Aναρτήθηκε από: το-όνομα-σας

Την Παρασκευή 23, Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία Ανατολικού Ολύμπου 3ήμερο σεμινάριο με θέμα «Εισαγωγή στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση:Σχεδιασμός




 
   Την Παρασκευή 23, Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία Ανατολικού Ολύμπου 3ήμερο σεμινάριο με θέμα «Εισαγωγή στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση:Σχεδιασμός και Υλοποίηση Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης» που συγχρηματοδοτήθηκε από Εθνικούς πόρους και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο ΕΣΠΑ 2007-2013, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση με διαχειριστή το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης. 
 
Στο σεμινάριο συμμετείχαν εβδομήντα έξι (76) εκπαιδευτικοί, από τις Δ/νσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης των νομών : Αν.Αττικής, Αν.Θεσσαλονίκης,Γρεβενών, Δυτ.Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Κιλκίς, Κοζάνης, Λάρισας , Μαγνησίας, Πέλλας, Πιερίας, Φλώρινας, Φωκίδας και Χαλκιδικής, χωρίς ή με μικρή εμπειρία στην πραγματοποίηση προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. 
Στόχος λοιπόν του σεμιναρίου ήταν να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες γενικά γνώσεις γύρω από τις αρχές της Π.Ε., το θεσμικό πλαίσιο και τη θεματολογία της Π.Ε., για το εκπαιδευτικό υλικό της Π.Ε. και τους τρόπους προσέγγισης και αξιοποίησης αλλά και δεξιότητες όσον αφορά στην υλοποίηση προγραμμάτων Π.Ε. Περιλάμβανε θεωρητικές εισηγήσεις για την Ιστορική Πορεία , τους Στόχους και τη Φιλοσοφία της Π.Ε καθώς και Μεθοδολογικές Προσεγγίσεις, Σχεδιασμό Προγραμμάτων Π.Ε και Παιδαγωγικές Τεχνικές, Δραστηριότητες και Περιβαλλοντικά Παιχνίδια στη Φύση, Βιωματικά εργαστήρια και Παρουσιάσεις Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.
Ευχαριστούμε τους εισηγητές: Παπαδοπούλου Πηνελόπη , Παρασκευόπουλο Στέφανο, Κρίτογλου Αστέριο, Αμανατίδου Μαργαρίτα, Οργανόπουλο Ιωάννη, Περδίκη Γεώργιο, Τερζή Αθανάσιο , Δημητριάδη Ιωάννη, Τσιγκάνου Αικατερίνη, Σοφιανίδου Χαρά, Βενιώτη Νικόλαο, Παχιού Κλήμη και Μακρή Κωνσταντίνα. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τις Παιδαγωγικές Ομάδες των Κ.Δ.Β.Μ.Π.Α Έδεσσας-Γιαννιτσών , Ελευθερίου Κορδελιού & Βερτίσκου, Κιλκισίου και Νάουσας για την πολύτιμη συνεργασία τους καθώς εμπλούτισαν τη θεματολογία του σεμιναρίου με τα βιωματικά τους εργαστήρια.
Η Παιδαγωγική Ομάδα του
Κ.Δ.Β.Μ.Π.Α Αν.Ολύμπου


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Ψυχοθεραπευτές Δρ. Δημήτριος Καραγιάννης & η κ.Ελένη Αγγελοπούλου το ΣΑΒΒΑΤΟ 1 Δεκεμβρίου στο ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Αναγέννηση Κολινδρού - Ελπίς Ανδρομάχης 2-3 - Φωτορεπορτάζ Ευριπίδης Θεοδοσίου









ΓΕΜΙΣΕ ...ΜΕΤΑΛΛΟ Ή ....ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ








ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ  ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ «4ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ» ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ
Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Καβάλας Δήμου Παγγαίου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας  διοργάνωσε τον αγώνα “4ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ” το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Νοεμβρίου 2012 στο θαλάσσιο χώρο της Νέας Ηρακλείτσας. Ο αγώνας αυτός έχει καθιερωθεί από την Ε.Ι.Ο. στα πλαίσια του Πανελληνίου Εράνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την οικονομική ενίσχυση στο έργο που επιτελεί.  
Οι καιρικές συνθήκες που επικράτησαν κατά την διάρκεια του αγώνα και τις δύο ημέρες ήταν ιδανικές για το άθλημα της Ιστιοπλοΐας και έτσι διεξήχθησαν έξι ιστιοδρομίες στην κατηγορία OPTIMIST και πέντε ιστιοδρομίες στην κατηγορία LASER. Στον αγώνα συμμετείχαν 6 όμιλοι της περιφέρειας Βορείου Ελλάδαςκαι της Κέρυρας με τριάντα έξι αθλητές  στην κατηγορία OPTIMIST , 7 αθλητές στην κατηγορία LASER 4,7 και 3 στα  LASER RDL.
Από τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης συμμετείχαν 5 αθλήτριες και αθλητές που στο σύνολό τους πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, και κατέκτησαν δυο χάλκινα μετάλλια.
Πιο συγκεκριμένα χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Μητσοκάπα Δήμητρα που κατατάχθηκε τρίτη στη Γενική στη κατηγορία LASER 4,7 και η Κοπρένσκα Σοφία τρίτη κορασίδα στα σκάφη Optimist . Πολύ καλή και η εμφάνιση στην κατηγορία Optimist τωνΒαρμπένη Ευάγγελου (4ος Παίδας)  και Ψωμιάδη Γιάννη (5ος Παίδας) που έχασαν στις λεπτομέρειες το μετάλλιο καθώς και του Κυριακίδη Σπύρου (9ος Παίδας).
Την αποστολή συνόδεψαν εκτός του προπονητή του τμήματος κ. Ν.Σταυρίδη, ο Πρόεδρος του Ν.Ο.ΚΑΤ. κ. Γ. Μελετλίδης και ο Τεχνικός Σύμβουλος Ιστιοπλοΐας κ.Β.Βαρμπένης.
Οι επόμενοι αγώνες που θα συμμετέχουν οι αθλητές ιστιοπλοΐας του Ν.Ο.ΚΑΤ. είναι το «Κύπελλο Χριστουγέννων» που θα διοργανώσει ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης με τη συνεργασία του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης 26-29 Δεκεμβρίου στην Παραλία Κατερίνης. 

Αποκρουστική εικόνα αυθαιρεσίας και πλήρους έλλειψης κοινωνικής και περιβαλλοντικής συνείδησης.


 Ρέμα Ζηλιάνα, Λεπτοκαρυά (στο ύψος των διοδίων)



Αποκρουστική εικόνα αυθαιρεσίας και πλήρους έλλειψης κοινωνικής και περιβαλλοντικής συνείδησης.
Το εν λόγω ρέμα έχει μετατραπεί σε απέραντη χωματερή !
Συνάνθρωποι μας καταθέτουν καθημερινά την σακούλα τους, τα μπάζα τους, τα παλιά τους έπιπλα κ.ά. συμμετέχοντας έτσι και αυτοί στην δημιουργία αυτών των εικόνων ντροπής... 



Aναρτήθηκε από: το-όνομα-σας

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ

Εδώ μαζί μας ξεκινάει η ΚΑΛΗΜΕΡΑ σας.....
Για να παει καλά διαβάζετε κι ενημερώνεστε και ...διαδράτε, εδωωωωωωω
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ Ή ΧΡΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩΩΩΩΩΩΩ
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Ή ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΔΩΩΩΩΩΩΩ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ............

ΑΓΟΡΑΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ...ΕΜΕΝΑ!


Ας κάνουμε γιορτές με προϊόντα αγορασμένα εκ Πιερίας διότι τα λεφτά παραμένουν εδώ......
Νομίζω πως θα πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε την τοπική αγορά της Πιερίας μου.... Οι επιχειρηματίες έχουν την ανάγκη μας κι είναι, ας μη το ξεχνάμε αυτό, είναι κάποιοι απο μας. Είναι φίλοι, γείτονες, συγγενείς.... 
ΑΓΟΡΑΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ...ΕΜΕΝΑ! 
Επειδή τα χρήματα μου θα μείνουν στον τόπο μου και θα στηρίξουν εμένα, εσένα, εμάς..... 
ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΣΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ.... 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



 
  Αγαπητοί Γονείς,

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κατερίνης σας προσκαλεί την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 7.00μμ το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας όπου θα μιλήσει ο διακεκριμένος διαιτολόγος-διατροφολόγος κ. Βασίλης Καπετανάκης με θέμα « Παιδική παχυσαρκία-Υγιεινή-Παιδική Διατροφή».

Με τιμή το Δ.Σ.


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Εθελοντική αιμοδοσία στο Λόφο



 
   
   
  
    Ο Όμιλος Αιμοδοτών Λόφου «Άγιοι Ανάργυροι» διοργανώνει ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας την Κυριακή 02 Δεκεμβρίου 2012 στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Λόφου, από κινητή μονάδα αιμοληψίας του Γ.Ν.Ν.Κατερίνης, από τις 8:30 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ.
          Καλούνται τα μέλη και όσοι μπορούν να δώσουν αίμα να πάρουν μέρος στην αιμοδοσία.
Απαραίτητα προστατευτικά μέτρα την προηγούμενη ημέρα
1.   Να μην έχει καταναλώσει αλκοόλ
2.   Να μην έχει γίνει λήψη φαρμάκων
3.   Να μην έχει ξενυχτήσει
4.   Συνιστάται η λήψη ελαφρού πρωινού
 
"Δίνεις αίμα, δίνεις ζωή....."



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ