PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Τουλάχιστον 2.000 μαθητές στην Αθήνα υποσιτίζονται, λόγω ένδειας...





Τα στοιχεία 2.000 μαθητών στην Αθήνα που υποσιτίζονται καθημερινά, εξαιτίας των ακραίων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι οικογένειές τους, παραδόθηκαν από το...
υπουργείο Παιδείας στην Αρχιεπισκοπή.

Η Αρχιεπισκοπή θα βοηθήσει τις οικογένειες των μαθητών αυτών, με τρόφιμα και ρούχα.

Το ζήτημα συζητήθηκε στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των προέδρων των ενοριακών φιλόπτωχων ταμείων, όπου παραβρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Ο κ. Ιερώνυμος τόνισε πως η Αρχιεπισκοπή θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για το καθένα από αυτά τα παιδιά που αναφέρονται στις λίστες του υπουργείου, «κάνοντάς τα δικά της παιδιά». Ζήτησε, δε, από τους κληρικούς «να είναι στρατιώτες τούτη την ώρα της κρίσης»....



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Reunion Τάξη 1987 Γενικό Λύκειο Αιγινίου



Συνάντηση μετά από 25 χρόνια!!!! Δεν είναι κακή ιδέα νομίζω και παίρνω την πρωτοβουλία να το κάνουμε πράξη...
Ας θυμηθούμε ΟΛΟΙ μαζί τα παλιά...

Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες...

http://www.facebook.com/ReunionTaxe1987GenikoLykeioAiginiou



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Μια εικόνα, όλο το νόημα...





Κι εκεί που το παιδί εκ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ήταν με το ένα πόδι στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ κι οι γονείς στο ....ΠΟΥΘΕΝΑ, ήρθε ο ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ που τον λένε ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΣΧΑΛΗ και όπως δείχνουν τα πράγματα και πιστεύει κι η ΜΑΝΟΥΛΑ το ΣΠΟΥΡΓΙΤΙ ΤΗΣ θα συνεχίσει να ΠΕΤΑΕΙ στη ΓΗ κι όχι στους ...ΟΥΡΑΝΟΥΣ!


Η ΜΙΚΡΗ ΤΟΥ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΙΚΡΟΥ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΟΥ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΜΟΣΧΕΥΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ....ΛΕΦΤΑ! ΦΤΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΕΝΟΣ 5ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ, ΘΕΛΕΙ ...ΛΕΦΤΑ Γ@ΜΩ ΤΗΝ ...ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ! ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣ@#$#@@Η ΜΟΥ ΦΤΩΧΟΣ; ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ..... ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣ##@#$#@$%Η ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΦΤΩΧΟΥ; ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!!

ΥΠΟγράφει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ..... 

·  Και δεν μου λες ρε συ αδερφέ;;;; 
·  ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΓΟΝΙΟΣ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ 150 ΟΡΟΦΟΥΣ;;;; 
·  Μην πας να γελάσεις κι ούτε καν να ...χαμογελάσεις φίλε μου!!!
·  ΓΙΑΤΙ; 
·  Επειδή το θέμα μου είναι ...χαρουμενοευχαριστοευχάριστο, πλην όμως ..ΔΥΣΚΟΛΟ! 
·  Η είδηση είναι.....
·  ΑΝΔΡΟΓYΝΟ  ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ 4,5 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΈΧΕΙ ΠΑΘΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.... ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ...ΞΕΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ! 
·  Η μαμά του όμως έχει άλλη άποψη, καθώς πιστεύει πως το μωρό της ΖΕΙ και ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ!!! 
·  ΤΟ ΠΑΔΙ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ.
·  Η ΜΙΚΡΗ ΤΟΥ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΙΚΡΟΥ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΟΥ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΜΟΣΧΕΥΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ....ΛΕΦΤΑ! ΦΤΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΕΝΟΣ 5ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ, ΘΕΛΕΙ ...ΛΕΦΤΑ Γ@ΜΩ ΤΗΝ ...ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ! 
·  Και η ΜΑΝΟΥΛΑ δεν τα έχει.... γ@μωτο μου και ξαναγ@μωτο μου!
·  Κι ούτε κι ο ΜΠΑΜΠΑΣ μπορεί να τα βρει, γιατί απλά είναι ...ΑΝΕΡΓΟΣ και ΦΤΩΧΟΣ! 
·  ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣ@#$#@@Η ΜΟΥ ΦΤΩΧΟΣ; ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.....
·  ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣ##@#$#@$%Η ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΦΤΩΧΟΥ; ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!!
·  Και το "σπουργιτάκι" της μανούλας που κάθε μέρα ανεβοκατέβαινε σαν σε ασανσέρ τους ...150 ορόφους μέχρι τον Παράδεισο εκεί στον Ουρανό και ...πίσω κινδύνευε να ανέβει και να μην ξανακατέβει, διότι η μανούλα δεν είχε ....μαρούλι να ταΐσει τα "όρνια" της υγείας και να δώσει ζωή στο "σπουργιτάκι" της!!! 
·  Κι εκεί που πίστευε πως το έργον έλαβε ΤΕΛΟΣ, να σου εκεί ένας ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, όπως τον αποκαλεί η ΜΑΝΟΥΛΑ του 5χρονου  "σπουργιτιού" και λέει, εγώ είμαι εδώ! 
·  ΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΣΧΕΥΜΑ....
·  ΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ....
·  ΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ....
·  ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΟΥΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙ Η "ΜΑΜΑΛΙΚΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΑΣ!!! 
·  Κι εκεί που το παιδί εκ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ήταν με το ένα πόδι στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ κι οι γονείς στο ....ΠΟΥΘΕΝΑ, ήρθε ο ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ που τον λένε ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΣΧΑΛΗ και όπως δείχνουν τα πράγματα και πιστεύει κι η ΜΑΝΟΥΛΑ το ΣΠΟΥΡΓΙΤΙ ΤΗΣ θα συνεχίσει να ΠΕΤΑΕΙ στη ΓΗ κι όχι στους ...ΟΥΡΑΝΟΥΣ! 
·  Ο ΘΕΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.....
·  Ο ΘΕΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ "ΠΟΥΛΑΚΙ" ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΚΙ ΕΤΣΙ.....
·  ΣΤΙΣ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΦΤΕΡΑ ΣΤΟ "ΠΟΥΛΑΚΙ" ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ....ΖΕΙ!!! 
·  Βρέθηκαν τα λεφτά γιατί ο ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ έχει και ...δίνει! 
·  ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ...ΔΙΝΟΥΝ, Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ...ΒΡΑΧΙΑ! 
·  Το μήνυμα της ΜΑΝΟΥΛΑΣ για την ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ που αφορά στο ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΗΣ! 
·  ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΙΣ ΑΤΥΧΙΕΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ.... ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ!
·  Το παιδί ΖΕΙ γιατί θέλει να ζήσει.... γιατί υπάρχει εκεί έξω η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ, ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΤΟΥ και ο ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
·  ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ Ο ΤΟΥ "ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗ" ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ...ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ!

·  ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σαν ΑΓΑΠΑΣ πονάς και σαν ΠΟΝΆΣ ...ΑΓΑΠΑΣ

Και λίγο συναίσθημα ρε παιδιά εδώ στο pieria-gr νομίζω πως δεν θα έβλεπε.....
Νομίζω. Πως αυτό που δεν μπορεί να πειράξει κανένα κράτος και καμία τρόικα είναι η ...ψυχή μας!
ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΠΑΤΑ ΓΚΑΖΙ, ΕΚΕΙ ΣΤΟ ...ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΥΧΤΑ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!

Tελικά ρε συ Ντίνα Παπαϊωάννου τι γίνεται; Βάλθηκες στο ...ΝΤΟΥ στην Αθήνα να επιμείνεις; Βάλθηκες να τους δείξεις εκεί κάτω τι θα πει ...ΣΑΛΟΝΙΚΗ;
Κι όταν μιλούμε για ΣΑΛΟΝΙΚΗ εννοούμε ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΓΛΕΝΤΙ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ...ΝΥΧΤΑ!
Και λόγω κρίσης αυτοί εκεί κάτω δεν ξέρουν τι να κάνουν κι εσύ τους δείχνεις τον ΔΡΟΜΟ, τώρα στο ΓΚΑΖΙ τους επί της ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ στον αριθμό 21;
Και μαγκιά σου.... και μπράβο σου!!!
ΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΠΑΤΑ ΓΚΑΖΙ, ΕΚΕΙ ΣΤΟ ...ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΥΧΤΑ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!

Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΝ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΝ

Η ΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ PHILOXENIA


  Συμμετοχή της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στην 28η Διεθνή Έκθεση ΤουρισμούPHILOXENIA μέσα από ενιαίο περίπτερο της Π.Κ.Μ.
Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, με εκθεσιακό χώρο στην καρδιά της 28ης Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης «PHILOXENIA 2012», υποδέχθηκε και
φιλοξένησε από 22 έως 25 Νοεμβρίου 2012 ιδιώτες και επιχειρηματίες από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, προβάλλοντας το τουριστικό προϊόν της Πιερίας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου ανέλυσε την προοπτική ανάπτυξης και προώθησης του τοπικού τουριστικού προϊόντος σε καινούργιες, διεθνείς αγορές αλλά και την προσέλκυση περισσότερων Ελλήνων τουριστών να γνωρίσουν το μαγευτικό τόπο του Ολύμπου και της Πιερίας.

Την ανάγκη για διεπαγγελματική σύνδεση του τουριστικού προϊόντος της Πιερίας με όλους τους τοπικούς παραγωγικούς τομείς, οι οποίοι ο καθένας ξεχωριστά αλλά και όλοι μαζί σε συνεργασία θα δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό, ποιοτικό τουριστικό προϊόν, τόνιζε κατά την καθημερινή και πολύωρη παρουσία της στην έκθεση, η κα Σοφία Μαυρίδου.
 Πρέσβειρα του τοπικού τουριστικού προϊόντος της Πιερίας αλλά και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αναδείχθηκε από τα περιφερειακά ΜΜΕ, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας αναδεικνύοντας την πολυδιάστατη εικόνα της Πιερίας που αφορά τον θεματικό τουρισμό (θρησκευτικό, προσκυνηματικό, αρχαιολογικό, φυσιολατρικό, περιπατητικό, περιηγητικό, σχολικό, πολιτιστικό, κλπ).

Η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας επεσήμανε ότι στην φετινή τουριστική έκθεση επιλέχθηκε ως κεντρική αφίσα του περιπτέρου της ΠΕ Πιερίας να απεικονιστούν οι σπουδαιότεροι πόλοι τουριστικής ανάπτυξης περιοχής. Με τον Όλυμπο, ως παγκόσμιο band name, με τη λειτουργία του ανανεωμένου χιονοδρομικού στο Ελατοχώρι, τις ακτές των 70 και πλέον χιλιομέτρων που είναι το ανατολικό όριο της Πιερίας, το κάστρο του Πλαταμώνα, τους υγροτόπους της βόρειας Πιερίας αλλά και το Μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου στον Όλυμπο, ως αντιπροσωπευτικά σημεία τουριστικής έλξης με τη μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα.
 Με ιδιαίτερη χαρά ανταποκρίθηκε η Υπουργός Τουρισμού, κα Όλγα Κεφαλογιάννη στο επίσημο κάλεσμα της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας να επισκεφτεί το περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ειδικότερα το stand της Περιφερειακής Ενότητας ΠΙΕΡΙΑΣ.

Κατά την παραμονή της η Υπουργός Πολιτισμού, δεσμεύθηκε να ενημερωθεί αναλυτικά από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, αλλά και να στηρίξει κατά το δυνατόν καλύτερα όλες τις προσπάθειες της ΠΕ Πιερίας σε συνεργασία με τους τοπικούς τουριστικούς φορείς για την ανάδειξη των τουριστικών προορισμών της Πιερίας, τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα. Εντυπωσιασμένη έμεινε επίσης και από την επίδειξη της νέας διαδραστικής – διαδικτυακής εφαρμογής (rollmaps) που αναπτύσσεται με πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας προσθέτοντας ένα ακόμα σύγχρονο όπλο στην τουριστική φαρέτρα της Πιερίας.
 Σημείο συνάντησης έγινε το περίπτερο της ΠΕ Πιερίας για όλους τους τοπικούς τουριστικούς φορείς και τους επιχειρηματίες που πλαισίωσαν τα στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας και εφαλτήριο για γόνιμες επαγγελματικές συζητήσεις.

Προσεγγίσεις από εκπροσώπους επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα παροχής υπηρεσιών τουρισμού (κατάλυση, εστίαση, μεταφορές) καταγράφηκαν έτσι ώστε να ενισχυθούν και με την υποστήριξη της ΠΕ Πιερίας, οι συνεργασίες ανάμεσα σε επαγγελματίες όλων των παραγωγικών τομέων της τοπικής οικονομίας, με έμφαση στον τομέα της πρωτογενούς παραγωγής και της μεταποίησης των αγροτικών προϊόντων.

Έντονο καταγράφηκε το ενδιαφέρον από πλήθος επισκεπτών για τους τουριστικούς προορισμούς της Πιερίας, με επίκεντρο όχι μόνο τις χειμερινές αποδράσεις (π.χ. Ελατοχώρι, παλιοί παραδοσιακοί οικισμοί Ολύμπου και Πιερίων) αλλά και τους θαλασσινούς καλοκαιρινούς προορισμούς.

Ο θεματικός τουρισμός καθώς και οι εναλλακτικές πολυδραστηριότητες που μπορούν να αναπτυχθούν στην Πιερία, κερδίζουν συνεχώς νέους οπαδούς από διαφορετικές ομάδες τουρισμού (π.χ. σχολεία για εκπαιδευτικές εκδρομές, νέους, σωματεία, κλπ) και υπόσχονται ανάκαμψη στην τοπική οικονομία.



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ




ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η "ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ"

Τρομερή δουλειά απο τον ΑΡΗ ΚΑΣΙΜΙΔΗ τον πρόεδρο του, που δεν μασάει τίποτα και κάνει το παν για τα μέλη του κι όχι μόνον....
Δίνει στ αλήθεια πολιτισμό στον τόπο και στα νιάτα ότι καλύτερο...
ΔΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ Ο ΑΡΗΣ ΚΑΣΙΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΖΩΗ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ...
ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΗ. ΕΤΣΙ......

ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΗ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;;;;

Στην ΠΙΕΡΙΑ ο εθελοντισμός πλέον είναι κάτι που παει καλά....
Στην κοινωνία όλο αυτό....
Απο εκει και πέρα το ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΛΕΙΠΕΙ απο την πολιτική ζωή του τόπου μας... Κι εμείς σφυραμε κλεφτικα.... Γ@μωτο μου και ξανά ....γ@μωτο μου κι αέρας στα πανιά μου.....
ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΗ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;;;;

για γούρι ..!!!




Aναρτήθηκε από: το-όνομα-σας

ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.

Τι έγινε ρε παιδιά; Γιατί στην Κατερίνη έχουνε γεμίσει καφενεία, καφετέριες και ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ. Τι θα κάνουμε ρε; Ολο καφέ και σουβλάκι θα είμαστε σ αυτή την πόλη;
Κάτι σε παραγωγή μήπως; 

ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΙ Ο ΚΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.

Τι έγινε ρε παιδιά; Γιατί στην Κατερίνη έχουνε γεμίσει καφενεία, καφετέριες και ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ. Τι θα κάνουμε ρε; Ολο καφέ και σουβλάκι θα είμαστε σ αυτή την πόλη;
Κάτι σε παραγωγή μήπως; 

το εμβόλιο της φτώχειας ...!!!




Aναρτήθηκε από: το-όνομα-σας

ΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΥΝΠΟΛΙΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ...ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΦΕ ....ΖΑΧΟ!


Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον συμπολίτη μας κ.Δημήτριο Ζάχο, για την προαγωγή του στο βαθμό του Αντιστράτηγου του Πυροσβεστικού Σώματος.

Η πολυετής διακεκριμένη πορεία του στο Π.Σ., το ήθος και η επαγγελματική του αφοσίωση, αποτελούν εχέγγυα ενός ιδιαίτερα επιτυχημένου και αποδοτικού έργου και στα νέα του καθήκοντα, του Γενικού Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος του Πυροσβεστικού Σώματος.


Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!


Σάββας Χιονίδης
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΝΕΜΕΝΟΣ Ή ΡΙΓΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ........

Γουστάρω κι επαυξανω....
ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ....
Θα πάμε εκει και θα φάμε και την φασολάδα και θα προσυπογραψουμε και την συμπαράσταση στον αγώνα τους.  

που λεφτά για διακοπές και ηλιοθεραπεία ...υπάρχει και η φτηνή λύση ...!!!





30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009 ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΗΘΕΛΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙ ΒΑΣΙΛΗ..... ΤΩΡΑ ΤΙ;;;;



  31 Δεκεμβρίου .Τικ τακ τικ τακ .Η ώρα περνάει .Έρχεται το νέο έτος .Έρχεται το 2010 .Για τον κάθε άνθρωπο χτυπάει και μια διαφορετική καμπάνα-δίνεται ένα νέο σήμα .Ένας ενήλικας αναρωτιέται για το τί θα τοθ φέρει η νέα χρονιά ,μια γυναίκα στενοχωριέται που θα μεγαλώσει κατά ένα χρόνο και ένα παιδί αγωνιά να δει τον Αϊ-Βασίλη με τα δώρα .Λοιπόν ,αφού και εγώ ανήκω στην Τρίτη κατηγορία ,περιμένω τον χοντρό κύριο με τη μακριά γενειάδα και το χαρακτηριστικό "ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟ "να ηχήσει στα αυτιά μου.
  Έκανα και εγώ μια λίστα για τη Λαπωνία ,για τα ξωτικά του Αϊ-Βασίλη ,μόνο που φέτος ζήτησα κάτι διαφορετικό .
  
      Αγαπητέ μου Αϊ-Βασίλη(δηλαδή κ .Τάκη),

   Είμαι η Χριστίνα και είμαι 15 χρονών ,μια άτυχη μαθήτρια αφού αναγκάζομαι να υποστώ για άλλα 4 χρόνια (συνολικά 12) αυτό που κάποιοι ονομάζουν "Ελληνικό Εκπαιδευτικό Σύστημα" .Χα Χα Χα !
  Επίσης ,είμαι ανήλικη-ένα παιδί που ζω σε μια χώρα που κανείς δε με αναγνωρίζει ως ενεργό μέλος της κοινωνίας(γιατί δεν ψηφίζω ,φυσικά!!!)αλλά με θυμούνται μόνο όταν τους συμφέρει(για να μου ρίξουν την ευθύνη  για όλη αυτή την αθλιότητα που επικρατεί στη χώρα μας ,βεβαίως βεβαίως !).
 Ακόμη ,είμαι κάτοικος της πιο όμορφης χώρας στον κόσμο που δυστυχώς πνίγουν το τσιμέντο ,οι πολυκατοικίες.Α! ναι και κάτι φυλακές που βρίσκονται μέσα στην πόλη και μας τις πασάρουν για σχολεία.Χα!Και εγώ που μικρή ονειρευόμουν ότι τα σχολεία ήταν όμορφα κτήρια , με μεγάλες αίθουσες ,ΠΡΑΣΙΝΟ ,μεγάλες αυλές και χαμογελαστά πρόσωπα(τους καθηγητές εννοώ καλέ!!!)?
 ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ???!!!
  Το ξέρω ότι αυτό το γράμμα δεν θα ταιριάζει με τα υπόλοιπα χριστουγεννιάτικα που θα λάβεις γιατί είναι περισσότερο διαμαρτυρία παρά γράμμα εύθυμο ,παιδικό ,από αυτά που αρμόζουν σε τέτοιες περιστάσεις αλλά Άγιε μου Βασίλη αν εσύ είσαι η τελευταία  μας ελπίδα τότε πώς να μη ζητήσουμε τη βοήθειά σου(εμείς τα παιδιά γιατί αν είναι να περιμένουμε τους  μεγάλους.)?
Και τώρα να σου ζητήσω το.δωράκιι μου?

Μπορείς ως δια μαγείας να κανείς τους ανθρώπους να μαθαίνουν απ' τα λάθη τους(όπως λέει και  ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ ,δηλαδή των καλών μας καθηγητών που εξαιτίας τους και της υποτιθέμενης παιδείας τους εμείς δεν περνάμε Χριστούγεννα ,ο κ.Σιαμάγκας υποστηρικτής του ρήτού"  μαθαίνουμε απ'τις επιτυχίες μας" αλλά επειδή όλοι μεγάλοι κάνουν περισσότερα λάθη ας μάθουν απ'αυτά καλύτερα...)?


Υ.Γ. Και μην τολμήσει να μου πει κανείς ότι δεν υπάρχει Αϊ-Βασίλης......



Aναρτήθηκε από: το-όνομα-σας

ΠΑΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ...ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ;;;;;

Η εθελοντική ομάδα δράση του ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ θα μας κάνει το τραπέζι στην πλατεία Δημαρχείου μας σε συμπαράσταση στον αγώνα των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ την Παρασκευή το μεσημέρι στη 1,30.
Το μενού θα έχει φασολάδα καυτή.....
ΠΑΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ...ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ;;;;;

Ο "ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΙΤΣΑΣ" ΚΙ ΟΙ ...ΑΠΕΝΑΝΤΙ

ΠΟΙΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ "ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΡΙΤΣΑΣ";;;;
Γιατί το κάνουν;
 Που αποσκοπούν;
Τι έχουν στο μυαλό τους;
Τι θέλουν και τι ζητούν απο αυτόν;;; 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ





 
  Η Κομματική Οργάνωση Ανατολικού Ολύμπου του ΚΚΕ σας προσκαλεί στην ετήσια συνεστίασή της που θα πραγματοποιηθεί στο Hotel San Panteleimon(παραλία Αγίου Παντελεήμονα)
το Σάββατο 1 Δεκέμβρη και ώρα 8μ.μ.
Στη συνεστίαση θα παραβρίσκεται και θα χαιρετήσει η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Η ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΤΗΣ.....

Ξανά τα έκανε Μπουρ....λο η ΤΡΟΪΚΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ!
Και δεν είναι ότι τα έκαναν σκ.....α, είναι και πως δεν μάθανε και τίποτα... Δεν καταλαβαίνουν και τίποτα.
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ, ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ ΣΕ ΔΙΚΟΥΣ.... ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΚΕΙ....
ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑΥΑΡΧΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΙ.... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΟΙ; ΚΟΦΤΕ ΤΟ ΡΕ.... ΦΤΑΝΕΙ......

Μηνύσεις θα καταθέσει ο πρώην Βουλευτής Πιερίας Θανάσης Παπαγεωργίου σε όσους τον τελευταίο καιρό προσπαθούν, με γκεμπελικές μεθόδους, να τον εμπλέξουν διακινώντας μέσα από το διαδίκτυο (emails, blogs κλπ),



 
   

   
  Από το γραφείο τύπου του πρώην βουλευτή Θανάση Παπαγεωργίου εστάλη η παρακάτω ανακοίνωση : 

  Μηνύσεις θα καταθέσει ο πρώην Βουλευτής Πιερίας Θανάσης Παπαγεωργίου σε όσους τον τελευταίο καιρό προσπαθούν, με γκεμπελικές μεθόδους, να τον εμπλέξουν διακινώντας μέσα από το διαδίκτυο (emails, blogs κλπ), τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και με φωτοτυπίες, επιλεγμένες και κατασκευασμένες λίστες με τις δηλώσεις του «πόθεν έσχες» Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου ισχυριζόμενοι πως είναι χρηματικά ποσά που έχουν βγάλει στο εξωτερικό.

Ο κ. Παπαγεωργίου δηλώνει ότι οι οικονομίες του, ως όφειλε, αλλά και από πατριωτικό καθήκον, βρίσκονται σε ελληνικές τράπεζες, στην Ελλάδα. Μάλιστα από το 1996 ανελλιπώς, κάθε χρόνο, όλα τα εισοδήματα του δηλώνονται στο «πόθεν έσχες» και δημοσιοποιούνται σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης της χώρας. 

Σ’ αυτούς οι οποίοι μεταφέρουν φήμες και διακινούν λίστα πολιτικών που έχει και το όνομά του ο κ. Παπαγεωργίου προειδοποιεί ότι δεν θα ανεχτεί τέτοιου είδους συκοφάντηση και θα φροντίσει να διασφαλίσει και να προστατεύσει την πολιτική και προσωπική του πορεία με κάθε νόμιμο μέσο.




Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 22,00 ΣΤΟ TV 100 ΛΙΟΤΟΧΩΡΟ.


Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΛΗΨΗ ΕΙΧΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ.Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΞΕΝΑΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΡΙΤΣΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΑ ΠΡΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΟΥ ΕΝΙΠΕΑ.


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΟΛΗ Η ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.... ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.....

Ο Χρήστος Κομπατσιάρης Προεδρός τους κι οι συν αυτώ δημοτικοί υπάλληλοι του νομού Πιερίας συνεχίζουν τον αγώνα τους για να προστατεύσουν την δουλειά τους και τη δουλειά εκείνων οι οποίοι είναι στη λίστα των πρώτων υπό ...απόλυση ή ήδη ...απολυμένων!
ΟΛΗ Η ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ....
ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.....

ΟΛΗ Η ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.... ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.....

Ο Χρήστος Κομπατσιάρης Προεδρός τους κι οι συν αυτώ δημοτικοί υπάλληλοι του νομού Πιερίας συνεχίζουν τον αγώνα τους για να προστατεύσουν την δουλειά τους και τη δουλειά εκείνων οι οποίοι είναι στη λίστα των πρώτων υπό ...απόλυση ή ήδη ...απολυμένων!
ΟΛΗ Η ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ....
ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.....

Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Λιτοχώρου :



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Λιτοχώρου Δήμου Δίου Ολύμπου σε συνεργασία
με τη Διεύθυνση του Παιδικού Σταθμού σας καλεί στην ομιλία-διάλεξη με θέμα:
«Τα παιδιά ρωτούν τους γονείς τους:
“ Τι σας δίνει χαρά στη ζωή σας;”
με καλεσμένους τους διακεκριμένους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό Παιδοψυχίατρους, θεραπευτές οικογένειας και ιδρυτές του θεραπευτικού και εκπαιδευτικού ινστιτούτου “Αντίστιξη”
κ. Δημήτριο Καραγιάννη και κ. Ελένη Αγγελοπούλου Καραγιάννη.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την
Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012,ώρα 6.30 μμ
στον Παιδικό Σταθμό Λιτοχώρου.
Mε τιμή
Το Δ.Σ.


Aναρτήθηκε από ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Σας προσκαλούμε στην ανοικτή Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιήσει η Δημοτική Παράταξη ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ με Θέματα:
  1. Η πορεία του Δήμου
  2. Απολογισμός – προγραμματισμός παράταξης
  3. Εκλογή Συντονιστικής Επιτροπής
  4. Διάφορες προτάσεις
ΤΕΤΑΡΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 στις 8:30 μ.μ.
ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΑΙΓΙΝΙΟΥ

Η Σ.Ε.



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Τηλεοπτική εκπομπή με άγνωστες πτυχές από την απελευθέρωση της Μακεδονίας




ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/11, ΣΤΙΣ 9.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ, ΣΤΗ 1.00 Μ.Μ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.
* ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΑΛΑΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ Ι.ΚΑΖΤΑΡΙΔΗ (ΙΣΤΟΡΙΚΟ - ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ) ΚΑΙ Σ.ΜΑΣΤΑΓΚΑ (ΕΡΕΥΝΗΤΗ - ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ)
* ΠΩΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΝΑΤΟ-ΕΕ & ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΩΝ ΤΟΥΣ

Άγνωστες αλλά και γνωστές πτυχές από την απελευθέρωση της Μακεδονίας την περίοδο 1912 – 1913 παρουσιάζονται αυτή την Παρασκευή 30/11, στις 9.00 το βράδυ, στην ΕΓΝΑΤΙΑ TV, στην εκπομπή «ΑΦΕΤΗΡΙΑ» που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Γαλανός

Στην ίδια εκπομπή γίνονται και σύγχρονες αναφορές, ιδιαίτερα δε στην επιδίωξη του κράτους τωνΣκοπίων να εκμεταλλευτεί την κρίση που διέρχεται η Ελλάδα προκειμένου να δοκιμάσει τις αντοχές της, να αναβαθμίσει τη FYROM στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και να προωθήσει τους αλυτρωτισμούς του σε βάρος της χώρας μας. 
Συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή ΑΦΕΤΗΡΙΑ επιχειρούνται να δοθούν, μεταξύ άλλων, απαντήσεις και σε ερωτήματα, όπως:
·        Πριν από την απελευθέρωση της Μακεδονίας, γιατί η Βουλγαρία έμπαινε σε οθωμανικό τότε έδαφος καίγοντας και καταστρέφοντας ελληνικές περιουσίες στη Μακεδονία και δολοφονώντας Έλληνες Μακεδόνες και Ορθοδόξους, άνδρες, γυναίκες και παιδιά;
·        Γιατί η Ελλάδα το 1912 συμμάχησε ακόμη και με τη Βουλγαρία, δηλαδή με έναν εχθρό της, στον πόλεμο εναντίον των Τούρκων;
·        Γιατί κατά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο οι Βούλγαροι συμμάχησαν με τους Ναζί και κατέλαβαν σημαντικό κομμάτι της Μακεδονίας; Ποιοι ήταν οι σκοποί τους;
·        Σήμερα, Σκόπια και Τουρκία, πώς επιχειρούν να εκμεταλλευτούν την οικονομική και κοινωνική κρίση της χώρας, δοκιμάζοντας τις αντοχές της και προωθώντας τα σχέδιά τους;
·        Ποιες είναι οι προϋποθέσεις, ώστε η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός να αντιμετωπίσουν τυχόν σοβαρά περιστατικά και συμβάντα από την πλευρά Τούρκων και Σκοπιανών;
Όπως καταλαβαίνει κανείς, η εκπομπή της Παρασκευής 30/11 δεν αποτελεί μια απλή παρουσίαση γεγονότων για την απελευθέρωση της Μακεδονίας, ούτε μια αφήγηση ιστοριών που, για κάποιους, καταντούν ίσως βαρετές, επειδή ακριβώς είναι χιλιοειπωμένες.
Με όχημα την ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ επιχειρείται μια ακόμη τηλεοπτική διαδρομή με στοιχεία της ιστορίας που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για μια διαδρομή που είναι ντυμένη με κινηματογραφικά ιστορικά στιγμιότυπα καθώς και φωτογραφικό υλικό εκείνης της εποχής.
Σ’ αυτό το ιστορικό δρομολόγιο, στη θέση του οδηγού είναι ο Ανδρέας Γαλανός με συνοδηγούς τον φιλόλογο, ιστορικό και συγγραφέα, Γιάννη Καζταρίδη, νυν διευθυντή της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Πιερίας, καθώς επίσης και με τον απόστρατο αξιωματικό, πτυχιούχο νομικής, ερευνητή και συγγραφέα, Σωτήρη Μασταγκά.
Συνεπιβάτες σ’ αυτή τη διαδρομή καλούνται να επιβιβαστούν όσοι τηλεθεατές και τηλεθεάτριες θέλουν να γνωρίσουν άγνωστες αλλά και ενδιαφέρουσες πτυχές 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Μακεδονίας μέχρι σήμερα, αλλά να γνωρίσουν και ποιες είναι οι σύγχρονες εξελίξεις και προκλήσεις για τη Μακεδονία.



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012, στις 13:30 το μεσημέρι, ως ένδειξη συμπαράστασης προς τους δημοτικούς υπαλλήλους του νομού μας, θα μαγειρέψουμε φασολάδα και θα γευματίσουμε όλοι μαζί, μπροστά στο Δημαρχείο Κατερίνης.



 

   Την Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012, στις 13:30 το μεσημέρι, ως ένδειξη συμπαράστασης προς τους δημοτικούς υπαλλήλους του νομού μας, θα μαγειρέψουμε φασολάδα και θα γευματίσουμε όλοι μαζί, μπροστά στο Δημαρχείο Κατερίνης.
Καλούμε τους συνδημότες μας να στηρίξουν αυτή τη συμβολική χειρονομία και να καθίσουμε όλοι μαζί στο μεσημεριανό τραπέζι που θα ετοιμάσουν τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας.

Καταστηματάρχες, εκπαιδευτικοί, ελεύθεροι επαγγελματίες, δημόσιοι ή ιδιωτικοί υπαλληλοι, βρισκόμαστε όλοι στην ίδια μοίρα! Αύριο θα έρθει και η δική μας σειρά. Ελάτε να τους δείξουμε πως θα πορευτούμε μαζί, πως δεν φοβόμαστε, πως είμαστε ενωμένοι! 
Το δικαίωμα στην εργασία είναι δικαίωμα στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και αυτή δεν θα επιτρέψουμε να τη στερηθεί κανένας συνάνθρωπός μας!
Συμπολίτες, μη σας γελά κανείς! Το τεράστιο τσουνάμι των αντιλαϊκών μέτρων έρχεται να μας σαρώσει και να μας πετάξει στον γκρεμό της απόλυτης εξαθλίωσης. Αν δεν αντισταθούμε ενωμένοι, σε λίγο θα βρεθούμε όλοι εκεί!
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας διατρανώνει με κάθε τρόπο την υποστήριξή της στο δίκαιο αγώνα των δημοτικών υπαλλήλων του Ν. Πιερίας και δηλώνει πως βρίσκεται στο πλευρό τους.
Ο αγώνας των εργαζομένων των ΟΤΑ κατά του μνημονίου είναι αγώνας όλων των δημοτών.
Κανείς πλέον μόνος του!


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΓΩΓΟΣ ΓΩΓΟΣ ΓΩΓΟΣ.... ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ...ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ!

ΚΑΝΕΝΑΣ εναντίων ...ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,  σημειώσατε ....2!!!!!!!
141-151 να κερδίζει ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ τον ...κανένα που ως επιλογή υπάρχει, στην ψηφοφορία για τον καλύτερο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΑΓΟ του τόπου μου που εδώ και μέρες διεξάγει το PIERIA GR.....
ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΜΑΤΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;;
ΓΩΓΟΣ ΓΩΓΟΣ ΓΩΓΟΣ.... ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ...ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ!
Κι η ψηφοφορία συνεχίζεται. Εκει δεξιά ψηφίζεις αν δεν το έχεις κάνει..........

ΓΩΓΟΣ ΓΩΓΟΣ ΓΩΓΟΣ.... ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ...ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ!

ΚΑΝΕΝΑΣ εναντίων ...ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ,  σημειώσατε ....2!!!!!!!
141-151 να κερδίζει ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ τον ...κανένα που ως επιλογή υπάρχει, στην ψηφοφορία για τον καλύτερο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΑΓΟ του τόπου μου που εδώ και μέρες διεξάγει το PIERIA GR.....
ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΜΑΤΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;;
ΓΩΓΟΣ ΓΩΓΟΣ ΓΩΓΟΣ.... ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ...ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ!
Κι η ψηφοφορία συνεχίζεται. Εκει δεξιά ψηφίζεις αν δεν το έχεις κάνει..........

ΜΑΓΚΕΣ ΤΟ ΒΕΡΕΣΕ ΤΕΛΟΣ...




ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΛΥΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ....ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ! ΤΑΣΧΟΥΝΙΔΗ ΠΛΑΤΩΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑ, ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ

Δυνατό έργο για το ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΛΥΜΠΟΥ!
Ο αρχηγός του εγχειρήματος αυτού, που είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, προχώρησε απίστευτα και σε λίγο θα αρχίσει να σχηματοποιείται....
ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΛΥΜΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ....ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ! ΤΑΣΧΟΥΝΙΔΗ ΠΛΑΤΩΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑ, ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ! 

ΣΕ 18 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ,,,ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ 500 ΚΥΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΚΕ Η ...ΟΜΑΔΑ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗ

ΚΙ ΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗ ΔΙΟΝΥΣΗ.... ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΟΣΟΥΣ ΠΟΝΟΥΝ..... 
ΣΤΗΝ ...ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!

  Μεγάλα πράγματα έπονται για το έργο ΥΠΕΡ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ...ΠΙΕΡΙΩΝ από το ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΣΧΑΛΗ! 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: σε 18 έχουν φτάσει οι κυρίες που οι εξετάσεις έδειξαν πως έχουν ....υπόνοια καρκίνου, απο τις 500 που εξετάστηκαν εκ του Ιδρύματος Πασχαλη, για διάγνωση καρκίνου. Σε παλαιότερο θέμα εμείς εδώ γράψαμε πως ήταν τότε 17!!!! 

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ.... 
ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΡΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΙ 18 ΑΥΤΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ... Ή ΕΓΚΑΙΡΑ;;; 
ΤΩΡΑ ΡΕ ΑΡΧΙΚΟΠΡΙΤΑΡΑΔΕΣ ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΝ,  ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΓΚΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ.. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΙ ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.... 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΝΤ





  Χρήστος Γκαβανόπουλος:
 «Σημαντική νίκη και βαθμολογικά, αλλά
και ψυχολογικά για τη δύσκολη συνέχεια»
Δημήτρης Πόδας:
«Στόχος μας παραμένει η καλή δουλειά στην καθημερινότητα μας και η επιμονή μας στην υποστήριξη
του νεανικού μοντέλου που έχουμε υιοθετήσει»
 
Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τη ΜΕΝΤ που έγινε στη Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Β΄ εθνικής κατηγορίας, ο καλαθοσφαιριστής Χρήστος Γκαβανόπουλος που πέτυχε και το νικητήριο καλάθι και ο γενικός αρχηγός του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Πόδας, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου  www.pierikosbc.grέκαναν τις παρακάτω δηλώσεις: 
Χρήστος Γκαβανόπουλος – καλαθοσφαιριστής Πιερικού Αρχελάου: «Δείξαμε χαρακτήρα και κερδίσαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εναντίον μιας ομάδας με τους ίδιους στόχους με μας. Μέχρι και όταν το ματς πήγε να ξεφύγει, όλοι μας δώσαμε το εκατό τοις εκατό και τελικά πήραμε το πολυπόθητο διπλό. Σημαντική νίκη και βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά για τη δύσκολη συνέχεια.  Τώρα υποδεχόμαστε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, το Μαρούσι, με παίκτες πολύπειρους. Είναι ένα ματς στην έδρα μας και με τη θερμή υποστήριξη του κόσμου ευελπιστούμε για ένα θετικό αποτέλεσμα».
 

  Δημήτρης Πόδας – γενικός αρχηγός Πιερικού Αρχελάου: «Ήταν μια καλή εκτός έδρας νίκη, αλλά σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα μας παρουσιάζει μια συνεχή βελτίωση και στη διάρκεια και στην ποιότητα του παιχνιδιού της. Όσον αφορά τη συνέχεια, στόχος μας παραμένει η καλή δουλειά στην καθημερινότητα μας και η επιμονή μας στην υποστήριξη του νεανικού μοντέλου που έχουμε υιοθετήσει».
 
ΦΩΤΟ:
  1. Ο καλαθοσφαιριστής Χρήστος Γκαβανόπουλος
  2. Ο γενικός αρχηγός του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Πόδας



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Ηλ. Χατζηχριστοδούλου: Πρέπει όλοι να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και να μην τη δουν εγωιστικά


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
Ηλ. Χατζηχριστοδούλου: Πρέπει όλοι να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και να μην τη δουν εγωιστικά

  Συνέντευξη τύπου εν όψει της έναρξης των εργασιών του αναπτυξιακού συνεδρίου «Επιχειρηματικότητα, Ανταγωνιστικότητα, Ανάπτυξη της Πιερίας», που πρόκειται να πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, δόθηκε τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στο Επιμελητήριο Πιερίας. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επιτυχία του συνεδρίου, το οποίο χαρακτήρισε ως σημαντική προσπάθεια. Επιπλέον, ζήτησε να μπουν σε δεύτερη μοίρα οι εγωιστικές προσεγγίσεις ώστε όλοι να στηρίξουν το συνέδριο και να συμπορευτούν για την ουσιαστική επιτυχία του.
Στη συνέντευξη τύπου παραβρέθηκαν ο κ. Δημήτριος Σουμπενιώτης, καθηγητής Στρατηγικής ΟΔΕ και πρώην αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ο κ. Δημήτριος Τριανταφύλλου προϊστάμενος του Τμήματος Τυποποίησης και Διακίνησης Προϊόντων (Logistics) του Α-ΤΕΙΘ (Παράρτημα Κατερίνης), ο κ. Νικόλαος Πόδας, σύμβουλος επιχειρήσεων, ο κ. Χαράλαμπος ΖαπουνίδηςMSc Συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού και συντονιστής του συνεδρίου, καθώς και ο κ. Νικόλαος Χουσουρίδης, Ειδικός σύμβουλος του Επιμελητηρίου Πιερίας και επίσης συντονιστής του συνεδρίου.
Ο κ. Χατζηχριστοδούλου αναφέρθηκε στο συνέδριο ως μια πολύμηνη προσπάθεια και το χαρακτήρισε ως σημαντικό εγχείρημα, το οποίο εμπεριέχει και ρίσκο. Όπως τόνισε, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα ακουστούν εμπειρίες και θα γίνουν προτάσεις, που ίσως ήταν άγνωστες ή δεν είχαν γίνει μέχρι σήμερα αντιληπτές. Πρόσθεσε μάλιστα πως με βάση τα αποτελέσματα και τη βοήθεια όλων των φορέων θα μπορέσουν να γίνουν θετικά βήματα για την Πιερία. «Δεν αρκεί να λέμε ότι ο τόπος μας είναι ευλογημένος και πλούσιος. Εάν δεν μπορέσουμε να προβάλλουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πιερίας, τότε δεν πρόκειται καταφέρουμε τίποτα», υπογράμμισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επιτυχία του συνεδρίου.
Μάλιστα, ο κ. Χατζηχριστοδούλου κάλεσε τους δημοσιογράφους να είναι παρόντες και να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου, αλλά και να είναι φορείς μετάδοσης των εισηγήσεων, των προτάσεων και των συμπερασμάτων ώστε να γνωστοποιηθούν προς κάθε κατεύθυνση. Επιπλέον, απηύθυνε κάλεσμα τόσο προς την επιχειρηματική κοινότητα όσο και προς του εκπροσώπους φορέων να παραβρεθούν και να παρακολουθήσουν το συνέδριο, αφού έτσι θα μπορέσουν να ακούσουν και να γίνουν κοινωνοί σημαντικών τοποθετήσεων.
Ο κ. Χατζηχριστοδούλου ευχαρίστησε την επιστημονική ομάδα που συνεργάστηκε για την πραγματοποίηση του συνεδρίου, όπως το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας(Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων), το οποίο έχει αναλάβει τον επιστημονικό συντονισμό δια του εκπροσώπου του κ. Σουμπενιώτη, το Τμήμα Τυποποίησης και Διακίνησης Προϊόντων (Logistics) του Α-ΤΕΙ Θεσσαλονίκης (Παράρτημα Κατερίνης) και τον προϊστάμενό του κ. Δημήτρη Τριανταφύλλου, την Πιερική Αναπτυξιακή και τη διευθύντριά της κα Μπέτυ Παρτσαλίδου το σύμβουλο επιχειρήσεων κ. Νικόλαο Πόδα, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν και εργάστηκαν για την υλοποίηση του συνεδρίου.
Κλείνοντας ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου υπογράμμισε πως μπροστά σ’ αυτήν την προσπάθεια δεν χωρούν εγωισμοί. «Δεν πρέπει κανείς να δει τη διοργάνωση εγωιστικά. Το Επιμελητήριο ανέλαβε αυτή την πρωτοβουλία, την οποία πρέπει να την αγκαλιάσουν όλοι», τόνισε.
Από την πλευρά του ο κ. Δημήτρης Σουμπενιώτης ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στην προετοιμασία του συνεδρίου και εξέφρασε τη βεβαιότητά του για την επιτυχία του. Πρόσθεσε, ωστόσο, πως η επιτυχία του συνεδρίου θα κριθεί και εκ των υστέρων. «Η επιτυχία του συνεδρίου θα κριθεί από τη συνέχεια, αλλά και την ωριμότητα και τη συναίνεση των διοικητικών δομών και αρχών της Πιερίας προς την κατεύθυνση της εφαρμογής των συμπερασμάτων του συνεδρίου. Χωρίς αυτή τη συναίνεση και τη συνεργασία των διοικητικών δομών θα είναι ένα συνέδριο σαν όλα τα άλλα», υπογράμμισε ο κ. Σουμπενιώτης.
Ως ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο χαρακτήρισε την παρουσία του και τη συμμετοχή του στη διοργάνωση και στα δρώμενα του συνεδρίου ο κ. Χαράλαμπος Ζαπουνίδης. Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε, αυτή η προσπάθεια, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που πραγματοποιείται, δηλαδή εν μέσω κρίσης, έρχεται ως συνέχεια της 4ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης. Σκοπός της είναι οι ενδιαφερόμενοι να εισπράξουν την επόμενη κιόλας μέρα αυτά που επιβάλλεται να γίνουν για την ανάπτυξη της Πιερίας. «Ευελπιστώ να τα καταφέρω από τη θέση του συντονιστή και αφού βγουν τα αποτελέσματα του συνεδρίου το Επιμελητήριο να αποτελέσει υπόδειγμα και παράδειγμα για όλα τα Επιμελητήρια της χώρας, όπως και με τις πρόσφατες ενέργειές του», υπογράμμισε ο κ. Ζαπουνίδης.
Τέλος, ο κ. Νικόλαος Πόδας τόνισε πως οι εισηγητές του συνεδρίου, οι οποίοι προέρχονται απ’ όλη την Ελλάδα, θα αποτελέσουν ένα μείγμα δημιουργικότητας για την εξαγωγή συμπερασμάτων και προτάσεων. Τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Σουμπενιώτης ανέλαβαν τη μελέτη ερευνών και εκθέσεων που έχουν γίνει για την Πιερία την τελευταία δεκαετία, με σκοπό εφικτές προτάσεις που μπορούν να υλοποιηθούν με ορίζοντα διετίας δίχως να απαιτούνται πολλοί πόροι. Επιπλέον, σκοπός του συνεδρίου είναι προτάσεις που θα προκύψουν από τις εισηγήσεις των ομιλητών. «Αν πούμε ότι για την Πιερία χρειάζονται επτά βήματα για να πετύχουν οι στόχοι που θα τεθούν, το πρώτο βήμα είναι η συν-αντίληψη. Φιλοδοξούμε ότι το συνέδριο θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση, δηλαδή από κοινού φορείς και ομιλητές να συνδιαμορφώσουν στόχους και προτεραιότητες. Όπως τόνισε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κάτω τα εγώ και πάνω η Πιερία, ώστε τα επόμενα χρόνια να υπάρξει συνέχεια με συγκεκριμένο σχέδιο».
Υπενθυμίζεται πως η συμμετοχή στο Αναπτυξιακό Συνέδριο είναι ανοιχτή στο κοινό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στοportal του Επιμελητηρίου Πιερίας www.champier.gr, όπου μπορούν να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν τη σχετική δήλωση συμμετοχής.



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ