PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

το φιδακι ο διαμαντης...!!!






από την Ρωσία με αγάπη ...!!!

  δεν είναι για όλους ...
θέλει να έχεις μεγάλο πορτοφόλι...

ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ... ΠΕΡΊΣΣΕΥΜΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΜΕΡΙΜΝΑ; ΑΠΟΔΕΙΞΗ.....

ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΑΙΔΙΟΥ και ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΣΙΑΡΟΣ, Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝ ΝΑ ΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚΕΙ... 
Όμως το πρόβλημα είναι ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ! 
Ακούει στο όνομα ....ΜΑΜΑΛΙΚΑ! Ή ...ΜΑΡΟΥΛΙ!  Ή ...ΦΙΡΦΙΡΙΚΙΑ! 
ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! 
Για ρώτα από πότε έχουν να πληρωθούν τα παιδιά που δουλεύουν στη ΜΕΡΙΜΝΑ και θα πάθεις πλάκα! 
ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ... ΠΕΡΊΣΣΕΥΜΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΜΕΡΙΜΝΑ; ΑΠΟΔΕΙΞΗ.....

ΕΧΑΣΕ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟ ...ΑΙΓΙΝΙΟ 3-1


ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ - ΠΑΟΚ 3-1




 Νίκη Αιγινίου - ΠΑΟΚ 3-1 (26-28, 25-20, 25-16, 25-21)

Μεγάλη νίκη με ανατροπή και μεγαλειώδη εμφάνιση, πέτυχε  πριν από λίγο η Νίκη Αιγινίου στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του Κολινδρού επί του ΠΑΟΚ και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα,
παρά τις βασικές απουσίες των δύο ψηλών της....

Στο πρώτο σετ τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον αγώνα ο Αρμενάκης του ΠΑΟΚ.

Τη προσεχή Τετάρτη ακολουθεί ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι στο κλειστό του Κολινδρού με αντίπαλο τον Μίλωνα...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ "ΕΚΛΕΨΑ" ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ....

via

Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΝ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΝ

Eπιτροπή περιβάλλοντος ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Πιερίας : ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ!




 
    Χαιρετίζουμε τη μεγαλειώδη νίκη του πιερικού κόσμου στον αγώνα του κατά της απόθεσης αποβλήτων στο λατομείο του Λιτοχώρου! Χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα και τις δυνάμεις, αποδείχθηκε ότι όταν ο λαός ενώνεται, τότε μπορεί να πάρει την τύχη και τη ζωή του στα χέρια του και να καθορίσει αποφάσεις, κόντρα σε μεγαλοσυμφέροντα και μεγάλες πολυεθνικές επιχειρήσεις! Μέσα από σύσσωμες λαϊκές συνελεύσεις, κινητοποιήσεις, ενημερώσεις των πολιτών, δελτία τύπου και ανακοινώσεις, προσφυγή σε ένδικα μέσα, κατορθώθηκε μια μεγάλη νίκη: η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Δίου – Ολύμπου να ανακαλέσει την τροποποίηση των περιβαλλοντικών όρων λειτουργίας του λατομείου και να μην ταφούν τα βιομηχανικά απόβλητα στους πρόποδες του μυθικού βουνού, του Ολύμπου! 

Από την πλευρά μας ως ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ και ως πολιτική δύναμη που πάντα βρίσκεται μέσα σε αγώνες υπερασπιζόμενη τα δίκια του αγωνιζόμενου λαού, έχουμε να δηλώσουμε το εξής: οι αγώνες όσο δύσκολοι κι αν φαίνονται πάντα πρέπει να δίνονται! Ιδίως όταν αφορούν το μέλλον της πατρίδας μας και των πολιτών της! Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε, πάντοτε ενωτικά, τις μάχες για πραγματική δημοκρατία, αξιοπρέπεια, λαοκρατία, καλύτερη ποιότητα ζωής! Το δίκιο είναι με το μέρος των αγωνιζόμενων! Θα συνεχίσουμε να δίνουμε το δυναμικό παρόν σε κάθε αγώνα αυτοκαθορισμού της μοίρας μας και της ζωής μας!
 
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!
ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ!
 
                Eπιτροπή περιβάλλοντος ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Πιερίας



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΕΚΑΝΕΣ ΗΔΗ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ!

ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟ..... 
ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑ! 
ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ.... 
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ "ΚΑΘΑΡΙΣΕ" ΗΔΗ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ! 
ΕΚΑΝΕΣ ΗΔΗ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ! ΑΛΗΤΑΡΑ ΚΑΙ ΚΟΠΡΕ....

«…Εάν η χρεία τες κουρταλεί!...»




Του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου

 
  Κράτησε πολλές ώρες πλησιάζοντας μάλιστα και το όριο των δώδεκα ωρών το χτεσινό Eurogroup αλλά η συνεδρίαση διεκόπη σήμερα το πρωί ΧΩΡΙΣ τη λήψη απόφαση για την ημερομηνία καταβολής στην Ελλάδα είτε των 31,5 δις της επόμενης «δόσης» (είτε των συνολικά 44 δις ευρώ από τα υπόλοιπα προηγούμενων «δόσεων».
Η συνεδρίαση για τη λήψη απόφασης θα συνεχισθεί την ερχόμενη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου…

Όπως όλοι θυμόμαστε η χτεσινό-βραδινή ΔΕΝ ήταν η πρώτη συνεδρίαση του Eurogroup, και οι χτεσινές «κόντρες» μεταξύ των τριών συνεταίρων της τρόικα ΔΕΝ ήταν οι πρώτες…
Σκέφτηκα να βάλω για τίτλο «…κρατάει χρόνια αυτή η…κολόνια» καθώς το δράμα της Πατρίδας μας και του ελληνικού Λαού ήδη μετράει 30 μήνες, δηλαδή βρίσκεται στον τρίτο του χρόνο…
Έκανα και σήμερα προσεκτικά την πρωινή μου ανάγνωση των άρθρων των Διεθνών Πρακτορείων Ειδήσεων για τα επίσημα και «ανεπίσημα» δρώμενα στο δωδεκάωρο της χτεσινό-βραδινής συνάντησης του Eurogroup.
Διάβασα και το «παράπονο» του Πρωθυπουργού μας κ Σαμαρά που συνοψίστηκε σε μια σύντομη παράγραφο που αποδίδω σε ελεύθερη μετάφραση στα ελληνικά χωρίς να αλλοιώνω το νόημά της:
«…Η Ελλάδα έκανε ότι είχε δεσμευθεί να κάνει. Τώρα οι συνεταίροι μας, μαζί με το ΔΝΤ, ας κάνουν ότι αυτοί έχουν αναλάβει να κάνουν…»
Θυμήθηκα κάτι περισσότερο εύστοχο, και ποιητικά δραματικό, στην περιγραφή του δράματος που ζούμε και το παραθέτω εδώ στο blog με την ελπίδα ότι θα το διαβάσει και το Επιτελείο του κ Σαμαρά (ιδίως εκείνοι που του έγραφαν τους πύρινους λόγους για ΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ και για την ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ και για την Εθνική μας περηφάνια:
«Μοναχή το δρόμο επήρες/εξανάλθες μοναχή/δεν είν' εύκολες οι θύρες/
εάν η χρεία τες κουρταλεί…»
Και για να μην παρεξηγηθώ από κάποιους «καλοθελητές» για Αντί-Νέο-Δημοκρατικά συναισθήματα θα προσθέσω ότι ελπίζω να το διαβάσουν και οι κκ Βενιζέλος και Κουβέλης και τα δικά τους Επιτελεία αλλά και ο κ Τσίπρας και το δικό του Επιτελείο που ήδη θεωρεί δεδομένη την κατάκτηση της Εξουσίας και την διαδικασία της ΑΝΑ-ΔΙΑ-ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ των Μνημονίων και των συμφωνηθέντων με 255 ΝΑΙ και τις προάλλες με 153 ΝΑΙ (από τον Μάίο του 2010 μέχρι και σήμερα όρων).
«Η Διχόνοια που βαστάει/ένα σκήπτρο η δολερή/καθενός χαμογελάει/ "πάρ' το", λέγοντας, "και συ".»
«Κειο το σκήπτρο που σας δείχνει/έχει αλήθεια ωραία θωριά/μην το πιάστε, γιατί ρίχνει/εισέ δάκρυα θλιβερά.»
Σίγουρα η «Συγκυβέρνηση» των κκ Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη ευελπιστεί ότι τελικά την ερχόμενη Δευτέρα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία καταβολής της επόμενης «δόσης» μας.
Θα κλείσω δηλώνοντας ότι από τον Μάιο του 2010 έπρεπε να υπάρξει Κυβέρνηση ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ για τη διαχείριση αυτής της πρωτόγνωρης και, δυστυχώς, δυσεπίλυτης οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής ΕΘΝΙΚΗΣ μας κρίσης και όχι τα «παιχνίδια» εναλλαγής προσώπων και Κομμάτων στους θώκους εξουσίας που είδαμε και φοβάμαι ότι θα ξαναδούμε στις επόμενες Εθνικές Εκλογές…



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΕΓΔΑΡΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΈΡΥΣΙ ΣΕ ΧΟΡΟΠΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΕΛΕΩ ...ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΔΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥΣ! ΦΕΤΟΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!


Να προσέξετε όλοι εκεί έξω οι ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ που θα πάτε τα μέλη σας για τις ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΠΙΤΕΣ ΣΑΣ!!!
Μη τους πάτε στις σάλες του χάους ως πρόβατα σε ...σφαγή!
ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΠΈΡΥΣΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ! Στην ουσία οι πρόεδροι και τα ΔΣ παρέδωσαν τις σφραγίδες τους στους μαγαζάτορες της νύχτας κι έγινε του ...Μάμαλη!!!
ΕΓΔΑΡΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΈΡΥΣΙ ΣΕ ΧΟΡΟΠΙΤΕΣ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΕΛΕΩ ...ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΔΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥΣ! ΦΕΤΟΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!

Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΝ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Νοσοκομείου και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ στον ΟΛΥΜΠΟ




 
  Χαιρετίζω με θέρμη (20-11-2012) την ιστορική ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ στο Λιτόχωρο, η οποία ακυρώνει την προηγούμενη 113/12 με την οποία άνοιγε ο δρόμος να γίνει το Λατομείο Λιτοχώρου ΧΥΤΕΑ (χώρος υγειονομικής ταφής επικίνδυνων αποβλήτων) για τις επόμενες δεκαετίες.

Η περιοχή του Ολύμπου και οι παραλίες της Πιερίας είναι Εθνικός κι Διεθνής Τουριστικός Προορισμός, ( έπρεπε να το καταλάβουν ορισμένοι) και περιλαμβάνει αρχαιολογικούς χώρους, στοιχεία τα οποία χρήζουν ανάδειξης και ανάπτυξης και όχι ꞌꞌ υγειονομικής ταφής ꞌꞌ.
Επίσης η υδρολεκάνη του Ολύμπου είναι η μεγαλύτερη της Μακεδονίας και υδρεύει μεγάλες περιοχές Μακεδονίας και Θεσσαλίας μέχρι και την απέναντι Χαλκιδική ενώ ποτίζει τον κάμπο της Πιερίας.
Ο ενταφιασμός των βιοχημικών αποβλήτων στους πρόποδες του Ολύμπου θα ενταφίαζε όλα τα προσόντα ανάπτυξης και αξιοποίησης της περιοχής και της Νότιας Πιερίας.
Ο ΟΛΥΜΠΟΣ, το Αρχαίο Δίον, το κάστρο του Πλαταμώνα, ο παλαιός Παντελεήμονας, οι παραλίες του Δίου – Ολύμπου δεν συνάδουν με επικίνδυνα και χημικά μπάζα. Αντιθέτως ꞌꞌ μπάζα ꞌꞌ πρέπει να έχουν στον εγκέφαλο τους όσοι συνέλαβαν αρχικά αυτήν την ιδέα της ταφής και του ΧΥΤΕΑ Λιτοχώρου και ήθελαν να την θέσουν σε εφαρμογή.
Δυστυχώς ορισμένοι από αυτούς ήταν και αιρετοί, εκλεγμένοι από το λαό της Νότιας Πιερίας.
Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα κάποιοι ꞌꞌ ΑΙΡΕΤΟΙ για τα ΜΠΑΖΑ ꞌꞌ!!!
Ευτυχώς όμως οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δίου – Ολύμπου - χθες- στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, πλην μιας παραφωνίας που δήλωσε ꞌꞌ παρών ꞌꞌ !





Ο Διοικητής
Γ.Ν. Κατερίνης – Ψυχιατρικού Τομέα


Αστέριος Φαρμάκης


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΡΙΜΑΖΕΙ!!!


Το κτίριο του ΠΑΛΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, είναι εκεί. Είναι παρατημένο στην τύχη του. Άρχισε να το τρώει η υγρασία κι η κακοποίηση εκ των εξωγενών παραγόντων! Κι όμως, κανένας δεν ασχολείται! Κάποιοι το θέλουν σχολείο. Κάποιοι άλλοι το θέλουν πολιτιστικό κέντρο. Κάποιοι Κέντρο Υγείας. Κάποιοι ....μπουζουχτσίδικο ή μπαράκι! Έ ρε λεβέντες... ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕΤΟ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΡΙΜΑΖΕΙ!!! Και κανένας δεν ασχολείται! ΦΤΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ! Για να δω τι θα γίνει και το πιό σημαντικό ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ!!!

Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΝ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΝ

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ Ο ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ "ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΣΤΗ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 10 ΖΩΝΤΑΝΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΘΗΝΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ! 
ΌΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΧΑΝΕΙ! 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! 
ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΒΕΡΟΙΑ, ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΕΠΑΝΩΜΗ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΑΕΚ, ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΝΓΚ 1 ΚΑΙ 2! 
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! 
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ Ο ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ "ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΣΤΗ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ 22.00 ΖΩΝΤΑΝΑ! 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.... 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ www.diontv.gr 
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕ, ΧΑΝΕΙ........... 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Σας προσκαλούμε στο τριήμερο σεμινάριο που διοργανώνει το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανατολικού Ολύμπου, στις εγκαταστάσεις του στον Παλαιό Παντελεήμονα στις 23-24 και 25 Νοεμβρίου 2012.
Το θέμα του σεμιναρίου είναι
«Εισαγωγή στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση: Σχεδιασμός και Υλοποίηση Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης
Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη τιμή για μας.

Η Υπεύθυνη Λειτουργίας
και η Παιδαγωγική Ομάδα 
του Κέντρου




Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

PAE PONTION KATERINIS @ JUNIOR TEAM 2012








 
Μια μορφή προθέρμανσης σε κλειστό Γυμναστήριο για μικρές ηλικίες ποδοσφαιριστων. 











  Εδω η ομάδα JUNIOR
Της ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ επί το έργων στην προπόνηση της Πέμπτης 22.11.2012.

PAE PONTION KATERINIS @ JUNIOR TEAM 2012


ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΕΧΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Ή ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝ ΕΙΚΟΝΕΣ Ή ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ! ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ 14 ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΟ 100... ΚΑΙ ΜΗ ΡΩΤΑΤΕ ΤΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΧΕΙ ΤΟ 100, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΓΕΛΙΑ! Ά ΡΕ ΚΟΥΓΙΑ!!! 

UEFA LEVEL:Στην Γερμανία ο Coach Δεληγιαννίδης Κωνσταντίνος


Στη Γερμανία θα παραστεί κατά το διάστημα 25/28.11.2012 ο τεχνικός  της ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, Δεληγιαννίδης Κων/νος. Ο έμπειρος  Κατερινιώτης  προπονητής θα παρευρεθεί  σε ένα σεμινάριο προπονητικής  που διοργανώνει  η σχολή προπονητών του RUIT, Stuttgart  UEFA Level, υπό την αιγίδα του DFB(Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία).

 





¨Χόμπι¨ που σκοτώνει…τέταρτη φορά σε διάστημα ενός μηνός!



ΚΑΤΕΡΙΝΗ :



  Την Τετάρτη 21/11/2012 γίναμε μάρτυρες της αποτρόπαιης πράξης και της ασυνειδησίας αυτών που σκορπούν το θάνατο εδώ και ένα μήνα δηλητηριάζοντας τα ανυπεράσπιστα αδέσποτα της πόλης μας. Τον τελευταίο καιρό η δηλητηρίαση αδέσποτων σκύλων αποτελεί θλιβερό χόμπι κάποιων «συνανθρώπων» μας που δυστυχώς δολοφονούν ¨εν ψυχρώ¨. Μέσα σε διάστημα λιγότερο του ενός μηνός έχουμε δηλητηριάσεις: στις 27/10/2011 στην ευρύτερη περιοχή του ΚΤΕΛ, στις 17/11/2012 στην περιοχή του κεντρικού πάρκου, στις 19/11/2012 στην Ολυμπιακή Ακτή και σήμερα στο πάρκο του Ευκαρπίδη. Οι περιοχές αυτές είναι κοινόχρηστοι χώροι στους οποίους καθημερινώς οι άνθρωποι που έχουν ένα ζώο συντροφιάς κυκλοφορούν, ενώ κάθε απόγευμα είναι χώρος συγκέντρωσης παιδιών. 

Οι δολοφονίες ΔΕΝ είναι λύση. Παρά τα όσα πιστεύουν ορισμένοι, οι φόλες αποτελούν κίνδυνο για την δημόσια υγεία και ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ…Πρόκειται για δηλητήριο σε ελκυστική και βρώσιμη μορφή και είναι πολύ εύκολο για ένα μικρό παιδάκι να μπει στον πειρασμό να το δοκιμάσει αν το βρει μπροστά του παίζοντας στο πάρκο ή στην αυλή του. Πρέπει όλοι να αναλογιστούν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Οι ιδιοκτήτες αφενός θα πρέπει να δείξουν υπευθυνότητα και να μην εγκαταλείπουν τα ζώα τους με την πρώτη δυσκολία και ο Δήμος σύμφωνα με την κείμενη Νομοθεσία είναι υποχρεωμένος να φροντίσει για την περισυλλογή, την εξασφάλιση στέγης και την περίθαλψη των αδέσποτων δημιουργώντας κατάλληλες δομές. Oι άνθρωποι που δηλητηριάζουν ζώα είναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, μην τους αφήνετε ατιμώρητους. Σύμφωνα με το άρθρο 16 παράγραφο α σε συνδυασμό με το άρθρο 20 του Ν. 4039/2012 για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, οποιαδήποτε πράξη κακοποίησης των ζώων συμπεριλαμβανομένης της ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗΣ θεωρείται αντικείμενο αυτεπάγγελτης δίωξης και ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ. Οι ψυχές αυτές δεν ενοχλούν κανένα, τα περισσότερα αδέσποτα τα φροντίζουν οι φιλόζωοι της κάθε περιοχής, τα οποία μάλιστα φροντίζουν και να στειρώσουν με δικά τους έξοδα!
Εκ μέρους των συμπολιτών σας που έχουν αγανακτήσει βλέποντας σε όλη την πόλη αδέσποτους σκύλους να ξεψυχάνε από τις φόλες που ασυνείδητοι έριξαν με στόχο να τα "ξεφορτωθούν"…
Δ.Τ.


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Ο "ΠΑΝΤΣΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΟΣ, ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ!


ΌΛΩΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ-ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ. Ο ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΚΙ ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ Ή ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο "ΠΑΝΤΣΟΣ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ...ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΝΤΩΤΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ Π@Π@ΚΙΑ ΜΑΣ!!!
Ο "ΠΑΝΤΣΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΟΣ, ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ!
ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΡΟΛΑ, ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑ "ΠΟΥΛΑΚΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ. ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21-11-12

Εκατόν σαράντα πέντε μέρες μετά την έγκριση της τροποποίησης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του δημοτικού λατομείου Λιτοχώρου, ώστε να «αποκατασταθεί» τμήμα 15 στρεμμάτων του, με τη χρήση του βιομηχανικού απόβλητου της TOSOH, το Δημοτικό Συμβούλιο Δίου - Ολύμπου ακύρωσε χθες την απόφαση αυτή.

Χρειάστηκε όμως η κινητοποίηση των πολιτών, όχι μόνο του Δήμου Δίου –Ολύμπου, αλλά απ΄ όλη την Πιερία -ίσως και απ΄ αλλού-, μια πολύωρη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, γεμάτη εντάσεις, αντεγκλήσεις, σκληρή αντιπαράθεση και έντονων αποδοκιμασιών για να πειστεί τελικά το Δημοτικό Συμβούλιο να ανακαλέσει –σχεδόν- ομόφωνα την αρχική του απόφαση, διατηρώντας τον Όλυμπο άσχετο και ασύνδετο με βιομηχανικά απόβλητα. Μέχρι και την τελευταία στιγμή, ο δήμαρχος –δια του γνωστού πλέον ειδικού και ανώνυμου συνεργάτη του- δημοσίευε βεβαιώσεις για την αθωότητα του υλικού, εκθέτοντας και τον υφυπουργό κ. Καλαφάτη. Αφού όμως έγινε ξεκάθαρη και αισθητή η απομόνωση των υπέρμαχων του εγχειρήματος από την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, χρειάστηκε να επιστρατευθεί «η δυσφήμιση του τουρισμού από τους λαϊκιστές» για την ηρωική έξοδο του αντιδημάρχου-προέδρου της ΔΕΑΔΟ. Το αντιπαρερχόμαστε. Ως Συντονιστική Επιτροπή πολιτών, φυσικά και αναγνωρίζουμε το δικαίωμα όλων και να έχουν την άποψή τους και να την υπερασπίζονται μέχρι του σημείου να αποτυπώνουν ένα μοναδικό «παρών», στα 24 «ΝΑΙ», για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα. Ένα ζήτημα που δεν αφορά τις πολιτικές απόψεις και δεν είναι θεωρητικό, αλλά εντελώς πραγματικό και πρακτικό, με τεράστιες επιπτώσεις…

Χαιρετίζουμε αυτή την –έστω και καθυστερημένη- ομοφωνία. Υποδεχόμαστε με χαρά την επικράτηση της θέλησης των δημοτών. Καταγράφουμε ως νίκη της Δημοκρατίας το αποτέλεσμα, ως «ωδίνες» της την ατμόσφαιρα που επικράτησε χθες στο «σπίτι των δημοτών», όπως το χαρακτήρισε ο δήμαρχος. Ήταν ομόφωνη απόφαση όλων μας, δημοτών και εκπροσώπων μας, η χθεσινή και ως τέτοια θα την ανακαλούμε, όποτε χρειαστεί. Και ως πράξη που εναρμονίζει τη θέληση των πολλών με τις αποφάσεις των εκπροσώπων τους, μόνο να μας χαροποιεί μπορεί. Και η ομοψυχία που απαιτείται για να αντιμετωπίσουμε ως τοπική κοινωνία, αλλά και ως κράτος, τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, επιβάλλει να ξεχάσουμε το ένα και μοναδικό «παρών». Ελπίζουμε ο κ. δήμαρχος να μην παραιτηθεί, πριν βεβαιωθεί ότι έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να κλείσει οριστικά το θέμα.

Σε ότι αφορά τον αγώνα της Συντονιστικής Επιτροπής, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς, φορείς και πολίτες, από τους επώνυμους ως τον πλέον ανώνυμο συμπολίτη μας, τους επιστήμονες και τους νομικούς, όλους εσάς που συμπαραταχθήκατε με οποιονδήποτε τρόπο. Και ήταν πολλοί. Τους ευχαριστούμε λακωνικά, αλλά θερμότατα. Θα έχουμε την ευκαιρία να επαναλάβουμε τις ευχαριστίες όταν και τυπικά ολοκληρωθεί η ακύρωση του εγχειρήματος που μας κινητοποίησε. Ευχή μας μόνο μια: την επόμενη φορά να κινητοποιηθούμε για κοινή προσπάθεια, όχι για να εναρμονίσουμε τη θέση των πολιτών με τις αποφάσεις της διοίκησης.-

Συντονιστική Επιτροπή κατά της απόθεσης

βιομηχανικών αποβλήτων στον Όλυμπο



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Σάββατο στις 15.00 μ.μ. η αναμέτρηση Α.Ε. ΚΟΥΚΟΥ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ στο γήπεδο της Κονταριώτισσα




ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ
 
Γ’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1ος ΟΜΙΛΟΣ 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
 
Α.Ε. ΚΟΥΚΟΥ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 24.11.2012 ΩΡΑ 15:00 μμ
 
ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ
 
Οι φίλαθλοι να ενισχύσουν την ομάδα


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΕΙΣΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΑΛΚΟΟΛ, ΤΖΟΓΟ; ΣΤΑ ...ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!

Τιμή και δόξα σ όσους ασχολούνται με τα ΔΥΣΤΥΧΗ πλάσματα που τα ...πολεμά η μάστιγα των ναρκωτικών! Κι εμείς εδώ στην ΠΙΕΡΙΑ μου ξέρουμε τι θα πει ναρκωτικό!
Η ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΝΗΡΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ Κ@#@λΗ!@΅Σ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ "ΠΝΙΝΕΙ" ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ! Οι νέοι ζουν κρίση κι είναι σε κρίση, έτσι οι ύαινες των ναρκωτικών καραδοκούν! Γ@μώ την ατυχία μου...
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ "ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ" ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ!
Όμως μόνοι παλεύουν με το "θηρίο" και μόνοι εκεί δίπλα στα δικά τους παιδιά ...αντέχουν και προχωρούν! Στηρίζεις τους άρρωστους ΝΑΡΚΩΜΑΝΕΙΣ και τους ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ; ΑΠΟΔΕΙΞΗ! ΕΙΣΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΑΛΚΟΟΛ, ΤΖΟΓΟ; ΣΤΑ ...ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! Εκεί σε πετά η κοινωνία. Κόντρα σ αυτό το ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ! Εσύ;;; Είσαι κόντρα σ αυτό εσύ συνΈλληνα;;;


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΝ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΖΕΥΣ"



 
  Αγαπητοί Φίλοι και Μέλη του Συλλόγου Δρομέων Πιερίας “ΖΕΥΣ”

Τα μέλη που έτρεξαν με τη δυναμική του συλλόγου μας στον Κλασικό Μαραθώνιο καθώς και στους παράπλευρους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων όπως και στον Μαραθώνιο Κωνσταντινούπολης είχαν ώς εξής:

Mαραθώνιος Αθηνών 2012

Στις γυναίκες για πρώτη φορά  δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε Μαραθώνιο και τα κατάφεραν οι

1) Κωνσταντοπούλου Ευγενία 4.43.49 η πιο μικρή σε ηλικία γυναίκα του συλλόγου μας.
2) Αγαθαγγελίδου Αγγελική 4.57.18

Στους άνδρες 

1) Πάτσας Γεώργιος με 2.59.15
2) Συμεωνίδης Συμεών 3.04.08
3) Παντελιάδης Παύλος 3.15.04
4)Παπαδόπουλος Ιορδάνης 3.24.01
5) Ασλανίδης Σάββας 3.28.47
6) Κωνσταντόπουλος Γαρύφαλλος 3.30.05
7)Σιδηρόπουλος Λάζαρος 3.33.31
8) Πούλιος Αλέκος 3.35.33
9) Μυστρίδης Αχιλλέας 3.37.30
10) Μελέκης Παναγιώτης 3.47.33
11)Μπίσμπας Θωμάς 3.54.41
12) Τζητηρίδης Ευστάθιος 4.02.10
13) Κουκουσάς Βασίλειος 4.22.39
14) Γαλανός Θεόδωρος 4.32.11
15) Καραδήμος Νικόλαος 4.36.04
16) Γεωργιάδης Μιχάλης 4.40.29
17)Κουκοδήμος Δημήτριος 4.54.54
18) Μαυρίδης Ζαχαρίας 4.57.19
19) Τασχουνίδης Πλάτων 5.14.44
20) Γκιάτας Αριστείδης 5.14.47


Αξιέπαινη η προσπάθεια των μελών μας και δη των γυναικών που κάποιες δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε 10 χιλιόμετρα για πρώτη φορά:

1) Στάθη Χρυστέλλα 52.04
2) Πούλιου Φαίδρα 57.45
3) Α'ι'κου Μαρία 1.00.30
4) Γεωργιάδου Άννα 1.05.07
5) Ουζούνη Σταυρούλα 1.12.27
6) Τζητηρίδου   Μαρία- Ειρήνη 1.14.33

Στους άνδρες 

1) Γιάννης Στάθης 58.55
2) Μανιουδάκης Ιωάννης 1.00.28
3) Σωτηρόπουλος Σωκράτης 1.15.01


Στον Μαραθώνιο Κώνσταντινούπολης

Στις γυναίκες μας εκπροσώπησε η Κατερίνα Βελισσαράκου, η οποία τερμάτισε επιτυχώς σε χρόνο 5.33.36 επιτυχώς.

Στους άνδρες

1) Τραπέζας Δημήτριος με 2.55.51
2) Μωυσίδης Ηλίας 3.10.26
3) Δαδάμης Στέργιος 3.34.01
4) Τόλιος Δημήτρης 4.18.35
5) Τσιριπίδης Παντελής 4.51.23
6) Μυστρίδης Χρήστος 5.00.42

Στα 15 χιλιόμετρα

1) Πουρσανίδης Δημήτρης 1.48.56

Στα 8 χιλιόμετρα

1) Ηλιάδης Γώργος 58.42

Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του συλλόγου μας, γυναίκες και άνδρες. Πάντα επιτυχίες και καλούς τερματισμούς με υγεία. Καλή αποκατάσταση και καλή αντάμωση στους επερχόμενους αγώνες.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ