PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΣΤΟΝ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ Η ΠΙΣΤΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 35 ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΦΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ




  ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
* ΣΤΟΝ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ Η ΠΙΣΤΩΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 35 ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΦΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ
* Γ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ
 
Λόγω επιδείνωσης της οικονομικής κρίσης, σοβαρό πρόβλημα έχει ήδη προκληθεί στη λειτουργία σχολικών μονάδων. Το πρόβλημα εντοπίζεται αρχικά σε νομούς της Μακεδονίας και, σύμφωνα με πληροφορίες ήδη  σε δύο νομούς έχει ανασταλεί η λειτουργία σχολείων. Ωστόσο, υπό τις παρούσες περιστάσεις το φαινόμενο αυτό αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλους νομούς της Μακεδονίας αλλά και ευρύτερα. 

Τους τελευταίους μήνες έχουν περικοπεί περαιτέρω τα κονδύλια που δίνονταν για δαπάνες στην εκπαίδευση με αποτέλεσμα να τίθεται πλέον σοβαρό ζήτημα λειτουργίας σχολικών μονάδων λόγω έλλειψης χρημάτων που αφορά κυρίως προμήθεια καυσίμων για θέρμανση. 
Για τα θέματα αυτά καθώς και για άλλα που αφορούν στη γενικότερη λειτουργία των δήμων, έχουν γίνει συναντήσεις δημάρχων αλλά και περιφερειαρχών προκειμένου να συζητηθεί η βιωσιμότητα πλέον της αυτοδιοίκησης. Στο πλαίσιο αυτό, συνέλευση δημάρχων πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη και αφορούσε τους δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας, υπό την προεδρία του δημάρχου Νεάπολης-Συκεών Σίμου Δανιηλίδη.
Μετά τη συνάντηση αυτή ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Παπαθανασίου, όταν ρωτήθηκε για τα προβλήματα που προκαλούνται μετά και τις εκ νέου περικοπές, δήλωσε: «Η μόνη πίστωση που ήρθε αυτές τις μέρες για τη λειτουργία των σχολείων είναι ένα ποσό της τάξης των 57.000 ευρώ. Αυτό το ποσό φτάνει για να λειτουργήσουν  οι  35 σχολικές μονάδες της περιοχής μας για λίγες μόνο ημέρες.  Μετά; Τι θα γίνει μετά; Κυρίως όταν οι θερμοκρασίες θα πέφτουν πολύ χαμηλά.
Σας ανέφερα  ένα σοβαρό πρόβλημα, που όμως δεν είναι το μοναδικό. Να ξέρετε ότι τα χτυπήματα στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι συνεχή και πολλαπλά  και, όπως είχα πει και το προηγούμενο διάστημα, αυτή η κατάσταση, νομοτελειακά πια, οδηγεί τους δήμους όχι σε ολιγοήμερο κλείσιμο λόγω απεργιών αλλά σε οριστικό κλείσιμο.
Όταν λοιπόν τα έλεγα όλα αυτά, κάποιοι δεν μπορούσαν να το πιστέψουν ή δεν ήθελαν να το παραδεχτούν ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο… Τώρα όμως έρχεται η ώρα που θα δούμε καταστάσεις και γεγονότα τα οποία, μεταπολεμικά, δεν έχουμε ξαναδεί».


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Ο .Νικόλαος Χειλαδάκης στο ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



444img 2813 Δημοσιογράφος Συγγραφέας Τουρκολόγος
"Η Κρίση Ταυτότητος στη σημερινή Τουρκία".

Με μια εξόχως αποκαλυπτική ομιλία για την εσωτερική κρίση ταυτότητος που διέρχεται η σημερινή Τουρκία του δημοσιογράφου, συγγραφέα και Τουρκολόγου κ.Νικολάου Χειλαδάκη συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις του ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012.   
     Προηγήθηκε της ομιλίας μια ευχάριστη εισαγωγή με τραγούδια από τη χορωδία και ορχήστρα του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας.

Ο κ. Χειλαδάκης με ειλικρίνεια, έρευνα και τόλμη διαλέχθηκε το θέμα ""Η Κρίση ταυτότητος στη σημερινή Τουρκία".Παρουσίασε πλήθος ντοκουμέντων που αποδεικνύουν την κρίση ταυτότητας στη γειτονική χώρα. Πανεπιστημιακοί με έρευνες και δημοσιογράφοι σε άρθρα και τηλεοπτικά ρεπορτάζ αποκαλύπτουν τη δημιουργημένη από το κεμαλικό κράτος τουρκική ταυτότητα ,καθώς σε έρευνα έγκυρου περιοδικού μόνο το 46% παραδέχτηκαν τις τουρκικές ρίζες τους, το 25% δήλωσαν Κούρδοι ,το 15% Αρμένιοι κ.α. και το 3% Ρωμηοί.

i212mg 2855
img 2770
Αυτό συμβαίνει έμμεσα και με πολιτικούς καθώς το 2009 ο Ερντογάν επισκέφτηκε την πατρίδα του Ποταμιά του Πόντου ,ο Γκιουλ προέρχεται από αρμενική οικογένεια της Καισάρειας κι ο Γκιλμάζ γνωρίζει την ελληνοποντιακή. Η αναζήτηση της ρίζας τους και η ανάδυση του ψυχικού τους υπόβαθρου έκαναν αρκετούς να επιστρέψουν στην πατρογονική τους θρησκεία μέσω θρησκευτικών ιεραποστολών διαφόρων δογμάτων ,να βαφτιστούν χριστιανοί και να μελετούν την Αγία Γραφή- πουλήθηκαν τα τελευταία χρόνια 8.000.000 Ευαγγέλια.
img 2875
11img 2852
i232mg 2789
Από το 2003 και μετά σε επίσημες εφημερίδες αναφέρονται με άρθρα για το ζωτικό κι ίσως κύριο θέμα, ακόμη και για το εθνικό συμβούλιο της Τουρκίας ,το πρόβλημα της ταυτότητας. Μια καθηγήτρια Πανεπιστημίου γράφει ότι οι Τούρκοι είναι εξισλαμισμένοι Βυζαντινοί κι η ίδια αισθάνεται απόγονος του Θαλή κι όχι του Αττίλα ,ενώ ο διευθυντής του ιδρύματος σύγχρονης Ιστορίας και αρχείων της Τουρκίας τονίζει ότι πρέπει να ξαναγραφτεί η ιστορία τους εφόσον έμειναν μετά την ανταλλαγή πάνω από 130.000 Ρωμηοί και Αρμένιοι το 1924 στην Τουρκία.
Αντίστοιχη έρευνα καθηγήτριας του πανεπιστημίου της Μερσίνας αποκαλύπτει ότι εξαναγκάστηκαν Ελληνορθόδοξοι σε προσηλυτισμό στο Ισλάμ-έστω τυπικό- ή σε μικτό γάμο για να αποφύγουν την ανταλλαγή ,να μείνουν στις εστίες τους και να διασώσουν την πατρογονική τους υπόσταση. Μέσα από τις αναζητήσεις των ακαδημαϊκών και των δημοσιογράφων για τα σημάδια της Ορθοδοξίας-κρυπτοχριστιανοί, Άγιος Γεώργιος Κουδουνάς, ερείπια μονών, ψηφιδωτά αγγέλων στην Αγία Σοφία- αποτυπώνονται τα χνάρια της χαμένης Ρωμηοσύνης που έντονα μας τα παρουσίασε σε αποσπάσματα από βίντεο και ταινίες ο ομιλητής που ενθουσίασαν τους φίλους της Σχολής Γονέων.
img 2785
img 2788
img 2799
img 2805
img 2813
img 2810
Την επόμενη Δευτέρα 19\11\2012 θα μιλήσει η γερόντισσα Αικατερίνα ,καθηγουμένη της Ι.Μ. Οσίου Εφραίμ του Σύρου με θέμα <<Όσιος γέρων Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης. Ο πλησίον …



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΓΡΑΨΕ "THE END" ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ;;;

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ "ΡΟΛΑ" Σ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ!
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ ΣΤΙΣ 9.59 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ!
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΓΡΑΨΕ "THE END" ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ;;;

ΜΑΥΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ 4 ΣΤΑ 4 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ Η "ΜΑΥΡΗ" ΨΗΦΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

Έναν Βουλευτή περίμενα να πει ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ, αλλά δεν το έκανε... 
Έναν Βουλευτή ή μία, περίμενα, αλλά.... 
ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ 4 ΣΤΑ 4 ΉΤΑΝ ΓΕΓΟΝΟΣ.... 
Η ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ 4 ΣΤΑ 4.... ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ!

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δίου-Ολύμπου, εκφράζει την απόλυτη αντίθεσή της στο Νόμο για την «Έγκριση ΜΠΔΣ 2013-2016» που υπερψηφίστηκε από τη Βουλή την 7.11.2012 και μεταξύ άλλων προβλέπει:



 
  Η Λαϊκή Συσπείρωση Δίου-Ολύμπου, εκφράζει την απόλυτη αντίθεσή της στο Νόμο για την «Έγκριση ΜΠΔΣ 2013-2016» που υπερψηφίστηκε από τη Βουλή την 7.11.2012 και μεταξύ άλλων προβλέπει:

  • τη δραματική συρρίκνωση της χρηματοδότησης της Τοπικής Διοίκησης, σε βαθμό που βάζει σε άμεσο κίνδυνο την ύπαρξη και λειτουργία των Δήμων και των Υπηρεσιών τους, πρώτ’ απ’ όλα, των κοινωνικών. 
      
  • την απόλυση εκατοντάδων εργαζόμενων στους Δήμους (και το υπόλοιπο Δημόσιο) την κατάργηση οργανικών θέσεων με αποτέλεσμα να οδηγηθούν κρίσιμες υπηρεσίες στους ιδιώτες ,με εργαζόμενους χωρίς δικαιώματα και μισθούς.

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή του δήμου Δίου-Ολύμπου να εφαρμόσει την ομόφωνη απόφαση που πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο στις 23-9-2011 ενάντια στην εργασιακή εφεδρεία και:

  • να ΜΗΝ αποστείλει καμία λίστα «υπό απόλυση ή διαθεσιμότητα» υπαλλήλων στο Υπουργείο και άλλες κρατικές η οποία θα αποτελέσει προϋπόθεση για την κατάργηση των οργανικών θέσεων, διαθεσιμότητα των υπαλλήλων και τελικώς την απόλυσή τους.
  • να απαλλάξει από κάθε είδους ευθύνη τους υπαλλήλους των Υπηρεσιών του Δήμου, που εκτελώντας απόφαση του δημοτικού συμβουλίου(το οποίο έχει την πολιτική και διοικητική ευθύνη) και με εντολή Δημάρχου, δεν θα παραδώσουν τις παραπάνω λίστες.
  • να μην καταργηθούν οργανικές θέσεις στους Οργανισμούς Εσωτερικής Υπηρεσίας των Δήμων.
  • να παραμείνουν στην Υπηρεσία όλοι όσοι εργάζονται σήμερα, ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας χωρίς καμιά διαθεσιμότητα ή απόλυση.

Είναι επιτακτική ανάγκη να μπλοκάρουμε, εργαζόμενοι και αιρετοί, όλα αυτά τα αντεργατικά μέτρα. Η οργανωμένη λαϊκή πάλη στην ταξική γραμμή ρήξης και ανατροπής για την κατάργηση των μνημονίων «διαρκείας» και της καπιταλιστικής βαρβαρότητας είναι η δύναμη για να αντιστραφούν οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης και της Ε.Ε.

Να απαιτήσουμε, όλοι μαζί, άμεση γενναία χρηματοδότηση των δήμων από το κράτος, προσλήψεις στους δήμους, άμεση μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων.



Για τη Λαϊκή Συσπείρωση Δίου-Ολύμπου

Κατερίνα Κουρίτα



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Ά ΡΕ ΨΕΥΤΡΑΚΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ....

ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΨΕΥΤΡΑΚΟ. ΗΔΗ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΓΙΟΥΧΟΥ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.... ΨΕΥΤΡΑΚΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ, ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ!!! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ....

Επιδοτούμενο Σεμινάριο!!!




  
Σας ενημερώνουμε ότι ξεκινάει άμεσα νέο τμήμα στα πλαίσια του Επιδοτούμενου προγράμματος κατάρτισης ανέργων «Βασικές Δεξιότητες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ)», στα πλαίσια της ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (TRAINING VOUCHER) ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΠΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ Κ.Ε.Κ
Όποιος ωφελούμενος ενδιαφέρεται να εγγραφεί ας επικοινωνήσει άμεσα με το ΚΕΚ ΚΕΠΑ ΠΙΕΡΙΑΣ το τηλ. 2351073125



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΜΑΓΚΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΟΥ ...ΡΙΜΑΖΕ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ!

Μπράβο στα παιδιά της ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΡΑΣΗΣ της Πιερίας που κάνανε την κατάληψη για να βάλουν τα προϊόντα για την καταπολέμιση της πείνας εκεί στον πάλαι ποτέ ΚΑΠΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.... 
Μαγκιά τους... 
ΜΑΓΚΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΟΥ ...ΡΙΜΑΖΕ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ!

ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ FASTA BOOK ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ..







ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΚΑΣ Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ...ΠΙΕΡΙΑΣ!

Δημήτρης Ρουκάς ο Επιστημονικός Σύμβουλος της ΣΟΦΙΑΣ ΜΑΥΡΙΔΟΥ εκεί στην πρώην ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ! 
Ο επιστήμονας σας συμβουλεύει για ότι πρωτοπόρο και εσείς απλά δουλεύετε.... Δουλεύετε το κόνσεπτ αυτό και πάτε παρακάτω.... 
ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ Ή ΤΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ Ή ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, Έ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..... 
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.... Λατρεύει τα αγροτικά και την πρόοδο τους, λατρεύει τα της Πιερίας προϊόντα και την πρόοδο τους.... ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΟΥ....

ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ, ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ;;;

Ο Νίκος Αδαμίδης ακτινιδιοπαραγωγός ή καλύτερα ΓΕΩΡΓΟΣ βγήκε στο ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ στην ΝΕΤ και μίλησε για το φρούτο των θεών που εδώ στην ΠΙΕΡΙΑ και στις ΑΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΟΥ το  έχουμε.... ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ! ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ;;;;

Η ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΚΑΒΙΑ ΤΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ ΤΗΣ ΓΡΙΤΣΑΣ.



Η ΕΛΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ FASTA BOOK ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ PIERIA-GR ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΚΑΒΙΑ..

Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΣ

ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ FASTA BOOK ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ..





ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΙΛΗΣΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΡΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ.

Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ-ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ - ΚΟΥΣΤΙΜΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ





ΕΝΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑΚΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΛΑΓΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ.




Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΥΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΙΜΑΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ FASTA BOOK TΗΣ TV 100.

Η ΕΚΠΟΜΠΗ FASTA BOOK ΤΗΣ TV 100 ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ




Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΛΗΨΗ ΕΙΧΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ.Ο ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΞΕΝΑΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΡΙΤΣΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΣΤΑ ΠΡΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΟΥ ΕΝΙΠΕΑ.
Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ  22.ΟΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΗ 21.30

Αναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ



Δήμος Δίου - Ολύμπου
«Ολύμπια Γη»
Δημοτική Παράταξη
Επικεφαλής: Κώστας Ιω. Δημόπουλος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λιτόχωρο, 14 Νοεμβρίου 2012.-

Έχουμε διαπιστώσει ότι έχει παγιωθεί ως τακτική του Δημάρχου Δίου – Ολύμπου, να μην δίδει απαντήσεις σε ερωτήματα που τίθενται από την αντιπολίτευση, που καθήκον της είναι να επεξεργάζεται και μεταφέρει στο δημοτικό συμβούλιο προβλήματα των δημοτών και να ελέγχει τη δημοτική αρχή.

ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΠΟΡΩΝ – ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ

Ο επικεφαλής της παράταξής μας Κώστας Δημόπουλος προ ημερών επισκέφτηκε τον πρόεδρο της ΕΡΓΟΣΕ κ. Γιάννη Πετρόπουλο στα γραφεία της ΕΡΓΟΣΕ, που επικοινώνησε ταυτόχρονα με τον ομόλογό του της ΓΑΙΑΟΣΕ κ. Νίκο Ιωαννίδη, συζητώντας για το πρόβλημα που δημιουργείται με την παλιά σιδηροδρομική γραμμή Πόρων – Πλαταμώνα.

Οι εκπρόσωποι των φορέων τον ενημέρωσαν, αφ’ ενός μεν, ότι η σιδηροδρομική γραμμή από Πόρους μέχρι το Σταθμό Πλαταμώνα είναι καταργημένη, αφ’ ετέρου δε, ότι είχε κατατεθεί μελέτη αξιοποίησης της παλιάς γραμμής στη ΓΑΙΑΟΣΕ, πλην όμως επεστράφη στο Δήμο Δίου – Ολύμπου με παρατηρήσεις για ορισμένες μεταβολές το Μάιο του 2011. Κατόπιν τούτων ρώτησε το Δήμαρχο για τη μετέπειτα πορεία του φακέλου και εάν εκ νέου έχει υποβληθεί, πλην όμως ο Δήμαρχος τεχνηέντως απέφυγε να απαντήσει.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΑΘΕ (ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ) ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ

Ρωτήθηκε, επίσης, ο Δήμαρχος για το αν θα κινηθεί διαδικασία για τις χρηματικές αποζημιώσεις προς τη Δήμο, που αφορά τις απαλλοτριωθείσες εκτάσεις για τη διαπλάτυνση της Εθνικής Οδού στη Δημοτική Ενότητα Λιτοχώρου, τη στιγμή που ο Δήμος μάλιστα έχει άμεση ανάγκη οικονομικών πόρων και η αποζημίωση αυτή θα ήταν μια μεγάλη ανάσα.

Ομοίως ο Δήμαρχος, ενώ αναγνώρισε ότι το δικαίωμα αυτό θεμελιώθηκε το 2006 με την έκδοση της τελεσίδικης δικαστικής απόφασης που αναγνώριζε τον τότε Δήμο Λιτοχώρου ιδιοκτήτη και των απαλλοτριωθέντων εκτάσεων, απέφυγε να εξηγήσει γιατί επί 6 χρόνια δεν έχει κατατεθεί αίτηση για αποζημίωση ή, τουλάχιστο, από την ανάληψη της δημοτικής αρχής και μετά.

ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙΣΑ ΔΙΚΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ 4.200 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ

Ο επικεφαλής μας ζήτησε να μάθει το λόγο για τον οποίο δεν προσδιορίστηκε ακόμη νέα δικάσιμος για τη ματαιωθείσα λόγω εκλογών δίκη στο Εφετείο Θεσσαλονίκης που αφορά την αναγνώριση υπέρ του Λιτοχώρου της κυριότητας των 4.200 στρεμμάτων. Η δίκη είχε ματαιωθεί λόγω των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου 2012, ενώ, παρ’ ότι έχουν παρέλθει έξι μήνες, δεν έχει μεριμνήσει ο Δήμος για τον προσδιορισμό νέας δικασίμου. Προσφέρθηκε δε, εάν τίθεται ζήτημα οικονομικό, να προβεί σε ενέργειες ο ίδιος για να δοθεί η νέα δικάσιμος και να παραστεί με την ιδιότητα του δικηγόρου άνευ αμοιβής.

Και πάλι ο Δήμαρχος απέφυγε να δώσει σαφή απάντηση, ούτε ανέφερε κάτι σχετικά με την προοπτική προσδιορισμού της δίκης.


ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΓΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ

Τέλος η Ολύμπια Γη λέει «ναι» στη σύγκληση ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για ανάκληση της απόφασης για την αποκατάσταση του περιβάλλοντος του λατομείου Λιτοχώρου με παραπροϊόν μπαταριών. Η θέση της είναι ξεκάθαρα κατά της τοποθέτησης του παραπροϊόντος αυτού, για το λόγο ότι δυσφημεί την περιοχή μας και αποτελεί αντικίνητρο για τον Τουρισμό, πέραν των άλλων βλαβερών επιπτώσεων δύναται να επιφέρει. Στη συνεδρίαση αυτή, κατά την άποψη της Ολύμπιας Γης, θα πρέπει να ακουστούν οι φορείς του τόπου οι οποίοι, συλλήβδην, έχουν εναντιωθεί ρητά στην τοποθέτηση του υλικού. Εκτιμώντας δε τις αρνητικές συνέπειες και τη διάσταση που έχει λάβει το θέμα, μετά την έγκρισή του από το Δ.Σ., καλούνται όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι να υπερψηφίσουν την ανάκληση της απόφασης.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Ψήφισμα ΔΣ εργαζομένων της ΔΕΥΑ Κατερίνης : Συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους μας των ΟΤΑ


Ψήφισμα ΔΣ εργαζομένων της ΔΕΥΑ Κατερίνης : Συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους μας των ΟΤΑ

Κατερίνη 14 Νοεμβρίου 2012

    Το Δ.Σ. εργαζομένων ΔΕΥΑ Κατερίνης και τα μέλη του, συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους μας των ΟΤΑ στον αγώνα τους για διατήρηση του δικαιώματος της εργασίας.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και δηλώνουμε ότι θα βρεθούμε στο πλάι τους, για να αποτραπεί η βαρβαρότητα εναντίον τους, που τους οδηγεί στην ανεργία και καταδικάζει τις κοινωνικές δομές των ΟΤΑ σε απαξίωση.

Δηλώνουμε αλληλέγγυοι στους συναδέλφους μας του Δήμου Κατερίνης, οι οποίοι από τη μια μέρα στην άλλη και χωρίς καμιά προειδοποίηση προστίθενται στις στρατιές των ανέργων που έχουν δημιουργήσει οι κυβερνήσεις των μνημονίων, στερώντας από αυτούς και τις οικογένειές τους την ελπίδα για το μέλλον.
Η βαρβαρότητα δεν θα περάσει

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Ο πρόεδρος Γ. Γραμματέας
Σταύρος Ηλιάδης Χρυσόστομος Ζιώγα



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ;;;;

Μιά φορά κι έναν καιρό στην Πιερία ήταν ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ και τώρα όλοι νοσταλγούν τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ του νομού ΠΙΕΡΙΑΣ που δεν είναι πλεον στα πράγματα! Και να δείτε πως θα γυρίσει! Μπορεί η ΤΡΟΪΚΑ να μην τον θέλει κι ούτε κι άλλοι του σήμερα, εκείνον όμως θα τον φέρει πίσω ο κόσμος! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ!

Ηλιούπολη: Απαλλαγή από τέλη για επιχειρήσεις που απασχολούν άνεργο δημότη


Τέτοιες ευαισθησίες και πολιτικές είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας για τον Δήμο Κατερίνης....

Η δημοτική Αρχή Ηλιούπολης, στο πλαίσιο άσκησης της κοινωνικής της πολιτικής, δεδομένης της ιδιαιτέρα δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, αποφάσισε να «παγώσουν» και για το έτος 2013 τα δημοτικά τέλη για όλους τους δημότες. Πέραν αυτού, όμως, προκειμένου να καταπολεμήσει την ανεργία στην πόλη, αποφάσισε να προχωρήσει στην απαλλαγή από τα τέλων όλων εκείνων των νέων επιχειρήσεων που απασχολούν έστω και ένα άνεργο δημότη. Αναλυτικότερα:

Επιπλέον αποφάσισε να ισχύσουν για το έτος 2013 οι παρακάτω απαλλαγές και ελαφρύνσεις:
πλήρης απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη για 
τους πολύτεκνουςδημότες μας,
πλήρης απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη για δημότες με αναπηρίααπό 67% και άνω (ΑμεΑ),
απαλλαγή σε ποσοστό 50% των δημοτικών τελών για τουςτρίτεκνους δημότες,
πλήρης απαλλαγή από δημοτικά τέλη για δύο χρόνια, στις νέεςεπιχειρήσεις και νέους επιτηδευματίες (1η έναρξη δραστηριότητας) που έχουν έδρα τους την Ηλιούπολη, και θα απασχολούν έστω και έναν άνεργο δημότη της πόλης.

Στο ίδιο επίπεδο με πέρυσι παραμένουν και τα υπόλοιπαδημοτικά τέλη και φόροι (κατάληψης κοινοχρήστων χώρων, περιπτέρων, διαφήμισης κ.λπ.)

Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες οικονομικές ελαφρύνσεις σε παροχές του Δήμου ή των Νομικών του Προσώπων.



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΑ "ΨΑΛΟΥΝ" ΣΤΟΥΣ 4 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ....

ΝΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ "ΚΡΑΖΟΥΝ" ΤΟΥΣ 4 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ..... ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ PIERIA-GR KAI ΘΑ ΔΕΙΤΕ.... ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΔΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.... 

Όχι στις απολύσεις του Δήμου Κατερίνης



Πρωτοβουλία Πολιτών
 για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης

Έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. για την προστασία των εργαζομένων

    Η  Πρωτοβουλία Πολιτών για την Αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης εκφράζει την πλήρη διαφωνία της με το Μεσοπρόθεσμο που ψηφίστηκε πρόσφατα και προβλέπει την απόλυση εκατοντάδων  εργαζομένων της Τοπικής αυτοδιοίκησης σήμερα, μεταξύ αυτών και 27 εργαζομένους από το Δήμο Κατερίνης, οι οποίες απολύσεις θα γίνουν 150.000 χιλιάδες μέχρι το 2015 από όλο το Δημόσιο.
    
Συνεπείς στις απόψεις μας κατά των μνημονίων, κατά της εφεδρείας συμπαρασταθήκαμε και σήμερα στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Δήμου μας με την παρουσία σε αυτές του δημοτικού συμβούλου μας Αντώνη Μάντζιου και στη συνέχεια παρακολουθώντας τις διαδικασίες της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων.
    Η  δημοτική μας κίνηση ήδη κατέθεσε αίτημα για την σύγκληση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου στην Κατερίνη με σκοπό να μην σταλούν τα αιτούμενα στοιχεία των υπό απόλυση στο υπουργείο, να μην καταργηθούν οι οργανικές τους θέσεις, να μην διακοπεί η μισθοδοσία τους, να συντονιστεί ο αγώνας για την προστασία της δουλειάς των εργαζομένων στο Δήμο αλλά και για την προστασία του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο οποίος βάλλεται βάναυσα και οδηγείται σε μαρασμό και παράδοση αρμοδιοτήτων σε ιδιώτες με το τελευταίο μνημόνιο.
    Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, όλους τους δημότες, όλους τους φορείς, τη δημοτική αρχή και όλες τις παρατάξεις σε κοινό αγώνα για αποτροπή των απολύσεων, για κατάργηση των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων που εξαθλιώνουν τους πολίτες και λεηλατούν την πατρίδα μας.
Κατερίνη 13/11/2012

Για την παράταξη
Αντώνης Δ. Μάντζιος
Δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης



Aναρτήθηκε από: ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΟΡΙΑΚΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2013 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

 ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΡΟΥ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΕΚΑΝΕ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΜΕΛΙΟΣ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΗΡΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΑΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Κ.ΛΑΓΔΑΡΗΣ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ.ΚΑΡΑΜΜΕΛΙΟ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΣΕ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ..
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Ο Κ.ΛΑΓΔΑΡΗΣ ΕΚΑΝΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο Κ.ΛΑΓΔΑΡΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΣ.


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΔΙΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΙΣ 21 NOEMBRIOY



 
  
 
     Μια ακόμα μεγάλη εμφάνιση της ορχήστρας Νέων Δίου, θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοεμβρίου στο μέγαρο μουσικής της Βέροιας.
Η ορχήστρα είναι προσκεκλημένη από το δήμο της Βέροιας, να συμμετέχει σε εκδήλωση που διοργανώνεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς σε συνεργασία με το δικηγορικό σύλλογο της Βέροιας, με τίτλο "Τραγουδάμε για μια ανάσα ζωής".
Η ορχήστρα Νέων Δίου, θα εκτελέσει συνθέσεις μεγάλων ελλήνων συνθετών υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Πατρή.
Μαζί της θα εμφανιστούν οι γνωστοί ερμηνευτές, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Γιώτα Νέγκα, Νίκος Ζιώγαλας και Σοφία Παπάζογλου.
Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Αλέξης Κωστάλας, βασικός συνεργάτης της ορχήστρας Νέων Δίου τα τελευταία χρόνια.
 
Να σημειωθεί ότι η ορχήστρα Νέων Δίου, πέραν της επάξιας προβολής και εκπροσώπησης της Πιερίας σε μεγάλα καλλιτεχνικά γεγονότα ανά την Ελλάδα, για ακόμα μια φορά δίνει το παρόν της σε ένα φιλανθρωπικό γεγονός.
Μετά τη συναυλία για τη Μέριμνα του Παιδιού Κατερίνης, συμμετείχε σε παρόμοια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι στο κάστρο του Πλαταμώνα από τον φιλανθρωπικό σύλλογο της Λάρισας "Ευχή Ζωής" όπου τα χρήματα διατέθηκαν σε κακοποιημένα και εγκαταλειμμένα παιδιά.
Τώρα τα έσοδα από τη συναυλία της Βέροιας, θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων.
Για τις οργανωτικές λεπτομέρειες της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, συνάντηση στη Βέροια με εκπροσώπους του δήμου και του δικηγορικού συλλόγου της πόλης, με την παρουσία εκπροσώπων και του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου.


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ


ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ 12 ΚΑΤΑ ΚΑΙ 11 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 2013.
ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΜΕΘΩΝΗΣ,ΔΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΕΝΩ ΤΗΝ ΠΡΒΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΕΘΗΚΕ ΘΕΜΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ Δ.Σ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ...ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΜΕΘΩΝΗΣ..ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥΣ Η ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Η ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ Γ.Ν. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΛΗΞΕ




 
  
 
    Από σήμερα και εξής, η επίσχεση εργασίας όλων των Ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης έχει λήξει και όλα τα Τμήματα και οι Κλινικές του Νοσοκομείου λειτουργούν κανονικά.
 Παρακαλούνται όλοι οι πολίτες να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες που προέκυψαν λόγω επίσχεσης εεργασίας των Ιατρών. 
 
Ο Διοικητής
Γ.Ν. Κατερίνης- Ψυχιατρικού Τομέα

Αστέριος Φαρμάκης


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Σύλλογος Πολυτέκνων Ν Πιερίας ευχαριστεί τους Βουλευτές του Νομού μας που ψήφισαν την εξαθλίωση της κάθε πολύτεκνης οικογένειας





   
  Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν Πιερίας ευχαριστεί πάρα πολύ τους Βουλευτές του Νομού μας για την τόσο σημαντική προσπάθεια που κατέβαλαν στην Βουλή των Ελλήνων για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων της πολύτεκνης και κατ επέκταση της Ελληνικής Οικογένειας ψηφίζοντας τόσο το μεσοπρόθεσμο όσο και τον προϋπολογισμό του 2013 συμβάλλοντας έτσι στην πλήρη εξαθλίωση της κάθε πολύτεκνης οικογένειας και όχι μόνο. 

Ο σύλλογος θέλει να υπενθυμίσει στους Βουλευτές του Νομού ότι θα έρθει και η σειρά της πολύτεκνης οικογένειας να αποφασίσει με την σειρά της για το ποιον θα επιλέξει για την επόμενη Βουλή μιας και μόνο αυτό τους ενδιαφέρει.
Θέλουμε να τους υπενθυμίσουμε ότι μην κάνεις στους άλλους αυτά που δεν θέλεις να κάνουν σε εσένα.
Δυστυχώς για ακόμα μία φορά οι Βουλευτές του Νομού Πιερίας συμπεριφέρθηκαν ως ανθρώπινα όντα που δεν έχουν άποψη στα οποία επιβάλουν οι άλλοι τι πρέπει να κάνουν και για το πως πρέπει να συμπεριφερθούν στην κοινωνία μας.
Επίσης ο Σύλλογος υπενθυμίζει στους Βουλευτές μας ότι λαός που ξεχνάει την καταγωγή του και το πώς μεγάλωσε είναι καταδικασμένος να πεθάνει. Δυστυχώς οι Βουλευτές μας την έχουν ξεχάσει με το που ανέλαβαν την εξουσία.


-ΤΟ-
Δ.Σ.


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ 3-1 - 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012, ΩΡΑ 15:00 - PHOTO HASAPETIS








Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων….


Εκπληκτικό κείμενο (από Γάλλο λογοτέχνη)

Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων.
Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, από όλον τον κόσμο.
Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον πλανήτη…
Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα από παντού.
Από την ιατρική σας, την… φαρμακευτική σας.
Από τα μαθηματικά σας (γεωμετρία, άλγεβρα)
Από την φυσική σας, χημεία
Από την αστρονομική σας
Από την πολιτική σας
Από την καθημερινότητα σας.
Διαγράψτε τα μαθηματικά, διαγράψτε κάθε σχήμα, κάντε το τρίγωνο-οκτάγωνο, την ευθεία-καμπύλη, σβήστε την γεωμετρία από τα κτίρια σας, τους δρόμους σας, τα παιχνίδια σας, τα αμάξια σας, σβήστε την ονομασία κάθε ασθένειας και κάθε φαρμάκου, διαγράψτε την δημοκρατία και την πολιτική, διαγράψτε την βαρύτητα και φέρτε το πάνω κάτω, αλλάξτε τους δορυφόρους σας να έχουν τετράγωνη τροχιά, αλλάξτε όλα τα βιβλία σας (γιατί παντού θα υπάρχει και έστω μια ελληνική λέξη), σβήστε από την καθημερινότητα σας κάθε ελληνική λέξη, αλλάξτε τα ευαγγέλια, αλλάξτε το όνομα του Χριστού που και αυτό βγαίνει από τα Ελληνικά και σημαίνει αυτός που έχει το χρίσμα, αλλάξτε και το σχήμα κάθε ναού (να μην έχει την ελληνική γεωμετρία), σβήστε τον Μέγα Αλέξανδρο, σβήστε όλους τους Μυθικούς και Ιστορικούς ήρωες, αλλάξτε την παιδεία σας, αλλάξτε το όνομα της ιστορίας, αλλάξτε τα ονόματα στα πανεπιστήμια σας, αλλάξτε τον τρόπο γραφής σας, χρησιμοποιήστε τον αραβικό, διαγράψτε την φιλοσοφία, διαγράψτε, διαγράψτε, διαγράψτε…

Πιερικός Αρχέλαος – Ιωνικός Ιωνίας 69-60





 
Μια νίκη - βάλσαμο πέτυχε ο Πιερικός Αρχέλαος. Νίκησε με 69-60 τον Ιωνικό Ιωνίας στην Κατερίνη, σημειώνοντας έτσι το πρώτο του θετικό αποτέλεσμα στο φετινό πρωτάθλημα. Οι φίλαθλοι που ανταποκρίθηκαν και πάλι στο κάλεσμα της αγαπημένης τους ομάδας, ανταμείφτηκαν και από την καλή εμφάνιση και από την επικράτηση επί των φιλοξενούμενων. 
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Θωμόπουλος και Καλογερόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: 21—11, 37-38, 57-49, 69-60.
Οι συνθέσεις:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
 (Καλύβας): Καραΐσκος 2, Κοντσές, Σακελλαρίου 10, Τσαλμπούρης, Φακοπουλίδης 1, Μάρουσιτς 7(1), Ταμουρίδης, Δεληγεώργης 9(1), Ασημάκης 11(1), Γκαβανόπουλος 9, Ψωμάς - Λυμπάρης 17, Σταυριανίδης 3(1).

ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ (Σκανδάλης): Γιαχανατζής 2, Μανούλας, Κουρκουνάσιος, Μαραπίδης 13(3), Τολιόπουλος, Αγγελίδης 10(2), Μπατάκας 8, Τανακίδης 5(1), Γιαμούκης, Χατζίδης 8, Νταράκης 9, Γιαννουζάκος 5.  
Τα αποτελέσματα: Ανατόλια - Ιωνικός Ν.Φ. 68-61, Μαρούσι - Μαχητές Δόξας Πεύκων 82-77, ΜΕΝΤ - Στρατώνι 64-85, Φίλιππος Βέροιας – Ηρακλής 67-64. Ο αγώνας της Μεταμόρφωσης Βόλου με τον Αίαντα Ευόσμου θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη.
Η επόμενη αγωνιστική (6η, 18/11): Ιωνικός Ν.Φ. - Μεταμόρφωση Βόλου, Μαχητές Δόξας Πεύκων - Ανατόλια, Στρατώνι - Μαρούσι, Ιωνικός Ιωνίας - ΜΕΝΤ, Αίας Ευόσμου - Φίλιππος Βέροιας, Ηρακλής - Αιγάλεω. Ρεπό ο Πιερικός Αρχέλαος.


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ