PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

για αυτούς που δεν θα ψήφιζαν και στο τέλος λάκισαν ( με το πιστόλι στο κρόταφο :) )




μίλησε με τον Θεό...!!!




ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ...ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ!

Πολύ δουλειά κάνει στο Δήμο Κατερίνης ο Γιάννης Αδαμόπουλος ο σύμβουλος και συνεργάτης του Σάββα Χιονίδη!
Ο έμπειρος τεχνοκράτης είναι κάθε μέρα εκεί και δίνει λύσεις....
Μετά την θητεία του κοντά στον Τελευταίο Νομάρχη Πιερίας Γιώργο Παπαστεργίου, ως Γενικός Γραμματέας, δεν ....υπάρχει! Δεν υπάρχει δεύτερος "εργάτης" για τέτοιους φορείς!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ...ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ!
Βέβαια θα μου πείτε τι κάνει εκεί ο φίλος μου ο Βαλάντης;;;;
ΜΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!

τα δικά τους παιδιά...!!!



 ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΜΕ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΒ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ....ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΟΨΑΤΕ ΜΟΝΟ..

Aναρτήθηκε από: ΤΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ… Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ Π ΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

Φτάσαμε στο σημείο που μια τέτοια ενέργεια δεν θεωρείται γραφική......

vouleftina-simaia


Βροντοφώναξε ΟΧΙ και ύψωσε την Ελληνική σημαία μέσα στο Κοινοβούλιο! Eίναι η Σταυρούλα Ξουλίδου, βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΛΑΓΙΟ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΡΕΜΑ ΤΟΥ ΟΥΡΛΙΑ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ.....

Όποιος δεν ανέβηκε στο ρέμα του ΟΥΡΛΙΑ, είναι κορόϊδο! Κι εγώ είμαι ένα από αυτά τα κορόϊδα, γαμώτο μου....
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΡΕΜΑ ΤΟΥ ΟΥΡΛΙΑ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ..... ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ! ΤΙ ΛΕΤΕ; ΠΑΜΕ ΟΛΥΜΠΟ;;;;
Θα ήθελα να σχεδιάσω για το επόμενο ΣΚ εκδρομή εκεί.... τι λέτε;;;;;

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ






       ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΟΦΕΛΗ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
 
ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΤΟ ΝΕΡΟ, ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΤΕ;
ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΡΑ.
ΑΝ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ; (ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ)
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΜΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ.
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΛΕΨΑ ΚΑΙ ΠΟΝΕΣΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.
ΜΕΧΡΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ.
ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ.
ΑΡΓΗΣΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΩ (ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΑΡΑ ΠΟΤΕ)
ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΝ ΛΕΓΑΤΕ ΠΡΟΔΟΤΗ.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.
ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΛΙΤΟΧΩΡΙΤΙΚΑ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

ΛΕΙΝΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΠΡ.ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Ο.ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
KAI ΠΡΩΗΝ ΔΑΚΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΠΑΜΕ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ;;;;

ΠΑΜΕ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕ;;;
ΠΑΜΕ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟ ΓΙΑ ΟΥΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΣΑΚΙΑ;;;
ΠΑΜΕ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟ ΓΙΑ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ;;;;
ΠΑΜΕ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟ ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΚΙ ΑΨΟΓΟ ΦΑΓΗΤΟ;;;
ΠΑΜΕ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΖΟΥΝΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;;;;;
ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΤΟΥΣ;
ΠΑΜΕ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ;;;; ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ;;;;;;

Ακίνδυνο το υλικό της TOSOH, λέει ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Σταύρος Καλαφάτης




  ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ Θ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Ε.ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΟΥ
* ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ TOSOH «ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΩΣ ΠΛΗΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ»
* ΓΙΑ ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΚΟΠΟΥΛΗ, ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ.

Ακίνδυνο χαρακτηρίζουν το υλικό της TOSOH HELLAS A.B.E. τα υπουργεία περιβάλλοντος και υγείας, ύστερα από σχετική ερώτηση που κατέθεσε το ΚΚΕ.
Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι οι βουλευτές του ΚΚΕ, Θ. Κωνσταντινίδης και Ε. Γερασιμίδου, κατέθεσαν ερώτηση στη βουλή (Α.Π.: 723/3-8-2012) κάνοντας λόγο για «περιβαλλοντική καταστροφή από την εναπόθεση βιομηχανικών αποβλήτων σε λατομείο στη θέση «Γούρνες – Ξηροκάμπι» αγροκτήματος Λιτοχώρου περιφερειακής ενότητας Πιερίας». 
Απαντώντας ο αναπληρωτής υπουργός περιβάλλοντος Σταύρος Καλαφάτης στα ερωτήματα που υπέβαλαν τότε οι δυο βουλευτές του ΚΚΕ, κατέθεσε δυο έγγραφα στα οποία αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι επειδή το υλικό της TOSOH HELLAS είναι ακίνδυνο, θα μπορούσε να εναποτεθεί στο λατομείο ως έχει.
Ως ακίνδυνο χαρακτηρίζει το υλικό και η υφυπουργός υγείαςΦωτεινή Ν. Σκοπούλη, σε απάντηση του υπουργείου υγείας προς τους δύο βουλευτές του ΚΚΕ.
ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
Στο έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού περιβάλλοντος (Α.Π.: 91/β/278, Αθήνα 28/8/2012), που κοινοποιήθηκε στους βουλευτές του ΚΚΕ Θεοδόση Κωνσταντινίδη και Ελένη Γερασιμίδου, ο κ. Καλαφάτης απάντησε μέσα από δύο έγγραφα, α) Α.Π.: 213030/24-8-2012 ΔΕΑΡΘ/ΥΠΕΚΑ και β) Α.Π.: 2011/20-8-2012 έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης.
Στο έγγραφο με Α.Π.: 213030/24-8-2012 ΔΕΑΡΘ/ΥΠΕΚΑ γίνεται λόγος, μεταξύ άλλων, για την TOSOH HELLASΑ.Β.Ε. και για την περιβαλλοντική αδειοδότηση της συγκεκριμένης μονάδας, για την ολοκλήρωση της διαδικασίας περιβαλλοντικής αδειοδότησης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και για την έγκριση περιβαλλοντικών όρων λειτουργίας της εν λόγω δραστηριότητας.
ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ TOSOH HELLAS ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ, ΟΡΥΧΕΙΑ, ΔΑΝΕΙΟΘΑΛΑΜΟΥΣ, ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΕΡΓΑ, ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ.
Γίνεται λόγος επίσης για «επεξεργασμένα στερεά απόβλητα με κωδικό 06 03 16» και τα χαρακτηρίζει «μη επικίνδυνα απόβλητα» επισημαίνοντας μάλιστα ότι τα «τα επεξεργασμένα στερεά απόβλητα είναι δυνατόν, μεταξύ άλλων δυνατών χρήσεων, να αξιοποιούνται ως πληρωτικά υλικά για την αποκατάσταση παλαιών λατομείων, ορυχείων, δανειοθαλάμων κλπ, εφόσον η δυνατότητα αυτή προβλέπεται στους περιβαλλοντικούς όρους λειτουργίας αυτών και πληρούνται οι σχετικοί όροι και οι τεχνικές προδιαγραφές καθώς και οι διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας».
Επιπλέον, σε κάποιο σημείο του εγγράφου γίνεται αναφορά και στην «κείμενη νομοθεσία και ειδικότερα στον Ν.4014/11 (ΦΕΚ 209 Α), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει και στον Ν.4042/2012 (ΦΕΚ 24 Α)».
Το δεύτερο έγγραφο με Α.Π.: 2011/20-8-2012 (διαβιβαστικό) έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης, παραπέμπει στο Α.Π.: 5876/8.8.2012 της διεύθυνσης περιβάλλοντος και χωρικού σχεδιασμού Κεντρικής Μακεδονίας, όπου επισημαίνεται ότι «το στερεό απόβλητο της παραγωγικής διαδικασίας κατατάσσεται στον υπ’ αριθμόν 06 03 16 κωδικό του ευρωπαϊκού κωδικού αποβλήτων, δηλαδή ως μη επικίνδυνο απόβλητο το οποίο περιέχει μεταλλικά οξείδια, με μικρή περιεκτικότητα σε βαρέα μέταλλα, μικρότερης (περιεκτικότητας) εκείνης η οποία θα το καθιστούσε δυνάμει επικίνδυνο».
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΑΠΟΤΕΘΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ.
Στο ίδιο έγγραφο επισημαίνεται και κάτι που τόνισε, προ ημερών, σε συνέντευξη που έδωσε ο καθηγητής δασολογίας και φυσικού περιβάλλοντος του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Δημήτρης Αλιφραγκής.
Συγκεκριμένα, στο έγγραφο κατέθεσε ο αναπληρωτής υπουργός περιβάλλοντος κ. Καλαφάτης, αναφέρεται ότι «το συγκεκριμένο ανόργανο απόβλητο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί απ’ ευθείας ως πληρωτικό υλικό στο λατομείο», δηλαδή χωρίς τη χρήση προστατευτικών μεμβρανών, επειδή ακριβώς είναι ακίνδυνο.
Από την πλευρά του ο κ. καθηγητής σε πρόσφατες δηλώσεις του που έγιναν στο περιθώριο του 14ουπανελλήνιου συνεδρίου εδαφολογίας, είχε πει ότι, μετά από έρευνες δέκα ετών που έχουν γίνει, έχει αποδειχθεί πλέον ότι το εν λόγω υλικό είναι ακίνδυνο και επομένως, ως τέτοιο δεν πρέπει να σκεπάζεται (όπως γίνεται π.χ. με τα σκουπίδια). Κατά τον κ. Αλιφραγκή, αυτό το υλικό θα πρέπει να αξιοποιείται προς όφελος του περιβάλλοντος.
ΕΝΑΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΥΤΟΚΟΜΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Επιπλέον, το έγγραφο αυτό (Α.Π.: 5876/8.8.2012 της διεύθυνσης περιβάλλοντος και χωρικού σχεδιασμού Κεντρικής Μακεδονίας) αναφερόμενο στην αποκατάσταση μικρού τμήματος του λατομείου Λιτοχώρου κάνει λόγο για «πλήρωση μικρής έκτασης εμβαδού 15 στρεμμάτων (επί συνόλου 488 στρεμμάτων)» και στη συνέχεια για «προβλεπόμενη φυτοκομική αποκατάσταση» της έκτασης των 15 στρεμμάτων.
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΚΟΠΟΥΛΗ: ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ TOSOH HELLAS
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και υφυπουργός υγείας Φωτεινή Ν. Σκοπούλη απαντώντας στους βουλευτές του ΚΚΕ που κατέθεσαν την ερώτηση, σε έγγραφό της (Α.Π.: 76700/19-9-2012) αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Στην έγκριση περιβαλλοντικών όρων με Α.Π.: 1700/8-6-2011, του υπουργού ΠΕΚΑ, το στερεό απόβλητο της TOSOHELLAS ΑΒΕΕ κατατάσσεται στα μη επικίνδυνα απόβλητα».


Aναρτήθηκε από ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ; ΤΙ ΛΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΖΕΡΒΑ ΚΩΣΤΑ;

Οι Αι Δημητρινοί κι ο Κώστας ο Ζέρβας ο Πρόεδρος είναι ένας σύλλογος που προσφέρει στην Πιερία!
Μετά το ΑΝΤΑΜΩΜΑ στον Άι Δημήτρη το καλοκαίρι και τις όμορφες στιγμές με τον ΛΑΚΗ ΧΑΛΚΙΑ ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΖΕΡΒΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ετοιμάζει κι άλλη έκπληξη..... Μη με ρωτάτε να σας πω την έκπληξη, διότι αν σας το πω, θα πάψει να είναι έκπληξη.......
ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ; ΤΙ ΛΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΖΕΡΒΑ ΚΩΣΤΑ;

ΟΙ ΖΑΪΡΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕΙ ΜΕ 1000 ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ!

Ένωση Ποντίων Κατερίνης... Εκεί είναι τα πάντα σε οργασμό! Και τα χορευτικά. Και τα μουσικά. Και τα Μουσειακά. Και τα Θεατρικά!
ΟΙ ΖΑΪΡΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕΙ ΜΕ 1000 ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ!
Μαζί της βέβαια σε σοβαρό ρόλο και το πανάξιο Διοικητικό της Συμβούλιο και μπράβο σ όλους για τα του καλοκαιριού και των Ποντιακών Πολιτιστικών Δρώμενων!
Τώρα για χειμώνα τι μας ετοιμάζουν; Ίδωμεν......

ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ "ΨΥΧΕΣ" ΤΗΣ

Μετά την εκλογή της τότε Αντιδημάρχου Βικτωρίας Παπατουλίκα, ή καλύτερα την επανεκλογή της στο Δήμο Κατερίνης, όλοι κατάλαβαν πως επί θητείας της ο Δήμος εκεί στην Πολεοδομία, είχε αυτόματο πιλότο! Τώρα επί Νίκου Παπαζιώγα;;; 
Τώρα με Παπαζιώγα, έχει ΠΙΛΟΤΟ, ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΖΙΩΓΑ!!!! 
"ΨΥΧΗ" ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ Η ΠΟΔΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ..... ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ! ΟΛΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ! 
Τώρα όσον αφορά την Βικτώρια, λέτε να την ξαναδούμε Αντιδήμαρχο;;;; Ίδωμεν!!! 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Με τόνους αισιοδοξίας "φόρτισε" το ακροατήριο της Σχολής Γονέων Κατερίνης την Δευτέρα 5-11-2012 ο Πολιτικός Επιστήμων κ.Κωνσταντίνος Χολέβας.




1pb059980


    Με τόνους αισιοδοξίας "φόρτισε" το ακροατήριο της Σχολής Γονέων Κατερίνης την Δευτέρα 5-11-2012 ο Πολιτικός Επιστήμων κ.Κωνσταντίνος Χολέβας. Με αυστηρό πνεύμα αυτοκριτικής, αυτοελέγχου και αυτογνωσίας για τον τρόπο με τον οποίο πορευθήκαμε ώς Έθνος τα τελευταία 30χρόνια μίλησε για την ανάγκη επαναπροσδιορισμού των αξιών και των αρχών μας. Πάντοτε, τόνισε  περνούσαμε δυσκολίες. Τίς ξεπερνούσαμε όμως βασισμένοι στην αγάπη για την Πατρίδα μας και την Ορθοδοξία.

Σύμφωνα με το "αρχή σοφίας ονομάτων επίσκεψις" ο κ. Χολέβας αναφέρθηκε στην πολυσήμαντη έννοια της κρίσης ως κριτήριο, κρισάρα, δίκη και σήμερα κρίση ταυτότητος-κρίση πνευματική, ηθική, ταυτότητας κι όχι μόνο οικονομική. Φτάσαμε ως εδώ και γιατί δώσαμε, πολλοί, έμφαση στην καλοπέραση κι αυτή είναι μια ευκαιρία για αυτοκριτική. Παίρνοντας αφορμή από την σταυροαναστάσιμη ορθόδοξη παράδοσή μας και την ιστορία μας, χωρίς απελπισία, προσγειωμένοι στα σημερινά δεδομένα συλλογιζόμαστε την Τουρκοκρατία ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα- λόγω και των 100 χρόνων ελευθερίας από τον τουρκικό ζυγό της Μακεδονίας- και τους κινδύνους που βίωναν οι πρόγονοί μας. Έλλειψη ελληνικού κράτους, ελευθερίας, κίνδυνοι σφαγών, εξισλαμισμού, φτώχεια- λίγοι ήταν οι πλούσιοι. Κι όμως με πίστη στο Θεό και στη μεγάλη Ιδέα για την ελευθερία όλων των ελληνικών εδαφών και αγάπη στα γράμματα και την Παιδεία γενικότερα-οι εθνικοί ευεργέτες έκτιζαν σχολεία- επιτεύχθηκε ο διπλασιασμός της Ελλάδας με τους Βαλκανικούς πολέμους ύστερα από εθνική κρίση.

pb059976
Πολλά κοινά σημεία έχουν οι δύο χρονικές περίοδοι η σημερινή και το τέλος του 19ου αιώνα. Ο τότε πρωθυπουργός Τρικούπης προτίμησε να πει το «Δυστυχώς επτωχεύσαμεν»  παρά να υποθηκεύσει στους Άγγλους τα εθνικά εδάφη της Κρήτης και της Μακεδονίας το 1893. Μετά τον ατυχή πόλεμο του 1897 η Ελλάδα ήταν υπό τον οικονομικό έλεγχο της Δ.Ο.Ε. κατά τον οποίο 6 μεγάλες ευρωπαϊκές Δυνάμεις απομυζούσαν οικονομικά τη χώρα μέσω των μονοπωλίων. Ήττα εθνική και κρίση οικονομική. Παρόλα αυτά σε λίγα χρόνια οργανώθηκε ο ήδη υπάρχων Μακεδονικός αγώνας με την αγωνιστικότητα του Παύλου Μελά κι αφυπνίστηκε η Αθήνα, ενισχύθηκε ο στόλος με το θωρηκτό Αβέρωφ-με τη συνδρομή του ομώνυμου ευεργέτη- και τονίσθηκε η διαχρονική συνέχεια του ελληνισμού στα κείμενα των Ελλήνων διανοουμένων και λογοτεχνών της εποχής – Παπαδιαμάντης, Παλαμάς, Δραγούμης ,Δέλτα. Την τότε κρίση-ήττα η Ελλάδα την μετέτρεψε δημιουργικά σε ευκαιρία εθνικής ανασυγκρότησης.
Και στη σημερινή κρίση, χωρίς απελπισία, με τις ρίζες στις αξίες της Ελληνορθοδοξίας και τους κλώνους στο δημιουργικό σήμερα μπορούμε να προχωρήσουμε αποτελεσματικά, με πίστη σ’ ένα καλύτερο αύριο αρκεί να ξεφύγουμε από τον ατομισμό μας, να ενισχύσουμε την αλληλεγγύη και το κοινοτικό πνεύμα να ξαναβρούμε τις αξίες και τα πρότυπα μέσα στα πρόσωπα των αγίων και των ηρώων μας. Έτσι θα κερδίσει κι η γερασμένη Ευρώπη από την οικουμενικότητα του Ελληνισμού. Άλλωστε κατά τον Παλαμά «Οι Μαραθώνες γεννούν Παρθενώνες».
Ακολούθησε διάλογος κι ανακοινώθηκε ότι την επόμενη Δευτέρα 12\11\2012 ομιλητής θα είναι ο κ. Χειλαδάκης Νικόλαος, δημοσιογράφος, συγγραφέας Τουρκολόγος με θέμα « η κρίση ταυτότητας στη σημερινή Τουρκία».
4.pb059998
pb059974
pb059986



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΑΔΕΛΦΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΑΚΙΑ..


ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΦΘΑΣΕ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΑΚΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ...

Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Τον Ιωνικό Ιωνίας Θεσσαλονίκης φιλοξενεί ο Πιερικός Αρχέλαος αυτή την Κυριακή στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, στον αγώνα που θα γίνει την Κυριακή στις 5 μ.μ. στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Σιδ. Σταθμού.


Την Κυριακή στην Κατερίνη, στις 5 μ.μ.
 

Τον Ιωνικό Ιωνίας Θεσσαλονίκης φιλοξενεί ο Πιερικός Αρχέλαος αυτή την Κυριακή στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, στον αγώνα που θα γίνει την Κυριακή στις 5 μ.μ. στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Σιδ. Σταθμού.
Μια ομάδα που έχει δυναμική στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής και θα διεκδικήσει  ένα θετικό αποτέλεσμα με αποφασιστικότητα.

Αποφασιστικότητα όμως διακατέχει και το δυναμικό του Πιερικού Αρχελάου που με τη συμπαράσταση των φίλων της ομάδας θα αγωνισθεί με πείσμα για τη νίκη.
Η συμπαράσταση των φιλάθλων, όπως άλλωστε σε κάθε αγώνα, είναι αυτή που αποτελεί όλα τα χρόνια τον κινητήριο μοχλό του Πιερικού Αρχελάου. Φέτος όμως είναι ιδιαίτερα απαραίτητη, αφού στη ομάδα είναι πολλοί καλαθοσφαιριστές από τα φυτώρια του συλλόγου, την ακαδημία.
Στη διάθεση του προπονητή Στέργιου Καλύβα θα είναι οι εξής παίκτες: Γ. Ασημάκης, Χρ. Γκαβανόπουλος, Αχ. Γραβάνης, Απ. Δεληγεώργης, Χ. Καραΐσκος, Αθ. Κοντσές, Ν. Ψωμάς - Λυμπάρης, Ν. Μάρουσιτς, Μ. Σακελλαρίου, Ι. Σταυριανίδης, Ευστ. Ταμουρίδης. Γ. Τσαλμπούρης και Κ. Φακοπουλίδης.
Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Θωμόπουλος και Καλογερόπουλος και κομισάριος ο κ. Γιαμούζης.
ΦΩΤΟ:
1.2. Οι καλαθοσφαιριστές του Πιερικού Αρχελάου Αχιλλέας Γραβάνης και Γιώργος Τσαλμπούρης, που είναι και οι μικρότεροι σε ηλικία. Γεννήθηκαν το 1996



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ







   ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΟΦΕΛΗ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΤΟ ΝΕΡΟ, ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΤΕ;
ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΡΑ.
ΑΝ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ; (ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ)
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΜΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ.
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΛΕΨΑ ΚΑΙ ΠΟΝΕΣΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.
ΜΕΧΡΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ.
ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ.
ΑΡΓΗΣΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΩ (ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΑΡΑ ΠΟΤΕ)
ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΝ ΛΕΓΑΤΕ ΠΡΟΔΟΤΗ.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.
ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΛΙΤΟΧΩΡΙΤΙΚΑ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

ΛΕΙΝΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΠΡ.ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Ο.ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
KAI ΠΡΩΗΝ ΔΑΚΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε. Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ : ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε


 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας ενημερώνει όλους τους συνταξιούχους Ο.Α.Ε.Ε. του Νομού μας (πρώην Τ.Ε.Β.Ε., Τ.Α.Ε. και Τ.Σ.Α.) ότι στις 12 Νοεμβρίου 2012 θα ξεκινήσει η απογραφή όλων των συνταξιούχων του Οργανισμού Ασφαλίσεως Ελευθέρων Επαγγελματιών (Ο.Α.Ε.Ε.) και θα ολοκληρωθεί στις 31 Δεκεμβρίου 2012. 
 
Στο προσεχές διάστημα θα σταλεί σε όλους τους συνταξιούχους ταχυδρομικά ειδικό ενημερωτικό έντυπο του Ο.Α.Ε.Ε., το οποίο θα προσκομιστεί μαζί με την αστυνομική ταυτότητα από τους ίδιους (με αυτοπρόσωπη παρουσία) στην Τράπεζα ή ΕΛΤΑ που τηρείται ο λογαριασμός στον οποίο κατατίθεται η σύνταξή του.
Σημειώνεται ότι η απογραφή είναι υποχρεωτική προκειμένου να συνεχιστεί η καταβολή της συντάξεως ενώ για οποιαδήποτε διευκρίνηση, οι συνταξιούχοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας επί της οδού : Γ. Ολυμπίου 1, 2οςόροφος καθώς και στο τηλέφωνο : 23510-78736 ώρες : 18.00 – 20.00.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας


Κουτσής Δημήτριος Τσαλός Αθανάσιος



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΚΥΡΑΪΛΙΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΤΣΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ;;;; ΕΙΝΑΙ;;;;; ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ.....

Ο ΧΡΥΣΤΟΣΤΟΜΟΣ ΚΥΡΑΪΛΙΔΗΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΙΤΣΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ..... ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΔΙΧΩΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ Ή ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ! ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ....
ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ Σ ΑΥΤΟ, Ο ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΤΣΙΟΣ; ΜΑ ΣΑΣ ΕΓΡΑΔΨΑ.....
ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΚΥΡΑΪΛΙΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΤΣΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ  ΠΑΝΤΑ;;;; ΕΙΝΑΙ;;;;; ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ.....

Ο ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ!

Τι μου λες;;;
Ο ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ;
Έ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΩΡΑΙΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΟΥΣΙΑ; ΤΙ; ΟΧΙ;
Ά ΚΑΛΑ....
Ο ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ!
ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΑΛΑΝΤΗΣ..... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΒΑΛΑΝΤΗ ΠΑΙΧΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΒΡΟΝΤΟΥ ΣΤΙΣ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012



ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ!

Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ...ΒΑΡΒΑΡΑ! Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.... 
ΛΥΝΕΙ, ΒΟΗΘΑ, ΤΡΕΧΕΙ, ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ, ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΕΙ.... 
ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ "ΑΦΕΝΤΙΚΟ" ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ....ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ...ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ! 
Η ΒΑΡΒΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΕΚΕΙ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΔΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ...ΔΕΞΙΑ!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ 
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ!

ΟΛΥΜΠΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΙΟΝΙ..

Foto: ..Αντε καλο χειμωνα!...το πρωτο χιονακι σημερα στον ΟΛΥΜΠΟ..
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΜΑΓΕΥΕΙ...ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟΣ..

Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΡΕ ΣΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ; ΓΙΝΕΤΑΙ;

ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΟΛΥΜΠΟΥ,  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ;
ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΦΟΡΕΙΣ Ή ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΧΘΕΙ ΚΑΤΑ ΚΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΕΙ....
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΡΕ ΣΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ  ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥΣ;;;;
ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΡΕ ΣΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ; ΓΙΝΕΤΑΙ;

ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ :


«Η χρήση του Διαδικτύου στη λειτουργία της μικρής επιχείρησης»


Έναρξη νέου κύκλου σεμιναρίου

Μεγάλη συμμετοχή από επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται
για την ηλεκτρονική τους κατάρτιση

Ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης 7 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Σχολής Επιμελητηρίου Πιερίας ο νέος κύκλος σεμιναρίου με θέμα «Η χρήση του Διαδικτύου στη λειτουργία της μικρής επιχείρησης». Το σεμινάριο, το οποίο είναιδωρεάν, πραγματοποιείται από το Επιμελητήριο Πιερίας σε συνεργασία με τοΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ με βασικό στόχο την κατάρτιση των επιχειρηματιών του νομού γύρω από υπηρεσίες που προσφέρει το Διαδίκτυο και οι οποίες μπορούν να διευκολύνουν και να βελτιώσουν τη λειτουργία της επιχείρησής τους.

Η συγκεκριμένη ενότητα περιγράφει τα σενάρια τεχνολογικής ανασυγκρότησης και ανασχεδιασμού των οργανισμών του δημοσίου τομέα και περιλαμβάνει μια σύντομη ανάλυση του επιχειρηματικού χάρτη της Ελλάδας, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση και στη συμβολή της στην κοινωνία, καθώς και στις ηλεκτρονικές συναλλαγές (e-banking). Επίσης, παρουσιάζονται οι κυβερνητικές δικτυακές πύλες και προτείνονται οι κατάλληλες μέθοδοι για την εφαρμογή του ανασχεδιασμού της δημόσιας διοίκησης. Στη διάρκεια των μαθημάτων παρουσιάζεται το σύστημα TAXISnet, ο τρόπος ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών στο ΙΚΑ, το πρόγραμμα αναζήτησης εργαζομένων στον ΟΑΕΔ, καθώς και μελλοντικές υπηρεσίες ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
Η ανταπόκριση στο νέο κύκλο του σεμιναρίου και η συμμετοχή κρίνεται πολύ ικανοποιητική και αντανακλά τις ανάγκες, αλλά και το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών να αποκτήσουν ή να διευρύνουν τις γνώσεις τους γύρω από το Διαδίκτυο εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες που αυτό παρέχει. Το σεμινάριο είναι διάρκειας 36 ωρών και σύμφωνα με το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 3 Δεκεμβρίου. Υπεύθυνοι εκπαιδευτές είναι οι καθηγητές Χρήστος Χατζηχρήστος και Πέτρος Τσίντζος, ενώ κατά την έναρξη των μαθημάτων κοντά στους επιχειρηματίες βρέθηκε το μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου και υπεύθυνος για τη λειτουργία της Επιμελητηριακής Σχολής κ. Χαράλαμπος Τασχουνίδης.
Όπως υπογραμμίζει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, είναι σημαντικό οι επιχειρηματίες να έχουν βασικές γνώσεις γύρω από τη χρήση του Διαδικτύου και των δυνατοτήτων που αυτό προσφέρει. Πρέπει, δηλαδή, να είναι ηλεκτρονικά εγγράμματοι, έστω και σε μικρό βαθμό, αφού έτσι μπορούν να κερδίσουν σε χρόνο, αλλά και σε χρήμα. Δε νοείται σήμερα επιχείρηση που να μην έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο, δε νοείται επιχειρηματίας που να μην χρησιμοποιεί βασικά εργαλεία που λύνουν κυριολεκτικά τα χέρια και ανοίγουν νέους ορίζοντες για την ανάπτυξη και τη βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών. Σ’ αυτή την κατεύθυνση κινείται αυτό το σεμινάριο που πραγματοποιείται στην Σχολή, αποδεικνύοντας πως το Επιμελητήριο είναι δίπλα στα μέλη και πάντα ανοιχτό σε νέες προτάσεις και προκλήσεις, τόνισε ο κ. Χατζηχριστοδούλου.



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΛΕΤΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΚ ΠΙΕΡΙΑΣ Ή ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΑΤΖΑΡΟΓΚΟΥΛΟΣΟΥΛΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ;;;; ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ;;;;;

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΔΟΞΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΚΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΥ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΟΥ;
ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ;
ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΚ ΠΙΕΡΙΑΣ Ή ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΑΤΖΑΡΟΓΚΟΥΛΟΣΟΥΛΗ;;;; ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ;;;;;

Στο 24% του χρόνου η ανεργία...





Ύφεση 6% φέτος και 4,2% το 2013 προβλέπει η Κομισιόν για την Ελλάδα...
Βαθιά ύφεση 6% του ΑΕΠ φέτος και 4,2% το 2013 προβλέπει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την Ελλάδα στις επί το δυσμενέστερο αναθεωρημένες εκτιμήσεις της, τοποθετώντας στο 2014 την επιστροφή σε ... θετικά πρόσημα της τάξης του 0,6% -με την προϋπόθεση ότι θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής.

Η Κομισιόν εκτιμά επίσης ότι η ανεργία θα φτάσει στο 24% το 2013 πριν αρχίσει δειλά να υποχωρεί στο 22,2% τον επόμενο χρόνο.

Δείτε τις πλήρεις προβλέψεις της Κομισιόν για την ΕΕ (αγγλικά)

Υπενθυμίζεται ότι στις προηγούμενες εαρινές προβλέψεις της, η Κομισιόν έβλεπε ύφεση 4,7% του ΑΕΠ φέτος και μηδενική μεταβολή το 2013.

«Οι βασικές κινητήριες δυνάμης της ύφεσης παραμένουν ως επί το πλείστον αμετάβλητες» γράφει η Κομισιόν (σ.65): Το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών συνεχίζει να συρρκινώνεται λόγω της αυξανόμενης ανεργίας και της μείωσης μισθών στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Έπειτα, τα μέτρα εξοικονόμησης για τη συγκράτηση των δημοσιονομικών ισορροπιών «ενισχύουν τη συρρίκνωση της εγχώριας ζήτησης», τονίζει η Κομισιόν.

Επιπλέον, η επενδυτική δραστηριότητα συνεχίζει να υφίσταται έντονες πιέσεις λόγω της περιορισμένης πρόσβασης σε τραπεζική χρηματοδότηση και των πολιτικών αβεβαιοτήτων και η δυναμική των εξαγωγών «είναι ανεπαρκής για να αντισταθμίσει τις υφεσιακές πιέσεις», υπογραμμίζει η Επιτροπή.



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΜΟΥ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΑΝΟΔΟ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΣΤΙΣ 3 ΜΜ;;;;;

Είμαστε για ματς σήμερα;;;
ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ στις 15.00 ακριβώς!
Όλα έτοιμα, ρε παιδιά;
Όλα έτοιμα, ρε συ Νίκο Γιάγκου μικρέ κόουτς και Γιάννη Συμεωνίδη μεγάλε και νέε κόουτς;;;
ΕΣΥ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ;;;
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΜΟΥ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΑΝΟΔΟ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΣΤΙΣ 3 ΜΜ;;;;;

Κασιδιάρης σε Γεωργιάδη: Τράβα να πουλήσεις καμία εγκυκλοπαίδεια!..





Aγριος καβγάς ξέσπασε στην Βουλή μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής και του εισηγητή της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη.
Ο κ. Κασιδιάρης ξεκίνησε την τοποθέτησή του λέγοντας: "Θίγονται που τους είπαμε ότι είναι...
Κυβέρνησης της πλάκας. Το βούλωσε ο Δένδιας. Μην παρεξηγείστε με την φρασεολογία μας. Αντιποίηση αρχής γίνεται από την Κυβέρνηση που είναι πολιτικό ανδρείκελο των πιστωτών μας."
Στην συνέχεια επέδειξε το εκκαθαριστικό του που δείχνει ότι η βουλευτική του αποζημίωση είναι 8.000 ευρώ.
Τότε, παρενέβη ο Αδωνις Γεωργιάδης και ακολούθησε ο εξής διάλογος που εξελίχθηκε σε καβγά:
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Εγώ δεν παίρνω τόσα.
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Να το καλύψεις με εγκυκλοπαίδειες. Τόσα παίρνεις.
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Είσαι ψεύτης.
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Τι θα γίνει κ. Γεωργιάδη; Αφήστε τις γελοιότητες. Δεν είναι εδώ τηλεοπτικό στούντιο του blue sky.
Μ. ΚΟΛΛΙΑ - ΤΣΑΡΟΥΧΑ, ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ: Δεν παίρνει τόσα ο βουλευτής...
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: Ο αδερφός μου που είναι ανθυπολοχαγός παίρνει μεικτά 850 ευρώ. Υπάρχει κανείς που να αξίζει να πληρώνεται 8πλάσια, 6πλάσια, πολύ περισσότερο από ένας αξιωματικό του στρατού; Είναι πιο ικανοί;
Μ. ΚΟΛΛΙΑ: Δεν παίρνουν τόσα χρήματα οι βουλευτές. Κι όσοι δεν ασκούν επάγγελμα περνούν πιο δύσκολα...


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ