PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Το νου σου στο παιδί...





Εικόνα 1η: Είδα αυτές τις φωτογραφίες από τις παρελάσεις στο Κερατσίνι, στο Περιστέρι –παιδιά με αντιναζιστικά περιβραχιόνια, ρισκάρουν από επίπληξη μέχρι αποβολή μέχρι ξύλο (τουλάχιστον). Σκέφτομαι πως...

έχουν λιγότερα από τα μισά μου χρόνια, ωστόσο μάλλον δεν έχω αψηφήσει ποτέ μου τόσο πολύ το φόβο όσο αυτά τα παιδιά. Βλέπω και τους πιτσιρικάδες σε διάφορες πορείες, τους βλέπω στο δρόμο, ακούω τις φωνές τους από το παράθυρο, σα να έχουν
πάρει χαμπάρι τι γίνεται, σα να μην έχουν καμία σχέση με αυτό που (ίσως άδικα) φαινόταν αφασική γενιά, καμία σχέση με αυτούς με τα μαύρα γυαλιά-μύγα και το φρι-πρες ανά χείρας, όταν δεν έβλεπαν φέιμ στόρι, καμία σχέση με αυτούς που έθρεψαν την «εναλλακτική Αθήνα».
*
Εικόνα 2η: Διαβάζοντας αυτή την είδηση για την Αλβανή μαθήτρια στη Λάρισα (συμμαθητές της απείλησαν να φέρουν τη χρυσή αυγή για να μην γίνει σημαιοφόρος, ο διευθυντής του σχολείου εξοργιστικά λίγος, το δεκαπενταμελές λέει δεν είχε πρόβλημα αλλά τελικά η κοπέλα καταχειροκροτούμενη παρέδωσε τη σημαία) στάθηκα στο δεκαπενταμελές, στάθηκα στο καταχειροκροτούμενη, σκέφτηκα ότι ήρθε καιρός να θυμηθούμε -ή ίσως να καταλάβουμε για πρώτη φορά- γιατί υπάρχουν μαθητικές εκλογές και μαθητικά συμβούλια.
*
Εικόνα 3η: Θυμήθηκα τα δικά μου σχολικά χρόνια, θυμήθηκα τι διαβάζαμε και τι κουβεντιάζαμε τότε, τότε που ακόμα -καταπώς λέγεται σήμερα- έμπαιναν οι βάσεις για τη σημερινή κατάντια, λέει. Θυμήθηκα γενικές συνελεύσεις στο Γυμνάσιο, θυμήθηκα συζητήσεις στο Λύκειο, θυμήθηκα πράγματα που λέγονταν που άμα τα πεις τώρα σε δεκαεξάρη θα σε κοιτάξει σαν Ούφο. Ίσως ψέματα: όχι σε τωρινό δεκαεξάρη.
*
Και μερικές λέξεις: Λεγόταν κάποτε ότι η κομματικοποίηση των νέων (όσοι το λέγανε, τεχνηέντως δεν μιλούσαν για πολιτικοποίηση) ήταν μια από τις μεγάλες πληγές του σχολικού συστήματος. Λέγεται ακόμα το ίδιο για το πανεπιστήμιο. Υποτίθεται ότι σε τέτοια μέρη πρέπει να επικρατεί ειρήνη και σύμπνοια, ακόμα και όταν ο κόσμος γκρεμίζεται, υποτίθεται πως η πολιτική πρέπει να μένει απ’ έξω. Εμένα πάλι η μόνη μου ελπίδα, το μόνο φως που βλέπω ή τέλος πάντων το πιο φωτεινό για να μην υπερβάλλω, είναι ακριβώς αυτή η πολιτικοποίηση των νέων. Ελπίδα υψηλού ρίσκου, γιατί ήδη είναι πολιτικοποίηση αμφίπλευρη –αλλά πού δεν υπάρχει ρίσκο σήμερα; Άσε που, από τους γονείς τι να περιμένεις
Μ’ άλλα λόγια: η ευμάρεια τριών δεκαετιών έκανε σιγά σιγά τη δουλειά της, μας μεταμόρφωσε όλους σε νοικοκυραίους. Ακόμα και οι δεκαεξάρηδες, οι εικοσάρηδες, ήταν σαν να προετοιμάζονται για το ρόλο αυτό στο μέλλον. Τώρα κυριαρχεί ο φόβος. Άλλοι πάνε με το μέρος αυτών που τον επιβάλλουνε· άλλοι λουφάζουνε, άλλοι καταφεύγουν στη δουλειά τους. Άλλοι όμως όχι: είναι η ώρα των πιτσιρικάδων. Voici le temps des gamins. 



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ.... ΤΙ ΛΕΤΕ;;;;

Λέτε να δούμε ποτέ τον ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ εκεί που θα ήθελε κι εκείνος κάποτε;;;
Τι; 
Που; 
ΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ.... ΤΙ ΛΕΤΕ;;;; 
Εκείνος βέβαια έχει το μυαλό του στην Υπουργοποίηση του και μόνο τώρα, όμως οι φίλοι του του ζητούν να γίνει Δήμαρχος στη θέση του ...Δημάρχου Κατερίνης! Τι λέτε, θα βγουν αληθινοί;;; Ίδωμεν....

Χωρίς δικηγόρους η επόμενη εβδομάδα...





Πενθήμερη απεργία για όλη την ερχόμενη εβδομάδα από τη Δευτέρα μέχρι και το Σάββατο (5 με 10 Νοεμβρίου) αποφάσισε η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων όλης της χώρας.

Διαμαρτύρονται για...

τα μέτρα της κυβέρνησης, για την υπαγωγή του ταμείου τους στο ΕΟΠΥΥ,για τις κατατεθείσες υπό ψήφιση διατάξεις περί Επικουρικού Κεφαλαίου και για τα φημολογούμενα φορολογικά μέτρα.



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΛΑΪΔΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΟΥ!

Ο ΚΏΣΤΑΣ ΚΕΛΑΪΔΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ....1000!!!
Είναι από τα παιδιά που βοηθούν τον Πρόεδρο και δεν ζητούν και τίποτα, απλά και μόνο διότι γουστάρει και λατρεύει τον ΠΙΕΡΙΚΟ μου!
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΛΑΪΔΙΤΗΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΟΥ!
Ας τον αφήσουμε να δουλέψει και να δείτε που αν του βγει κι εκείνου και του προέδρου το Πιερικού, η ομαδάρα μας θα πάει καλύτερα κι ίσως δούμε και λίγο Α΄  Εθνική!!!
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΙΕΡΙΚΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Μέσω...ίντερνετ και τραπεζών η πληρωμή των νέων τελών κυκλοφορίας...





Μέσα από την ιστοσελίδα του Taxisnet από την ερχόμενη Τετάρτη θα μπορούν οι ιδιοκτήτες οχημάτων να αναζητούν τα ειδοποιητήρια των νέων τελών κυκλοφορίας τα οποία φέτος δεν θα αποσταλούν μέσω ταχυδρομείου.

Όσοι δεν έχουν αυτή τη...
δυνατότητα θα μπορούν να εξοφλούν τα τέλη σε οποιαδήποτε τράπεζα, χωρίς να χρειάζεται να έχουν στα χέρια τους το ειδοποιητήριο αλλά θα προσέρχονται στον γκισέ με τον αριθμό κυκλοφορίας και τον ΑΦΜ ή με την άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.

Μια άλλη δυνατότητα είναι για αυτούς που δεν έχουν πιστοποιηθεί στο Taxisnet , είναι να μπαίνουν στη σχετική ιστοσελίδα της ΓΓΠΣ, να πληκτρολογούν τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός τους και τον ΑΦΜ τους και να τυπώνουν το ειδοποιητήριο τους.

Το πρόστιμο για όσους δεν έχουν πληρώσει έως το τέλος του χρόνου θα είναι το διπλάσιο του ποσού και φέτος δεν αναμένεται να υπάρξει παράταση στην προθεσμία για την πληρωμή.

Με την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας οι ιδιοκτήτες των οχημάτων δεν θα λαμβάνουν κάποιο σήμα, και για τον σχετικό έλεγχο θα υπάρξει ηλεκτρονική διασύνδεση των περιπολικών της αστυνομίας με το Τaxisnet...



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΤΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ....ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΠΟΠΗ ΜΠΑΤΑΛΑ!!!

Στο πράσινο στο Δήμο Κατερίνης η φίλη μου η ΠΟΠΗ ΤΣΟΥΜΕΡΚΑ δεν νομίζω πως τα καταφέρνει όπως θα ήθελε....
Όπως ίσως θα θέλαμε κι εμείς...
Δύσκολα εκεί στο Πάρκο....
Δύσκολα εκεί στους δρόμους....
Δύσκολα εκεί στον Πεζόδρομο ή στην Πλατεία Ελευθερίας...
Δύσκολα εκεί στις άλλες πλατείες του Δήμου Κατερίνης....
Δύσκολα εκεί στα χωριά του Νέου Δήμου Κατερίνης...
ΠΟΠΗ.... ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ... ΔΥΣΚΟΛΑ.... ΤΑ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ....ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΠΟΠΗ ΜΠΑΤΑΛΑ!!!

Σε απεργία διαρκείας οι ταξιτζήδες από Δευτέρα !...





Εντελώς ξαφνικά οι ιδιοκτήτες ταξί σε όλη την χώρα ανακοίνωσαν ότι θα κάνουν απεργίες διαρκείας.
Ο λόγος σύμφωνα με τους ιδίους ένα άρθρο του νέου Μνημονίου το οποίο απελευθερώνει την εναλλακτική αγορά ειδικής μίσθωσης, δηλαδή τις...
λιμουζίνες και τα μίνι βαν. Η αγορά αυτή κατά τον «νόμο Βορίδη», είναι ένας ρυθμιζόμενος κλάδος και μάλιστα με την έγκριση της Τρόικα. Και αυτό γιατί προκειμένου να βγει στην κυκλοφορία ένα ταξί επτά ή εννέα θέσεων, πρέπει να έχει ειδική άδεια ταξί ή να μετατραπεί μία ήδη υπάρχουσα άδεια επιβατηγού δημοσίας χρήσεως.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας κάνει λόγο για έναν νέο «πονοκέφαλο που τους επιφύλασσε ο υπουργός ανάπτυξης» καθώς «με τη γνωστή συνταγή του απόλυτου αιφνιδιασμού, το υπουργείο ενημέρωσε σήμερα αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου ότι στο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή προς ψήφιση την ερχόμενη Τετάρτη περιέχεται άρθρο που ουσιαστικά αφαιρεί μέρος του μεταφορικού μας έργου».
«Είναι απορίας άξιο αυτό που προσπαθεί να κάνει ο κ. Χατζηδάκης. Μόνο ο ίδιος γνωρίζει πως και γιατί μέσα σε μια παράγραφο ικανοποιείται το πάγιο αίτημα του τουριστικού κλάδου, δηλαδή του ΣΕΤΕ, να νομιμοποιηθεί δηλαδή η υποκλοπή του μεταφορικού μας έργου» σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Οι αυτοκινητιστές καταγγέλουν ότι ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), «παρακάμπτοντας την κυβέρνηση σχεδίασαν και συνεχίζουν να σχεδιάζουν με την τρόικα το μεγαλύτερο μέρος των οικονομικών μέτρων που επιβλήθηκαν στον ελληνικό λαό».
«Σε καμιά περίπτωση δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Από την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου στις 5 το πρωί ξεκινάμε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, ξαναβγαίνουμε στους δρόμους κι ο Θεός ...των τουριστικών χορηγών ας βάλει το χέρι του», καταλήγει η ανακοίνωση.



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ.... ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ!!!

ΤΙ ΘΕΣΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Ή Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Ή ΟΧΙ Ο ΚΑΝΑΡΗΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ.... ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΑΦΩΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΡΗ...
ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΝΕ;
ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ;
ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΣ;;;
ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΚΟΥΡΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ; Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΜΟΥ;;;
ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ.... ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ!!!

Κλείνουν τα Τέμπη από Δευτέρα...





Κλειστή θα είναι η κοιλάδα των Τεμπών από τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, από τις 7 πμ έως τις 8 μμ λόγω εργασιών συντήρησης.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε ο «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», για τις ...
ανάγκες εργασιών «επιθεώρησης και συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, είναι απαραίτητη η διακοπή της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών από τη Δευτέρα 05.11.2012 και κάθε μέρα έως και την Παρασκευή 09.11.2012 από τις 7 (επτά) το πρωί έως και τις 8 (οκτώ) το βράδυ».

«Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, καθώς και οι παρακαμπτήριες διαδρομές, θα ανακοινωθούν από την Ελληνική Αστυνομία» σημειώνει η εταιρεία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι οδηγοί μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, καλώντας το νούμερο 2410 741440, καθώς και στην ιστοσελίδα της εταιρείας....



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ.... ΠΑΜΕ;;;

Την Τετάρτη από τις 7:45 μ.μ. μέχρι τις 10:00 μ.μ.  
Άρχισε να χειμωνιάζει αλλά οι νυχτερινές βόλτες συνεχίζονται με ΝΕΑ ΩΡΑ. 
ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙΤΕ, ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 7:45.

Επειδή το ποδήλατο είναι για όλες τις ώρες, κλείνουμε ραντεβού στην πλατεία Ελευθερίας και πάμε να διεγείρουμε τις αισθήσεις μας με φώτα, μυρωδιές, ήχους και βραδυνό αεράκι!
Ο ρυθμός θα είναι σχετικά γρήγορος.
Η βραδυνή βόλτα της Τετάρτης γίνεται συνήθως εντός της πόλης χωρίς να αποκλείεται στη συνέχεια και μια μεγαλύτερη βόλτα.

Να ελέγξετε τα ποδήλατά σας για την καλή κατάσταση ελαστικών και φρένων, πριν ξεκινήσετε από το σπίτι.

*******Απαραίτητα τα φώτα εμπρός-πίσω και τα ανοιχτόχρωμα ρούχα!********

Όσοι έχουν ανακλαστικά γιλέκα και κράνη, να τα φορέσουν οπωσδήποτε.

Σε κάθε βόλτα:
Η Ποδηλατική Απόδραση και τα μέλη της, δε φέρουν καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα οποιασδήποτε φύσης συμβεί κατά τη διάρκεια ποδηλατοβόλτας. Ο σύλλογος συνεισφέρει στην οργάνωση της βόλτας, με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη και ασφαλέστερη διεξαγωγή της, αλλά δεν αναλαμβάνει την οποιαδήποτε ευθύνη. Πρόκειται για απλές προσκλήσεις σε βόλτα και όχι για προσκλήσεις συμμετοχής σε διοργάνωση.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή προς όλους να συμμετέχουν, ο καθένας με δική του, ατομική ευθύνη.
Όλοι οι συμμετέχοντες, κατά τη διάρκεια της ποδηλατοβόλτας, οφείλουν να επιδεικνύουν άμεμπτη συμπεριφορά, υπακούοντας στους κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, σεβόμενοι οδηγούς πεζούς και ποδηλάτες και ακολουθώντας την πορεία και το σχηματισμό της ποδηλατικής ομάδας, ώστε να μη δημιουργείται κίνδυνος για τους ίδιους και τους συνποδηλάτες τους.

Σε περίπτωση που υποπέσει στην αντίληψή μας οποιαδήποτε παραβατική ή προσβλητική συμπεριφορά οδηγού, πεζού ή ποδηλάτη που προσβάλλει ή θέτει σε κίνδυνο με οποιονδήποτε τρόπο τη βόλτα στο σύνολό της ή κάποιον συμμετέχοντα ατομικά, χρήσιμο είναι να ειδοποιείται ο εκάστοτε οδηγός της βόλτας.

«Πόθεν έσχες» στα ακίνητα από το 2013...





Να επαναφέρει το «πόθεν έσχες» στην αγορά ακινήτων, από την 1η Ιανουαρίου 2013, αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών, ενώ μελετά, παράλληλα, την αυτοτελή φορολόγηση των ενοικίων από το πρώτο ευρώ.
Tο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης εφαρμόζει ουσιαστικά ένα χρόνο νωρίτερα το..
. «πόθεν έσχες» στην αγορά των ακινήτων, υποχρεώνοντας τους φορολογουμένους να δηλώνουν πού βρήκαν τα χρήματα για την απόκτηση οποιουδήποτε ακινήτου που κατέχουν.

Η ρύθμιση είχε ανασταλεί το 2010 με χρονική προοπτική τεσσάρων ετών, αλλά το υπουργείο Οικονομικών θέλει να επισπεύσει την εφαρμογή της.

Σύμφωνα με το σύστημα αυτό, αν οι ιδιοκτήτες των ακινήτων που δεν θα μπορέσουν να βρουν τρόπο να επικαλεστούν ικανά εισοδήματα για να πείσουν την εφορία, θα κληθούν να πληρώσουν βαρύ φόρο (μέχρι και 45%) για το ποσό που δεν δικαιολογείται.

Το μέτρο σχεδιάζεται να ισχύσει για όλα τα ακίνητα, ακόμη και για την πρώτη κατοικία και οι φορολογούμενοι θα κληθούν να δικαιολογήσουν με τα εισοδήματα τους την κάθε δαπάνη για αγορά ή ανέγερση κατοικίας ή οποιουδήποτε άλλου κτίσματος, για την αγορά οικοπέδου, αγροτεμαχίου ή οποιασδήποτε άλλης εδαφικής έκτασης.

Αυτοτελής φόρος στα ενοίκια

Το σχέδιο προβλέπει και αυτοτελή φόρο έως 45% από το πρώτο ευρώ στα ενοίκια. Δηλαδή τα μισθώματα που εισπράττει κάθε χρόνο κάθε ιδιοκτήτης, δεν θα φορολογούνται πλέον μαζί με τα υπόλοιπα εισοδήματά του, βάσει της κλίμακας φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, αλλά είτε κλιμακωτά με τρεις συντελεστές (10%, 30% και 45%) είτε με έναν μόνο ενιαίο συντελεστή 15% ή 20%.

Η πρόταση της κλιμακωτής φορολόγησης πάντως των ενοικίων, αποσκοπεί και να δοθεί ένα κίνητρο για μείωση των ενοικίων, σε όσους επιλέξουν να το κάνουν για να μην φορολογηθούν με επιπλέον φόρο.

Τέλος, από το 2013 θα καθιερωθεί ένας νέος ενιαίος φόρος ακίνητης περιουσίας που θα υπολογίζεται με βάση τη συνολική αντικειμενική αξία της ακίνητης περιουσίας κάθε φυσικού προσώπου και με κλιμακούμενους συντελεστές που θα ξεκινούν από τα επίπεδα του 0,15%-0,25% και θα ξεπερνούν το 2% για πολύ μεγάλες περιουσίες. Και πάλι τότε δεν θα υπάρχει αφορολόγητο όριο, αλλά 7 ή 8 κλιμάκια με ισάριθμους συντελεστές φορολόγησης....



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

KAI ΠΑΛΙ ...ΡΙΓΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΤΙ ΑΓΟΡΑΖΩ ΜΕ 20 ΕΥΡΩ

Έχετε αναλογιστεί ποτέ ποιά είναι η δύναμη ενός χαρτονομίσματος των 20 ευρώ σε κάθε χώρα της Ευρώπης...
Ο Business Insider παρουσιάζει τι μπορεί κανείς να αγοράσει με είκοσι ευρώ σε κάθε μια από τις 17 χώρες της ευρωζώνης...
Οι εκπλήξεις είναι πολλές. Για παράδειγμα, αν σας αρέσει ο πρωινός καφές, ίσως είναι καλύτερα να τον πιείτε στην Πορτογαλία απ'ότι στην Ελλάδα. 

Αναλυτικά οι τιμές:

Καφές: Ελλάδα 7 κούπες - Πορτογαλία 35 κούπες

Αυγά: Ιρλανδία 7 δωδεκάδες - Μάλτα 16 δωδεκάδες

Καλσόν: Βέλγιο 4 ζευγάρια - Σλοβακία 19 ζευγάρια

Εισιτήρια λεωφορείου: Ολλανδία 8 - Σλοβακία 43

Μπύρα (από σουπερμάρκετ): Ιταλία 6 λίτρα - Σλοβακία 20 λίτρα

Τυρί Camembert: Σλοβενία 1.6 κιλά - Βέλγιο 3 κιλά


Εισιτήρια Σινεμα: Ιρλανδία 2 - Σλοβακία 8

Τσιγάρα: Ιρλανδία 2-3 πακέτα - Εσθονία 10 πακέτα

Εφημερίδες: Μάλτα 30 - Κύπρος 11

Ταξί: Ολλανδία 7.2 χλμ - Πορτογαλία 23χλμ

Ελαιόλαδο: Σλοβενία 2 λτρ - Ισπανία 7 λτρ

Μπύρα (σε μπαρ): Πορτογαλία 24 ποτήρια - Σλοβακία 6 ποτήρια

Κόκκινο κρασί: Ιταλία 5 φυάλες - Πορτογαλία 20 φυάλες

Τσάι: Αυστρία 242 φακελάκια - Μάλτα 704 φακελάκια
VIA

Μια αρχαία κατάρα κατάρα που βρέθηκε χαραγμένη πάνω σε ένα ποτήρι στην Πιερία έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχαιολόγων.


Μια αρχαία κατάρα κατάρα που βρέθηκε χαραγμένη πάνω σε ένα ποτήρι στην Πιερία έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχαιολόγων.
  • Στη σπουδαία ανακάλυψη αναφέρθηκε, μιλώντας στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης ο καθηγητής στο ΑΠΘ Γιάννης Τζιφόπουλος. 
 Η ανακάλυψη, που έχει εξάψει το ενδιαφέρον των επιστημόνων, ήρθε στο φως στη Μεθώνη.
Πρόκειται για ένα ποτήρι -ευβοϊκός σκύφος- πάνω στο οποίο βρέθηκε το... αρχαιότερο συμποτικό επίγραμμα, σε τρίμετρο ιαμβικό. Περιέχει μια... κατάρα για όποιον πάρει το ποτήρι του Ακέσανδρου, η οποία είναι χαραγμένη πάνω του, και προφανώς απαγγέλθηκε σε ένα συμπόσιο.

Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους, το ποτήρι αυτό είναι το εντυπωσιακότερο μεταξύ των 191 ενεπίγραφων αγγείων της Υστερης Γεωμετρικής και Αρχαϊκής περιόδου (730-690 π.Χ.), που φέρουν επιγραφές, εμπορικά σύμβολα και χαράγματα και συγκροτούν μια ιδιαίτερη κατηγορία ευρημάτων.

Στη σπουδαία ανακάλυψη αναφέρθηκε, μιλώντας στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης από το βήμα διεθνούς συνεδρίου με θέμα «Ο Ομηρος στη Θεσσαλονίκη. Ωδές, τόποι, εικόνες» ο καθηγητής Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας και Επιγραφικής στο ΑΠΘ Γιάννης Τζιφόπουλος.

Ο καθηγητής κατάφερε να «διαβάσει» την επιγραφή του ποτηριού, ενώ σημείωσε πως αποτελεί το αρχαιότερο στο επίγραμμα ιαμβικού τρίμετρου. «Το κείμενο είναι χαραγμένο με ιδιαίτερη προσοχή και επιμέλεια, αλλά σώζεται μόνο η αρχή και το τέλος και ενδιάμεσα μερικά ακόμη γράμματα» τόνισε και πρόσθεσε: «Αρχίζει με τη δήλωση ιδιοκτησίας και καταλήγει με μια απειλητική φράση: “'Είμαι (το ποτήρι) του Ακεσάνδρου (και όποιος με πάρει) θα χάσει τα μάτια (ή τα χρήματά) του” γράφει» είπε ο κ. Τζιφόπουλος. Σύμφωνα με τον καθηγητή, η απόληξη του κειμένου σε ιαμβικό ρυθμό φαίνεται να αποτελεί προάγγελο μιας άλλης επιγραφής, επίσης ιαμβικού ρυθμού, από την Κύμη της Κάτω Ιταλίας, που χρονολογείται μεταξύ 675-650 π.Χ. «Της Ταταίης είμαι η λήκυθος. Οποιος με κλέψει (ή μου την κλέψει) θα τυφλωθεί» έγραφε το κείμενο



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Την τελευταία εβδομάδα του Νοέμβρη το Αιγίνιο θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ δύο φορές!!!!


Την τελευταία εβδομάδα του Νοέμβρη το Αιγίνιο θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ δύο φορές!!!!
Μία για
το κύπελλο Ελλάδος μεταξύ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ-ΠΑΟΚ και λίγο νωρίτερα για το πρωτάθλημα βόλεϋ λιγκ 2012-2013 με το ματς ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ-ΠΑΟΚ.

Θα ακολουθήσει και η ρεβάνς της Τούμπας για το κυπέλλο Ελλάδος, αλλά θα γίνει Δεκέμβριο...

Παιχνίδια που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των φιλάθλων της ευρύτερης πριοχής



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ MR PARAPONIARIS GOULIS ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΌ.

Οριστικά τέλος για τον mr PARAPONIARIS GOULIS από την ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μετά την ήττα εντός έδρας από τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Ο μέγας Κόουτς ο παραπονιαρης επι το ελληνικοτερον ....τέλος.


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΝ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΝ

ΦΟΥΡΝΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ....ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ PIERIA-GR..

Ο ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΥΜΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ:
"Να συνταχθεί ένα κείμενο που θα εκφράζει την αντίθεση του φορέα με το θάψιμο των αποβλήτων της TOSOH στο Λατομείο Λιτοχώρου..."

Στην συνεδρίαση παρέστησαν 8 από 11 μέλη και βέβαια απουσίαζε ο εκπρόσωπος του Δήμου Δίου - Ολύμπου!!!!!
Διαβάστε ολόκληρη την απόφαση από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ εδώ



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Διακεκριμένος και γνωστός στο Πανελλήνιο κ.Κωνσταντίνος ΧΟΛΕΒΑΣ θα είναι ο επόμενος ομιλητής την προσεχή Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012








 OΔιακεκριμένος και γνωστός στο Πανελλήνιο κ.Κωνσταντίνος ΧΟΛΕΒΑΣ θα είναι ο επόμενος ομιλητής την προσεχή  Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012
στο ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Η Σχολή Γονέων Κατερίνης μέσα από την πολυποίκιλη Θεματολογία της προσπαθεί να δώσει απάντήσεις
και λύσεις στη σύγχρονη Οικονομική και Πνευματική Κρίση που ταλανίζει εδώ και 3 χρόνια την Ελληνική κοινωνία. «Η Ελληνορθόδοξη απάντηση στη
σύγχρονη κρίση» θα είναι το θέμα που θα διαλεχθεί με το ακροατήριο της Σχολής Γονέων ο  κ.Χολέβας. Η είσοδος είναι Ελεύθερη και όπως πάντα οι εκδηλώσεις
γίνονται στο Συνεδριακό Κέντρο της Κατερίνης και ώρα 19:00.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ι. ΧΟΛΕΒΑ
 
Γεννήθηκε στήν Θεσσαλονίκη τό 1957.
Εναι ριστοχος πόφοιτος το Πειραματικο Σχολείου το Πανεπιστημίουθηνν
 
Σπούδασε Δημόσιο Δίκαιο καί Πολιτικές πιστμες στή Νομική Σχολή τοΠανεπιστημίου θηνν.
 
Εναι ρχισυντάκτης το Περιοδικο ΕΚΚΛΗΣΙΑ, πισήμου Δελτίου τςκκλησίας τς λλάδος.
 
Εναι συνεργάτης πολλν φημερίδων καί περιοδικν καί εδικεύεται στάθνικά καί στορικά θέματα καθώς καί στήν νάδειξη καί τεκμηρίωση τςλληνορθοδόξου Παραδόσεως. πό τό 1991 ως τό 1999 ταν τακτικόςρθρογράφος το περιοδικο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ. Σήμεραρθρογραφε στήν μερησία φημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, στά περιοδικά ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ, στό λεκτρονικό περιοδικό ΑΝΤΙΒΑΡΟ καθώς καί σέ πολλά λλα  ντυπα.
 
πό τόν Φεβρουάριο το 1989 εναι τακτικός συνεργάτης το ΡαδιοφωνικοΣταθμο τς κκλησίας τς λλάδος καί το Ραδιοσταθμο τς ερς Μητροπόλεως Πειραις ς  πιμελητής κπομπν καί ς σχολιαστής. Εναιπίσης μέλος τς Εδικς Συνοδικς πιτροπς Πολιτιστικς Ταυτότητος τςκκλησίας τς λλάδος.
 
Τά κυριώτερα βιβλία πού χει συγγράψει εναι:
 
1) «Γιά μιά Δυναμική ξωτερική Πολιτική» , 1994, γιά τό ποο βραβεύθηκεπό τήν λληνική ταιρία Χριστιανικν Γραμμάτων.
 
2) «λληνισμο νόρασις» , Α΄ κδοση 1997, Β΄ κδοση 1998
 
3) « θνική μας ταυτότητα στήν ποχή τς παγκοσμιοποιήσεως», 2001
 
4) «κκλησία καί λληνική Διάρκεια» , 2002, Βραβεο Δοκιμίου ες μνήμην Παναγιώτη Φωτέα.
 
5) « λληνορθόδοξη Παιδεία στόν 21ο αἰῶνα» ( 2007).
 
6) «Στήν Ερώπη ς λληνες» (2010).
 
 
 
Γνωρίζει τήν γγλική, Γαλλική καί ταλική γλσσα.



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΛΕΜΕ ΠΩΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ!!!

ΗΛΙΑΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ.
ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗ. ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΥΖΗΤΕΊΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ...
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΛΕΜΕ ΠΩΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ!!!

Πωλείται...




Aναρτήθηκε από: το-όνομα-σας

ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ΚΙ ΑΡΑΧΝΕΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ....ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ο καλύτερος Πρόεδρος μακράν όλων, του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ήταν ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ κι εκεί δίπλα ο ΑΛΕΚΟΣ ΓΙΟΥΜΙΔΗΣ. Οι πρώτοι των πρώτων κι οι δύο. Ψάχνουμε να βρούμε τον δεύτερο.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ;
Μην ψάχνετε, δεν θα το βρείτε. Και μέσα στο ραδιόφωνο να πάτε, δεν θα μάθετε ποιός είναι ο Πρόεδρος του γιατί απλά εκεί μέσα ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ΚΙ ΑΡΑΧΝΕΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΧΤΙΣΕΙ ΦΩΛΙΑ!

ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ..ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ...Ο ΘΩΜΑΣ ΣΟΛΟΠΟΤΙΑΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Θέση για το τι σκέφτεται να κάνει δεν έχει πάρει και ο πρώην δήμαρχος Κολινδρού Θωμάς Σολοποτιας
που είναι ένα από τα ονόματα που ακούγονται πολύ
Ένα είναι σίγουρο πάντως ότι υπάρχει έντονη κινητικότητα και όσο πλησιάζουμε στις εκλογές θα γίνεται 
μεγαλύτερη.


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Σύντομα και «πιπεράτα»…Βρετανικά!...




 
  Του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου

Η είδηση κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στα Βρετανικά ΜΜΕ και αφορά στην Ειδική Επιτροπή Ελέγχου Δαπανών της Βρετανική Βουλής των Κοινοτήτων η οποία μετά από έλεγχο εντόπισε ότι 19 τιμολόγια εξόδων για 12,900 στερλίνες Αγγλίας (περίπου 16,000 ευρώ) τα οποία είχε καταθέσει ο Βουλευτής του Εργατικού Κόμματος και πρώην «Υπουργός για Θέματα Ευρώπης» κ DenisMacShane ήταν…πλαστά!..

Η πρόταση-συζήτηση τώρα είναι ο κ Denis MacShane να χάσει το δικαίωμα συμμετοχής στην Βρετανική Βουλή των Κοινοτήτων για χρονικό διάστημα 12 μηνών, ενώ από σήμερα το πρωί, όπως ανακοινώθηκε, ανεστάλη η ιδιότητά του ως μέλους του Κόμματος των Εργατικών.
Επειδή, σύμφωνα με τα Βρετανικά πολιτικά δεδομένα, ΔΕΝ είναι δυνατόν η περιοχή στην οποία εκλέγεται να μείνει χωρίς Βουλευτή συζητείται και η πιθανότητα να γίνουν άμεσα επαναληπτικές εκλογές…
Ο ίδιος ο Βουλευτής παραδέχτηκε στα ΜΜΕ ότι η πολιτική του καριέρα έχει…τελειώσει!…
Το ερώτημα, βέβαια, είναι εάν κάτι παρόμοιο έχει συμβεί ή θα συνέβαινε ποτέ σε Έλληνα Βουλευτή (και ζητώντας προκαταβολικά να μην παρεξηγηθώ θα την πω την «κακία» μου – για ένα τόσο Μη-Σοβαρό ποσό) αλλά αυτό είναι θέμα για συζήτηση στην Ελλάδα όπου υπάρχει και η «Βουλευτική Ασυλία» που προφανώς αγνοεί το Βρετανικό Πολιτικό Σύστημα…



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Σταθερές αξίες! Ασυμβίβαστοι!




Όταν μίλαγε η Θώδη με το Θεό, την μπουζουριάσανε... Αυτός κυκλοφορεί ελέυθερος και ξεπουλάει!




Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Για όλα όσα θα ακολουθήσουν...




Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ  ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΕΡΕΔΗΜΑΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ...ΩΔΕΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΕΡΕΔΗΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥΠΡΑΓΜΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.
ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΕΡΕΔΗΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΤΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ......

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ...ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΔΝΑΣ -ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ.



21 μήνες μετά από την ανάληψη των καθηκόντων της σημερινής δημοτικής αρχής θα προσπαθήσουμε
εδώ στο kolindros fire να σας μεταφέρουμε τι ακούγεται και τι γίνεται στον δήμο Πύδνας Κολινδρού.
Ότι έχουν αρχίσει συζητήσεις και ότι έχουν γίνει συναντήσεις από διαφόρους εκλεγμένους συμβούλους
πρώην δημάρχους και φερόμενους ως υποψηφίους δημάρχους είναι κοινό μυστικό στην περιοχή.


Επίσης είναι κοινό μυστικό ότι το κλίμα στο δημοτικό συμβούλιο δεν είναι και το καλύτερο.
Η κόντρα του κυρίου Καλύβα με τον δήμαρχο είναι γεγονός πλέον και ακούγονται πολλά χωρίς
να υπάρχει διάψευση από κανέναν μέχρι τώρα
Επίσης ο κύριος Πολυχρονιδης δεν φαίνεται να έχει και τις καλύτερες των σχέσεων με τον κύριο Πολυζο.
Πολλά ακούγονται για αυτούς που θέλουν να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι στις επόμενες εκλογές.
Από το σημερινό δημοτικό συμβούλιο έχει ακουστεί το όνομα της κυρίας Βασιλειάδου ότι κάνει
σκέψεις για μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα της. Στο πλευρό της φαίνεται να είναι και ο κύριος
Πολυχρονιδης.
Άλλα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι του κυρίου Δημήτρη Χλεμε χωρίς κάτι συγκεκριμένο
καθώς και του Γιώργου Καλύβα.
Έντονη κινητικότητα υπάρχει στο Αιγίνιο όπου την πρόθεση του για μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα
έχει εκφράσει ο Δημήτρης Ζαφείρης καθώς και κάποιος Παπαζογλου (όχι ο γιατρός) για τον οποίο συγνώμη αλλά 
δεν γνωρίζω περισσότερα.
Ένα ακόμα όνομα που έχει ακουστεί είναι του πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας Φώντα Μπαραλιακου.


Aναρτήθηκε από: το-όνομα-σας

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΠΙΕΡΙΑΣ :


ΠΟΥ ΚΗΡΥΞΑΝ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ΣΤΙΣ 6 ΚΑΙ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ
ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ
ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 10 πμ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ
ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5μμ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
 
Έφτασε η ώρα της ανατροπής!
 
      Ο, άγρια ταξικός, προϋπολογισμός του 2013 και το νέο πακέτο μέτρων δεν θα περάσουν. Δεν πρέπει να περάσουν, διότι μετατρέπουν τη χώρα σε οικονομική και κοινωνική «έρημο», «βιάζουν» τη δημοκρατία και την αξιοπρέπεια των πολιτών και αφαιρούν την ελπίδα από το λαό. Μας οδηγούν πολλές δεκαετίες πίσω, χωρίς φάρμακα και δημόσια περίθαλψη, χωρίς σχολεία και πανεπιστήμια, χωρίς μέλλον, με ατελείωτες στρατιές ανέργων, αυτοχείρων και απελπισμένων.
    Τα μέτρα των 11 δις του προϋπολογισμού του 2013 και το συνολικό «πακέτο» του μεσοπρόθεσμου προγράμματος για την περίοδο 2013-2016, ύψους 18,9 δισ. ευρώ, «στάζουν αίμα»: «ακρωτηριάζουν» μισθούς και συντάξεις, κοινωνικά επιδόματα και εργασιακά δικαιώματα, κατεδαφίζουν το δημόσιο σύστημα υγείας και κορυφώνουν την κοινωνικά βάρβαρη φοροεπιδρομή σε βάρος του ελληνικού λαού, την ίδια στιγμή που αφήνουν στο απυρόβλητο τους «έχοντες και κατέχοντες».
   Η τρικομματική, μνημονιακή συγκυβέρνηση, σε αγαστή συνεργασία με την τρόϊκα, ετοιμάζεται να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στην ελληνική κοινωνία. Στο χέρι μας είναι να τους σταματήσουμε. Να ανατρέψουμε τις πολιτικές τους!

    Η ανατροπή των μέτρων και των μνημονίων, καθώς και της τρικομματικής κυβέρνησης που τα προωθεί, είναι όχι μόνο θέμα πρώτης προτεραιότητας αλλά και όρος επιβίωσης για όλους και όλες μας.
Τώρα που η βαρβαρότητα μάς έχει περικυκλώσει δεν έχουμε άλλη επιλογή από τη ρήξη.               
Ή ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΟΙ -ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Κ. ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ ΠΕΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ...ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ?


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑSΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!....Κ.ΒΟΥΛΕΥΤΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ....

Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Κ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ.




ΜΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΑΚΟΜΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ....ΥΠΟΣΧΟΜΕ ΝΑ ΦΥΛΑΤΩ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ....ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...

Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙON 

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ ΣΙΑΜΑΓΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ....ΓΙΝΟΝΤΑΙ;;;; ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Εκλογές των Καθηγητών όλης της χώρας. Εκλογές και στην Πιερία χωρίς Θόδωρο Σιαμάγκα; Γίνεται αυτό ρε γ@μώτο μου;
ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ ΣΙΑΜΑΓΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ....ΓΙΝΟΝΤΑΙ;;;; ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Πως κι έτσι αδερφέ;
Πως και δεν είναι πουθενά το όνομα σου; ή μήπως είναι και δεν το είδα;;;; 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ....ΕΣΚΑΣΕ ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ..

ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΝΔΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ...ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΡΩΕΙ ΠΟΡΤΑ....ΤΟ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΝΕ ΠΡΩΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΒΑ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ..
ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ........ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ..


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ...ΚΑΝΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ...ΒΛΕΠΟΥΜΕ!

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ.....

Ο Δημήτρης Ελευθεριάδης υποψήφιος Πρόεδρος στην ΕΠΣ Πιερίας κι ο φίλος του Ηρακλή Δασιόπουλος στον ΑΘΛΗΤΙΚΟ 106,7 του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ON AIR εν μέσω της εκπομπής του Χρήστου Αποστολίδη,, ραδιοφωνικού παραγωγού.....
Για πρόεδρος στην ΕΠΣ Πιερίας θα βάλει υποψηφιότητα ο πρώην ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ. Αυτό είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο και βέβαιο.
Έχει ήδη και 7 συμβούλους ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ του παραγοντικού ποδοσφαίρου της Πιερίας! Τι θα γίνει όμως όταν ο ΚΑΝΑΡΗΣ ο ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ σηκώσει ...ψηλά την μπάλα;
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ ξέρει ....εκλογές!
Ο Ελευθεριάδης ήταν ο πρώτος σε σταυρούς σύμβουλος του την προηγούμενη φορά, τώρα όμως;;;
Τώρα τι θα βγάλει από το καπέλο ο ταχυδακτυλουργός;
ΚΑΝΑΡΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ...ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ...ΒΛΕΠΟΥΜΕ!
Η ΜΑΧΗ ΑΡΧΙΣΕ!

ΟΙΚΟΔΟΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΒΓΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ, ΣΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ!


ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ΤΡΙΤΗ 6/11 10:30 πμ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 7/11 6:00 το απόγευμα ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ - ΠΛΑΤΑΝΙ
συνάδελφε,

Μέρα με την ημέρα η καθημερινότητα μας χειροτερεύει. Εμείς και οι οικογένειές μας βιώνουμε τις συνέπειες της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης για την οποία εμείς δεν ευθυνόμαστε. Η τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, χτυπούν συνολικά την εργατική τάξη, μαζί και εμάς, για να σώσουν τα κέρδη των μονοπωλίων, των επιχειρηματικών ομίλων, τσακίζοντας κυριολεκτικά δικαιώματα και κατακτήσεις μας.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ:

Αυξάνουν τα όρια συνταξιοδότησης στα 67 για να μην δούμε ποτέ σύνταξη, μας κλέβουν το εποχικό επίδομα μέσα από την κατάργησή του, απελευθερώνουν το ωράριο και τις μέρες εργασίας για να δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ όλες τις μέρες, υπονομεύουν τις κλαδικές μας συμβάσεις για να μας δίνουν μισθούς πείνας.
ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΙΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΙΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΝΑΨΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΡΔΩΝ.
ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ.


ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ - ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ
ΓΙΑ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ

Ο κλάδος μας έχει μεγάλη ιστορία ταξικών αγώνων. Η ομοσπονδία μας(Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας), που συσπειρώνεται στο Π.Α.ΜΕ., από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε η καπιταλιστική οικονομική κρίση μπήκε μπροστά στον αγώνα, προσπαθώντας να οργανώσει στα σωματεία όλους τους οικοδόμους της χώρας και να παλέψουν για άμεσα μέτρα ανακούφισής τους.

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ - ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ!
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΦΙΛΟΛΑΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ-Ε.Ε.!

ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ:

  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΩΝ 5 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ.
  • ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΕΡΓΟ ΟΙΚΟΔΟΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.
  • ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 1.400 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΕΡΓΟ ΟΙΚΟΔΟΜΟ.
  • ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΚΡΙΣΗ - ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ(ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ).
  • ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΝΕΡΓΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ,

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ, Η ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ (ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ) ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΡΟΜΟΣ ΦΙΛΟΛΑΙΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ - ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!
ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»!

ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Τηλ. Επικοινωνίας: 6997257481



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ...ΣΑΚΟΥΛΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ 72 ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ;

Γιατί ρε συ Δήμαρχε δύο ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΗΜΒΟΥΛΙΑ στην Κατερίνη Δευτέρα και Τετάρτη κατά ...ριπάς;
Έχεις βάλει δύο Δημοτικά Συμβούλια και το δεύτερο της Τετάρτης έχει 72 θέματα! πω πω πω
ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ...ΣΑΚΟΥΛΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕ 72 ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ;

ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ της ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ...ΑΠΕΘΑΝΕ, ΤΟ PIERIA-GR ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Εμείς εδώ η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του PIERIA-GR θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δίνετε τα τόσα και τόσα χρόνια που είμαστε εδώ κοντά σας.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ Η ΠΙΕΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ...ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ!
ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ της ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ...ΑΠΕΘΑΝΕ, ΤΟ PIERIA-GR ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Δεν θα σας ...πουλήσουμε ποτέ!
Δεν θα σας ...αφήσουμε στην τύχη σας και ...βορά στα θηρία της κάθε λογής οικονομικής εξουσίας!
Δεν θα σας ...πικράνουμε!
Δεν θα σας ...αδειάσουμε!
ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ, ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ...ΕΣΕΙΣ!
Η δύναμη μας είστε εσείς όλοι εκεί έξω και τα καλά λόγια που μας λέτε!
Αυτά τα λόγια που μας στηρίζουν και μας δίνουν δύναμη για το αύριο!
ΣΑΣ 1000ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΝ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΝ

Μέτα από 4 μήνες, η διοίκηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κατερίνης πλήρωσε τους εργαζόμενους…




Από ότι μαθαίνουμε, οι εργαζόμενοι διοργανώνουν γλέντι από τη χαρά τους.


Αρνιά στη σούβλα, κρασιά και όλα τα καλούδια!


Δεν ξέρουν που να τα πρωτοξοδέψουν…


Επίτιμος καλεσμένος φυσικά, ο πάντα χιουμορίστας, Πρόεδρος της επιχείρησης
κ. Λεμονόπουλος.


Γιατί μόνο σαν αστείο μπορούμε να εκλάβουμε την καταβολή ενός μισθού ενώ οφείλονται τέσσερις!!!


Κύριε Λεμονόπουλε

Πρέπει να σταματήσετε να βλέπετε τους εργαζόμενους σαν κουμπαρά… όποτε θυμάστε να ρίχνετε κάτι μέσα…

Οι εργαζόμενοι δεν ζητούν ελεημοσύνη… ζητούν τα δεδουλευμένα τους.



Aναρτήθηκε από:ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ

Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ...ΠΑΘΩΝ, Ή ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;


Εβδομάδα που κρίνει την Ελλάδα του αύριο
Τα ανησυχητικά μηνύματα από Ευρώπη για την ψηφοφορία της Τετάρτης, οι αριθμητικοί συσχετισμοί, οι προβλέψεις του Μαξίμου για το αποτέλεσμα και τα σενάρια της επόμενης μέρας
Picture 0 for Εβδομάδα που κρίνει την Ελλάδα του αύριο

Είναι τόσο πολλές οι φορές που, σε αυτά τα δυόμιση πέτρινα χρόνια του μνημονίου, ο δημοσιογραφικός λόγος έχει χρησιμοποιήσει το επίθετο «κρίσιμος» για να περιγράψει έναν μήνα, μία ημέρα, μία ψηφοφορία, μία συνεδρίαση, μία σύσκεψη.

Η εβδομάδα που ξεκινάει, σήμερα, ωστόσο, δικαιολογεί στα σίγουρα έναν τέτοιο χαρακτηρισμό. Και τούτο διότι οι αποφάσεις που θα λάβει το πολιτικό σύστημα από την Τετάρτη μέχρι την Κυριακή, θα διαμορφώσουν το πλαίσιο, έτσι ή αλλιώς, για καλό ή για κακό (μάλλον, για κακό ή λιγότερο κακό), του πώς θα ζούμε τα επόμενα χρόνια. Η κοινωνία, πάντως, έχει φθάσει στα όρια της, δεν αντέχει άλλο, ζητάει προοπτική...

Σήμερα κατατίθεται στη Βουλή, σε ένα άρθρο, το Πολυνομοσχέδιο και το νέο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής, σε συνθήκες πρωτοφανούς πολιτικής ρευστότητας. Αύριο εισάγεται στην Επιτροπή Οικονομικών προς επεξεργασία και την Τετάρτη στην Ολομέλεια του –περικυκλωμένου από χιλιάδες διαδηλωτές- ελληνικού κοινοβουλίου προς ψήφιση.

Με δεδομένη την άρνηση της ΔΗΜΑΡ να υπερψηφίσει το νέο πακέτο, εφόσον έρχεται σε ένα άρθρο και περιλαμβάνει τα εργασιακά, η κυβέρνηση δεν μπορεί να ελπίζει σε μία άνετη πλειοψηφία που θα ισοδυναμούσε με ένα αποφασιστικό μήνυμα προς τους Ευρωπαίους εταίρους.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός είναι ιδιαίτερα ανήσυχος από χθες το βράδυ, όταν του διαμηνύθηκε από Βερολίνο και Βρυξέλλες ότι σε περίπτωση οριακής πλειοψηφίας δεν θα εκταμιευτεί το σύνολο της δόσης των 31,5 δισ.ευρώ, αλλά ένα μέρος αυτής.

Εάν κάτι τέτοιο επαληθευτεί, στην κυβέρνηση φοβούνται δριμείες αντιδράσεις στο εσωτερικό μέτωπο που μπορεί να πυροδοτήσουν μεγάλη ένταση σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο.

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται ότι η Πέμπτη θα ξημερώσει ως μία πολύ διαφορετική μέρα για την πολιτική σκηνή του τόπου. Αυτή τη στιγμή παίζουν όλα τα σενάρια, από ανασχηματισμό με έντονο φιλοευρωπαϊκό και τεχνοκρατικό προφίλ μέχρι πρόωρες εκλογές-τις οποίες ζήτησε χθες, για πρώτη φορά με τόσο καθαρό τρόπο, ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ενδεικτικά των ανακατατάξεων που επίκεινται είναι το χθεσινό κλείσιμο του ματιού του κ. Τσίπρα προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ που σκέφτονται να καταψηφίσουν, αλλά και το άνοιγμα του Αντώνη Σαμαρά στην «κεντρώα-εκσυγχρονιστική» τάση του ΠΑΣΟΚ.

Την Πέμπτη ξεκινάει στην Ολομέλεια και η συζήτηση επί του προϋπολογισμού, για να ολοκληρωθεί την Κυριακή τα μεσάνυχτα με ονομαστική ψηφοφορία. Η ΔΗΜΑΡ, παρά τις αρχικές επιφυλάξεις, που αποκάλυψε πρώτη η Voria.gr, τελικά φαίνεται ότι θα υπερψηφίσει τον προϋπολογισμό, μετά τη δέσμευση του πρωθυπουργού για συμπερίληψη ρήτρα αποκατάστασης των αδικιών μόλις η χώρα καταφέρει να πετύχει πλεονάσμα. Αλλά, η Κυριακή, παρότι απέχει μόλις έξι μέρες, σήμερα μοιάζει πολύ μακρινή.

Οι αριθμητικοί συσχετισμοί

Μετά τις διαγραφές και τις ανεξαρτητοποιήσεις, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αθροίζουν 159 βουλευτές. Τα βλέμματα στρέφονται κυρίως προς Ιπποκράτους μεριά, παρότι και στη Συγγρού φοβούνται μία-δύο περιπτώσεις «δυσάρεστών εκπλήξεων» της τελευταίας στιγμής.  Το άλλοτε κραταιό ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε φάση πλήρους αποσύνθεσης και, από τους 32 βουλευτές του, ο ένας(Θ.Παραστατίδης) έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι θα καταψηφίσει το νέο πακέτο, ενώ τουλάχιστον άλλοι πέντε είναι ύποπτοι για ανταρσία(Σκανδαλίδης, Κουτσούκος, Τζάκρη, Μπόλαρης και Δριβελέγκας). Στον αντίποδα, υπάρχουν δύο βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, Οικονόμου και Ψαριανός, που δεν αποκλείεται να σπάσουν την κομματική γραμμή και να ψηφίσουν «ναι».
Στο Μαξίμου λένε ότι το χειρότερο σενάριο βγάζει πλειοψηφία 152 βουλευτών και το καλύτερο 158 βουλευτών. Όλα αυτά εάν η ΔΗΜΑΡ επιλέξει «παρών» οπότε χρειάζεται η πλειοψηφία των 151.  Εάν απόσχει, ο πήχης της απαιτούμενης πλειοψηφίας πέφτει στους 142 βουλευτές. Αλλά, ακόμα κι έτσι, στο Μαξίμου ούτε που θέλουν να σκέφτονται για πλειοψηφία κάτω των «151», διότι, κατά τα ψέματα, μία μόνο κατά νόμο, τυπική , πλειοψηφία δεν θα μπορέσει να συγκρατήσει το τσουνάμι των αντιδράσεων που θα προκληθούν.