PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Άφαντοι 33.000 συνταξιούχοι στην απογραφή του ΙΚΑ...





Σε 33.000 ανέρχεται ο αριθμός των συνταξιούχων του ΙΚΑ που δεν προσήλθαν για απογραφή και δεν θα λάβουν αυτό το μήνα σύνταξη.
Οι έλεγχοι συνεχίζονται για να διαπιστωθεί σε ποιες ...
περιπτώσεις συντάξεις καταβάλλονται για χρόνια σε νεκρούς και ήδη περίπου 250 υποθέσεις έχουν πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης, σύμφωνα με Το Έθνος.

Η απογραφή στο ΙΚΑ γίνεται για δεύτερη χρονιά και πέρσι είχε διαπιστωθεί πως 7.000 συντάξεις καταβάλλονται σε ασφαλισμένους «φαντάσματα». Σε 3.500 περιπτώσεις έχει διαπιστωθεί ο θάνατος του συνταξιούχου, ενώ ελέγχονται και οι υπόλοιπες 3.500 υποθέσεις.

Από σήμερα, Δευτέρα, οι δικαιούχοι σύνταξης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, του ΕΤΕΑΜ και του ΤΑΠΙΛΤ που δεν έχουν απογραφεί, θα μπορούν να καταγράφονται στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ τόπου κατοικίας. Εκεί θα παραλάβουν ειδική εντολή πληρωμής της σύνταξής τους, η οποία θα εξοφλείται στα ταμεία των υποκαταστημάτων.

Την ίδια διαδικασία μπορούν να ακολουθήσουν από την Παρασκευή οι δικαιούχοι σύνταξης του ΤΑΠ-ΟΤΕ που δεν προσήλθαν να απογραφούν...



Aναρτήθηκε από: ΛΑΓΙΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ

Η ΔΕΗ παρέχει ασθενοφόρο στους ηλεκτρόπληκτους πελάτες της!...





Αριστείδου 5-7 στην Αθήνα.
 Ένα από τα 2-3 (εναπομείναντα)ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ κέντρα πληρωμής λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος, που συνοδεύονται από ...ΧΑΡΑΤΣΙ.
Πολυκοσμία ΠΑΝΙΚΟΣ-ΧΑΟΣ-ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ. Ανάμεικτα αισθήματα και καταστάσεις σε "συνδρομητές" που κρατούν ...
τρομοκρατημένοι στα χέρια λογαριασμούς, που έχουν σταμπαρισθεί ΔΙΑΓΩΝΙΑ με  μεγάλα BOLD γράμματα "ΠΡΟΣ ΔΙΑΚΟΠΉ".
Ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούν την σωστή αίθουσα, και την σωστή ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ουρά για να βγάλουν άκρη. Κι επειδή οι αυθεντίες της ΔΕΗ δεν προνόησαν να αριθμήσουν η να βάλουν μια ταμπέλα με το αντικείμενο της κάθε αίθουσας, οι "πληροφοριοδότες της επιχείρησης κατευθύνουν τον κόσμο λέγοντας τους να απευθυνθούν στο "Βάθος Δεξιά" η "Πρώτη πόρτα ΑΡΙΣΤΕΡΑ"!!!
Κι επειδή τα εγκεφαλικά και λιποθυμίες είναι αναπόφευκτες, η παρουσία του ασθενοφόρου εντός του ... διαδρόμου, μάλλον κρίνεται δικαιολογημένη...



Aναρτήθηκε από: ΛΑΓΙΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ

ΕΣΠΑ: ΔΥΟ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ








    Γράφει ο Ξενοφών Ε. Μπαραλιάκος
                                 Οικονομολόγος
  

   Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα τούτη την εποχή τις γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά, αφού τις βιώνουμε καθημερινά. Δεν υπάρχει συνεπώς λόγος να αναφερθούμε σε λεπτομέρειες, ούτε και να κοιτάξουμε πίσω για το πώς φτάσαμε εδώ, ή αν θα μπορούσαμε να είμαστε σε καλύτερη μοίρα. Που σαφώς και θα μπορούσαμε!
Αξίζει όμως να επικεντρωθούμε στο σημαντικό, ίσως και μοναδικό εργαλείο για ρευστότητα και ανάπτυξη, αυτή τη στιγμή, που δεν είναι άλλο από το Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς, το ΕΣΠΑ.

Το δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι ότι υπάρχουν περίπου 15 δισ. ευρώ για την Ελλάδα στα Ευρωπαϊκά ταμεία στα πλαίσια του ΕΣΠΑ που δυστυχώς είναι «παγωμένα» και αναξιοποίητα. Χρήματα που θα μπορούσαν να δώσουν πολύτιμη ρευστότητα στην αγορά και χιλιάδες θέσεις εργασίας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων από το σύνολο των 24,3 δισ. Ευρώ για την περίοδο 2007-2013, μόλις τα 9,2 δισ. ευρώ, δηλαδή περίπου το 38% έχει αξιοποιηθεί και καταβληθεί για έργα στην Ελληνική επικράτεια.
Οι λόγοι της καθυστέρησης είναι λίγο-πολύ γνωστοί (γραφειοκρατία, χρονοβόρες διαδικασίες έγκρισης, δικαστικές επιπλοκές, κτλ), που όμως το τελευταίο διάστημα διαφαίνεται μια διάθεση να ξεπεραστούν με ταχείς ρυθμούς και μεταρρυθμίσεις.
Ένα εξίσου σημαντικό πρόβλημα είναι η έλλειψη ρευστότητας των τραπεζών, οι οποίες, μετά το κούρεμα (PSI), δεν διαθέτουν τα απαραίτητα χρήματα για να προχωρήσουν στη δανειοδότηση των ιδιωτικών επιχειρηματικών σχεδίων που εντάσσονται στο ΕΣΠΑ. Με αποτέλεσμα να έχουν σταματήσει και τα Υπουργεία να προκηρύσσουν προγράμματα, που είναι ήδη έτοιμα.
Αναγκαστικά όλοι περιμένουν την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και την εκταμίευση της δόσης από την Τρόικα, προκειμένου τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να μπορέσουν να ξεκινήσουν να χρηματοδοτούν την αγορά και να υποστηρίξουν δανειακά τις επενδύσεις. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι μόνο η χρηματοδότηση των τεσσάρων μεγάλων αυτοκινητοδρόμων «Αιγαίου», «Κεντρικής Ελλάδος», «Ολυμπία Οδός» και «Ιωνία Οδός», μπορούν να δημιουργήσουν έως και 60.000 θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα.
Τη σπουδαιότητα της ενεργοποίησης και της άμεσης αξιοποίησης των χρημάτων του ΕΣΠΑ αποδεικνύει και εμπράκτως το Υπουργείο Ανάπτυξης, καθώς τις τελευταίες ημέρες πήρε δυο αποφάσεις που δείχνουν την αποφασιστικότητα για άμεση ενίσχυση της ρευστότητας στην αγορά .
Η πρώτη απόφαση αφορά στην αύξηση της δημόσιας δαπάνης κατά 51,2 εκατ. Ευρώ (από τα αρχικά 72 εκατ. ευρώ σε 123,2 εκατ. ευρώ) του επιχειρηματικού προγράμματος «Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων» του ΕΣΠΑ 2007-2013, που σαν στόχο έχει την στήριξη των επιχειρήσεων και της απασχόλησης. Έτσι, σε αυτό το πρόγραμμα εντάχθηκαν 3.207 νέες επιχειρήσεις, πέρα από τις 2.228 που είχαν αρχικά ενταχθεί.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο στην Πιερία υπολογίζεται ότι από το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα «πέσει» άμεσα ρευστό χρήμα της τάξεως των 2,4 εκατ. ευρώ (εγκρίθηκαν περί τις 80 επιχειρήσεις).
Και η δεύτερη απόφαση έχει να κάνει με την αναθεωρημένη πρόταση που κατέθεσε στην Κομισιόν την προηγούμενη εβδομάδα ο Υπουργός κ.Κωστής Χατζηδάκης, για την ανακατανομή των πόρων του ΕΣΠΑ υπέρ των προγραμμάτων για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Με την αναθεώρηση δίνεται έμφαση σε τρεις τομείς:
α) Στη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μέσω του νέου κύκλου προκήρυξης κρατικών ενισχύσεων για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας τους.
β) Στη στήριξη της παραγωγικής επιχειρηματικότητας, μέσω του νέου Επενδυτικού Νόμου.
γ) Στη στήριξη του εξαγωγικού χαρακτήρα των Ελληνικών επιχειρήσεων.

Οι αποφάσεις αυτές δείχνουν αφενός την διάθεση για να παρακαμθούν οι αρτηριοσκληρώσεις του παρελθόντος και αφετέρου ότι η ηγεσία του Υπουργείου έχει πιάσει το σφυγμό της αγοράς και φαίνεται διατεθειμένη να βρει λύσεις στις σημερινές δύσκολες συνθήκες, που έχουν αλλάξει δραματικά από τότε που σχεδιάστηκε το ΕΣΠΑ 2007-2013 (το 2005-2006), ώστε να αξιοποιηθεί στο έπακρον και το τελευταίο λεπτό του ευρώ των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Ξενοφών Ε. Μπαραλιάκος
Οικονομολόγος
Πολιτευτής ΝΔ Πιερίας
fbaraliakos@gmail.com



Aναρτήθηκε από: ΛΑΓΙΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Αυτή είναι η ωμή αλήθεια. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αυτές είναι φωτογραφίες μέσα από την πανεπιστημιούπολη Θεσσαλονίκης. Είναι οι χώροι που κινούνται οι φοιτητές και κανείς δεν ενδιαφέρεται. Ένοχοι όλοι εμείς. Κι αυτοί φυσικά. Η παιδεία όμως, έχει διαφορετική αφετηρία από αυτή που έχουμε στο μυαλό μας. Έτσι δεν είναι;





Aναρτήθηκε από: ΑΓΙΑΝΝΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ


Υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά ενδιαφέρονται να πουλήσουν τα υπάρχοντα τους. Θα σας παρακαλούσα να δώσετε την προσοχή σας και να συμβάλλεται κι εσείς στην πώληση που προσπαθεί να πραγματοποιήσει πωλητής.






Aναρτήθηκε από: Αγιαννίτης Βασίλειος

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ PIERIA-GR



Aναρτήθηκε από: ΛΑΓΙΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ PIERIA-GR



Aναρτήθηκε από: ΛΑΓΙΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ

Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΕ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ,



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ PIERIA-GR



Aναρτήθηκε από: ΛΑΓΙΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΟ..

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ PIERIA-GR ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΟ.




Aναρτήθηκε από: ΛΑΓΙΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ

Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΥΛΙΑΣ.




ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΟ
Aναρτήθηκε από: ΛΑΓΙΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ

ξεκίνησε το πρωτάθλημα junior η ‘’ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ’’ με Νίκη απέναντι στον Πιερικό






Aναρτήθηκε από: ΛΑΓΙΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ

ΑΗΤΗΤΗ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ OLYMPIAN F.C. ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΕ 7 - 0 ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ. (2002)






Aναρτήθηκε από: ΛΑΓΙΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ

ΣΤΗΝ "ΕΚΑΒΗ" ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


  Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, θα πραγματοποιήσει την τελετή απονομής πτυχίων στου Εθελοντές του Τμήματος του, το Σάββατο 03 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης «ΕΚΑΒΗ».



Aναρτήθηκε από: ΛΛΓΙΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ

Η ”Γιορτή τσίπουρου” από τον Σύλλογο Ανατολικορωμυλιωτών Κορινού

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ...PIERIA-GR




Aναρτήθηκε από: ΛΑΓΙΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ

Η ”Γιορτή τσίπουρου” από τον Σύλλογο Ανατολικορωμυλιωτών Κορινού.ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ PIERIA-GR


 πραγματοποιήθηκε και φέτος η ”Γιορτή τσίπουρου” από τον Σύλλογο Ανατολικορωμυλιωτών Κορινού στην πλατεία Ανατολικής Ρωμυλίας.
Η αναβίωση της απόσταξης του τσίπουρου από τον Σύλλογο Ανατολικορωμυλιωτών Κορινού, είναι ένα έθιμο που κρατάει χρόνια και το οποίο έχει καταξιωθεί στα πολιτιστικά δρώμενα της Δημοτικής Κοινότητας Κορινού. Απόδειξη ότι το τιμούν με την παρουσία τους όχι μόνο τα μέλη του Συλλόγου, αλλά πολλοί ακόμα φίλοι και από άλλες περιοχές, που έχουν συνηθίσει να μετέχουν, κάθε χρόνο τέτοια εποχή, στο παραδοσιακό δρώμενο, αλλά και στο τρικούβερτο γλέντι που το συνοδεύει.

Η τελετουργία της παρασκευής του τσίπουρου, του παραδοσιακού αλκοολούχου ποτού, που συνδέεται άρρηκτα με την ζωή των ανατολικορωμυλιωτών, είναι ανεπανάληπτη και μοναδική. Η σημασία του υπήρξε σημαντική και στην κοινωνική ζωή, καθώς αποτέλεσε το αναγκαίο συμπλήρωμα κάθε κοινωνικής εκδήλωσης.
Την μυσταγωγία της παρασκευής γνήσιου Ανατολικορωμυλιώτικου τσίπουρου επανέλαβε και φέτος ο Σύλλογος, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012, στο παραδοσιακό καζάνι της Ανατολικής Ρωμυλίας.
  Σήμερα Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 στην πλατεία Ανατολικής Ρωμυλίας παρευρέθηκε πολύς κόσμος και διασκέδασε με άφθονο δωρεάν τσίπουρο και αυθεντική  παραδοσιακή Ανατολικορωμυλιώτικη μουσική, με τους
Νίκο Μπόζογλου στο ακορντεόν
Μαρίνα Ζωγράφου στο τραγούδι
Γιάννη Μαυρίδη στο νταούλι
Γιώργο Δρικούδη στα πλήκτρα
Τριαντάφυλλο Κωνσταντινίδη στη γκάιντα



Aναρτήθηκε από: το-όνομα-σας

ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ ΕΦ΄ ΟΠΛΟΥ ΛΟΓΧΗΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΑΣ...


Ο Ανέστης Μυστρίδης ο πολιτευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην Πιερία μου, είναι και πάλι στον αγώνα.... Στον αγώνα της συλλογής υπογραφών του κόμματος, κατά του μνημονίου, με το οποίο δρα και προσφέρει. Ο πολιτικός της Πιερίας ήταν στις εκλογές η μεγάλη έκπληξη και όλοι σίγουρα περιμένουν από αυτόν το κάτι περισσότερο. Ο Ανέστης είναι ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ και εκεί στην περιοχή των ΑΣΤΙΚΩΝ την λαϊκή αυτή συνοικία της Κατερίνης τον ξέρουν κι οι ...πέτρες! Τώρα ετοιμάζεται και σίγουρα αν έρθει το ξαφνικό των ....ξαφνικών εκλογών εκείνος θα είναι ΕΦ΄ ΟΠΛΟΥ ...ΛΟΓΧΗΝ!!!

Aναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΙΟΝ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΝ

ΤΟ PIERIA-GR ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΟ.

ΕΝΑΣ "ΚΟΥΚΟΣ" ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΜΠΡΟΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ, ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;;;;


Ο Υπ. Βουλευτής τότε και Νυν Βουλευτής Πιερίας και πάλι, Κώστας Κουκοδήμος, μας έλεγε τότε πως η Ελλάδα θα τα καταφέρει... κι ότι μπορούμε και διαφορετικά. Τι λέτε; Είχε δίκιο μετά από τόσους και τόσους μήνες; Τι λέτε; Είναι η Ελλάδα σε τροχιά του να τα καταφέρει; Μπρούλε λέτε τώρα και διαφορετικά; Πως; Μα βέβαια μπορούμε δίχως φράγκο στην τσέπη, δίχως γάλα και δίχως ψωμί να τα καταφέρουμε; Ο Κούκος λέει πως μπορούμε. Κι όπως έλεγε ένας φιλαράκος μου, το σφίξε κι άλλο το ζωνάρι, θα μας κάνει ...στυλάκι! Τι μποντιλάιν κι έτσι χα χα χα

Aναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΙΟΝ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΝ

Την τρίτη σέρη νίκη πέτυχε η ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ (Κ 17) απένατι στον γηπεδούχο Α.Ο.ΚΑΡΥΩΝ και έτσι έκανε το 3x3. Το παιχνίδι διεξήχθει στο γήπεδο της Μηλιάς.



Την τρίτη σέρη νίκη πέτυχε η ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ (Κ 17) απένατι στον γηπεδούχοΑ.Ο.ΚΑΡΥΩΝ και έτσι έκανε το 3x3. Το παιχνίδι διεξήχθει στο γήπεδο τηςΜηλιάς.
Το σκόρ για την ομάδα των ΠΟΝΤΙΩΝ άνοιξε στο 12' ο Γ. Λάμπρου με σουτ και αφού η μπάλα βρήκε σε σώμα αμυνόμενου κατέληξε στα δίχτυα κι ετσι εγινε το0-1.
Στο 55' ύστερα απο κόρνερ του Ν. Φορτομάρη ο Γ. Πουλικίδης με κεφαλιά γράφει το 0-2.
Το 0-3 έγινε στο 68' απο τον έμπηρο Χ. Ουσταμπασίδη με σουτ εκτός περιοχής στο Γ' της έστίας.
Στο 85' ο Σ. Μαγούδης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με σουτ
στην κίνηση μετα απο σένρα του Γ.Τσιγκαρόπουλου έκανε το τελικό 0-4. 
Οι παίκτες της ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ (Κ 17) είχαν δύο δοκάρια και έχασάν πολλές ευκαιρίες για να διευρύνουν κι άλλο το σκόρ αλλά σε πολλές περιπτώσεις στάθηκαν άτυχοι.

Σύνθεση ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ (Κ17):
ΒΑΒΑΤΣΙΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΦΟΡΤΟΜΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ,
ΣΚΟΥΡΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΠΟΥΛΙΚΗΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣΑΔΑΜ, ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ( 75'ΤΣΙΓΓΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ), ΒΡΟΧΑΡΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΜΑΓΟΥΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΛΑΜΠΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, ( 80' ΚΟΥΛΟΥΚΟΥΡΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ )
ΚΟΥΚΟΥΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ( 60'ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ) .



Aναρτήθηκε από: ΛΑΓΙΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ

συλλογή τηγανέλαιου στις 27.10 στο χώρο της εμποροπανήγυρης



Image 




  Το τηγανέλαιο δεν το πετάμε στο νεροχύτη ούτε στα σκουπίδια! Το μαζεύουμε και το παραδίνουμε!
Φέρτε τα μεταχειρισμένα μαγειρικά λάδια που έχετε συγκεντρώσει, στην επόμενη διανομή αγροτικών προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» 27 Οκτωβρίου 2012, στο χώρο της εμποροπανήγυρης Κατερίνης. Εκεί, κατά τη διάρκεια της διανομής αλεύρων, θα έχετε τη δυνατότητα να παραδώσετε προς ανακύκλωση τα τηγανέλαια που έχετε συγκεντρώσει.



Aναρτήθηκε από: ΛΑΓΙΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ

ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΓΙΝΟΜΑΙ ΤΟ ...ΚΡΑΤΟΣ;


Δεν ξέρω τι λέτε εσείς. Εγώ λέω πως "υποκλίνομαι" μπροστά σ αυτά τα παιδιά. Τα παιδιά της ΔΙΣΩΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ. Σ αυτούς τους εθελοντές που κάνουν πολλές φορές αυτό που θα έπρεπε να κάνει αυτό το ...κ#$#@κράτος! Αυτό το κράτος που τελευταία μας γυρίζει την πλάτη. Εμείς όμως εκεί, όπως αυτά τα παιδιά. Εμείς θα βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίση, κι όχι οι πολιτικοί. Αυτό φαίνεται πως λένε αυτοί οι άνθρωποι, καθώς δεν περιμένουν από το κράτος αλλά αυτοί γίνονται το ίδιο το ...κράτος! ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΓΙΝΟΜΑΙ ΤΟ ...ΚΡΑΤΟΣ; Νομίζω πως αυτή είναι η αλήθεια τους. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ.....

Aναρτήθηκε από: TON ΔΗΜΗΤΡΙΟΝ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΝ

ΟΙ NEFELES Ή ΟΙ "ΝΕΦΕΛΕΣ" ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ

Και να που στη ζωή μας ήρθε μιά ακόμα γυναικεία ομάδα. Μιά ακόμη ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ στην Πιερία, μετά την άλλη που εδώ και καιρό υπήρχε. Την άλλη που ο ....άλλος δεν μου επιτρέπει να ασχοληθώ αν δεν πάρω άδεια... Τι λε ρε μεγάλε.... Να όμως που ήρθε στη ζωή μας μια νέα ομάδα για γυναικείο ποδόσφαιρο. Και το όνομα αυτής NEFELES....  Έ ΌΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, γιατί NEFELES κι όχι "ΝΕΦΕΛΕΣ" το άκρως ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ στο ΣΗΜΑ ΣΑΣ;;; Μας έφαγε το ξενικό; Όμως εμένα μπορεί να με πειράζει, αλλά δεν με πειράζει, μπροστά στο ότι οι αθλήτριες εκεί θα είναι δικά μας παιδιά και μπράβο σ όποιον το σκέφτηκε!


Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΝ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΝ

ΤΙ ΛΕΤΕ; ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΙΓΝΑΤΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ;;;


Έτσι για να μην ξεχνιώμαστε όταν έχουμε να κάνουμε με τον Αριχμανδρίτη Ιγνάτιο Σωτηριάδη. Τον δικό μας άνθρωπο που έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στα της Εκκλησίας της Ελλάδας στις Βρυξέλλες έχοντας ως ευθύνη τις καλές Της σχέσεις με τις άλλες θρησκείες του πλανήτη που έχουν έδρα στον αφαλό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.... Εκ Πιερίας ο Ιγνάτιος τα κατάφερνε και τα καταφέρνει άψογα. Οι σχέσεις του με το ΒΑΤΙΚΑΝΟ είναι απίστευτες και η σχέσεις του με τους ΑΡΧΟΝΤΕΣ άλλων θρησκειών στην γη, είναι επίσης εξαιρετικές. Ο Πατέρας Ιγνάτιος Σωτηριάδης σίγουρα θα κάνει μεγάλη καριέρα στην Εκκλησία μας κι είναι κι απ την ΠΙΕΡΙΑ μου.... τι λέτε; Να τον στηρίξουμε για κάτι ΜΕΓΑΛΟ;;;

Aναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΙΟΝ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΝ

Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ....ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ....ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΑΣ - ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

"ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ" και μέσα ΚΕΡΑΣΙ ΡΑΧΗΣ, ΚΑΣΤΑΝΟ ΠΑΝΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΦΡΑΟΥΛΑ ΣΒΟΡΩΝΟΥ, ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ... ΚΛΠ ΚΛΠ Τώρα σττην εκπομπή μου ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΚΑΣ επιστήμονας και υπεύθυνος για την υλοποίηση του εκ της Αντιπεριφέρειας.... 
"ΕΛΑΤΕ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ...." 
Κραυγή αγωνίας στο Δημοτικό Ραφιόφωνο Κατερίνης στους 95,3 στα fm 
Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ....ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ....ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΑΣ - ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ 
"ΜΙΚΡΗ ΠΙΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΤΟΠΟΣ - ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΖΟΥΣΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ" μας λέει η Κυρία Μαυρίδου, λέει ο κύριος Ρουκάς.... Τώρα.... 
"ΑΝ ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΣΤΑΝΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ....  ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΛΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ" απίστευτα....
ΦΡΑΟΥΛΑ, ΚΑΣΤΑΝΟ, ΜΕΛΙ, ΝΤΟΜΑΤΑ, ΑΝΤΙΝΙΔΙΟ, ΠΑΤΑΤΑ, ΚΡΑΣΙ, ΛΑΔΙ, ΛΑΧΑΝΙΔΕΣ... ΠΡΟΠΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.... ΤΡΟΥΦΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ! ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ

Aναρτήθηκε από: ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΝ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΝ

ΑΠΟ ...ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΟΙ ....ΜΠΡΑΒΟΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ....ΑΣΕΠ!

ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΛΟΓΩ ....ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΙ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ....ΑΣΕΠ!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Δικαιώθηκε εν τέλει ρε παιδιά ο Πρόεδρος κι απ την ημέρα που έκανε τις καταγγελίες περί μπράβων κι έτσι, ήρθε το κράτος το Ελληνικό κι επέβαλλε ότι ...έπρεπε! χα χα χα Ξέρετε τι επέβαλλε το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και το άλλο το Δικαιοσύνης;;; ΑΠΟ ...ΤΟΥΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΟΙ ....ΜΠΡΑΒΟΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ....ΑΣΕΠ! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ 




Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΝ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΝ

Η μόνη μάχη που χάνεται είναι αυτή που δεν δίνεται. Η δική μας μάχη συνεχίζεται, με πολλούς συμμάχους σε ολόκληρη τη χώρα!


Γίνε μέρος αυτής της προσπάθειας και βοήθησε!

 
  
  Κάνε κλικ εδώ και δήλωσε συμμετοχή!
Το Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012, θα χρειαστούμε βοήθεια για τη διανομή των 65 περίπου τόνων αλεύρων σε 1.700 οικογένειες. 
Ελάτε να δώσουμε με το δικό μας τρόπο, τη δική μας απάντηση στην ακρίβεια και στην ασυδοσία των μεσαζόντων και των σούπερ μάρκετ. 
Αυτοί, "Όλοι μαζί μπορούν" και κρατούν τις τιμές στα ύψη: Το γάλα των παιδιών μας, το αλεύρι, το ρύζι, τις πατάτες, τα απορρυπαντικά! 

Ελάτε, να ενώσουμε κι εμείς τις δικές μας δυνάμεις μας! Κι εμείς, μπορούμε! Το κίνημα "ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ" που ξεκίνησε από την πόλη μας, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη!
Καλούμε, όλους τους Κατερινιώτες, ειδικά τις νέες και τους νέους, που είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν κομμάτι από την καθημερινότητά τους και να στηρίξουν ενεργά την προσπάθεια αυτή από την οποία ωφελούνται χιλιάδες συμπολίτες μας.



Aναρτήθηκε από: ΛΑΓΙΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΣ......


ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΣ
Έ ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, "ΧΩΡΙΣ ΣΕΝΑΡΙΟ" ΤΩΡΑ WWW.953FM.GR ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ...ΚΛΙΚ ΚΙ ΑΚΟΥΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟΥΣ 95,3 ΣΤΑ FM ΜΕ ΤΗΝ ...ΚΑΚΟΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΜΟΥ!!!
8-10πμ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.......



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΝ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΝ

Ο ...ΑΡΧΟΝΤΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ...ΔΡΑΣΗ


Ο Τάκαρος ο Λεμονόπουλος, ο του Δήμου ΑΡΧΟΝΤΑΡΧΩΝ..... Ο Τάκης με τις παρεμβάσεις του δίνει άλλο χρώμα εκεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης κι η αλήθεια είναι πως δυσκολεύει το έργο του πρώην συναδέλφου του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.... Γειά σου Τάκη Παιχταραααααααα. Ο Λεμό δεν καταλαβαίνει τίποτα, ειδικά μόλις βλέπει μπροστά του τον Αντώνη Μάντζιο τον συνάδελφο του εκεί στο ΔΣ τότε είναι που γουστάρει απίστευτα. Με τις οικολογικές ανησυχίες και τις φιλοζωικές ανάγκες του Αντώνη ο Τάκης έχει και ....κάνει! Τι κάνει; Τίποτα, απλά κάνει ...αντιπολίτευση στην συνπολίτευση του Σάββα Χιονίδη, χα χα χα

Aναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΙΟΝ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΝ

Τι έγινε εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ Πιεριας; Έγιναν πολλοί και περίσσεψε η δημοκρατία;


ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ
Τι έγινε εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ Πιεριας; Έγιναν πολλοί και περίσσεψε η δημοκρατία;
Γιατί  στο σχετικό τους blog είδαμε το κείμενο της μειοψηφίας ( Αριστερό ρεύμα γαρ και έχει ο Θεός) δεν βάλανε όμως και το κείμενο της πλειοψηφίας!!!
Φροντίζουν για τους αδυνάτους και τις μειοψηφίες ή έχουμε δημοκρατία αλλά κάρτ;

Ή  οι μειοψηφίες γίνονται πλειοψηφίες στη Κατερίνη κατά την ευαγγελική ρήση και οι έσχατοι έρχονται πρώτοι;
Θάχουμε και εσωτερικές γκρίνιες, αποκλεισμούς και ......... μέχρι τις εκλογές;
-- 
kritikos logos



Aναρτήθηκε από: ΛΑΓΙΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ

Έ ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ "ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΛΟΓΙΑ, ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΟΥ ...ΠΡΑΞΕΙΣ" ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ....ΖΩΗ ΣΟΥ!!!


Έ ναι λοιπόν... Μην εμπιστεύεσαι ΛΟΓΙΑ αδερφέ μου, τα λόγια είναι ....ΑΕΡΑΣ και φεύγουν! Να εμπιστεύεσαι ΠΡΑΞΕΙΣ.... Οι πράξεις έχουν την δυναμική της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και κανένας δεν μπορεί να τα ...γκρεμίσει! Τα λόγια είναι αέρας και οι πράξεις είναι τα πάντα όλα! Έ ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ "ΜΗΝ  ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΛΟΓΙΑ, ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΟΥ ...ΠΡΑΞΕΙΣ" ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ....ΖΩΗ ΣΟΥ!!!

Aναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΙΟΝ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΝ

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 

 
   
  Ανακοινώνουμε, ότι θα λειτουργήσει στην πόλη μας τμήμα ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ, για το έτος 2012-2013.
Γίνονται δεκτοί απόφοιτοι Λυκείου ή Εξαταξίου Γυμνασίου Παλαιού Τύπου.
Οι εγγραφές γίνονται στα γραφεία μας από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή και ώρες 9.00 μέχρι 12.00.
Προθεσμία εγγραφών μέχρι 29.10.2010.

Από το
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ



Aναρτήθηκε από: ΛΑΓΙΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ

Η ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΚΑΙ ΜΙΣ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙΕΙ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ...ΠΙΕΡΙΕΑ;;;;

Η ΞΑΝΘΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ...ΠΙΕΡΙΑ;
ΜΕΡΟΣ Α -

Η Κυρία της φωτογραφίας με το ξανθό μαλλί, είναι η ΜΙΣ ΑΤΤΙΚΗ. Κάτι μου είπαν για ΛΟΥΤΣΑ, κάτι μου είπαν για... ΚΟΥΤΣΑ - ΚΟΥΤΣΑ; Δεν ξέρω.... ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ Η ΚΥΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑ, Η ΜΙΣ ΑΤΤΙΚΗ; Έχει σχέση; ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ...ΕΧΕΙ! Λένε ότι μπορεί να ασχοληθεί και με την ...ΒΟΥΛΗ! Συγνώμη, με την Πολιτική ήθελα να πω... χα χα χα 
Λένε πως ενώ είναι ΕΞ ΑΘΗΝΩΝ, ΚΑΠΟΙΟΣ που είναι επιχειρηματίας ΕΚ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ξακουστής του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ της ΧΩΡΑΣ, είναι ο ...ΜΕΝΤΟΡΑΣ της ή θα γίνει ο ...ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΗΣ! 
ΑΠΟ ΜΙΣ ΑΤΤΙΚΗ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΜΙΣ ....ΠΟΛΙΤΙΚΗ; Πάντως εκείνο που βλέπω είναι πως η ΞΑΝΘΙΑ είναι κουκλάρα.... Λέτε να τη δούμε και στη Βουλή με τη βοήθεια του μέντορα της;;;;; χα χα χα ή μήπως την ....είδαμε κι όλας;;;; 
Η ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΚΑΙ ΜΙΣ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙΕΙ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ...ΠΙΕΡΙΕΑ;;;; ΙΔΩΜΕΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ.... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ.
(ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....)

Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟΝ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΝ

ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ α-ΗΘΟΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ....


"ΡΕ ΦΙΛΕ, ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΠΙΟ ΨΗΛΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΣΕ ΚΛΩΤΣΑΩ ΌΠΩΣ ΕΣΥ ΕΜΕΝΑ;;; ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΙ ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ;;; ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΕΤΣΙ;;;;" Φαίνεται πως λέει η σκυλίτσα της φωτογραφίας στον κύριο, ή καλύτερα στον "κύριο" με το παιδί στο χέρι.... Το παιδί βέβαια κοιτάζει με φόβο, όμως σίγουρα δεν θα φοβάται αυτό που βλέπει, αλλά εκείνο που θα μάθει αυτός ο μικρός....  ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ α-ΗΘΟΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ....

Aναρτήθηκε από: ΔΗΜΗΤΡΙΟΝ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΝ