PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Εξαφάνισαν τις γυναίκες!...





Αυτολογοκρίθηκαν οι φιλελεύθεροι Σουηδοί και βρήκαν τον μπελά τους! Και η ιστορία έχει ως εξής: πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε ο ετήσιος κατάλογος με τα προϊόντα της σουηδικής εταιρείας επίπλων και οικιακού εξοπλισμού ΙΚΕΑ για το έτος 2013. Τυπώθηκαν...
περίπου 200 εκατομμύρια πανομοιότυπα αντίτυπα του καταλόγου του σουηδικού κολοσσού, τα οποία επρόκειτο να μεταφραστούν σε 27 γλώσσες και να διανεμηθούν σε 38 χώρες ανά την υφήλιο. Επιθυμώντας, ωστόσο, να μην ενοχλήσουν τους σαουδάραβες πελάτες τους, οι υπεύθυνοι της εταιρείας αποφάσισαν να απαλείψουν από τον κατάλογο όλες τις απεικονίσεις γυναικών! Σφοδρά ενοχλημένη η υπουργός Εμπορίου της Σουηδίας Eβα Μπγέρλινγκ, δήλωσε πως «δεν είναι δυνατόν να απαλείφονται οι γυναίκες από την πραγματικότητα», ενώ εκπρόσωποι της εταιρείας έσπευσαν να υπογραμμίσουν ότι η συγκεκριμένη πράξη αντιτίθεται στις αξίες του ομίλου ΙΚΕΑ. Την υπόθεση αποκάλυψε σουηδική εφημερίδα η οποία κυκλοφόρησε χθες παραβάλλοντας στο πρωτοσέλιδό της μια φωτογραφία από τον κατάλογο που κυκλοφόρησε στη Σουηδία με την αντίστοιχη φωτογραφία του καταλόγου που κυκλοφόρησε στη Σαουδική Αραβία. Οι δύο φωτογραφίες κανονικά θα έπρεπε να είναι όμοιες αλλά... δεν ήταν.

Τρέχουν στις Εφορίες – Λήγει η παράταση της προθεσμίας πληρωμής φόρων και οφειλών ...





Λήγει σήμερα και η παράταση που έδωσε ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης στις προθεσμίες που αφορούν φόρους, τέλη και βεβαιωμένα χρέη και σήμερα από νωρίς το πρωί στις εφορίες τρέχουν οι φορολογούμενοι της...
τελευταίας στιγμής για να διεκπεραιώσουν τις οικονομικές υποθέσεις τους.

Υπενθυμίζεται πως η προθεσμία έληγε κανονικά την περασμένη Παρασκευή, ωστόσο λόγω της απεργίας των εφοριακών, το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισε να δώσει παράταση ως και σήμερα.

Παράλληλα παρατείνεται μέχρι 30 Οκτωβρίου η προθεσμία υποβολής του Ειδικού Σημειώματος Αυτοελέγχου ΦΠΑ, καθώς και της δήλωσης της διαφοράς των ακαθάριστων εσόδων στις λοιπές φορολογίες, για τη διαχειριστική περίοδο που έληξε μέχρι 31/12/2011, σύμφωνα με την απόφαση του υφυπουργου Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη....

Σε θέσεις μάχης Εθνική και Eurobank για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο...





Κινήσεις για την απόκτηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου αναμένονται από τις διοικήσεις της Εθνικής Τράπεζας και της Eurobank στο προσεχές διάστημα. Μάλιστα, παράγοντες της αγοράς θεωρούν πως οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και δύνανται να τελεσφορήσουν πριν τα τέλη Οκτωβρίου.
Τα...
υγιή στοιχεία ενεργητικού του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ενδιαφέρουν και τα δύο πιστωτικά ιδρύματα που έκαστο διαθέτει ποσοστό 6% στο ΤΤ. Οι καταθέσεις ύψους 11 δισ. ευρώ που διατεθεί το Ταμιευτήριο είναι το μεγάλο θέλγητρο για τους δύο επενδυτές, ενώ κάποια εκ των ακινήτων της τράπεζας και το ευέλικτό του δίκτυο συγκαταλέγονται στα «ατού» της τράπεζας.

Τόσο η Εθνική Τράπεζα όσο και η Eurobank ενημέρωσαν χθες το προσωπικό τους για τις ανακατατάξεις στον τραπεζικό κλάδο, χωρίς να αναφερθούν στο ΤΤ.

Απευθυνόμενη στα στελέχη της, η διοίκηση της Εθνικής ξεκαθάρισε πως «παραμένει παρούσα στις διαδικασίες αναδιάταξης του πιστωτικού μας συστήματος, διατηρώντας πρωτεύοντα ρόλο στις εξελίξεις. Στο πλαίσιο αυτό θα εντείνει τις προσπάθειές της και θα συμβάλει αποφασιστικά για την υγιή και βιώσιμη μετεξέλιξη του τραπεζικού τομέα στη χώρα μας, σύμφωνα με τους κανόνες που θεσπίζονται από τις αρμόδιες εποπτικές Αρχές».

Απευθυνόμενη στα στελέχη της, η διοίκηση της Eurobank τόνισε το ότι η Credit Agricole επέλεξε ως προτιμώμενη προσφορά για την Εμπορική εκείνη της Alpha Bank, προκειμένου να ξεκινήσει αποκλειστική διαπραγμάτευση σε καμία περίπτωση δεν ανατρέπει ούτε αποδυναμώνει τις στρατηγικές επιλογές, τη θέση και τις δυνατότητες του ομίλου Eurobank στο πλαίσιο των εξελίξεων αναδιαμόρφωσης του τραπεζικού χάρτη της χώρας. «Σε αυτήν τη διαδικασία παραμένουμε δυναμικά παρόντες και συνεπείς με τον συστημικό ρόλο που έχουμε στο ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα και την ελληνική οικονομία ευρύτερα», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται πως το Ταμιευτήριο δέχθηκε σημαντικό πλήγμα από το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων (PSI) με αποτέλεσμα να εμφανίζει αρνητική καθαρή θέση και να χαρακτηρίζεται από την Κυβέρνηση και την Τράπεζα της Ελλάδος ως «μη βιώσιμο». Τεκμαίρεται ότι για να πωληθεί θα διαχωριστεί σε καλή και κακή τράπεζα ή θα υπάρξει διαχωρισμός του υγιούς ενεργητικού και εκχώρηση του στον πλειοδότη. Πάντως, και τα δύο αυτά σενάρια θα πλήξουν τους 65.000 ιδιώτες μετόχους του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου καθώς οι μετοχές του θα ακυρωθούν...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ..Τον καλούν να αποδείξει ότι δεν έχει χέρι !...




Να αποδείξει το αυτονόητο και οφθαλμοφανές καλείται ο 43χρονος Ανδρέας Κούτρας από την Αμαλιάδα που το Μάιο του 2010 εν ώρα εργασίας έχασε το αριστερό του χέρι.
Σύμφωνα με το patrisnews.com τους τελευταίους 16 μήνες...
ταλαιπωρείται περνώντας από τη μία επιτροπή στην άλλη προκειμένου να αποδείξει ότι δεν έχει το χέρι του, ώστε να συνεχίσει να λαμβάνει το αναπηρικό επίδομα των 320 ευρώ που μαζί με τη σύνταξη του ΤΕΒΕ είναι το μοναδικό του έσοδο για να ζήσει την οικογένειά του....

Πρόταση για ελάχιστο φόρο 1.000 ευρώ σε 800.000 επιτηδευματίες...




Παράλληλα θα καταργηθεί το τέλος επιτηδεύματος των 500 ευρώ...
Με καταιγιστικούς ρυθμούς πέφτουν οι προτάσεις στο τραπέζι των συζητήσεων στο υπουργείο Οικονομικών για τη φορολογία των ατομικών και των ελεύθερων επαγγελματιών με στόχο να αυξηθούν τα έσοδα και να εντοπιστούν όσοι δηλώνουν προκλητικά χαμηλά εισοδήματα.

Μία από τις προτάσεις που φαίνεται να...
εξετάζεται από το υπουργείο Οικονομικών είναι να επιβληθεί ένας ελάχιστος φόρος 1.000 ευρώ σε κάθε ατομική επιχείρηση και επαγγελματία και να καταργηθεί το τέλος επιτηδεύματος των 500 ευρώ. Το μέτρο αυτό εφόσον εγκριθεί θα περιληφθεί στο πακέτο των δημοσιονομικών παρεμβάσεων ύψους 13,5 δισ. ευρώ της διετίας 2013-2014.

Τα 1.000 ευρώ θα συμψηφίζονται με τον φόρο που θα προκύπτει για τον επιδευματία από την εφαρμογή συντελεστή 35% από το πρώτο ευρώ με παράλληλη κατάργηση του αφορολογήτου.

Ετσι, αν ο φόρος εισοδήματος που προκύπτει βάσει του συντελεστή 35%, είναι χαμηλότερος των 1.000 ευρώ, τότε η επιχείρηση ή ο ελεύθερος επαγγελματίας θα επιβαρύνεται με τα 1.000 ευρώ. Αν είναι μεγαλύτερος τότε ο επιτηδευματίας θα πληρώνει το φόρο που προκύπτει με το 35% χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση. Από το μέτρο αυτό εκτιμάται ότι μπορούν να εξασφαλιστούν πρόσθετα φορολογικά έσοδα ύψους άνω των 700 εκατ. ευρώ.

Παράδειγμα

Έστω ελεύθερος επαγγελματίας εμφανίσει ετήσιο καθαρό εισόδημα 1.500 ευρώ, τότε ο φόρος εισοδήματος που θα πρέπει να πληρώσει κανονικά, βάσει του συντελεστή 35%, θα είναι 525 ευρώ (1.500 ευρώ Χ 35% = 525 ευρώ). Στην περίπτωση αυτή, η επιβάρυνση του επαγγελματία θα προσαυξηθεί κατά 475 ευρώ, ώστε να φθάσει στο επίπεδο του ελάχιστου φόρου των 1.000 ευρώ. Εάν ο επαγγελματίας δηλώσει εισόδημα 5.000 ευρώ, τότε ο φόρος εισοδήματος που θα οφείλει να πληρώσει με βάση τον συντελεστή 35% θα είναι 1.750 ευρώ (5.000 ευρώ Χ 35% = 1.750 ευρώ). Επειδή ο φόρος που προκύπτει με βάση τον συντελεστή είναι υψηλότερος του ελάχιστου ποσού των 1.000 ευρώ θα κατάβλει τα 1.750 ευρώ και δεν έχει καμία άλλη υποχρέωση

Στο αυτόφωρο για παράνομη οπλοκατοχή οδηγήθηκε ο Γιάννης Σμπώκος, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα.


Στο αυτόφωρο ο Σμπώκος (ΒΙΝΤΕΟ)...




Στο αυτόφωρο για παράνομη οπλοκατοχή οδηγήθηκε ο Γιάννης Σμπώκος, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα.

Κατά τη χθεσινή έφοδο της Αστυνομίας στο σπίτι του βρέθηκαν δύο όπλα, το ένα αδήλωτο και...το άλλο με ληγμένη άδεια από το 2011.

Μετά το αυτόφωρο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, κατηγορούμενος για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα από κοινού, κατ΄ εξακολούθηση και κατ΄ επάγγελμα, για την οποία έχει εκδοθεί το ένταλμα σύλληψης.

Δείτε το βίντεο.


Tετ-α-τετ, Σημίτη-Στουρνάρα...






Συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό και φίλο του είχε ο υπουργός Οικονομικών
Τα είπαν προ ημερών Σημίτης και Στουρνάρας. Ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, συναντήθηκε με τον πρώην πρωθυπουργό και φίλο του, Κώστα Σημίτη.
Η... συνάντηση έγινε την περασμένη εβδομάδα και φυσικά η συζήτηση μεταξύ τους αφορούσε τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, αλλά και τις πολιτικές εξελίξεις. 

Το σχόλιο της Ακρίτας, για την Ζαρούλια...





To καυστικό σχόλιο της Ελενας Ακρίτα, μέσω Τwitter, για την παρουσία της βουλευτή της "Χρυσής Αυγής", Ελένης Ζαρούλια, στο συνέδριο του ...

Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.
Δείτε το σχόλιο: 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Τ.Ε.Β.Ε. – Ο.Α.Ε.Ε. Πιερίας ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του Σωματείου ότι διοργανώνει εξαήμερη εκδρομή για τα παράλια της Μικράς Ασίας στις 17 με 22 Οκτωβρίου 2012.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 12/10/2012 στα γραφεία του Σωματείου : Γεωργ. Ολυμπίου 1 (2ος όροφος) και τηλέφωνο : 2351078736 καθημερινά ώρες : 19.00 – 21.00, από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου καθώς και από το τουριστικό γραφείο του κ. Βελώνη.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                         Ο Γενικός Γραμματέας

Κουτσής Δημήτριος                Τσαλός Αθανάσιος

ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ :


 Μια αθλητική γιορτή για όλους


 Σύσκεψη των εμπλεκομένων φορέων στο Δημαρχείο


  Την πεποίθησή τους ότι oαγώνας δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ» θα διεξαχθεί (την Κυριακή 07 Οκτωβρίου), υπό απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, εξέφρασαν οι διοργανωτές, στη διάρκεια σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Δημαρχείο της Κατερίνης.
Είναι χαρακτηριστικό ότι με τις έως τώρα εκτιμήσεις περισσότεροι από 400 αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα, καθώς και από την Κύπρο αναμένεται να λάβουν μέρος στον αγώνα(προς τιμήν του δασκάλου του στίβου Τάκη Παρασκευόπουλου), ο οποίος είναι ενταγμένος στο πλαίσιο των 100 χρόνων Ελεύθερης πόλης.

Την σύσκεψη συντόνισε ο πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας Θωμάς Παπαδημητρίου, ο οποίος μετέφερε τις εγκάρδιες ευχαριστίες του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, σε όλους τους εκπροσώπους των φορέων που συμμετέχουν στην προετοιμασία της διοργάνωσης.
Όπως τόνισε ο κος Παπαδημητρίου: «Όπως είναι γνωστό ο αγώνας δρόμου 8 χιλιομέτρων αφιερώνεται στην μνήμη του δασκάλου του στίβου Τάκη Παρασκευόπουλου, ενός ανθρώπου που αφιέρωσε τη ζωή του στην ανάπτυξη του αθλητισμού και του πολιτισμού στην περιοχή μας.

Η ευτυχής συγκυρία του εορτασμού της επετείου των 100 χρόνων Ελεύθερης πόλης δίνει ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα στο γεγονός και καθιστά απαραίτητη την συμμετοχή όλων των πολιτών στην ενδυνάμωση του μαζικού αθλητισμού στην Κατερίνη. Ήδη ο αριθμός των συμμετοχών έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία».

Εκ μέρους των συνδιοργανωτών και ειδικότερα του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» μίλησαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. Χρήστος Μυστρίδης και ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Γερομιχαλός αντίστοιχα τονίζοντας χαρακτηριστικά: «η διοργάνωση θα  αποτελέσει δέλεαρ για νέους ανθρώπους και εν συνέχεια για όλους μας, για την ενασχόληση με υγιείς δραστηριότητες».
Τοποθετήθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών Αλέξανδρος Γιουμίδης, ο εκπρόσωπος της Τροχαίας κος Τσαουσίδης, ο εκπρόσωπος της Δημοτικής Αστυνομίας Αντώνης Μπατσαράς, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Παναγιώτης Μπερεδήμας, ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας – Ημαθίας(τεχνικός υπεύθυνος του αγώνα), Δημήτρης Αποστολόπουλος, το μέλος του Δ.Σ του Ο.Π.Π.ΑΠ. Μυράντα Παππά, η εκπρόσωπος του Συνδέσμου Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Πιερίας - Ημαθίας Ελισάβετ Μοσχονά, εκπρόσωποι της Ποδηλατικής Απόδρασης Πιερίας, του Ποδηλατικού Όμιλου ΔΙΑΣ, του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Πιερίας, του πολιτιστικού συλλόγου Σβορώνου, του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, της Ομάδας Διασωστών της περιοχής μας κ.α εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.
Στη διάρκεια της σύσκεψης, συζητήθηκε η πορεία των εργασιών, αναφορικά με τους τομείς της διοργάνωσης που έχει αναλάβει κάθε φορέας ξεχωριστά, ενώ διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.
Στην μεγάλη αθλητική αυτή γιορτή χρώμα πολιτισμού θα δώσουν κατά μήκος της διαδρομής οι μουσικές και τα χορευτικά πολιτιστικών συλλόγων της πόλης μας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε μια ενδιαφέρουσα και ήπια διαδρομή  8.000 μ., με φόντο τα Πιέρια, με αφετηρία το Πλατανόδασος και τερματισμό την πλατεία Ελευθερίας.
Η διαδρομή είναι βατή και προσφέρεται για δρομείς αλλά και αρχάριους. Θα δοθούν έπαθλα και δώρα στους νικητές και νικήτριες, ενώ μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα θα λάβουν όλοι οι συμμετέχοντες.
Η επιλογή ως αφετηρίας του συγκεκριμένου σημείου είναι γεμάτη συμβολισμούς, καθώς πριν 100 χρόνια έγινε εκεί η τελευταία σύγκρουση μεταξύ του ελληνικού και του τουρκικού στρατού κατά την απελευθέρωση της Κατερίνης.

Το μνημείο που φιλοτεχνήθηκε προς τιμήν των ηρώων βρίσκεται στη διαδρομή του αγώνα, λίγα μέτρα μετά την αφετηρία.
Τα έως τώρα μηνύματα καταδεικνύουν ότι θα  υπάρχει μεγάλη συμμετοχή  σε αθλητές, αλλά και εθελοντές. Περισσότερες από 400 συμμετοχές σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις θα καταγραφούν στον  τελικό πίνακα των συμμετεχόντων.
Ο μεγαλύτερος έως τώρα ηλικιακά αθλητής που δήλωσε συμμετοχή είναι ένας 73χρονος, ο μικρότερος ένας  μαθητής της πρώτης τάξης του Γυμνασίου, ενώ καταγράφηκε και η συμμετοχή ενός ατόμου με ειδικές ικανότητες από τον Βόλο.
 Όλοι θα συμμετάσχουν όχι με κίνητρο την διάκριση, αλλά την ψυχαγωγική άθληση και μια διέξοδο από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής λήγει την Πέμπτη 04 Οκτωβρίου 2012.

Για λόγους καλής οργάνωσης του αγώνα, οι διοργανωτές παρακαλούν για την έγκαιρη αποστολή των δηλώσεων. Οι σύλλογοι δρομέων ενθαρρύνονται να στείλουν ομαδικά τις συμμετοχές τους.

Η αποστολή των δηλώσεων συμμετοχής γίνεται τηλεφωνικά στο 23510 47445, με fax στο 23510 47425 ή με email στο info@oppapkaterinis.gr..

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει αναφέρουν  τα εξής στοιχεία: όνομα, επώνυμο, ηλικία, σύλλογος, τόπος διαμονής, τηλέφωνο.

Αριθμούς συμμετοχής παραλαμβάνουν οι δημότες της Κατερίνης και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας έως και την Πέμπτη 04 Οκτωβρίου από τα γραφεία του Ο.Π.Π.Α.Π.(Αστική Σχολή, Οδός Ειρήνης 12, τηλ. 2351047445).

Όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες μπορούν να παραλαμβάνουν τον αριθμό τους κατά την ημέρα του αγώνα και έως τις 09:30 το πρωί στην κεντρική πλατεία Κατερίνης.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΩΝ

Από την κεντρική πλατεία λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ θα μεριμνήσουν για την μεταφορά των αθλητών στην αφετηρία του αγώνα(ΠΛΑΤΑΝΟΔΑΣΟΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ). Ειδικότερα η μεταφορά θα γίνεται σταδιακά από τις 9:30 έως τις 10:15 π.μ.


ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για να συμμετάσχει κανείς στον αγώνα θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του(γεννημένοι, γεννημένες το 2000 και μεγαλύτεροι).

ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ


 Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ Γ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ
 

     Λέγεται Δημήτρης Παπαγεωργίου, είναι Λιτοχωρίτης, γιος του διευθυντή της οικονομικής υπηρεσίας του Δ.Δίου-Ολύμπου Γιώργου Παπαγεωργίου αλλά και της Φωτεινής Παπαγεωργίου. Βραβεύτηκε στην Οσάκα Ιαπωνίας, σε παγκόσμιο συνέδριο θερμικής ανάλυσης, για την καλύτερη παρουσίαση νέου επιστήμονα.  



Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου είναι πτυχιούχος στο φυσικό τμήμα του ΑΠΘ, εκεί πραγματοποίησε και τις μεταπτυχιακές του σπουδές ενώ σήμερα είναι υποψήφιος διδάκτωρ, έχοντας λάβει υποτροφία. Η 40λεπτη εισήγησή του καθώς επίσης και η συζήτηση που ακολούθησε (απαντήσεις σε ερωτήσεις συνέδρων) ήταν στην αγγλική γλώσσα.
Λόγω μεγάλης σεμνότητας που τον διακρίνει, ο νεαρός επιστήμονας δεν θέλησε να αναφερθεί στο θέμα αυτό, δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις για τη βράβευσή του, δεν θέλησε να μιλήσει για το γεγονός ότι εκπροσώπησε επάξια την Ελλάδα σε παγκόσμιο συνέδριο.
Γι αυτό, χωρίς άλλα σχόλια ο δήμος Δίου-Ολύμπου δίνει σήμερα στη δημοσιότητα κάποιες από τις φωτογραφίες παρουσίασης της εισήγησής του στο παγκόσμιο συνέδριο της Οσάκα αλλά και της τελετής βράβευσής του, που ακολούθησε.
Ο δήμαρχος Γιώργος Παπαθανασίου, διοίκηση και εργαζόμενοι στον δήμο Δίου-Ολύμπου συγχαίρουν τον Δημήτρη Παπαγεωργίου για την επιτυχία του και τον ευχαριστούν που έγινε αφορμή για διαφήμιση της περιοχής αλλά και της χώρας.
«Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε να έχει και στη συνέχεια καλές επιτυχίες, στη χώρα και στο εξωτερικό, και πάντοτε με το έργο του, με την παρουσία και τη δράση του να ακούγεται θετικά το όνομά του και το όνομα της Ελλάδας σε παγκόσμιο επίπεδο», δήλωσε ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου,Γιώργος Παπαθανασίου.

Με ανανεωμένη και φέτος ομάδα ο Πιερικός Αρχέλαος είναι έτοιμος για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Β΄ εθνικής κατηγορίας.



Αρχείο:Pierikos Archelaos Logo.jpg
Με πολλούς καλαθοσφαιριστές από την Κατερίνη

Με ανανεωμένη και φέτος ομάδα ο Πιερικός Αρχέλαος είναι έτοιμος για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Β΄ εθνικής κατηγορίας.
Αυτό αρχίζει στις 14 Οκτωβρίου, ημέρα Κυριακή και στην πρώτη αγωνιστική ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει στην Κατερίνη τον Αίαντα Ευόσμου.
Αναλυτικά, η σύνθεση της ομάδας που συμμετέχει με αξιώσεις στο πρωτάθλημα και με πολλούς αθλητές από την Κατερίνη, αποτελείται από τους:


Αθλητής                                 Θέση                  Ύψος           Ηλικία
Ασημάκης Γιώργος                   4                         1.95                 29
Γκαβανόπουλος Χρήστος         1-2                      1.97                 26
Γραβάνης Αχιλλέας                  4                          2.02                 17
Δεληγιώργης Απόλλων            1-2                       1.92                 19
Καραίσκος Χαράλαμπος          2-3                       1.95                 20
Κοντσές Αθανάσιος                 3-4                       1.98                 17
Λυμπάρης-Ψωμάς Νικόλαος   5                           2.08                 27
 
Μάρουσιτς Νεκτάριος              2-3                       1.95                 22
 
Σταυριανίδης Γιάννης              4-5                        2.03                 22
 
Ταμουρίδης Στάθης                  2                           1.88                 20
 
Τσαλμπούρης Γιώργος             3-4                        2.09                16

Φακοπουλίδης Κώστας            1-2                        1.93                 17
 
Προπονητής: Καλύβας Αστέριος. Βοηθός προπονητή: Ξηρομερίτης Χρήστος.

Τη νέα του πολιτιστική χρονιά εγκαινίασε ο σύλλογος Κρητών Ν.Πιερίας «Οι Σταυραετοί», με τον καθιερωμένο αγιασμό και τις ευλογίες της εκκλησίας.





  Τη νέα του πολιτιστική χρονιά εγκαινίασε ο σύλλογος Κρητών Ν.Πιερίας «Οι Σταυραετοί», με  τον καθιερωμένο αγιασμό και τις ευλογίες της εκκλησίας. Μέλη  και φίλοι του συλλόγου, εκπρόσωποι τοπικών αρχών, φορέων τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Κων/νος Μανιουδάκης ευχήθηκε εκ μέρους του Δ.Σ. σε όλους τους παρευρισκόμενους καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία, χαρά, προκοπή και κάθε ευτυχία - προσωπική και οικογενειακή.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε για την πολύχρονη προσφορά του στην προβολή των εκδηλώσεων του συλλόγου ο Δημοσιογράφος- Συγγραφέας Ευγένιος Παπαδόπουλος. Επίσης την πρώτη του δημιουργία δώρισε(στον Πρόεδρο Κων/νο Μανιουδάκη και αυτός με την σειρά του στον Σύλλογο), ο χοροδιδάσκαλος των τμημάτων Νικόλαος Κότσης.
 Εξάλλου, στο πλαίσιο έναρξης της πολιτιστικής περιόδου 2012-2013, ο Σύλλογος Κρητών Ν.Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ», ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν τη λειτουργία τους, τα τμήματα όλων των ηλικιών. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στην αίθουσα του συλλόγου, επί της οδού Σβορώνου 36, κάθε Κυριακή.
Ειδικότερα:
Α. Τμήμα Δωρεάν Εκμάθησης Κρητικής Λύρας(ώρα 16:00-17:00).


Β. ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ: 1. Τμήμα Παιδικό(17:00-18:00), 2.  Τμήμα Αρχαρίων Ενηλίκων(18:00 – 19:00)3.  Τμήμα Προχωρημένων Ενηλίκων(19:00 – 20:00)4.  Τμήμα παρουσίασης κρητικών χορών(20:00 – 21:00).Οι εγγραφές συνεχίζονται στα γραφεία του Συλλόγου κάθε Τετάρτη κατά τις ώρες 18:00 – 21:00. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 2351024084 και 6977356953(Πρόεδρος του Συλλόγου).

Την Αερολέσχη Πιερίας φιλοξένησε στις 2 Οκτωβρίου 2012 η δημοφιλής εκπομπή της ΝΕΤ «Μένουμε Ελλάδα», όπου ο πρόεδρός της Γιώργος Λαζαρίδης στην 9λεπτη παρουσία του, μέσω skype, αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του συλλόγου





  
Την Αερολέσχη Πιερίας φιλοξένησε στις 2 Οκτωβρίου 2012 η δημοφιλής  εκπομπή της ΝΕΤ «Μένουμε Ελλάδα», όπου ο πρόεδρός της  Γιώργος Λαζαρίδης  στην 9λεπτη παρουσία του, μέσω skype, αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του συλλόγου.
Αυτές επικεντρώνονται σχεδόν κάθε Κυριακή στις εγκαταστάσεις της στην Κονταριώτισσα, όπου τις επισκέπτονται κάθε φορά πολλοί φίλοι του αεραθλητισμού, που όπως φαίνεται αυτοί αυξάνονται.
Ο Γιώργος Λαζαρίδης αναφέρθηκε επίσης στις ομορφιές της Πιερίας, καθώς και στα προτερήματα από την δραστηριοποίηση της Αερολέσχης και της λειτουργίας του αεροδιαδρόμου στην περιοχή μας.                                                                                                                                                                             Σ.Δ.

Επιταγή ποσού 3.000 ευρώ για την κοινωφελή επιχείρηση του δήμου Δίου-Ολύμπου παρέδωσε ο κ. Διονύσης Πασχάλης πρόεδρος του ομωνύμου ιδρύματος «Διονύσης Πασχάλης» κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο γραφείο του δημάρχου Δ.Δίου-Ολύμπου Γιώργου Παπαθανασίου.


ΕΝΟΨΕΙ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΡΓΩΝ Φ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ «ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ» ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ
* ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 3.000 ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΣΟΦΙΑ ΖΟΥΡΖΟΥΡΑ.
* Ο κ. ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΚΡΙΣΗΣ.
 

  Επιταγή ποσού 3.000 ευρώ για την κοινωφελή επιχείρηση του δήμου Δίου-Ολύμπου παρέδωσε ο κ. Διονύσης Πασχάλης πρόεδρος του ομωνύμου ιδρύματος «Διονύσης Πασχάλης» κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο γραφείο του δημάρχου Δ.Δίου-Ολύμπου Γιώργου Παπαθανασίου

Η επιταγή παραδόθηκε στην πρόεδρο της κοινωφελούς επιχείρησης, δημοτική σύμβουλο Σοφία Ζουρζούρα, για τις ανάγκες λειτουργίας του παραδοσιακού αρχοντικού «Γκουντέλια» στο Λιτόχωρο, όπου εδρεύουν τα γραφεία της κοινωφελούς επιχείρησης αλλά λίαν προσεχώς θα είναι και εκθεσιακός εικαστικός χώρος του δήμου. 
Συγκεκριμένα, τα χρήματα αυτά δόθηκαν υπό μορφή χορηγίας με αφορμή την τελετή εγκαινίων που θα γίνει το επόμενο Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012στο αρχοντικό, εκεί δηλαδή όπου θα φιλοξενείται μόνιμα πλέον η έκθεση 125 πινάκων του διεθνούς φήμης Λιτοχωρίτη (εκ μητρός) Φιλοποίμενος Κωνσταντινίδη.
Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
Τον κ. Διονύση Πασχάλη καθώς και έναν συνεργάτη του τους υποδέχθηκαν στον δήμο ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Γιώργος Παπαθανασίου, ο αναπληρωτής δήμαρχος Γιώργος Φαρμάκης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κωτούλης αλλά και η πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου Σοφία Ζουρζούρα.
Ο κ. Πασχάλης, επιτυχημένος επιχειρηματίας που κατάγεται από την Καρίτσα Δ.Δίου-Ολύμπου, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο γραφείο του δημάρχου δήλωσε ότι σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή της χώρας, του δήμου αλλά και της Πιερίας, είναι ανάγκη να προσφέρουν στην κοινωνία όσοι έχουν οικονομική άνεση προκειμένου να ανακουφιστούν οι πολίτες που έχουν ανάγκη και ευρύτερα ο τόπος.
Τόνισε ότι γνωρίζει κάποια από τα προβλήματα του δήμου Δίου-Ολύμπου, γνωρίζει το έργο που πραγματοποιεί η δημοτική αρχή αλλά και τον τιτάνιο αγώνα που γίνεται για να μην καταρρεύσει ο δήμος, γι αυτό και είναι διατεθειμένος να στηρίξει τις προσπάθειες του δημάρχου και των συνεργατών του.
Μάλιστα, ανακοίνωσε στον κ. Παπαθανασίου ότι προσεχώς θα στηρίξει έμπρακτα τον δήμο στις πλέον ουσιώδεις ανάγκες του προς χάριν των δημοτών ενώ θα προβεί και σε μια σειρά ενεργειών προς όφελος των κατοίκων της περιοχής. Αναλυτικά οι ενέργειες τις οποίες έχει δρομολογήσει ή στις οποίες προτίθεται να προβεί ο κ. Πασχάλης αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες. 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Γ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Από την πλευρά του ο κ. Παπαθανασίου ευχαρίστησε τον κ. Πασχάλη για την επιταγή των 3.000 ευρώ, για τις ενέργειες που ήδη έχει δρομολογήσει αλλά και για τις ενέργειες που προτίθεται να κάνει υπέρ του δήμου και υπέρ των δημοτών. Ανέφερε, επίσης, ότι εδώ και κάμποσους μήνες άκουγε από κατοίκους της περιοχής κάποια πολύ καλά λόγια για το ίδρυμα «Διονύσης Πασχάλης» και για τη βοήθεια που προσφέρει σε ανθρώπους που έχουν ανάγκες. Γι αυτό, ο δήμαρχος τον συνεχάρη ευχόμενος να βρεθούν κι άλλοι μιμητές τέτοιων καλών έργων.
Ο κ. ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
Απαντώντας στις φιλοφρονήσεις του δημάρχου ο κ. Διονύσης Πασχάλης, μεταξύ των άλλων που είπε, ξεκαθάρισε ότι οι ενέργειες υπέρ δημοτών και υπέρ του δήμου δεν γίνονται για να ακούσει συγχαρητήρια. Υποστήριξε ότι σκοπός του είναι η βοήθεια προς τον συνάνθρωπο, ιδιαίτερα εν μέσω κρίσης, αλλά και η βοήθεια προς τον δήμο σε μια περίοδο τραγική. Σημείωσε δε ότι η αγάπη του για τον τόπο του και για τους συνανθρώπους του είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για προσφορά.
ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ Γ.ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΚΑΙ Γ.ΚΩΤΟΥΛΗΣ
Τις ευχαριστίες τους προς τον κ. Πασχάλη εξέφρασαν επίσης ο αναπληρωτής δήμαρχος Γιώργος Φαρμάκης και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίουΓιώργος Κωτούλης, επειδή, όπως είπαν, σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο της χώρας και του δήμου, η βοήθειά του είναι πολύ θετική και αποτελεσματική.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΚΕΔΟ ΣΟΦΙΑ ΖΟΥΡΖΟΥΡΑ
Τέλος, η πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου Δίου-Ολύμπου, δημοτική σύμβουλος Σοφία Ζουρζούρα, μετά την παραλαβή της επιταγής δήλωσε τα εξής:
«Η δημοτική επιχείρηση δήμου Δίου-Ολύμπου (ΔΗΚΕΔΟ) αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το «Κοινωφελές Ίδρυμα Διονύσης Πασχάλης» για την προσφορά του στην επιχείρηση του δήμου προκειμένου να εξοπλίσει και να οργανώσει την πινακοθήκη του δήμου η οποία λειτουργεί στο παραδοσιακό αρχοντικό «Γκουντέλια», στο Λιτόχωρο, όπου είναι και η έδρα της ΔΗΚΕΔΟ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Ίδρυμα Διονύση Πασχάλη» ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας δείχνοντας για άλλη μια φορά την προσφορά του ιδρύματος στις ανάγκες του τόπου.
Ο ίδιος ο κ. Πασχάλης τόνισε ότι όπου χρειαστούμε τη βοήθειά του για τη δημοτική επιχείρηση, θα είναι κοντά μας.
Ευχόμαστε, το παράδειγμά του να μιμηθούν κι άλλοι συμπολίτες μα

ΤΟ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «Ο ΑΡΓΟΣ» ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΙΣ 4-10-2012 ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 μμ. – 14 μμ. ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ! Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ!

"Αναζητώντας τον καλύτερο ποδηλάτη"



 
  

  Η εβδομάδα βιώσιμης κινητικότητας μπορεί να πέρασε αλλά ο  Μουσικοχορευτικός Πολιτιστικός Σύλλογος  Καλλιθέας σε συνεργασία με τους Ελεύθερους Ποδηλάτες Πιερίας και την υποστήριξη της Ποδηλατικής Ομάδας  του Σ.Ε.Ο. Κατερίνης συνεχίζει τις εκδηλώσεις για τους μικρούς και μεγάλους φίλους για το 2012. 

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου «ποδηλατώντας» ολοταχώς για την καρδιά του φθινοπώρου με καλοκαιρινό φόντο, δεκάδες παιδιά από την Κατερίνη και την Καλλιθέα συγκεντρώθηκαν στην Πίστα Καρτ στην Παραλία Κατερίνης, ύστερα από το κάλεσμα του Συλλόγου, για να συμμετάσχουν σε μία ακόμη πρωτότυπη εκδήλωση δεξιοτεχνίας ποδηλάτου. 
 Όλοι οι μικροί ποδηλάτες ήταν γεμάτοι κέφι και ζωντάνια, με όρεξη για ποδήλατο και παιχνίδι.
Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Μπαλάση Γρηγόρη, ιδιοκτήτη της πίστας, τους γονείς που συνόδευσαν κι έτρεξαν μαζί με τα παιδιά, ιδιαίτερα το ξενοδοχείο «Olympus Mediterranean» στο Λιτόχωρο, τη «Ζαχαροπλαστική Τσιμόπουλος» στην Καλλιθέα και το «ExtremeSports» στην Κατερίνη για την ηθική και υλική τους υποστήριξη. 
Ο Σύλλογος ξεκίνησε αυτήν την εβδομάδα τη λειτουργία των τμημάτων Παραδοσιακών χορών, Μοντέρνου χορού, Ζωγραφικής, Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Kick Boxing και Άρσης βαρών, συνεχίζοντας τις ποικίλες δραστηριότητές του.
 
                                                              Από το Δ.Σ. του Συλλόγου

ΣΤΙΣ 7 μ.μ. ΣΤΗΝ ΕΚΑΒΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


 ΣΗΜΕΡΑ : Ποιος, ποιον και γιατί

  

  





   Ο σύλλογος εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και η ΕΛΜΕ Πιερίας σας καλούν στην εκδήλωση – συζήτηση που διοργανώνουν με θέμα «η αξιολόγηση στην εκπαίδευση» την Τετάρτη 3-10-2012 στις 7μ.μ. στην ΕΚΑΒΗ.
Ομιλητές θα είναι :Γ. Γρόλλιος καθηγητής ΑΠΘ
Κ. Μαντάς πρόεδρος Δ.Σ. ΔΟΕ
Μέλος Δ.Σ. ΟΛΜΕ