PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Μ΄ έβαζε να βλέπω Λαζόπουλο...

Με το πετρέλαιο θέρμανσης στα ύψη… να ξεκινήσουν και κατασχέσεις και δεν τους σώζει κανένας! Ούτε δικαστής, ούτε μπάτσος, ούτε πολιτικό κόμμα!

Απεργία!

Αλλάξτε τους τα φώτα!

ΜΙΧΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ



Συναδέλφισσες,συνάδελφοι


Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης και οι εργαζόμενοι της Πιερίας συμμετέχουμε στην Γενική 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την ΤΕΤΑΡΤΗ 26 Σεπτέμβρη 2012.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους της Πιερίας να πάρουν μέρος μαζικά στην απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης για να βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί ένα μεγάλο ΟΧΙ στη λαίλαπα των νέων μέτρων που θέλουν να μας επιβάλουν Συγκυβέρνηση και Τρόικα.

Ο κ Μεϊμαράκης, ο Dr Fox & «συνοδοί»…




Του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου

Διάβασα στα blogs ότι εγείρονται «ερωτηματικά»για το ταξίδι στο Στρασβούργο και συμμετοχή στη Ευρωπαϊκή Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων στο Συμβούλιο της Ευρώπης επειδή, όπως δείχνει επίσημο έγγραφο που «διέρρευσε» σε ΜΜΕ και στο διαδίκτυο, τον δικό μας Πρόεδρο κ Μεϊμαράκη συνόδεψε η θυγατέρα του κ Ελένη Μεϊμαράκη.

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΤΣΑ





Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 10η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων και Αγροτικής Τεχνολογίας, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012, στο Δημοτικό Γήπεδο Καρίτσας. Η έκθεση ήταν συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και του Δήμου Δίου-Ολύμπου και παρουσιάστηκαν προϊόντα από νέες καλλιέργειες όπως το ιπποφαές, ένα φυτό με πλούσιες αντιοξειδωτικές βιταμίνες.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΕΒΕ-ΟΑΕΕ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ : ….. δράσεις ενάντια στις περικοπές…..


Ο Σεπτέμβρης, χρόνια τώρα είναι ο μήνας των ιαματικών λουτρών για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.
Έτσι και φέτος 8/9/2012,το δεύτερο πούλμαν, από τα τρία που συμπλήρωσε το Σωματείο Συνταξιούχων ΤΕΒΕ σε συνεργασία με τους συνταξιούχους του ΙΚΑ, αναχωρεί για την πόλη της Αιδηψού και τα καθιερωμένα ιαματικά λουτρά που τόσο έχουν ανάγκη οι απόμαχοι της δουλειάς.
Με μειωμένες συντάξεις,φόρους και χαράτσια που αδειάζουν το πορτοφόλι του συνταξιούχου, ανύπαρκτο κοινωνικό κράτος όσον αφορά την υγεία και τα φάρμακα και τον ιαματικό τουρισμό να είναι παρελθόν για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, αναζητήθηκε μια λύση και βρέθηκε.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ : Την Τετάρτη 26 -9-2012 Ημέρα Εμπορίου και διαμαρτυρίας


Καλούμε όλους τους επαγγελματίες να αναρτήσουν
την ελληνική σημαία στα καταστήματά τους, ως ένδειξη
πατριωτισμού,ελευθερίας και δημοκρατίας, αφού είναι
το ένα και μοναδικό πανεθνικό ιερό σύμβολο,που
συνενώνει όλους τους Έλληνες, αφυπνίζει συνειδήσεις
και έχει την δύναμη να στείλει πολλαπλά μηνύματα
προς όλες τις κατευθύνσεις.

Επίσης σας καλούμε σε Τρίωρη«στάση εργασίας».9πμ.έως 12πμ . Για το τοπικό εμπόριο το κλείσιμο των καταστημάτων μας είναι πλέον εφιάλτης και εξαναγκασμός και όχι τρόπος διαμαρτυρίας. Παρόλα αυτά την ώρα των συγκεντρώσεων προτείνουμε τρίωρη «στάση εργασίας»και επίσκεψη αντιπροσωπειών εμπόρων στις τοπικές ΔΟΥ.
Το ΔΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ : ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ





Το ΔΣ του ΣΕΛ συνεδρίασε εκτάκτως στις 23Σεπτεμβρίου και εξέφρασε για άλλη μια φορά την έντονη αγωνία του εμπορικού κόσμου του τοπου για τις αρνητικές εξελίξεις στην ελληνική οικονομία. Στο πλαίσιο αυτό, δήλωσε τηνενεργή παρουσία των επαγγελματιών εμπόρων του Λιτοχώρου στις κινητοποιήσειςτης ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ της 26ηςΣεπτεμβρίου.

ΠΑΜΕ-ΠΙΕΡΙΑΣ : ΑΠΕΡΓΙΑ



ΤΕΤΑΡΤΗ26-9-2012
ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ
Ο μόνος δρόμος για να σωθεί
Ο λαός είναι ο δρόμος του αγώνα.

Όλοι στην απεργία Τετάρτη 26-9-2012
Όλοι στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ
Στην πλατεία ελευθερίας ώρα 10 το πρωί.
Ή ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ
Ή ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ

..αυτόν τον ελεεινό ψεύτη ψηφίσατε ηλίθιοι Έλληνες!



Χάρρυ Κλυνν
Αυτόν τον μπαρούφα, αυτόν τον ελεεινό ψεύτη ψηφίσατε ηλίθιοι Έλληνες!

"Μνημόνιο" (φαγκότο) Πεινασμένοι - μια Χορηγία του ΔΝΤ




' Hταν πάντα ΕΔΩ!

Χάρρυ Κλυνν -> Γιατί δε διατάζετε τη σύλληψη του απατεώνα κύριε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου;


ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, Ο ΕΛΕΕΙΝΟΤΕΡΟΣ ΨΕΥΤΗΣ, Ο ΕΠΙΦΑΝΕΣΤΕΡΟΣ ΞΕΥΤΙΛΑΣ, Ο ΓΛΟΙΩΔΕΣΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...
Και σας ερωτώ κύριε Τέντε, εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον κύριο αυτό που με την απάτη και το δόλο βρέθηκε στο τιμόνι της διακυβέρνησης της χώρας σκορπίζοντας τη δυστυχία, την εξαθλίωση και το θάνατο στον... Ελληνικό λαό, γιατί του επιτρέπετε να συνεχίζει το καταστροφικό του έργο; Γιατί δε διατάζετε τη σύλληψή του και την παραπομπή του στη Δικαιοσύνη;

Ανυπακοή! Εξέγερση παντού!

Χαρτονόμισμα με την υπογραφή του…



…Ernesto Guevara, όταν ήταν πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Κούβας

Γιουχάισαν τον βουλευτή της ΝΔ, Γιώργο Κασαπίδη... Ντροπή και αίσχος



Τ΄άκουσε για τα καλά σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κασαπίδης, ο οποίος δεν πρόλαβε καλά καλά να...
τελειώσει την ομιλία του και αμέσως ένας οργισμένος πολίτης του την "έπεσε".
"Ντροπή" και "άισχος" του φώναζε, με τα πνεύματα να ανάβουν.

Γενική Απεργία Διαρκείας!

Στην Μύκονο για μπανάκι ο αδερφός Παπανδρέου






Ο αδερφός του πρώην πρωθυπουργού κολυμπούσε στα ανοιχτά, ενώ η σύζυγός του προτίμησε την ηλιοθεραπεία
Στη Μύκονο βρέθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο συγγραφέας και αδερφός του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Νίκος, μαζί με τη σύζυγό του, Αλεξία Κληρονόμου, τα παιδιά τους αλλά και φίλους του
Για τα μπάνια τους επέλεξαν την...

Αυτοί φταίνε! Αυτοί τα έφαγαν;

Λέμε όχι στις διακρίσεις, αδιακρίτως...

Π.Ο.Ε.- Ο.ΤΑ. 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Tragic … στη βουλή -> Έχουν ξεφύγ…

Ηθοποιοί για … όσκαρ!



Τις τελευταίες ημέρες οι συγκυβερνήτες μας συνεδριάζουν τακτικά προσπαθώντας (ειδικά οι ΒενιζελοΚουβέληδες) να μας πουλήσουν το παραμύθι των δήθεν διαφωνιών και ενστάσεων για τα επικείμενα σκληρά μέτρα που θα μας επιβάλουν προς χάριν των δανειστών τοκογλύφων και της σύγχρονης απογόνου των Ες Ες κ. Μέρκελ.
Η σύγχρονη εφιαλτική “τριανδία” προσπαθεί να μας πείσει με καραγκιοζιλίκια και..

Αγκαλιά Τσίπρα με Ράιχενμπαχ... συνοδευόμενος από «ευρωλιγούρια» της δεξιάς πτέρυγας του κόμ­ματος του

H Eλλάδα των δωσίλογων κάνει εμπάργκο στο Ιράν... και πληρώνει τα γαμισιάτικα αγοράζοντας πετρελαιο αμερικάνικων συμφερόντων



Αγοράζαμε κοψοχρονιά ιρανικό πετρέλαιο -όπως κι οι κινέζοι- και με πίστωση!
Τώρα συμμετέχουμε στο εμπάργκο της Ε.Ε. και των ΗΠΑ εναντίον του κακού Ιράν κι αγοράζουμε πανάκριβο πετρέλαιο, αλλά αμερικάνικων συμφερόντων!
Εμ βέβαια… στα «δημοκρατικά» καθεστώτα της Σαουδικής Αραβίας…

Στo "ΙΕΚ ΤΡΟΪΚΑ" σπουδάζουν οι δημοσιογράφοι του ΔΟΛ...

Επίσκεψη του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ολύμπια Γη» στην Καρίτσα στην Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων και Τεχνολογίας


Λιτόχωρο,23 Σεπτεμβρίου 2012.




Επίσκεψη στη διεξαγόμενη, όπως κάθε χρόνο, στην Καρίτσα Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων και Τεχνολογίαςπραγματοποίησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ολύμπια Γη» Κώστας Δημόπουλος,συνοδευόμενος από το δημοτικό σύμβουλο Σάκη Μπατζικώστα.


Κατά την επίσκεψή τους είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους εκθέτες απ’ όλη την Πιερία για θέματα γεωργίας και ιδιαίτερα για την προοπτική της νέας ΚΑΠ 2014 –2020, αλλά και τους φορείς των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Δίου – Ολύμπου που αντιστέκονται στα δεινά της εποχής και διατηρούν σε υψηλό επίπεδο την πολιτιστική μας παράδοση.
Στιγμές από την επίσκεψη αυτή στα περίπτερα του συλλόγου Σαρακατσαναίων «ο Κατσαντώνης»και του αγροτικού συνεταιρισμού ΠΕΣΚΟ απαθανατίστηκαν και σας παρουσιάζουμε.

Το Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης

Ο Γιώργος Κεραμιδιώτης θα βρίσκεται στην Κατερίνη, στον χώρο πολιτικού διαλόγου και πολιτισμού ΙΔΕΟΔΡΟΜΙΟ όπου μαζί με τον πανεπιστημιακό Άρη Στυλιανού θα μιλήσουν για την πολιτική σκέψη και τον φιλοσοφικό στοχασμό του Τζόρτζιο Αγκάμπεν (1942)

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ «ΙΔΕΟΔΡΟΜΙΟ» ΚΑΙ ΩΡΑ 19.30

ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΛΦΑ

Ο Γιώργος Κεραμιδιώτης θα βρίσκεται στην Κατερίνη, στον χώρο πολιτικού διαλόγου και πολιτισμού ΙΔΕΟΔΡΟΜΙΟ όπου μαζί με τον πανεπιστημιακό Άρη Στυλιανού θα μιλήσουν για την πολιτική σκέψη και τον φιλοσοφικό στοχασμό του Τζόρτζιο Αγκάμπεν (1942) ενός εκ των σπουδαιότερων σύγχρονων φιλοσόφων της εποχής μας εξ αφορμής σχετικής ταινίας του συντοπίτη μας.

Ο Αγκάμπεν είναι ο εισηγητής του όρου «βιοπολιτική» και με το βιβλίο του Homo Sacer που τον έκανε διεθνώς γνωστό πιστεύει ότι οι σύγχρονες κοινωνίες (αλλά όχι μόνον αυτές) διαχωρίζουν τους ανθρώπους (βλέπε μετανάστες, αντιφροντούντες, Εβραίους επί Χίτλερ κλπ). Όπως υποστηρίζει και ο Α. Λιάκος αν σκεφτούμε με αυτούς τους όρους, καταλαβαίνουμε ξαφνικά ότι ζούμε σε κοινωνίες απαρτχάιντ. Σε κοινωνίες δηλαδή όπου υπάρχουν στα ίδια εδάφη άνθρωποι με δικαιώματα και άνθρωποι χωρίς δικαιώματα. Ανθρωποι με βίο και άνθρωποι με σκέτη ζωή. Γιατί δεν είναι μόνο τα σύνορα και οι θύλακες στους οποίους ένας άνθρωπος αποδεικνύεται ως φορέας απλών βιολογικών λειτουργιών και όχι δικαιωμάτων. Είναι και η εν δυνάμει κατάσταση η οποία μπορεί κάθε στιγμή να γίνει πραγματικότητα. Κάθε μετανάστης χωρίς χαρτιά μπορεί σε κάθε στιγμή, ξαφνικά από το κέντρο της πόλης να βρεθεί σε στρατόπεδο εγκλεισμού ή στα σύνορα, ζωντανός ή αδιεκδίκητος νεκρός.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ποδηλατικής ομάδας του Σ.Ε.Ο. Κατερίνης στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Κατερίνης.










Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ποδηλατικής ομάδας του Σ.Ε.Ο. Κατερίνης στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Κατερίνης με την υποστήριξη του δήμου και του πολιτιστικού συλλόγου "Καλλιθέας". Στα πλαίσια της εβδομάδας βιώσιμης κινητικότητας μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μικρούς φίλους του ποδηλάτου στην Κατερίνη.

ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ 3-1





Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012
Αδικαιολόγητο άγχος, βαριά πόδια στον ΕΘΝΙΚΟ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ τρίτη ήττα στα σημεία.
Το ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ξεκίνησε καλά για τον ΕΘΝΙΚΟ περίπου για μισή ώρα. Όμως χωρίς ουσία.

ΕΚΑΒ : ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ





ΤΟ2011 ΣΕ 700.000
ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ
ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΤΟ 2012
ΠΟΣΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ;;;

  • ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ
  • ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΣΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ
  • ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
  • ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ 24ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ , 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ
ΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
  • ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ– ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
  • ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος «Διονύσης Πασχάλης» στη 10η Γιορτή του Αγρότη, στην Καρίτσα Πιερίας




Την προσοχή και το αμέριστο ενδιαφέρον του για τον τόπο του την Πιερία κατέδειξε για μια ακόμη φορά το απόγευμα του Σαββάτου, ο πρόεδρος του Ιδρύματος«Διονύσης Πασχάλης», κ. Διονύσης Πασχάλης,ο οποίος συμμετείχε, συνοδευόμενους από εξέχοντα πρόσωπα από διάφορα σημεία της Ελλάδας, στις εκδηλώσεις που έγιναν στο πλαίσιο της 10ης Έκθεσης Αγροτικών Προϊόντων και Αγροτικής Τεχνολογίας στην Καρίτσα. Ο κ. Πασχάλης,ο οποίος μέσω του ιδρύματός του, αλλά και προσωπικά, στηρίζει πολλές δραστηριότητες στην Πιερία και πολλές φορές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας βοηθά ουσιαστικά τους Πιεριείς.

Το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών στη συνεδρίαση του, στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου 2012, αποφάσισε να προχωρήσει σε απεργιακή κινητοποίηση, την Τρίτη, 25/9/2012


Το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών στη συνεδρίαση του, στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου 2012, αποφάσισε να προχωρήσει σεαπεργιακή κινητοποίηση, την Τρίτη, 25/9/2012,με κλείσιμο των εργαστηρίων φυσικοθεραπείας και απεργία σε όλα τα Νοσοκομεία και τους Φορείς του δημοσίου (ΟΤΑ, Ασφαλιστικά Ταμεία) καθώς και του ιδιωτικού τομέα,των φυσικοθεραπευτών που εργάζονται σ’ αυτά.
Τα αιτήματα της απεργίας είναι:


άμεση καταβολή των οφειλών του ΕΟΠΥΥ από τον Μάιο του2012
απόδοση των παλαιών χρεών από τα Ασφαλιστικά Ταμεία χωρίς «κούρεμα»
συμψηφισμός των οφειλών
απόδοση του ανθυγιεινού επιδόματος
Επίσης, την ίδια μέρα, Τρίτη, 25/9/2012, θα γίνει συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Υγείας, Αριστοτέλους17, Αθήνα, στις 12.00 μ. μ., θα ακολουθήσει Συνέντευξη Τύπου και θα απαιτήσουμε συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας.
Η Δ.Ε. του Περ. Τμ.Φυσικοθεραπευτών Πιερίας καλεί τους φυσικοθεραπευτές του νομού σε καθολική συμμετοχή στην απεργία ενώ αναφέρει ότι λεωφορείο θα μεταφέρει τους συναδέλφους που το επιθυμούν στην Αθήνα την ημέρα της απεργίας με σκοπό τη συμμετοχή τους στην συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Υγείας.

Ένα πανέμορφο κυριακάτικο πρωινό πέρασαν όσοι επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Αερολέσχης Κατερίνης στην Κονταριώτισσα.






Ένα πανέμορφο κυριακάτικο πρωινό πέρασαν όσοι επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Αερολέσχης Κατερίνης στην Κονταριώτισσα.
Με σύμμαχο τον καιρό και κάτω από το βλέμμα του Δία, οι φιλόξενοι υπεύθυνοι του δραστήριου συλλόγου Γιώργος Λαζαρίδης - πρόεδρος, Στέλιος Χαρίσης - πρώην πρόεδρος και ιπτάμενος ε.α. της Π.Α. και Χρήστος Νικολής - εκπαιδευτικός, υποδέχθηκαν τους φίλους του αερομοντελισμού και γενικά των αεραθλητικών δραστηριοτήτων με ιδιαίτερη χαρά και υπομονή, αφού εξηγούσαν στους υποψήφιους ... πιλότoυς και μη, τα μυστικά του αεραθλητισμού.
Ένα αεροπλάνο, τέσσερα παραπέντε, αερομοντελιστικά αεροπλανάκια και ελικοπτεράκια ήταν αυτά που με το πέταγμά τους έδωσαν χαρά στους μικρούς και μεγάλους που ήταν εκεί.
Ήταν πραγματικά μια πολύ καλή καθόλα μέρα.
Σ. Δ. 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ - ΔΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 3-0