PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

PIERIA-GR

Θαμώνας σε ελληνικό εστιατόριο η Μέρκελ



Μπορεί η στάση της Αγγελα Μέρκελ απέναντι στη χώρα μας να είναι σκληρή, μάλλον όμως δεν ισχύει το ίδιο και για την κουζίνα μας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, η γερμανίδα καγκελάριος επισκέπτεται συχνά ένα ελληνικό εστιατόριο στο Βερολίνο και μάλιστα έχει μεγάλη αδυναμία στη χωριάτικη σαλάτα και τα μπιφτέκια. Πρόσφατε βρέθηκε στο εστιατόριο μαζί με τον υπουργό Εξωτερικών Γκ. Βέστερβελε, ο οποίος είναι επίσης θαμώνας του μαγαζιού.

Πτώση ρεκόρ στις τιμές των ακινήτων



Φθηνότερα τα σπίτια αλλά πλέον δεν πωλούνται – Στα αζήτητα 100.000 οικίες σε όλη τη χώρα




Ο δείκτης τιμών ακινήτων που καταρτίζει η Τράπεζα της Ελλάδος, συστηματικά εδώ και μια εξαετία, κινείται φέτος με έντονες πτωτικές τάσεις.

Το σέξι… ατύχημα της άνοιξε την… τύχη (hot video)



Η Λιλιάνα Μας, μία… μοντέλα από το Περού προσπαθούσε να γίνει γνωστή μέσα από τηλεοπτικές εμφανίσεις, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία....

ίπαμε ότι έχει κυτταρίτιδα, αλλά όχι κι έτσι!

Είπαμε ότι έχει κυτταρίτιδα, αλλά όχι κι έτσι! Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το Ciao δείχνουν
το σώμα της αγαπημένης τραγουδίστριας σε κατάσταση... χειρότερη από εκείνη της μέσης Ελληνίδας, εικόνα πρωτόγνωρη για το "μύθο" της Βανδή!

Εμείς, παρά τη δική της ομολογία ότι έχει κι εκείνη κυτταρίτιδα, δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι οι φωτογραφίες αυτές είναι αληθινές και το λιγότερο που μπορούμε να δεχτούμε είναι ότι αφορούν σε παρελθόντα χρόνο, πιθανότατα μετά από κάποια εγκυμοσύνη.. Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στην κρίση σας...

Η Πασχάλη γυμνάζεται και η Έλενα… το κουπί της


Η Πασχάλη γυμνάζεται και η Έλενα… το κουπί της

Σε παραλία της Αναβύσσου συναντήθηκαν η Σόφη Πασχάλη με την Έλενα Παπαβασιλείου και το έριξαν στην...

Κοπελιά… κάποιος σου μιλάει!



Με την 24χρονη σύντροφό του, μοντέλο και ηθοποιό Μάρικα Πελεγκρινέλι βρέθηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο του Miami Beach o Eros Ramazzotti.


Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί και μια κόρη, έκανε διακοπές στην παραλιακή πόλη της Φλωρεντίας και ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί ο ένας με τον άλλον. Δεν μπορούσε σου λέει ο τραγουδιστής να αντισταθεί στις καμπύλες της συντρόφου του και με κάθε ευκαιρία έβαζε το χεράκι του στο σώμα της. Για να μην πούμε για τα καυτά φιλιά που αντάλλαζαν μέσα και έξω από το νερό. Το πάθος δεν κρύβεται... Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πολλοί μιλούν για επικείμενο γάμο...

Αποκάλυψη βόμβα> Οι Γερμανοί πληρώνουν την Ελένη για να εκμαυλίσει τον Αλέξη Τσίπρα! ...






Καλούμε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τάσο Κουράκη να καταγγείλει τα σιωνιστικά συμφέροντα και τον σκοτεινό ρόλο της παγκόσμιας ελίτ, η οποία χρησιμοποιεί την Μενεγάκη-που σημειωτέον πληρώνεται από τους Γερμανούς του ALPHA-για να εκμαυλίσει τον Αλέξη Τσίπρα.
Στην...

Προς πώληση η “Espresso” ; ...






Αλλάζει χέρια η “Espresso”. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έλεγχος της εφημερίδας είναι πολύ πιθανό να...

Ζήσε Μάη μου (και Σπυρόπουλε) ...




Δείτε τα σχετικά έγγραφα...


Το μόνο πρόσωπο που συναντά καθημερινά και για πολλές ώρες στο γραφείο του ο νέος γενικός διευθυντής τηλεόρασης της ΕΡΤ, κ. Κ. Σπυρόπουλος, είναι ο κ. Π. Μάης! Πρώην διευθυντής του γραφείου του όπως και του κ. Γόντικα και της κυρίας Χοιδά.

Ο...

Το κριτήριο της... εμπιστοσύνης! ...




Ο Τραγάκης απάντησε. Τι το 'θελε; Χειρότερα τα 'κανε.
Δεν...

Με ισόποση εγγυητική επιστολή η εξόφληση των ιδιωτών από το Δημόσιο...




Μικρή «ανάσα» ενδέχεται να δώσει στην αγορά η εφαρμογή της ρύθμισης που επιτρέπει στις επιχειρήσεις που έχουν χρηματικές απαιτήσεις από το Δημόσιο να εισπράξουν τα ποσά, προσκομίζοντας όμως ισόποση εγγυητική επιστολή.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του υφυπουργού Οικονομικών, Γ. Μαυραγάνη, προβλέπεται ότι...

«Ξέχασαν» φόρους 10 εκατ. ευρώ στην ΔΟΥ Αιγάλεω!...




ΕΡΕΥΝΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ...
Όσο απίστυτο και αν ακούγεται κάποιοι στην εφορία Αιγάλεω, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ξέχασαν οφειλές ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ ενός πολίτη για επτά ολόκληρα χρόνια. Και ενώ η υπόθεση είχε αραχνιάσει και ο φορολογούμενος-μεγαλοκαρχαρίας σφύριζε αδιάφορος όταν...

Πάτρα: Εκκαθαριστικά - "φωτιά" - Βγάζουν από τη μύγα, ξύγκι...




Χιλιάδες φορολογούμενοι βάζουν το χέρι στην τσέπη...
Μέχρι το τέλος του μήνα οι φορολογούμενοι που καλούνται να πληρώσουν φόρο, η συντριπτική τους πλειοψηφία δηλαδή, θα πρέπει να έχουν καταβάλει ένα μέρος του φόρου που τους αναλογεί,μέσω δόσεων, ωστόσο αρκετοί δυσκολεύονται γι'αυτό.

Με το νέο φορολογικό σύστημα η πλειοψηφία των φορολογούμενων καλείται να ...

ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ...

«Φύλλο και φτερό» στη Βουλή τα «πόθεν έσχες» όλων από το 1974...




Στο μικροσκόπιο οι φορολογικές δηλώσεις όλων των κοινοβουλευτικών, καθώς και των συζύγων και τέκνων τους.
Από το μικροσκόπιο της Βουλής θα περάσουν τα «πόθεν έσχες» εκείνων που ασχολήθηκαν και ασχολούνται με την πολιτική από τη Μεταπολίτευση μέχρι και σήμερα. Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη έρευνα...

Στην ΤΥΡΑΣ ή στους συνεταιριστές η ΔΩΔΩΝΗ!...




Το μεγαλύτερο τίμημα από όλους ενδιαφερόμενους για την εξαγορά της Ηπειρωτικής γαλακτοβιομηχανίας προσφέρει η Τρικαλινή ΤΥΡΑΣ, μητρική της Λαρισινής γαλακτοβιομηχανίας «Όλυμπος», γεγονός που την καθιστά αδιαφιλονίκητο φαβορί για την εξαγορά της. Όμως δεν ...

Ο "Τσώρτσιλ του ρουσφετιού"...


Ο "Τσώρτσιλ του ρουσφετιού"...



Έπρεπε να τον κουβαλήσει μαζί του ο Σαμαράς στο Βερολίνο και να τον περιφέρει στις συναντήσεις με την Μέρκελ και τους άλλους αξιωματούχους, όπως ο συγχωρεμένος ο Έβερτ τον Αζάνκα.

Και καθώς θα τον συνιστούσε να ζητάει συγνώμη για το γεγονός ότι...

Μ. Κοππά:


Ο πρωθυπουργός να πείσει ότι η επιμήκυνση δεν θα επιβαρύνει τους Ευρωπαίους...


Ο Φ. Ολάντ συζητά για ανάπτυξη, η Α. Μέρκελ επιμένει στην αυστηρή τήρηση των προγραμμάτων που έχουν υιοθετηθεί, δήλωσε στη ΝΕΤ FM η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά.

Συνέντευξη στην εκπομπή « Άκρως...

Οι αληταράδες, τα λαμόγια στέλνουν στην ανεργία μέχρι και δημοσίους υπαλλήλους κι αυτοί διορίζουν στη Βουλή με ρυθμούς τρέλας!

Σάλος για τους διορισμούς στο Γραφείο του Γ. Τραγάκη... Λαμόγια, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, αυτοί που θα δικαστούν για να χάσουν τα σπίτια τους... θα σας γ@μ#σ⓪υν χωρίς έλεος!

Ξεπλένουν σώβρακα...

Στα παπάρια τους ο Ελληνικός λαός που αιμορραγεί... Τον έχουν εκπαιδεύσει να τα καταπίνει αμάσητα...



ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ" ΓΟΥΝΚΕΡ
Oι εταίροι μας, λέει, θα αποφασίσουν αφού δούνε πρώτα την έκθεση της Τρόικας!!! Είναι να τρελαίνεσαι δηλαδή, με τις «παπαριές» που επιζητούν να μας πασάρει η Ευρωληστοσυμμορία!
Η αξιοπιστία, δηλαδή, του Τόμσεν και της παρέας του, που σε όλες τις...

Ξεπουλάει τα Ταχυδρομεία η τρόικα των δωσίλογων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ...



ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ (Π.Ο.Σ.Τ.)
FÉDÉRATION PANHELLÉNIQUE DES ASSOCIATIONS POSTALES
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε  22 Αυγούστου, η έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΣΤ, για την λήψη αποφάσεων και δράσεων κατά της εξαγγελίας της Κυβέρνησης για την πώληση των ΕΛΤΑ.
Οι μέρες που διανύουμε είναι κρίσιμες για όλους εμάς τους εργαζόμενους στο Ταχυδρομείο, καθώς λίγα 24ωρα έχουν περάσει από την απόφαση -εξπρές- της Κυβέρνησης να βγάλει τα Ελληνικά Ταχυδρομεία στο σφυρί.
Δια στόματος της...

Μπράβο μαρτυριάρικο την υπέγραψες την συμφωνία με την siemens...



Μπράβο μαρτυριάρικο την υπέγραψες την συμφωνία με την siemens, ο ψηλός θα την φέρει στην Άγγελα αύριο και ο Χριστοφοράκος μην φοβάσαι, εδώ, αμίλητο... 

ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΘΕΛΟΥΝ...

Αντίθετος ο κ Γιούνκερ για έξοδο μας από το ευρώ!..



Του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου

Ακόμη ένα σύντομο «πιπεράτο» σχόλιό μου, αλλά αυτή τη φορά με σαφή ειρωνική πρόθεση (μπας και…σοβαρευτούμε) για δημοσιογράφους και ΜΜΕ που «χαιρετίζουν ως θετική για την Πατρίδα μας Ελλάδα τη θέση του κ Γιούνκερ ότι ΔΕΝ θα ήθελε έξοδό μας από το ευρώ και την ευρωζώνη!...»

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΛΥΜΠΕ...

Αρχείο:Olympus Litochoro.JPG

ΔΕΙΤΕ...

Το αμμορυχείο στο Λιτόχωρο, τα βιομηχανικά απόβλητα και ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου!



Δημιουργική Γραφή | Συγγραφή Βιβλίων
Γράφει ο Προκόπης Κωφός

         

Ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου έχει μπερδέψει τα επιχειρήματα και βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση για το ρόλο του! Αντί να προβάλει τα επιχειρήματα υπέρ της περιοχής του και των κατοίκων της για να μην έρθουν τα βιομηχανικά απόβλητα στον τόπο μας και να μην υποβαθμιστεί η περιοχή, υπερασπίζεται την εταιρία μήπως και κλείσει, υπερασπίζεται τους εργαζόμενους της εταιρίας μη χάσουν τη δουλειά τους, υπερασπίζεται μια νομιμότητα, πως όλα θα γίνουν νόμιμα και με βάση τις μελέτες, που αντικειμενικά και ουσιαστικά δεν μας αφορά. Επιπλέον όλα αυτά τα επιχειρήματα που προβάλει για να υπερασπιστεί όλους τους άλλους εκτός από τους κατοίκους της περιοχής του είναι σαθρά και δεν ευσταθούν.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ..

Ποιοι δικαστές (μέχρι τώρα είναι επώνυμοι & χωρίς κουκούλα) θα δώσει σπίτια σε τράπεζες... όταν οι κλέφτες είναι επώνυμοι;

Ποιος Βενιζέλος;...



Πρόσεξε κ. γΑΠ... ίσως τον χρειαστείς όταν θα πρέπει ν' απολογηθείς για το ΔΝΤ, τα μνημόνια και σια...