PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

"ΧΩΡΙΣ ΣΕΝΑΡΙΟ" ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΣΑΣ....

Ο Δημήτρης Κεραηλίδης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Κατερίνης Γιώργο Ίτσιο σε παλιότερη εκπομπή.... έτσι ΧΩΡΙΣ ΣΕΝΑΡΙΟ

Κάθε μέρα από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή "Χωρίς Σενάριο" με τον Δημήτρη Κεραηλίδη 


στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 


8 με 10 το πρωί....
ΧΩΡΙΣ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΙ ΟΤΙ ...ΚΑΤΣΕΙ!!!
ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ στους 95,3 στα fm 


ή διαδικτυακάwww.953fm.gr

ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΡΕΕΕΕ - ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΟ Ή ΠΙΈΡΙΑ!!!


Ας δράσουμε τώρα! Ας φυλάξουμε τα δάση μας τώρα, που σφύζουν από ζωή και πράσινο! Πριν έρθουν το γκρι και η στάχτη!
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας απευθύνει έκκληση προς όλους τους πολίτες της Πιερίας να στηρίξουν ενεργά την εθελοντική πυροπροστασία του Ολύμπου και των Πιερίων «Χαρίζοντας μια μέρα από το καλοκαίρι τους στο δάσος».
Στο παρατηρητήριο των Ν. Πόρων, ειδικά μετά τη Δευτέρα 20 Αυγούστου υπάρχουν πολλά κενά τα οποία πρέπει επειγόντως να καλυφτούν. Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, μπορούν μέσω διαδικτύου να κλείσουν μια από τις ελεύθερες βάρδιες που απομένουν μέχρι την 09.09 που θα λήξη η φετινή περίοδος.
Πολύ υψηλός είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς και για σήμερα Κυριακή 19 Αυγούστου 2012. Οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως ρίψη αναμμένων τσιγάρων, κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών, χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης κ.α.

ΜΙΧΟΥ ΜΑΡΙΑ..

Σκηνικό ρευστότητας στην Ευρώπη για τη σωτηρία της Ελλάδας...




Σε κλίμα αβεβαιότητας για τη συνολική κατάσταση στην ευρωζώνη κλιμακώνονται στο εσωτερικό της Ευρώπης οι συζητήσεις για την τύχη της Ελλάδας ενόψει των συναντήσεων του πρωθυπουργού με την κ. Μέρκελ και τον κ. Ολάντ, αλλά και της έκθεσης της τρόικας.

Μέχρι... στιγμής οι πληροφορίες που φτάνουν από το εξωτερικό είναι συγκεχυμένες και αποδίδουν με σχεδόν ανάγλυφο τρόπο τη ρευστότητα η οποία υφίσταται και στις ευρωπαϊκές ηγεσίες περί της στάσης που θα πρέπει να τηρηθεί έναντι της Ελλάδας.

Στην προκήρυξη 400 θέσεων επικουρικών γιατρών που θα καλύψουν τις ανάγκες των μονάδων υγείας του ΕΣΥ προχωρά το υπουργείο Υγείας.



Η σχετική προκήρυξη αναμένεται -εκτός απροόπτου- να δημοσιοποιηθεί στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και θα αφορά κυρίως σε γιατρούς που θα... τοποθετηθούν σε νοσοκομεία της περιφέρειας όπου και παρατηρούνται τα μεγαλύτερα κενά.

Για τη συγκεκριμένη εξέλιξη χρειάστηκε η συνεργασία των υπουργείων Υγείας, Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης με δεδομένο τους περιορισμούς στις προσλήψεις που έχει «επιβάλει» η πολιτική δημοσιονομικής προσαρμογής.

Να μην ξεχνάμε! Κάνει τα σκάνδαλα... αόρατα!

Αφού "Τα Φάγαμε Μαζί" γιατί ο Σάλλας πήρε μόνος του την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ; ...που την είχαμε μαζί;

ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ - Ε, λοιπόν ΟΧΙ!!!



Χάρρυ Κλυνν
Ε, λοιπόν ΟΧΙ!!! Όχι κύριοι και κυρίες που επί 40 χρόνια ξεσκίζετε απροκάλυπτα, ανενδοίαστα, ξεδιάντροπα και ασυνείδητα μία ολόκληρη χώρα, εξαθλιώνοντας ένα λαό στο όνομα της δικιάς σας Δημοκρατίας επισείοντας το φόβητρο μιάς πεθαμένης δικτατορίας που καμία ελπίδα δεν έχει πλέον να...

Σαμαράς... Ακούς εκεί "είμαστε έλληνες"... Εσύ δεν είσαι - Οι... Γιαουρτείς της Πύλου




όπως λέμε "οι Ιππείς της Πύλου". Ετσι. Ακούς εκεί "είμαστε έλληνες"... Εσύ δεν είσαι. Είσαι ελληνέμπορας, πατριδοκάπηλος και πατριδεμπορικό αμερικανάκι, εφάμιλλο μάλιστα του...
ΓΑΠ. Εχεις να φας γιαούρτι ρε κωλοτούμπα...

Το αδέσποτο της γειτονιάς σου!

ΔΕΙΤΕ...

O έεντιμος εφοριακός υπάλληλος που έγινε έντιμος υπάλληλος-υπουργός δωσίλογων... των έντιμων τροϊκανών υπαλλήλων κατοχής...

ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΟΛΎΜΠΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ή ...ΤΡΕΧΑΛΑΣ ΥΠΈΡ ΛΑΟΎ!!!!!


ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΈΞΙΜΟ ΠΟΥ ΚΆΝΕΙ Ο ΕΥΓΈΝΙΟΣ ΟΎΤΕ ΕΝ ΕΝΈΡΓΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΆΝΕΙ..... ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΕΥΓΕΝΙΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ Ή ΟΛΥΜΠΙΕ ΜΕΓΑΛΕ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΤΙΑΚΌ ΣΤΟΝ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΊΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΣΤΟΝ ΜΥΛΑΥΛΑΚΟ ΚΙ ΎΣΤΕΡΑ ΓΑΝΟΧΩΡΑ ΚΙ ΎΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΊΟ ΣΤΟ ΚΕΡΑΜΊΔΙ. ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ.

Ο ΨΕΥΤΡΆΚΟΣ. Ο ΡΟΥΦΙΑΝΆΚΟΣ. ΚΙ Ο ...ΑΛΛΟΣ. ΚΙ ΌΛΟΙ ΤΗΣ ....ΠΙΕΡΙΑΣ

ΕΊΔΑ το φίλο μου εκεί στην Παραλία να κάνει ΠΟΛΙΤΙΚΉ. Ρε τον πούστη. Κι ΕΚΕΊΝΟΣ μου ΕΊΠΕ πως ΠΆΕΙ θάλασσα για γκόμενες. Και πιό δίπλα του κι ο ρουφιανάκος κι ο ψευτράκος της πιερίας.

Θα χυθεί αίμα όταν οι τράπεζες που μας έχουν ήδη πιει το αίμα προχωρήσουν σε... "διακοσμήσεις"!

Τα ηχηρά μηνύματα στο... ΚΟΔΗΣΟ!

Πετυχημένες Αγροτικές Εκμεταλλεύσεις Παρουσιάσεις από Αγρότες σε Αγρότες στο Ελατοχώρι




Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών-ΠΕΝΑ προσκαλεί
· Νέες & Νέους Αγρότες να παρουσιάσουν τις πραγματικές Πετυχημένες Αγροτικές Περιπτώσεις (Success Stories Demonstration) με τις αγρ. εκμεταλλεύσεις τους και
· κυρίως Νέες & Νέους Αγρότες να δουν και να ακούσουν από πραγματικούς αγρότες Πετυχημένες Αγροτικές Ιστορίες (Success Stories Demonstration)
στο 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών, που θα γίνει 6-9 Σεπ 2012, στο Ελατοχώρι Πιερίας, με θέμα: Νέες Μορφές Συνεργασιών στην ΥΠΑΙΘΡΟ.
Η Πέμπτη, 6 Σεπ 2012, είναι ελεύθερη για ανασυγκρότηση και γνωριμίες
Την Παρασκευή & Σάββατο, 7 & 8 Σεπ 2012, θα γίνουν οι παρουσιάσεις και θα επισκεφθούν οι σύνεδροι πετυχημένες αγροτικές εκμεταλλεύσεις από αγρότες της περιοχής.

11ο διεθνές καμπ Κολινδρού: Η συνέντευξη τύπου



Συνέντευξη τύπου με την ευκαιρία του 11ου διεθνούς καμπ που ξεκινά αύριο στον Κολινδρό παραχώρησαν οι διοργανωτές.

Αρχικά τον λόγο έλαβε ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Ευάγγελος Πολύζος που τόνισε:
«Καλωσορίζω όλους τους συμμετέχοντες στο καμπ. Είναι μεγάλη τιμή για τον δήμο που διεξάγεται κάθε χρόνο εδώ η συγκεκριμένη διοργάνωση. Είναι ένα γεγονός που αναδεικνύει τα έργα που έχουν γίνει. Το αθλητικό κέντρο του Δήμου που είναι ότι καλύτερο στην Βόρεια Ελλάδα και θα είχε γίνει γνωστό χωρίς το καμπ. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είχε την έμπνευση αυτής της διοργάνωσης και τον ευχαριστώ για άλλη μια φορά. Τονίζω ότι ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που υπάρχουν στην τοπική αυτοδιοίκηση, είναι προτιμότερο να περικόπτονται κονδύλια από άλλες εκδηλώσεις για να πραγματοποιείται η συγκεκριμένη, που γίνεται εδώ και 18 χρόνια. Από τον Κολινδρό έχουν περάσει καλαθοσφαιριστές που τίμησαν τα Ελληνικά χρώματα σε διεθνές επίπεδο».

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ σας ενημερώνει ότι συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής, τα οποία ξεκινούν την προετοιμασία του την Δευτέρα 20 Αυγούστου και ώρα 19.00 στο γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου.



Επίσης όπως έχει ανακοινωθεί η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ έχει ώς τεχνικό Σύμβουλο τον προπονητή Κώστα Μυστακίδη, ο οποίος είναι αποκλεστικός σκάουτερ για την διεθνούς φήμης Γερμανική εταιρία managers SPORT EXPERTE.
- Επίσης ανακονώνεται ότι στις 5 έως και 8 Οκτωβρίου 2012, θα βρίσκονται στην Ελλάδα ο τεχνικός Διευθυντής της Γερμανικής ομάδας Φράιμπουργκ κ KLEMENS και ο Διευθυντής της sport experte Oliver.

Με θέματα το 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο και αλλαγές στο καταστατικό πραγματοποιείται την Κυριακή 19 Αυγούστου και ώρα 11.00 το πρωί, Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Νέων Αγροτών Πιερίας, στα γραφεία της στο Παλιό Κεραμίδι (πρώην Δημαρχείο Δήμου Ελαφίνας).


Ενόψει της διοργάνωσης του 19ουΠανελλήνιου Συνεδρίου των Νέων Αγροτών στο Ελατοχώρι η Διοίκηση της Ε.Ν.Α.Πιερίας κινητοποιεί τα μέλη της ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή προετοιμασία.Το Συνέδριο αυτό μπορεί αποτελέσει σταθμό στα αγροτικά θέματα της Πιερίας,αλλά και της χώρας, αφού στο τριήμερο6-9 Σεπτεμβρίου θα συναντηθούν νέοι αγρότες από όλες τις περιοχές της Ελλάδας για να ανταλλάξουν απόψεις, να ακούσουν και να κάνουν προτάσεις για νέες συνεργασίες στην ύπαιθρο, για το μέλλον του έλληνα αγρότη.

Παράλληλα στη Γενική Συνέλευση της Κυριακής 19Αυγούστου 2012 τα μέλη της Ε.Ν.Α. Πιερίας θα αποφασίσουν για την τροποποίηση του καταστατικού της Ένωσης. 

ΜΜΕ: άλλο Ελεύθερα, άλλο...Ανεξέλεγκτα!



Του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου

Η έκρηξη στα ΜΜΕ που συντελέσθηκε στον ελληνικό χώρο τα τελευταία χρόνια δημιούργησε πρωτόγνωρες για την Ελληνική κοινωνία καταστάσεις.Συγκεκριμένα, τηλεόραση και ραδιόφωνο στη διάρκεια των τελευταίων τριών δεκαετιών μετά την «απελευθέρωσή» τους,επέφεραν σημαντικές αλλαγές στον κοινωνικό ιστό της Ελλάδος και καθώς συνεχίζουν τις εκπομπές τους «ανεξέλεγκτα»(δεν υποτιμώ, ούτε όμως θεωρώ καθοριστικού ρόλου τις παρεμβάσεις του γνωστού μας ΕΣΡ) συνεχίζουν να απειλούν ακόμη και με αλλοιώσεις το ψυχο-κοινωνικό μας σύστημα.

ΔΙΕΘΝΕΣ CAMP ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Ορχήστρα Νέων Δίου


Μια βραδιά για ξεχωριστούς ανθρώπους!


Ένα αξέχαστο καλοκαιριάτικο βράδυ πέρασαν  16 Αυγούστου όσοι βρέθηκαν στο Κάστρο του Πλαταμώνα στην συναυλία που πραγματοποίησε η φιλανθρωπική οργάνωση "Ευχή Ζωής" αφιερωμένη στον αείμνηστο Έλληνα ερμηνευτή Δημήτρη Μητροπάνο.Στην συναυλία αυτή η οποία είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα συμμετείχε και η Ορχήστρα Νέων Δίου υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Νίκου Πατρή. Την Ορχήστρα πλαισίωναν μουσικά μεγάλοι Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Δημήτρης Μπάσης, ο Παναγιώτης Πετράκης καθώς και ο μεγάλος δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Γ. Σινάνης και ο κιθαρίστας Γ. Παπαζαχαριάκης χρόνια στενοί συνεργάτες του Δημήτρη Μητροπάνου.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟ...

ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ...

ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ...ΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ, ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ, ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑ.
ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΟΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ, ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ....
ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΓΩΝΕΣ....
ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ, ΔΥΝΑΜΙΚΑ.  Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ,  ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΑΣ....
ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΛΕΥΡΑ. ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
ΙΣΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ, ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ...ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΝΤΑ ΜΕ ...ΚΕΝΑ. ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ "ΚΟΜΜΑΤΙ" ΤΟΥΣ, ΤΟ ΕΦΕ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ....ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ....
Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΛΑΓΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ.
ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΟΣΩΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΘΗΚΑΝ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΜΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΕΙΣΕΙ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ...
ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ  ΜΠΟΡΕΙ. ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΝ. ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...
ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ...Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΠΙΚΡΕΣ, ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ "ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ"... ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ, ΤΑ ΣΒΗΝΕΙ ΟΛΑ... ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ... ΚΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ... 

*** ΣΤΙΣ  ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΠΟΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΜΕ...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΒΑΡΙΔΙΑ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ...

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2012 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ - PHOTO HASAPETIS




ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ..

Ομολογούν ότι είναι φοροφυγάδες για να μην πάνε φυλακή! ...




Κατά εκατοντάδες προσέρχονται οι Γερμανοί φοροφυγάδες στις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να ομολογήσουν τις φορολογικές τους παραβάσεις και να γλυτώσουν τις ποινές φυλάκισης χωρίς αναστολή και τα εξοντωτικά πρόστιμα που προβλέπονται από τη νομοθεσία τους.

Ο λόγος είναι η ...

Αλλαγές σε τεκμήρια, αποδείξεις και φοροπαλλαγές ...




Αλλαγές σττα τεκμήρια διαβίωσης, στο σύστημα εξόφλησης των ληξιπρόθεσμων χρεών και τις αποδείξεις, προαναγγέλει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Ναυτεμπορική ο υφυπουργός Οικονομικών, Γ. Μαυραγάνης, ενώ παράλληλα λέει ότι από το 2013 έρχεται νέο, ...

Οι επτά δόσεις της Εφορίας που δεν είναι ακριβώς επτά...




ανακοινώνεται μέσω του TaxisNet ο αριθμός των δόσεων για την αποπληρωμή του φόρου εισοδήματος και όπως αποδεικνύεται πολύ λίγοι θα είναι εκείνοι που θα μπορέσουν τελικά να πληρώσουν σε επτά δόσεις όπως υποσχέθηκε το υπουργείο Οικονομικών.
Οι αρχικές ...

Βόρειο Ημισφαίριο: Ο πιο ζεστός Ιούλιος όλων των εποχών...




Ο πιο ζεστός μήνας όλων των εποχών ήταν για τη στεριά του Βορείου Ημισφαιρίου , όπου ανήκει και η Ελλάδα, ο φετινός Ιούλιος.
Σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (ΝΟΑΑ) των ΗΠΑ, ο Ιούλιος του 2012 υπήρξε ο τέταρτος θερμότερος στην ξηρά και...

Ντροπή. Παίζουν με τους ανέργους...




Όταν ανακοινώθηκε "μετά βαϊων και κλάδων" από το υπουργείο Εργασίας (και από άλλους φορείς) η υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης ανέργων μέσω Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης και με επιδότηση μέσω επιταγών κατάρτισης, "ξέχασαν" να τονίσουν, ότι...

Στα χέρια Στουρνάρα οι περικοπές στις συντάξεις ...




Σε κανονικούς ρυθμούς μπαίνει το οικονομικό επιτελείο προκειμένου να εξειδικεύσουν τα μέτρα των 11,5 δισ ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης παρέδωσε στον Γιάννη Στουρνάρα εναλλακτικά σενάρια για τις περικοπές σε...

Αρχές Σεπτεμβρίου η τρόικα στην Ελλάδα ...




Σεπτέμβριο οριστικά θα επιστρέψει στην Ελλάδα η τρόικα των επικεφαλής ελεγκτών της ελληνικής οικονομίας. Κάθε συζήτηση για επίσπευση της επίσκεψης τους έχει σταματήσει και το πιθανότερο πλέον είναι ότι...

Έρχεται νέο τσουνάμι λουκέτων στην Πάτρα...




Μαγαζιά του κέντρου χωρίς «σεφτέ» επί τρεις εβδομάδες
Δραματικές ώρες περνά το 70% των εμπόρων της Πάτρας σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τα έως τώρα στοιχεία σχετικά με την κίνηση την περίοδο των εκπτώσεων σε συνάρτηση με την ...

Το απουσιολόγιο της επίσκεψης Σαμαρά στη Μεσσηνία ..




Η απουσία που προκάλεσε εντυπώσεις κατά την παρουσία του Αντ. Σαμαρά στην Μεσσηνία, αλλά και συζητήσεις, ήταν αυτή του Δημήτρη Δράκου. Ο επί 14 χρόνια νομάρχης Μεσσηνίας αλλά και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ήταν ο... μεγάλος απών από την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά. Ο Δημήτρης Δράκος ήταν προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά για τη θέση του Περιφερειάρχη.

Μεγάλο θόρυβο έχει προκαλέσει στην Κίνα το σεξουαλικό σκάνδαλο στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ο Wang Minsheng, γραμματέας κομμουνιστικού κόμματος, της περιφέρειας Luijang, στην επαρχία Anhui, καθώς και το νούμερο δύο του... κόμματος.



Οι δύο τους εμφανίζονται να ποζάρουν γυμνοί σε δωμάτιο ξενοδοχείου, μαζί με ακόμα έναν άνδρα και δύο γυναίκες.

Οι φωτογραφίες έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχουν προκαλέσει ποικίλα σχόλια.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο γραμματέας του κομμουνιστικού κόμματος δήλωσε ότι οι φωτογραφίες είναι ψεύτικες και ρετουσαρισμένες.

Ο Wang απομακρύνθηκε από τη θέση του και η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση..

Οι Πορτογάλοι (ξε)πουλάνε τα χρυσαφικά τους ...




Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά της Πορτογαλίας αναφέρεται με -γλαφυρό- δημοσίευμά του το πρακτορείο Bloomberg παρουσιάζοντας, μεταξύ άλλων, περιπτώσεις ανθρώπων που υποχρεώνονται να πουλήσουν χρυσαφικά προκειμένου ... ανταποκριθούν οικονομικά ακόμα και σε τρέχουσες ανάγκες, όπως η καταβολή του ενοικίου...

Γ. Βαρουφάκης: «100% οι πιθανότητες κατάρρευσης της οικονομίας»...




Με σκληρά λόγια, ο Έλληνας οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης ανέφερε σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι ότι οι πιθανότητες πλέον για κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας φτάνουν στο 100%, αν δεν αλλάξει άμεσα η ...

ΣΥΡΙΖΑ: «Πλήρως υποταγμένος στους δανειστές ο Σαμαράς»..




Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι η συνέχιση από τον κ. Σαμαρά της ίδιας μνημονιακής πολιτικής τον εμποδίζει να διεκδικήσει κάτι διαφορετικό σε ευρωπαϊκό επίπεδο και...