PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Ο Μάικλ Φελπς παραδέχεται: ναι, κατουράμε στην πισίνα...




Ο κορυφαίος αθλητής των Ολυμπιακών Αγώνων όλων των εποχών αποκάλυψε τη συγκλονιστική αλήθεια που όλοι φανταζόμασταν αλλά δεν θέλαμε να πιστέψουμε: οι Ολυμπιακοί κολυμβητές αδειάζουν την ουροδόχο κύστη τους περιστασιακά μέσα στην πισίνα.

Ο ... αμερικανός κολυμβητής είπε: «Νομίζω ότι όλοι κατουράνε στην πισίνα. Είναι περίπου κάτι φυσιολογικό για όλους τους κολυμβητές. Όταν είμαστε για δύο ώρες στο νερό, δεν βγαίνουμε έξω για να κατουρήσουμε. Η χλωρίνη σκοτώνει τα πάντα, οπότε δεν είναι κακό».

Ο Φελπς απαντούσε σε σχετικά σχόλια του συναθλητή του Ράιαν Λόχτι που προκάλεσαν συζητήσεις πρόσφατα όταν είπε ότι σε διάφορες περιπτώσεις έχει ανακουφιστεί ενώ ήταν μέσα στην πισίνα.

ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ..

ΜΙΧΟΥ ΜΑΡΙΑ...

ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΛΥΚΑ ΠΟΝΟΥΣΕ..



Χάρρυ Κλυνν
ΓΛΥΚΑ ΠΟΝΟΥΣΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ...
«Το έθνος να λυπάστε που δεν υψώνει τη φωνή παρά μονάχα στη πομπή της κηδείας. Που δεν συμφιλιώνεται παρά μονάχα μες τα ερείπιά του. Που δεν επαναστατεί παρά μονάχα σαν βρεθεί ο λαιμός του ανάμεσα στο σπαθί και την πέτρα»
Χαλίλ Γκιμπράν

Ακόμα και οι προπαγανδιστές της μνημονιακής βαρβαρότητας αναγκάζονται, μέσες-άκρες, να ενημερώσουν τους λοβοτομημένους αναγνώστες τους, γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι το τσουνάμι της οργής θα τους πάρει και θα τους... σηκώσει όλους μαζί...

Και ΝΕΟ αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Κυβερνητικοί επιδρομείς!

Φοβερό άρθρο αναγνώστη μας προς τον Πάγκαλο που δεν δημοσίευσαν στην ιστοσελίδα mazi-ta-fagame.gr



Το παρακάτω άρθρο φαίνεται ότι ενόχλησε τους διαχειριστές της σελίδας για την προώθηση του νέου βιβλίου του κ. Πάγκαλου, καθώς όπως μας ανέφερε ο αναγνώστης μας που μας το έστειλε, αν και το υπέβαλε προς δημοσίευση δεν το είδε ποτέ στον αέρα. Διαβάστε το και τα...

Tα λέει ΟΛΑ!

Κλείστε νοσοκομεία... Ανοίξτε νεκροταφεία!

Mάξιμος Χαρακόπουλος: Η Αγροτική θα παραμείνει στο δημόσιο τομέα!

Ρεκόρ «στο περίμενε» για το Νοσοκομείου Διδυμοτείχου! 470 μέρες περιμένει ασθενής για να κλείσει ραντεβού...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ...

ΣΥΜΦΩΝΩ...

ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΗΡΘΕ....

ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΡΕ?


ΡΕ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ...

ΣΕ ΕΙΔΟΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΙΚΑ...

ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΨΑΧΝΕΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ..

ΔΕΙΤΕ...

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ...

ΔΕΙΤΕ.......

Μπίρα μεγαλώνει… το στήθος μέχρι και δύο νούμερα!!!




perierga.gr - Μπίρα μεγαλώνει... το στήθος μέχρι και δύο νούμερα!
Εταιρεία ζυθοποιίας στη Βουλγαρία παρασκευάζει την περίφημη ξανθιά μπίρα Bοhza, η οποία υπόσχεται να κάνει το όνειρο κάθε γυναίκας πραγματικότητα, καθώς μεγαλώνει το…

Πρωταθλητής σε καθαρές ακτές ο νομός Πιερίας


Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ  ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ.



Ως επίγειος παράδεισος μπορεί να χαρακτηριστεί η Πιερία, καθώς διαθέτει παραλίες απαράμιλλης ομορφιάς και καθαρότητας, οι οποίες συναγωνίζονται ακτές που έχουν βραβευτεί διεθνώς.

Συνολικά, 70 χιλιόμετρα των ακτών της Πιερίας διαθέτουν τα καθαρότερα νερά, μετά από σχετικές έρευνες και αναλύσεις δειγμάτων από επίσημους φορείς της Περιφέρειας.

ΕΡΑ ΠΑΝΗΓYΡΙΣ ΙΕΡΟΥ ΕΞΩΚΚΛΗΣΙΟΥ ΜΕΤΑΜOΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την Παρασκευή στο θεατράκι του Λιτόχωρου, στα πλαίσια του 15ου Κάμπινγκ της νεολαίας Συνασπισμού, η ρεμπέτικη βραδιά.


ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/08/2012


Με πολύ μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την Παρασκευή στο θεατράκι του Λιτόχωρου, στα πλαίσια του 15ου Κάμπινγκ της νεολαίας Συνασπισμού, η ρεμπέτικη βραδιά. Στις παρυφές του Ολύμπου, οι νεολαίοι του Συνασπισμού και πλήθος Λιτοχωριτών, μέσα στο καταπράσινο πάρκο του Λιτόχωρου, απόλαυσαν τους μεζέδες και το κρασί, διασκεδάζοντας έως το πρωί με την ρεμπέτικη ορχήστρα.
Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α Πιερίας ευχαριστεί όλους τους νεολαίους του Συνασπισμού και τους πολίτες του Λιτόχωρου που συμμετείχαν με πολύ μεγάλο κέφι στην εκδήλωση.
ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Ε.Κ.Μ
Νομού Πιερίας

ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ..

Δυο εκδηλώσεις της Δημοτικής Κοινότητας Λιτοχώρου, το Σαββατοκύριακο 11 & 12/8







ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ
* ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ11/8, ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΜΕΛΩΔΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΠΗ ΚΟΥΤΡΟΥΛΑ, ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ.
* ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ12/8, ΦΙΛΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ – ΑΡΗ ΘΕΣΣ/ΝΙΚΗΣ (Κ-20), ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ «ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ».


Δύο εκδηλώσεις διοργανώνει η δημοτική κοινότητα Λιτοχώρου το διήμερο 11 και 12 Αυγούστου,υπό την αιγίδα τού δήμου Δίου-Ολύμπου.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ στην οικογένεια του Δημήτρη Κορομήλη Δ/ντή και Ιδιοκτήτη του ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ




Το Δ.Σ του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους γονείς του Δημήτρη Κορομήλη, που τόσο άδικα και ξαφνικά έφυγε από κοντά μας.
Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος
Γρηγόρης Παπαχρήστος 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ...ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΤΟ...ΜΠΡΑΒΟ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ..

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ.....ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.

ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ...ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ;;; ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ;;;


Περιοδικό Αναζήτηση
Βρέθηκε ο Λαβύρινθος
Σήμερα μου έστειλαν πολλές φωτογραφίες από τον λαβύρινθο της Κρήτης. Η είσοδος, μέσα οι διάδρομοι κτλ. Πάνω φωτο που δείχνει μέσα πως είναι ο λαβύρινθος. Θα τις μελετήσω και ανάλογα θα πράξω

Η απάθεια του δήμου Κατερίνης συνεχίζεται.




Η απάθεια του δήμου Κατερίνης συνεχίζεται. Σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους, στην Τερζοπούλου, μια οδό η οποία επίσης είναι και "σταυροδρόμι" πολλών σχολείων (1&2 Γυμνάσια και ΓΕΛ, 1 ΕΠΑΛ, 3&9 Δημοτικά, Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο, ΟΑΕΔ), όπου επανειλημμένα έχουμε αναφέρει ατυχήματα που θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των κατοίκων, τις ζωές των οδηγών, τις ζωές των παιδιών μας, τα σπίτια, και τα μαγαζιά μας, τα μέτρα που έχουν παρθεί είναι ΑΣΤΕΙΑ (πορτοκαλί κολονάκια πάνω στις διαχωριστικές γραμμές κατά μήκος 5-6 μέτρων του δρόμου) και κυρίως ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ! Οι υποσχέσεις του Δημάρχου για δημιουργία κυκλικού κόμβου στην στροφή στο ύψος του 1ου ΕΠΑΛ εδώ και 3 χρόνια έπεσαν στο κενό καθώς ο Δήμαρχος μάλλον... "μπερδεύτηκε" και δημιούργησε τους κόμβους στα... κεντρικά σημεία στο τέρμα Μαρτίου, 2 στο Νέο Κεραμίδι και στην Γανόχωρα.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ 

Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας :


Αλλαγή προγραμματισμού προγράμματος Λουτροθεραπειών ηλικιωμένων έτους 2012 στο Λουτράκι Πέλλας




«Αλλαγή προγραμματισμού προγράμματος Λουτροθεραπειών ηλικιωμένων έτους 2012στο Λουτράκι Πέλλας ως προς τη χρονική περίοδο 10/09/2012-20/09/2012»

Σύμφωνα με το αριθμ.πρωτ: Γ.Π.Δ27/15647/282/01-08-2012 έγγραφο του Υπουργείου Εργασίας,Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας γνωστοποιείται η τροποποίηση του Προγράμματος Λουτροθεραπειών Ηλικιωμένων για το έτος 2012 στο Λουτράκι Πέλλας για την περίοδο από30/08/2012 έως και 08/09/2012 αντί της περιόδου 10/09/2012 – 20/09/2012 και συγκεκριμένα:





ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ
ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ
Λουτρακίου
30/08/2012 - 08/09/2012
50
ΣΥΝΟΛΟ

50


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους Δήμους του Νομού Πιερίας και στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας (κ.Κώστα, τηλ. 2351 351 304).


Ε.Α.Π.
Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
κ.α.α.


ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΟΥΤΖΟΠΟΥΛΟΥ


ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΜΕ ΤΟ ΑΦΙΣΟΣΚΟΥΠΙΔΟ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ.....

Μας ξεσκίσατε ρε...
Έχει παραγίνει η ιστορία....
Ξέφυγε ρεεεεεεεεεεεε
ΣΚΠΟΥΠΙΔΙ ΤΗΣ ΑΦΙΣΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ....ΣΚΠΟΥΠΙΔΙ!
Σ αυτή την πόλη πλέον τα πάντα πάνε κατά διαόλου.... ΓΙΑΤΙ;;;;; 

ΧΡΡΡΡ ΧΡΡΡΡ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΟΧΑΛΗΤΟ... ΚΙ ΟΜΩΣ.....


Επτά συμβουλές για να πείτε ”αντίο” στο ροχαλητό

Ίσως συγκαταλέγεστε στο 45% των φυσιολογικών
ατόμων που ροχαλίζουν τουλάχιστον περιστασιακά ή να γνωρίζετε κάποιον που ροχαλίζει. Αυτός ή αυτή που ροχαλίζει μπορεί γίνεται επίκεντρο πειραγμάτων στις παρέες, αλλά το ροχαλητό είναι σοβαρή κατάσταση.Για παράδειγμα, ο σύζυγος που ροχαλίζει μπορεί να «στερεί» έναν ξεκούραστο ύπνο από την σύζυγο και τελικά το ζευγάρι να καταλήξει να κοιμάται σε χωριστές κρεβατοκάμαρες. «Το ροχαλητό μπορεί να δημιουργήσει πραγματικό πρόβλημα σε έναν γάμο», εξηγεί ο Ντάνιελ Σλατερ, ωτορινολαρυγγολόγος και ειδικός για το ροχαλητό στο Capital Otolaryngology του Τέξας.Το ροχαλητό δεν προκαλεί απλώς θόρυβο. Το 75% των ατόμων που ροχαλίζουν πάσχει από αποφρακτική άπνοια ύπνου, πάθηση που αυξάνει τον κίνδυνο εκδήλωσης καρδιοπάθειας.
Ο Δρ Σουντχανσου Τσοκροβερτι, διευθυντής του

Την Κυριακή 12 Αυγούστου, στο δημοτικό στάδιο «Πύρρος Δήμας», στις 7.00 το απόγευμα, ο «Απόλλων Λιτοχώρου» δίνει φιλικό αγώνα με την πρωταθλήτρια Ελλάδας (Κ-20) ομάδα Άρη Θεσσαλονίκης.



Ο αγώνας γίνεται στη μνήμη:

α) Νίκου Κατράνα, ο οποίος υπήρξε ο μακροβιότερος
πρόεδρος του Απόλλωνα Λιτοχώρου.
β) Δημήτρη Ήραντου, ο οποίος υπήρξε ο μακροβιότερος
παράγοντας.
Γ) Ιωάννη Γεωργούση, ο οποίος υπήρξε ο μακροβιότερος
ποδοσφαιριστής τής ομάδας.

ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΙΝΑ

Τους Αρχαιολογικούς χώρους του Νομού Πιερίας επέλεξαν να επισκεφθούν φοιτητές από την Ταϊλάνδη οι οποίοι φοιτούν στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων.






Τους Αρχαιολογικούς χώρους του Νομού Πιερίας επέλεξαν να επισκεφθούν φοιτητές από την Ταϊλάνδη οι οποίοι φοιτούν στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων.
Οι φοιτητές αφού ολοκλήρωσαν την επίσκεψη τους στους Αρχαιολογικούς χώρους του Δίου, επισκέφτηκαν σήμερα τον Αρχαιολογικό χώρο “Επισκοπικό” στις Λουλουδιές και την Αρχαία Πύδνα όπου και ξεναγήθηκαν από αρμόδιους υπάλληλους, παράλληλα επισκέφτηκαν και την Αρχαιολογική Συλλογή του Μακρυγιάλου στην οποία ξεναγήθηκαν από τον Κο Μάνθο Μπέσιο.
Τους φοιτητές συνόδευσαν ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρώην Αντιδήμαρχος Δημου Πύδνας – Κολινδρού κ. Σιανίδης Δημήτριος.
Η επίσκεψη των φοιτητών στην Βόρεια Πιερία συμπεριελάμβανε και μια στάση στα Λασπόλουτρα των Αλυκών Κίτρους και τερματίσθηκε με την επίσκεψη τους στο Πάρκο των Αλυκών Κίτρους όπου και γευμάτισαν .¨