PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ...


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

  • Όνομα: ΜΑΡΙΑ
    Eπίθετο: ΜΙΧΟΥ
    Διεύθυνση:

    Email: mixoum@otenet.gr


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 27-06-1962

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΟΣΧΟΠΟΤΑΜΟΣ ΕΛΑΦΙΝΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
· Μέλος του Συλλόγου Οικονομολόγων Πιερίας
· Μέλος του πολιτιστικού συλλόγου «Δρυάνιστα».
· Μέλος του Ινστιτούτου Στρατηγικής Ανάπτυξης Πιερίας Ι.Σ.Α.Π
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ – ΣΠΟΥΔΕΣ
· παντρεμένη με τον οικονομολόγο - σύμβουλο επιχειρήσεων,
Κωνσταντίνο Τζάγκα
· δυο παιδια
1981–1985 Οικονομικό Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Τμήμα Οικονομικών Επιστημών
Ξένες γλώσσες :Αγγλικά - Γαλλικά

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΡΙ ΜΕ ΠΑΡΕΑ ΤΟ PIERIA-GR

«ψάρια» στην απόχη του ΣΔΟΕ...




Ελεύθεροι επαγγελματίες, επιχειρηματίες, αγρότες, στελέχη της δημόσιας διοίκησης και αξιωματούχοι έχουν φυγαδεύσει από 100.000 έως και πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ, ποσά που δεν δικαιολογούνται από τις φορολογικές τους δηλώσεις.

Τρεις δισκέτες-φωτιά με... χιλιάδες ονόματα και διευθύνσεις πολιτών που έστειλαν, όπως γράφει η εφημερίδα «Έθνος», την τριετία 2009-2011 εμβάσματα πάω από 100.000 ευρώ ο καθένας και μέχρι 100.000.000 ευρώ, και τα οποία δεν δικαιολογούνται από τη φορολογική τους δήλωση, έχει στα χέρια του το υπουργείο Οικονομικών.

Η επιχείρηση εντοπισμού του «μαύρου χρήματος» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και το ΣΔΟΕ ήδη έχει καταρτίσει την πρώτη λίστα με 500 φορολογούμενους που φυγάδευσαν στο εξωτερικό ποσά άνω των 2.000.000 ευρώ ο καθένας. Είναι χαρακτηριστικό ότι φορολογούμενος με χαμηλό εισόδημα φυγάδευσε μέσα σε μία μέρα στο εξωτερικό 150.000.000 ευρώ και άλλος έστειλε έμβασμα ύψους 70.000.000 ευρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, στη λίστα περιλαμβάνονται ονόματα ελεύθερων επαγγελματιών, επιχειρηματιών, αγροτών αλλά και στελεχών της δημόσιας διοίκησης.

Σε πρώτη φάση ο το ΣΔΟΕ θα «ξεσκονίσει» τους λογαριασμούς 200 φορολογούμενων, οι οποίοι θα ερευνηθούν εξονυχιστικά και αναδρομικά από το 2000.

Υπάρχουν περιπτώσεις που «δεν μπορεί να συλλάβει ανθρώπινος νους», έλεγε στην εφημερίδα πηγή, αναφέροντας για παράδειγμα φορολογούμενο ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια εμφανίζεται ως άνεργος στη εφορία και διατηρούσε τραπεζικό λογαριασμό 500.000 ευρώ. Άλλο κραυγαλέο κρούσμα με συνταξιούχο που λάμβανε την κατώτατη σύνταξη του ΙΚΑ, σύμφωνα με τη φορολογική του δήλωση, αλλά πέρσι έστειλε έμβασμα 150.000 ευρώ σε τράπεζα της Αυστραλίας.

Στο τραπέζι πλήρης κατάργηση 13ου και 14ου μισθού στο δημόσιο...





Νέο σκληρό Ασφαλιστικό κρύβεται στη λίστα των μέτρων ύψους 11,6 δισεκατομμυρίων ευρώ για τη διετία 2012-2014, την οποία θα παραδώσει σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας στην... τρόικα. Στη λίστα περιλαμβάνονται, όπως γράφει το «Βήμα της Κυριακής», αύξηση του γενικού ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης στα 66 χρόνια -με πιθανή αύξηση στα 67 από το 2015- νέες μειώσεις στις συντάξεις και περικοπή του εφάπαξ σε όλα τα Ταμεία.

ΑΚΗΣ...

 «Γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα»...

Έτοιμος να μιλήσει για όλους και για όλα είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Ο προφυλακισμένος πρώην υπουργός σε συνέντευξη του στην "Καθημερινή της Κυριακής" «καρφώνει» το ξάδερφο του Νίκο Ζήγρα για τις off shore εταιρείες.

Αυτή η γέφυρα ελπίδας που χτίζουμε σήμερα, θα εξασφαλίσει το αύριο των παιδιών μας».




Σε συνέντευξη του στο "Εθνος της Κυριακής", ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας αναφέρεται στις θυσίες των Ελλήνων, στην κρισιμότητα των επόμενων εβδομάδων αλλά και στο "αύριο των παιδιών μας".

"Προχωρώ"...




Στη Φωκίδα βρέθηκε την προηγούμενη βδομάδα, ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Εκεί, ο πρώην υπουργός πραγματοποίησε συναντήσεις με εκσυγχρονιστές στο σπίτι του Γιάννη Θάνου, υφυπουργού Υγείας επί Σημίτη.
Σύμφωνα με το... "Παρόν", ο Λοβέρδος απαντά "προχωρώ", σε όσους τον ρωτούν τι θα κάνει.
Αυτό, πάντως, που τον συμβουλεύουν οι "άνθρωποί" του, είναι το νέο που θέλει να δημιουργήσει, να μην έχει καμία από τις παλιές φιγούρες...

ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ Η ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ....




...και το πορτοκαλί τηλέφωνο...
Ο κ. Ι. Στουρνάρας διαθέτει ένα μεγάλο πλεονέκτημα: είναι χαρισματικός στην επικοινωνία και το απέδειξε θητεύοντας δίπλα σε έναν απαιτητικό υπουργό Οικονομίας, τον κ. Ι. Παπαντωνίου. Αυτές τις ημέρες όμως μοιάζει σαν να μην μπορεί να αναπνεύσει στριμωγμένος ανάμεσα στον... πρωθυπουργό κ. Αντ. Σαμαρά και στον πρόεδρο του ΠαΣοΚ κ. Ευ. Βενιζέλο.
Ο υπουργός Οικονομικών δεν πετάει στα σύννεφα όπως άλλοι κυβερνητικοί παράγοντες. Αντιλαμβάνεται σε βάθος την κρισιμότητα της κατάστασης. «Τα 11,5 δισ. ευρώ δεν βγαίνουν χωρίς δύσκολες και σύνθετες αποφάσεις» ομολογεί στους συνομιλητές του.

Και αναρωτιόμαστε... Βρε μήπως να το γυρίσουμε στο τένις;




Οι περισσότεροι αθλητές ονειρεύονται να κατακτήσουν ένα ολυμπιακό μετάλλιο ή μία διάκριση, τόσο για τη δόξα τη δική τους όσο και για την ανάδειξη της χώρας τους. Φυσικά ποιος λέει όχι και σε ένα ... αδρό χρηματικό έπαθλο! Κάποιοι αθλητές ακόμη πιο τυχεροί από άλλους, γίνονται διάσημοι κλείνοντας πολλές συμφωνίες με εταιρείες αθλητικών ειδών, διατροφής κλπ, οι οποίες σπεύδουν να τους κάνουν κεντρικά πρόσωπα στις νέες τους καμπάνιες.

Με αφορμή τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Λονδίνο, πάμε να δούμε τις πιο ακριβοπληρωμένες γυναικείες παρουσίες που συμμετέχουν, σύμφωνα με τη λίστα του περιοδικού Forbes, ξεκινώντας από τις πιο «φτωχές»...

Αυξήσεις σε βασικά είδη διατροφής...




Σε είδος πολυτελείας κινδυνεύουν να μετατραπούν βασικά είδη διατροφής όπως ψωμί, κρέας και γαλακτοκομικά προϊόντα.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι... ότι οι τιμές θα εκτοξευθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, εξαιτίας του ράλι διεθνών τιμών σε σιτηρά, σόγια και καλαμπόκι, που αποτελούν πρώτη ύλη για αρτοσκευάσματα και ζωοτροφές.

ΜΕ ΓΟΡΓΑ ΒΗΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ..

Πάλι καλά που δεν έπαθε κράμπα στον ύπνο του…




...για να τον δει το πρωί και να τον κάνει υπουργό»...
Μου λένε ότι ο κ. Σίμος Κεδίκογλου είναι hard rock όταν πρόκειται να προστατεύσει τον κ. Αντ. Σαμαρά. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν σπεύδει να τηρήσει τους τύπους και επιτίθεται χωρίς πολλές σκέψεις σε...

Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΜΑΚΗ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΑΣ..


Πρωταθλητής σε καθαρές ακτές ο νομός Πιερίας




Ως επίγειος παράδεισος μπορεί να χαρακτηριστεί η Πιερία, καθώς διαθέτει παραλίες απαράμιλλης ομορφιάς και καθαρότητας, οι οποίες συναγωνίζονται ακτές που έχουν βραβευτεί διεθνώς.

Συνολικά, 70 χιλιόμετρα των ακτών της Πιερίας διαθέτουν τα καθαρότερα νερά, μετά από σχετικές έρευνες και αναλύσεις δειγμάτων από επίσημους φορείς της Περιφέρειας.

ΣΔΟΕ στο πάρτυ της Άννας Βίσση...




Λαβράκι έβγαλε το σαφάρι του ΣΔΟΕ στην Κέρκυρα, έπειτα από έφοδο που πραγματοποίησε κλιμάκιο της υπηρεσίας σε κεντρικό club διασκέδασης που τραγούδησε η Άννα Βίσση την Κυριακή 22 Ιουλίου. Διαπιστώθηκε πως... 580 άτομο βρέθηκαν στο χώρο, χωρίς να κόψουν εισιτήριο.

Σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα”, οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού “White Pearl” πιάστηκαν στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ. Τη βραδιά που ανέβηκε στη σκηνή η Άννα Βίσση και αποθεώθηκε από το κοινό, οι άνδρες του κλιμακίου είχαν πάρει θέση κοντά στην είσοδο του club και παρακολουθούσαν τον κόσμο που έμπαινε μέσα.

Το... αθάνατο ελληνικό δημόσιο έκανε το θαύμα του.


 Αστυνομικός «φρουρεί» πολιτικό που έχει πεθάνει εδώ και δύο χρόνια...


Είχε αποσπαστεί από την υπηρεσία του στη φύλαξη ενός πολιτικού και συνέχισε να τον...προστατεύει ακόμα και μετά το θάνατό του.

Το... αθάνατο ελληνικό δημόσιο έκανε το θαύμα του καθώς από τη μια η υπηρεσία του δεν... είχε καταγράψει το θάνατο του πολιτικού κι εκείνος «ξέχασε» να δηλώσει την αλλαγή αυτή. Συνέχιζε, λοιπόν, να φρουρεί τον...

ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.
















Με αυτόματα όπλα στο χέρι περπατούν εκατοντάδες στρατιώτες και αστυνομικοί στους δρόμους του Λονδίνου, προκειμένου να διασφαλίζουν την ηρεμία των Ολυμπιακών Αγώνων.

Σε καθημερινή βάση ταξιδιώτες και κάτοικοι της πόλης, βλέπουν πάνω από... 14.000 ενοπλους να βρίσκονται στους δρόμους αλλα και στα στάδια, εικόνα που αν μη τη άλλο δεν παραπέμπει σε Ολυμπιακούς Αγώνες...

OXI στο φύτεμα των γοπών...

ΔΕΙΤΕ..


Σου αρέσουν οι άνδρες; Είσαι αμαρτωλός!

Σου αρέσουν τα παιδάκια; Σε προστατεύω Εγώ!

Κάποτε τα μπάνια του λαού ξεκινούσαν μέσα στην τρελή χαρά.



 Ο κόσμος, έχοντες και μη έχοντες, ξεχύνονταν στις παραλίες, άλλος στις βιλάρες του, άλλος στα rooms to let κι άλλος στα κάμπινγκ αφού δεν είχε για να πληρώσει για δωμάτιο.
Όλοι όμως περνούσαν ανέμελες τις καλοκαιρινές διακοπές, χωρίς πολύ άγχος για την επόμενη ημέρα. Όλα κυλούσαν όμορφα, οι άνθρωποι είχαν τις...

Τι χάσανε για να το βρουν;

Το ΧΩΝΙ αυτής της Κυριακής!

Αυτή είναι η Ελλάδα.



Αυτή είναι η Ελλάδα. Εκεί που σταματά η λογική αρχίζει το Ελληνικό Κράτος
Αφήνοντας να αλωνίζουν, αεριτζήδες, παρακρατικοί, εκβιαστές, φοροφυγάδες, φιγουρατζήδες νεοπλουτομπουρζουάδες, και λαμόγια πολιτικοί. Σε μια Ελλάδα που πεινάνε χιλιάδες...

Αυτος ο θιασος κλεβει την παρασταση...και οχι μονο!!!



Τι να μας πει και ο Αριστοφανης με τις " Εκκλησιαζουσες" και τις " Θεσμοφοριαζουσες"...
Τι να μας πουν και οι θιασοι που καθε καλοκαιρι οργωνουν την Ελλαδα με Αριστοφανικο ρεπερτοριο....
Τιποτα απολυτως!. Καθε χρονο τα ιδια και τα...

Πήρα όλα εγκώ...

Και τώρα η Πειραιώς πριν αλέκτωρ λαλήσει, την πουλάει την ΑΤΕ Ασφαλιστική…



Διαβάστε με προσοχή…
Γράφαμε ΕΔΩ για το ξεπούλημα της ΑΤΕ παραθέτοντας και το σχετικό ΦΕΚ.
Η Τράπεζα Πειραιώς, με 95 μόλις εκατομμύρια ευρώ, αγόρασε την “καλή” ΑΤΕ.
Ας δούμε τώρα σύμφωνα με το ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 2209 27 Ιουλίου 2012, τι πωλείται και τι δεν... πωλείται από την ΑΤΕ.
Αυτά πωλούνται..Δικαιώματα, ενοχικά και εμπράγματα, της «Αγροτική» επί αξιόγραφων, έγχαρτων ή άυλων, και επί χρηματοπιστωτικών μέσων, εγχάρτων ή άυλων, συμπεριλαμβανομένων μετοχών, ομολόγων, επιταγών και άλλων χρεογράφων, εκτός από αυτά που περιλαμβάνονται στα μη μεταβιβαζόμενα στοιχεία.

ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΑΓΑΝΑΚΗΣΑΝ..

ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ Η ΜΟΝΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ..

ΒΡΑΔΙΑ ROCK ΜΕ ΤΟΥΣ Βlack Sheep ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ photo hasapetis



ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ΣΤΟ "ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ"


ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ «ΚΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΥΣ» ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ»

Χάρρυ Κλυνν: Να συλληφθεί τώρα ο Πάγκαλος

Αγαπητοί και «συμπαθέστατοι κατά άλλα» ανώνυμοι φίλοι του «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ», κάντε τον κόπο να ερευνήσετε, έστω για λίγο, τις φιλοξενούμενες παραστάσεις στο «
ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΥ» και αν βρείτε έστω έναν «Μακεδόνα βασικό συντελεστή» το ξανασυζητάμε!
Ως προς τα «περίφημα» ΔΗΠΕΘΕ της περιφέρειας με τους εξ’ Αθηνών τηλεοπτικούς πρωταγωνιστές, στα οποία αναφέρεσθε, καλύτερα να μη γίνεται λόγος.
Το αυτό ισχύει, ασφαλώς, και για το ΚΘΒΕ, που καλό θα ήταν να άλλαζε όνομα...
Στις δε ανεπίτρεπτες περιπτώσεις «μπουζουκοποίησης» του χώρου δε νομίζω ότι χρειάζεται να αναφερθώ.
Κύριοι, αντί να προβάλετε δικαιολογίες στερούμενες ειδικού βάρους, ωφελιμότερο θα ήταν να λάβετε σοβαρά υπόψη τις παρατηρήσεις μου και σεβόμενοι το χώρο να αποφύγετε, όσο γίνεται πιο έγκαιρα, τη θανατηφόρα παγίδα της life style «εμπορευματοποίησής» του.

Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης
(Χάρρυ Κλυνν)

Ε.Ο.Σ. Λιτοχώρου:


Έκθεση Φωτογραφίας 11-12 Αυγούστου 2012


Σας προσκαλούμε στην έκθεση φωτογραφίας,που διοργανώνει ο Ε.Ο.Σ. Λιτοχώρου το Σάββατο 11 και τη Κυριακή 12 Αυγούστου,έξω απ' το Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου μετά τις 9.00μ.μ.

Θέμα της έκθεσης είναι οι δραστηριότητες του συλλόγου στο πέρασμα των χρόνων.

"Δεν είναι ποτέ αρκετός ο χρόνος
για να ρουφήξεις τη μαγεία των βουνών.

Όσο όμως τα γνωρίζεις,
σε παρασύρουν σ’ ένα κόσμο τόσο διαφορετικό.
Αυτά τα βουνά θα προσπαθήσουμε να σας δείξουμε
σ’ ένα ταξίδι στο χρόνο…

Ακολουθείστε κι
εσείς τις διαδρομές μας και ονειρευτείτε κι
εσείς ένα παραμύθι χωρίς αρχή και τέλος."

ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ;;; Ά ΜΠΑ....

Αυτοί οι κακοί κάτοικοι εκεί στη Μεγάλου Αλεξάνδρου, να τι κάνουν με τα σκουπίδια τους...
Θα μου πείτε κάποιος πρέπει να τα καθαρίσει....
Αντιδήμαρχε καθαριότητας Τάκη Βαϊνά, τι λέει;;;
Εγώ λέω να τους βάλουμε ...χέρι, ενώ ύστερα να τα καθαρίσουμε!
Ή λέτε να ο κάνουμε κατ΄ αρχάς αυτό;;;

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ..

ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΚΟΤΙΝΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ..


Την Πέμπτη υπέστη βλάβη ένας μετασχηματιστής της ΔΕΗ και επιδιορθώθηκε η βλάβη μετά απο αρκετές ώρες. Έκτοτε η παραλία μας έχει βυθιστεί στο σκοτάδι. Οι χρονοδιακόπτες που είχαν για την ρύθμιση των ωρών που ανάβουν τα φώτα έχουν απορυθμιστεί με αποτέλεσμα εδώ και δύο βράδια να μην υπάρχει φως πέρα απο τις κολώνες της ΔΕΗ. Οι τοπικοί φορείς απουσιάζουν, λέγοντας μας χαρακτηριστικα και με απεχθές ύφος πως δεν υπάρχει διαθέσιμος ηλεκτρολόγος να έρθει για 5 λεπτά στην περιοχή και να επιδιορθώσει την βλάβη, και ενώ υπάρχει συνεργείο του δήμου Δίου-Ολύμπου στο Λιτόχωρο... Μάλλον εμείς εδώ είμαστε δημότες δεύτερης κατηγορίας.
Το πρόβλημα είμαι σοβαρό καθως υπάρχουν αρκετοί τουρίστες στην περιοχή και παιδάκια που παίζουν στο σκοτεινό δρόμο και μπορεί να υπάρξει κάποιο ατύχημα.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ 

Η Αγγελική Σκαρλάτου τερμάτισε στην 15η θέση, στην 9η ιστιοδρομία της κλάσης RS-X γυναικών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

ΚΑΛΕΣΜΑ


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ : ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ στις 20.30 ΠΕΜΠΤΗ 9/8/12 ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ


ΚΑΛΕΣΜΑ

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Καλούμε όλους τους πολίτες του Δήμου Δίου - Ολύμπου και όλης της Πιερίας,

επισκέπτες και κατοίκους στην ανοικτή συνάντηση για ενημέρωση στο Λιτόχωρο.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ στις 20.30 ΠΕΜΠΤΗ9/8/12 ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ.