PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΜΠΑΓΚΟΓΛΙΔΗΣ-ΤΣΙΜΗΤΡΗ-ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ-ΦΑΡΜΑΚΗΣ..


ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ-ΜΠΑΓΚΟΓΛΙΔΗΣ-ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ-ΑΦΕΝΤΟΥΛΙΔΗΣ..


ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ..



ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ΣΤΟ MEDITERRENEAN


ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ Η ΓΙΑΦΚΑ..




...στην πολυκατοικία που διαμένει ο Οικονομέας...
Ένα διαμέρισμα που βρίσκεται στην οδό ΣΤΑΘΑ στο Κολωνάκι, μια ανάσα από το Λυκαβηττό και στην οποία κατά σύμπτωση διαμένει ο δημοσιογράφος, Γιώργος Οικονομέας, είναι η... "γιάφκα" του Ανδρέα Λοβέρδου και των "πράσινων" στελεχών που... πρόσκεινται σ' αυτόν. Εκεί, πραγματοποιούνται όλα τα ραντεβού που αφορούν την δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα υπό τον πρώην υπουργό και καθορίζεται η στρατηγική της ομάδας.

Από το διαμέρισμα της εν λόγω πολυκατοικίας -που για την ιστορία και μόνο αξίζει να σημειωθεί ότι διαθέτει δύο εισόδους- έχουν περάσει στελέχη όπως ο Χρήστος Αηδόνης, καθώς και ο Γιώργος Φλωρίδης που έχει μιλήσει επανειλημμένως για την ανάγκη σύστασης ενός νέου Κεντροαριστερού κόμματος με εκσυγχρονιστικά χαρακτηριστικά. Σημειώνεται, δε, πως σήμερα η ομάδα Λοβέρδου κατέγραψε την πρώτη οργανωμένη κίνησή της σε ό,τι αφορά το πλάνο της μετέπειτα δραστηριότητές της.

Θα πάει στη ΔΕΘ ο Αντώνης?...




Πληροφορίες που επικαλείται το "Εθνος" από φορείς της Θεσσαλονίκης και κομματικά στελέχη της ΝΔ, επιμένουν πως ο πρωθυπουργός όχι μόνο θα τελέσει ο ίδιος τα εγκαίνια της 77ης ΔΕΘ, αλλά... θα τηρήσει και την παράδοση, ανακοινώνοντας από το βήμα της τους άξονες της κυβερνητικής πολιτικής.
Αυτό -σύμφωνα με την εφημερίδα- θα γίνει στην καθιερωμένη ομιλία του στους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων, για τη σκοπιμότητα της οποίας έχει γίνει επίσης πολλή συζήτηση τελευταία στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό που εξετάζεται είναι ο περιορισμός του κυβερνητικού κλιμακίου που θα ανέβει στη συμπρωτεύουσα και η μικρότερη παραμονή του στην πόλη.

Τι και αν έχει μπει ο Αύγουστος;




Τι και αν έχει μπει ο Αύγουστος; Στον Alpha ετοιμάζουν σιγά σιγά το καινούριο τους πρόγραμμα που φέτος θα περιέχει πολυ κουζίνα...

Να ξεκινήσουμε από... το «Κάτι ψήνεται» που επανέρχεται με καινούρια επεισόδια ή να αναφερθούμε στον Έκτορα Μποτρίνι που μετά τις διακοπές αναμένεται να μπει σε καινούρια γυρίσματα και να κάνει εφόδους σε νέες κουζίνες;

Οι αιτήσεις συμμετοχής για το «Κάτι ψήνεται» είναι πολλές, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για τον «Εφιάλτη».

Και τα δύο προγράμματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Οκτώβριο.

Επίδομα για την ολοκλήρωση του σχολείου ...




Τις λεπτομέρειες για τη χορήγηση ετήσιας ενίσχυσης ύψους 300 ευρώ, σε οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα, ώστε τα παιδιά τους να ολοκληρώσουν τη φοίτησή τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση προβλέπει απόφαση του... οικονομικού επιτελείου .

Η ενίσχυση αυτή αφορά οικογένειες των οποίων το ετήσιο εισόδημα δεν ξεπερνά τα 3.000 ευρώ.

Μετά το πέρας της υποχρεωτικής εκπαίδευσης του μαθητή και σε κάθε περίπτωση μετά τη συμπλήρωση του 16 έτους της ηλικίας του, η ενίσχυση παύει να χορηγείται.

Σε μια περίοδο που οι περικοπές έχουν την τιμητική τους λόγω της ασφυκτικής κατάστασης που επικρατεί , η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά , προσπαθεί να δίνει λύσεις όπου χρειάζεται .

Χάκερ "έριξε" το mazi-ta-fagame του Πάγκαλου...





Δεν πρόλαβε καλά καλά να ανέβει στο διαδίκτυο το νέο site του Πάγκαλου, mazi-ta-fagame.gr και έπεσε θύμα επίθεσης από χάκερ!
Συγκεκριμένα, χάκερ - το πιο πιθανό- κατάφερε να ... θέσει εκτός λειτουργίας την ιστοσελίδα του Πάγκαλου, με αποτέλεσμα όποιος χρήστης του διαδικτύου μπαίνει μέσα, να βλέπει την παρακάτω εικόνα:

Αν αναρωτιώσασταν πού είναι η κ. Λούκα Κατσέλη, σας πληροφορούμε ότι είναι …εδώ.



Το κατέστησε χθες σαφές, όταν έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό και βγήκε στα... ΜΜΕ να εξηγήσει τον λόγο.

Η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας, ζήτησε να αντιστραφεί η λογική της διαπραγμάτευσης, ώστε να προταχθεί η εξασφάλιση της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους στη βάση αναθεωρημένων εκτιμήσεων για την ύφεση και ρεαλιστικού χρονοδιαγράμματος, καθώς και εκτιμήσεων για τη δυνατότητα επίτευξης πρωτογενών πλεονασμάτων και εσόδων από ιδιωτικοποιήσεις.

Χάρτης που δείχνει την γη από ψηλά όπως ήταν πριν από 15.000 χρόνια



Δείτε αυτόν τον χάρτη. Είναι 15.000 χρονών , πάρθηκε από ψηλά με κέντρο την έρημο Γκόμπι. Δείχνει και την ήπειρο Μυ ή Λεμουρία. Σημερινοί επιστήμονες λένε ότι η γη από ψηλά έτσι θα φωτογραφίζονταν από δορυφόρο σύμφωνα με την θέση των αστεριών τότε. Τον χάρτη τον είχαν μοναχοί του Θιβέτ, τον παρέδωσαν στον Wlliam Niven ( γιατί οι Κινέζοι τα κατέστρεφαν) και τώρα βρίσκεται στο μουσείο του Μεξικού.
Από ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Στα 6,618 δισ. ευρώ αυξήθηκαν τον Ιούνιο οι ανεξόφλητες οφειλές του δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που ... δόθηκαν στη δημοσιότητα.



Το Μάιο οι ανεξόφλητες οφειλές ανέρχονταν σε 6,445 δισ. ευρώ. Από το σύνολο των οφειλών το μεγαλύτερο ποσό, ύψους 2,982 δισ. ευρώ, αφορά οφειλές των Οργανισμών Κοινωνικής Ασφάλισης, τα 1,630 δισ. ευρώ χρέη των νοσοκομείων προς τους προμηθευτές τους, 907 εκατ. ευρώ οφειλές των υπουργείων και 771 εκατ. ευρώ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ...ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ!!!


Αυτή η ...κτιριάρα είναι εκεί στην Παραλία του Νομού Πιερίας και ...ΜΑΡΑΖΩΝΕΙ!
Κάποιοι πλήρωσαν, δηλαδή ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ κι αυτοί εκεί.....
Ξεφτιλίζουν την περιουσία της ΕΛΛΑΔΑΣ για να πάει όπως η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ σει ΙΔΙΩΤΕΣ!
ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ....
Ξέρετε πως εκεί στην Παραλία είναι αυτό το απίστευτο κτίριο, που το παράτησαν; Νυχτερίδες κι αράχνες και φίδια και κατσαρίδες μόνο κατοικούν σ αυτή την κτιριάρα κι εκείνοι αλλού γι αλλού....
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΤΙΡΙΟ ΜΑΡΑΖΩΝΕΙ;
Κι απ την άλλη γιατί δεν το κάνουν ....ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ να κονομάνε σίγουρα κι όλας;;;
ΦΤΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.....

Σωρεία παρανομιών και παραβάσεων διαπιστώθηκε στα ανταλλακτήρια χρυσού και τα ενεχυροδανειστήρια, κατόπιν ελέγχων του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και του ΣΔΟΕ


Σύμφωνα με... στοιχεία που παρουσίασε το πρωί της Πέμπτης στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, στους 222 ελέγχους που έγιναν από την αρχή του έτους στις εν λόγω επιχειρήσεις, διαπιστώθηκαν 1.633 παραβάσεις από 148 παραβάτες.

Τα στοιχεία ανακοινώθηκαν στη Βουλή, στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση να λάβει άμεσα μέτρα, διότι -όπως ανέφερε- χιλιάδες πολίτες πέφτουν θύματα «αετονύχηδων» στους οποίους καταφεύγουν για να αντλήσουν ρευστότητα λόγω κρίσης.

Ο κ. Μιχελάκης ζήτησε, μάλιστα, να ελεγχθούν οι πηγές από τις οποίες αντλούν ρευστότητα τέτοιου είδους επιχειρήσεις, σε μια περίοδο που οι τράπεζες δεν εγκρίνουν δάνεια και συνεπώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα χρήματα αυτά να αποτελούν ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, ώστε να προστατευθούν οι πολίτες αλλά και τα κράτος που χάνει πολλά έσοδα από τη φοροδιαφυγή. 

ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΒΓΗΚΕ ....ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Μιά  πισίνα εκεί σε δρόμο ή καλύτερα σε παρατημένο οικόπεδο στην Παραλία μας, βγήκε ...βόλτα! Ρε τι γίνεται στον κόσμο, έ; Κι όμως....
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΤΗΝ ...ΣΥΝΕΛΑΒΕ Ο ΦΑΚΟΣ ΤΟΥ  PIERIA-GR ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΕΡΨΗΝ Ή ΑΠΟΛΑΥΣΗΝ !
Πως όμως αυτή η πισίνα είναι εκεί;
Γιατί δεν είναι ...φυτεμένη κάπου σε μιά αυλή ξενοδοχείου;
Ποιός την έχει παρατήσει εκεί;
ΔΕ ΛΕΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΕΝΟΧΛΕΙ...
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΧΕΙ ΞΥΛΩΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑΝ ΤΟ ....ΧΑΡΑΤΣΙ ΕΞ ΑΥΤΗΣ! ΜΑΛΟΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ....
ΚΙ ΕΤΣΙ....
ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΑ ΒΓΗΚΕ ....ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ

4η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ





- Σε καθημερινή βάση οι δηλώσεις συμμετοχής στην έκθεση
- Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας & Θράκης

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση της4ηςΕμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας. Σε καθημερινή βάση, οι αρμόδιες υπηρεσίες της έκθεσης υποδέχονται επιχειρήσεις που δηλώνουν συμμετοχή στην 4ηΕΒΕΠ. Ήδη, ο εκθεσιακός χώρος έχει καλύψει τα περσινά δεδομένα σε τετραγωνικά μέτρα. Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται καθημερινά και οι διοργανωτές προτρέπουν τις τοπικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην έκθεση να δηλώσουν συμμετοχή άμεσα.

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά... 400 πρόβατα, έπεσαν νεκρά στο Δίστρατο της Κόνιτσας, από πτώση κεραυνού.



Όπως έγινε γνωστό, εκείνη τη στιγμή ο κτηνοτρόφος προσπαθούσε να οδηγήσει τα πρόβατα στη στάνη ωστόσο τον... πρόλαβαν η σφοδρή κακοκαιρία και ο κεραυνός που σκότωσε τα ζώα.

«Ευτυχώς ο ίδιος ο κτηνοτρόφος, που κατάγεται από τη Σμίξη Γρεβενών, γλύτωσε καθώς στεκόταν στη βροχή, την ώρα που το κοπάδι του σταμάτησε κάτω από δέντρο και τα ζώα αρνούνταν να μετακινηθούν» εξηγεί στο ΑΜΠΕ ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κόνιτσας, Κώστας Παγανιάς που αναφέρει χαρακτηριστικά ότι δεν έχει ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο στην περιοχή.

Στο σημείο του συμβάντος έσπευσε κλιμάκιο του ΕΛΓΑ Ιωαννίνων για την ακριβή καταγραφή της ζημίας. Ωστόσο μεγάλο πρόβλημα προκαλεί και η διαδικασία της ταφής των νεκρών ζώων καθώς πρόκειται για 25 τόνους κρέατος, που πρέπει να ταφούν επί τόπου σε μεγάλο βάθος, όπως προβλέπει η σχετική διαδικασία.

ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑΤΡΕ..




Δείτε τις φωτογραφίες...
Κάνοντας μια βόλτα στην πόλη, παρατηρώντας σπίτια, κτίρια, οχήματα κ.λπ., ανακαλύπτουμε -όχι σπάνια- διάφορες περίεργες κατασκευές, σχήματα και σχέδια που μοιάζουν με χαμογελαστά ή... θλιμμένα πρόσωπα. Αστείες ή λυπημένες φάτσες κάνουν παντού την εμφάνισή τους, σε σπίτια, δωμάτια, λεωφορεία και όπου αλλού μπορείτε να φανταστείτε, ενώ σχηματίζονται στα πιο απίθανα σημεία: Μια βρύση στο σπίτι, η πρόσοψη ενός κτιρίου, ένα κάθισμα στο αυτοκίνητο, η κούνια στην παιδική χαρά ή η σαπουνοθήκη στο μπάνιο μοιάζουν με απίθανα πρόσωπα, που προκαλούν πολύ γέλιο.





ΔΕΙΤΕ....

ΑΠΟ ΖΟΡΙ ΜΟΝΟΖΥΓΟ...

ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΑΛΙ..

Εάν αυτό το μπ........ είναι κράτος, εμείς είμαστε …ζουλού



Έχετε δει κράτος που οι ψηφοφόροι να ξεπερνούν το σύνολο των πολιτών; Υπάρχει είναι η αγΕΛΛΑΣ.

X θες η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της τελευταίας απογραφής, όπου αναφέρει ότι ο νόμιμος πληθυσμός της χώρα μας ανέρχεται σε 9.903.268 Ελληνίδες και Έλληνες και συμπεριλαμβάνει βεβαίως - βεβαίως, νεογέννητους, ανήλικους, ενήλικες.
Μέχρι εδώ όλα.........

.
καλά. Έλα όμως που σύμφωνα τώρα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών, που αυτή τη στιγμή είναι ακόμα αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα του, το εκλογικό σώμα της χώρας, δηλαδή οι άνω των 18 ετών Ελληνίδες και Έλληνες που είναι γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, ανέρχεται σε 9.952.570 ενήλικες πολίτες.
Δηλαδή παρατηρούμε την επιτομή της κρατικής παράνοιας. Το εκλογικό σώμα είναι μεγαλύτερο από το σύνολο του πληθυσμού κατά 49.302 ενήλικες ψηφοφόρους (9.952.570 - 9.903.268 = 49.302).
Μάλλον έχουν ξεχάσει να σβήσουν από τους εκλογικούς καταλόγους τους ….νεκρούς του 40-44 η όλα είναι… μαϊμού.
Νομίζουμε ότι αυτό θα πρέπει να γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες ως μνημείο ενός κράτους στο οποίο εξαφάνισε τους ανήλικους και τα μωρά. Όλοι αυτοί είναι.... απλά βάσει των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους ανύπαρκτοι, και έχουμε και περίσσευμα 49.000 ..πολίτες …φαντάσματα.

το …site του Πάγκαλου «mazi-ta-fagame.gr» !



Να καταθέσουν τις μαρτυρίες τους αλλά και ιστορίες που οι ίδιοι γνωρίζουν για υποθέσεις κακοδιαχείρισης που αφορούν το Δημόσιο, ζητά από τους πολίτες ο Θεόδωρος Πάγκαλος στην ιστοσελίδα του mazi ta fagame.gr, που βγήκε σήμερα στον «αέρα», για να μπορέσει ο πρώην υπουργός να τεκμηριώσει το «μαζί τα φάγαμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΝΤΙΚΙ...

Ο κ. Σγουρός ξέρει καλά τις καλές δουλειές...


Tο μεγάλο "κόλπο" 8,5 εκ. ευρώ του Σγουρού... Μούγκα στη στρούγκα τα ΜΜΕ και οι καλοταϊσμένοι δημοσιογράφοι Υπηρεσίας...

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ...

ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΑΣΤΡΟ...

ΜΗΝ ΜΕ ΞΕΧΝΑΣ...

Εντός του Αυγούστου αναμένεται η λειτουργία του Βιολογικού Νότιας




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ Η τ. ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΥΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ
* Γ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΝ.ΟΛΥΜΠΟ
* Γ.ΦΑΡΜΑΚΗΣ: ΞΟΔΕΨΑΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 125.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΑΝ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ...

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ :

Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας :


 Συνεχίζονται οι δειγματοληψίες στις ακτές της Πιερίας επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική ποιότητα των νερών κολύμβησης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Σε πεντακάθαρα νερά εξακολουθούν να κολυμπούν οι λουόμενοι της Πιερίας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τελευταίων αναλύσεων, τα νερά κολύμβησης στις ακτές της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κρίνονται κατάλληλα.

Το Επιμελητήριο Πιερίας ενημερώνει τα μέλη του για τις κάτωθι Εκθέσεις –Συνέδρια – Επιχειρηματικές Αποστολές:




  • ΕΚΘΕΣΗ «ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ», ΑΡΓΟΛΙΔΑ
Χρόνος: 2-6Αυγούστου 2012
Τόπος: Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.
Χώρος: Παλιό Κεραμοποιείο Άργους, 3οχλμ Π.Ο. Άργους – Ν. Κίου
Πληροφορίες: Ευρωπαϊκό Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού.Τηλ: 2103610265 & 6981313209, e-mail:info@edpa.gr, website: www.edpa.gr

ΝΙΚΟΣ ΛΑΠΠΑΣ:


ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 (ΜΕΡΟΣ Β΄).


ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
ΕΠΙΜΟΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ Κ.Ε.Π.

- Σκουπίδια:Αρκετοί συνάδελφοι θέσαμε και το ζήτημα της ιδιαίτερα κακής εικόνας που παρουσιάζουν πολλά σημεία στον δήμο μας εξ αιτίας των απορριμμάτων πάσης φύσεως που στοιβάζονται, καθώς αργεί η αποκομιδή τους. Εννοείται πως πέρα από το αντιαισθητικό θέαμα για έναν τουριστικό δήμο, τα σημεία αυτά αποτελούν κι εστίες μόλυνσης. Από την πλευρά μας αναγνώρισα για άλλη μία φορά, καλή τη πίστει, ελαφρυντικά στην δημοτική αρχή για τις γνωστές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η υπηρεσία καθαριότητας,ιδιαίτερα σε μήνες αιχμής, όπως οι θερινοί. Έθεσα όμως το ζήτημα της έλλειψης οργάνωσης και σωστού συντονισμού,καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν ξεκάθαρο ότι οι συνδημότες μας δεν γνώριζαν το πρόγραμμα διέλευσης των απορριμματοφόρων, με αποτέλεσμα, εξ αιτίας της σύγχυσης που επικρατούσε,να βγάζουν τα σκουπίδια τους σε λάθος ώρες ή και ημέρες, επιτείνοντας έτσι το πρόβλημα.

ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΖ ΚΟΡΙΝΟΥ...