PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΛΑΓΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ?

Ο ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΙΤΟΧΩΡΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ..

Ο ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΛΕΙΝΑ ΣΩΤΗΡΗ..

ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ..

Δεν αποκλείεται να θεσπιστούν ως πλαφόν για τις συντάξεις τα 2.200 ευρώ...



Με τη χώρα να βρίσκεται στα πρόθυρα αδυναμίας πληρωμών, με τα ταμειακά διαθέσιμα να εξαντλούνται και τις πηγές χρηματοδότησης της οικονομίας να στερεύουν, ξεκινά η διαπραγμάτευση με τους πιστωτές για την επόμενη δόση της οικονομικής βοήθειας.

Την προσεχή Τρίτη επιστρέφουν στην Αθήνα οι ελεγκτές της τρόικας για την αξιολόγηση της οικονομίας, με βάση την οποία θα γίνουν οι διαπραγματεύσεις για τον προσδιορισμό των μέτρων που θα πρέπει να ληφθούν.

Η κυβέρνηση μέσα στην εβδομάδα πρέπει να προσδιορίσει μέτρα μείωσης των δημοσίων δαπανών ύψους 11,7 δις ευρώ για τη διετία 2013-2014, τα οποία τελικά, όπως αναφέρει το Βήμα, ενδέχεται τελικώς να είναι μεγαλύτερου ύψους, αν επικρατήσει η άποψη ότι το 2013 η οικονομία θα συρρικνωθεί περαιτέρω κατά 3%.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί μέτρα ύψους 8 δισ. ευρώ, χωρίς όμως να γνωρίζει κανείς αν θα εγκριθούν από την τρόικα. 

Τα απόρρητα e-mail του Ευ. Βενιζέλου...


Σε «βεντέτα» μεταξύ του Ευ. Βενιζέλο και του Γ. Παπανδρέου τείνει να εξελιχθεί το θέμα του δημοψηφίσματος. Ο νυν Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και τότε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υποστηρίζει πως ... δεν γνώριζε την απόφαση του τότε Πρωθυπουργού. Διαφορετική άποψη φέρεται να έχει ο Γ. Παπανδρέου.

ΠΑΜΕ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ....




Την άποψη ότι «δεν υπάρχει περιθώριο να φορτωθούν άλλα βάρη στις πλάτες του ελληνικού λαού» και πως η Ελλάδα πρέπει να επιδιώξει τη συνεννόηση με τους Ευρωπαίους εταίρους της όχι μέσω της τρόικα αλλά σε... «ανώτερο πολιτικό επίπεδο» εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Το ενδεχόμενο «κατάργησης» της ΔΕΘ συζητούν στο εσωτερικό της κυβέρνησης και παρότι δεν έχει ληφθεί ακόμα οριστική απόφαση, οι υποστηρικτές της ιδέας δεν είναι λίγοι.


Όπως αναφέρει το... "Έθνος", αυτό που λέγεται είναι ότι η Έκθεση έχει απομακρυνθεί από τον χαρακτήρα και το περιεχόμενο που είχε όταν πρωτοξεκίνησε καθώς πάψει εδώ και πολλά χρόνια να αποτελεί πεδίο προβολής για τους ξένους επενδυτές ή τους ιδιώτες, και έτσι θα μπορούσε είτε να καταργηθεί είτε να περιοριστεί χρονικά.

Η Εύα μιλά για όλους και για όλα...


Συνέντευξη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» έδωσε η Εύα Καϊλή και μίλησε για όλους και για όλα. Στο θέμα της έδρας της όπως είπε χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να επιλέξει μια Περιφέρεια όπου .... το κόμμα έβγαλε περισσότερους βουλευτές και να μην αφήσει την Καϊλή εκτός Βουλής. Η ίδια πάντως ξεκαθαρίζει ότι θα διατηρήσει το πολιτικό της γραφείο ανοικτό με στόχο «να βοηθάω τον κόσμο όσο και όπως μπορώ».

Το ξέσπασμα της μάνας των διδύμων που χτυπήθηκαν από τη μοτοσικλέτα του 21χρονου υπαξιωματικού...



«Δεν θέλω να δω αυτόν τον άνθρωπο ποτέ. Δεν θέλω… αυτό που μας έκανε δεν περιγράφεται. Μας χτύπησε και μας άφησε στο δρόμο να πεθάνουμε». Η μάνα των διδύμων που χτυπήθηκαν στη .... συμβολή των οδών Πατησίων και Τροίας από τον ασυνείδητο οδηγό μοτοσικλέτας και στη συνέχεια εγκαταλείφθηκαν στην άσφαλτο, ξεσπάει και μιλάει μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται στο "Πρώτο Θέμα", για τη στιγμή του ατυχήματος, τα παιδιά της και τον δράστη.

Όπου φύγει… φύγει για τους Τρικαλινούς, από μια… «φλεγόμενη» πόλη, εν τω μέσω του θέρους!


Καίτοι οι περισσότεροι Τρικαλινοί αδυνατούν να κάνουν διακοπές φέτος ελέω οικονομικής κρίσης, τα Σαββατοκύριακα παίρνουν το... αυτοκινητάκι τους (… πολλοί επιλέγουν πια το τρένο ή επιστρέφουν στις παραδοσιακές ημερήσιες εκδρομές για μπάνια!!!) και εξορμούν στις κοντινές παραλίες, με τους Νέους Πόρους (… κλασσικά!), τον Πλαταμώνα και την περιοχή Αγιόκαμπου, Βελίκα να αποτελούν τις πρώτες επιλογές. Τα μπάνια του λαού παραμένουν ιερά…

O Μητροπολίτης Άνθιμος έκανε σελίδα στα socia media!...



Μετά τον γνωστό για τα ΠΑΟΚτζίδικά του αισθήματα πατέρα Χρήστο Μήτσιο, η Θεσσαλονίκη απέκτησε και παπά Facebook. Δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον μητροπολίτη Άνθιμο που εδώ και λίγο καιρό έχει σελίδα στο γνωστό χώρο κοινωνικής δικτύωσης. Βέβαια

αυτό μπορεί να... συμβαίνει και εν αγνοία του καθώς τη σελίδα διαχειρίζεται ένας θαυμαστής του και δεν είναι η επίσημη σελίδα της μητρόπολης Θεσσαλονίκης παρ' όλα αυτά πρόκειται για πρωτοποριακή κίνηση. Δείτε τη σελίδα εδώ

Δείτε τις φωτογραφίες




Κάθε άθλημα έχει τους κινδύνους του, αλλά βουτώντας από ύψος σχεδόν 30 μέτρων στην άβυσσο του ωκεανού ανάμεσα από κοφτερές πέτρες, κατατάσσει σίγουρα τις...

ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ..




Εκ περιτροπής την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου θα πάρουν "άδεια" οι υπουργοί, οι αναπληρωτές υπουργοί και οι υφυπουργοί.

Έχουν ήδη ενημερωθεί οι ... τακτικοί συνομιλητές του πρωθυπουργού, ενώ οι υπόλοιποι (υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί) θα το μάθουν με εγκύκλιο που θα τους αποστείλει ο γενικός γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου, Τάκης Μπαλτάκος.

ΤΟ PIERIA-GR ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ...ΔΕΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΑΚΟΜΗ...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ....

Ο μύθος λέει ότι ο ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ βγήκε απο το κεφάλι της Μέρκελ όταν την χτύπησε ο Soros με τα CDS...

Ο ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΞΙΟΣ...

ΑΜΑ ΣΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΤΟ PIERIA-GR ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ..

Η Μαρία Πασσαλή μία από τους τρεις νεκρούς του δυστυχήματος στη Χίο



alt
Η Μαρία Πασσαλή, σκηνογράφος και εικαστικός στο 5ο δημοτικό διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης, ήταν μία από τους 3 νεκρούς του δυστυχήματος που σημειώθηκε στη Χίο.
«Στολίδι για τον πολιτισμό της Θεσσαλονίκης», την χαρακτήρισε ο πρώην αντιδήμαρχος Πολιτισμού Θεσσαλονίκης Βασίλης Γάκης, ο οποίος είπε πως χθες βράδυ μιλούσε μαζί της για θέματα πολιτισμού της Θεσσαλονίκης. Τα συλλυπητήρια του εξέφρασε σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο. 

Αντεπίθεση των Εργαζομένων (: 210 5247227 & 6972728101, e-mail: ergatiki@yahoo.gr


ΕΞΩ  ΤΑ  ΜΑΤ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ
Η  ΝΙΚΗ  ΤΩΝ  ΑΠΕΡΓΩΝ  ΤΗΣ  ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ
ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΝΙΚΗ  ΟΛΩΝ  ΤΩΝ  ΕΡΓΑΤΩΝ

Την Παρασκευή, στις 5 το πρωί, τα ΜΑΤ εισέβαλλαν με ύπουλο και αιφνιδιαστικό τρόπο μέσα στην Ελληνική Χαλυβουργία. Ξυλοκόπησαν και συνέλαβαν 10 απεργούς που περιφρουρούσανε το εργοστάσιο και έβαλαν μέσα μερικούς απεργοσπάστες. Την εντολή την έδωσε απευθείας ο πρωθυπουργός Σαμαράς, προφανώς με την σύμφωνη γνώμη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός της τρόικας δεν δίστασε να δηλώσει ότι το «δικαίωμα στην εργασία είναι ιερό» και ότι η κυβέρνηση θα το προστατεύσει πάση θυσία. Για το δικαίωμα στην εργασία του 1.500.000 ανέργων και των 800.000 μισοανέργων και φυσικά της πλειοψηφίας των χαλυβουργών που απεργούν για να μην απολυθούν δεν ενδιαφέρεται, αλλά για το «δικαίωμα στην εργασία» μιας χούφτας απεργοσπαστών - οι περισσότεροι διευθυντές και μεγαλοστελέχη-  του εργοδότη Μάνεση, είναι πρόθυμος να σπάσει την απεργία των 264 ημερών των απεργών χαλυβουργών.
Ο τόπος και ο χρόνος   που επέλεξε η κυβέρνηση των δοσίλογων να ξεκινήσει  την επίθεση δεν είναι τυχαία. Η ηρωική απεργία των χαλυβουργών, αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για όλη την εργατική τάξη λόγω των χαρακτηριστικών της (η μεγάλη διάρκεια του αγώνα,  το μέγεθος της επιχείρησης κ.α). Έρχεται σαν συνέχεια των 11,5 δις ευρώ που θέλουν να μας αρπάξουν με  τη συρρίκνωση του Δημοσίου με 150.000 απολύσεις, με νέα  φοροεπιδρομή, το χαράτσι μέσω ΔΕΗ, το κόψιμο φαρμάκων κ.α.  Η νέα συγκυβέρνηση είναι αποφασισμένη να συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερη επιμονή τον δρόμο των μνημονίων -χωρίς την παραμικρή προσπάθεια επαναδιαπραγματευσης- που ακολούθησαν και οι δοσίλογες κυβερνήσεις Παπανδρέου και Παπαδήμου. Δεν θα την αφήσουμε. Πρέπει να τους τσακίσουμε.

ΔΕΙΤΕ.

ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΕ Ο ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΑΕΤΟ...ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ...


Επιστολή Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.» για τις εργασίες αποκατάστασης φθορών οδοστρώματος εν μέσω θέρους




Επιστολή στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.» απέστειλε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, με την οποία ενημερώνει το Γενικό Διευθυντή της εταιρείας, ότι το τελευταίο διάστημα καταγράφηκαν παράπονα από διερχόμενους οδηγούς , για το κλείσιμο λωρίδων κυκλοφορίας σε ώρες και ημέρες αιχμής, λόγω των εργασιών αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος, ιδιαίτερα σε κομβικά σημεία της ΠΑΘΕ κατά μήκος της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

ΔΕΙΤΕ...

ΠΑΧΥΝΕΣ ΦΩΤΗ...

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ....



thumb
Παρ’ ότι στο πλαίσιο της προγραμματικής συμφω­νίας των κομμάτων που συμμετέχουν στην κυ­βέρνηση υπάρχει δέσμευση να μη μειωθούν περαιτέρω μισθοί και συ­ντάξεις, τα πρώτα θύματα του πακέ­του των νέων μέτρων θεωρούνται οι συνταξιούχοι. Κυρίως δε αυτοί που...
παίρνουν μεγάλες συντάξεις από τα λεγόμενα ευγενή ταμεία.

ΓΙΑ ΞΥΛΟ ΕΝΤΟΛΗ...

ΤΗΝ ΦΟΛΑ ΠΡΙΝ ΡΙΞΕΙΣ...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ

Φαντάζει απίστευτο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Με έγκριση της διοίκησης των φυλακών, προσωπική εργασία κρατουµένων που ελπίζουν µε αυτόν τον τρόπο σε καλύτερη µεταχείριση, αλλά και χρήµατα του Ελληνικού Δηµοσίου που υποτίθεται ότι....

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ...

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ : ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ , ΘΕΣΗ ΚΑΒΟΣ!!!!!!!









Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ....

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ..




ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΉ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ...
ΚΑΛΩΣ - ΚΑΚΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΝΑ ΕΩΣ ΤΗΝ Β. ΠΙΕΡΙΑ...
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΜΩΝΕΣ ΤΗΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ...

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΜΕ ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ...
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΟΣΚΑΛΑ - ΒΑΡΙΚΟ - ΠΑΡΑΛΙΑ...
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ ΜΕ ΟΣΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΜΟΡΝΑΣ... ( ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΙΝΕΤΑΙ...)
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ...
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ;;;


ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝ-ΝΟΥ

ο Προσκυνηματικός Ορειβατικός Σύλλογος με τα μέλη του συλλόγου αλλά και προσκυνητές από όλα τα μέρη της χώρας μας πραγματοποίησε ανάβαση στο υψηλότερο εκκλησάκι των Βαλκανίων, στον Προφήτη Ηλία στα 2.803 μ.




Σε δόξα και τιμή του Προφήτη Ηλία, ο Προσκυνηματικός Ορειβατικός Σύλλογος με τα μέλη του συλλόγου αλλά και προσκυνητές από όλα τα μέρη της χώρας μας πραγματοποίησε ανάβαση στο υψηλότερο εκκλησάκι των Βαλκανίων, στον Προφήτη Ηλία στα 2.803 μ.

ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΜΟΡΝΙΩΤΙΚΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ


ΑΝΗΚΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΤΟΕΒ ΜΗΛΙΑΣ - ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ - ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΓΟΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ...

Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ...

Τέλος στις ουρές στα γκισέ των τραπεζών και της εφορίας για την προμήθεια των σημάτων τελών κυκλοφορίας σχεδιάζει να βάλει από φέτος το υπουργείο Οικονομικών.


Αντίο στα σήματα των τελών κυκλοφορίας


Η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτωνέχει ήδη αρχίσει να τρέχει τον σχεδιασμό ειδικής εφαρμογής που θα αντικαταστήσει τα σήματα τελών κυκλοφορίας με αποδείξεις.
Όπως σημειώ
νει η εφημερίδα Τα Νέα, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς, οι φορολογούμενοι θα μπαίνουν στο Taxisnet και πληκτρολογώντας τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός τους θα εκδίδουν έναν κωδικό.
Με αυτόν θα πηγαίνουν στην τράπεζα ή θα πληρώνουν ηλεκτρονικά, θα παίρνουν τηναπόδειξη και αυτή θα υποκαθιστά το σήμα τελών κυκλοφορίας.
Το μπλόκο σε όσους θεωρήσουν ότι μπορούν να αποφύγουν με τη νέα μέθοδο την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας θα στηθεί μέσω των ηλεκτρονικών δηλώσεων.
Αν ο φορολογούμενος δεν έχει πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας, όταν συμπληρώνει τον αριθμό του Ι.Χ. του στην ηλεκτρονική φορολογική δήλωση, θα βγαίνει απευθείας ειδοποίηση με την οποία θα ενημερώνεται ότι μόλις εξασφάλισε πρόστιμο ίσο με το διπλάσιο του τέλους κυκλοφορίας.
Αν δεν το πληρώσει δεν θα μπορεί να υποβάλει δήλωση φορολογίας εισοδήματος.