PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Ο ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ?



ON AIR...ATHLITIKOS FM, 11 ΒΗΜΑΤΑ....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΙΩΠΗ...ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ....Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!!!!

PIERIA-GR

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ....

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΛΑΝΤΑ..

ΤΖΑΜΠΑ..

ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΑ..

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ..

ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ..

ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΓΙΑΝΝΗ..

Άλλα λένε οι αρχηγοί και άλλα ο Στουρνάρας.


Σταυρόλεξο, οι οριζόντιες περικοπές.
Οι...

μεν πολιτικοί αρχηγοί, όπως ανέφερε ο Ν. Ρογκάκος στον ΑΝΤ-1, τις αποκλείουν, αλλά ο υπουργός Οικονομικών αφήνει αυτό το θέμα ανοιχτό.
Ποιον πρέπει να πιστέψουμε; Μάλλον, το στουρνάρι το Στουρνάρα... 

ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΡΙΟ...




Ποιος από τους πέντε θα την πάρει τη θέση; ...


Δύο ακόμα μνηστήρες φαίνεται πως αποκτά η θέση του γραμματέα της ΝΔ, καθώς αναμένεται να θέσουν υποψηφιότητα και οι...

Πανοζάχος και Αδρακτάς. Ο Βορειοελλαδίτης και ο Πελοποννήσιος, θεωρούν πως μπορεί να έχουν τύχη σε αυτή την κούρσα και ήδη έχουν ξεκινήσει να κάνουν τα ...τηλέφωνα τους, συμπληρώνοντας το παζλ των συνολικά 5 υποψηφιοτήτων που θα είναι οι εξής:

-Φίλιππος Ταυρής

-Νικήτας Κακλαμάνης

-Παναγιώτης Αδρακτάς

-Δημήτρης Πανοζάχος

-Νίκος Νικολόπουλος

Δύσκολες οι προβλέψεις...


"Έτσι να πάμε" , κραύγασε ο Ντερμπεντέρης.




Τα 'κανε, επίτηδες, σαλάτα. Απηύθυνε συστάσεις -το ίδιο, άλλωστε, έκανε και από τη στήλη του σήμερα στα ΝΕΑ- προς τους υπουργούς. Να σταματήσει να...

Ο γρύλος του Παύλου...




Συμπαραστάτης του Ντερμπεντέρη. Αυτό δα έλειπε. Βγήκε να ευλογήσει -κι αυτός- τα γένια της κυβερνητικής τρόικας.
Πολύ καλά κάναν οι πολιτικοί αρχηγοί και...

ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΝΕΙΣ..




Ελάχιστοι πήραν χαμπάρι ότι η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Παναγιωτόπουλο ουδέποτε πραγματοποιήθηκε.

Όχι, οι σχέσεις των δύο παραμένουν καλές, παρά το γεγονός ότι ο Γιάννης ζητά από τον Πάνο να...

βάλει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, ο δε Πάνος αρνείται επικαλούμενος το αξιόμαχο του στρατού. Η συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε γιατί, πολύ απλά, ο Γιάννης Στουρνάρας… έστησε τον Παναγιωτόπουλο, ο οποίος αμέσως μετά το ραντεβού που είχε στο Μαξίμου με τον Αντ. Σαμαρά πήγε προς το Υπουργείο. Εκεί, όμως βρίσκονταν ήδη οι Βρούτσης και Μανιτάκης, η ώρα περνούσε και τελικά οι δύο συμφώνησαν να τα πούν τηλεφωνικά, όπως και έγινε. Πάντως, αν ο Πάνος πιστεύει ότι εξαιτίας του στησίματος θα γλυτώσει από το μαχαίρι, μάλλον γελασμένος είναι.

Ζωτική σημασία για την οικονομία έχει η επιμήκυνση του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής.



Οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί αποφάσισαν από κοινού  να κινηθεί ταχύτατα η κυβέρνηση, ώστε να υλοποιηθούν οι ανειλημμένες δεσμεύσεις και να αρχίσει η διαπραγμάτευση με τους ...
δανειστές υπό όρους επιτυχίας.

«Πρωϊνό MEGA» από τη Δευτέρα 23 Ιουλίου...




Η καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «Πρωϊνό MEGA» δίνει «ραντεβού» για το φετινό καλοκαίρι από τη Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012 και κάθε μέρα, Δευτέρα έως Παρασκευή, 06.45 με 10.00 το πρωί, με τον ...

Πριν καλά καλά εγκατασταθεί κάποιος υπουργός Υγείας, το κτίριο που επί σειρά ετών περιμένει να επισκευασθεί για να φιλοξενήσει τους νέους ενοίκους, πωλείται όπως είναι επιπλωμένο.



Πρόκειται για... το πρώην Ολυμπιακό ακίνητο το οποίο πέρασε στα χέρια του υπουργείου Υγείας με απόφαση του πρώην υπουργού Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλου. Από τότε όμως (κοντά στο 2007) στο υπερσύγχρονο κτίριο μεταφέρθηκαν μόνο οι υπηρεσίες του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας και μόλις πριν λίγους μήνες αυτές του ΕΟΠΥΥ.

Με 3μηνη διαγραφή τιμωρήθηκε ο Πάσχος Μανδραβέλης της «Καθημερινής»...




Μετά την επίπληξη του Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ για τον Στέλιο Κούλογλου έρχεται η «τιμωρία» του δημοσιογράφου της «Καθημερινής», Πάσχου Μανδραβέλη. Σε αντίθεση όμως με τον δημοσιογράφο της... ΕΡΤ και ιδιοκτήτη του site TVXS που «έπεσε στα μαλακά» – όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, στο συντάκτη της «Καθημερινής», Πάσχο Μανδραβέλη επιβλήθηκε 3μηνη διαγραφή!

Αίσιο τέλος είχε η περίπτωση του νεαρού άνδρα που απειλούσε να πέσει στο κενό, από το 3ο όροφο πολυκατοικίας στα Πατήσια.



Τελικά, με τη βοήθεια της μητέρας του, αλλά και με την παρουσία ψυχολόγου, ο... νεαρός πείστηκε και απομακρύνθηκε από τα κάγκελα και επέστρεψε στο διαμέρισμα του...

Στο παρά πέντε αστυνομικοί της ΔΙΑΣ απέτρεψαν αυτοκτονία στον Ισθμό της Κορίνθου.

Πρόκειται για... έναν μεσήλικα ο οποίος νωρίτερα αποπειράθηκε να πραγματοποιήσει βουτιά από τη γέφυρα του Ισθμού.

Συνελήφθη την ώρα που εφοδίασε με καύσιμα τη μοτοσυκλέτα του, από πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται κοντά στο γραφείο κίνησης του δήμου.

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας, δήμου των βορείων προαστίων, ο οποίος κατηγορείται για ... υπεξαίρεση στην υπηρεσία, ψευδή βεβαίωση, νόθευση και παράβαση καθήκοντος, επειδή όπως αποκαλύφθηκε, έβαζε βενζίνη σε μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας του και χρέωνε τα αντίστοιχα ποσά σε ακινητοποιημένη μοτοσυκλέτα του δήμου.

Η τρόικα θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 24 Ιουλίου, επιβεβαίωσε σήμερα από τις Βρυξέλλες ο Σάιμον Ο Κόνορ, εκπρόσωπος του επιτρόπου Οικονομίας Όλι Ρεν.



Σε ό,τι αφορά την... Κύπρο, ο Σάιμον Ο Κόνορ δήλωσε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναμένει ότι η Τρόικα θα μεταβεί στη Λευκωσία, αρχές της επόμενης εβδομάδας...

«Αυτό είναι το τελευταίο φάλτσο…» υποστήριζαν κυβερνητικά στελέχη σχολιάζοντας την αιρετική στάση που κρατά τις τελευταίες μέρες ο βουλευτής της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.



Μάλιστα, οι ίδιοι κύκλοι, αποκωδικοποιώντας την... σχετική φράση – προειδοποίηση, έλεγαν ότι: «ο πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να προχωρήσει ακόμη και στην διαγραφή του γαλάζιου βουλευτή».

«Το τέλος ακίνητων θα εξακολουθήσει να εισπράττεται από την ΔΕΗ και άλλους παρόχους αλλά σε πέντε διμηνιαίες δόσεις αντί των δύο που ίσχυσαν για το τέλος του 2011 αρχής γενομένης από τους λογαριασμούς που θα εκδοθούν εφεξής.



Μέσω της ΔΕΗ θα πληρώσουμε και φέτος το χαράτσι ήταν μία από τις πρώτες αποφάσεις που έλαβαν στην σύσκεψη του Μεγάρου Μαξίμου ο Πρωθυπουργός και οι... Πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Ο υπουργός Οικονομικών εξήγησε ότι γι’ αυτή την χρονιά και για τεχνικούς λόγους δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Επίσης αποφασίστηκε να πληρωθεί σε 5 διμηνιαίες δόσεις αντί δύο που ίσχυε μέχρι σήμερα κάτι όμως που δεν εγκρίνει η Τρόικα.

Νέες βολές για την ανασύσταση και τον ρόλο του υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης εξαπέλυσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, χαρακτηρίζοντάς το «καντηλανάφτη».



«Στο ... ΥΜΑΘ εδώ και πάρα πολλά χρόνια ήταν καντηλανάφτες. Το μόνο που κάνανε ήταν να μοιράζουν λεφτά σε μικροοργανώσεις για να κρατιέται η κομματική κατάσταση» τόνισε ο κ. Μπουτάρης, μιλώντας στο Mega.

Μία το ανοίγει, δύο το κλείνει το γυμναστηριο της Βουλής ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.



Έτσι, μετά τη διαρροή περί λουκέτου και την προχθεσινή διευκρίνιση ότι... θα συνεχίσει να λειτουργεί προσαρμοσμένο στα οικονομικά δεδομένα της εποχής, εχθές ο Πρόεδρος εμφανίστηκε εκ νέου προβληματισμένος και με σαφείς τάσεις να βάλει λουκέτο. Προτείνω να αποφασίσει και να το κλείσει. Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί όσο παρατείνεται η διαδικασία τόσο θα υπάρχει χώρος για κριτική, συχνά στα όρια του λαϊκισμού, από τους δημοσιογράφους. Ακόμη κι από αυτούς που, δωρεάν, το χρησιμοποιούσαν καθημερινώς.

Μαθαίνω ότι ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Σκορδάς προσέλαβε στο Γραφείο Τύπου τον δημοσιογράφο Διαμαντή Σεϊτανίδη!



Είμαστε καλά;

Γιατί ο υφυπουργός χρειάζεται γραφείο τύπου;

Δεν έχει γραφείο τύπου το υπουργείο;

Ο ...

ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΟΥ..



Μετά την έγκριση ταφής βιομηχανικών αποβλήτων, ζητούν για την επέκταση των λατομείων τη συνολική παραχώρηση δημόσιας έκτασης 95.000 στρεμμάτων!
Η Δημοτική Επιχείρηση αιτείται να της παραχωρηθεί η δημόσια έκταση «αγροτεμάχιο 458» το οποίο βρίσκεται στους πρόποδες του Ολύμπου και σχεδόν εφάπτεται με τα σύνορα του Πιερικού/Μακεδονικού Ολύμπου.
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καλεί όλους τους πολίτες της χώρας, τους φίλους του βουνού των θεών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, να ενώσουν τις φωνές τους και να αντισταθούν στο ξεπούλημα του Ολύμπου!

Αγαπητοί συμπολίτες,
Μόλις πριν δύο μήνες, και μόνο μετά από πρωτοβουλίες απλών πολιτών, πληροφορήθηκε η τοπική κοινωνία πως ο Δήμος Δίου-Λιτοχώρου έχει δρομολογήσει τα πάντα για να ταφούν 82.000 τόνοι βιομηχανικών αποβλήτων της εταιρείας TOSOH στο χώρο του λατομείου, στους πρόποδες του Ολύμπου. Το υλικό που πρόκειται να ταφεί εκεί, αποτελεί παραπροϊόν της βιομηχανικής μονάδας της εταιρίας, της οποίας η δραστηριότητα περιλαμβάνει την παραγωγή ηλεκτρολυτικού διοξειδίου του μαγγανίου (ΗΔΜ), το οποίο αποτελεί βασικό συστατικό των ξηρών στοιχείων (μπαταρίες).

Μετά την έγκριση ταφής βιομηχανικών αποβλήτων στους πρόποδές του, τώρα, ζητούν για την επέκταση των λατομείων παραχώρηση νέας δημόσιας έκτασης 95.000 στρεμμάτων!


Η αιτούμενη έκταση «458» για λατομική δραστηριότητα εγκυμονεί σοβαρό κίνδυνο! Η ευρύτερη παραολύμπια περιοχή θα υποστεί ανεπανόρθωτες αλλοιώσεις! Η αισθητική και η υλική υποβάθμιση του ευρύτερου φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος θα είναι η αρχή του τέλους για το βουνό των θεών.
Κάποιοι ψιθυρίζουν ότι και αυτή η επέκταση σχετίζεται με το «απέναντι» αεροδρόμιο που χρειάζεται χιλιάδες τόνους χαλικιών για την επέκταση του.
Πολίτες, αντισταθείτε! Καταθέστε την άποψή σας εδώ!
Διαδώστε το!
--
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 31906 / Φαξ 23510 34 174
info@otoposmou.gr - www.otoposmou.gr

Εξαιρετικής ποιότητας τα νερά των ακτών της Πιερίας - Στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των πρώτων αναλύσεων για τη φετινή κολυμβητική περίοδο





"Τα νερά όλων των ακτών της Πιερίας είναι πεντακάθαρα και κατάλληλα για κολύμβηση" επισημαίνει η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας
Καθαρές και πανέμορφες..
παραλίες θα απολαύσουν και το φετινό καλοκαίρι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Πιερίας.

Κάτω από 50% η πτώση στον εγχώριο τουρισμό...



Στις κρατήσεις του Αυγούστου θα κριθεί η πορεία των τουριστικών μεγεθών για την εφετινή χρονιά που, όπως τονίζεται από τον τουριστικό κόσμο της χώρας, σε καμία περίπτωση δεν ...


μπορούν αυτές να ανατρέψουν την καθοδική πορεία του προηγούμενου πενταμήνου στις αφίξεις και τα έσοδα. Παρά την αλλαγή της εικόνας στις κρατήσεις προς την Ελλάδα, από τις αγορές του εξωτερικού αυτή την περίοδο, εκτίμηση των φορέων του τουρισμού είναι ότι ο συνδυασμός φτηνών τουριστικών πακέτων με ολιγοήμερη παραμονή θα οδηγήσει σε μειωμένο αποτέλεσμα σε σχέση με πέρυσι.

Την Τρίτη 31 Ιουλίου ο Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί στην Κατερίνη.




Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει το βράδυ της ίδιας μέρας σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του 15ου Camping της νεολαίας ΣΥΝ που θα λάβει χώρα στο Βαρικό Λιτοχώρου το διάστημα μεταξύ 27/7 και 5/8.

ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ - ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ "3on3" STREET BASKETBALL ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ!!!

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ..

ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΥ..

συμπληρώθηκαν δύο ολόκληρα χρόνια από τη στυγερή δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια. 5:26 το πρωί της 19ης Ιουλίου 2010,

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ : ΞΑΝΑΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ



ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΗΝ ΕΨΑΧΝΑΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ...!!!!!! ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ Η ΘΑΛΑΣΣΑ...!!!!!!