PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΜΥΔΟΧΑΡΑ 2012







Κληρονόμησε χρέη και έφτιαξε μια αυτοκρατορία..



Η Αυστραλή Τζίνα Ράινχαρτ, η πιο πλούσια γυναίκα του πλανήτη, δεν θυμίζει σε τίποτα τις πολυεκατομμυριούχες που φιγουράρουν κάθε χρόνο στη λίστα του περιοδικού Forbes, καθώς θεωρεί πως «η ομορφιά είναι ένα ορυχείο σιδήρου».

O καυτός διαλογος Βενιζέλου - Στουρνάρα...



Όχι μία, αλλά τρεις «καυτές» τηλεφωνικές συνομιλίες είχαν την Τετάρτη πριν από τη σύσκεψητων πολιτικών αρχηγών οι Γ. Στουρνάρας και ο Ευ. Βενιζέλος. ‘Ολες ήταν σε πολύ φορτισμένο κλίμα και σε... υψηλές εντάσεις, αλλά σε μία ακούστηκαν και Γαλλικά.

Ο μεν υπουργός οικονομικών ζητούσε εξηγήσεις για το «άδειασμα» και τη δημόσια κριτική, ο δε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έθετε ζήτημα λανθασμένων χειρισμών εκ μέρους του.

Οι τρεις τηλεφωνικές συνομιλίες αποδείχθηκαν λίγες για να λυθεί το θέμα με αποτέλεσμα να προσέλθουν στη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με ανοιχτούς λογαριασμούς.

Το θέμα Στουρνάρα μπορεί να έληξε επί του παρόντος, αλλά δεν τελείωσε, καθώς «κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια» στις σχέσεις Βενιζέλου –Στουρνάρα. Ο υπουργός Οικονομικών πχ γνωρίζει ότι δεν έγινε υπουργός Ανάπτυξης στην πρώτη εκδοχή αυτής της κυβέρνησης γιατί απλώς ο Ευ. Βενιζέλος την ώρα που «έπεσε» το όνομά του για το εν λόγω υπουργείο, κοιτούσε τα χαρτιά του και …ξέχασε να μιλήσει. Κι έγινε υπουργός χωρίς πάλι τον ενθουσιασμό του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, λόγω της εμπλοκής με τον Β. Ράπανο. Γνωρίζει με λίγα λόγια ότι ο Ευ. Βενιζέλος ποτέ δεν ενθουσιάστηκε μαζί του.

Κι αυτό γιατί ο Στουρνάρας ποτέ δεν προσκολλήθηκε στο άρμα του Ευ. Βενιζέλου, αλλά παρέμεινε στο «σύστημα Σημίτη». Δεν είναι τυχαίο ότι όσο ο Ευ. Βενιζέλος ήταν υπουργός Οικονομικών και ο Γ. Στουρνάρας πρόεδρος του ΙΟΒΕ, δεν συναντήθηκαν ούτε μία φορά.

Όμως ο βασικός λόγος που δεν ήθελε τον Γ. Στουρνάρα στο υπουργείο Οικονομικών είναι από ότι φαίνεται άλλος. Η ανάληψη του νευραλγικού υπουργείου από ένα στέλεχος που παραπέμπει στην Κεντροαριστερά και το ΠΑΣΟΚ του χαλάει τη συνταγή που έχει επιλέξει: Να στηρίξει την κυβέρνηση χωρίς να συμμετέχει. «Δεν του αρέσει του Βαγγέλη το γεγονός ότι τη διαπραγμάτευση με την Τρόικα τη χρεώνεται πάλι το ΠΑΣΟΚ», έλεγε χαρακτηριστικά κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Τη μάλλον ασφαλή «γραμμή Καραμανλή» φαίνεται ότι έχει επιλέξει και η Ντόρα Μπακογιάννη.



Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η εξαφάνισή της από... το πολιτικό προσκήνιο μετά τις εκλογές.
Η πρώην υπουργός προφανώς περιμένει τα αποτελέσματα της πολιτικής Σαμαρά και το φθινόπωρο θα τοποθετηθεί.

Άλλωστε, τώρα είναι πολύ πρόωρο να πει οτιδήποτε, αν και όπως τονίζουν βουλευτές που συνομιλούν μαζί της και στις μελλοντικές της παρεμβάσεις θα είναι προσεκτική, καθώς δεν θέλει να κατηγορηθεί ότι υπονομεύει την εθνική προσπάθεια. Από την άλλη εβδομάδα επίσης θα στεγαστεί στο παλιό της γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, γεγονός ενδεικτικό ότι η Δημοκρατική Συμμαχία δεν προβλέπεται να λειτουργήσει ξανά.

Είναι να απορεί κανείς με τον τρόπο και τα σημεία που είναι τοποθετημένα πολλά από τα προειδοποιητικά σήματα της τροχαίας.


Σας παρουσιάζουμε δύο από τα πιο αξιοπερίεργα. Το... πρώτο και καλύτερο φυσικά είναι αυτό που βρίσκεται στην Ακτή Δυμαίων και το οποίο για έναν ανεξήγητο λόγο έχει τοποθετηθεί... ανάποδα!

Όσο για το δεύτερο, βρίσκεται στη συνοικία των Ζαρουχλείκων αλλά μοιάζει να έχει... ανθίσει πάνω στο δένδρο.

Και βέβαια, κανείς από τους οδηγούς δεν είναι σε θέση να το διακρίνει εγκαίρως προτού φθάσει στη διασταύρωση. Και δυστυχώς, αυτές είναι μόνο δύο ενδεικτικές περιπτώσεις, από τις εκατοντάδες που μπορεί να εντοπίσει κανείς σε όλη την Πάτρα...

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης...




Η «μόνη διαφορά» της παρούσας κυβέρνησης από «τις κυβερνήσεις Παπανδρέου και Παπαδήμου είναι το απύθμενο θράσος των νέων συνεχιστών του μνημονίου που τώρα βαφτίζουν τα βάρβαρα μέτρα 'απαγκίστρωση' και... επαναδιαπραγμάτευση'», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ τα «νέα βάρβαρα μνημονιακά» μέτρα που σχεδιάζει η κυβέρνηση.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «τα νέα αντιδραστικά μέτρα που σχεδιάζει η κυβερνητική τρόικα δεν έχουν καμία σχέση ούτε με την περιβόητη επαναδιαπραγμάτευση, ούτε με την ανάπτυξη και την έξοδο από την κρίση» και «με όσα προεκλογικά εξήγγειλαν οι συνεχιστές του μνημονίου για να υφαρπάξουν την ψήφο του ελληνικού λαού».

Επιπλέον, τονίζεται πως «οι ιδιωτικοποιήσεις, οι μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, οι περικοπές στις δημόσιες δαπάνες που δεν ειπώθηκαν προεκλογικά, είναι συνώνυμες της κοινωνικής και οικονομικής ισοπέδωσης της χώρας, βαθαίνουν την κρίση και απομακρύνουν τη χώρα από την ευρωζώνη».

Επαναλαμβάνοντας τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση ότι «η έξοδος από την κρίση προϋποθέτει την ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής και μια νέα στρατηγική για την ενίσχυση της ανάπτυξης, τη στήριξη του κοινωνικού κράτους και της εργασίας και την αναδιανομή του πλούτου».

Aπό την παράσταση ΟΙΔΙΠΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΣ στο φεστιβάλ Ολύμπου στο Αρχαίο θέατρο του Δίου :

ΦΟΡΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ...

ΔΕΙΤΕ...

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ...

ΔΕΙΤΕ..

ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ...

ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ...

ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ...

ΕΔΩ ΠΙΕΡΙΑ...

ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ...

'Ολα εδώ πληρώνονται!

Μη μας σώζετε άλλο, φτάνει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΧΩΝΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...

ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...

ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΑΣ....

ΔΕΙΤΕ.....

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΟ...

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ ΜΑΛΩΣΕ..

ΟΙ ΤΗΛΕΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ...

Η είδηση …



"Δεν έχουμε περιθώριο να μην πετύχουμε" , δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, τονίζοντας: "αν η κυβέρνηση δεν επιτύχει τότε φοβάμαι ότι ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος για την χώρα και την κοινωνία".

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ..

http://1.bp.blogspot.com/-2-Xrpb9WIQk/T-O-IEIJpRI/AAAAAAABkrw/63Zm-94UADw/s1600/8f465ff8a390896d2db03a2f6dfc1b4e_L.jpg

"Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ";;;;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. http://WWW.953FM.GR/ K ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΚΡΟΑΣΗ. "ΧΩΡΙΣ ΣΕΝΑΡΙΟ" ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ. 95,3 ΣΤΑ FM 
ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΕ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ.....