PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Αυτιάς: Διαφημίσεις γιατί οδεύουμε στην παράνοια...



Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης και ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς αρπάχτηκαν στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής του τελευταίου με αφορμή τη δήλωση του κ.Γεωργιάδη πως για την κατάσταση στην οποία έχει φτάσει η χώρα ευθύνονται και... οι πολιτικοί και οι συνδικαλιστές και οι δημοσιογράφοι, ενώ είπε στον Γιώργο Αυτιά πως μοιάζει με την Τρόικα.

Τότε εκνευρισμένος ο δημοσιογράφος είπε «εγώ είμαι κατά του Μνημονίου। αυτά που λες είναι προβοκατόρικα και δεν τα δέχομαι. Πάμε σε διαφημίσεις γιατί οδεύουμε προς την παράνοια»...
Δείτε το Βίντεο

άνω από 100 εταιρείες παρακολουθούσαν τους υπαλλήλους τους...



Τουλάχιστον 100 εταιρείες στην Αττική, μεταξύ τους και μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά και διάφοροι ιδιώτες είχαν αγοράσει από ιδιωτικό ντεντέκτιβ των Βορείων Προαστίων παράνομα... λογισμικά παρακολούθησης που πωλούσε μέσω ιστοσελίδας του, που ο ίδιος είχε δημιουργήσει και διαχειριζόταν. Το λογισμικό αυτό μπορεί να ήταν σύγχρονο, αλλά ήταν αρκετά απλό στον τρόπο λειτουργίας του.

Στο στόχαστρο Στουρνάρας και Χατζηδάκης...





Φουντώνουν οι αντιδράσεις στην βάση της ΝΔ κυρίως από την πλευρά των «γαλάζιων» συνδικαλιστών ενώ την ίδια στιγμή ο Νίκος Νικολόπουλος δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω, φλερτάροντας με την διαγραφή.

Βλέποντας την κατάσταση να...

ΜΑΓΚΑΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ...




Παρά τις σπρωξιές, τα χαστουκάκια και τις τούμπες από την όμορφη μικρούλα, ο πιτσιρικάς - από μικρός στα βάσανα - ξέρει πολύ καλά το "know how" και το εφαρμόζει με ... επιτυχία στις γυναίκες ή μάλλον στα κοριτσάκια.
Δείτει το βίντεο:...

«Δεν υπάρχει κανένα ρήγμα στα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση» ξεκαθάρισε ο Φώτης Κουβέλης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ





«Δεν υπάρχει κανένα ρήγμα στα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση» ξεκαθάρισε ο Φώτης Κουβέλης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ για τα γεγονότα της περαμένης εβδομάδας και την διαφοροποίηση του... Ευάγγελου Βενιζέλου από την στρατηγική Στουρνάρα. Παράλληλα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ δεν εμφανίστηκε αντίθετος στην πώληση του ΟΠΑΠ, ενώ σχετικά με τα μισθολόγια τόνισε ότι «όπου υπάρχουν μισθολογικές ακρότητες θα αντιμετωπισθούν».

Πρόσθεσε, δε, πως «η συνεργασία των τριών πολιτικών αρχηγών δεν υποκαθιστά κανένα, συντονίζει, εξετάζει πολιτικά και προωθεί εκείνα που πρέπει να υπάρξουν».

ΚΟΛΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ...




Μετά από ασφυκτικές πιέσεις της τρόικας, φαίνεται να επανέρχεται η ενσωμάτωση του ειδικού τέλους ακινήτων στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, όπως ίσχυσε πέρυσι.Σύγχυση επικρατεί σχετικά με τα ειδοποιητήρια για το... φετινό ειδικό τέλος ακινήτων. Προ ημερών γνωστοποιήθηκε ο σχεδιασμός του ΥΠΟΙΚ για αποστολή των ειδικών σημειωμάτων σε ξεχωριστό εκκαθαριστικό και όχι μαζί με τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος.

Ωστόσο, επικράτησε φόβος στο οικονομικό επιτελείο ότι, εφόσον υιοθετηθεί η παραπάνω πρόταση(χωρίς δηλαδή να επικρέμεται πάνω από τα νοικοκυριά η απειλή διακοπής ρεύματος), θα υπάρξει κύμα άρνησης πληρωμής του χαρατσιού, από το οποίο η κυβέρνηση αναμένει να βάλει στα ταμεία φέτος πάνω από 2 δισ. ευρώ.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν στο υπουργείο Οικονομικών, η τρόικα φέρεται να απαιτεί να εισπραχθεί «εδώ και τώρα» το Ενιαίο Τέλος Ακινήτων Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, εκτιμώντας ότι το εναλλακτικό σχέδιο θα αποτύχει παταγωδώς.

Έτσι, όπως φαίνεται, το πιθανότερο είναι να ενταχθεί το τέλος ακινήτων στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, όπως ακριβώς έγινε και πέρσι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΔΕΗ έχει λάβει οδηγία να τυπώσει τους λογαριασμούς μαζί με το χαράτσι.

Η διοίκηση της Επιχείρησης ωστόσο εκφράζει τον φόβο εκτίναξης των ληξιπρόθεσμων οφειλών της, καθώς, όπως εκτιμά, θα είναι χιλιάδες τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις που αδυνατούν να πληρώσουν τους φουσκωμένους λογαριασμούς, χωρίς μάλιστα να υπάρχει η δυνατότητα 

"Οι άνεργοι να πάνε να γαμ...νε "...




Σάλο έχει προκαλέσει η απίστευτη πρόκληση ισπανίδας βουλευτή, η οποία είπε για τους ανέργους «να πάνε να γα....νε».
Η φράση, βέβαια, της βουλευτού του ισπανικού Λαϊκού Κόμματος, Αντρέα Φάμπρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν καταγράφηκε στα... πρακτικά.

Η... έμπνευση ήρθε στη Φάμπρα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ολομέλειας, όταν ο πρόεδρος της κυβέρνησης Μαριάνο Ραχόι (PP) ανακοίνωσε τη μείωση του επιδόματος ανεργίας. Το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα, πάντως, ζήτησε την παραίτησή της.

Πρόκειται για την ξανθιά στα δεξιά, που χειροκροτάει κουνώντας το κεφάλι της και φωνάζοντας "que se jodan".



Δείτε το βίντεο:

Παπουτσής και ο Δημήτρης Ρέππας. Όσο αφορά τον Θεόδωρο Πάγκαλο και τον Γιάννη Ραγκούση, ούτε λόγος.




Η ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας και της Οργανωτικής Γραμματείας Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, δεν αφήνει καμιά αμφιβολία ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, πήρε την απόφαση να αναλάβει ο ίδιος όλο το βάρος για να οδηγήσει το κόμμα εκεί που ο ίδιος ονειρεύεται.

Στην Πολιτική Γραμματεία, όπως αναμενόταν δεν...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΗΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ ΜΥΔΟΧΑΡΑ 2012 ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ.


                                                                                ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ 
                                         ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ

ΣΦΕΝΔΑΜΗ..



Όπως ανακοίνωσε το λιμεναρχείο Πειραιά, από το πρωί του Σαββάτου, έως τις 2μμ επιβιβάστηκαν 9.258 άτομα σε πλοία για Κυκλάδες, 600 για Χίο – Μυτιλήνη, 3.710 για Ηράκλειο – Χανιά και 2.500 για...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ...

ΣΦΕΝΔΑΜΗ...

ΤΟΝ ΜΕΛΙΟΠΟΥΛΟ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ....ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΓΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ..


ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ "ΣΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ" ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ...ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ...


ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΩΣ 40%, ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΑΠΟ 20 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΚΑΦΕ 2,5-3,5 ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑΣ...
ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ
ΚΟΣΜΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, 30 ' ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...5 ' ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ...
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕ "ΕΚΕΙ ΚΑΝΑΜΕ ΜΠΑΝΙΟ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑ ΣΤΟ ΣΒΟΡΩΝΟ..."
ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΛΙΑΤΣΟΣ ΕΖΗΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΛΛΑ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ...!

ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ Γ. ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΓΔΑΣ ΤΣΕΓΚΟΥ και η σκληρή Ελληνική πραγματικότητα


 




Το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στον Κολινδρό



Μέχρι τις 17 Αυγούστου οι αιτήσεις για την εμποροπανήγυρη Αιγινίου




Από τον Δήμο Πύδνας Κολινδρού ανακοινώθηκε ότι οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για την συμμετοχή τους στην εμποροπανήγυρη Αιγινίου έως και την Τετάρτη 18-07-2012 και ώρα 12:00.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ..

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ...

Γουδή και λίγο σας είναι...



Χάρρυ Κλυνν
ΓΟΥΔΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ...

Ξεπεσμένοι πασοκοκλέφτες, νεοχαζοί νεοδημοκράτες, δημαροχτυπημένες αριστεροκουρέλες, εφορμούν στα social media ασήμαντοι, ατάλαντοι, αχόρταγοι, απίστευτοι, απαίδευτοι, ματαιόδοιξοι, αμόρφωτοι, απάτριδες, ανίκανοι, ανελεύθεροι, απροσάρμοστοι και...
προπαντός ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ... Για να μας συνετίσουν με εκβιασμούς και απειλές του κώλου.... Ουστ μελλοθάνατα πολιτικά προδοταριά... Γουδή και λίγο σας είναι...

Ο Ζουρλομανδύας ως βραδυνό ένδυμα...

Η άνιση ανάπτυξη... καπιταλισμός...

Είναι υποχρέωσή μου να στηρίξω τον τόπο μου!



Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ένας από τους εθελοντές «φύλακες» του Ολύμπου και των Πιερίων.
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο νεαρός διεθνής ποδοσφαιριστής, μετά το EURO 2012 βρέθηκε στη γενέτειρά του την Κατερίνη, για να περάσει τις σύντομες θερινές διακοπές του με την οικογένειά του. Παρά την πίεση του χρόνου, «χάρισε μια μέρα από το καλοκαίρι του στο δάσος» κάνοντας μια βάρδια σε ένα από τα 3 παρατηρητήρια της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ : ΓΙΟΡΤΕΣ ΟΛΥΜΠΟΥ 2012



Από σήμερα οι αιτήσεις για αναπληρωτές-ωρομίσθιους



Από σήμερα οι αιτήσεις για αναπληρωτές-ωρομίσθιους

Ως τις 27 Ιουλίου η προθεσμία υποβολής

Aπό σήμερα μέχρι και τις 27 του μήνα πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους δάσκαλοι και καθηγητές προκειμένου να ενταχθούν στους πίνακες των αναπληρωτών και ωρομισθίων για τη φετινή σχολική χρονιά.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, αιτήσεις καλούνται να υποβάλλουν οι εκπαιδευτικοί των κλάδων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04 (ειδικότητες Φυσικών, Χημικών, Φυσιογνωστών, Βιολόγων και Γεωλόγων), ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ09, ΠΕ10, ΠΕ11, ΠΕ12, ΠΕ13, ΠΕ14, ΠΕ15, ΠΕ17, ΠΕ18, ΠΕ19, ΠΕ20, ΠΕ32, ΠΕ33, ΠΕ34, ΠΕ40, ΠΕ60, ΠΕ70, ΤΕ01 και ΔΕ01. Οι Αιτήσεις-Δηλώσεις υποβάλλονται στις κατά τόπους Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η προθεσμία υποβολής των Αιτήσεων-Δηλώσεων ορίζεται από 16/07/2012 μέχρι 27/07/2012.

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ KAI ΣΗΜΕΡΑ ΔΡΟΣΙΑ ... ΜΕ ΚΑΥΣΩΝΑ!!!!!!








Η ΕΛΛΑΔΑ...

Ολοκλήρωσε την καλοκαιρινή της προετοιμασία η... "Εθνική Ομάδα Επαναδιαπραγμάτευσης»...

ΔΕΙΤΕ...

ΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ...


Το ΚΟΔΗΣΟ του Ευάγγελου Ζίγδη με "ότι δηλώσεις"...

Η είδηση …




Γ. Στουρνάρας : «Το οικονομικό πρόγραμμα είναι εκτός πορείας και δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα από τους πιστωτές μας, εάν δεν το επαναφέρουμε στην ορθή του πορεία...»
Ο σχολιασμός...
Υπό άλλες συνθήκες όλες αυτές οι επώνυμες “κѠλ⓪τούμπ€ς” προσώπων και θέσεων θα μας προκαλούσαν μόνο θυμηδία όμως ίσως ήρθε η ώρα να... προβληματιστούμε σοβαρά για την αφέλεια, την ανοχή, και την μακαριότητα μας.

Η ψυχική νόσος δεν είναι ντροπή...

ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ....

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ...

ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ...

ΠΙΤΟΥΡΑ ΕΧΕΙ...

Γιάντσιος προς Xονδρόπουλο




Αστέριος Χονδρόπουλος, Κων/νος Γιάντσιος ο πρώην δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος του πρώην δήμου ανατολικού Ολύμπου σήμερα στη Λεπτοκαρυά στο πανέμορφο BEACH BAR Ακρογιάλι...!