PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

ΓΥΡΙΣΕ Η ΝΤΟΡΑ...




Στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, θα επιστρέψει η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία αποφάσισε να εγκατασταθεί και πάλι στο παλιό της πολιτικό γραφείο.

Η... Βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ επιστρέφει στο γνώριμό της χώρο ο οποίος παρέμενε κλειστός όσο ήταν πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Η αναστολή της λειτουργίας του κόμματός τους την επαναφέρει …

ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..






Πηρε μαζί της μόνο τα απαραίτητα για το μπάνιο. Μαγιό, παρέα και... ένα αυτόματο όπλο κρεμασμένο ανέμελα πάνω της(!!!).
Η φωτογραφία κάνει... το γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει πανικό.
Υποτίθεται ότι απεικονίζει μια γυναίκα-μέλος των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων - να απολαμβάνει τον ήλιο και χωρίς να αποχωρίζεται το όπλο της...ΗΗΗ

Λιάρος και Καϊλη στον ALPHA?...



















Ο ALPHA συνεχίζει τις επαφές του με παρουσιαστές προκειμένου να βρει τους πλέον κατάλληλους για τα νέα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές που έχει στο πλάνο της η διοίκηση του καναλιού .

ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ...




Συνέντευξη Τύπου με προτάσεις για την αντιμετώπιση του Μνημονίου παραχώρησε πριν από λίγο, η Αλ. Παπαρήγα.
Δείτε το βίντεο:










Διαβάστε τι έγραψε:..




Την άρνησή της να συμμετάσχει στην πολιτική γραμματεία του ΠΑΣΟΚ κοινοποίησε με δημοσίευσή της στο Facebook η Εύα Καϊλή.
Διαβάστε τι έγραψε:...

«Αισθάνομαι πως οφείλω πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια απάντηση στους Θεσσαλονικείς, που αν και με εξέλεξαν πρώτη για να τους εκπροσωπήσω σε μια κρίσιμη περίοδο για την Ελλάδα, τρίτη φορά μου αφαιρείται αυτή η δυνατότητα. Πιστεύω ακράδαντα πως οι νέοι πρέπει να διεκδικούν με διαφορετικό ήθος και ύφος ένα καλύτερο μέλλον. Ευχαριστώ τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την πρόταση του να συμμετάσχω στην Πολιτική Γραμματεία, αλλά η ενασχόλησή μου με την πολιτική πάντα είχε βάση και αναφορά στην κοινωνία και γινόταν με όρους αξιοπρέπειας, ποτέ εν αναμονή οποιουδήποτε κομματικού διορισμού.

Παραμένω παρούσα πολιτικά, ανεξάρτητα από την όποια επαγγελματική και βιοποριστική μου δραστηριότητα, προσπαθώντας ενεργά να υπερασπίζομαι τα συμφέροντα των συμπολιτών μου, διατηρώ το γραφείο μου στην Θεσσαλονίκη, ως σημείο αναφοράς όσων πίστεψαν και πιστεύουν πως μπορούμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά».

Η ΙΤΑΛΙΑ ΑΝΤΕΞΕ....




Σε επίπεδο κάτω του 5%, χαμηλότερα από την αντίστοιχη του Ιουνίου, υποχώρησε τελικά το κόστος δανεισμού της Ιταλίας, στη δημοπρασία τριετών ομολόγων, παρά την... υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας από τη Moody's που προηγήθηκε.

Συγκεκριμένα, η Ιταλία άντλησε 3,5 δισ. ευρώ με απόδοση 4,65%, έναντι 5,30% που ήταν το κόστος δανεισμού στην προηγούμενη αντίστοιχη δημοπρασία που έγινε στα μέσα Ιουνίου.

Ο ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ ΑΥΤΙΑΣ....


Αυτιάς: "Δεν θα έβαζα ποτέ τη Λιάνα Κανέλλη με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής..."...




Ο Γιώργος Αυτιάς σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, μιλάει για την προοπτική να πολιτευτεί, μαρτυράει ποιά 5 κόμματα του έκαναν πρόταση και σχολιάζει το περιστατικό της Λιάνας Κανέλλη με τον Ηλία Κασιδιάρη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη
Στον ... Αλέξη Κοντό και το περιοδικό "TV BOX" μίλησε ο Γιώργος Αυτιάς για την πορεία της εκπομπής του, το μέλλον του στον ΣΚΑΪ, ενώ αποκαλύπτει για ποιό λόγο θα έφευγε...

"Ποιά θα ήταν η αντίδρασή σας αν στην εκπομπή συνέβαιναν όσα διαδραματίστηκαν στο "Πρωινό ΑΝΤ1" με τον Κασιδιάρη και την Κανέλλη...";

«Απέναντι στους δανειστές είμαστε οφειλέτες, δεν είμαστε υπήκοοι», ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την Κάτια Μακρή.


«Εμείς θα είμαστε συνεπείς στις... υποχρεώσεις μας, εκείνες που για το Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν παραβιάζουν τις βασικές αρχές λειτουργίας του και δεν καταργούν τη δυνατότητα των δικαστηρίων να υπηρετούν τον Έλληνα πολίτη στην απονομή της Δικαιοσύνης», τόνισε ο κ. Ρουπακιώτης.

«Μιλώ σαν ένας ισχνός υπουργός από πλευράς οικονομικών δυνατοτήτων σε περίοδο ισχνών αγελάδων», ανέφερε ο υπουργός και έκανε λόγο για μεγάλη μείωση των δικαστικών υπαλλήλων του υπουργείου. 

Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙ?




Δείτε τις φωτογραφίες...
Κάθε άλλο παρά κολακευτική είναι η εικόνα που αντικρίζουν οι τουρίστες στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη.

Όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες, οι τιμές είναι στα ύψη ενώ τα... σκουπίδια βασιλεύουν…

“Τι Βουλή θα παραδώσεις μωρή ;”


Στη ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΠΑΡΚΟ , Κυριακή 15 Ιουλίου ΩΡΑ 9:30 μμ

“Τι Βουλή θα παραδώσεις μωρή ;”
Επιθεώρηση
Η Άννα ΠαναγιωτοπoύλουΜίρκα ΠαπακωνσταντίνουΧρύσα Ρώπα
ο Αντώνης Καφετζόπουλος ,ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ,
ο Παντελής Καναράκης και ο Γιώργος Γαλίτης δηλώνουν αγανακτισμένοι και αποφασισμένοι να κινητοποιήσουν ,σε πανελλαδικό επίπεδο ,όλους τους Έλληνες με γέλια ,γέλια ,γέλια , μπρίο και τρελό κέφι!!!
Συμμετέχουν η Άννα Μονογιού ,η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ,ο Γιώργος Τσούρμας ,η Κατερίνα Δημάδη.
Αυτή τους την προσπάθεια στηρίζουν με τα κείμενα τους
η Άννα Παναγιωτοπούλου ,ο Αλέξης Καλλίτσης ,ο Μίνως θεοχάρης ,
ο Διονύσης Τσακνής που καλύπτει μουσικά την κίνησηΑναστασία Αρσένη που ντύνει και στολίζει τους αγανακτισμένους ηθοποιούς και τους χώρους που θα διαδραματίζεται ο τζερτζελές .Συμβάλουν επίσης στο όλο εγχείρημα ο Φωκάς Ευαγγελινός και η Άννα Παναγιωτοπούλου που περιφρούρησαν σκηνοθετικά το όλο θέμα και οι Αφοί Τάγαρη που θα πληρώσουν τη νύφη .Καλούμε λοιπόν όλους τους έλληνες σε όλη την Ελλάδα να ανακράξουν μαζί μας “ Τι βουλή θα παραδώσεις μωρή ; που είναι και ο τίτλος του συνδυασμού μας .

Τιμές εισιτηρίων : 20 ευρώ , 15 ευρώ (φοιτητικό,παιδικό από 5 ετών,τρίτη ηλικία) και 12 ευρώ ανέργων ΟΑΕΔ . Διάρκεια παράστασης 2 ώρες .ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΓΑ

Κολινδρός: Πρόγραμμα Εκδηλώσεων ” Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2012”.


Φέτος είναι ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κολινδρού ”Νικόλαος Λούσης” καθώς ολοκληρώνονται 20 χρόνια Πολιτιστικής Δραστηριότητας. (1992-2012).
20 χρόνια Καλλιτεχνικής Προσφοράς και δημιουργικής Έκφρασης.

ΔΕΙΤΕ

ΟΤΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ..

ΔΕΙΤΕ....

Τα δελτία ειδήσεων...

ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΡΕ...

ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΕΔΩ...

ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ...



Τα ονόματα που από σήμερα στελεχώνουν την Πολιτική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος-Ζίγδης ο οποίος φαίνεται ότι έθεσε τρία κριτήρια
α) την εκλογική αποτυχία
β) την έλλειψη ενσήμων και
γ) τη λατρεία στο πρόσωπο του.
Την Πολιτική Γραμματεία στελεχώνουν οι εξής:...

Κανείς διορισμένος να φοράει παντελόνια και να παραιτηθεί;



Φτώχεια και γκρίνια στο «μαγαζί» του Βενιζέλου
Πλήρης η διάσταση ακόμη και μεταξύ των μέχρι πρότινος υποστηρικτών του νέου προέδρου, μετά την ανακοίνωση των καθοδηγητικών οργάνων ενόψει συνεδρίου: Αυλικοί Vs Παραγκωνισμένοι...
Φτώχεια και γκρίνια στο «μαγαζί» του Βενιζέλου Νέο κύκλο εσωστρέφειας άνοιξε στο ΠΑΣΟΚ η ανακοίνωση των ανώτατων καθοδηγητικών οργάνων που θα οδηγήσουν το Κίνημα στο συνέδριο του φθινοπώρου.
Απ’ το παρασκήνιο του ορισμού των στελεχών που θα είναι στα...

Θέατρο της αλητείας





Άλλη μια φορά παρακολούθησαμε χθες την ίδια πολυπαιγμένη θεατρική παράσταση, από τους τρεις γνωστούς πρωταγωνιστές, τους Σα(χλα)μαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη. Αρχικά το σενάριο προέβλεπε να δοθεί η εικόνα της ενωμένης κυβέρνησης, με ενιαία γραμμή και που δεν...
διαφωνεί με τη στάση του Στουρνάρα στο τελευταίο EUROGROUP που ήταν "ό,τι πείτε". Το σενάριο που μας ανακοίνωσαν στο τέλος της παράστασης, ήταν η προώθηση της αναδιαπραγμάτευσης! Λες και δεν ήταν αποφασισμένο ήδη και μάλιστα αποτελούσε προεκλογικό σύνθημα και των τριών κομμάτων. Λες και δεν μπορούσε αυτή η "απόφαση" να παρθεί τηλεφωνικά. Έπρεπε όμως να στηθεί η θεατρική παράσταση για τη δημιουργία εντυπώσεων.
Στο τέλος ο Βενιζέλος δήλωσε: "Κάναμε μια πολύ ουσιαστική συζήτηση στρατηγικού χαρακτήρα. Συμφωνήσαμε και ήταν σαφές ότι θα συμφωνούσαμε επειδή κινούμαστε στο πλαίσιο της προγραμματικής σύγκλισης". Ο στρατηγικός χαρακτήρας έγκειται στη συνέχιση της ίδιας πολιτικής και της ίδιας πορείας προς την απόλυτη καταστροφή της χώρας και των ανθρώπων. Δεν έχει σημασία αν αυτήν την άποψη την υποστηρίζουν οι περισσότεροι Έλληνες και ξένοι οικονομολόγοι. Η τρόικα εσωτερικού των Σα(χλα)μαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη, είναι "ταγμένη" στη σωτηρία των χρημάτων των δανειστών.

ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΣΩΘΗΚΕ...

ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ....

Ο ΚΑΥΣΩΝΑΣ..

Δάσκαλε που δίδασκες…

ΜΑΚΡΑΝ O ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ...

ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 13-14-15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΝΟΥ







Ο Μορφωτικός Ποντιακός σύλλογος Κορινού Εύξεινος Πόντος ιδρύθηκε το 1976 από μια ομάδα ποντίων 2ης και 3ηςγενιάς στον Κορινό του Ν. Πιερίας. Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα δραστηριοποιείται και καταφέρνει να γίνει η κυψέλη των δραστηριοτήτων των Ποντίων κατοίκων της κωμόπολης του Κορινού.
Μέσα από αντίξοες συνθήκες προσελκύει τις νέες και τους νέους του χωριού και καταφέρνει την ίδρυση του παιδικού και εφηβικού χορευτικού τμήματος. Ταυτόχρονα αφουγκράζεται τα προβλήματα της κοινωνίας και προσφέρει απλόχερα τη βοήθειά του, σε συνανθρώπους και κοινωνικές ομάδες, που έχουν ανάγκη στήριξης και βοήθειας.

Οι Τρίτωνες Κατερίνης σας παρακαλούμε να δημοσιεύσετε τα αποτελέσματα των εξετάσεων των δειγματοληψιών των ακτών κολύμβησης της Πιερίας. Όπως και τα σημεία που γίνονται οι δειγματοληψίες. Ειδικότερα της Νότιας Πιερίας…

ΜΥΔΟΧΑΡΑ...

Πρόσκληση για τους Λιτοχωρίτες της Θεσσαλονίκης και της Διασποράς



ΕΤΑ PRESS (ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΙΤΟΧΩΡΙΤΩΝ ΣΤΟ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ, ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ)
ΟΙ Βασίλειος Χασαμπένης, Διαμαντής Διαμαντόπουλος, Δημήτριος Δαβιώτης, π. Ιωάννης Ρόμας, Λάζαρος Μπαλανίκας, Χρήστος Στανίσης, Καίτη Στρογγύλη, Αθανάσιος Γκουντάρας και Γεώργιος Χασαμπένης.
Η Φιλαρμονική του Λιτοχώρου σκοπεύει να βραβεύσει το Σάββατο, 14 Ιουλίου και ώρα 9 το βράδυ, σε ιδιαίτερη εκδήλωση με συναυλία που θα γίνει στο Θεατράκι του Πάρκου, στα Κατούνια, τους δύο Συλλόγους Λιτοχωριτών: Αμερικής & Θεσσαλονίκης, για την ιδιαίτερη προσφορά τους στην ίδρυση της Φιλαρμονικής. Παρακαλούμε όλους τους Λιτοχωρίτες της Αμερικής και της Θεσσαλονίκης, που θα τύχει να βρίσκονται στο Λιτόχωρο να παραβρεθούν γιατί η τιμή αφορά όλους μας. Άλλωστε η εκδήλωση γίνεται τον Ιούλιο γιατί τότε είναι πιθανότερο να βρίσκονται στην πατρίδα τους οι Λιτοχωρίτες της Διασποράς.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ...

ΜΥΔΟΧΑΡΑ..

ΔΕΙΤΕ...

"Γνώριζα τον Πιερικό από την παρουσία μου στην Ελλάδα.


 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΑΜΠΙΝΙΟ-ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ



"Γνώριζα τον Πιερικό από την παρουσία μου στην Ελλάδα. Είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα και είμαι ευχαριστημένος που ο Πιερικός μου έδωσε τη δυνατότητα μετά από οκτώ μήνες να επιστρέψω στην Ελλάδα και να δουλέψω σε μια οργανωμένη και σοβαρή ομάδα. Υπόσχομαι να προσπαθήσω όσο μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα" ήταν τα πρώτα λόγια του Φαμπίνιο, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ΠΑΕ Πιερικός. "Ο Νίκος Γκουλής είναι ένας σοβαρός κόουτς και αποτέλεσε έναν ακόμα παράγοντα για να βρεθώ στην ομάδα, όπως επίσης ρόλο έπαιξε και ο Πρόεδρος του Πιερικού που με κέρδισε με τη στάση του. Υπόσχομαι να δώσω το καλύτερο μέσα στο γήπεδο και να κάνω καλά παιχνίδια" συμπλήρωσε ο Βραζιλιάνος χαφ.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ




Έναν νέο πνεύμονα πρασίνου στην οδό Τερζοπούλουκαι πιο συγκεκριμένα, σε κοινόχρηστο χώροδίπλα από την πλατεία των Κοκκινοπλιτώνδιαμόρφωσαν σήμερα Παρασκευή13 Ιουλίου, οι υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης.
Περιμετρικά του κοινόχρηστου χώρου έγινε μια προσεγμένη παρέμβαση εγκατάστασης πρασίνου και φυτεύτηκαν14 συνολικά δέντρα(Κατάλπες,Μουριές, Λιγούστρα).
Στο κεντρικότερο σημείο του χώρου έγινεφύτευση ενός πλατάνου.