PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ..

ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ..

Η εκρηκτική Σάσα Μπάστα συγκέντρωσε τα βλέμματα όλων σε παραλία της Βουλιαγμένης, εκεί όπου έκανε τις βουτιές της φορώντας ένα καυτό μπικίνι.

Η τραγουδίστρια, μοντέλο, παρουσιάστρια απόλαυσε τον ήλιο με την παρέα της και δεν δίαστασε να αφήσει σε κοινή θέα ένα σέξι τατού που κοσμεί τους γλουτούς της.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ..

Το΄πε και το΄κανε η Ελένη! H παρουσιάστρια μπορεί να μας αποχαιρέτησε για καλοκαίρι, αλλά μας υποσχέθηκε να μας στέλνει καλοκαιρινές φώτο από τις διακοπές της ώστε να μην την ξεχάσουμε!


Πιστή στην υπόσχεση της η παρουσιάστρια, ανέβασε όχι μια, αλλά δυο φωτογραφίες από την θάλασσα.

Στη μια φαίνεται μόνο το απέραντο γαλάζιο, και η Ελένη τη συνοδεύει με το σχόλιο:

«Σήμερα η θάλασσα είναι λάδι και πεντακάθαρη! Α ρε Ελλαδάρα!»

Στην επόμενη φώτο όμως, μας περίμενε μια έκπληξη, αφού η παρουσιάστρια πόζαρε πλάτη στο φακό, καθισμένη στην άμμο, με ένα πολύ καυτό brazilian bikini, σε μια πολύ καλλιτεχνική πόζα, όπου κοιτά τη θάλασσα φορώντας ένα καπέλο.

Ποιο είναι το επικρατέστερο σενάριο



Έχει περιγραφεί ως «ημέρα της κρίσεως» για ολόκληρη την Ευρώπη, ως «Δραχμαρμαγεδδώνας» και γενικότερα η μέρα που θα φύγει η Ελλάδα ή και άλλες χώρες από το ευρώ έχει σκιαγραφηθεί με τα μελανότερα χρώματα.

Ηλικία και Ποτό


17 ετών: μπύρα

25 ετών: ουίσκι

35 ετών: βότκα

48 ετών: διπλή βότκα

66 ετών: Μαλόξ

Ένα δροσιστικό βιντεάκι με τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια με το νερό, είτε αφορούν την θάλασσα είτε κάτι εντελώς διαφορετικό…





ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ Η ΔΟΥΡΟΥ..




Συνέντευξη στην τηλεόραση της Βενεζουέλας έδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου που βρίσκεται στην χώρα της λατινικής Αμερικής προκειμένου να ... πάρει στο παγκόσμιο φόρουμ της Αριστεράς που διεξάγεται στο Καράκας.

Δεν τον δελεάζει (!!!!!) λέει, η εξουσία...


Ξεκάθαρη επίθεση σε όσους τον αμφισβητούν εντός του κινήματος εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την ομιλία του στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ. «Δεν έχω ν’ αποδείξω σε κανέναν τίποτα. Αναφέρομαι στη ... βάση της παράταξης και στον ελληνικό λαό. Δε με δελεάζει τίποτα που συνδέεται με την εξουσία», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος ο οποίος όπως είπε: «δε συνηθίζω να μιλάω σε προσωπικό τόνο, αλλά αυτή τη φορά πρέπει να το κάνω». Παρόντες, μεταξύ άλλων στο ΣΕΦ, ο Θ. Πάγκαλος, η Α. Διαμαντοπούλου, ο Α. Λοβέρδος, ο Φ. Πετσάλνικος και ο Κ. Λαλιώτης.

Δεν τα κατάφερε η 23χρονη πρωταθλήτρια ποδηλασίας, Αγγελική Κουτσονικολή και υπέκυψε στα τραύματά της.


Ένα τροχαίο
 δυστύχημα στάθηκε η... αφορμή για να γίνει ο ελληνικός αθλητισμός πιο φτωχός, αφού έχασε ένα μεγάλο ταλέντο.

Η 23χρονη αθλήτρια επιστρέφοντας στην Αθήνα με τον πατέρα της και τον αδερφό της, στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ενεπλάκη σε τροχαίο.

Κέντρισε το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων..


Όλα τα βλέμματα πάνω στη νεαρή κοπέλα! Αιτία; Η μπλούζα του ΠΑΣΟΚ! Ήταν από τους ... ελάχιστους στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να φορέσει την μπλούζα του κινήματος για την ανασύσταση.

Σύμφωνα με δηλώσεις του συνηγόρου της, Σάκη Κεχαγιόγλου , η Βίκυ Σταμάτη θα καταθέσει δεύτερο αίτημα αποφυλάκισης.


Δείτε το video:


Δηλώσεις αξιωματούχου της ευρωζώνης που διατηρεί την ανωνυμία του...



Η εκταμίευση της επόμενης δόσης για την Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί όταν το Eurogroup αποφασίσει ότι το ελληνικό πρόγραμμα προσαρμογής έχει επιστρέψει και πάλι σε...
τροχιά υλοποίησης, δήλωσε την Παρασκευή στο Reuters ανώτατος ευρωπαίος αξιωματούχος.

«Δεν θα υπάρξουν νέα χρήματα για την Ελλάδα μέχρι το Εurogroup να αποφασίσει ότι το πρόγραμμα ξαναμπήκε σε τροχιά» είπε ο αξιωματούχος της ευρωζώνης, διατηρώντας την ανωνυμία του λόγω της ευαισθησίας του θέματος....

Τη σπάθα σήκωσε και πάλι!




Eσείς, που τώρα... κοιτάτε τη δουλειά σας

ΜΗΝ ΜΕ ΞΕΧΝΑΣ......

Θα φορεθεί φέτος πολύ…


Η σως γιαουρτιού συνοδεύεται προαιρετικά, αφού θα παρέχεται σε αυθονία στις παραλίες και όπου βρεθείτε βαδίζοντας το καλοκαίρι…
Βοήθησε κι εσύ στην ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ, μπας και γλιτώσουν καμία έξωση και από τα δυο κτήρια του κόμματος, αφού λεφτά ..δεν υπάρχουν στη μετά – ΓΑΠ εποχή!

ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ...

Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΜΠΕΣ..

Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ...

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ..

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΓΑΤΑΚΙ...

ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ...

ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΚΑΝΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...

"ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΗ"




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λιτόχωρο, 6 Ιουλίου 2012.-
ΘΕΜΑ: Ο ΔΗΜΟΣ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ

Με μεγάλη θλίψη παρακολουθούμε την κατάρρευση του Δήμου μας από την έλλειψη προγραμματισμού, την αδράνεια και τις σπασμωδικές αντιδράσεις της δημοτικής αρχής πάντα στο «και 5’».

Κυκλοφόρησαν τα ΧΡΟΝΙΚΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ με αφιέρωμα στην ιστορία των σωματείων



Η επέτειος του ελεύθερου αιώνα αποτελεί επίκεντρο τοπικού ενδιαφέροντος, αντάξιο της λαμπρής και μακροχρόνιας ιστορίας του τόπου αλλά και της προοπτικής του στο χρόνο. Το τελευταίο συγγραφικό πόνημα του Σωτηρίου Δ. Μασταγκά με τίτλο«1912-2012, 100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ» αποτελεί προϊόν κοπιώδους και μακροχρόνιας προσπάθειας που φωτίζει σε βάθος την τοπική ιστορία και διευρύνει τις πληροφορίες για το συνολικό γίγνεσθαι του Λιτοχώρου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ Pamela Αnderson


Γεννημένη το 1967 στονΚαναδά, η Pamela Αnderson έγινε γρήγορα γνωστή, κυρίως για το σέξι look και τα ρούχα που έβαζε ή έβγαζε, τραβώντας πάνω της τα φλας της δημοσιότητας.


Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο. Γρήγορα κάποιοι είδαν τα προσόντα της και έτσι το 1990 το περιοδικό Playboy την ανακήρυξε Playmate του μήνα. Η φήμη της όμως απογειώθηκε όταν άρχισε να παίζει στη δημοφιλή αμερικανική σειρά "Baywatch", τότε που έτρεχε ανέμελα στις αμμουδερές παραλίες της California (μαζί με τον David Hasselhoff και τα άλλα παιδιά), φορώντας κατακόκκινο ολόσωμο μαγιό.

ΔΕΙΤΕ...

Τα φανταστικά κορίτσια της Formula 1 σε ένα αποκαλυπτικό video...


ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ...

Οι διακοπές είναι στα επόμενα σχέδια της Έλλης Κοκκίνου, η οποία σκέφτεται να επισκεφθεί για λίγες μέρες την Σίφνο και τη Σκιάθο



Μαζί της θα είναι φυσικά ο άνδρας της ζωή της, ο γιος της Αλέξανδρος.

Η ηθοποιός με την άγρια ομορφιά ποζάρει στο φακό του "ΟΚ" και αποκαλύπτει το ξεκίνημα αλλά και άγνωστες πτυχές του έρωτά της με τον τραγουδιστή Πάνο Μουζουράκη!

Τις εντυπώσεις, πάντως, "κλέβει" το αψεγάδιαστο σώμα της...





Αφού δεν σου αρέσει η δέσμευση, πώς σε έπεισε ο Πάνος να συγκατοικήσετε;

Πυρ και μανία έγινε ο Γιάννης Δημαράς με τον Γιώργο Παπαδάκη στο πρωινό του ΑΝΤ1 με αφορμή τις συντάξεις και τα αναδρομικά των βουλευτών.

Ο παρουσιαστής τα έβαλε με τους βουλευτές που παίρνουν συντάξεις παρά το γεγονός ότι υπηρέτησαν μικρές κοινοβουλευτικές θητείες.

Αλήτες, μας κάψατ



Ανοιχτός πόλεμος από το πρωί της Πέμπτης, μεταξύ υπαλλήλων της Βουλής και δημοσιογράφων, μετά την αποκάλυψη της είδησης, ότι ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Βύρων Πολύδωρας, ενέκρινε ένα μετεκλογικό επίδομα για τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις συνολικού ύψους 1.000 ευρώ ανά υπάλληλο του Κοινοβουλίου, ενώ κατά τη διάρκεια των εκλογών η Βουλή ήταν κλειστή….

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ...

ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΑΣ..

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ?




"Χρόνο", είπε ο Γ. Κούρος στον ΑΝΤ-1. Επειδή η διαπραγμάτευση αργεί, ο Αντώνης Σαμαράς προσπαθώντας να αποφύγει τα δύσκολα και τις πιέσεις που ηδη έχουν αρχίσει (ο ... Ράιχενμπαχ ήδη άνοιξε παράθυρο για νέες μειώσεις μισθών) προσπαθεί να κερδίσει χρόνο ελπίζοντας σε κάποιες αλλαγές του μνημονίου.
Και για να γίνει πειστικός, διαβεβαιώνει τους πιστωτές μας πως θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας.
Τώρα, πως θα είμαστε υπάκουοι εφαρμόζοντας κατά γραμμα τη λάθος συνταγή της τρόικα και ταυτόχρονα, θα κάνουμε και αλλαγές, ειναι ενα μυστήριο που κανένας Έλληνας δεν μπορεί να διαλευκάνει...

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ..


  1. Αβραμίδου Έλενα
  2. Αδάμ Ευάγγελος
  3. Αμιτζόγλου Λύσανδρος
  4. Αναστόπουλος Γεώργιος
  5. Αντωνίου Μαρία
  6. Βαλαβάνης Κυριάκος
  7. Βαλσαμοπούλου Μαρία
  8. Βαφίδου Ευαγγελία
  9. Βαφίδου Ιφιλιάννα
  10. Βερβέρη Δέσποινα
  11. Βιτάλης Στέφανος
  12. Βιτσαράς Γεώργιος
  13. Βούτος Διονύσιος
  14. Βρης Κωνσταντίνος
  15. Γαρυφάλου Γεώργιος
  16. Γκούμα Αικατερίνη
  17. Δημητρακόπουλος Παναγιώτης
  18. Δημητρακοπούλου Ευθυμία
  19. Δημητρακοπούλου Μαρία
  20. Δημητριάδου – Περδίκη Θεανώ
  21. Δημητρόπουλος Άγγελος
  22. Δούκα Αγαθή
  23. Δούλαλα Σουλτάνα
  24. Εξίσογλου Παρθένα
  25. Ζαμαντζάς Ευάγγελος
  26. Ζαχαράκης Δημήτριος
  27. Ζάχαρης Φίλιππος
  28. Ζενάκου Ελένη
  29. Ζησίου Νανά
  30. Θεοδωροπούλου Δήμητρα
  31. Θεολόγη Βασιλική
  32. Κάκκος Ιωάννης
  33. Καμπισιούλη Ιωάννα
  34. Καραγιάννη Ελένη
  35. Καρβουνιάρης Ιωάννης
  36. Καρβουνιάρης Λεωνίδας
  37. Καρβουνιάρης Παναγιώτης
  38. Κατσιάπης Ανδρέας
  39. Κατσουλάκης Μάρκος
  40. Κιτσάκης Κωνσταντίνος
  41. Κολιόπουλος Αντώνιος
  42. Κολιόπουλος Αριστείδης
  43. Κομπορόζου Ουρανία
  44. Κοντόζογλου Ελένη
  45. Κοντόζογλου Θεοδόσιος
  46. Κορτώτσος Παύλος
  47. Κοσμάτος Γεράσιμος
  48. Κουκουλιάτας Γεώργιος
  49. Κοψιδάς Δημήτριος
  50. Κωστόγιαννης Ιωάννης
  51. Λάγιος Απόστολος
  52. Λαγός Δημήτριος
  53. Λενέτης Παναγιώτης
  54. Λιάγκας Βασίλειος
  55. Λιβάνη Αικατερίνη
  56. Λιντοβόης Ευάγγελος
  57. Λυγίζου Μαργαρίτα
  58. Λύτρας Νικόλαος
  59. Μαλούτα Ματθίλδη
  60. Μαραγκός Περικλής
  61. Μιχολού Ευαγγελία
  62. Μοίρας Κυριάκος
  63. Μπάκνη Στυλιανή
  64. Μπαντές Ευάγγελος
  65. Μπλατσιώτης Χρήστος
  66. Μπόρα Ειρήνη
  67. Μωραϊτου Ευθυμία
  68. Μωυσιάδης Ελευθέριος
  69. Ναστούλης Γεώργιος
  70. Νικολαϊδου Μαρία
  71. Νικολακόπουλος Φώτιος
  72. Ξένος Αντώνιος
  73. Οικονόμου Γεώργιος
  74. Παλιός Αντώνιος
  75. Πανδρούλα Γεωργία
  76. Πανταζίδης Δημήτριος
  77. Παπαγεωργίου Δημήτριος
  78. Παπαγεωργίου Ζωή
  79. Παπαδόπουλος Γεώργιος
  80. Παπαδοπούλου Βασιλική

"Μα τόσο, τόσο πολύ (έτοιμος ήταν να πει τη κακιά λέξη που τελειώνει σε ...ακας) αυτός ο άνθρωπος, που δεν ακούει?



Όλοι το φωνάζουν. Δεν... προχωράει το πρόγραμμα", είπε ο Ντερμπεντέρης μ' αυτό το δήθεν τάχα μου έξαλλο υφάκι του.
Για να ολοκληρώσει το επιθεωρησιακής υφής σχόλιο του, κατά τα γνωστά: Που ζουν αυτοί οι άνθρωποι? Σ' άλλο πλανήτη?... 

Ο πρώην πρωθυπουργός και νυν βουλευτής, βρέθηκε με μεγάλη παρέα στην ψαροταβέρνα Φάρος στην παραλία του Μαραθώνα για να γιορτάσει τα γενέθλια επιστήθιου φίλου του



















Στο ίδιο τραπέζι ήταν και ο... ισχυρός άνδρας της Χαλυβουργικής Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος με τη σύζυγό του Γέλη.

Ο Κώστας Καραμανλής ντυμένος απλά με ένα ροζ πουκάμισο και συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Νατάσα έφθασαν στο μαγαζί . Το τραπέζι τους βρισκόταν ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, ενώ η πανσέληνος δημιουργούσε μια ρομαντική ατμόσφαιρα.

Απαλλαγμένος εδώ και χρόνια από τα καθήκοντα του πρωθυπουργού ο Κώστα Καραμανλής απόλαυσε τους φρέσκους ψαρομεζέδες και το ούζο του καταστήματος. Τα γέλια της παρέας ακούγονταν σε όλο το μαγαζί, ενώ όλοι είπαν το τραγούδι των γενεθλίων στον εορτάζοντα.

Λίγο μετά τις 23:00 ο κ. Αγγελόπουλος αποχώρησε από το μαγαζί ενώ ο κ. Καραμανλής και η υπόλοιπη παρέα έμειναν μέχρι τις 2 τα ξημερώματα.