PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ..

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΣΑΣ...

PIERIA-GR...ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ..

ΜΠΡΑΒΟ PIERIA-GR...ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ..

ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ...

Α ΡΕ ΡΗΓΑ...

Τα μπρος – πίσω του Μπενύτο!

Αγαπούλα γουστάρεις να βγάλεις χαρτζιλίκι;...




Δεν θα αναφερθούμε εκτενώς στο βιογραφικό του νέου υπουργού Οικονομικών, ούτε μας ενδιαφέρει το πρόσωπο, αλλά το αξίωμα για το οποίο των επέλεξε η κυβερνητική τρόικα.




Δεν θα αναφερθούμε εκτενώς στο βιογραφικό του νέου υπουργού Οικονομικών, ούτε μας ενδιαφέρει το πρόσωπο, αλλά το αξίωμα για το οποίο των επέλεξε η κυβερνητική τρόικα.
Δεν θα αναφερθούμε στο παρελθόν του δίπλα στον Σημίτη, ούτε στην θητεία του ως...

Άμα θες να κυβερνήσεις... υπάρχουν κι άλλες λύσεις!

ΟΤΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ...

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ...

ΔΕΙΤΕ.....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ...

Η έγκριση έγινε από τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής, Βύρων Πολύδωρα



- Οι υπάλληλοι της Βουλής ξεπερνούν τους 1.300 εργαζόμενους
- Το κονδύλι για το συγκεκριμένο μετεκλογικό επίδομα αγγίζει περί τα 2 εκατομμύρια ευρώ
- Άλλο ένα προκλητικό επίδομα στα πολλά και εξοργιστικά προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής

"Οι τσαχπινογαργαλιάρηδες"...



ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ..

ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ...

ΝΥΦΟΥΛΑ ΣΑΝ ΤΑ ΚΡΥΑ ΝΕΡΑ..

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ...

Aπαντητική επιστολή του Επιμελητηρίου Πιερίας προς τον αν. Περιφερειάρχη Κ. Μ. αναφορικά με το θέμα της χρηματοδότησης της 4ης ΕΒΕΠ.




Aξιότιμε κε Ψωμιάδη,

Καταρχήν θα θέλαμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας καθώς διαβάζοντας την επιστολή σας (Αρ. Πρωτ.:Γ.Π.Κ.Μ. 1164), διαπιστώσαμε για ακόμη μια φορά ότι το ενδιαφέρον σας για ουσιαστικό έργο στη στήριξη του επιχειρείν και κατ’ επέκταση της ανάπτυξης της Περιφέρειάς μας είναι αναλλοίωτο παρά την οικονομική κρίση. Με ιδιαίτερη,όμως, έκπληξη παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες τη δημοσίευση υπηρεσιακών επιστολών αναφορικά με τη χρηματοδότηση της 4ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΗ : ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΠΑΡΩΔΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟ





Ενώ η επισκευή του «Κλειστού» αργεί και η πολύτιμη τουριστικά αμμουδιά του Μακρυγιάλου, φιλοξενεί…. βάρκες.
Ο τρόπος λειτουργίας ενός Δημοτικού Συμβουλίου δείχνει την ποιότητα μιας Δημοτικής Αρχής. Αν τηρείται ο κανονισμός, αν έχει πλήρεις, έγγραφες εισηγήσεις για όλα τα θέματα, αν υπάρχει προετοιμασία από τον Δήμαρχο, αν δεν εμφανίζονται επαναλήψεις απόψεων και επικαλύψεις, αν οι αποφάσεις λαμβάνονται με σύντομες και μεστές συζητήσεις, αν γενικά υπάρχει η λογική της παραγωγικότητας τότε και η Δημοτική Αρχή είναι δημιουργική και αποδοτική στο έργο της.

Ο Στάθης Ψάλτης ήταν καλεσμένος στην "Μεσημεριανή Μελέτη" και για άλλη μια φορά μίλησε έξω από τα δόντια...


Ειδικά πριν το κλείσιμο της εκπομπής ξέσπασε κατά των ηθοποιών που φέτος μπήκαν στη Βουλή!



Ο ηθοποιός είναι κατά των συναδέλφων του που χωρίς να έχουν σπουδάσει πολιτικές επιστήμες μπαίνουν στο ελληνικό κοινοβούλιο!

Πρόσκληση για τους Λιτοχωρίτες της Θεσσαλονίκης και της Διασποράς



ΕΤΑ PRESS (ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΙΤΟΧΩΡΙΤΩΝ ΣΤΟ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ, ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ)
ΟΙ Βασίλειος Χασαμπένης, Διαμαντής Διαμαντόπουλος, Δημήτριος Δαβιώτης, π. Ιωάννης Ρόμας, Λάζαρος Μπαλανίκας, Χρήστος Στανίσης, Καίτη Στρογγύλη, Αθανάσιος Γκουντάρας και Γεώργιος Χασαμπένης.
Η Φιλαρμονική του Λιτοχώρου σκοπεύει να βραβεύσει το Σάββατο, 14 Ιουλίου και ώρα 9 το βράδυ, σε ιδιαίτερη εκδήλωση με συναυλία που θα γίνει στο Θεατράκι του Πάρκου, στα Κατούνια, τους δύο Συλλόγους Λιτοχωριτών: Αμερικής & Θεσσαλονίκης, για την ιδιαίτερη προσφορά τους στην ίδρυση της Φιλαρμονικής. Παρακαλούμε όλους τους Λιτοχωρίτες της Αμερικής και της Θεσσαλονίκης, που θα τύχει να βρίσκονται στο Λιτόχωρο να παραβρεθούν γιατί η τιμή αφορά όλους μας. Άλλωστε η εκδήλωση γίνεται τον Ιούλιο γιατί τότε είναι πιθανότερο να βρίσκονται στην πατρίδα τους οι Λιτοχωρίτες της Διασποράς

Μη επικίνδυνο το υλικό για το λατομείο Λιτοχώρου, απέδειξε η χημική ανάλυση


* ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΤΟΜΕΙΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
* ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ
Όπως είναι γνωστό, εδώ και έναν περίπου μήνα, κάποιοι όχι μόνο κάνουν λόγο για εναπόθεση δήθεν μολυσμένου υλικού στο λατομείο Λιτοχώρου αλλά και προβαίνουν σε δημοσιεύσεις.
Η δημοτική αρχή Δίου-Ολύμπου θέλει να πιστεύει ότι κάποιοι εκ των πολιτών, προφανώς λόγω άγνοιας, εκφράζουν ανησυχίες επί του θέματος. Κάποιοι άλλοι όμως, με εντελώς ανεύθυνο και κακόβουλο τρόπο κινδυνολογούν και προκαλούν αδικαιολόγητο θόρυβο και μάλιστα συνεχίζουν να θορυβούν ακόμη και μετά τη συνεδρίαση της δημοτικής επιχείρησης ανάπτυξης Δίου-Ολύμπου (ΔΕΑΔΟ) καθώς και μετά την ενημέρωση που έγινε, τη συζήτηση που ακολούθησε και την απόφαση που ελήφθη στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Δίου-Ολύμπου όπου εκφράσθηκε η σύμφωνη γνώμη του Δήμου.

O τελικός του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πάλης στην Άμμο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 08/07/2012 στοBeach Bar Almira στην παράλια Κατερίνης, με τη ζύγιση των αθλητών να ξεκινά τις 13:00 μ.μ..


Οι κατηγορίες βάρους για τους άνδρες είναι: 70, 80, 90 και +90 κιλά, ενώ στις γυναίκες: 60, 70 και +70 κιλά.
Το άθλημα της Πάλης στην Άμμο, συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στο Αγωνιστικό Πρόγραμμα της ΕΟΦΠάλης το 2011, ενώ τα προηγούμενα χρόνια οι Βασίλης Μπατάλας και Κώστας Παπακωνσταντίνου με πολύ μεράκι διοργανώνανε αγώνες Πάλης στην Άμμο ανεπίσημα.

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΥ..

Γ.Α.Σ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ ΣΤΙΣ 9,ΜΜ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ..

Πρόκειται σίγουρα για την σέξι πλευρά του φετινού Euro.


Η Ουγγρική τηλεόραση μας έδειξε το άλλο νόμισμα του ποδοσφαιρού με λίγο δόση από καυτά θηλυκά.

ΔΩΡΟ με κάθε εκκαθαριστικό σημείωμα!

Τα πόδια όμως είναι υπέροχα

Με ένα καυτό τζιν σορτς και μαύρες δερμάτινες μπότες εμφανίστηκε χθες η RnB τραγουδίστρια Ciara. Ο φακός την «συνέλαβε» σε νυχτερινή έξοδο με πολύ κοντό τζιν σορτς όπου τα βλέμματα όλων έπεφταν στα καλογυμνασμένα πόδια της.

Στο Saint-Tropez να κάνει διακοπές σε πολυτελές σκάφος εθεάθη αυτές τις μέρες το ζευγάρι Cristiano Ronaldo και Irina Shayk.


Στο Saint-Tropez να κάνει διακοπές σε πολυτελές σκάφος εθεάθη αυτές τις μέρες το ζευγάρι Cristiano Ronaldo και Irina Shayk.

ΔΕΙΤΕ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ..

Ότι και να πει κανείς για τους κοιλιακούς της Ειρήνης Παπαδοπούλου είναι όντως λίγο και δεν υπερβάλουμε καθόλου αφού η εικόνα μιλάει από μόνη της!

Το σώμα της θα το ζήλευαν αθλήτριες του στίβου! Δείτε χτίσιμο που έχει κάνει η Ειρήνη στον σύνδεσμο που ακολουθεί

Η θερμοκρασία ανεβαίνει όταν κάποιο μοντέλο πλένει το αυτοκίνητό της...

Δείτε το video και πείτε μας θα θέλατε να σας έπλενε αυτή η κοπέλα το αυτοκίνητό σας;

ΜΙΑ ΓΑΤΑ ΣΑΝ ΤΟ PIERIA-RG ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΟΛΑ..

ΤΟ PERIA-GR ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ...

Μια ξεχωριστή φωτογράφιση

Ο βρετανός φωτογράφος Mark Taylor είναι γνωστός για τις τρυφερές φωτογραφίσεις που κάνει με πρωταγωνιστές… ζωάκια!

ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ...



Ο κατασκευαστικός κλάδος της Γερμανίας σημείωσε τον Ιούνιο τον υψηλότερο ρυθμό συρρίκνωσης εδώ και τρία έτη, με τα επιχειρηματικά έσοδα να σημειώνουν μείωση για 12ο συνεχόμενο μήνα, το οποίο αποτελεί σημάδι ότι η γερμανική οικονομία έχει επηρεασθεί έντονα από την κρίση στην ευρωζώνη αλλά και την ευρύτερη παγκόσμια οικονομική ύφεση..

16 Ιουλίου ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις



Με την ευκαιρία της έναρξης των θερινών εκπτώσεων από τη Δευτέρα 16 Ιουλίου, η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ)...
απέστειλε οδηγίες προς τις εμπορικές επιχειρήσεις και τους Εμπορικούς Συλλόγους- μέλη της, σε όλη τη χώρα. Η εκπτωτική περίοδος θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος Αυγούστου και όπως σημειώνει η ΕΣΕΕ στην επιστολή της, οι έμποροι εκτός από τις σημαντικές μειώσεις που θα προσφέρουν στους καταναλωτές θα πρέπει να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στα εξής:

Ο πρωθυπουργός στη σημερινή σύσκεψη με τους Βενιζέλο και Κουβέλη, αποφάσισαν να βάλουν κόκκινες γραμμές στις απαιτήσεις της τρόικας


Ο πρωθυπουργός στη σημερινή σύσκεψη με τους Βενιζέλο και Κουβέλη, αποφάσισαν να βάλουν κόκκινες γραμμές στις απαιτήσεις της τρόικας, είπε ο Γιάννης Τσακίρης από την Κηφισιά.
Και οι τρεις συμφωνούν να...

καταστήσουν σαφές στους τροϊκανούς, πως δεν επιθυμούν να προχωρήσουν στις απολύσεις των 15.000 υπαλλήλων, ούτε στην περαιτέρω μείωση των μισθών και των συντάξεων (σιγά μην τους ακούσουν! ) .
Από την άλλη πλευρά, για να δείξουν πόσο καλά παιδιά είναι, θα προχωρήσουν άμεσα στις πολυσυζητημένες αποκρατικοποιήσεις.
Παράλληλα, θα θελήσουν να επωφεληθούν από την απόφαση της Συνόδου -όταν αυτή ισχύσει- για την Ισπανία...

Αχ, αυτά τα παιδιά είναι ερωτευμένα και το καταλαβαίνουμε αλλά όπου σταθούν κι όπου βρεθούν να φιλιούνται;

Είναι λίγο κουραστικό.. Πάνω στο τζετ σκι, κάτω από το τζετ σκι, στις ξαπλώστρες, στην αμμουδιά..παντού φιλιούνται η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο σύντροφός της Κριστιάν Καρποζήλος. Φιλιά σε όλες τις στάσεις!