PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

PIERIA-GR..

“Οne on One” Ξεκίνησε!




" Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ "












 Πρεμιέρα έκαναν προχθές Δευτέρα (2/7) στις εγκαταστάσεις της Α.Ε. Ποντίων στη Νέα Ζωή οι ατομικές προπονήσεις “One on One” football development για νεαρούς ποδοσφαιριστές 7-16 ετών.

Μεγάλη η συμμετοχή .
 Εικοσιπέντε ποδοσφαιριστές από όλοι την Πιερία έδωσαν το παρόν, γεγονός που επιβεβαιώνει την αίγλη και την σοβαρότητα που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια η ακαδημία της Α.Ε. Ποντίων.

Οι ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες των προπονητών μας δουλεύουν πάνω στις ατομικές αδυναμίες τους, καθώς και ιδικές ασκήσεις σε μικρά group(μέχρι 6 ατόμων), με στόχο την απόκτηση νέων δεξιοτήτων και τη βελτιστοποίηση της ατομικής τεχνικής.

Το πρόγραμμα “One on One” θα συνεχιστεί για όλο το μήνα Ιούλιο σε καθημερινή βάση εκτός Σαββάτου και Κυριακής.







Coach Team : 


Σταλίκας Κώστας, Κούτος Άγγελος, Βαρβούτης Ιωάννης, Δεληγιαννίδης Κώστας

ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ...

O μόνος τρόπος να δούμε ράγκμπι φανατικά! Να μην ξεκολλάμε λέμε...


Στη μακρινή χώρα της Αυστραλίας τα ποδοσφαιρικά ήθη είναι κάπως διαφορετικά. Οι Αυστραλοί βλέπεις τη....

PIERIA-GR

ΔΕΙΤΕ...

ΔΕΙΤΕ...

Ο Θύμιος Καρακατσάνης σε μια από τις τελευταίες του συνεντεύξεις...


«Δεν ξέρω τι θέλει ο κόσμος, να ξυπνήσει ή να του φωνάζεις και να κοιμάται», έλεγε ο Θύμιος Καρακατσάνης σε μία από τις τελευταίες του ...συνεντεύξεις στον Αχελώο tv. Και σημείωνε «να βροντοφωνάζουμε μερικά πράγματα μπας και ξυπνήσει ο κόσμος».

ΤΑ ΚΑΛ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΙΤΕ...



Για τρεις δεκαετίες ο Μιχάλης Ασλάνης ήταν ένας από τους καλύτερους σχεδιαστές μόδας της Ελλάδας.



 Μα λαμπερές επιδείξεις μόδας και εντυπωσιακές συλλογές ο Μιχάλης Ασλάνης ήταν από τις... υπολογίσιμες δυνάμεις του χώρου.

Δυστυχώς, όμως, η οικονομική κρίση δεν κάνει διακρίσεις.

Στο 24% «βλέπει» την ανεργία για το 2012 ο επιστημονικός διευθυντής του Ινστιτούτου Εργασίας ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ, καθηγητής Σάββας Ρομπόλης.



Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε σε... δηλώσεις στο ραδιοφωνικό σταθμό «Bήμα 99,5», τη φετινή χρονιά οι άνεργοι αναμένεται να ξεπεράσουν το 1.200.000 και, υπολογίζοντας τους μη εγγεγραμμένους άνεργους, οι οποίοι ανέρχονται στο ποσοστό του 6%, εκτίμησε πως θα προσεγγίσουν το 1.400.000, οδηγώντας έτσι την ανεργία άνω του 24% για το 2012.

Mπορεί να χαρακτηριστεί μια εμπνεσμεύνη ιδέα και μια ανατρεπτική πρόταση διαμαρτυρίας.



Στη γειτονική μας Ιταλία που η κρίση μαίνεται, οι Ιταλοί φορολογούμενοι προχωρούν σε πρωτότυπες και φασαριόζικες διαμαρτυρίες.

Μεγάλη απήχηση έχουν γίνει στην Κίνα τα τετράγωνα καρπούζια




Μεγάλη απήχηση έχουν γίνει στην Κίνα τα τετράγωνα καρπούζια, τα οποία αναζητούν με μανία καθημερινά, τόσο οι επισκέπτες της χώρας, όσο και οι ίδιοι οι κάτοικοι.
Στην ουσία δεν πρόκειται για κάποια...
γενετική τροποποίηση, αλλά στο γεγονός ότι πολλοί αγρότες χρησιμοποιούν τετράγωνα ξύλινα κουτιά ή μικρά κιβώτια, μέσα στα οποία αναπτύσσονται τα καρπούζια, με αποτέλεσμα αυτά να λαμβάνουν τετράγωνο σχήμα...

Mαγαζί υπό διάλυση η ΔΗΜΑΡ.



Πριν καλά καλά ο πρωθυπουργός εξαγγείλει τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας (συγ)κυβέρνησης πέφτουν σαν τα κοτόπουλα τα στελέχη του Κουβέλη. Σήμερα αποχώρησε το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας Στέφανος Μπαγιώργος, μετά την...

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΑ...

είναι να μην βάλουν κάτι στο ...μάτι ...


ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Η ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ...

ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ........ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.


Η 

ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
1821: ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΕΚΟΥ
ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ........ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
2012: ΟΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΟΜΗ ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΤΟΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Η διοίκηση του Δήμου Κατερίνης προχώρησε σε ένα μεγάλο ατόπημα.....
Η τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων, εφαπτομένων με την προτομή του Γεωργάκη Ολυμπίου την οποία αποκλείουν, στον δρόμο που φέρει το όνομά του, είναι μια πράξη που προσβάλλει την μνήμη και την συνέχεια της πόλης της Κατερίνης και δίνει μια λανθασμένη (;) εικόνα για όλους τους Πιεριείς, που όχι μονο δεν τιμούν, αλλά ΑΤΙΜΑΖΟΥΝ τους ήρωές τους......

ΤΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ..

ΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΜΙΣΕ Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ...

Αυτοί συγκυβερνούν την πατρίδα μας!

ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ...

ΔΕΙΤΕ.....

ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΙΚΗΣΑΝ...



Αυτή η φωτογραφία από τη Βουλή με τον Λοβέρδο, τον Βορίδη, τον Γεωργιάδη και τον Ψαριανό -βουλευτές των τριών κομμάτων της νέας κυβέρνησης (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ)- έκανε το γύρο του Διαδικτύου και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Δεν χρειάζεται κανένας σχολιασμός σε αυτή τη φωτογραφία. Τα λέει όλα μόνη της.

ΔΕΙΤΕ.

Νέο τελεσίγραφο του γκαουλάιτερ ΡΑΙΧενμπαχ -> Εφαρμόστε το μνημόνιο, απολύστε - ξεπουλήστε!

‘Η θα είναι ΠΑΣΟΚ ή θα είναι … κάτι άλλο!

ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ… ΑΝΕΡΓΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΩΛΟΥΝ ΤΑ ΩΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ 5000 ΕΥΡΩ!

ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΥΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ...

ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ.

ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ...

Οι περισσότεροι φέτος δεν θα περάσουμε τις διακοπές σε ξενοδοχεία και δωμάτια αλλά σε σπίτια φίλων και γνωστών.



Διακοπές στο εξοχικό των φίλων, λίγες ημέρες ξεκούρασης στο χωριό ή, για τους πιο τυχερούς, ανάπαυλα στην παραθεριστική τους κατοικία περιλαμβάνει το φετινό καλοκαίρι των Ελλήνων και όπως λένε υποψήφιοι παραθεριστές «ξοδεύοντας μόνο.. για τα άκρως απαραίτητα».

Για να δούμε...


Οι τροϊκανοί μπορεί να δουν εκτός από το Σαμαρά, το Βενιζέλο και τον Κουβέλη, και τον κύριο Τσίπρα, είπε ο Ν. Ρογκάκος στον ΑΝΤ-1. Και πως...

κατά τη γνώμη του, μάλλον δεν έρχονται με τελεσίγραφα. Θα προσπαθήσουν να φανούν διαλλακτικοί.

Μέχρι τις Βρυξέλλες, θα δούμε...


Ο πρωθυπουργός αναρρώνει ταχέως, μετέδωσε έξω από την κατοικία του στην Κηφισιά, η ρεπόρτερ Αλεξία Τασούλη. Κατά τους γιατρούς, ο κύριος Σαμαράς θα μπορεί, με τη δέουσα προσοχή, την Πέμπτη να πάει από το σπίτι του στο Μαξίμου.
Όμως, όσον αφορά την...

μετάβασή του στις 9 Ιουλίου στις Βρυξέλλες, η γνώμη τους είναι μάλλον αρνητική. Επί του παρόντος, συνιστούν στον πρωθυπουργό ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις του, για να μην υπάρξει κάποια επιπλοκή...

Και πάλι Πάγκαλο διαβάζεις!



Μπαίνεις στο Τweeter να δεις καμία είδηση, να χαζέψεις πως φλερτάρουν οι νέοι, να ακούσεις τα τραγούδια της μόδας που παίζουν αυτή τη περίοδο, να μιλήσεις με κάνα φίλο που κοστίζει λιγότερο απ’ το να του τηλεφωνήσεις. Και πάλι Πάγκαλο διαβάζεις! Κόντυναν τα...

Νέα απογραφή από σήμερα των συνταξιούχων του ΙΚΑ...

Ξεκινά η νέα απογραφή των συνταξιούχων του ΙΚΑ, οι οποίοι θα πρέπει να προσέρχονται αυτοπροσώπως στο πιστωτικό Ιδρυμα ή στο κατάστημα των ΕΛΤΑ.

Οι συνταξιούχοι θα πρέπει να προσκομήσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενώ η ...
καταγραφή θα γίνεται ξεχωριστά για την κάθε παροχή. Ωστόσο, δεν είναι υποχρεωτική η φυσική καταγραφή κατά το τρέχον έτος για όσους καταστούν προσωρινοί ή οριστικοί συνταξιούχοι από το Σεπτέμβριο 2012. Η απογραφή ολοκληρώνεται στις 28 Σεπτεμβρίου.

Στο περιστατικό με την μη εκλογή του Ζ' αντιπροέδρου της βουλής αναφέρθηκε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης.



Αφορμή του έδωσε ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ Θόδωρος Μαργαρίτης που είπε πως...
είναι απαράδεκτο που 23 βουλευτές των άλλων κομμάτων ψήφισαν υπέρ του υποψηφίου της Χρυσής Αυγής.Ο Χαϊκάλης παρενέβη και έκανε λόγω για έλλειμα δημοκρατίας στο κοινοβούλιο ,λέγοντας πως το κομμα αυτό μπήκε στη βουλή με τη βούληση του Ελληνικού λαού...

ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ..

Πρόσεχε μη σκίσεις κανά καλτσόν...

ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΒΑΛΕ ΜΟΥ..

Αν δεν παλέψεις για την ελευθερία, την θυσιάζεις χωρίς διαμαρτυρία. Μείνε ελεύθερος ή να... γονάτισε αλυσοδεμένος. Αποφάσισε.

ΔΕΙΤΕ...

ΔΕΙΤΕ...

Αυτός είναι (δεν ήταν) ο Θύμιος...




ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..