PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

PIERIA-GR...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΘΥΜΙΟ..

ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ..

"Στης βουλής τα έδρανα, αχ και εγώ να έκλανα" Στίχος από τραγούδι του Γρ. Ψαριανού...

ΔΕΙΤΕ.....

Σύσκεψη κυβέρνησης Σαμαροβενιζελοκουβέλη!

ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΘΥΜΙΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..





ΜΗΝ ΜΕ ΞΕΧΝΑΣ...

Αποκαταστάθηκε πλήρως η όραση του πρωθυπουργού

Η ΚΑΛΠΙΚΗ ΛΙΡΑ..

ΠΑΙΞΕ ΤΟΝ....ΟΠΩΣ ΕΣΥ..

ΔΕΙΤΕ....

αγωνίζονται για την σωτηρία μας

ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ...

ΔΕΙΤΕ.....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΧΩΝΙ....

"Στης βουλής τα έδρανα, αχ και εγώ να έκλανα"

ΤΙ ΖΗΤΗΣΑ...

thumb

Ο Panos Kammenos κοινοποίησε στο FACEBOOK την παρακάτω φωτογραφία και την σχολιάζει:



Γελάτε που τα καταφέρατε να ξεγελάσετε τον Ελληνικό λαό…
Την ίδια ώρα ένας Έλληνας συνταξιούχος δεν άντεξε την ντροπή της έξωσης και πήδηξε απο το μπαλκόνι…

Διαχρονικό τραγούδι το οποίο όποτε και να.... το ακούσεις, σου φτιάχνει τη διάθεση.




ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ..

Μεγάλη επιτυχία για τον Αθλητικό-Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» η κατάληψη της 3ης θέσης στο ομαδικό, στον διεθνή αγώνα δρόμου 10 χ.λ.μ.






Μεγάλη επιτυχία για τον Αθλητικό-Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» η κατάληψη της3ης θέσης στο ομαδικό, στον διεθνή αγώνα δρόμου 10 χ.λ.μ. που διεξήχθη στην πόληTelesse της επαρχίας Beneventoστην Ιταλία.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ..

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2006 «PAOK ACADEMY» Στο τουρνουά « Κυριάκος Αλεξανδρίδης» στη Χαλκιδική




ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2006
«PAOK ACADEMY»
Στο τουρνουά «Κυριάκος Αλεξανδρίδης» στη Χαλκιδική
Η Αθλητική Ακαδημία Κατερίνης 2006 ¨PAOK ACADEMY¨ κατέκτησε τον τίτλο του 8ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου στη κατηγορία ΤΖΟΥΝΙΟΡ (γεν. 2001-2002), ¨ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ¨το οποίο διοργάνωσε ο παλαίμαχος άσσος του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης « Happy Days» στη Χαλκιδική από τις 20 έως τις25 Ιουνίου.

Φωτογραφία του Άκη Τσοχατζόπουλου από τις Φυλακές Κορυδαλλού φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδο του το Πρώτο Θέμα.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗ


ην Τετάρτη 28Ιούνη πραγματοποιήθηκε 24ωρη Πανελλαδική απεργία στον κλάδο του Επισιτισμού –Τουρισμού που κήρυξε η Ομοσπονδία. Μέλη του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού Θεσσαλονίκης, με αιχμή την κατάργηση των Κλαδικών Συμβάσεων Εργασίας και την υπεράσπιση όλων των εργασιακών μας δικαιωμάτων, πραγματοποίησαν αποκλεισμό, στα ζαχαροπλαστεία Χατζής, στο κατάστημα της Βενιζέλου.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ...

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ..

Όταν λέμε upskirt, εννοούμε upskirt!!!


 Μπορεί να έχουμε θαυμάσει ουκ ολίγες φορές το ολόγυμνο κορμί της Kelly Brook, αλλά τέτοια λήψη, όλα φόρα παρτίδα...

«Κακοπερνάει» η Kate Hudson.

Ήρθε στη Μεσόγειο για χάρη της πανέμορφης Σκιάθου που υπεραγαπά και στη συνέχεια πήγε και στο κοσμοπολίτικο Σαν Τροπέ για λίγες ακόμα μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης....

Tο βίντεο είναι από beachbar της Κεφαλλονιάς.

Όπως μπορείτε να ακούσετε και τους διαλόγους των κοριτσιών, που τα δίνουν όλα πάνω στη μπάρα, είναι Ελληνίδες και προφανώς έχουν…

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ 37 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.... ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

Συνεδριάζει την Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης

Με 37 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Τρίτη 2 Ιουλίου το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης, στις 8 το βράδυ στην αίθουσα συνεδριάσεων στο δημαρχείο της πόλης.
Αναλυτικά τα θέματα
Ορισμός αντιπροσώπων του Δήμου Κατερίνης στο Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Κεντρικής Μακεδονίας (ύστερα από την με αριθμό 45037/07-06-2012 απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης).
Εισηγητής: Σάββας Χιονίδης, Δήμαρχος
Ορισμός Μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας του Χιονοδρομικού Κέντρου Ελατοχωρίου, καθώς και ενός εκπροσώπου στη Γενική Συνέλευση των μετόχων.
Εισηγητής: Σάββας Χιονίδης, Δήμαρχος
Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύναψης μεταξύ του

ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ....

Ορκίστηκαν νέοι πτυχιούχοι του ΤΕΙ Κατερίνης


Συνολικά 42 νέοι πτυχιούχοι του Τμήματος Τυποποίησης και Διακίνησης Προϊόντων του ΤΕΙ Κατερίνης ορκίστηκαν την Παρασκευή στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ, σε σύνολο 187 πτυχιούχων του Τμήματος. 
Στον χαιρετισμό του ο προϊστάμενος του Τμήματος Δημήτρη Τριανταφύλλου σημείωσε μεταξύ άλλων ότι στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον η ορκωμοσία νέων πτυχιούχων του τμήματός αποτελεί ένα αισιόδοξο γεγονός που δίνει χαρά τόσο στις οικογένειες των πτυχιούχων, όσο και στο εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό του Τμήματος.
Για το περιεχόμενο των σπουδών ο κ. Τριανταφύλλου τόνισε ότι η εφοδιαστική αλυσίδα είναι ένας από τους τομείς στους οποίους η χώρα μας έχει περιθώρια πολύ μεγάλης ανάπτυξης μαζί με αυτόν της πρωτογενούς παραγωγής, του τουρισμού και της ναυτιλίας και κάλεσε τους αποφοίτους να τολμήσουν ακόμη και να προχωρήσουν στην επιχειρηματικότητα.
Να σημειωθεί ότι το ΤΕΙ Κατερίνης συμμετείχε σε πολλές εκθέσεις και Συνέδρια της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και στις 5- 6 Οκτωβρίου 2012 στην Κατερίνη θα διεξαχθεί το δεύτερο συνέδριο Εφοδιαστικής.
Όπως τονίστηκε φέτος εγκρίθηκαν και ερευνητικά προγράμματα για το τμήμα, όπως

Κ. Βαξεβάνης: Μάκη άλλο η νανοτεχνολογία, άλλο η νανοδημοσιογραφία!...



Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή. Αρκεί να είσαι ειλικρινής γι’ αυτό που κάνεις. Δεν μπορεί να είσαι πόρνη και να λες πως είσαι μελετητής της σεξουαλικής συμπεριφοράς των ανθρώπων. Όπως δεν μπορείς να κάνεις τηλεμάρκετινγκ και να λες πως είσαι δημοσιογράφος.
Με τον ...

Αυτό όλοι ρωτάνε.



Αλλά, σαφής απάντηση δεν έρχεται από πουθενά. Ο Κούρος στον ΑΝΤ-1 θύμισε μια αποστροφή του Γιούνκερ που έχει σημασία: και η Ελλάδα μπορεί να μπει στο κόλπο, αν...

Κλασικός εκπρόσωπος της δημοσιογραφικής φαυλοκρατίας, ο Ντερμπεντέρης.



παρουσίασε ανατριχιαστικά δείγματα υποτέλειας προς τους Γερμανούς-και τους τροϊκανούς-στην εξουσιαστική πρακτική των οποίων, υποτίθεται, εναντιώνεται.
Πρέπει να δείξουμε έμπρακτη μεταμέλεια (ήμαρτον κύριε) ! Πρέπει να...

ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΕΚΛΕΙΣΕ 1/4 ΑΙΩΝΑ, Ή 25 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ, Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ ΕΔΕΣΕ ΤΗΝ "ΙΣΤΟΡΙΑ" ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ..... ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ, ΈΤΣΙ "ΧΩΡΙΣ ΣΕΝΑΡΙΟ"!!!

ΉΤΑΝ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ.... ΕΤΣΙ "ΧΩΡΙΣ ΣΕΝΑΡΙΟ" ΚΙ ΕΜΕΙΝΕ....
ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΩΡΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΔΥΣΚΟΛΕΣ Ή ΕΥΚΟΛΕΣ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ....
ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ 8-10 ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.... 
ΧΩΡΙΣ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ....
WWW.953FM.GR
ΚΑΙ 95,3 ΣΤΑ FM.....
ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΕΚΛΕΙΣΕ 1/4 ΑΙΩΝΑ, Ή 25 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ, Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ ΕΔΕΣΕ ΤΗΝ "ΙΣΤΟΡΙΑ" ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ..... ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ, ΈΤΣΙ "ΧΩΡΙΣ ΣΕΝΑΡΙΟ"!!!

"ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΗΤΙΑΝΟΙ" ΛΕΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ... ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΑΝΤΙΠΕΡΕΙΦΕΡΙΑΣ.... ΠΑΛΙ ΡΕΕΕΕΕΕ;

Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε!

Δημοσιεύτηκε από  ΕΠΤΑ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Νέα ένταση στις σχέσεις ΕΒΕ-Π.Ε Πιερίας με αφορμή την 4η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση


Μικρό κρίθηκε από το ΕΒΕ Πιερίας, σε σχέση με τη σημασία της διοργάνωσης για την τοπική οικονομία, το ποσό των 10.000 ευρώ με το οποίο θα συμμετείχε η Π.Ε. Πιερίας, στην 4η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση.

Με ομόφωνη απόφασή του, το Δ.Σ του Επιμελητηρίου δεν έκανε δεκτή την πρόταση της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας για συμμετοχή στη διοργάνωση της 4ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης με το ποσό των 10 χιλιάδων ευρώ.

«Δεν είμαστε ζητιάνοι» ανέφερε συγκεκριμένα ο

Με βασικό του θέμα την κρίση στο ΠΑΣΟΚ κυκλοφορεί ΤΟ ΚΑΡΦΙ του Σαββατοκύριακου.



Η...

Ξανακερδίζουν την έδρα τους Παπαθανασίου, Καϊλή, Μανώλης και Ραγκούσης; ...



Είναι δυνατόν να ξανακερδίσουν την έδρα τους οι Παπαθανασίου, Καιλή, Μανώλης και Ραγκούσης; Πλήθος σεναρίων βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με κινήσεις πρώην βουλευτών οι οποίοι δεν κατάφεραν να επανεκλεγούν στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με...

Αν κοιτάξει κανείς λίγο προσεκτικά, θα δει πολλά χαμογελαστά πρόσωπα, πέρα από τις χαιρετούρες στον φακό.



 Και γιατί να μην είναι χαμογελαστοί οι επιβαίνοντες στο νέο, δίπατο, τελεφερίκ Cabrio (όνομα και πράγμα) στο όρος Στάνσερχορν, κοντά στη...

Δύο εβδομάδες μετά τις εκλογές τα σκουπίδια δεν εχουν μαζευτεί ακόμα...



Ευτυχώς, οι πινακίδες «Απαγορεύεται η τοιχοκόλλησις, Νόμος 2147» είναι γραμμένες μόνο στα ελληνικά, οπότε το αστείο είναι μόνο για εσωτερική κατανάλωση, δεν το πιάνουν οι ξένοι τουρίστες που περνούν μπροστά από ένα πολύχρωμο τοιχοκολλημένο μωσαϊκό στο δρόμο τους για...

Η διαγραφή οφειλής σπάει όλα τα ρεκόρ σε πανελλαδικό επίπεδο!


Και πρόκειται για την πρώτη δικαστική απόφαση που αφορά σε τόσο μεγάλη μείωση του χρηματικού ποσού που οφείλει υπερχρεωμένο νοικοκυριό της Πάτρας, καθώς από τις 121.000 που έφθανε η συνολική οφειλή, ο υπόχρεος πρέπει να ...

Αφήνοντας ένα από τα «μαργαριτάρια» της για να έχουμε να θυμόμαστε και να γελάμε το καλοκαίρι, έριξε αυλαία την Παρασκευή η Ελένη Μενεγάκη.


«Τασόπουλος Ιορδάνης! Χύνω νερό Φλώρινας!», διάβασε σε e-mail τηλεθεατή η ...
παρουσιάστρια, που κλήρωνε έναν αποκωδικοποιητή.

Πού είναι το αστείο;
Στο ότι ο τηλεθεατής έγραφε… «Ξινό Νερό Φλώρινας» με greeklish!

«Τι είναι αυτό το “χύνω νερό Φλώρινας”;», ρώτησε η παρουσιάστρια τους συνεργάτες της, οι οποίοι την... διαφώτισαν αφού πρώτα είχαν σκάσει στα γέλια.

Πάλι καλά, πάντως, που κατάλαβαν την γκάφα, γιατί θα έμεναν οι άλλοι νομοί με το παράπονο που χύνει μόνο το νερό της Φλώρινας η Ελένη…