PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

ΔΙΑΒΑΣΤΕ...

Το Σάββατο 30 Ιουνίου στο Δημοτικό Σχολείο Ανδρομάχης



 



  


Το 1ο Αντάμωμα Κρητών και Φίλων διοργανώνει το Σάββατο 30 Ιουνίου στις 20:30 στο δημοτικό σχολείο Ανδρομάχης, ο Σύλλογος Κρητών Ν.Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ».

Στο μουσικό μέρος της βραδιάς πρωταγωνιστούν ο Κισαμίτης ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΕΦΥΛΛΑΚΗΣ και ένα εκλεκτό επιτελείο μουσικών.

Ο ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

«Το ξαθέρι», σας προσκαλεί στο 1ο Ξαθεριώτικο Δρώμενο που διοργανώνει στο θεατράκι του Δημοτικού Πάρκου Κατερίνης την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012 στις 8.30 μ.μ.





 Το Εργαστήρι Κρητικής Παράδοσης και Πολιτισμού Πιερίας 
«Το ξαθέρι», σας προσκαλεί στο 1ο Ξαθεριώτικο Δρώμενο που διοργανώνει στο θεατράκι του Δημοτικού Πάρκου Κατερίνης την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012 στις 8.30 μ.μ. Ένα νοσταλγικό ταξίδι στο χρόνο με παιχνίδι, χορό, τραγούδι, μαντινάδες από τα χορευτικά τμήματα του Εργαστηρίου και έντεχνη κρητική μουσική από το μουσικό σχήμα «Διωματάρηδες».

            Η είσοδος είναι 3€ για τους ενήλικες και ελεύθερη για τα παιδιά. Τα έσοδα θα διατεθούν εξολοκλήρου για τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων καρκινοπαθών παιδιών «Η Λάμψη της Αγάπης».

ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ...

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ....

ΝΤΟΠΙΟ... ΑΝΟΘΕΥΤΟ... ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ...

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ...


 Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Καλαμαριάς «διέξοδος» σε συνεργασία με το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης διοργανώνει τριήμερο αλληλεγγύης . 4 – 6 Ιουλίου στους «Κοιτώνες» του πρώην στρατοπέδου Κόδρα, με τη συμβολή της Τέχνης, των δημιουργών της και των συλλογικοτήτων, η πόλη στηρίζει το πολύτιμο έργο του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ...

Ο ΦΊΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΧΆΡΗΣ. ΚΑΤΑ ΚΌΣΜΟΝ ...ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΠΙΚΗΡΌΠΟΥΛΟΣ


Ο ρόλος των ψυχοκοινωνικών παραγόντων στην εμφάνιση και αντιμετώπιση της αρρώστιας.
Του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου...

Η ανθρώπινη συμπεριφορά σε σχέση με την υγειά και την αρρώστια σύμφωνα με τον ορισμό των Kasl and Cobb – μεταξύ των άλλων –περιλαμβάνει συμπεριφορές διατήρησης της καλής υγείας. Το άτομο δηλαδή, είναι ή πιστεύει ότι είναι υγιές και ορισμένες πράξεις του μπορεί να αποβλέπουν στην πρόληψη μιας αρρώστιας , στον εντοπισμό της σε πρώιμο ασυμπτωματικό στάδιο ή στη διατήρηση της παρούσας καλής κατάστασης της υγείας. Όλοι έχουμε παραδείγματα «συμπεριφοράς» απέναντι σε προβλήματα υγείας ή στον τρόπο που «διαχειριζόμαστε» την υγεία μας.
Η αλλαγή εργασιακού περιβάλλοντος και κυρίως εργασιακής συμπεριφοράς για παράδειγμα, μπορεί να επιφέρει αλλαγές στον τρόπο ζωής που να οδηγήσουν σταδιακά σε αύξηση του βάρους αρκετά κιλά…Λιγότερες ώρες εργασίας, συχνοί έξοδοι, αύξηση κατανάλωσης αλκοόλ και καπνίσματος, απουσία άσκησης και λίγες ώρες ύπνου ημερησίως …
Όλα αυτά έρχονται σε αντίθεση με τις συμπεριφορές που σχετίζονται με την καλή υγεία –σύμφωνα με τις μελέτες των Belloc, Breslow και Enstrom- που ορίζουν 7 συμπεριφορές που σχετίζονται με την καλή υγεία: 7-8 ώρες ύπνου καθημερινά, πρόγευμα κάθε ημέρα, όχι κάπνισμα, διατήρηση κανονικού βάρους, μικρή ή καθόλου χρήση αλκοόλ, σπάνια λήψη φαγητού μεταξύ των γευμάτων.
Αν λάβουμε υπόψη τη διαπίστωση του Mckeown «ότι οι ασθένειες οφείλονται σε επιδράσεις τις οποίες τα ίδια τα άτομα προσδιορίζουν με την ίδια τους τη συμπεριφορά (κάπνισμα , διατροφή, άσκηση κλπ) η απόφαση να μεταβάλει το άτομο τη συμπεριφορά «για τη διασφάλιση της υγείας μου και της ποιότητας ζωής» συνειδητά, («σε συνειδητό επίπεδο») , κατόπιν γνωστικής επεξεργασίας με βραχυχρόνιο ορίζοντα και «προσδοκίες» (Albert Bandura) , μπορεί να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα.


Άσκηση, ελάττωση νυχτερινών γευμάτων και ταυτόχρονη μείωση ως διακοπή αλκοόλ, περισσότερες ώρες ανάπαυσης και ύπνου, λήψη πρωινού και υγιεινής μεσογειακής διατροφής φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα με την πεποίθηση ότι μπορείς να πετύχεις τα συγκεκριμένα αποτελέσματα.
Ο καθένας είναι υπεύθυνος, για την υγεία του, από τον τρόπο ζωής και τις συμπεριφορές του …
Πολλές φορές ο ασθενής δε φοβάται τόσο την ασθένεια, μία έννοια που δεν την καταλαβαίνει καλά, αλλά την εγκατάλειψη, και την απομόνωση από την παρέα, την εργασία, το κοινωνικό περιβάλλον γενικότερα.

Το ίδιο συμβαίνει και στη θεραπεία. Ο ασθενής δε θέλει να αποδεχτεί εύκολα τη θεραπεία γιατί επιφέρει αλλαγές τόσο στη φυσική κατάσταση όσο και στις ψυχολογικές λειτουργίες.
Η διατήρηση της ψυχικής ισορροπίας έχει σχέση με την αίσθηση αυτονομίας, την αίσθηση του χρήσιμου στους άλλους.

Οι δράκοι στα παραμύθια είναι όντα με τρομερή δύναμη και μυστηριώδεις γνώσεις. Ο ήρωας του παραμυθιού ξεκινά κάθε φορά να αντιμετωπίσει το δράκο που τρομοκρατεί την χώρα του και σκοτώνει τους κατοίκους της. Για να το κάνει αυτό, πρέπει πρώτα να τον βρει. Συνήθως, οι δράκοι κατοικούν σε μεγάλες σπηλιές όπου έχουν φυλάξει όλους τους θησαυρούς τους.

Ένα μεγάλο ταξίδι περιμένει τον ήρωα. ‘Μαγική’ βοήθεια μπορεί να υπάρξει ως ‘ανταμοιβή’ για την βοήθεια σε κάποιο ‘αδύναμο’ πλάσμα στο δρόμο του. Πρέπει να βάλει την κατάλληλη πανοπλία, να πιει τα κατάλληλα ‘φίλτρα’ και να βρει τα αδύνατα σημεία του δράκου. Όταν νικάει το δράκο ανταμείβεται πλουσιοπάροχα. Γίνεται βασιλιάς ή παντρεύεται την βασιλοπούλα που έσωσε και, συνήθως, αποκτά τα πλούτη, τη δύναμη και τις γνώσεις του δράκου.

Όλοι αντιμετωπίζουμε δράκους - καταπιεσμένο θυμό ή θρήνο, ενοχές και φόβους . Μπορεί να επηρεάζουν τον τρόπο που ζούμε και τις σχέσεις μας με τους άλλους - μπορεί να μην αναγνωρίζουμε την δύναμη τους ή να μας έχει πιάσει πανικός και να μην τους βλέπουμε. Μιλώντας και ακούγοντας τους άλλους σκοπός μας είναι να δώσουμε ονόματα στους δράκους, να τους αντικρίσουμε, και να κερδίσουμε την δύναμη τους και την γνώση τους.

Η στάση ως προς την υγεία, τα πιστεύω ή τις αντιλήψεις ως προς την υγεία είναι προϊόν κοινωνικής μάθησης και οικονομικής κατάστασης.

Κάθε άτομο, ανάλογα με τη προσωπικότητα του αντιλαμβάνεται διαφορετικά το ρίσκο της μη τήρησης των ιατρικών οδηγιών ενώ η απόφαση της στάσης απέναντι στην ασθένεια μπορεί να είναι αποτέλεσμα μελέτης των υπέρ ή των κατά της τήρησης ή της μη τήρησης των ιατρικών οδηγιών.
Παράγοντες που επηρεάζουν την απόφαση φαίνεται ότι εξαρτώνται από το φύλο την ηλικία, το κοινωνικοοικονομικό επίπεδο τις πεποιθήσεις σχετικά με την υγεία και την ασθένεια, την ψυχική υγεία όπως και τις θρησκευτικές πεποιθήσεις, τη φυλή, την εθνικότητα, τον τόπο.

Τα παραπάνω αποδεικνύουν και σχετικές έρευνες: το 40-60% των ηλικιωμένων δεν παίρνει τα φάρμακα τους (Nichol et al. 1999) το 70% των ασθενών δεν τηρούν τις οδηγίες όταν η νόσος είναι ασυμπτωματική (Sherbourne et al. 1992) και το 1/3 των ασθενών δεν τηρεί τις βραχυχρόνιες θεραπείες (Di Matteo 1994) oπως και το 50% των μακροχρόνιων θεραπειών (Rapoff, 1999).
Θέματα και καταστάσεις που αφορούν την υγεία μας όταν διαταράσσεται, επιφέρουν άγχος και στρες.
Ο ΠΟΥ έχει ανακηρύξει το στρες ως ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα υγείας του 21ου αιώνα.

Στρες είναι μια αυτόματη αντίδραση του οργανισμού μας σε στρεσογόνα ερεθίσματα όσο και σε ψυχικές , σωματικές και κοινωνικές αντιδράσεις.
Η αντίδραση του οργανισμού σε ένα αρνητικό ερέθισμα (strain) σε οργανικό και συναισθηματικό επίπεδο, άλλοτε χαρακτηρίζεται από οξέα ερεθίσματα, άλλοτε από κατάσταση διαδοχής ή σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους και βέβαια σε χρόνια στρεσογόνους παράγοντες (χαμηλό κοινωνικό-οικονομικό επίπεδο). Μπορεί να είναι και μια διεργασία , κατάσταση, που βιώνουμε όταν αντιλαμβανόμαστε μια πραγματική ή φανταστική ασυμφωνία, ανάμεσα σε απαιτήσεις που προβάλλουν κάποιες συνθήκες και στα αποθέματα που διαθέτουμε να τα αντιμετωπίσουμε(Lazarus & Folks 1984).

Στη σύγχρονη καταναλωτική κοινωνία που ζούμε, με τα δεκάδες ερεθίσματα με τα οποία ερχόμαστε αντιμέτωποι καθημερινά (ανεργία, οικονομική κρίση, ανάγκες και αυξημένες απαιτήσεις της καθημερινότητας και η αγωνία ακόμη να ανταποκριθούμε στα status της κοινωνίας) μας οδηγούν σε μια χρόνια στρεσογόνα κατάσταση με την οποία θα πρέπει να μάθουμε –τελικά- να ζούμε.
Tο στρες εμφανίζεται σε περιόδους της ζωής μας που αντιμετωπίζουμε αλλαγές, προκλήσεις ή απειλές.

Σε κανονικές συνθήκες, αν μπορούμε να το επικαλεστούμε αυτό- ο οργανισμός μας βρίσκεται σε μια σταθερή ισορροπία. Όταν αυτή η ισορροπία – «ομοιόσταση» απειλείται ή αλλάζει, για παράδειγμα εξαιτίας κάποιου κινδύνου, μιας στενοχώριας ή γενικότερα μιας κατάστασης στην οποία πρέπει ο οργανισμός να προσαρμοστεί γρήγορα, το σώμα μας αντιδρά ανάλογα στις καταστάσεις αυτές.
Ο τρόπος με τον οποίο αντιδρούμε στο στρες εξαρτάται από την προσωπικότητά μας, από την εμπειρία και από το είδος και τη διάρκεια του στρες.

Όταν η ανησυχία που προκαλείται από το στρες είναι μια προσωρινή κατάσταση που φεύγει όταν ξεπεραστεί η δυσκολία, μπορεί να μας οδηγήσεις σε εγρήγορση αντιμετωπίζοντας την όποια αντιξοότητα ή πρόβλημα με επιτυχία. Μόνο όταν τα συναισθήματα της ανησυχίας επιμένουν και κυριαρχούν στη ζωή μας, μπορεί να γίνουν σταδιακά αιτία αρρώστιας.

Οποιαδήποτε κατάσταση της καθημερινής ζωής μπορεί να αποδειχτεί αιτία στρες.
Η αιτία του στρες δεν είναι απαραίτητα μία φυσική απειλή. Μπορεί να είναι η ερ γασία μας, η προσωπική μας ζωή ή το περιβάλλον (π.χ. θόρυβος, κακή στέγαση, κυκλοφοριακό). Συνήθως, μαθαίνουμε να προσαρμοζόμαστε στις πιέσεις που αντιμετωπίζουμε, αλλά προβλήματα στρες μπορεί να προκύψουν όταν, η πιεστική κατάσταση που προκαλεί στρες είναι συνεχής και δεν μπο ρούμε να τα βγάλουμε πέρα, όταν διάφορα γεγονότα που δημιουργούν στρες συμ βαίνουν ταυτόχρονα.

Ο σωστός βαθμός έντασης ανεβάζει τα επίπεδα ενέργειας μας, βελτιώνει την αποτελεσματικότητα μας , αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας μας, και αλλάζει η συμπεριφορά μας, καθώς επηρεάζεται ο εγκέφαλος.

Το στιγμιαίο ή οξύ στρες είναι παραγωγικό και πιθανώς «βοηθά» τον οργανισμό. αλλά το πολύ στρες για μεγάλο διάστημα μπορεί να οδηγήσει σε πνευ ματική και φυσική εξουθένωση και αρρώστια. Το χρόνιο στρες, δηλαδή το να έχουμε συχνά στρες που διαρκεί πολύ και να αισθανόμαστε ότι δεν μπορούμε να το ελέγξουμε (μη ελεγχόμενο χρόνιο στρες), είναι απειλή για την υγεία και την ψυχική μας ισορροπία.

Η ένταση του στρες είναι ανάλογη με τον αριθμό και τη σημασία των γεγονότων και αλλαγών που χρειάζεται ν' αντιμετωπίσουμε, όπως π.χ. είναι οι θάνατοι, οι αλλαγές στη δουλειά ή η προαγωγή ή η απόλυση κάθε σοβαρή αρρώστια στην οικογένεια, μετακομίσεις, συζυγικές δυσκολίες, οικονομικά προβλήματα ή η γέννηση παιδιού.

Κάθε άνθρωπος μπορεί ν' αντιμετωπίσει αποτελεσματικά μια ή δυο τέτοιες αλλαγές, αλλά τρεις μπορεί να κάνουν τη ζωή δύσκολη, ενώ τέσσερις ή πέντε να είναι γενικά πολύ περισσότερο από εκείνο που μπορεί ν' αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά.
Με δεδομένη την ανακήρυξη του στρες σε αρρώστια της εποχής μας –σύμφωνα με τον Π.Ο.Υ.) θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό.

Να δημιουργήσουμε μηχανισμούς «διαχείρισης» του στρες.
Θα πρέπει να κατορθώσουμε να συνειδητοποιήσουμε πώς δημιουργείται το στρες και τι μας το προκαλεί.

Μόνο έτσι μπορούμε να κατανοήσουμε και τον τρόπο με τον οποίο θα το εξαλείψουμε. Δεν πρέπει ν' αντιμετωπίζουμε τον εαυτό μας ως καταδικασμένο να είναι διαρκώς θύμα ενός μυαλού σε κατάσταση πλάνης!»

Το να απομακρύνουμε το στρες από τη ζωή μας δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορούν να μας βοηθήσουν. Οι επιστήμονες στηριζόμενοι σε έρευνες και μελέτες προτείνουν διάφορους τρόπους αντιμετώπισής του, όπως:

Να υιοθετήσουμε μια υγιεινή ζωή, με ένα σταθερό πρόγραμμα κανονικού ύπνου και φαγητού, σωματική άσκηση και αρκετό χρόνο αφιερωμένο στην ξεκούραση και τη διασκέδαση (την επαφή με την οικογένεια, τους φίλους κλπ.).

Να μειώσουμε τις πηγές του στρες στην καθημερινότητά μας. Μπορούμε π.χ. να μην αναλαμβάνουμε περισσότερες υποχρεώσεις από όσες μπορούμε να φέρουμε σε πέρας.

Να καταφεύγουμε σε μεθόδους χαλάρωσης (π.χ. γιόγκα, σωστές αναπνοές, μουσική, μασάζ, εκδρομές κ.ά.).

Να εξωτερικεύουμε το άγχος μας, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι όσοι μιλούν για τα προβλήματά τους ­βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από όσους «κλείνονται» στον εαυτό τους χωρίς να μοιράζονται τις ανησυχίες τους με τους άλλους.


Συμπερασματικά, ο ρόλος των ψυχοκοινωνικών παραγόντων στην εμφάνιση και αντιμετώπιση της αρρώστιας, αναδεικνύει τη στενή σχέση που υπάρχει ανάμεσα στην υγεία και την ψυχολογία.

*Ο Θεοχάρης Μπικηρόπουλος είναι Εκπαιδευτικός ΕΠΑ.Σ Β. Νοσηλευτών, Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας ( Διοίκηση Μονάδων Υγείας) και Συγγραφέας –Δημοσιογράφος. Διετέλεσε διευθυντής Πολιτικού Γραφείου Υφυπουργού Υγείας (2007-08).

ΠΟΙΟΣ Ή ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Ο Ή Η ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΥΠΆΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ;;;

ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΊΟ ΤΟΥ ΠΙΟ ΔΟΕΛΕΥΤΑΡΑ ΚΑΛΟΎ ΥΠΑΛΛΉΛΟΥ ΣΤΟ ΔΉΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΔΊΔΕΤΑΙ ΣΤΟΝ.....
ΠΡΙΤΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ.
ΓΚΑΛΟΠ.
ΣΑΣ ΛΈΩ ΤΟ ΜΙΚΡΌ ΤΟΥ
ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΊΑΣ
ΕΙΝΑΙ Ο ΣΆΒΒΑΣ
ΕΙΝΑΙ Ο ΝΊΚΟΣ Ή Ο ΒΑΣΊΛΗΣ Ή ΓΙΏΡΓΟΣ ΚΑΙ ΓΙΏΡΓΟΣ
ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΌΣ Ή Ο ΓΙΏΡΓΟΣ
;;;;;
ΕΙΝΑΙ Η ΒΆΣΩ Ή Ξ ΜΑΊΡΗ
ΕΙΝΑΙ Η ΝΑΝΆ Ή Η ΑΘΉΝΑ Ή Η ΒΑΡΒΆΡΑ
;;;;;;;;;

ΤΙ ΕΤΟΙΜΆΖΕΙ Ο ΕΥΓΈΝΙΟΣ;;;;

ΞΕΞΙΝΗΣΕ Ο ΕΥΓΈΝΙΟΣ ΔΥΝΑΤΆ. ΤΙ ΌΜΩΣ;;;;
ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΣΥΝΈΧΕΙΑ. ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΣΥΝΈΧΕΙΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΉΣΩ ΣΑΣ ΛΈΩ ΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΉ.
ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΣΟΝΟΥΠΩ.

Η ΈΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ...ΠΑΣΟΛΟΓΓΙΟΥ!!!! ΚΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΡΙΆ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΝΕΟΛΑΊΟΙ ΠΑΣΟΚ...

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΈΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΛΑΊΟΙ ΤΟΥ. ΟΙ ΦΕΡΕΛΠΙΔΕΣ ΝΈΟΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑΔΥΟ ΧΡΌΝΙΑ ΠΆΛΕΥΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΙ. ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ; ΚΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΡΙΆ.
ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ Ο ΜΑΝΤΣΙΟΣ. ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΈ ΑΝΤΩΝΙΕ. ΚΑ ΜΆΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΈΣ ΑΓΚΆΛΕΣ. ΧΑ ΧΑ ΧΑ

ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΟΙ 3 ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ...

ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ...

ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...

Συμφώνησαν ο Σαμαροβενιζελοκουβέλης και η Μέρκελ για την οικονομική πολιτική της νέας κυβέρνησης

Η ΠΙΕΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

katerini patates Διανομή πατάτας από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης ν. Πιερίας   Φωτογραφίες
Άλλη μια επιτυχημένη δράση από την Εθελοντική μας Ομάδα.
Στο χώρο της εμποροπανήγυρης στην Κατερίνη, διατέθηκαν πατάτες προς 0,30 ευρώ/κιλό σε συσκευασίες των 20 κιλών.
Με τις δράσεις αυτές αλλάζουμε συνειδητά τις καταναλωτικές μας συνήθειες και επιλέγουμε ελληνικά προϊόντα κατ ευθείαν από τον παραγωγό.
Έτσι διασώζουμε θέσεις εργασίας, ανακυκλώνουμε το χρήμα μέσα στη χώρα μας, μειώνουμε τις εισαγωγές, συμβάλλουμε στη ζήτηση των ελληνικών προϊόντων άρα και σε περισσότερες επενδύσεις, άρα και σε κίνητρα για περισσότερες, ποιοτικότερες καλλιέργειες των δικών μας αγροτικών προϊόντων.
Καλούμε τους πολίτες της Πιερίας να συνεχίσουν να στηρίζουν την προσπάθεια ανάδειξης της αισχροκέρδειας.
Η απάντηση των πολιτών είναι η αυτοοργάνωση! Παίρνουμε τα πράγματα στα χέρια μας και απαντάμε με το δικό μας τρόπο.

PIERIA-GR 
Σ ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙ Η ΠΙΕΡΙΑ ΤΟ ...ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΗΣ! 
ΕΧΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!! 
Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.....
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ: ΗΛΙΑΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΙΔΗΣ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ: ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ: ΤΑΣΟΣ ΑΛΧΑΤΖΙΔΗΣ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ: ΠΑΠΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ: ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ!!!

ΝΑ ΠΑΛΙ ΠΟΥ Η ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ...ΑΕΡΑΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ, Γ@ΜΩ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!

Πάλι συνθλίβουν την Πιερία μου... Μας σκοτώνουν κι εμείς ΤΙΠΟΤΑ ΝΤΙΠ..... Τους ψήφισε ο λαός της Πιερίας κι εκείνοι εκεί, το χαβά τους.... ΚΑΙ ΤΟ 4 ΣΤΑ 4 ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΑΣ, ΤΙΠΟΤΑ.... ΣΥΝΘΙΨΤΕ ΡΕ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ......
ΠΑΛΙ ΝΤΙΠ ΤΙΠΟΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο "ΜΠΑΧΤΣΕΣ" ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΜΠΟΥΡΔ....ΤΟΥΣ!!!
ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΙΧΑΜΕ 4 ΣΤΑ 4 ΓΙΑ ΝΔ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ....
ΟΛΗ Η ΠΙΕΡΙΑ ΗΤΑΝ ΜΠΛΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ....
ΠΑΛΙ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΕΣ ΤΩΝ ΚΟΛΕΓΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΓΕΙΩΝ.....
ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Ο ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΡΓΟ ΩΣ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΝΔ, ΕΓΙΝΕ Ο ΤΣΟΥΦΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ......
ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΕΓΙΝΕ Η ΟΛΓΑ ΤΟΥ ΚΟΛΕΓΙΟΥ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ....
ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΟΦΙΔΗΣ ΑΛΕΚΟΣ Ή Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΑΣ, ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΤΙΠΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.....
ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΕΓΙΝΕ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡ ΟΛΙΓΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗ ΡΕΠΟΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ.....
ΦΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΦΤΟΥ ΜΑΣ...
ΝΑ ΠΑΛΙ ΠΟΥ Η ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ...ΑΕΡΑΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ, Γ@ΜΩ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!

ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ, ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΑΝΗ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ...ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ!

Φαίνεται ότι οι κύριοι Λοβέρδος και Χρυσοχοίδης θεωρούν τους εαυτούς τους “αναντικατάστατους” και βγήκαν και δηλώνουν ότι πρέπει οπωσδήποτε να υπουργοποιηθούν!




Αγαπητοί "κύριοι" μήπως θα έπρεπε επιτέλους να ξεκαβαλήσετε το καλάμι;

B. Bενιζέλος: "Παρά την πίεση προς το ΠΑΣΟΚ, λόγω του κλίματος της τεχνητής πόλωσης, η παράταξη άντεξε και αριθμητικά και κυρίως πολιτικά."


Ακούγοντας τη δήλωση Μπένυ για το εκλογικό αποτέλεσμα αλλά και παρατηρώντας τα σχόλια από φίλους και γνωστούς Πασόκους σήμερα, μια σκέψη μόνο μου τριβελίζει το μυαλό: Ο πατέρας της Ψυχανάλυσης Φρόιντ, οι μηχανισμοί άμυνας και συγκεκριμένα η περιβόητη Άρνηση!
Η Άρνηση που λέτε, είναι η "σκιά" μιας αρχαϊκής διεργασίας 

Maria Sharapova, δεν είναι μόνο μια από τις καλύτερες αθλήτριες παγκοσμίως


 αλλά και μια από τις ωραιότερες γυναίκες, δείτε την σε φωτογράφιση γνωστού περιοδικού!!!

Share this Article 

Eίπαμε η Τζούλια μας το δείχνει και το χαιρόμαστε!

 Πότε όρθια, πότε ξαπλωτή… έχουμε δει…κι αν έχουμε δει βρακάκια και έχουμε καταλάβει τις προτιμήσεις της! Αυτό όμως που υπάρχει σε αυτή τη φωτό…
είναι μοναδικό.

Το λες συγκυρία. Δεν είναι απλό βρακάκι! Σε μια από τις πολλές νυχτερινές εξόδους, η σέξι Τζούλια μας τα ανοίγει ώστε να προβάλλει το διχτυωτό παρακαλώ κιλοτάκι!

Κάποιος να την ξεκολλήσει!








ΑΓΑΠΩ ΟΠΟΙΟΝ ΦΕΥΓΕΙ ΜΑΚΡΥΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ...ΚΑΛΥΤΕΡΟ! ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ.....

ΑΓΑΠΩ ΒΕΒΑΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ...ΦΥΓΑΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ ...ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!! 
ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ!!!
ΑΓΑΠΩ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΚΑΛΟΥΣ.....
ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩ....
ΚΙ ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Μ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ Μ ΕΚΤΙΜΟΥΝ....
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ; ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ.....

Στο παιχνίδι της Εθνικής μας με τη Ρωσία η κάμερα δεν ξεκολλούσε από πάνω της και όχι άδικα.

Το ξανθό κορίτσι στις κερκίδες κέρδισε τα πλάνα του σκηνοθέτη και πολλά αντρικά βλέμματα.

Ποια είναι όμως η ξανθιά «μούσα» της Εθνικής; Η 26χρονη Αγγελική- Ανδριάνα είναι αισθητικός και μένει μόνιμα στην Καλαμπάκα. Η όμορφη Ελληνοπολωνέζα μίλησε στο Εθνοσπόρ και δήλωσε φανατική της Εθνικής!

Μαζί με τους παίκτες των Λος Άντζελες Κινγκς πανηγύρισαν την κατάκτηση του Stanley Cup και τα Ice Girls του συλλόγου της «πόλης των αγγέλων».

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους, οι «βασιλιάδες» έφτασαν στην κορυφή του NHL και του παγκοσμίου χόκεϊ επί πάγου σε συλλογικό επίπεδο. Πάντως ο Jonathan Quick και η... παρέα του δεν ήταν οι μοναδικοί που χάρηκαν, αφού και οι Ice Girls αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες.

Το "Σύστημα Ντερμπεντέρη" δουλεύει καλά...


Ο Ντερμπεντέρης έσκιζε απόψε τα ρούχα του, για την κυβέρνηση εθνικής σωτήριας: Να τα βρουν! Δεν είναι δυνατόν να μη τα βρουν. Από το τηλέφωνο, από κοντά, από μακριά. Από... παντού. Ακόμη και στο ασανσέρ (φοβερή κυβέρνηση θα γινόταν εκεί μέσα !).
Και μέσα απ' αυτή την οπτική, θέλει στο κόλπο και τη ΔΗΜΑΡ: Δεν μπορεί να μην είναι και η ΔΗΜΑΡ. Αυτή θα αποτελεί το κουμπί, το ισχυρό στοιχείο, για να γίνει η επαναδιαπραγμάτευση!
Το "Σύστημα Ντερμπεντέρη" δουλεύει καλά...

ΔΕΙΤΕ...

Εκτός της νέας κυβέρνησης φαίνεται να μένει η Ντόρα Μπακογιάννη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν υπάρχει σκέψη για αξιοποίηση της.



Τα ... ονόματα που ακούγονται -οπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει- προς αξιοποίηση είναι αυτά των Μητσοτάκη, Αρβανιτόπουλου,Χατζηδάκη, Βορίδη, Κεφαλογιάννη, Σταϊκούρα, Μηταράκη, Αθανασίου αλλά και των δύο αντιπροέδρων..

Το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί τον Αλκέτα Παναγούλια, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών


Το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί τον Αλκέτα Παναγούλια, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, τα ξημερώματα της Τρίτης, στην οικία του στην Βιένα, λίγο έξω από... την Ουάσιγκτον.

Ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής της τελευταίας 50ετίας, όπως είχε ανακηρυχθεί, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα και δύσκολα έβγαινε από το σπίτι του. Τις τελευταίες του στιγμές είχε δίπλα του τα αγαπημένα του πρόσωπα, τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά του, την Ντέμπη και τον Γιάννη.

Ο Μιλτιάδης Τζαλαζίδης είναι ο Πρόεδρος του κόμματος που στις εκλογές τις περασμένης Κυριακής πήρε μόνο μία ψήφο και αυτή δεν ήταν η δική του!

Ο 83χρονος είναι αρχηγός του κόμματος με ... το μεγαλύτερο όνομα: Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.). Η εμπειρία του από την πολιτική είναι μεγάλη, καθώς έχει κατέβει σε εκλογές, 9 φορές μέχρι τώρα.

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; ΑΝΤΕ ΚΑΙ Σ ΑΝΩΤΕΡΑ!

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ....
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ, ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ....
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ...
ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ.
ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; ΑΝΤΕ ΚΑΙ Σ ΑΝΩΤΕΡΑ!

ΒΡΑΔΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ....

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΣΤΗ ...ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ..
Μεταξύ των ομάδων θα βραβεύσει την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, τον ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ, τον ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ, τον ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ κι άλλες πολλές....
Η έμπνευση ήρθε μέσα από την αγάπη της κυρίας Αντιπεριφερειάρχου για τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ και με δεδομένη την αντίστοιχη του Διονύση Ψωμιάδη, ήρθε η υλοποίηση της....
ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ...ΡΙΓΜΕΝΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ.

Την ενίσχυση των πόρων του Ταμείου κατά 456 δισ. δολάρια αποφάσισαν οι ηγέτες της G20 λίγο πριν την έναρξη των εργασιών της Συνόδου Κορυφής.


«Μεγάλες και ... μικρές χώρες ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή μας και άλλες είναι πιθανόν να ακολουθήσουν. Κατά συνέπεια, το σύνολο των δεσμεύσεων που διατυπώθηκαν ανέρχεται σε 456 δισεκατομμύρια δολάρια, που αντιστοιχεί σχεδόν στον διπλασιασμό της δανειοδοτικής μας ικανότητας», τόνισε η επικεφαλής του Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, εκφράζοντας την ικανοποίησή της.

Όπως έγινε γνωστό, η συμβολή της Κίνας, η οποία δεν είχε προσδιορίσει το ύψος του ποσού συνεισφοράς, θα ανέρχεται σε 43 δισ. δολάρια. 

ΡΕΜΑΛΙΑ....

ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΑΣΟΚ Η ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ 4 ΣΤΑ 4 ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ....

Τελικά ενώ όλοι περιμένουν Υπουργοποίηση από πλευράς ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και μετά και το 4 στα 4 της Πιερίας, να που θα έρθει από αλλού....
Θα έρθει από πλευράς ΠΑΣΟΚ και το ανέκδοτο που κυκλοφορεί "ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ;" το στέλνει περίπατο....
ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΦΙΔΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΠΛΗΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ  ΑΥΤΟ. Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΚΙΤΣΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟ...ΚΑΘΑΡΟΣ, ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΟΧΙ ΦΡΑΡΜΕΝΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ.....
Στην Πιερία θέλουν να κάνουν την υπέρβαση;;;
ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΑΣΟΚ Η ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ 4 ΣΤΑ 4 ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ....
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ....
ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝ....

ΨΗΦΙΣΕ Η ΚΡΗΤΗ...

ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ......

Στην Πιερία μου υπάρχει ένας τύπος που τον λένε... πριτς δεν σας μαρτυράω, ο οποίος παρουσιάζεται ως ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΟΥΛΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Και δεν είναι βέβαια ούτε ο Μακρίδης, ούτε ο Τσιμήτρης, ούτε ο Παπαϊωάννου, ούτε καν Παπανικολάου.
ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ και δεν ξέρω γιατί το κάνει.
ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΓΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ "ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ" ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΡΑΦΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ....
Και εκείνο που έχω να πω προς άπαντες τους γνωρίζοντες ή κρατούντες στο νομό... ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
Θα κάνει κι άλλα.....
Χαίρω πολύ Δημήτριος Κεραηλίδης ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ της Ελλάδας..... κι όχι απλά ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.... ΧΑ ΧΑ ΧΑ

ΔΕΙΤΕ...

Προφανώς δεν φτώχυνες αρκετά, ήθελες και Αντώνη Σαμαρά...

ΔΕΙΤΕ..

ΜΙΛΗΣΕ Ο ΛΑΟΣ...

Ο νέος πρωθυπουργός -> Σαμαροβενιζελοκουβέλης!

ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΚΑΝΤΟ ΧΩΡΙΣ ΤΥΜΠΑΝΟΚΡΟΥΣΙΕΣ!

Και τώρα Αντωνάκη μου τι;

Πιο Πρετεντέρης δεν γίνεται!



ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣ!..

ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ...

Με λένε Πόπη, σαν την προγιαγιά μου την Πηνελόπη!



Η προγιαγιά του Αντώνη Σαμαρά, η Πηνελόπη Δέλτα, αυτοκτόνησε την ημέρα που οι Γερμανοί μπήκαν στην Αθήνα.
Ο Αντώνης Σαμαράς θα αυτοκτονήσει την ημέρα που οι Γερμανοί θα αποχωρήσουν από την Αθήνα. Εκτός αν τον...
πάρουν μαζί τους.
(Έχετε προσέξει πως, όσο περνάει ο καιρός, ο Αντώνης Σαμαράς μοιάζει όλο και περισσότερο φυσιογνωμικά στον Πάνο Σόμπολο;)

ΠΡΟΣΕΧΩΣ....

ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ....

Πανηγυρισμοί ΝΔΣΟΚ!

Δήλωση Μίκη Θεοδωράκη για τίς εκλογές


 Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ

Ο Ελληνικός λαός έχει προ πολλού εισέλθει σε ένα στάδιο ασφυξίας, που γιγαντώθηκε μετά το πέρας των εκλογών και που κάθε μέρα θα αυξάνει σε σημείο όπου οι αντιδράσεις του θα γίνονται δραματικές και ανεξέλεγκτες. Οι τρεις χιλιάδες αυτοκτονίες-διαμαρτυρίες θα υπερδιπλασιαστούν και σύντομα θα έλθει η ώρα που θα σκοτώνει ο ένας τον άλλο.