PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Υποστήριξε ακόμη ότι τις ανατρεπτικές πράξεις δεν τις έκανε η Χρυσή Αυγή αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κατέστρεψε το κέντρο της Αθήνας και ξεπούλησε το όνομα «Μακεδονία» στα Σκόπια.


Την θέση ότι η Νέα Δημοκρατία και η Χρυσή Αυγή είναι αδελφές παρατάξεις εξέφρασε ο συντονιστής του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ για την Βόρεια Ελλάδα Παναγιώτης Ψωμιάδης προκαλώντας σφοδρή αντίδραση από... τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

"Τι θα γίνει αν το βράδυ της 17ης Ιουνίου , κάποιος σας πει - μετά από ένα δυσάρεστο αποτέλεσμα - "είμαι και εγώ εδώ?" ", ρώτησε ο δημοσιογράφος του ΑLPHA, Γιάννης Μυταράς (αυθόρμητη ερώτηση. Πολυ μας άρεσε). Ο Βενιζέλος, που μαλλον δεν ξαφνιάστηκε, έστειλε μήνυμα προς τους εσωκομματικους του αντιπαλους: Μη τολμήσετε ! Και... είπε αυτο, που ηδη διαβάσατε στο πλάγιο τίτλο μας...


"Τι θα γίνει αν το βράδυ της 17ης Ιουνίου , κάποιος σας πει - μετά από ένα δυσάρεστο αποτέλεσμα - "είμαι και εγώ εδώ?" ", ρώτησε ο δημοσιογράφος του ΑLPHA, Γιάννης Μυταράς (αυθόρμητη ερώτηση. Πολυ μας άρεσε).
Ο Βενιζέλος, που μαλλον δεν ξαφνιάστηκε, έστειλε μήνυμα προς τους εσωκομματικους του αντιπαλους: Μη τολμήσετε !
Και... είπε αυτο, που ηδη διαβάσατε στο πλάγιο τίτλο μας...

Με πυροσβεστήρες στα χέρια και γυμνόστηθες όπως πάντα, οι Ουκρανές ακτιβίστριες διαμαρτυρήθηκαν για τον σεξοτουρισμό που... σύμφωνα με τις ίδιες, ευνοείται από την διοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Πολωνία και την Ουκρανία.





ΔΕΙΤΕ...

Ωστόσο σύμφωνα με τον δείκτη της Διεθνούς Διαφάνειας που περιλαμβάνει 183 χώρες, προβλήματα διαφθοράς αντιμετωπίζουν κυρίως η Ουγγαρία, η Βουλγαρία, η Κροατία, η Τσεχία, η Ιταλία και η Ελλάδα που καταλαμβάνει τη 80η θέση, ενώ η σοβαρή Γερμανία καταλαμβάνει την 14η θέση...


Η διαφθορά φαίνεται πως δίνει επιχιερήματα στην Μέρκελ και την παρέα της να παίρνουν το μαστίγιο. Έτσι σύμφωνα με έρευνα του...Transparency International, η χώρα μας βρίσκεται στις τέσσερις πιο διεφθαρμένες χώρες, μαζί με την Ισπανία, την Ιταλία και την Πορτογαλία.

με πειράζει που υπάρχουν Έλληνες που στηρίζουν αυτά τα πράγματα»...


Για την επίθεση με νερό που δέχτηκε από τον Ηλία Κασιδιάρη στο στούντιο της εκπομπής του ANT1 μίλησε η
υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου λέγοντας ότι .. δεν ήξερε ότι στο πάνελ θα ήταν ο Κασιδιάρης ενώ εξήγησε και τους λόγους που την έκαναν να παραμείνει ψύχραιμη.

Ο κ. Γκρος εισηγείται την αποβολή της Ελλάδας από την ευρωζώνη και δείχνει τον τρόπο για να γίνει η έξοδος διαχειρίσιμη.


Σύμφωνα με τις αναλύσεις που δημοσιεύτηκαν από τον Ντάνιελ Γκρος και τον Βέλγο Πολ ντε Χράουε, στην περίπτωση που η Κομισιόν, οι εταίροι και η επόμενη ελληνική κυβέρνηση δεν τα βρουν για τη συνέχιση της χρηματοδότησης, διαφαίνεται ο... κίνδυνος εξόδου της χώρας από το ευρώ.

Οι Ευρωπαίοι υψώνουν ένα τείχος γύρω από την Ελλάδα. Απομονώνουν το ελληνικό πρόβλημα, είπε ο οικονομικός αναλυτής του ΑΝΤ-1, Γ. Κούρος.



Και δεν είναι βέβαιο ότι η περίπτωση της Ισπανίας βοηθάει τη χώρα μας. Η...

Μέρκελ πέρασε τη θέση της. Έβαλε την Ισπανία στο μηχανισμό, αλλά χωρίς ΔΝΤ, το οποίο δε θα δώσει χρήματα, αλλά θα έχει εποπτικό ρόλο.
Η περίπτωση, πάντως, της Ισπανίας ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για τις άλλες χώρες που ήδη βρίσκονται στο μνημόνιο. Ήδη η Ιρλανδία ζητάει, καθώς και το δικό της πρόβλημα ήταν οι τράπεζες, να έχει την ίδια αντιμετώπιση με την Ισπανία...

Η Ν.Δ. πιστεύει πως θα βλάψει το ΣΥΡΙΖΑ, αν αναδείξει τις απόψεις στελεχών του που ανήκουν σε διάφορες συνιστώσες, είπε από τη Συγγρού η Σπυράκη.



Γι' αυτό και ο Μιχελάκας-τόσο Μιχελάκας είναι-συγκρότησε ολόκληρη ομάδα, που από το πρωί ως το βράδυ δεν...

Ξεπέρασε τα δύο λεπτά η παρουσία του Στρατή Αγγελή στο παράθυρο του δελτίου.


Παρουσίασε τις εξωτερικές ειδήσεις, έκανε και διάλογο με το Στραβελάκη. Αλλά την-εξ αμελείας- "πλαστοπροσωπία" (όπου ο δημοσιογράφος μίλαγε με το όνομα του Σωτήρη Δανέζη) , ο...

ο άνθρωπος θα γυρίσει το βράδυ σπίτι του και η γυναίκα του θα τον λέει... Σωτήρη! ..


Πέρασαν 10 ολόκληρα λεπτά, παρέλασαν πέντε έξι θέματα κι όταν επανήλθε ο Στρατής Αγγελής, πάλι "Σωτήρης Δανέζης" ήταν! Και...

μέχρι τέλους-και της δεύτερης παρουσίας του στο δελτίο!
Τέτοια πλάκα δεν έχει ξαναγίνει! ... 

Άρχισε τις βόλτες στα χωριά των Σερρών και ο Κώστας Καραμανλής, γιος του Αχιλλέα Καραμανλή. Σύμφωνα με... το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιάννη Δελή, ο εξάδελφος του πρώην πρωθυπουργού, φορώντας πουκάμισο χωρίς σακάκι, μοιράζει προεκλογικά φυλλάδια, παρέα με την Φωτεινή Αραμπατζή και άλλα στελέχη της ΝΔ στις Σέρρες...



Άρχισε τις βόλτες στα χωριά των Σερρών και ο Κώστας Καραμανλής, γιος του Αχιλλέα Καραμανλή. Σύμφωνα με...

"Κι όταν κάνεις τηλεόραση για τα νούμερα, δυστυχώς, όπως έχει αποδειχθεί πολλάκις, καταντάς ο ίδιος νούμερο. Μεγάλο" ...




Παραθέτουμε την κριτική της κυρίας Αφροδίτης Γραμμέλη από το "TV Guide" (ΒΗΜΑ) , με αφορμή το περιστατικό Κασιδιάρη...

Τηλεόραση της καρπαζιάς

Μπουγέλα, σφαλιάρες, αψιμαχίες, λεκτικοί κανιβαλισμοί. Μια χαοτική τηλεοπτική εικόνα το πρωί της περασμένης Πέμπτης άναψε φωτιές στο σκηνικό μιας παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου. Το βίντεο της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1» όπου τρεις υποψήφιοι βουλευτές (Ρένα Δούρου, Λιάνα Κανέλλη και Ηλίας Κασιδιάρης) γίνονται πρωταγωνιστές σε ένα σκηνικό ντροπής έγινε talk of the town.
Στην αρχή σοκαριστήκαμε. Το αρχικό σοκ διαδέχθηκε μια...

Ο Βύρων προειδοποιεί το λαό. Ή ψηφίζετε Ν.Δ. , ή χανόμαστε. Κάπως έτσι. Ιδού το πλήρες κείμενο:


«Ο μέγας Δελφικός μύστης και δάσκαλος της ηθικής, ο Πλούταρχος, έλεγε: «Η άγνοια του κακού εμποδίζει τον άνθρωπο να δει και να ακολουθήσει συνειδητά το καλό». Σα να μιλούσε για το...

σήμερα. Δεν μπορώ να αφήσω τους συμπολίτες μου ανειδοποίητους.

Σας ειδοποιώ λοιπόν. Μην αγνοείτε το κακό που απειλεί την πατρίδα μας εάν γίνει το μέγα λάθος στις 17 Ιουνίου. Και θα είναι λάθος -ίσως και μοιραίο- αν δεν υπερψηφισθεί η ΝΔ, είτε από θυμό είτε από δικαιολογημένη για τα χίλια μύρια βάσανα αγανάκτηση. Δεν είναι το αλάνθαστο ή το ιδεώδες κόμμα η ΝΔ. Είναι όμως το καλύτερο δυνατό. Είναι το σύμβολο της πολιτικής σταθερότητας, της δημοκρατικής συνέχειας και συνέπειας, της Ελληνο-Ευρωπαϊκής ιδέας και πραγματικότητας. Είναι η κιβωτός των αξιών μας, που συναιρούνται στο παμπάλαιο, τίμιο και αληθινό τρίπτυχο: Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια. Οι ποικιλόχρωμοι κουλτουρομαρξιστές μάς απαγορεύουν να λέμε την ταυτότητά μας με το όνομά της. Γιατί είναι μαθημένοι να κυκλοφορούν με ψευδώνυμα και με «κουκούλες». Σερφάρουν σκαρφαλωμένοι, ένα ολόκληρο τσούρμο συνιστωσών, μυστήριων γκρουπούσκουλων και παλαιοπασόκων, πάνω στη σάπια σανίδα της ψευδοεπανάστασης και του ψευδοριζοσπαστισμού τους, αφιονισμένοι και άπληστοι για εξουσία, στα θολά κύματα του λαϊκισμού, αδιαφορώντας για τις συνέπειες του τραγικού πειράματός τους για τον τόπο.

Αυτοί είναι. Να αντισταθούμε πρέπει και στις σειρήνες των λαοπλάνων και αυτοσχέδιων λαθρεμπόρων ξένων ιδεών, που τις περιφέρουν με αναίδεια και θράσος για να ικανοποιήσουν τις μωροφιλοδοξίες τους, παριστάνοντας τους εθνοσωτήρες. Σκεφθείτε, φίλοι μου δυο φορές αυτά που σας λέω. Σας καλώ στη μεγάλη πανστρατιά της ΝΔ για να σώσουμε την Πατρίδα μας. Αυτός είναι ο ιερός σκοπός των εκλογών της 17ης Ιουνίου. Νυν υπέρ πάντων ο αγών! » .

παραλήρημα στη πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της Λιάνας Κανέλλη....


Στα ακρότατα όρια του παραλογισμού-όπερ σύμφυτο με το φασισμό-ο Κασιδιάρης απειλεί με μήνυση το θύμα του και...

Δείτε τις φωτογραφίες... Οι γυμνοί ποδηλάτες του κόσμου...

H εφημερίδα Guardian δημοσιεύει σήμερα μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από το «World Naked Bike Ride».

Ανάμεσα στις...

H Tρέμη πουλάει το σπίτι της.





Σταθερή τα τελευταία χρόνια στο τιμόνι του δελτίου ειδήσεων του Mega, παρά τα σενάρια που τη θέλουν κατά καιρούς να αλλάζει τηλεοπτική στέγη, η «σιδηρά κυρία» της ενημέρωσης Ολγα Τρέμη πήρε τη... μεγάλη απόφαση να μετακομίσει όχι σε άλλο κανάλι, αλλά σε άλλο σπίτι.

Οπως αποκάλυψε η Real Life η ολοσέλιδη παρουσίαση του διαμερίσματός της στην οδό Ρηγίλλης σε ένα από τα μεγαλύτερα μεσιτικά γραφεία της Αθήνας δεν αφήνει αμφιβολία ότι η δημοσιογράφος και ο σύζυγός της Νίκος Νικητέας έχουν ήδη αποφασίσει να ζήσουν σε άλλο σπίτι, αφήνοντας πίσω τους το ψηλοτάβανο αριστοκρατικό διαμέρισμα που τους είχε μαγέψει πριν από τριάμισι χρόνια.

Μίνι «καύσωνας» θα κάνει την εμφάνισή του από σήμερα και θα διαρκέσει ως την Πέμπτη με τη θερμοκρασία να... φτάνει μέχρι και τους 38 βαθμούς Κελσίου.


Οι θερμές αέριες μάζες που επισκέπτονται τη χώρα μας από τη Βόρεια Αφρική θα φέρουν μαζί και τη γνωστή αφρικανική σκόνη, επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα.

«Ανάσες» δροσιάς από το απόγευμα της Πέμπτης, οπότε θα σημειωθεί σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας από τα βόρεια, η οποία την Παρασκευή θα επεκταθεί και στην υπόλοιπη Ελλάδα. 

πρωτοφανή υστέρηση που παρουσιάζουν τα δημόσια έσοδα θέτει εν αμφιβόλω ακόμα και την τακτοποίηση ανελαστικών υποχρεώσεων του δημοσίου όπως είναι η πληρωμή μισθών και... συντάξεων.


Ο απολογισμός του πενταμήνου για τα δημόσια έσοδα μόνο θλίψη, τελικώς, προκαλεί. Σύμφωνα με τα πρώτα απολογιστικά στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, η μαύρη τρύπα που έχει δημιουργηθεί φτάνει στο 1 δισ. ευρώ.

Παν-τρελή-μων... το κλουβί με τις τρελές, εκεί που πρέπει. (απείραχτο)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ Σποτ Νέας Δημοκρατίας 2012...




ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ...




ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...

ΛΟΓΙΑ..ΛΟΓΙΑ,,,

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ..



ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΝ..




ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ...

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 41ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΟ MEDITERRANEAN VILLAGE HOTEL & SPA







έσσερα χρόνια συμπληρώθηκαν από την χρυσή ένωση των δύο Ιστορικών σωματείων του Πιερικού μπάσκετ, του Πιερικού και του Αρχέλαου. Οι δύο ομάδες έδωσαν με την ένωσή τους ένα νέο και πιο δυναμικό στίγμα στον Ελληνικό μπασκετικό χάρτη και κλήθηκαν να δώσουν την απάντησή τους στις προκλήσεις και τα οράματα της σύγχρονης Πιερικής κοινωνίας. Το Πιερικό μπάσκετ γιορτάζει την πρώτη του τετραετία, όχι μόνο ενωμένο, δυνατό, αλλά με όραμα και προοπτική. Η άοκνη προσπάθεια όλων των ανθρώπων της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου και των καλαθοσφαιριστών, που με την αγωνιστικότητά τους έδωσαν και δίνουν τα εχέγγυα για ένα ασφαλές μέλλον, ο Πιερικός/Αρχέλαος διαγεί τον δύσβατο μεν αλλά λαμπρό δρόμο της μόνιμης καταξίωσής του. Η παρουσία του Πιερικού/Αρχέλαου για δύο συνεχόμενες χρονιές στη Α2 έδωσε την ευκαιρία στους πολυπληθείς οπαδούς της ομάδας να εμπεδώσουν το ένα και πραγματικό γεγονός, ότι η ομάδα ίνδαλμα της Πιερίας πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί κι όχι να παλεύει για την ύπαρξή της. Γι αυτό λοιπόν επικροτούμε και συντασσόμαστε με το όραμα όλων των συντελέστων την ομάδας που θέλουν και καταστήσουν τον Πιερικό/Αρχέλαο πρωταγωνιστή, στηριζόμενοι ως επί το πλείστον στα αετόπουλα που ξεπετάγονται από το σπλάχνα του Συλλόγου. Η συμμετοχή των εφήβων στα τελικά του Ελληνικού πρωταθλήματος, ανάμεσα σε κορυφαίες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, δεν πρόκειται να βρει την ομάδα μας ανέτοιμη μπροστά σ' αυτή την μοναδική ευκαιρία , αλλά ούτε και την τοπική μας κοινωνία ασυγκίνητη. Η Ιστορία του μπασκετικού Πιερικού των δεκαετιών του '70 και του '80 μπορεί και πρέπει να δείξει τον σίγουρο δρόμο! Βροντοφωνάζουμε το σύνθημα της νέας ομάδας: Μια ομάδα – Ένα όραμα – Μια πόλη ενωμένη Οραματιζόμαστε το σύντομο πέρασμα από την Β' εθνική που θα μας οδηγήσει αργά ή γρήγορα στην μεγάλη λεωφόρο του σύγχρονου Ελληνικού μπάσκετ, εκεί όπου ο Πιερικός/Αρχέλαος είναι ήδη πολιτιστικός και ηθικός κατακτητής, καρτερικά δε προσμένουμε και την αγωνιστική του κατάκτηση. Δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης όχι μόνο στην περασμένη αλλά και στην νέα τετραετία του Πιερικού μπάσκετ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΙΕΡΙΚΕ/ΑΡΧΕΛΑΕ Το Δ.Σ. του Σ.Φ.Ι.Π. (www.pierikos.info)


Τέσσερα χρόνια συμπληρώθηκαν από την χρυσή ένωση των δύο Ιστορικών σωματείων του Πιερικού μπάσκετ, του Πιερικού και του Αρχέλαου.
Οι δύο ομάδες έδωσαν με την ένωσή τους ένα νέο και πιο δυναμικό στίγμα στον Ελληνικό μπασκετικό χάρτη και κλήθηκαν να δώσουν την απάντησή τους στις προκλήσεις και τα οράματα της σύγχρονης Πιερικής κοινωνίας.

Ο Μιχαλολιάκος αποκάλυψε πως στα ψηφοδέλτιά του, έχει και άνεργους και άτομα που ασχολούνται με την κτηνοτροφία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αρμέγει γίδια βουλευτής μας στην Αιτωλοακαρνανία! Δεν είναι ντροπή η δουλειά!»


 Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Ν.Μιχαλολιάκος μπορεί να δήλωσε ότι δε θα ξαναμιλήσει σε δημοσιογράφους, αλλά όπως φαίνεται έβαλε νερό στο κρασί του και παραχώρησε συνέντευξη το βράδυ της Κυριακής στις 10 η ώρα, σε ένα περιφερειακό κανάλι, στο Βεργίνα TV στη Θεσσαλονίκη και τον δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο.

ΔΕΙΤΕ.

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΚΟΜΗ..

ΔΕΙΤΕ..

ΔΕΙΤΕ..

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ...





Δείτε τη φωτογραφία...

Είχαν δεν είχαν τράβηξαν πάλι τα βλέμματα οι φίλαθλοι στο Euro 2012, κυκλοφορώντας με ευρηματικά πανό με θέμα την οικονομική κρίση. Ένα από αυτά, μάλιστα έλεγε κάτι σκωπτικό για τους Έλληνες που αγγίζει τα ... όρια της υπερβολής.

Το πλέον ευφάνταστο που εντοπίστηκε ήταν ένα πανό στο οποίο ήταν γραμμένο το εξής: «Όταν εσείς εφευρίσκατε την ΕΕ, το ΔΝΤ και το Ευρώ, εμείς είχαμε ξοδέψει ήδη τα λεφτά σας- Οι Έλληνες κυριαρχούν»

ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ..




Πάνω από 2.000 άτομα συμμετείχαν στην αντιφαστική πορεία στη Θεσσαλονίκη...



Τον "μεγάλο σεβασμό" της για την Ελλάδα και για τον ελληνικό λαό "και τις θυσίες του" εκφράζει η Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ και τονίζει ότι οι πρόσφατες δηλώσεις της στην βρετανική "Guardian" παρεξηγήθηκαν.



Σε ... συνέντευξή της στην εφημερίδα "Sueddeutsche Zeitung", η κυρία Λαγκάρντ δηλώνει ότι το ΔΝΤ "εξακολουθεί να πιστεύει ότι η Ελλάδα μπορεί να ξεπεράσει την κρίση και να έχει ένα καλύτερο μέλλον, εφόσον όλοι οι εμπλεκόμενοι αναλαμβάνουν την ευθύνη τους και λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα".

Δείτε το πολύ ενδιαφέρον βίντεο με...την σκληρή τοποθέτηση ενός πολίτη και την απίστευτη απάντηση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά...


Δείτε το πολύ ενδιαφέρον βίντεο με...την σκληρή τοποθέτηση ενός πολίτη και την απίστευτη απάντηση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά...

Ονομάζεται Σάρα Τομάζι, είναι 30 χρόνων, μοντέλο, ηθοποιός σε πορνό και... προτάσσει τα στήθη της σε πόλεμο κατά...των τραπεζών.


Η Τομάζι λέει πως είναι βαθιά πολιτικοποιημένη και θέλει να ανακηρυχθεί άξια διάδοχος της Τσιτσιολίνας καθώς έχει βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος της Μόντσα.

Αυτή την περίοδο, εμπλουτίζει το βιογραφικό της με μια ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί και φυσικά θέμα της είναι τα κάλλη και οι σεξουαλικές επιδόσεις της.

Ο Σπινθουράκης από τις Βρυξέλλες μετέδωσε πως τα 100 δις, η οικονομική βοήθεια προς την Ισπανία, δεν θα είναι με μνημόνιο, αλλά απευθείας ενίσχυση του τραπεζικού συστήματος της χώρας.



Ο Στραβελάκης, που γνωρίζοντας προφανώς την επιμονή της Μέρκελ για άμεση ένταξη της Ισπανίας στο μηχανισμό στήριξης, του ανταπάντησε πως αυτό δεν ... μπορεί να γίνει χωρίς να τεθούν σκληροί δεσμευτικοί όροι .

Ο Βενιζέλος προωθεί σχέδιο συγκυβέρνησης, πάνω στη βάση 8 σημείων.



Όπως... είπε ο Γιάννης Τσακίρης στον ΑΝΤ-1, ο Βενιζέλος ζητάει από τα κόμματα να δεσμευτούν στη στήριξη αυτής της κυβέρνησης (το ονομάζει κυβέρνηση εθνικής ευθύνης ) μέχρι τις ευρωεκλογές 2014...

Όπως μεταδίδεται αυτή την ώρα από τα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα, η Ισπανία αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια.


Δεν... έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι λεπτομέρειες , αλλά διακινδυνεύουμε την πρόβλεψη ότι αυτό θα γίνει κάτω από του όρους που επιβάλλει η Μέρκελ .
Μνημόνιο με σκληρούς δημοσιονομικούς όρους, όπως ήδη έχει συμβεί με την Ελλάδα , αλλά και τις άλλες χώρες που κατέφυγαν στο μηχανισμό στήριξης...