PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

Διαβάστε τρία μηνύματα του Θεόδωρου Πάγκαλου που θα συζητηθούν...






«Το κόμμα μου με αγνόησε τελείως από τη στιγμή που εγκατέλειψα τη Βουλή» αναφέρει σε ανάρτηση στο Twitter ο Θεόδωρος Πάγκαλος. ...

Βασικός "μέτοχος" των τραπεζωμάτων...


Εκνευρισμένος με τη στάση ενός παλαιού ΟΝΝΕΔίτη και προσωπικού του φίλου είναι ο Κώστας Καραμανλής.

Πρόκειται για...

τον γιατρό Νίκο Παπαδημάτο από την Πάτρα ο οποίος μετά την αποτυχία του να επανεκλεγεί βουλευτής στην Αχαϊα αποφάσισε αρχικά να αποχωρήσει από τον προεκλογικό αγώνα της ΝΔ και να προσχωρήσει σήμερα στο κόμμα του Καμμένου.

Ο Παπαδημάτος μάλιστα συμμετέχει σε όλα τα τραπεζώματα του Καραμανλή στη Ραφήνα και μαζί με τους Μεϊμαράκη, Βλάχο , Ζαγορίτη , Μοσχονά και Ταυρή και αποτελούσε τον βασικό πυρήνα της παρέας των παλαιών ΟΝΝΕΔιτών, με τους οποίοςυ συνομιλούσε ο Κώστας Καραμανλής


Δύο συγγραφείς τσακώνονταν σε ξένο αχυρώνα...


Ως τηλεοπτική περσόνα (ο Πέτρος Τατσόπουλος) πήρε μηδέν, γεμίζοντας την οθόνη μας με εικόνες που θα έπρεπε να είχε μοιραστεί αποκλειστικά με τον/την ψυχολόγο του! " ...

noname-gr.blogspot.com

Μόνο ως παγκόσμια ελληνική πρωτοτυπία μπορεί να δεχθεί κανείς την παρουσία δυο συγγραφέων σε ένα προεκλογικό πάνελ να τσακώνονται για τα επιτόκια που δανείζεται η χώρα σε καιρό ΔΝΤ! Ο...

λόγος φυσικά για τη χθεσινοβραδινή εκπομπή της Έλλης Στάη στη ΝΕΤ και τη συμμετοχή μεταξύ άλλων του βουλευτή – συγγραφέα, Πέτρου Τατσόπουλου και της συγγραφέως – ιστορικού, Σώτης Τριανταφύλλου που έκλεψαν τις εντυπώσεις! Είναι ωραίο να βλέπουμε συγγραφείς στην τηλεόραση, δεν συμβαίνει συχνά, ακόμη όμως πιο ωραίο είναι όταν μιλούν για την ελληνική κοινωνία όπως τη βιώνουν οι ίδιοι και δεν περιορίζονται σε αναφορές των βιβλίων τους! Είναι όμως παράταιρο να συμμετέχουν σε πολιτικές συζητήσεις, διαλέγοντας στρατόπεδο και να συγκρούονται με όρους τηλεοπτικούς για θέματα που κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν γραφικοί! Και δεν αναφερόμαστε στον Πέτρο Τατσόπουλο, ο οποίος μπορεί να μην κρίθηκε ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αφού δεν πρόλαβε, κρίθηκε όμως ως τηλεοπτική περσόνα και πήρε μηδέν, γεμίζοντας την οθόνη μας με εικόνες που θα έπρεπε να είχε μοιραστεί αποκλειστικά με τον/την ψυχολόγο του! Η Σώτη Τριανταφύλλου όμως είναι από τις καλύτερες σύγχρονες ελληνίδες συγγραφείς, ίσως η καλύτερη, επιπλέον δεν ξεροσταλιάζει στα τηλεοπτικά πάνελ και δεν σπαταλά το χρόνο της, αφού ανήκει στη μειοψηφία των συγγραφέων που παράγουν καθημερινά χιλιάδες λέξεις και δεν αναφερόμαστε στα δέκα βιβλία που έχει εκδώσει μέχρι σήμερα, αλλά και στα άρθρα με τα οποία κατακλύζει καθημερινά, ελληνικά και ξένα έντυπα!

Οι τηλεοπτικές εμφανίσεις της Σώτης Τριανταφύλλου μέχρι τώρα ήταν περιορισμένες και αποκλειστικό προνόμιο των εκπομπών του Σταύρου Θεοδωράκη και των «Πρωταγωνιστών»! Ποια ανάγκη όμως οδηγεί έναν συγγραφέα να βγει στο γυαλί, μαζί με άλλους πολιτικούς και να μιλήσει για τα τρέχοντα με όρους επαγγελματία πολιτικού; Εύλογα θα πει κάποιος, εδώ έχουμε δυο έλληνες συγγραφείς που συμμετέχουν στις εκλογές (εκτός από τον Πέτρο Τατσόπουλο, είναι και ο Θανάσης Χειμωνάς με το ΠΑΣΟΚ), η ανάγκη να βγει κάποιος στο γυαλί είναι το πρόβλημα; Ναι, διότι οι περιπτώσεις των συγγραφέων – υποψηφίων, παγκόσμια ελληνική πρωτοτυπία, είναι από μόνες τους «προβληματικές» και άλλων ειδικότητα να απαντήσουν! Η Σώτη Τριανταφύλλου μιλάει μέσα από τα βιβλία της, τα άρθρα της, τις διαλέξεις της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να βγαίνει στην τηλεόραση, κάθε άλλο! Το θέμα είναι γιατί βγαίνεις στην τηλεόραση και τι θέλεις να πεις, διότι αν είναι να πεις αυτά που λέει και ο Βενιζέλος, δηλαδή ότι η Ελλάδα, δανείζεται με χαμηλότερο επιτόκιο από την Ισπανία που μας δανείζει, έχεις αποτύχει! Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι ότι επικαλέστηκε τα επιχειρήματα ενός κόμματος που άνοιξε την πόρτα του ΔΝΤ στην Ελλάδα, αλλά ότι προσπάθησε να μιλήσει ως ειδικός οικονομολόγος, ενώ είναι συγγραφέας – ιστορικός και φυσικά πολίτης!

Τελικά η Έλλη Στάη πέτυχε με το stuff των καλεσμένων της να κάνει υψηλές τηλεθεάσεις και να επιβεβαιώσει ότι «Το μέσο είναι το μήνυμα»! Προτιμάμε όμως τη Σώτη Τριανταφύλλου στις εκπομπές του Σταύρου Θεοδωράκη που φροντίζει – με τη βοήθεια του δημοσιογράφου, να μιλάει για αυτό που πραγματικά ξέρει ως πολίτης του κόσμου!

«Δεν θα περάσει έτσι» αναφέρει άνθρωπος που είναι σε θέση να γνωρίζει τις ισορροπίες στο τηλεοπτικό σταθμό!

Σεισμό έχει προκαλέσει στο Φάληρο η φράση του Μπ. Παπαδημητρίου «Οι δυσκολίες θα είναι μέσα στο ευρώ» ...


«Οι δυσκολίες θα είναι μέσα στο ευρώ» είπε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου πριν από λίγο στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ με τη Σία Κοσιώνη και έχει προκληθεί σεισμός στο Φάληρο! «Κόλαση» με...

αυτή τη λέξη μας περιγράφουν αυτό που συμβαίνει εδώ και λίγη ώρα στα υψηλά κλιμάκια του σταθμού, «κοντεύει να πέσει το κτίριο από τις φωνές» μας μεταφέρει άλλη πηγή! Η φράση του σχολιαστή με τους σαφείς υπαινιγμούς για το τι περιμένει τους Έλληνες μέσα στο ευρώ «Δεν θα περάσει έτσι» αναφέρει άνθρωπος που είναι σε θέση να γνωρίζει τις ισορροπίες στο τηλεοπτικό σταθμό! Ελπίζουμε ο άλλοτε φιλο-τροικανός δημοσιογράφος να μην υποστεί τα μαρτύρια του Τάνταλου και η τιμωρία του να είναι μια απλή σύσταση! Ίδωμεν!

Τηλεοπτική υποκρισία...

Τηλεοπτική υποκρισία...


... των εθνοπατέρων...

Η εικόνα μιας άνεργης μητέρας και μιας εργαζόμενης των 360 ευρώ (στην καθαριότητα) , στο σούπερ μάρκετ με το φιλοδώρημα των 50 ευρώ της εκπομπής του Σρόιτερ, σου έσφιγγε το στομάχι.
Οι βουλευτές (Μπατζελή, Γεωργιάδης, Κοντογιαννίδης και Κοντούλη) έδειχναν έκπληκτοι μπροστά στην καθημερινή δυσκολία και αγωνία αυτών των δύο γυναικών, να...

εξασφαλίσουν τα στοιχειώδη (το κρέας, ο κιμάς, τα βούτυρα, γι' αυτές ήταν πολυτέλεια) για το τραπέζι του σπιτιού τους.
Η Κοντούλη έκλαψε κιόλας. Ο Γεωργιάδης δήλωνε πως ντρεπόταν.
Υποκρισία μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες για πράγματα όπως ο καθημερινός πόνος για ένα πιάτο φαϊ μιας άνεργης μητέρας, ή μιας μισθωτής των 360 ευρώ, που θα 'πρεπε να τα γνώριζαν-αυτή είναι άλλωστε η δουλειά τους-πριν από την "Αυτοψία" ! ...

Γονείς απειλούν με προσφυγή ακόμα και στο ΣτΕ...

Κάτω από τη βάση έχει γράψει το 70 με 80% των υποψήφιων που εξετάστηκαν στο μάθημα της Φυσικής. Αυτό δήλωσε στο ΣΚΑΪ, ο... αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών Παναγιώτης Φυλντήσης.

Σημείωσε ότι ο μέσος όρος των γραπτών είναι κάτω από τη βάση μεταξύ 6 ή 7 με άριστα το 20.

Σημειώνεται ότι η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν- αποφάσισε τελικά να βαθμολογηθεί κανονικά το ερώτημα Γ4 καθώς έκρινε ότι η ελλιπής διατύπωση του ερωτήματος (Γ4) δεν επηρέασε την απόδοση των υποψηφίων.

Σύμφωνα με την πρώτη πειραματική βαθμολόγηση γραπτών Φυσικής κατέδειξε ότι το 12% των υποψηφίων είχαν λύσει το επίμαχο ερώτημα Γ4.

Είναι μερικά μόνο από τα παραδείγματα άλλοτε πανάκριβων Ι.Χ. που φτάνουν στις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και αποτελούν σημεία των καιρών της κρίσης.


Ferrari που αγοράστηκε 450.000 ευρώ πριν από λίγα χρόνια στη Θεσσαλονίκη κατέληξε έπειτα από μόλις 3.000 χιλιόμετρα στο ταμπλό να πωληθεί σε.... αγοραστή από το εξωτερικό αντί 150.000 ευρώ.

Cayenne, που καινούργια πωλούταν αντί 150.000 ευρώ, τώρα από δεύτερο χέρι τιμάται 40.000 ευρώ, ενώ ανάλογα με την παλαιότητα του μοντέλου μπορεί αν τη βρει και κάτω από 15.000 ευρώ.

Είναι μερικά μόνο από τα παραδείγματα άλλοτε πανάκριβων Ι.Χ. που φτάνουν στις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και αποτελούν σημεία των καιρών της κρίσης.

Όπως αναφέρει η Δημοκρατία, τα ακριβό αυτοκίνητο αποτελεί πλέον «βαρίδι» για τον Έλληνα, που το ξεφορτώνεται για να γλιτώσει το κόστος κυκλοφορίας και συντήρησής του, αλλά και τη φορολογική επιβάρυνση.

Οι νέοι αγοραστές των μεταχειρισμένων πολυτελών αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη προέρχονται κυρίως από Γερμανία, Γεωργία και Αζερμπαϊτζάν.

H εμπλοκή του κ. Παπαδήμου στις πολιτικές εξελίξεις

H εμπλοκή του κ. Παπαδήμου στις πολιτικές εξελίξεις είναι περισσότερο από προφανής παρά το γεγονός ότι απομακρύνθηκε από την πρωθυπουργία μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου και... στη θέση του επελέγη ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμένος.

Ο πρώην πρωθυπουργός πολλαπλασιάζει τις παρεμβάσεις, ορισμένες προκαλούν εμπλοκές, δίνει συνεντεύξεις και ετοιμάζεται να μιλήσει στις 6 Ιουνίου στο IIF στην Κοπεγχάγη με τον Τσαρλς Νταλάρα.

Εκτελεί χρέη άτυπου συμβούλου του Παναγιώτη Πικραμένου εν όψει της άτυπης συνεδρίασης της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες. Εχει αναλάβει, ουσιαστικά, την εκπροσώπηση της χώρας και την προετοιμασία της στις ευρωπαικές συνόδους.

Είχε εμπλοκή στην απόφαση της Ελλάδας για να πληρωθεί το ομόλογο που έληγε στις 15 Μαίου, παρά την αντίθετη εισήγηση του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Διατηρεί καθημερινές επαφές με ξένους ηγέτες και οικονομικούς παράγοντες για την ολοκλήρωση του PSI, τη νέα δανειακή σύμβαση αλλά και το «Σχέδιο Μάρσαλ» που αναμένεται να υιοθετήσει η ΕΕ.

Δίνει συνέντευξη στην εφημερίδα του Βελγίου De Tijd και παρεμβαίνει στις ελληνικές πολιτικές εξελίξεις λέγοντας ότι «δεν μπορούν να γίνουν πολλές αναπροσαρμογές στη δανειακή συμφωνία και το περιθώριο ελιγμών της νέας κυβέρνησης είναι περιορισμένο, δήλωση που θεωρήθηκε απευθείας χτύπημα στις εξαγγελίες ΣΥΡΙΖΑ.

Εμπλέκεται από το Reuters σε δήθεν «εντολή» στον Μπαρόζο να κάνει σκληρή δήλωση για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ αν δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις της. Ο ίδιος διαψεύδει, ο Μπαρόζο διαψεύδει τέτοια επικοινωνία μεταξύ τους.

Ετοιμάζεται να μεταβεί στην Κοπεγχάγη στις 6 Ιουνίου προκειμένου να μιλήσει στο εαρινό συνέδριο του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF), του οποίου επικεφαλής είναι ο Τσαρλς Νταλάρα.

Η απάντηση της "Δημοκρατίας", στη κόντρα που έχει ξεσπάσει με την Έλλη Στάη...

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην εφημερίδα και την Έλλη Στάη με αφορμή το δεικτικό σχόλιο της γνωστής δημοσιογράφου στον τηλεοπτικό αέρα της ΝΕΤ ότι δεν θεωρεί τη «δημοκρατία», «Le Monde». Διαβάστε την... απάντηση της εφημερίδας στο σημερινό της φύλλο:

« Δεν είμαστε όλοι ίδιοι!

Ευτυχώς δεν έχουμε (κανείς εδώ στη συντροφιά της “δημοκρατίας” μας) τίποτα κοινό με την Έλλη Στάη (που έφθασε στο έσχατο σημείο προχθές να συγκρίνει απαξιωτικά αυτήν την ελεύθερη έπαλξη με τη… “Le Monde”!). Ούτε κατά... σύμπτωση! Άλλες ζωές, άλλες απόψεις, άλλα ενδιαφέροντα, άλλες παραστάσεις, εντελώς διαφορετικές – δόξα τω Θεώ – προτεραιότητες! Ευτυχώς δεν πήγαμε ποτέ διακοπές μαζί με τον Ανδρέα Παπανδρέου και τη Δήμητρα στο πολυτελές “Elounda Beach”, δεν αναγκασθήκαμε να γίνουμε γελωτοποιοί των ισχυρών αυτής της χώρας, δεν πιεστήκαμε να χαϊδέψομε αυτιά για ένα πολύ καλό μεροκάματο στη δημόσια τηλεόραση και αλλού. Ευτυχώς δεν μοιάζουμε στην Έλλη Στάη!

Ούτε την έχουμε συναντήσει ποτέ (πως θα... γινόταν άλλωστε;) σε κάποιο γυμναστήριο των βορείων προαστίων, σε κάποια θαλαμηγό εφοπλιστή στ’ ανοιχτά της Ύδρας, σε κάποιον προθάλαμο διάσημου πλαστικού χειρουργού (που ανασυγκροτεί με το νυστέρι του γκρεμισμένες προσωπικότητες), σε κάποιο ξενοδοχείο του Μιλάνου, της Κυανής Ακτής και του Μανχάταν, σε κάποιο ατελιέ του Κολωνακίου! Δεν είμαστε όλοι ίδιοι – το γνωρίζουν και οι πέτρες αυτό. Εμείς είμαστε το αύριο της πατρίδας, η κομψευόμενη νεανίζουσα τηλεπαρουσιάστρια εκπροσωπεί το θλιβερό χθες και όλα όσα θέλει να λησμονήσει ο κόσμος, ο οποίος τσαλαπατήθηκε από ένα καθεστώς που πιστεύει λανθασμένα ότι όλοι γεννήθηκαν για να το υπηρετούν, όπως η... παιδούλα της ΝΕΤ με τα ακριβά αξεσουάρ!»

Μην τους αφήσεις να σε τρομοκρατήσουν!


Κλασσική περίπτωση στημένης δημοσκόπησης

Αλήθεια, από που πληρώθηκε η GPO γι' αυτή τη δημοσκόπηση; Εξήντλησε όλη την "επιστημονική" ευρηματικότητά της, ώστε να παρουσιάσει θριαμβευτή τη Ν.Δ., τη στιγμή που στην πρόθεση ψήφου η διαφορά της με το ΣΥΡΙΖΑ είνα στα όρια του στατιστικού λάθους (1,3% )!
Χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός, για να καταλάβει ότι τον δουλεύουν, όταν η...
διαφορά στην πρόθεση ψήφου είναι περίπου στον ένα πόντο και, εντούτοις, το πρώτο κόμμα-που κατά σύμπτωση είναι η Ν.Δ. -να εκτοξεύεται στα ύψη, με ουρανομήκεις διαφορές από το δεύτερο-ΣΥΡΙΖΑ-σε παρεμφερείς μετρήσεις;
Έτσι, η Ν.Δ. από τη φυματική διαφορά του πόντου, στην παράσταση νίκης πάει στα ουράνια. Καταγράφει ποσοστό 56,6% έναντι 33,6% του ΣΥΡΙΖΑ (στο 23% η διαφορά!!! ) !
Και σα να μην έφτανε αυτό, έχουμε κι άλλη-sorry, δεν είμαστε αθυρόστομοι, αλλά θα το πούμε-π⓪υστι@. Η Ν.Δ. του 23,4% εκτινάσσεται στο 33,1% , αφήνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ του 22,1% , πίσω της, στο 16,1%, με 17 μονάδες διαφορά!!!
Εδώ, για να υπάρξει αυτό το θριαμβευτικό αποτέλεσμα για τη Ν.Δ. , το ερώτημα ήταν, "ποιο κόμμα θεωρείτε πιο έτοιμο να κυβερνήσει τη χώρα;".
Και μια σατανική σύμπτωση. Τα δεκαδικά ψηφία στην παράσταση νίκης και στο ποιο κόμμα θεωρείτε πιο ικανό να κυβερνήσει, είναι ακριβώς τα ίδια, μεταξύ των δύο κομμάτων (στο 0,6 στη μία περίπτωση και στο 0,1 στην άλλη)!
Ντέρμπι, είδε ο Ντερμπεντέρης.
Εμείς είδαμε άλλα...

Σε δραματικό φαύλο κύκλο θα βύθιζε τη χώρα η έξοδος από το ευρώ.



Οι συνέπειες προβάλλουν ασύγκριτα πιο επώδυνες από αυτές που υφίστανται σήμερα η κοινωνία και η οικονομία. Μελέτη της Εθνικής Τράπεζας περιγράφει τον εφιάλτη από την έκρηξη της ανεργίας, την απογείωση του πληθωρισμού, την ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΝΤΙΚΙ....

ΤΟΤΕ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Είμαστε τώρα για τέτοια?


..αναζητούν κυβέρνηση να τους εφαρμόσει. Σβήστε το αυτό. Τα σημειώματα έχουν ήδη αρχίσει να αποστέλλονται.
Δείτε αναλυτικά όλους τους φόρους εδώ.
Στο μενού υπάρχει ας πούμε αυτός:
Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών. Πρόκειται για το γνωστό χαράτσι στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Η βεβαίωση της πρώτης δόσης για το 2012 αναμένεται να...
γίνει εντός του Ιουλίου και το χαράτσι θα εξοφληθεί φέτος σε τέσσερις αντί για πέντε δόσεις που είχε θεσπιστεί.
αλλά και αυτός:
Τέλος επιτηδεύματος. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι επιτηδευματίες και οι επιχειρήσεις θα κληθούν να πληρώσουν και φέτος το λεγόμενο τέλος επιτηδεύματος. Πρόκειται για ένα χαράτσι ύψους 500 ευρώ, ενώ πέρυσι ήταν 300. Στα φυσικά πρόσωπα το τέλος θα βεβαιωθεί μέσω του εκκαθαριστικού του φόρου εισοδήματος. Οι φορολογούμενοι που διαθέτουν μπλοκάκι το οποίο είναι ανενεργό, δηλαδή το 2011 δεν είχαν κανένα εισόδημα από αυτό, μπορούν να δηλώσουν διακοπή επαγγέλματος εντός του Ιουνίου και να γλιτώσουν το τέλος. Θα πρέπει μόνο να υποβληθούν στην ταλαιπωρία της διακοπής (έλεγχος κλπ.) και να καταβάλλουν πρόστιμο εκπρόθεσμης διακοπής εργασιών ύψους 40 ευρώ.
Ας ασχοληθούμε λίγο με το δεύτερο, διότι το πρώτο είναι πλέον γνωστό τοις πάσι.
Τι λέει το αστικό κράτος σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες; Αν θες να συνεχίζεις να δουλεύεις και φέτο θα πλερώσεις 500 ευρώ. Έτσι επειδή στο λέω εγώ.
Δεν χρειάζεται πλέον κάποια αιτιολόγηση -όπως ακριβώς και με το χαράτσι της ΔΕΗ- περιβαλλοντική πχ, αγαπημένη δικαιολογία σε μία σειρά από νόμους. Αυτά ανήκουν σε άλλες εποχές.
Κεφαλικός φόρος ανά ελεύθερο επαγγελματία, ανεξαρτήτως εισοδήματος. Κάτι λέγαμε για οριζόντια μέτρα; Ή μήπως είναι κατακόρυφα, τα μπερδεύω.
Τι δεν είχες εισόδημα πέρυσι? Απόλυτο μηδέν; Κλείσε τα βιβλία σου και κάνε περαίωση (έλεγχο)...αν τολμάς. Εκεί να δεις τι γλέντια έχουν να γίνουν. Το 500αρι θα είναι λίγο τελικά.
Για κάθε μουτζούρα στα βιβλία σου ή τεμάχιο κωλόχαρτου που δεν συνοδεύεται από το αντίστοιχο παραστατικό, θα έχει πρόστιμο.
Τα 40 ευρώ για εκπρόθεσμη διακοπή δεν τα συζητώ καν. Ψιλολόγια.
Σημειωτέον ότι το 500αρι θα έρθει μαζί με το εκκαθαριστικό σου. Αν πχ δικαιούσαι επιστροφή φόρου, διότι είχες εισόδημα κάτω από 5000 ευρώ (εκεί έχει πάει το αφορολόγητο), θα αφαιρεθεί από το 500 και θα πληρώσεις τη διαφορά . Win - win. 'Η αλλιώς κόψτε το λαιμό σας με γυαλί που μου θέλετε και επιστροφή φόρου. Δεν υπάρχει επιστροφή φόρου για ελεύθερους επαγγελματίες. Όχι τίποτε άλλο, με τόση αναδουλειά στην πιάτσα (μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί κτλ κτλ) σαν πολλοί θα έχετε μαζευτεί κάτω από τα 5000. Είμαστε τώρα για τέτοια?

ΔΕΙΤΕ..

"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΣΤ


Στιγμιότυπο, όπου ως τιμή στη μνήμη της 19ης Μαϊου και της γενοκτονίας των Ποντίων μέλη των ποντιακών νεολαιών συλλόγων της Πιερίας έπαιξαν ζωντανά στην εκπομπή όπου καλεσμένος ήταν ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Διονύσης Ψωμιάδης.
«ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ» με τον Δημήτρη Κεραηλίδη κάθε Κυριακή βράδυ στις 10 στην ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ της Κεντρικής Μακεδονίας.
Στο …μικροσκόπιο της εκπομπής το πρόβλημα των 6 ομάδων που δεν έχουν πάρει την αδειοδότηση εν όψει νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. ΑΕΚ, ΑΡΗΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΟΦΗ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.
Εκτός από το επίμαχο αυτό θέμα της επικαιρότητας θα διερευνήσει και το «ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ …ΦΑΝΕΛΑ» αν κι εφόσον υπάρχει, αλλά και αν εν μέσω κρίσης μπορεί να παίξει ρόλο στο αύριο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
Καλεσμένοι της εκπομπής στο μοναδικό talk show στην Β. Ελλάδα είναι ο Διδάκτωρ Αθλητικού Δικαίου και εκ των συντακτών του αθλητικού νόμου, Ανδρέας Μαλάτος, ο Dr Aναστάσιος Σταλίκας κλινικός ψυχολόγος, ο Σταύρος Διαμαντόπουλος πρ. προπονητής Ολυμπιακού, ΆΡΗ, Λεβαδειακού, Εδεσσαϊκου, Ολυμπιακού Βόλου. Στο πάνελ υπάρχει πάντοτε και προπονητής ακαδημιών, αλλά και εκπρόσωπος φιλάθλων – τηλεθεατών.
Η εκπομπή «ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ» μετακόμισε εδώ και μικρό χρονικό διάστημα από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη και ευελπιστεί να δώσει το δικό της στίγμα στην αθλητική ενημέρωση της Β. Ελλάδας…
«ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ» με τον Δημήτρη Κεραηλίδη, από την Μακεδονία για όλη την Ελλάδα κι απ το διαδίκτυο στη διεύθυνση www.diontv.gr
Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ.

Αυτοί θα μας σώσουν...

Τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις στη δημοσιότητα…Βόμβα για ΠΑΣΟΚ και ΝΔ


Τρεις νέες δημοσκοπήσεις ήρθαν στο φως τελευταία μέρα που επιτρέπονται οι δημοσκοπήσεις.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα της Kapa-Research, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει...
ποσοστό 25,5%, το ΠΑΣΟΚ 19,1%, το ΚΚΕ 10,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ 9,1%, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες 7,7%, η Δημοκρατική Αριστερά 5,4%, η Χρυσή Αυγή 5,2%, ο ΛΑ.Ο.Σ 4%, η Δημοκρατική Συμμαχία 3,8%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 3,6% και η Δράση 1,7%.
Σε άλλη έρευνα της εταιρείας Rass για τον «Ελεύθερο Τύπο», η ΝΔ προηγείται με 24,1%, το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο 17,1% και ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με 10,3%, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες με 9,4%, το ΚΚΕ με 8,7% και η Δημοκρατική Αριστερά με 8,4%. Η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει ποσοστό 4,3%, οι Οικολόγοι Πράσινοι φθάνουν στο 3,8%, ενώ ΛΑ.Ο.Σ. και Δημοκρατική Συμμαχία βρίσκονται στο 3,4% και 3,2% αντίστοιχα. Στο 2,2% είναι το ποσοστό της Δράσης του Στέφανου Μάνου και τέλος η ΑΝΤΑΡΣΥΑ συγκεντρώνει 1,3%.
Στο 32% φθάνουν αθροιστικά τα ποσοστά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρείας ALCO. Συγκεκριμένα η ΝΔ συγκεντρώνει 18,5%, ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 13,3%, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες με 8,3%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 7,9%, το ΚΚΕ με 7%, η ΔΗΜ.ΑΡ. με 6,6%, η Χρυσή Αυγή με 3,9%, ο ΛΑ.Ο.Σ. με 3%, οι Οικολόγοι-Πράσινοι με 2,7%, οι ΔΗ.ΣΥ. με 2,3% και η Δράση με 1,2%.

ΤΟ "1ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΚΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!


ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 ΣΤΟ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ "1ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΚΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ".

ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΕΦΥΛΑΚΗΣ

ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ. ( περισσότερες λεπτομέρειες προσεχώς ).

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ : ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ "ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ".

ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΡΑΞΙΜΟ...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

στη Λάρνακα, επέλεξε για το Κυριακάτικο μπάνιο της γνωστή και μη εξαιρετέα μοντέλα που γνωρίσαμε από το σόου του Ant1, Next top model.

Φόρεσε το αποκαλυπτικό κίτρινο μπικίνι της και έστειλε εκατοντάδες λουόμενους…
αδιάβαστους.



Ο λόγος για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία μαγνήτισε τα βλέμματα όλου του ανδρικού πληθυσμού κι έγινε θέμα συζήτησης στις ανδρικές παρέες.

ΤΑ ΑΤΑΚΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ TOY PIERIA -RG..

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ PIERIA -GR.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

το Σάββατο 2 Ιουνίου 2012, ώρα 20:30 στο θεατράκι του πάρκου Κατερίνης. Eνα ντοκιμαντέρ που πρέπει να το δούμε όλοι μαζί!


Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας σας προσκαλεί στη δημόσια υπαίθρια προβολή του ντοκιμαντέρ «Catastroika», το Σάββατο 2 Ιουνίου 2012, ώρα 20:30 στο θεατράκι του πάρκου Κατερίνης. Eνα ντοκιμαντέρ που πρέπει να το δούμε όλοι μαζί!

Αντί εισόδου: 1 κιλό όσπρια για το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της πόλης μας.

Το Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012 στις 20:30 το βράδυ (ξανα)κλείνουμε την τηλεόραση, για μια εναλλακτική ματιά στην ενημέρωση. Οι δημιουργοί του Debtocracy, του ντοκιμαντέρ που είδαν εκατομμύρια θεατές στο internet και μεταδόθηκε σε τηλεοπτικά δίκτυα από την Ιαπωνία μέχρι τη Λατινική Αμερική, παρουσιάζουν τη νέα τους παραγωγή, με τίτλο CATASTROIKA.

Η CATASTROIKA αναζητά τις συνέπειες της επικείμενης εκποίησης του ελληνικού δημόσιου πλούτου. Εξετάζοντας παραδείγματα ιδιωτικοποιήσεων και απορρύθμισης από την Καλιφόρνια, το Λονδίνο, το Παρίσι, το Βερολίνο, τη Μόσχα και τη Ρώμη, επιχειρούν να προβλέψουν τι θα συμβεί από την εφαρμογή αυτού του μοντέλου σε μια χώρα υπό καθεστώς επιτήρησης.

Ο Σλαβόι Ζίζεκ, η Ναόμι Κλάιν, ο Λούις Σεπούλβεδα, ο Κεν Λόουτς και ο Γκρεγκ Πάλαστ μιλούν για την πολιτική του μνημονίου, την ελληνική κυβέρνηση, αλλά και την επίθεση εναντίον της Δημοκρατίας στην Ευρώπη μετά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης. Ακαδημαϊκοί όπως ο Ντάνι Ρόντρικ, ο Άλεξ Καλίνικος, ο Μπεν Φάιν, ο Κώστας Δουζίνας, ο Ντιν Μπέικερ, ο Γιώργος Κατρούγκαλος και ο Σπύρος Μαρκέτος περιγράφουν άγνωστες πτυχές των ιδιωτικοποιήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

--

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 31906 / Φαξ 23510 34 174
info@otoposmou.gr - www.otoposmou.gr

Σχόλιο του Τμήματος Υγείας – Πρόνοιας του ΣΥΝ για την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την οικονομική κατάσταση του ΕΟΠΥΥ

Όψιμα η Νέα Δημοκρατία ανακαλύπτει ότι ο ΕΟΠΥΥ είναι θνησιγενής οργανισμός, γεγονός που θέτει σε άμεσο κίνδυνο ακόμα και ανθρώπινες ζωές.
Είναι όμως απολύτως συνυπεύθυνη για την εκρηκτική και επικίνδυνη κατάσταση στον ευαίσθητο χώρο της υγείας, αφού ψήφισε το δεύτερο μνημόνιο με τους εφαρμοστικούς νόμους που οδήγησαν στην περαιτέρω μείωση της χρηματοδότησης του ΕΟΠΥΥ, κούρεψαν τα ομόλογα των ασφαλιστικών ταμείων και των νοσοκομείων και οδήγησαν σε μεγαλύτερο περιορισμό των ασφαλιστικών εισφορών από την εκρηκτική αύξηση της ανεργίας και την κατάρρευση των μισθών. Άλλωστε συμμετείχε για έξι μήνες με υφυπουργό τον κ. Βαρτζόπουλο στην ηγεσία του υπουργείου υγείας της μνημονιακής κυβέρνησης Παπαδήμου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε έγκαιρα επισημάνει ότι η δημιουργία του ΕΟΠΥΥ ήταν μια καθαρά μνημονιακή επιλογή με αποκλειστικά λογιστικά κριτήρια περικοπών, αδιαφορώντας για το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας προς τους πολίτες και σε καμία περίπτωση δεν αφορούσε στη δημιουργία ολοκληρωμένου συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.
Ήδη 9,5 εκατομμύρια ασφαλισμένοι βρίσκονται όμηροι ενός συστήματος με λιγότερους γιατρούς, με μειωμένες παροχές, με μεγαλύτερη οικονομική επιβάρυνση των ασθενών για φάρμακα και εξετάσεις, ενώ την ίδια στιγμή τα μεγάλα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα βγαίνουν κερδισμένα από την μεθοδευμένη διάλυση των εργαστηρίων του ΙΚΑ με ανυπολόγιστο κόστος και για τον ίδιο τον ΕΟΠΥΥ.
Ο ΕΟΠΥΥ με συσσωρευμένα χρέη 3,7 δισεκατομμυρίων ευρώ και με ελλειμματικό προϋπολογισμό αρκετών δις για το 2012, οδηγείται από τους πρώτους κιόλας μήνες της λειτουργίας του με βεβαιότητα σε χρεοκοπία και αδυναμία κάλυψης των αναγκών των ασφαλισμένων άμεσα. Τελικός τους στόχος είναι η παράδοση των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα και η παροχή υπηρεσιών υγείας ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα του κάθε πολίτη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σαν προτεραιότητα την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με έμφαση στη πρόληψη, τη μετανοσοκομειακή φροντίδα με επαρκώς στελεχωμένα και εξοπλισμένα ΚΥ κοντά στον τόπο κατοικίας και εργασίας και την εφαρμογή του θεσμού του οικογενειακού γιατρού και της ομάδας υγείας.
Η καταδίκη των μνημονιακών δυνάμεων στις επικείμενες εκλογές και η ανάδειξη μιας αριστερής προοδευτικής κυβέρνησης είναι απαραίτητος όρος για να σταματήσει η πορεία προς την καταστροφή.
Τμήμα Υγείας-Πρόνοιας
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
Νομού Πιερίας
Κατερίνη, 60100
www.syriza.gr

Η Συντονιστική Επιτροπή Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πιερίας

Ως πιστό φερέφωνο του αρχηγού σας... και συνεχίζοντας την παραπληροφόρηση που ο ίδιος
επί χρόνια διδάσκει, ανακοινώσατε πως Το μέλος της συντονιστικής επιτροπής και στέλεχος
του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Νομό Πιερίας κος Τσεχερίδης Ευστάθιος,
Συν/ρχης εν αποστρατεία, αποχωρεί από το κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και
επανέρχεται στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας...
Σας παρακαλούμε να στείλετε Δελτίο Τύπου εκ νέου διορθώνοντας.
Ο κύριος Τσεχερίδης ουδέποτε υπήρξε ούτε μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής ούτε καν στέλεχος
των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Είναι σαν να προσπαθείτε να βγάλετε αθώο τον Ψωμιάδη την στιγμή που
έχει καταδικαστεί.... Φυσικά στα λάθη είστε επηρρεπείς αν κρίνουμε από την πρόσφατη ανακοίνωση
της ΝΟ.Δ.Ε. στην οποία ο κύριος Χριστογιάννης έμενε εκτός 6-άδας στο ψηφοδέλτιο....
Ξέρετε αγαπητή ΝΟ.Δ.Ε. η ζωή και μάλιστα η πολιτική ζωή δεν είναι όπως την φαντάζεστε....
Ανακαλέστε λοιπόν διότι τις επιταγές που έχετε υποσχεθεί σε άλλους δε θα τις σφραγγίσετε στις δικές μας
πλάτες.

Η Συντονιστική Επιτροπή Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πιερίας

Υπενθύμιση

Αθήνα 23/5/2012
Α.Π. 2/23/5/2012

ΑΠΟΦΑΣΗ

Με απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού κου Λύτρα Χρήστου, ως
εκπρόσωπος της συντονιστικής επτροπής του κόμματος στο Νομό Πιερίας
ορίζεται ο Χατζηελευθεριάδης Θεόφιλος του Χαραλάμπους.

Η συντονιστική επιτροπή αποτελείται από τους :


  • Φιλοκώστας Κωνσταντίνος
  • Τριανταφυλλίδης Παναγιώτης
  • Σιδηρόπουλος Ηρακλής
  • Κιάφας Σπυρίδων
  • Τερζόπουλος Σωφρώνιος
  • Χονδρόπουλος Αστέριος
  • Προδρόμου Κωνσταντίνος
  • Βοσνακίδου Βασιλική

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ..

Νέο αναδρομικό χαράτσι μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ ..




Πριν καλά-καλά εμφανιστεί στους λογαριασμούς της ΔΕΗ το περίφημο ΕΕΤΗΔΕ για το 2012, εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες καλούνται να πληρώσουν ένα νέο «κρυφό» χαράτσι το ύψος του οποίου μπορεί να... υπερβαίνει ακόμη και τα 100(!) ευρώ. Υπεύθυνοι αυτή τη φορά είναι οι δήμοι οι οποίοι αναζητούν αναδρομικά το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας και μάλιστα για μια ολόκληρη 5ετία.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΚΕΙ "ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΙ ΣΤΙΣ 22.00 ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ

Στο facebook DIMITRIOS KERAILIDIS  και στο twiter @kerailidis
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ...ΠΛΑΝΗΤΗ;;;
Κάθε Σάββατο σε επανάληψη η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ που ακούει στο όνομα "ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" στην ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, εκεί γύρω στις 10.30 το πρωί...
Τώρα...
ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ.....
"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ, ΤΟΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.....


Η εκπομπή βγαίνει ΖΩΝΤΑΝΑ κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ στις 10 το βράδυ και ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ το επόμενο ΣΑΒΒΑΤΟ στις 10.30 το πρωί.....


ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 
"ΣΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Και ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και ΗΜΑΘΙΑ και ΠΕΛΛΑ και ΠΙΕΡΙΑ και ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ και ΚΙΛΚΙΣ
και γιά ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ www.diontv.gr KANE KLIK KI ELA....

Η ομάδα «Χωρίς μεσάζοντες» καλεί τους πολίτες της Πιερίας σε ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση




Πριν 3 μήνες περίπου, ολόκληρη η Ελλάδα, μιλούσε για την πόλη μας και την πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας  (ΕΟΔνΠ) «Χωρίς μεσάζοντες».  Οι ενεργοί πολίτες του τόπου μας ανέδειξαν το νομό Πιερίας με τον καλύτερο τρόπο! Οι δράσεις τους αγκαλιάστηκαν από την κοινωνία και βρήκαν μιμητές στο Πανελλήνιο.

"Εκδηλώσεις Πεντηκοστής 2012" στη Λεπτοκαρυά


















 'Οδοιπορικό στη παράδοση'' έχουν ως θέμα οι φετινές εκδηλώσεις της Πεντηκοστής στη Λεπτοκαρυά. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Σάββατο 3 Ιουνίου 22:00 στο all day bar different διασκεδάζουμε σέ ένα πάρτυ με πολύ κέφι με είσοδο την ευχάριστη διάθεσή μας (ελεύθερη). Την Κυριακή 20:00 στην κεντρική πλατεία συμμετέχουν η χορωδία του ιερού ναού Αγίου Νικολάου Λεπτοκαρυάς καθώς και τα χορευτικά τμήματα της Πνευματικής Κίνησης Λεπτοκαρυάς και του ποντιακού συλλόγου Λεπτοκαρυάς ''Ξενιτέας''. Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς των εκδηλώσεων που ειναι πάντα δίπλα μας συμπαραστάτες τόσο για τη χρηματική τους υποστήριξη όσο και για την ηθική!                                 



                                                                                                                   Με τιμή το Δ.Σ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΚΑΛΛΙΘΕΑ»

σας προσκαλεί στην
«Ετήσια αποχαιρετιστήρια εκδήλωση»
το Σάββατο 2 Ιουνίου 2012 & ώρα 18:30
στην κεντρική πλατεία της Καλλιθέας

Με τιμή το Δ.Σ

Χαρακτηριστικό είναι ότι το 17,2% των παιδιών στην Ελλάδα στερούνται... βασικά αγαθά.





Σοκάρουν τα στοιχεία της έκθεσης του Κέντρου Ερευνών Innocenti της UNICEF, για την παιδική φτώχεια και τις στερήσεις των παιδιών σε όλο τον βιομηχανικό κόσμο.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το 17,2% των παιδιών στην Ελλάδα στερούνται... βασικά αγαθά.

Περίπου 13 εκατομμύρια παιδιά στην Ευρωπαϊκή Ένωση (συν Νορβηγία και Ισλανδία) στερούνται βασικά αγαθά απαραίτητα για την ανάπτυξή τους.

Τελικά είναι πάρα πολλά τα λεφτά Άκη!


Εκτός για την γκαρνταρόμπα της για την οποία ξόδευε πάνω από 20.000 ευρώ το μήνα και για την διακόσμηση του νεοκλασικού στην Αρεοπαγίτου -σχεδόν 9.000 ευρώ χάλασε μόνο για την κουρτίνα του σαλονιού- η Βίκυ Σταμάτη νοίκιαζε μέχρι και... όροφο στο Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, για το οποίο πλήρωνε μάλιστα 1.825,60 ευρώ το μήνα, όσα δηλαδή και ο μισθός της από τη ΔΕΗ.

Ανακοίνωση εν όψει εκλογών εξέδωσε η Ένωση Κεντρώων.



Σε αυτή τονίζονται τα παρακάτω:
Αυξημένες οι ευθύνες όλων μας μπροστά στην οριακή ημέρα της 17ης Ιούνη. Η 6η Μαΐου δημιούργησε μία χάβρα των Ιουδαίων. Η αριστερά έδειξε πόσο ανεύθυνη και μακράν της πραγματικότητας είναι. Η δεξιά τείνει να συνενωθεί με το ένστικτο της επιβίωσης, σημείο επαφής το ευρώ και η
Ευρώπη, για δύο χρόνια όμως ο κ. Σαμαράς διέγραφε με ευκολία κάθε διαφωνούντα και..

Ευθεία επίθεση στον Θ. Πάγκαλο έκανε η τραγουσίτρια Τάνια Τσανακλίδου.



Συγκεκριμένα η Τάνια Τσανακλίδου, πάντα έντονη στις αντιδράσεις και στις εκφράσεις της δεν άντεξε και ...
ξέσπασε στο πλαίσιο των πολιτικών εξελίξεων.

«Αυτός ο οχετός που ακούσει το όνομα Πάγκαλος θα το βουλώσει επιτέλους;» έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter της...

Τι, εμείς ψυχή δεν έχουμε; Μόνο το πάνελ σου θα δει το βρακάκι σου;

Τι πίνουν τα μεσημέρια στα μεσημεριανάδικα; Την μία έχεις την Μενεγάκη που γράφει τον Σκαρμούτσο «Σκαρπούτσο» στο twitter και τώρα έχουμε τον εξής διάλογο στο STAR: «Δεν γυρίζω γιατί διαγράφεται το βρακάκι μου» και πετάγεται αμέσως ο λιγούρης του πάνελ «δεν είναι κακό, μια χαρά βρακάκι είναι».

Εντάξει το καταλαβαίνουμε, ο καθένας πουλάει ό,τι έχει αλλά την επόμενη φορά Ελεονώρα προτείνουμε να φοράς τα βρακάκια που διαφήμιζε ο Καρατζαφέρης: «από μέσα άνεση κι απ’ έξω εμφάνιση». Άντε γύρνα τώρα και θα τσιμπήσεις το νουμεράκι της AGB, μπορεί να σε κάνει κι ο Θέμος βιντεάκι. Τόση «άνεση» δεν την αντέχω.



Πάνος Καμμένος στη ΝΕΤ...




ΔΕΙΤΕ..

Κοίτα ποια μιλάει




Τράγκας για τις...
 δηλώσεις Λαγκάρντ

ΔΕΙΤΕ...

5η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία στη Θεσσαλονίκη: Όταν λέμε γυμνοί, εννοούμε εντελώς γυμνοί! (


Με τη συμμετοχή περίπου 2.000 ατόμων πραγματοποιήθηκε για πέμπτη χρονιά στη Θεσσαλονίκη η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία. «Και α και ου συνθήματα παντού», ήταν το σύνθημα που κυριάρχησε.

Ντόρα Μπακογιάννη




ΚΑΛΗΜΕΡΑ PIERIA -GR