PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ PIERIA -GR.

Ο πρώτος πιστεύω τον καταλάβατε όλοι από την φωτογραφία.

Ο δεύτερος ωστόσο...
είναι ακόμα καλύτερος. Η Σάνα Ιγκλέσιας εκτός από τους άντρες γουστάρει και γυναίκες... Η απόλυτη φαντασίωση κάθε άντρα... Να έχει δύο κουκλάρες στο κρεβάτι του.










Δεν μπορούσε να βρει το Βερολίνο στο χάρτη

Ρεζίλι κατάφερε να γίνει η Άνγκελα Μέρκελ, όταν της ζητήθηκε να δείξει το Βερολίνο στο χάρτη. Η γερμανίδα Καγκελάριος πραγματοποιούσε επίσκεψη σε σχολείο του Βερολίνου. Όταν οι μαθητές της ζήτησαν να δείξει την πρωτεύουσα της χώρας της, η Μέρκελ έκανε την έκπληξη και έδειξε με το δάχτυλο... τη Μόσχα!

«Το Βερολίνο είναι εδώ;» αναρωτήθηκε, καθώς δεν ήταν και πολύ σίγουρη. «Εκεί είναι η Ρωσία» απάντησε ταπεινά η δασκάλα. «Τι, η Ρωσία είναι τόσο κοντά;» είπε η Μέρκελ.

Το μόνο που μπορούμε να φανταστούμε, με όλη την καλή πρόθεση, είναι ότι δεν φορούσε τα γυαλιά της.




Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Kim Kardashian σε μία όχι και τόσο κολακευτική στιγμή!

Φορώντας ένα μπεζ, κρουαζέ φόρεμα, η γνωστή περσόνα περπατούσε αμέριμνη στις Κάννες όταν ξαφνικά ο φωτογράφος συνηδειτοποίησε ότι το στήθος της Kim τον χαορετούσε γυμνό μέσα από το ντεκολτέ της!

Μανιουδάκης Κων/νος Πρόεδρος Συλλόγου Κρητών Ν.Πιερίας "ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ"




Φίλες και Φίλοι, οι μνήμες ζωντανεύουν και τα συναισθήματα όλων μας είναι διάχυτατιμώντας και φέτος στην Πιερία την επέτειο της Μάχης της Κρήτης. Μιας Μάχης, που έμεινε στην ιστορία για την αντιστασιακή δράση ενάντια στην Γερμανική εισβολή. Τιμούμε τους ηρωικούς Κρητικούς και Συμμάχους για την αγωνιστικότητα, το πείσμα και την αυτοθυσία τους απέναντι στην άρτια εξοπλισμένη πολεμική μηχανή της ναζιστικής επίθεσης. 71 χρόνια μετά γιορτάζουμε κάτω από δύσκολη συγκυρία για την χώρα μας, τον μαρτυρικό αγώνα των προγόνων μας για ελευθερία και ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Η ηρωική Μάχη της Κρήτης όμως δίνει σε όλους μας, στις κρίσιμες τούτες ώρες, τη δυνατότητα να αντλήσουμε χρήσιμα διδάγματα και μαθήματαζωής. Έτσι ώστε, με εμπιστοσύνη στις αστείρευτες δυνάμεις του Έθνους, να πετύχουμε ενωμένοι, με αποφασιστικότητα όλοι οι Έλληνες μαζί τηνανάταση και την ανάταξη της Πατρίδας μας.

Τέσσερις εταιρείες δημοσκοπήσεων ευνοούν τη ΝΔ

Αίφνης ο λαμπερός καβαλάρης, Αλέξης, που κάλπαζε πάνω στο 30%, βλέπει να έχει βγει μπροστά του, πάνω στο κασιδιάρικο άλογο του, ο Σαμαράς.
Δεύτερος και με τη βούλα των - πόσο αντικειμενικών, ας το κρίνετε εσείς - εταιρειών , MRB, ALCO, MARC και ΚΑΠΑ RESEARCH.
Τη ΝΔ, στις... δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται αύριο στα Κυριακάτικα φύλλα, την παρουσιάζουν στο 25 plus -πλην μιας που την έχει κάπου στο 23- ενώ τον ΣΥΡΙΖΑ τον παρουσιάζουν να βολοδέρνει δεύτερος γύρω στο 22%...

και την είχαμε παρεξηγήσει ...


Τα όσα είπε για την Ελλάδα άναψαν φωτιές και σήμερα βγήκε με διορθωτική δήλωση να μετριάσει τις εντυπώσεις , όσον αφορά μόνο το ύφος. Και ... όχι την ουσία .
Χθες, με σκληρή γλώσσα, κάλεσε τους Έλληνες να πληρώνουν τους φόρους τους , ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά πως ανησυχεί περισσότερο για τη φτώχεια στην υποσαχάρια Αφρική παρά για τους Έλληνες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.
Σήμερα και ύστερα τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, αναγκάστηκε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το Facebook, λέγοντας: "όπως έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν, νιώθω μεγάλη συμπάθεια για τους Έλληνες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Γι' αυτό και το ΔΝΤ υποστηρίζει την Ελλάδα στην προσπάθειά της να ξεπεράσει την τωρινή κρίση και να επιστρέψει στο μονοπάτι της ανάπτυξης, της σταθερότητας και της απασχόλησης"..

Η Ντόρα Μπακογιάννη, από την εκπομπή του Αυτιά (ΣΚΑΙ)

Η Ντόρα Μπακογιάννη, από την εκπομπή του Αυτιά (ΣΚΑΙ), αποκάλυψε την πρώτη αντίδραση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, μόλις του ανακοίνωσε την πρόσκληση του Αντώνη Σαμαρά.
«Να... κάνεις το σωστό», της είπε, ενώ η ίδια, δεν έκρυψε το άγχος και τη συναισθηματική φόρτιση...

Τέσσερις φορές, όλες κι όλες, χειροκρότησε η Ντόρα τον Σαμαρά και μάλιστα πολύ χλιαρά.


Όταν μπήκε ο πρόεδρος της ΝΔ στην αίθουσα, επέλεξε να... κρατά με τα δυο της χέρια το μπλε ντοσιέ της, ενώ δίπλα της Πολύδωρας, Στυλιανίδης και Καραμανλής χαιρετούσαν ζωηρά.
Δεν έλειψε μάλιστα και κάποια στιγμή - καθώς ο Σαμαράς συνέχιζε την ομιλία του- να κάνει πηγαδάκι με τον Βύρωνα και τον Ευριπίδη...

Στο «τσακ» πρόλαβαν τον αυγοπόλεμο οι άντρες της ασφάλειας του Ευάγγελου Βενιζέλου στην Κόρινθο.

















Στο «τσακ» πρόλαβαν τον αυγοπόλεμο οι άντρες της ασφάλειας του Ευάγγελου Βενιζέλου στην Κόρινθο. Ανακάλυψαν ανάμεσα στο πλήθος που περίμεναν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ένα ... κουβά γεμάτο αυγά . Δεν βρήκαν όμως τον δράστη που ετοιμαζόταν να τα πετάξει.

Δείτε το βίντεο…




Παρέμβαση Παπαρήγα στη ΝΕΤ

Στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ παρενέβη τελικά η Γ.Γ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα καταγγέλλοντας τη θετική προδιάθεση της κρατικής τηλεόρασης υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τη γνώμη, η κριτική της κ.Παπαρήγα είναι ... απόλυτα σωστή καθώς εδώ και...



...καιρό στην ΕΡΤ φυσάει ένας άνεμος αλλαγής, ευθέως ανάλογο με τον προστάτη του Δημοσίου Αλέξη Τσίπρα.



Ολοκληρώθηκε η μοναδική έκθεση στην Ελλάδα με θέμα τον έρωτα το τριήμερο που μας πέρασε και μας άφησε όμορφες και σέξι εικόνες.

Τουλάχιστον σε εμάς που δεν βρεθήκαμε εκεί διότι καταφέρνει κάθε χρόνο να συγκεντρώνει περισσότερο από 50.000 κόσμο! Απολαύστε φωτογραφίες από την Erotic Dream της χώρας μας που δεν γίνεται να μην προσελκύσει το ενδιαφέρον και να μην αλλάξει τη διάθεση μας…


Ο κόσμος λοιπόν άκουσε το κάλεσμα του πιο ερωτικού υπερθεάματος και έδωσε το παρών στο ξεχωριστό αυτό event, αποκλειστικά φτιαγμένο για τους φίλους της βιομηχανίας του σεξ!

Δείτε φωτογραφίες από το σόου που φιλοξενληθηκε στον εκθεσιακό χώρο του ΕΚΕΠ.








Και δεν είναι μόνη...

Διακοπές στην Ίμπιζα κάνει το τοπ μόντελ Naomi Campbell παρέα φυσικά με τον αγαπημένο της δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Vladislav Doronin.

Η μαύρη «γαζέλα» που μεσουρανούσε στις πασαρέλες διατηρεί μία άψογη σιλουέτα στα 40 της αποτέλεσμα της συστηματικής γυμναστικής που κάνει και της διατροφής που ακολουθεί.

Εντυπωσιακή με το μαύρο μπικίνι της χαλαρώνει κάτω από τον καυτό ήλιο και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με... καλή συντροφιά.



Θέλουμε και εμεις κοπελιά....




Κι όμως... αυτές οι εμφανίσεις έγιναν από Ρωσίδες φοιτήτριες στην τελετή αποφοίτησης..











«Είσαι ξετσίπωτος, σιγά ρε μάγκα» από τη Λιάνα Κανέλλη....


Η Λιάνα Κανέλλη επιτέθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Βαρεμένου λέγοντας «εσείς χρηματοδοτείστε από τον εχθρό ως κόμμα της ευρωπαικής Αριστεράς, έχετε στήριξη από την Ευρωπαική Ενωση που είναι ο ταξικός εχθρός, εμείς ως ΚΚΕ δεν έχουμε σχέση».

Η βουλευτής του ΚΚΕ τόνισε ότι... η λύση είναι να χτυπάς στη ρίζα της την αιτία των δεινών και αυτό είναι η Ευρωπαική Ενωση.

«Εκπροσωπείτε την παρακμή της Αριστεράς» αντέτεινε ο βουλευτής της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος και ανέφερε ότι ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ τσακώνονται στις πλάτες του ελληνικού λαού. «Πλακώνεστε μεταξύ σας» είπε χαρακτηριστικά για να πάρει την απάντηση :

Τρεις οι νεκροί μέχρι αυτή την ώρα. Πληροφορίες για εγκλωβισμένους εργάτες...

Για τρεις νεκρούς κάνουν λόγο τα ιταλικά ΜΜΕ από την σεισμική δόνηση των 5,8 βαθμών στην Μόντενα. Πληροφορίες για εγκλωβισμένους εργάτες.
Φόβοι για αύξηση του αριθμού των θυμάτων εκφράζουν οι τοπικές αρχές καθώς σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, υπάρχουν εργάτες που έχουν εγκλωβιστεί σε βιομηχανίες της ευρύτερης περιοχής της Μόντενα.

Στο... χωριό Φινάλε Εμίλια, κατέρρευσε ο πύργος που είχε ήδη υποστεί σοβαρές ζημιές από την σεισμική δόνηση της 20ης Μαΐου, ενώ στο χωριό Μιράντολα, κατέρρευσε η κεντρική εκκλησία.

11:15 Φονικό και το νέο χτύπημα του εγκέλαδου καθώς τα ιταλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για έναν νεκρό στο San Felice και τέσσερις τραυματίες.

11:10 Δεκάδες καταστήματα και γραφεία εκκενώθηκαν στην Bologna, ακόμα και στο Milano ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες εκκενώθηκε και το γενικό νοσοκομείο της Μόντενα.

11:04 Σύμφωνα με τα Ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρθηκαν νέες καταρρεύσεις σε Mirandola, Finale Emilia και San Felice sul Panaro, χώρες που ήδη πλήττονται από το σεισμό της 20 Μαΐου.

11:00 Στην περιοχή της Μόντενα εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού που έπληξε για δεύτερη φορά, μέσα σε εννέα ημέρες, την περιφέρεια Εμίλια Ρομάνια.

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,8 βαθμών έγινε αισθητή σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της βόρειας Ιταλίας, μία μόλις εβδομάδα μετά το σεισμό που σημειώθηκε στην περιοχή της Φεράρας, ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους επτά άνθρωποι και να προκληθούν ζημιές σε εκατοντάδες κτίρια.

Σύμφωνα με το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, ο σεισμός σημειώθηκε 40 χλμ. βορείως της Μπολόνιας και 60 χλμ. ανατολικά της Πάρμας σε βάθος 9,6 χλμ.

Μηνύματα που αναρτήθηκαν στο Twitter και άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν ότι ο σεισμός έγινε αισθητός σε όλη τη βόρεια Ιταλία.







«Τα ταμειακά διαθέσιμα του Δημοσίου από τις 20 Ιουνίου θα διαμορφωθούν στο αρνητικό επίπεδο της τάξης του 1 δισ. ευρώ.


"Μαύρη" περιέγραφε τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας ο Λουκάς Παπαδήμος στο non-paper που έδωσε στον Κάρολο Παπούλια στις 11 Μαΐου, την περίοδο των διερευνητικών εντολών.


Το... "Βήμα της Κυριακής" δημοσιεύει το σημείωμα με τις αναλυτικές θέσεις του τέως πρωθυπουργού για την κατάσταση των οικονομικών όπους αναφέρονται τα εξής:


«Τα ταμειακά διαθέσιμα του Δημοσίου από τις 20 Ιουνίου θα διαμορφωθούν στο αρνητικό επίπεδο της τάξης του 1 δισ. ευρώ.Η πραγματική εξέλιξη στα φορολογικά έσοδα αποδεικνύεται χαμηλότερη της προβλεπόμενης, ενώ η αύξηση των δαπανών μεγαλύτερη από τις προβλέψεις του κεντρικού σεναρίου. Κατά συνέπεια το Δημόσιο θα αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες στην κάλυψη των συνολικών δαπανών από τα μέσα Ιουνίου.Από τα τέλη Ιουνίου και μετά, η δυνατότητα του Δημοσίου να χρηματοδοτήσει τις ανάγκες του θα εξαρτάται αποκλειστικά από τις επόμενες δόσεις του EFSF και του ΔΝΤ.Η ρευστότητα του τραπεζικού συστήματος έχει συρρικνωθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα οι ελληνικές τράπεζες να στηρίζονται αποκλειστικά από την ΕΚΤ και γενικότερα το ευρωσύστημα.Το περιβάλλον μέσα στο οποίο κινείται η χώρα, η αμφισβήτηση της ικανότητάς της να μείνει στο ευρώ σε συνδυασμό με κάποιο απρόσμενο γεγονός μπορεί να έχει καταλυτικές επιπτώσεις στη ρευστότητα των τραπεζών, στη χρηματοδότηση της οικονομίας και τη γενικότερη οικονομική δραστηριότητα».


«Συμπερασματικά οι ανωτέρω εκτιμήσεις επιτείνουν την ανάγκη δημιουργίας συνθηκών σταθερότητας και εμπιστοσύνης» καταλήγει ο κ. Παπαδήμος.

Δύο νέα πρόσωπα στο ΠΑΣΟΚ, ίδιο ψηφοδέλτιο στη ΝΔ...

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Σάμο για τις εκλογές 2012 με επικεφαλής τον πρώην βουλευτή Πυθαγόρα Βαρδίκο, τον πλοίαρχο του... Εμπορικού Ναυτικού από τον Εύδηλο της Ικαρίας Κώστα Βαλσαμή και το Γιάννη Λεμονή Λογιστή από το Καρλόβασι.

Ο κ. Πέτρος Παριανός, που ήταν ο δεύτερος υποψήφιος στις εκλογές της 6ης Μαΐου, δεν θα συμμετέχει για προσωπικούς λόγους, ενώ προστέθηκε και τρίτο άτομο στη λίστα, καθώς μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Δημήτρη Θάνου η θέση έμεινε κενή.

Χωρίς αλλαγές στο ψηφοδέλτιό της θα κατέβει στη νέα εκλογική αναμέτρηση η Νέα Δημοκρατία στη Σάμο. Υποψήφιοι ήταν οι Μιχάλης Αγγελόπουλος, Μάνος Λογοθέτης και Γιάννης Χατζηκωνσταντής.

Η σειρά κατάταξης θα οριστεί από τον πρόεδρο του κόμματος, ωστόσο οι πληροφορίες λένε ότι θα είναι σύμφωνα με τους σταυρούς προτίμησης που έλαβαν στις προηγούμενες εκλογές. Σύμφωνα με αυτή πρώτος ήταν ο Μ. Αγγελόπουλος , δεύτερος ο Γ. Χατζηκωνσταντής και τρίτος ο Μ. Λογοθέτης.

H λίστα...

Χωρίς αλλαγές παρά μόνο στην πρώτη θέση θα είναι το ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ. Επικεφαλής θα είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, η σειρά όμως από εκεί και κάτω δεν αλλάζει.

Ακολουθεί η ... τριάδα Αθανασίου, Λαζαρίδης, Μιχελάκης που υπό προϋποθέσεις μπορεί να είναι εκλόγιμη.

Πιο σίγουροι πάντως παραμένουν οι τρεις πρώτοι, με τον εκπρόσωπο της ΝΔ να εκλέγεται μόνο στην περίπτωση που το κόμμα αγγίξει το 28%.

Αφήνει αιχμές κατά Βενιζέλου


«Ο λαός είναι μπροστά σε ένα ιστορικό δίλημμα, όποια κι αν είναι η στάση απέναντι στο αποτέλεσμα δεν είναι υποχρεωμένος κάποιος που είναι στη μειοψηφία να συμφωνήσει» είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος στον Real fm και την Κάτια Μακρή.

Ο ... πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «η άποψή μου είναι ότι εάν δεν υπάρξει πλειοψηφία για την υλοποίηση των δεσμεύσεων του μνημονίου με σκληρή διαπραγμάτευση όπου μπορεί να γίνει, οποιαδήποτε άλλη επιλογή θα οδηγεί στην αυτοκτονία της κοινωνίας».

«Ο Ελληνικός λαός έχει αυτοκτονήσει σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις στο παρελθόν, το 1897, το 1922, το ίδιο κάναμε το 1945 με τον εμφύλιο» ανέφερε ο κ. Πάγκαλος.

Ο κ. Πάγκαλος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «έχει πλούσιο παρελθόν αδικοπραξιών. Ο Τσίπρας εκφράζει τον παλαιοκομμουνιστικό λόγο, δεν έχω σεβασμό ούτε τάση να συζητήσω με αυτούς που οραματίζονται την επάνοδο τον Σταλινισμό» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Ακούστε τις δηλώσεις Πάγκαλου...

Ντ. Μπακογιάννη-Koύβελου-Μητσοτάκη: ''Ο Τσίπρας στερείται σοβαρότητας...''

Σκέψου!

ΔΕΙΤΕ..


ΠΡΟΣΟΧΗ.....

ΤΟ PIERIA -GR ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ...

ΤΟ PIERIA -GR ΣΑΣ ΔΡΟΣΙΖΕΙ...

Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ..

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ PIERIA -GR.

ΤΑ ΑΤΑΚΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ TOY PIERIA -RG..

Ήταν γνωστό ότι οι σχέσεις τους διέπονταν από ψυχρότητα το τελευταίο διάστημα αλλά όχι τόσο...


Ψυχρή χειραψία αντάλλαξαν Καραμανλής και Ντόρα, κατά την είσοδο του πρώτου στο ΣΕΦ, στη σημερινή εθνική συνδιάσκεψη της ΝΔ.
Μετά το τέλος της ομιλίας Σαμαρά, οι δυο τους, δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα, φροντίζοντας να...
μη διασταυρωθούν καν τα βλέμματα τους.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ


Καλούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Πιερίας σε τακτική συνεδρίαση την Τετάρτη 30/5/2012 και ώρα 8:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, με τα παρακάτω θέματα:

1. Παραεμπόριο – Προδιαγραφές λειτουργίας λαϊκών αγορών - εμποροπανηγύρεις (θα παραβρίσκεται και ο Δικηγορικός Σύλλογος).
Εισηγητής: Πρόεδρος κ. Χατζηχριστοδούλου και Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου
κ. Μπρουσκέλης


2. Πρόταση στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας για συμμετοχή με το ποσό των 35000,00 ευρώ κα ιστο Δήμο Κατερίνης για συμμετοχή με το ποσό των 18000,00 ευρώ, στη διοργάνωση της «4ης ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ».
Εισηγητής: Πρόεδρος κ. Χατζηχριστοδούλου Ηλίας

3. Ανάθεση διοργάνωσης και υλοποίησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην Ε.Ε.ΣΤ.Ε.Π. με το ποσό των 20,000.00 ευρώ πλέον Φ.Π.Α..
Εισηγητής: Πρόεδρος της Ε.Ε.ΣΤ.Ε.Π. κ. Αποστολόπουλος Νίκος

4. Αυτοαπογραφή των επιχειρήσεων, που συστήθηκαν πριν τις 4/4/2011, στο σύστημα του Γ.Ε.ΜΗ..
Εισηγητής: Πρόεδρος κ. Χατζηχριστοδούλου

5. Συμμετοχή στον Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου.
Εισηγητής: Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Κουλούμογλου Μάρκος

6. Έγκριση Γ’ Τροποποίησης Προϋπολογισμού έτους 2012 του Επιμελητηρίου.
Εισηγητής: Οικ. Επόπτης κ Μπατάλας Παύλος

7. Έγκριση Απολογισμού έτους 2011.
Εισηγητής: Οικ. Επόπτης κ Μπατάλας Παύλος

8. Επίσκεψη των κρατών μελών της ομάδας Βίσεγκραντ.
Εισηγητής: Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Βελώνη Σταματία

9. Έγκριση κανονισμού λειτουργίας Διοικητικής Επιτροπής.
Εισηγητής: Γ. Γραμματέας κ. Ασαρίδης Νίκος

10. Ορισμός εκπροσώπων για Σεμινάριο Επιμόρφωσης για συμμετοχή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο Μεσιτών.
Εισηγητής: κ. Νάνος Χρήστος

11. Προθεσμία καταβολής ασφαλιστικών εισφορών Ι.Κ.Α..
Εισηγητής: Οικ. Επόπτης κ Μπατάλας Παύλος

12. Διοργάνωση ημερίδας με θέμα: Η σύνδεση του Αγροτικού Τομέα με το «Επιχειρείν»
επικεντρώνοντας στους Νέους Αγρότες.
Εισηγητής: Πρόεδρος κ. Χατζηχριστοδούλου Ηλίας

13. Λειτουργία παραρτήματος Αιγινίου.
Εισηγητής: Γ. Γραμματέας κ. Ασαρίδης Νίκος

14. Ερωτήσεις - Προτάσεις - Ανακοινώσεις.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΣΜΕΘ)


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 28/5/2012

Την πιο περασμένη Πέμπτη 17 Μαΐου 2012 στο Πταισματοδικείο Θεσσαλονίκης αποκαλύφθηκε αυτό που λέγαμε σαν Σωματείο εδώ και καιρό ότι: «Η εργοδοσία του Μπαχαράκη διάλεξε να στήσει ένα βουνό από ψευτομηνύσεις και δικαστικές διώξεις για να προστατευτεί». Στην ακροαματική διαδικασία η ίδια η εργοδοσία έπεσε μέσα στην δική της παγίδα και τελικά το δικαστήριο απάλλαξε από τις κατηγορίες τον πρόεδρο του Σωματείου αλλά και τον απολυμένο-εκδιωχθέντα συνάδελφο Γ. Παπαγιάννη, από τα Φροντιστήρια Μπαχαράκη.

Για άλλη μια φορά, ακόμη και τώρα, καλούμε σαν Σωματείο την εργοδοσία των φροντιστηρίων Μπαχαράκη να δώσει λύση σε ένα πρόβλημα που η ίδια δημιούργησε και η ίδια διαιωνίζει, ίσως ακολουθώντας λάθος συμβουλές, οι οποίες τις έχουν κοστίσει ήδη ακριβά και ίσως στο μέλλον τις κοστίσουν ακόμη περισσότερο.

Για το Σωματείο, η συνέχιση των κινητοποιήσεων είναι μονόδρομος έως την πλήρη και άμεση αποκατάσταση του συνάδελφού μας αλλά και την απόσυρση όλων των ψευτομηνύσεων προς το Σωματείο, τα μέλη του και τα μέλη του ΔΣ ή την απόρριψή τους ενώπιων των δικαστηρίων.

Την Τετάρτη 30/5/2012, στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε ζητήσει η εργοδοσία του Μπαχαράκη ενάντια στο Σωματείο, τον πρόεδρο και τον απολυμένο. Με ασύστολα ψέματα ζητάει η εργοδοσία να απαγορευτεί στο Σωματείο να :

1. πραγματοποιεί οποιαδήποτε παράσταση διαμαρτυρίας σε απόσταση 300 μέτρων από το φροντιστήριο!

2. να μην δημοσιοποιεί οτιδήποτε και με οποιοδήποτε τρόπο, οπουδήποτε!

Αυτά τα ασφαλιστικά μέτρα και όλο αυτό το όργιο «ποινικοποίησης και απαγόρευσης μιας εργατικής διεκδίκησης και κινητοποίησης», που έχει στήσει η εργοδοσία του Μπαχαράκη, δεν αφορά μόνο το ΣΜΕΘ. Το θέμα πλέον, έχει ξεπεράσει την εργατική διαφορά και αφορά όλο το συνδικαλιστικό και εργατικό κίνημα, κάθε συλλογικότητα πολιτική, κοινωνική ή άλλη. Αφορά τους πάντες, όλους και όλες, γιατί χτυπάει το στοιχειώδες δικαίωμα της οποιασδήποτε αγωνιστικής διεκδίκησης του οποιουδήποτε και μάλιστα σε μια εποχή που οι απειλές από τα Μνημόνια, την Τρόϊκα, τα μεσοπρόθεσμα προγράμματα και τις δανειακές συμβάσεις, για τους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα, είναι θανάσιμες.

Καλούμε το ΕΚΘ που ήδη έχει προχωρήσει στις πρώτες ενέργειες, την ΓΣΕΕ, Σωματεία, Συνδικάτα, κάθε κοινωνική ( Δικηγορικοί Σύλλογοι, φοιτητικοί σύλλογοι κ.α.), κάθε πολιτική συλλογικότητα αλλά και κάθε εργαζόμενο/η, νέα/ο να δώσουμε από κοινού μια άμεση απάντηση.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ

ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ, την Τετάρτη 30 Μάη 2012, στις 9:30πμ

ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης,

Για το ΔΣ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας

ΛΑΧΑΝΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΜΑΡΙΑ