PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ PIERIA -GR.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ..

Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΕΥΓΕΝΙΟ ΣΤΗΝ ΕΚΑΒΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.


«Το ΠΑΣΟΚ είπε κατά συνθήκη ψέματα και το πλήρωσε»



Με μελανά χρώματα περιέγραψε την κατάσταση της οικονομίας ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στην διακαναλική συνέντευξη τύπου που παραχώρησε. Ο Ευ. Βενιζέλος με αφορμή και την έκθεση Παπαδήμου που είδε το φως της δημοσιότητας, παραδέχθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα με... ην εκτέλεση του προϋπολογισμού. «Έχουν καμφθεί τα έσοδα. Όταν κάποιοι τους κλείνουν το μάτι ότι μπορεί και να μην ισχύσουν τα μέτρα, τότε ο άλλος γιατί να πάει να πληρώσει;» αναρωτήθηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας ουσιαστικά τον ΣΥΡΙΖΑ για τις θέσεις που παρουσιάζει. «Όταν δεν μπαίνουν λεφτά στα ταμεία, πως θα βγουν για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις»


«Το ΠΑΣΟΚ είπε κατά συνθήκη ψέματα και το πλήρωσε»

Σαφείς αιχμές εναντίον του Γ. Παπανδρέου για το «λεφτά υπάρχουν» άφησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Το ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι τσόντα κανενός. Το παιχνίδι τα άλλα λέμε πριν και άλλα μετά, λέμε δηλαδή κατά συνθήκη ψέματα πρέπει να τελειώσει. Το είχαμε παίξει και εμείς και το πληρώσαμε»



«Τεχνική καλικατούρα διπολισμού»

Σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις κατηγόρησε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ότι προσπαθούν να πολώσουν τεχνικά το κλίμα «Πρόκειται για μια καλικατούρα διπολισμού η οποία μας γυρίζει στο παρελθόν» είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα χαρακτήρισε την στάση του ΣΥΡΙΖΑ που ζητά την μονομερή καταγγελία του μνημονίου ως «καταστροφική» για την χώρα.



«Το οριζόντιο κόμμα της δραχμής»

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι επιθυμεί την έξοδο της χώρας μας από το ευρώ. «Σέβομαι την άποψη του ΚΚΕ που από την πρώτη στιγμή έχει ταχθεί υπέρ της επιστροφής στο εθνικό μας νόμισμα. Δεν κατανοώ όμως την διγλωσσία πολιτικών δυνάμεων, που τα στελέχη τους πέφτουν συνεχών σε αντιφάσεις. Δεν μπορώ να παρακολουθήσω αυτό το γαϊτανάκι δηλώσεων». Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε σε οικονομικούς κύκλους οι οποίοι κερδοσκοπούν περιμένοντας την χρεοκοπία της χώρας. «Γιατί έβγαλαν τα χρήματα τους στο εξωτερικό. Τι περιμένουν;» είπε ο Ευ. Βενιζέλος.







«Απαράδεκτο το ύφος της Λαγκάρντ»

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε εκ νέου την επικεφαλής του ΔΝΤ για τις δηλώσεις της εναντίον της Ελλάδας. «Ήταν απαράδεκτο και προκλητικό το ύφος της. Συνεργαζόμαστε, συνομιλούμε μας δίνουν χρήματα, αλλά θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός απέναντι στον ελληνικό λαό. Ο ελληνικός λαός θέλει να μείνουμε στο ευρώ και να διαπραγματευτούμε το μνημόνιο εντός της ευρώπης. Αυτοί που λένε ότι κρατούν πυρηνικά, έχουν ένα κουτί από σπίρτα και προσπαθούν να βάλουν φωτιά στις ελπίδες του ελληνικού λαού.


«Οριακές οι αλλαγές στις λίστες»

Ωστόσο δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του όσον αφορά τις ενδεχόμενες αλλαγές στις λίστες των «πράσινων» ψηφοδελτίων. «Οι αλλαγές θα είναι οριακές» είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ



«Σαμαράς φοβάται το ντιμπέιτ όπως ο διάολος το λιβάνι»

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε την άποψη για τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ όλων των πολιτικών αρχηγών. «Μέχρι το 2009 γινόντουσαν ντιμπέιτ μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ καθώς οι αρχηγοί τους ήταν εν δύναμη πρωθυπουργοί. Τώρα και μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου οι συσχετισμοί έχουν αλλάξει, αλλά ο κ. Σαμαράς φοβάται το ντιμπέιτ όπως ο διάολος το λιβάνι».



Σκέψου!

Διαλέξτε που θα βάλετε σταυρό...

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ "ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ"



Μποτιλιάρισμα στο κέντρο του Λονδίνου

Το θερμόμετρο στη βρετανική πρωτεύουσα σκαρφάλωσε σήμερα στους 20 βαθμούς Κελσίου αλλά στο κέντρο του Λονδίνου η θερμοκρασία ήταν πολύ… ανεβασμένη!

Η εθνική ομάδα beach volley γυναικών αποφάσισε να κάνει προπόνηση στην πλατεία του Κοινοβουλίου, προκαλώντας μποτιλιάρισμα στους δρόμους, αφού οι διερχόμενοι οδηγοί δεν έχαναν την ευκαιρία να… πατήσουν το φρένο και να κινούνται σε χαμηλές ταχύτητες, απολαμβάνοντας το θέαμα!


Το κλίμα που εισέπραξε ο απεσταλμένος του ΑΝΤ-1 στις Βρυξέλλες...


"Είναι κοινό μυστικό σε όλους στην Ευρώπη ότι τα σχέδια για την επιστροφή στη δραχμή είναι έτοιμα" , είπε ο Δ. Κοτταρίδης, απεσταλμένος του ΑΝΤ-1 στις Βρυξέλλες.
"Υπάρχει πρωτοφανές κλίμα καχυποψίας, απόγνωσης και...

αγωνίας" , πρόσθεσε.
"Δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ τόσα επίσημα χείλη να μιλούν απερίφραστα για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ" .
Παρά τις επίσημες δηλώσεις των ηγεμόνων, στην πραγματικότητα η ατμόσφαιρα είναι αυτή που περιέγραψε τόσο καλά ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ-1...

Το 'πε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης, αλλά δεν μπόρεσε να το υποστηρίξει.


Ιδιαίτερα μετά την επισήμανση-από...

τον Α. Λοβέρδο-της ρήσης Ρομπέι: το να λες πως θα καταγγείλεις το μνημόνιο και θα παραμείνεις στο ευρώ, δεν είναι λάθος. Είναι ψέμα.
Ο Σταθάκης επανέλαβε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για μη εφαρμογή κάποιων μέτρων και επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, χωρίς όμως να μπαίνει στην ουσία-και να δίνει πειστική απάντηση-σ' αυτό που είπε ο Ρομπέι...

Καθίζηση το ΚΚΕ, μία μονάδα μόνο πάνω από τη Χρυσή Αυγή...

Ο Μαυρής της Public Issue (ΣΚΑΪ) παρουσίασε εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος, που εκτινάσσει τον ΣΥΡΙΖΑ στο 30% (νούμερο απίστευτο για κόμμα της αριστεράς) , τη Ν.Δ. 4 μονάδες πίσω, στο 26% και το ΠΑΣΟΚ στο 15,5% .
Από 'κει και κάτω το χάος. Άπαντες-πλην ΔΗΜΑΡ-με...

ψαλιδισμένα τα ποσοστά τους. Και κυρίως το ΚΚΕ, που κατρακυλάει στο 5% .
Ο Καμμένος είναι 4ο κόμμα, με κάμψη των ποσοστών του (8% ) , 5ο κόμμα η ΔΗΜΑΡ, με ελαφρά άνοδο (6,5% ) .
Η Χρυσή Αυγή μία μονάδα πίσω απ' το ΚΚΕ (4% ) και Τζήμερος+Μάνος στο όριο (3% ) .
Ο ΣΥΡΙΖΑ καλπάζει, αλλά πάλι το τοπίο δείχνει ακυβερνησία...

Δεν του ζήταγε πολλά.


Μόνο 270.000 ευρώ (τα όρνια είχαν μυριστεί νωρίς το ψοφίμι) , για να του φτιάξει το προφίλ σε συγκεκριμένες εφημερίδες και blogs.
Νίκο τον λένε. Πάει το...

μυαλό σας πουθενά;
Ποιος δημοσιογράφος, Νίκος, έχει τέτοια δύναμη και επιρροή σε εφημερίδες και Διαδίκτυο, ώστε να είναι φερέγγυος συνομιλητής του Άκη γι' αυτή τη βρομοδουλειά;
Στο ημερολόγιο αναφέρεται μόνο το μικρό όνομα. Αλλά, όπου να 'ναι σκάει και το μεγάλο...

Μόλις όμως τον ειδοποίησε κάποιος ότι ήταν στο δελτίο, εξαφανίστηκε αμέσως από το πλάνο.

Tην ώρα που η Μαρία Καρχιλάκη είχε βγει "ζωντανά" από την αίθουσα σύνταξης για να μιλήσει στο δελτίο, από πίσω της υπήρχε πολύ... κίνηση!

Προφανώς δεν...

έχει ενημερώσει κάποιος τους παρευρισκόμενους ότι η αίθουσα ήταν "στον αέρα" και έτσι ένας κύριος πίσω από την δημοσιογράφο του MEGA μιλούσε, κάνοντας έντονες κινήσεις και χειρονομίες.

Μόλις όμως τον ειδοποίησε κάποιος ότι ήταν στο δελτίο, εξαφανίστηκε αμέσως από το πλάνο.

Δείτε το βίντεο:





Μίσος πηγαίον, αναβλύζον πίσω από κάθε του λέξη. Παθαίνει-πεθαίνει-με... τον Τσίπρα.


Και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που, ως ευφυής άνθρωπος, καταβάλλει, δεν μπορεί να το κρύψει...


«Και η μυλωνού...»

Ι. Κ. Πρετεντέρης

Εχω την αίσθηση ότι η επίθεση που δέχεται ο Αλέξης Τσίπρας για το (περίφημο πλέον) «Ολαντ-ρέου» είναι έως ένα σημείο άδικη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε τίποτε άλλο από το να μεταφέρει στο Παρίσι τις κυρίαρχες και αποδεκτές συμπεριφορές της ελληνικής πολιτικής.
Λυπάμαι, αλλά το θράσος, η αγένεια, η απρέπεια, η έλλειψη στοιχειώδους κοινωνικής και θεσμικής αγωγής δεν είναι ίδιον του Τσίπρα.
Στην ελληνική πολιτική σκηνή αποτελεί περίπου τίτλο τιμής και θεμιτή μανιέρα να λέει ο καθένας για τον άλλο ό,τι του κατέβει στο κεφάλι. Με παντελή έλλειψη πολιτικού και προσωπικού σεβασμού για τον συνομιλητή του.
Ετσι, εντελώς ενδεικτικά και μόνο μέσα στις τελευταίες εβδομάδες, ο Καμμένος αποκαλεί τους άλλους «προδότες», ο Βενιζέλος χαρακτήρισε τον Σαμαρά «φοβικό», ο Τσίπρας είπε τον Κουβέλη «αριστερό Καρατζαφέρη» και ο Καρατζαφέρης λέει τους άλλους «αρουραίους» και «ρουφιάνους».
Ολα αυτά θεωρούνται περίπου θεμιτά και καλοδεχούμενα, μέρος ενός πολιτικού τελετουργικού, στο οποίο οι πρωταγωνιστές απαλλάσσονται από όλους τους κανόνες ευπρέπειας, απλής ευγένειας και στοιχειώδους αστικής αγωγής.
Και γίνονται αποδεκτά επειδή η ίδια η κοινωνία μας έχει καταργήσει αυτούς τους κανόνες. Επειδή αρέσκεται να εξομοιώνει τους πάντες με τα πάντα και να αποδέχεται ως μοναδικά κριτήρια διάκρισης τη θρασύτητα, την αυθάδεια και την αναίδεια. «Ολοι ίδιοι είμαστε!».
Υποθέτω ότι ο Τσίπρας νόμισε πως κάπως έτσι γίνονται τα πράγματα και στις πολιτισμένες χώρες.
Οτι, δηλαδή, ο φιλοξενούμενος στο Παρίσι αρχηγός ενός ελληνικού κόμματος του 16,8% μπορεί να καλαμπουρίζει ή να προσβάλλει τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, λες και είναι μία από τα ίδια.
Ε, λοιπόν, δεν είναι. Και αφού δεν του το έμαθαν στο σπίτι του όσο ήταν μικρός, ανάγκασε τον Ολάντ να του το δείξει με περιφρονητικό τρόπο.
Πιο χαρακτηριστική όμως ήταν η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που ακολούθησε. Η οποία, αντί να εκφράσει λύπη για ένα ατυχές περιστατικό, επανήλθε στις μπαρούφες περί πολιτικού και εκδοτικού συστήματος που ψάχνει για «επαίτες» και για «ικέτες».
Πάλι, δηλαδή, κατέφυγαν στους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς των άλλων για να ξεπεράσουν την ξέρα όπου έπεσαν οι ίδιοι. Παραλείποντας ίσως να σημειώσουν ότι η Ελλάδα μπορεί να μη χρειάζεται ηγέτες «επαίτες» και «ικέτες», αλλά ούτε και πολιτικούς αδιάντροπους και αμετροεπείς.
Γι' αυτό, λοιπόν, έχω την αίσθηση ότι το περιστατικό «Ολαντ-ρέου» δεν ήταν τελικά παρά μια παρεξήγηση. Παρεξήγηση ύφους αλλά και μέτρου.
Διότι και η μυλωνού παρεξήγησε τον άντρα της αλλά, τουλάχιστον, τον έβαλε με τους πραματευτάδες. Δεν τον έχρισε Πάπα στην Ευρώπη...

Γερμανοτσολιά Βενιζέλο, ΦΤΟΥ ΣΟΥ!

ο δωσίλογος κουκουλοφόρος!




ΤΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ..

Το βαρύ π⓪υροβολικό του MEGA!

ΚΑΤΜΑΝ...

ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΑ ΓΑΛΑΞΙΑ...

ΔΕΙΤΕ..

Τα Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας στήριξαν και στηρίζουν όσο μπορούν τις μνημονιακές πολιτικές.


Και επιμελώς έκρυψαν τις αλήθειες. Έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια από την υπογραφή του πρώτου μνημονίου και βρισκόμαστε μια ανάσα από τις επαναληπτικές εκλογές. Οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε τι έγραφαν τα ΜΜΕ (Μικρά Μεγάλα Εγκλήματα), όχι πριν από ένα μήνα, αλλά πριν από δύο χρόνια. Μάλιστα πολλά από αυτά είχαν γραφτεί πριν την επίσημη ανακοίνωση για την προσφυγή μας στο ΔΝΤ, από το Απρίλιο του 2010.

ΤΑ ΑΤΑΚΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ TOY PIERIA -RG..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ PIERIA -RG..

ΔΕΙΤΕ..

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ..

Διαφορετική, ποιοτική και με… Ευφορία. Το απόλυτο φαβορί της Eurovision 2012, η Σουηδία, σάρωσε στο διαγωνισμό.

Ποιες οι τελικά βαθμολογίες στον διαγωνισμό;
Η Σουηδία και το τραγούδι Euphoria, που ερμήνευσε η Λορίν, ξεχώρισαν στον τελικό της Eurovision 2012 που πραγματοποιήθηκε το βράδυ το Σαββάτου στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.
Η Ελλάδα και η Ελευθερία Ελευθερίου με το τραγούδι Aphrodisiac απέσπασαν 64 βαθμούς και κατέλαβαν την ....
17η θέση, ενώ η Κύπρος και η Ήβη Αδάμου με το La La Love πήραν 65 βαθμούς και βρέθηκαν στην 16η θέση.
Η νίκη της Σουηδίας στα αποτελέσματα της Eurovision 2012 ήταν συντριπτική με 372 πόντους. Είναι η 4η φορά που νικά η Σουηδία στη Eurovision. Δεύτερες οι γιαγιάδες της Ρωσίας και τρίτος ο Ζέλικο της Σερβίας.
Δείτε τη Σουηδία στη Eurovision 2012:


Eurovision 2012 Τελικός Αποτελέσματα:



1. Σουηδία 372
2. Ρωσία 259
3. Σερβία 214
4. Αζερμπαϊτζάν 150
5. Αλβανία 146
6. Εστονία 120
7. Τουρκία 112
8. Γερμανία 110
9. Ιταλία 101
10. Ισπανία 97
11. Μολδαβία 81
12. Ρουμανία 71
13. ΠΓΔΜ 71
14. Λιθουανία 70
15. Ουκρανία 65
16. Κύπρος 65
17. Ελλάδα 64
18. Βοσνία Ερζεγοβίνη 55
19. Ιρλανδία 46
20. Ισλανδία 46
21. Μάλτα 41
22. Γαλλία 21
23. Δανία 21
24. Ουγγαρία 19
25. Ηνωμένο Βασίλειο
26. Νορβηγία 7


Η Ελλάδα κατέλαβε την 17η θέση, ενώ η Κύπρος την 16η. Οι χώρες που ψήφισαν την Ελλάδα είναι:


Αλβανία 12
Ρουμανία 8
Βέλγιο 2
Αζερμπαιτζάν 5
Τουρκία 3
Βοσνία 1
Μολδαβία 4
Βουλγαρία 1
Κύπρος 12
Γεωργία 1
Σερβία 4
Γερμανία 1
Ρωσία 3

Η Ελλάδα έδωσε τους 8 της βαθμούς στη Σερβία, το 10αρι στην Αλβανία και τους 12 βαθμούς στην Κύπρο.
Η Σουηδία με 372 βαθμούς από 42 χώρες πήρε κατά μέσο όρο 8,86 βαθμούς από κάθε χώρα, χωρίς να καταφέρει να ξεπεράσει το ρεκόρ του Alexander Rybak το 2009 για τη Νορβηγία (387 βαθμούς από επίσης 42 χώρες).


Eurovision 2012 Α’ Ημιτελικός Αποτελέσματα:

1. Ρωσία 152
2. Αλβανία 146
3. Ρουμανία 120
4. Ελλάδα 116
5. Μολδαβία 100
6. Ιρλανδία 92
7. Κύπρος 91
8. Ισλανδία 75
9. Δανία 63
10. Ουγγαρία 52



Eurovision 2012 Β’ Ημιτελικός Αποτελέσματα:

1. Σουηδία 181
2. Σερβία 159
3. Λιθουανία 104
4. Εστονία 100
5. Τουρκία 80
6. Βοσνία Ερζεγοβίνη 77
7. Μάλτα 70
8. Ουκρανία 64
9. ΠΓΔΜ 53
10. Νορβηγία 45


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ "ON AIR" ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 41 ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΓΚΑΛΕΡΙ, ΜΕ ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΕΚΠΛΗΞΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ...

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟ.

Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ....

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ..

ΑΠΟ ΦΙΓΟΥΡΑ ΣΚΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΟΜΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ..

ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ PIERIA -RG..