PIERIA-GR ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΤΟ ΠΡΩΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

PIERIA-GR ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΡΕ ...ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΤΟ E-MAIL ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ KERAILIDISDIM@GMAIL.COM

Γιατί εμείς ΓΡΑΦΟΥΜΕ, υποΓΡΑΦΟΥΜΕ και δεν ΑΝΤΙγράφουμε

"METROPOLIS 106,7" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ομάδα του PIERIA GR σας καλώς ορίζει στη γειτονιά των θεών του Ολύμπου.

ΕΠΟΧΗ "ΝΤΟΥΜΟΥ" - ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΔΗΜΑΡΧΟΥΛΗΔΩΝ" ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
(Κείμενο του Δημητρίου Π. Κεραηλίδη)

Ο παλιός χρόνος έφυγε. Ήρθε το 2024 και τώρα στις πρώτες μέρες του, για Κατερίνη, ας τονίσουμε την εποχή που ήρθε. Τώρα;;; Τώρα απλά θα πούμε, ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΜΟ καλή αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου για μια Κατερίνη ριγμένη, πονεμένη, ατιμασμένη, επί χρόνια μέσα στα δεινά.... Που έχει ανάγκη από ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Αυτά. ΥΓ: Να πως πως ζούμε την Κατερίνη του Ντούμου κι όχι των άλλων εκκολαπτόμενων δημαρχούληδων, που κυκλοφορούν πλέον στο κέντρο. Σαν όπως οι πρώην του πρώην Δημάρχου Κατερίνης. Γιατί η ιστορία έγραψε: Ο Κουκοδήμος έχασε κι όχι ο Νταντάμης, ο Κυριακίδης, ο Μπουσνάκης, ο Συμεωνίδης ή ο ή Μορφακίδης. Αυτά...

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ PIERIA -GR.

ΤΟ PIERIA -GR ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ...

ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ...

ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ....

ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΧΑΖΕΨΑΝ...

θα κάνει μεγάλη καριέρα ...στο τένις


δεν είναι από τις κορυφαίες άλλα ...τραβάει τα βλέμματα!!!





ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ PIERIA -GR.

Η Kaloopy Media μας "τινάζει¨στον ... αέρα!!




ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ PIERIA -GR.

ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥ...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ PIERIA -RG..

ΝΕΤ, ΤΩΡΑ.EXEI ΓΟΥΣΤΟ ΜΕ ΤΟΝ Β.ΒΑΣΙΛΙΚΟ

ΚΑΤΕΡΙΝΗ : 2012 EUROPEAN LEAGUE - VOLLEYBALL

ΔΕΙΤΕ..

ΔΕΙΤΕ..

Ποιος είπε πως τα Γερμανικά είναι μόνο εξετάσεις και πτυχία;



Ποιος είπε πως τα Γερμανικά είναι μόνο εξετάσεις και πτυχία; Ποιος είπε ότι είναι δύσκολο να μάθει κάποιος τη γερμανική γλώσσα και να γνωρίσει τη γερμανική κουλτούρα; Τώρα η γλώσσα και ο πολιτισμός της Γερμανίας φορτώθηκαν σε ένα αυτοκίνητο και ταξίδεψαν στην πόλη μας. Το πρόγραμμα "Γερμανικά σε Κίνηση" έχει σκοπό να φέρει σε επαφή τους μαθητές με τα διαφορετικά πρόσωπα της Γερμανίας.


Αυτό το ιδιαίτερο γλωσσικό όχημα είναι φορτωμένο με χίλιους και έναν δημιουργικούς τρόπους παρουσίασης της γλώσσας, της ιστορίας και του πολιτισμού της Γερμανίας. Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό παρέσυρε, την Τρίτη 22.05.12, τους μαθητές του 7ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου σε έναν νέο τρόπο βιωματικής μάθησης με πολλά παιχνίδια, παρουσιάσεις, χορό, χειροτεχνικά και εκθέσεις.
«Τα παιδιά φάνηκαν ιδιαίτερα ευχαριστημένα που γνώρισαν έναν καινούργιο τρόπο να μάθουν μια ξένη γλώσσα μέσα από το παιχνίδι και συμμετείχαν ενεργά! Αυτός θα πρέπει να είναι ο στόχος, να μαθαίνουμε παίζοντας και με ευχάριστη διάθεση, όπως μας έδειξαν σήμερα τα παιδιά της ομάδας του Γερμανικού Ινστιτούτου Goethe της Θεσσαλονίκης» διευκρίνισε η υπεύθυνη καθηγήτρια ξένων Γλωσσών.
Το πρόγραμμα βιωματικής εκπαίδευσης «Glossomobil» στήριξαν με την παρουσία τους και οι Διευθυντές Παπαθανασίου Βασίλειος(7ο Δ.Σ.) και Φελεκίδης Γεώργιος(12ο Δ.Σ.).

ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ Η ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΆ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ !!

ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΩΡΑΊΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΈΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012 : Η Υποψήφια Βουλευτής Ν. Πιερίας με τους Ανεξάρτητους Ελληνες η ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΆ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ !

Ο Πρ. Δήμαρχος ,και Πρ. αντιδήμαρχος Ανατολικού Ολύμπου Αστέριος Χονδρόπουλος ! Κων/νος Γιάντσιος!.
ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΔΟΝΙ ΤΟΥ ΟΡΦΙΚΟΥ ΝΟΤΟΥ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΝΑΤΣΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΥΤΙ...!!!!!!!

Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΚΑΙ Η ΤΑΒΕΡΝΑ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ
ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΙΑΝΤΣΙΟΣ : ΑΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΟΥ ΕΛΕΟΣ!!!!

Ελλάδα ή Τουρκία;;; Οι Ρώσοι πάνε Ελλάδα!!! Οι φετινές κρατήσεις Γερμανών και στις ακτές Ολύμπου αναμένεται να εμφανίσουν πτώση.

Η Τουρκία είναι η βασική ατραξιόν μιας κατηγορίας τουριστών που προτιμούν τα μαζικά, φτηνά πακέτα διακοπών σε μεγάλα τουριστικά συγκροτήματα.


ΑΚΤΕΣ ΟΛΥΜΠΟΥ ΕΛΕΟΣ!!!!

Κι ενώ οι Ευρωπαίοι εταίροι στρέφονται προς ανατολάς κατά τη θερινή τους ραστώνη, οι Ρώσοι κάνουν την έκπληξη και επιλέγουν Ελλάδα.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα κρατήσεις, αναμένονται στην Ελλάδα περίπου 1 εκατομ. Ρώσοι τουρίστες, διπλάσιος αριθμός σε σχέση με πέρυσι...



Δέστε σε πια κατάσταση έχουνε ακόμη τα ΝΤΟΥΖ!!!!
Στο χέρι μας είναι να μη ξανάρθουν οι Ρωσοι ...Ε!!!! Συντηρήστε τουλάχιστον τις παροχές των των υποδομών ( π.χ. ΝΤΟΥΖ)κλπ.







Η Ρωσία αποτελεί πλέον ένα ανερχόμενο τουριστικό target group, με χώρες όπως η Ελλάδα και η Τουρκία να το διεκδικούν δυναμικά. Παρά το γεγονός ότι η Τουρκία είναι παραδοσιακά ελκυστική στα μάτια των τουριστικών πρακτόρων λόγω των οικονομικών πακέτων διακοπών,
οι Ρώσοι δείχνουν ωστόσο να ψηφίζουν φέτος...σουβλάκι αντί για κεμπάπ...!
Ε!!! εφόσον μας προτιμούνε ας μας κοψουν και τα χορτα..!


Παρασκευή 25 Μαΐου 2012, ώρα 8:30 στο βιβλιοπωλείο «Το μάτι».

Image

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ενημερώνει τα μέλη της για την παρουσίαση του βιβλίου
«Η Πρωτοβάθμια εκπαίδευση στην πόλη της Κατερίνης (1900-1967)» η οποία θα πραγματοποιηθεί
την Παρασκευή 25 Μαΐου 2012, ώρα 8:30 στο βιβλιοπωλείο «Το μάτι».

--

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 31906 / Φαξ 23510 34 174
info@otoposmou.gr - www.otoposmou.gr

ΑΡΘΡΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΖΗΜΑ


ΛΑΘΟΣ…………….

Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ "ΜΝΗΜΟΝΙΟ" ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ "ΜΕΡΙΚΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ", ΟΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ .

Ως πολίτες, είμαστε συμφιλιωμένοι με την ιδέα ότι το οικονομικό μας σύστημα πρέπει να λειτουργεί "έτσι". Όπου "έτσι" σημαίνει, ότι τα κράτη θα δανείζονται αντί να δανείζουν. Ότι το χρήμα θα το διακινούν οι ιδιωτικές Κεντρικές Τράπεζες και ότι τις αποφάσεις θα τις λαμβάνουν κάποιοι αόρατοι, ολίγοι και πανίσχυροι, μακριά από αδιάκριτα ώτα και βλέματα. Σε αυτό το πλαίσιο, είμαστε απροστάτευτοι. Γιατί ξέρετε τι έκανε η Νέα Δημοκρατία; Η Νέα Δημοκρατία έκανε τα εύκολα. Ξέρετε ποια είναι τα εύκολα; Εύκολο είναι να κόψεις τις δημόσιες επενδύσεις. Φέτος, έκοψαν 1 δις ευρώ από τις δημόσιες επενδύσεις. …………………………………………………
Τα
δύσκολα είναι να πιάσεις τη διαφθορά και την πελατειακή σπατάλη………………… .

Να νοικοκυρέψουμε το κράτος και να σώσουμε την οικονομία μας από την χρεοκοπία." "Σε πολλά δημοσιευμάτα είπα ξεκάθαρα τις δυσκολίες στους Έλληνες πολίτες και συμπολίτες μου. Η ημέρα αυτή "δυστυχώς" για εμάς αλλά πολύ μα πάρα πολύ "ευτυχώς" για κάποιους, είναι και επίσημα η έναρξη της πιο φασιστικής, άνανδρης, δόλιας, υπόγειας και ιστορικά καταστροφικής επίθεσης κατά του Ελληνικού Κράτους από συστάσεως του. Ο εχθρός είναι εντός, φίλοι.

" Ήταν ναι, ή όχι, πραγματικός ο κίνδυνος της ελληνικής χρεοκοπίας; ήταν, ναι ή όχι, πράγματι η Ελλάδα η ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια του παγκοσμίου οικονομικού συστήματος; ήταν, ναι ή όχι, οι έλληνες, οι λεχρίτες, τεμπέλιδες της Ευρώπης και της οικούμενης;

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας απέρριψε την αναίρεση που είχε υποβάλει η Γερμανία κατά της ευνοϊκής απόφασης που είχε πετύχει το 2007 στο Εφετείο της Φλωρεντίας ο εκλιπών δικηγόρος Γιάννης Σταμούλης, με την οποία δέχτηκε ότι μπορεί να γίνει κατάσχεση γερμανικών ακινήτων στο ιταλικό έδαφος, ώστε να αποζημιωθούν οι συγγενείς των εκτελεσθέντων. Το ποσό που καλείται πλέον να καταβάλει η Γερμανία, ξεπερνά τα 75 εκατ. ευρώ ΜΟΝΟ για αυτήν την περίπτωση. ΦΥΣΙΚΑ τέτοιο δικαίωμα έχει εδώ και 11 χρόνια και το Ελληνικό Δημόσιο για την Γερμανική περιουσία εντός Ελλάδας, ενώ αναμφίβολα η εκτελεστότητα της απόφασης αυτής μπορεί να αναγνωριστεί πλέον, βάσει σχετικού δεδικασμένου, οπουδήποτε υπάρχει κρατική Γερμανική περιουσία. Πρόκειται για ένα ΝΟΜΙΜΟ δικαίωμα της χώρας το οποίο το Ελληνικό Κράτος δεν ασκεί, βεβηλώνοντας βάναυσα, μεταξύ άλλων, την μνήμη των πεσόντων.

Και σας θυμίζω ……….

Τέλος, ότι οι φίλοι Γερμανοί, ίσως ξεχνάτε ότι σεις οι ίδιοι, πτωχεύσατε το 1930, προχωρήσατε σε αναρδιάθρωση το 1953 και βρεθήκατε σε στάση πληρωμών το

ΟΙ ΡΟΜΠΕΣ..

http://4.bp.blogspot.com/-O2D6fPCHb_Q/T7qdtkK1sRI/AAAAAAAAC9Y/M2vTLjxKr9Q/s1600/SAMARAS-NTORA-MITSOTAKIS-%25CE%25A3%25CE%2591%25CE%259C%25CE%2591%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%25A3-%25CE%259D%25CE%25A4%25CE%259F%25CE%25A1%25CE%2591-%25CE%259C%25CE%2597%25CE%25A4%25CE%25A3%25CE%259F%25CE%25A4%25CE%2591%25CE%259A%25CE%2597%25CE%25A3.JPG

ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΕΙΚΟΝΕΣ..

http://2.bp.blogspot.com/-lwfeyIYRcSY/T7vfPJfsUTI/AAAAAAAAC90/0ZsUM8f8Geo/s1600/156396_389112414474077_137813976270590_1064459_1996506579_n.jpg

Η Μπαρ Ραφαέλι στην κορυφή της λίστας του Maxim

Η απόφασή τους είναι οριστική και αμετάκλητη. Η Μπαρ Ραφαέλι βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

«Είμαι σοκαρισμένη που βρίσκομαι στην πρώτη θέση, ανάμεσα σε τόσο όμορφες κυρίες. Ευχαριστώ όλους όσους με ψήφισαν. Με τιμούν και δεν θα το ξεχάσω ποτέ!», δήλωσε το διάσημο μοντέλο στο άκουσμα του αποτελέσματος.

Ο «άγγελος» της Victoria' s Secret, κατέλαβε σχετικά εύκολα την πρώτη θέση, όπου πέρσι βρισκόταν η επίσης σταρ της πασαρέλας εσωρούχων, Ρόσι Χάντινγκτον.

Στη θέση νούμερο δύο βρίσκεται η μελαχρινή ηθοποιός Ολίβια Μαν, ενώ μια θέση πιο κάτω η Μίλα Κούνις.

Η δεκάδα συμπληρώνεται με τις Κέιτι Πέρι, Ολίβια Γουάιλντ, Τζένιφερ Λόρενς, Έμα Στόουν, Μέγκαν Φοξ, Μαλίν Άκερμαν και Αντριάν Παλίκι.


Εδώ έρχεται το κλασσικό «Η ζωή αντιγράφει την τέχνη».

Ο Θανάσης Πλεύρης γλυκοκοιτάζει προς ΝΔ μεριά και με πρόσχημα τη δημιουργία αναχώματος της Δεξιάς απέναντι στη λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ, δε θα έλεγε «όχι» στο πιθανό πανδεξιό κάλεσμα του Σαμαρά.

Ο πρόεδρος της ΠΟΛ.ΑΝ. ως άλλος Nick Fury, είναι έτοιμος να δεχτεί στην αγκαλιά του όλα τα παραστρατημένα παιδιά της «πολυκατοικίας» του, προκειμένου να δημιουργηθούν οι Avengers της Δεξιάς που θα νικήσουν τους αριστερούς ιμπεριαλιστές του Λόκι-Τσίπρα (που φταίει για όλα).

Το σίκουελ του γνωστού blockbuster είναι έτοιμο και δείχνει ικανό να σπάσει τις κάλπες.

Η διανομή των ρόλων έχει ως εξής:

Nick Fury: Φυσικά ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος καλεί όλες τις δεξιές δυνάμεις να ενωθούν κάτω από το μονόφθαλμο (και κοντόφθαλμο) βλέμμα του.

Μαύρη Χήρα: Για να μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ πως πήρε αυτό το ρόλο η Ντόρα επειδή είναι χήρα και στην πραγματικότητα, αλλά επειδή λόγω έλλειψης εξουσίας, κλαίει σαν τη χήρα στο κρεβάτι. Ξηγηθήκαμε;

Βορ: Ποιος άλλος θα ταίριαζε σ’αυτό το ρόλο; Ποιος Θορ και παπαριές…

Iron Man: Εννοείται ο Πλεύρης, ο οποίος κυκλοφορεί με ένα σίδερο στο χέρι. Για να σιδερώνει τα τέλεια κοστούμια του.

Απίθανος Χουλκ: Ο ρόλος δίνεται άξια στον Στέφανο Μάνο, ο οποίος αν θυμώσει πολύ, μπορεί να «πρασινίσει» πάλι. Στα χρώματα του ΠΑΣΟΚ φυσικά.

Hawkeye: Ένα μικρό σπόιλερ από την original βερσιόν: Ο συγκεκριμένος ήρωας στην αρχή της ταινίας προδίδει τους συμμάχους του. Ε, δεν του πάει του Καρατζαφέρη;

Captain Macedonica: Ο πρώην νομάρχης της καρδιάς μας είναι εδώ, ενωμένος δυνατός να βοηθήσει τους φίλους του μετά από 70 χρόνια ύπνου.

http://2.bp.blogspot.com/-3_30tF6rvmA/T7ZYtmOhC4I/AAAAAAAAIzk/uL3hzB4E0Rg/s1600/theNDangers.png

ΜΙΑ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΚΑΝΤΕ..

Ο Ολυμπιακός «άρπαξε» τον Νικοπολίδη από τον Παναθηναϊκό για να έχει μια καλύτερη λύση στη θέση του τερματοφύλακα. Ο ΠΑΟΚ «άρπαξε» τον Βιτόλο από τον Άρη για να έχει μια καλύτερη λύση στη θέση του αμυντικού.
Αυτά είναι δύο από τα πολλά παραδείγματα στο ποδόσφαιρο όπου γνωστοί ποδοσφαιριστές μεταπήδησαν σε μισητές, στις πρώην τους, ομάδες, προκειμένου να φροντίσουν, όπως αυτοί κρίνουν σωστό, για ένα καλύτερο μέλλον και παράλληλα οι ομάδες να ενισχυθούν.

Δεν έχω ιδέα τι γίνεται στο εξωτερικό, αλλά στην Ελλάδα αυτή η λογική ακολουθείται και στην πολιτική, λες και είναι το ίδιο πράγμα.
Προφανώς οι ιδεολογίες για τους πολιτικούς είναι απλά το «όπιο του λαού».
Προφανώς ο Σαμαράς δεν έχει πλέον ενδοιασμούς στο να καλέσει στο κόμμα του ανθρώπους με τους οποίους έχει κάθετες διαφωνίες σε πολλά σημαντικά θέματα.

Το θέμα είναι να νικηθεί η Αριστερά και μπροστά σ’αυτό το ενδεχόμενο, ο πιο γλοιώδης και τραγικός πολιτικός της μεταπολίτευσης δεν πτοείται από καμιά κωλοτούμπα. Το μαγείρεμα για το πιο αηδιαστικό μόρφωμα της δεξιάς ξεκίνησε:

http://3.bp.blogspot.com/-ANoox-U_wPY/T7vjfONd04I/AAAAAAAAC-Q/-d7hFl-wdbE/s1600/ndtisprokopis.jpg

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ..

http://1.bp.blogspot.com/-lYJgnfo3xvo/T7vzSeoGb-I/AAAAAAAAC_I/gS4kInFVNSA/s1600/550854_3964572155700_1322272022_33474613_1752184284_n.jpg

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΡΑΣΗΣ

ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝΕ ΤΗΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 27/5/2012

ΩΡΑ 10.00 πμ

ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (ΑΓ. ΦΩΤΕΙΝΗΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.

Ο ΚΑΘ΄ ΕΝΑΣ ΑΣ ΦΕΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ.

ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!

Πώς θα κατανεμηθεί ο τηλεοπτικός χρόνος...


Διεξήχθη η πρώτη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής Εκλογών, ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου, υπό την προεδρία του υπουργού Εσωτερικών Αντώνη Μανιτάκη και τη συμμετοχή του υπουργού Επικρατείας Αντώνη Αργυρού.
Μετά τη... δίωρη συνεδρίαση, ο υπουργός Εσωτερικών εξέφρασε την ικανοποίησή του για το πνεύμα συνεννόησης που, όπως είπε, έδειξαν όλοι οι εκπρόσωποι των κομμάτων και κυρίως για την απόφαση να μειωθεί το κόστος της εκλογικής δαπάνης κατά 30% σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Δηλαδή, το κόστος θα μειωθεί από τα συνολικά 60 εκατομμύρια ευρώ στα περίπου 40. Επίσης, τα κόμματα δέχθηκαν ομόφωνα τη μείωση της εκλογικής τους χρηματοδότησης κατά 50%, τουλάχιστον από τις προηγούμενες εκλογές (από 6 εκατ. σε 3 εκατ. συνολικά).

Πώς θα κατανεμηθεί ο τηλεοπτικός χρόνος

Επιπλέον, ο κ. Μανιτάκης είπε ότι συζητήθηκε το θέμα του χρόνου προβολής των κομμάτων κατά την προεκλογική περίοδο από τους δημόσιους και ιδιωτικούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς και συμφωνήθηκε να γίνει η κατανομή με βάση τα εκλογικά αποτελέσματα των εκλογών της 6ης Μαΐου.

Ο κ. Μανιτάκης, για το θέμα της προβολής των υποψηφίων βουλευτών, είπε ότι επειδή δεν υπάρχει αυτή τη φορά η σταυροδοσία θα εφαρμοστούν οι κανόνες της δεοντολογίας μεταξύ των κομμάτων και των καναλιών υπό την εποπτεία του ΕΣΡ.

Η Ντόρα στην γραμμή του αρχηγού (τρομάρα της!), επιτίθεται στον ... Τσίπρα.


Μαγκέψαμε. Ρε φίλε, δεν μπορείς να τον βρίζεις στο σπίτι του.
Η Ντόρα στην γραμμή του αρχηγού (τρομάρα της!), επιτίθεται στον ... Τσίπρα.
Κατά τ΄ άλλα, δεν έχει βαρεθεί από το πρωί να δίνει στην ερώτηση "πως ξεπεράσατε ψυχολογικά το πρόβλημα της σχέσης σας με τον Σαμαρά", την ίδια απάντηση: Ήταν δύσκολο για μενα και τον Αντώνη!
Φαίνεται...


Το βαρύ π⓪υροβολικό του MEGA!

ΚΑΤΜΑΝ...

Το κορίτσι της Κουμουνδούρου -η Δούρου- πάει παντού.



Το κορίτσι της Κουμουνδούρου -η Δούρου- πάει παντού.
Το καταλαβαίνει πολύ καλά (νομίζουμε πως είναι η καλύτερη στην επικοινωνία από το ΣΥΡΙΖΑ).
Πριν από λίγο στο Παπαδάκη δεν...άφησε τίποτα να πέσει κάτω. Από τον "Ολανδρέου" μέχρι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Η χαμηλοβλεπούσα Σεγκολέν δεν μπορούσε να την αντιμετωπίσει .
Ο Μιχελάκας, δεν υπολογίζεται...

Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΑΣΤΡΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟ.

Mην μαζεύεις σαν ζητιάνος τους Πλεύρηδες και τους Βελόπουλους...


Η Ιστορία πρόσφερε στον Αντώνη Σαμαρά την ευκαιρία να καλύψει την τραγική εκλογική επίδοση του κόμματος του συνθέτοντας στις νέες εκλογές ένα ευρύ φιλοευρωπαϊκό μέτωπο, απέναντι από τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο ίδιος μέχρι στιγμής επιλέγει και πάλι να... αυτοκτονήσει πολιτικά. Τι προσφέρουν στον φιλοευρωπαϊκό χαρακτήρα της Νέας Δημοκρατίας ο Γιώργος Ανατολάκης και ο Θάνος Πλεύρης; Τι είδους στροφή στον φιλελευθερισμό επιχειρεί η ΝΔ όταν...


...η επιστροφή της Ντόρας εξελίσσεται σε ένα φοβερά απωθητικό τηλεοπτικό προϊόν παγωμένων χαμογελων;

Ποιος θα πειστεί ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος είναι πιο αξιόπιστος από τον Δημήτρη Στρατούλη; Πώς θα εκπροσωπήσει η Ν.Δ το καινούριο όταν δέχεται ξανά πίσω τον γυρολόγο Κιλτίδη; Δεν υπάρχει ένας επικοινωνιολόγος να τους εξηγήσει ότι έτσι χαρίζουν την πρώτη θέση στον Τσίπρα;

Τι θα απαντήσει ο αυτοκαστροφικός Σαμαράς όταν ο Τσίπρας τον ρωτήσει στo debate "γιατί μάζεψες τη Ντόρα και τους ακροδεξιούς του Καρατζαφέρη"; Πώς θα διαχειριστεί η Νέα Δημοκρατία έναν εξοργισμένο Καρατζαφέρη που 24 ώρες (δικαίως) θα βρίζει τον Σαμαρά και θα θυμίζει τη ροπή του στην...προδοσία;

Οι κινήσεις του Σαμαρά δεν τοποθετούν απέναντι από τον Τσίπρα ένα ευρύ φιλοευρωπαϊκό μέτωπο αλλά την πλέον συντηρητική και παρωχημένη εκδοχή της Νέας Δημοκρατίας από το 1974 μέχρι σήμερα. Η απάντηση στη λαϊκίστικη Αριστερά δεν μπορεί να είναι μια λαϊκίστικη Δεξιά.

Όταν δεν θες να συνθέσεις ένα φιλελεύθερο μέτωπο, μην παίρνεις απλώς τη Ντόρα κι όταν δεν μπορείς να συμβολίσεις την ένωση της παράταξης με μια συμφωνία με τον Καρατζαφέρη, μην μαζεύεις σαν ζητιάνος τους Πλεύρηδες και τους Βελόπουλους.

Με αυτά και με αυτά, η χώρα είτε θα κυβερνηθεί από μια επικίνδυνα οικονομικά αναλφάβητη Αριστερά είτε από μια ανατριχιαστικά παλαιολιθική Δεξιά. Αχ Ευρώπη, εσύ μας μάρανες...

Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΑΣΤΡΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟ.

Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΡΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ..

ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

Κατάρρευση στέγης Κλειστού Γυμναστηρίου Αιγινίου

Το επείγον έργο που σε 100 μέρες ούτε καν άρχισε

Στις 6 Φεβρουαρίου 2012 κατέρρευσε η στέγη του Κλειστού Γυμναστηρίου. Από τότε υποτίθεται ότι με επείγουσες διαδικασίες και άμεσες ενέργειες δρομολογήθηκαν:

α) Η πραγματογνωμοσύνη ειδικών για τους λόγους, τις αστοχίες και την πρόταση αποκατάστασης.

β) Η αδειοδότηση και η κατεδάφιση της στέγης και του κατεστραμμένου τμήματος του φέροντος οργανισμού.

γ) Η μελέτη αποκατάστασης και νέας στέγης με την σχετική αδειοδότηση

δ) Η ανάθεση και υλοποίηση του έργου.

Μια φυσιολογική εκτίμηση χρονοδιαγράμματος θα μπορούσε να είναι: Ένας μήνας για την πραγματογνωμοσύνη και την καθαίρεση της στέγης, ένας μήνας για την μελέτη και δύο μήνες για την κατασκευή. Σύνολο δηλαδή 4 μήνες.

Όμως σήμερα (17-5-12) τρισήμισυ μήνες από την κατάρρευση δεν έχει γίνει ούτε καν η πραγματογνωμοσύνη. Με το ρυθμό που πάμε δηλαδή αυτό το «κατεπείγον» έργο θα γίνει (αν γίνει) το καλοκαίρι του 2013! Δυστυχώς αυτές είναι οι ταχύτητες δουλειάς του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού.

Απορία επίσης προξενεί και η μη ανάρτηση στη Δημοτική ιστοσελίδα των προσκλήσεων συνεδριάσεων των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων, παρά την σαφή νομική υποχρέωση. Αντ’ αυτού ο Δήμαρχος συνεχίζει τις ανακοινώσεις του με αγοραίες εκφράσεις. Στις 15-5-12 λοιπόν χαρακτηρίζει «ρετάλια» κάποιους που σε ένα block κριτίκαραν την διαδικασία δημοπράτησης του αναψυκτηρίου κολυμβητηρίου Κολινδρού κλείνοντας απειλητικά ως εξής: «Τέλος επειδή όλα έχουν τα όρια τους καθώς και η υπομονή, λίγο προσοχή….!!!!!!! όταν θα αναφέρεσθε στον Δήμο Πύδνας – Κολινδρού μέχρι τότε τουλάχιστον που Δήμαρχος θα είμαι εγώ. Πιστεύω να έγινα κατανοητός…..!!!!!»

Η επαναλειτουργία πάντως του Δημοτικού Αναψυκτηρίου Αλυκών αναδεικνύει ένα σημαντικό στοιχείο της Δημοτικής δραστηριότητας. Σημειώνουμε την ανάγκη να λειτουργήσουν όλα (είναι τουλάχιστον δέκα), με προσπάθεια για ποιοτική εξυπηρέτηση και χαμηλές τιμές, κάτι που θα εξασφαλίσει δημοτικούς πόρους. Θα πρέπει επίσης να εξασφαλιστούν οι έγκαιρες πληρωμές (αλλιώς επαναδημοπρατήσεις και διεκδίκηση οφειλών) και με γενικότερη συμβολή στην διεύρυνση θέσεων απασχόλησης και στην τοπική ανάπτυξη. Και επ’ ευκαιρεία να τονίσουμε την τεράστια ευθύνη της Δημοτικής αρχής για τις μη πληρωμές ενοικιαστών δημοτικών αγροκτημάτων και χώρων μυδοκαλλιέργειας που στερούν το Δήμο από σημαντικά ποσά και εμπεδώνουν ένα καταστροφικό κλίμα ανομίας και ανοργανωσιάς.

Τέλος πρέπει να γίνει επειγόντως δημιουργική δουλειά για την ύδρευση. Στο Αιγίνιο όταν βρέξει το νερό γίνεται καφέ, στην Μ. Γέφυρα, στη Σφενδάμη, στον Καταχά και σε πολλούς άλλους οικισμούς παρουσιάζονται διαρκώς προβλήματα ποιότητας και επάρκειας πόσιμου νερού. Επ’ αυτού δεν χωράει άλλο αδράνεια γιατί άπτεται της υγείας του πληθυσμού. Άμεσα λοιπόν λεπτομερής αποτύπωση κατάστασης – προγραμμάτων και χρονοδιαγραμμένος προγραμματισμός δράσεων – εργασιών.

Αιγίνιο 22 – 05 – 2012

Για την Σ.Ε.

Α. Νταγλιούδης

Χρ. Πρασκίδης

η παράδοση του ελαιολάδου θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 26 Μαίου 2012 στο χώρο του παρκινγκ των δικαστηρίων και όχι στην εμποροπανήγυρη.

Image

Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας

Όπως γνωρίζετε, η παράδοση του ελαιολάδου θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 26 Μαίου 2012 στο χώρο του παρκινγκ των δικαστηρίων και όχι στην εμποροπανήγυρη. Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε φίλους και γνωστούς!

Οι λόγοι που μας ανάγκασαν να επιλέξουμε το χώρο αυτό, αναφέρονται εδώ: «Το τσίρκο του Δήμου Κατερίνης»

Αισθανόμαστε στην ανάγκη να πληροφορήσουμε (ευτυχώς, μόνο μια μικρή μερίδα συμπολιτών μας), πως κανένας από τους εθελοντές δεν είναι υποχρεωμένος να φορτώσει το αυτοκίνητό σας, πολύ δε περισσότερο να ανοίξει στην αφεντιά σας το πορτ μπαγκαζ ή να περιμένει μέχρι να τακτοποιήσετε τα πράγματά σας και να βρείτε το πορτοφόλι σας.

Όλες οι εθελόντριες και οι εθελοντές συμμετέχουν σε αυτό τον κοινό αγώνα, επειδή πιστεύουν στην αλληλεγγύη και στη δύναμη της κοινωνίας των πολιτών. Το κάνουν με μεγάλη ευχαρίστηση, επειδή το ποθούν. Εργάζονται σκληρά και παλεύουν με το χρόνο για να μη δημιουργηθούν ουρές που θυμίζουν εικόνες κατοχής και θίγουν την αξιοπρέπεια όλων μας.

Κάντε λοιπόν τον κόπο, ως ένδειξη ελάχιστου σεβασμού απέναντι σε όλους αυτούς τους συμπολίτες σας, και αφιερώστε 2-3 λεπτά για να διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες παραλαβής που ετοιμάσαμε για σας.

Αν πάλι δεν έχετε την υπομονή, σας παρακαλούμε πολύ, ελάτε στην ώρα που αναφέρεται στο SMS που θα παραλάβετε το απόγευμα της Παρασκευής -όχι στην ώρα που σας βολεύει -και χαμογελάστε στους ανθρώπους που σας βοηθούν.

Σας ευχαριστούμε

--

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 19, Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 31906 / Φαξ 23510 34 174
info@otoposmou.gr - www.otoposmou.gr

Πρόσκληση Συνεδριάσεως Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πύδνας Κολινδρού.

Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Αιγινίου την 25η του μηνός Μαϊου έτους 2012 ημέρα Παρασκευή και ώρα 07:00 μ. μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα :

1. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού σε αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία «Σχολή Ολύμπου – Πιερίων» (Εισήγηση κ. Πρόεδρος Δ.Σ.).

2. Αποδοχή ποσού 25.448,70 Ευρώ από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την υλοποίηση του έργου «Προμήθεια εξοπλισμού ειδικών τάξεων των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείου του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού» και σχετική τροποποίηση του πρ/σμού οικονομικού έτους 2012. (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).

3. Σύναψη προγραμματικής σύμβασης με την ΠΕ Πιερίας για την υλοποίηση του έργου: «Συντήρηση της με αριθμό 12 Επαρχιακής Οδού μέχρι την περιοχή Κούτσουρο». (Εισήγηση κ. κ. Δήμαρχος).

4. Σύναψη σύμβασης δανείου του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού με το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. (Εισήγηση κ. Δήμαρχος).

5. Καθορισμός των εδρών των ταξί στο Δήμο Πύδνας – Κολινδρού για την εφαρμογή των διατάξεων του Ν. 4070/2012 (Εισήγηση κ. Δήμαρχος).

6. Αίτημα του φορέα διαχείρισης Δέλτα Αξιού - Λουδία - Αλιάκμονα για παράταση παραχώρησης του παρατηρητηρίου Νέας Αγαθούπολης για είκοσι έτη. (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).

7. Τροποποίηση του πρ/σμού οικονομικού έτους 2012 του Δήμου (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).

8. Έκθεση της Οικονομικής Επιτροπής για την κατάσταση εσόδων εξόδων Α΄ Τριμήνου 2012 (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).

9. Καθορισμός των δημοτικών υπαλλήλων που απασχολήθηκαν κατά το έτος 2011 στην οικεία υπηρεσία του Δήμου για την εξυπηρέτηση των υπηκόων τρίτων χωρών, του ύψους του επιδόματος ανά μήνα για κάθε δικαιούχο υπάλληλο και του συνολικού ποσού για το αντίστοιχο έτος (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).

10. Αποδοχή ποσού 6.213,59 Ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών που θα αποδοθεί ως ειδική Εκλογική αποζημίωση στους Δημοτικούς υπαλλήλους που απασχολήθηκαν στα συνεργεία εκλογικής εργασίας για τη διενέργεια των Βουλευτικών Εκλογών της 06-05-2012 (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).

11. Κανονισμός λειτουργίας Εμποροπανήγυρης Αιγινίου για το έτος 2012 (Εισήγηση κ. Ξ. Βασιλειάδου, Αντιδήμαρχος).

12. Εκμίσθωση χώρου 2.500 τ. μ. από το χώρο της Εμποροπανήγυρης Αιγινίου για τη λειτουργία Λούνα Παρκ κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής της Εμποροπανήγυρης 2012 (Εισήγηση κ. Ξ. Βασιλειάδου, Αντιδήμαρχος).

13. Εκμίσθωση δημοτικής έκτασης δύο στρεμμάτων από το δημοτικό οικόπεδο, που βρίσκεται στο με αριθμό 223Α Ο.Τ. Αιγινίου. (Εισήγηση κ. Ξ. Βασιλειάδου, Αντιδήμαρχος).

14. Έγκριση ή μη της με αριθμό 19/2012 απόφασης του Δ. Σ. της ΔΗ. ΚΟΙΝ. Ε. Πύδνας – Κολινδρού που αφορά την ψήφιση του ισολογισμού της πρώην Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μεθώνης από 01-01-2011 έως 24-05-2011 (Εισήγηση κ. Δ. Χλεμές).

15. Έγκριση ή μη της με αριθμό 20/2012 απόφασης του Δ. Σ. της ΔΗ. ΚΟΙΝ. Ε. Πύδνας – Κολινδρού που αφορά την ψήφιση του ισολογισμού της πρώην Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κολινδρού από 01-01-2011 έως 24-05-2011 (Εισήγηση κ. Δ. Χλεμές).

16. Έγκριση ή μη της με αριθμό 21/2012 απόφασης του Δ. Σ. της ΔΗ. ΚΟΙΝ. Ε. Πύδνας – Κολινδρού που αφορά την ψήφιση του ισολογισμού της πρώην Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού και Ανάπτυξης Δήμου Πύδνας από 01-01-2011 έως 24-05-2011 (Εισήγηση κ. Δ. Χλεμές).

17. Έγκριση ή μη της με αριθμό 22/2012 απόφασης του Δ. Σ. της ΔΗ. ΚΟΙΝ. Ε. Πύδνας – Κολινδρού που αφορά την ψήφιση του ισολογισμού της πρώην Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αιγινίου από 01-01-2011 έως 24-05-2011 (Εισήγηση κ. Δ. Χλεμές).

18. Έγκριση ή μη της με αριθμό 23/2012 απόφασης του Δ. Σ. της ΔΗ. ΚΟΙΝ. Ε. Πύδνας – Κολινδρού που αφορά έγκριση του απολογισμού της πρώην Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μεθώνης από 01-01-2011 έως 24-05-2011 (Εισήγηση κ. Δ. Χλεμές).

19. Έγκριση ή μη της με αριθμό 24/2012 απόφασης του Δ. Σ. της ΔΗ. ΚΟΙΝ. Ε. Πύδνας – Κολινδρού που αφορά έγκριση του απολογισμού της πρώην Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κολινδρού από 01-01-2011 έως 24-05-2011 (Εισήγηση κ. Δ. Χλεμές).

20. Έγκριση ή μη της με αριθμό 25/2012 απόφασης του Δ. Σ. της ΔΗ. ΚΟΙΝ. Ε. Πύδνας – Κολινδρού που αφορά έγκριση του απολογισμού της πρώην Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού και Ανάπτυξης Δήμου Πύδνας από 01-01-2011 έως 24-05-2011 (Εισήγηση κ. Δ. Χλεμές).

21. Έγκριση ή μη της με αριθμό 26/2012 απόφασης του Δ. Σ. της ΔΗ. ΚΟΙΝ. Ε. Πύδνας – Κολινδρού που αφορά έγκριση του απολογισμού της πρώην Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αιγινίου από 01-01-2011 έως 24-05-2011 (Εισήγηση κ. Δ. Χλεμές).

22. Ανανέωση προγραμματικής σύμβασης με τον ΟΑΕΔ για τη λειτουργία γραφείου ανταποκριτή ΟΑΕΔ στη Δημοτική Ενότητα Αιγινίου (Εισήγηση κ. Α.Πάππου ).

23. Ανανέωση προγραμματικής σύμβασης με τον ΟΑΕΔ για τη λειτουργία γραφείου ανταποκριτή ΟΑΕΔ στη Δημοτική Ενότητα Κολινδρού (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).

24. Έγκριση πρόσληψης τεσσάρων γυμναστών με δίμηνη σύμβαση (Εισήγηση κ. Α.Πάππου).

25. Επιλογή ενός υδρονομέα άρδευσης (Εισήγηση κ. Δήμαρχος).

26. Προμήθεια δύο (2) μεταχειρισμένων ημιφορτηγών για την εξυπηρέτηση των υπηρεσιών του Δήμου και ανάκληση της με αριθμό 163/2011 σχετικής απόφασης Δ.Σ.. (Εισήγηση κ. Δήμαρχος).

27. Αντικατάσταση του Προέδρου του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πύδνας – Κολινδρού, λόγω παραίτησης. (Εισήγηση κ. Ξ. Βασιλειάδου, Αντιδήμαρχος).

28. Τροποποίηση της με αριθμό 61/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά συγκρότηση τριμελούς επιτροπής διενέργειες διαγωνισμού για την εκμίσθωση ή εκποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου λόγω παραίτησης μέλους. (Εισήγηση κ. Πρόεδρος Δ.Σ. ).

29. Εξέταση της αιτήσεως της Ταυρίδου Βασιλικής του Κυριάκου, με την οποία ζητάει τη διαγραφή ποσού 4.932,00 Ευρώ που αφορά μισθώματα των ετών 2009 και 2010 του Δημοτικού Αναψυκτηρίου Καταχά διότι είχε αποχωρήσει από το μίσθιο από 01-01-2009 (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).

30. Εξέταση της αιτήσεως του Παπαεμμανουήλ Δημητρίου του Εμμανουήλ, με την οποία ζητάει τη διαγραφή ποσού 73,57 Ευρώ, από το βεβαιωτικό κατάλογο ύδρευσης Παλαιοστάνης έτους 2003 (Εισήγηση κ. Α.Πάππου).

31. Εξέταση της αιτήσεως του Μηνούδη Πασχάλη του Γεωργίου, με την οποία ζητάει τη διαγραφή ποσού 95,60 €, από το βεβαιωτικό κατάλογο ύδρευσης Πύδνας 2012 (Εισήγηση κ. Α. Πάππου).

32. Εξέταση της αιτήσεως του Βουλκίδη Κωνσταντίνου του Θεοδώρου, με την οποία ζητάει τη χορήγηση αδείας λιανικής πώλησης (εποχικής) καπνοβιομηχανικών προϊόντων στο Παντοπωλείο που διατηρεί στην πλατεία Ν. Αγαθούπολης (Εισήγηση κ. Α.Πάππου).

33. Επιστροφή ποσού 240,00 €, που αφορά τέλος φωτισμού και καθαριότητας, ως αχρεωστήτως καταβληθέν στο Μπάρμπα Παναγ. Μιχ., λόγω λανθασμένων στοιχείων ως προς το εμβαδό της επιφάνειας που δηλώθηκε στη ΔΕΗ από το Δήμο. (Εισήγηση κ. Α.Πάππου).

Ο Πρόεδρος του Δ. Σ.

Γεώργιος Πολυχρονίδης

ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ?

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ (ΕΡΤ 1990)


ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΣ...